Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Vámosszabadi és a svájciak
  2013-08-18 14:10:10, vasárnap
 
   
  Vámosszabadi és a svájciak

2013.08.18. 10:50 | tesz-vesz | Szólj hozzá!

Vámosszabadin lesz a kilencedik magyarországi menekülttábor - közölte a Kisalföldben csütörtökön megjelentek szerint a lappal Pintér Sándor belügyminiszter.

A miniszter indoklásában arra hivatkozott, hogy az elmúlt hónapokban Magyarországra érkezett nagyszámú menedékkérő elhelyezését már nem tudják megoldani a meglévő létesítményekben.

Pintér Sándor szerint ,,Vámosszabadira szükség van, márpedig itt nagyobb anyagi ráfordítás nélkül meg lehet nyitni a tábort". A lap arról is beszámol: a helyiek, akik tiltakoznak a terv ellen, útlezáró demonstrációt terveznek álláspontjuk nyomatékosítására.A tábor a tervek szerint 216 illegális bevándorló elhelyezésére lesz alkalmas.

Vámosszabadi Község lakói

és Önkormányzata:

Mintha nem tudnák az újságírók, mit is jelent egy menekülttábor Európában.

A fővárosi újságírók közül sokan szidják Vámosszabadi lakóit, amiért azok a demokrácia legelemibb szabályainak (helyi önrendelkezés) felrúgását kérik számon a kormányon, illetve amiért nem szeretnék életminőségük drasztikus romlását elszenvedni egy felelőtlen és előkészítetlen központi döntés miatt.

A vámosszabadiak ,,alaptalan" félelmeit igencsak valós statisztikák táplálják: a menedékkérőkön csak testsúly- és vérnyomás-mérés történik, az összes Afrikában honos fertőzésre, vírusra (pl. HIV, hepatitis-B, C, kolera, malária, lepra, vírusos agyhártya-gyulladás, stb.) nem vizsgálnak. Közben az angol bevándorlási hivatal adatai szerint a szigetországban frissen diagnosztizált HIV-fertőzöttek 70%-a, a hepatitis-C-vel diagnosztizált új betegek 80%-a első generációs bevándorló!

Az észak-afrikai és közel-keleti arab országokban hétköznap, fényes nappal is gyakori a nemi erőszak, sőt, a csoportosan elkövetett nemi erőszak. A menedékkérők igazolvány nélkül jönnek (hiszen illegális határátlépők), a bevándorlás folyamatában csak az európai adatbázisokban keresik az ujjlenyomatukat! Senki nem mondta, hogy minden bevándorló bűnöző, de ha valaki akar, nálunk simán ,,tiszta lappal" indulhat, akármilyen hétpróbás gazember is volt az otthonában.

Vámosszabadi lakosait 4 héten keresztül senki nem hallgatta meg, senki nem állt velünk szóba. Miért csodálkozik bárki is, hogy sokféle félelmünk támadt? Hiába mondta Csizmadia Tamás, a Belügyminisztérium sajtófőnöke, hogