Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Hányszor csinálhat magából hülyét egy szóvivő, míg végül úgy
  2013-08-05 10:02:15, hétfő
 
  Hányszor csinálhat magából hülyét egy szóvivő, míg végül úgy marad?
via Lukács Zoltán blogja

2013. augusztus 4. 16:22 | 7 hozzászólás



Azt hinné az ember, hogy Selmeczi Gabriella, a Fidesz egyik szóvívője már elérte a mélypontot, esélye sincs lejjebb kerülni. Van. Legújabban azzal röppent a mikrofon elé, hogy az MSZP-n és annak kampánytanácsadóján, Ron Werberen találjon fogást.

Tette ezt akkor, amikor kiderült, hogy legendás olimpiai bajnok vízilabdázónk, Kárpáti György havi 670 ezer forintért ad tanácsokat Orbán Viktornak. Mindenki ,,Gyurikája“ most is hozta a formáját, szokásos jókedvűséggel leplezte le tovább a svindlit, amikor kijelentette: ezt a 670 ezer forintot ő havonta egy 15 perces telefonbeszélgetésért zsebeli be.

A Fidesznek és Selmeczinek persze valamivel palástolni kellett ezt az újabb, nyilvánvalóan bukott ügyet. Most az ,,emútnyócév“ legelejére tudtak visszaásni. Megtalálták Ron Werbert, aki akkor Medgyessy Péter kampányában dolgozott. ,,Igaz-e, hogy bőkezűen hálálták meg a gyűlöletkampány kidolgozását, hogy óránként ötvenezer forintot fizettek Ron Werbernek? Igaz-e, hogy az MSZP-nek végzett munkát a magyar adófizetőkkel fizettették meg?“- tette fel egészen ostoba kérdéseit Selmeczi a napokban tartott sajtótájékoztatón. Hogy miért ostoba? Először is azért, mert Ron werber akkor is és most is ellenzéki időszakban dolgozott az MSZP-nek- Így tehát közpénzből való finanszírozása eleve lehetetlen. Ezen kívül összevetni egy 50 ezres óradíjat egy 2 millió 680 ezressel (ha 15 perc 670 ezer forint, akkor egy óra bizony 2 millió 680 ezer), hát... köszönjük Gabriella! Ez egy kommunikációs öngyilkosság! Nem lehet ilyenkor önállóan gondolkodni (?), és szólni azoknak, akik a papírt a kezébe nyomták, hogy: gyerekek ez nem szerencsés így! Mi van, ha visszakérdeznek: Igaz-e, hogy bőkezűen hálálták meg Kárpáti György hűségét a párthoz úgy, hogy havi 15 percért 670 ezer forintot fizetnek neki? Igaz-e, hogy az Fidesznek végzett munkát a magyar adófizetőkkel fizettették meg?

Ha ennél a pontnál megáll Selmeczi és a sajtóközleményt megfogalmazó, akkor kisebb veszteségekkel kijöhettek volna az ügyből. De, nem! Mivel folytatta Selmeczi? Kapaszkodjanak meg, mert ezt mondta: ,,még a látszatra sem ügyeltek, mert a szerződésben külön kikötötték, hogy elegendő, ha szóban ad tanácsokat Ron Werber, tehát nem lehet igazából semmilyen írásos dokumentumot találni arról, miért is vette fel a pénzt". Hát drága Selmeczi szenátor asszony! Kárpáti Györgyünk vajon mit csinált? Segítünk: szóban mondta el tanácsait és nem lehet igazából semmilyen írásos dokumentumot találni arról. Döbbenet. Már-már Woody Alan-t idézné az ember ezzel kapcsolatban, vagyis: sose vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, és ott legyőznek a rutinjukkal. Természetesen ez csak úgy felrémlett most, még véletlenül se alkalmazzuk az esetre, csak gondolkodjunk el rajta... Szóval döbbenet, hogy egy szóvivő ilyen egyértelmű öngólt nem vesz észre. De, beugrik egy újabb fikciós hasonlat. Selmeczi Gabriella egy főzőműsorban lecsófőzésre tanítja a nézőket. Majd a végén azt mondja, az is hülye, aki lecsót főz. Teljes káosz ez is, meg az is, hogy gyalázzuk azt, aki szóban adott tanácsokat 2002-ben, miközben védjük azt, aki szóban ad tanácsot 2013-ban.

Selmeczi a sajtótájékoztatón többször hangsúlyozta, hogy válaszokat várnak a baloldaltól. Lehet válaszokat kérni. Csakhogy! Ha már a 2000-es évek legelején ,,turkálunk“, akkor előbb a Fidesznek és Selmeczinek kellene rengeteg kérdésre és nagyon gyorsan válaszolni. Csak néhány ezek közül:

Válaszoljon a Fidesz és Selmeczi Gabriella: 2001-2002-ben az Ezüsthajó Kft. - amely Orbán Viktor miniszterelnök és a kormánytagok munkáját dokumentálta - 296 filmet és fotókat készített, amelyért 469,5 millió forintot kapott. Készenléti díjként 30 millió illette meg, amit az után is utalt a központ, hogy az Állami Számvevőszék indokolatlannak találta a kifizetést. Hol vannak a filmek, hol nézhetők meg kedves vezetőnk történelmi pillanatai?

Válaszoljon a Fidesz és Selmeczi Gabriella: Hol vannak azok a drága reklámfilmek, amelyeket többnyire a Happy End Kft. számlázott, mert ezeket akkoriban is hiába keresték. Nem találták meg például azt az 55 másodperces reklámfilmet sem, amely 39,5 millió forintba került, és a lakásépítés támogatásáról szólt. Hol van az a 21 film, amely az olimpia népszerűsítéséről szólt és azokat az Országimázs Központ a teljesítésigazolások szerint átvette. Azóta sem láttuk. 2001-2002-ben a filmekre 113,4 milliót költöttek.

Válaszoljon a Fidesz és Selmeczi Gabriella: Az Országimázs központ - a legnagyobb állami pénznyelde - akkori első embere Tóth István Zoltán volt. Idén májusban érdemei elismerése mellett a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap kommunikációs igazgatójának nevezték ki. Emlékszik arra a Fidesz és Selmeczi Gabriella, hogy a milleniumi ünnepségek keretében rendezett 765 millióba kerülő tűzijátékról hogyan kommunikált Tóth? Így: ,,amikor édesanyánk leteszi az ünnepi asztalra a bejglit nem, szokta elsorolni az összetevők árlistáját, elégedjenek meg tehát azzal, hogy 765 millióba kerül az egész ünnepség és kész."

Válaszoljon a Fidesz és Selmeczi Gabriella: az Országimázs Központ a négy évre szóló keretszerződésen túl eseti megállapodásokat is kötött a Happy End és az Ezüsthajó Kft-vel. Az eseti szerződések értéke minden esetben meghaladta a közbeszerzési törvény által meghatározott összeget, ám a cégeket nem pályáztatták. Miért?

Válaszoljon a Fidesz és Selmeczi Gabriella: A Millenniumi Országjáró című kiadvány önköltsége a KEHI által vizsgált időszakban a postai terjesztéssel együtt 2 milliárd 360 millió forintot tett ki. A teljesítésre vonatkozó formális igazolások alapján nem bizonyított a teljesítés tényleges megtörténte. A KEHI szerint a lap olcsóbban is előállítható lett volna. Miért nem az olcsóbb megoldást választották?

Tehet fel tehát kérdéseket a Fidesz és Selmeczi Gabriella, de csak akkor, ha a szennyesüket tisztára mosták. És nem csak az első Fidesz-kormány idejéből van számolatlan megválaszolatlan kérdés, hanem a mostani kormányzásuk alatt is. Előbb a válaszokon tessék dolgozni, aztán lehet kérdezni! Persze, akkor sem kéne hülyeségeket!



http://kapcsolat.hu/blogszemle/hanyszor-csinalhat-magabol-hulyet-egy-szovivo-mig- vegul-ugy-marad
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: megállapodásokat, keretszerződésen, megválaszolatlan, gyűlöletkampány, indokolatlannak, sajtóközleményt, visszakérdeznek, finanszírozása, kapaszkodjanak, miniszterelnök, veszteségekkel, vízilabdázónk, gondolkodjunk, terjesztéssel, nyilvánvalóan, adófizetőkkel, kommunikációs, meghatározott, jókedvűséggel, közbeszerzési, természetesen, támogatásáról, igazgatójának, pályáztatták, teljesítésre, számvevőszék, reklámfilmet, dokumentálta, főzőműsorban, dokumentumot, kijelentette, vagyonkezelő, kapcsolatban, megfogalmazó, reklámfilmek, kormányzásuk, gyűlöletkampány kidolgozását, magyar adófizetőkkel, napokban tartott, kommunikációs öngyilkosság, kezébe nyomták, pontnál megáll, sajtóközleményt megfogalmazó, szerződésben külön, ember ezzel, saját szintjükre, szóvivő ilyen, újabb fikciós, főzőműsorban lecsófőzésre, sajtótájékoztatón többször, 2000-es évek, kormánytagok munkáját, Lukács Zoltán, Selmeczi Gabriella, Kárpáti György, Orbán Viktornak, Megtalálták Ron Werbert, Medgyessy Péter, MSZP-nek- Így, Kárpáti Györgyünk, Már-már Woody Alan-t, Ezüsthajó Kft, Orbán Viktor, Állami Számvevőszék, Happy End Kft, Országimázs Központ, Tóth István Zoltán, Vagyonkezelő Alap, Happy End, Ezüsthajó Kft-vel, Millenniumi Országjáró,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Otthon  Szép estét kedves látogatóimn...  Facebookon kaptam  A pitypang legendája  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Márai Sándor tollából  Latinovits Zoltán tollából  Facebookon kaptam  Szabó T. Anna - Pitypang  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Csend  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Anyák napjára  Zilahy Lajos mondta  Spenót fasírttal  Mindig lesz olyan  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Az ember emlékekből áll  Egyszerű  Zilahy Lajos gondolata  Esterházy Péter: Harmonia c...  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  képre írva  Paul David Tripp Április 14  Horváth Szilvia tollából  Pitypang szökőkút  39 ígéret  Walter Chrysler mondta  Müller Péter tollából  James Allen  A felvilágosodás...  Zilahy Lajos gondolata  József Attila - Kopogtatás nél...  különleges  IGEN így  A Magyar Költészet napja alkal...  Paul Éluard - És egy mosoly  Megígért békesség  Baranyi Ferenc - N i n c s  Facebookon kaptam  Azért kaptad  Szép estét kedves látogatóimna...  Nevelőszülőkhöz adták,  Facebookon kaptam  A hagyma antibakteriális hatás...  Facebookon kaptam  Eduardo Sacheri gondolata  Márai Sándor tollából  Otthon  Egy tavasz  Bársony székben  Tanmese  Facebookon kaptam  40 felett  Az ember  A Magyar Költészet napja alkal...  Baranyi Ferenc - N i n c s  Magamnak  Esterházy Péterre emlékezünk  Robin Wight pitypang szobra  Egy tavasz  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Erdei gyöngyvirág  Mindent de mindent visszakap  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sík Sándor - Ha jő a perc  Müller Péter tollából  Ma van a magyar költészet napj...  Vannak emberek  Minden tavaszból őrizz..  Facebookon kaptam  Alvó kislány  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  IGEN így  Minden tavaszból őrizz..  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Töröld le  A Magyar Költészet napja alkal...  Facebookon kaptam Krisztinától  Egy gondolat  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Paul David Tripp Április 12 
Bejegyzés Címkék
gyűlöletkampány kidolgozását, magyar adófizetőkkel, napokban tartott, kommunikációs öngyilkosság, kezébe nyomták, pontnál megáll, sajtóközleményt megfogalmazó, szerződésben külön, ember ezzel, saját szintjükre, szóvivő ilyen, újabb fikciós, főzőműsorban lecsófőzésre, sajtótájékoztatón többször, 2000-es évek, kormánytagok munkáját, drága reklámfilmek, lakásépítés támogatásáról, olimpia népszerűsítéséről, legnagyobb állami, milleniumi ünnepségek, ünnepi asztalra, összetevők árlistáját, egész ünnepség, négy évre, eseti szerződések, közbeszerzési törvény, postai terjesztéssel, teljesítésre vonatkozó, teljesítés tényleges, olcsóbb megoldást, szennyesüket tisztára, első Fidesz-kormány, mostani kormányzásuk, válaszokon tessék, megállapodásokat, keretszerződésen, megválaszolatlan, gyűlöletkampány, indokolatlannak, sajtóközleményt, visszakérdeznek, finanszírozása, kapaszkodjanak, miniszterelnök, veszteségekkel, vízilabdázónk, gondolkodjunk, terjesztéssel, nyilvánvalóan, adófizetőkkel, kommunikációs, meghatározott, jókedvűséggel, közbeszerzési, természetesen, támogatásáról, igazgatójának, pályáztatták, teljesítésre, számvevőszék, reklámfilmet, dokumentálta, főzőműsorban, dokumentumot, kijelentette, vagyonkezelő, kapcsolatban, megfogalmazó, reklámfilmek, kormányzásuk, szerződésben, lecsófőzésre, szennyesüket, kidolgozását, hangsúlyozta, választották, előállítható, tűzijátékról, öngyilkosság, kormánytagok, hülyeségeket, hozzászólás, megtalálták, millenniumi, válaszoljon, országimázs, selmeczinek, megtörténte, lakásépítés, bizonyított, másodperces, számolatlan, gondolkodni, fizettették, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1513
  • e Hét: 5277
  • e Hónap: 9022
  • e Év: 162518
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.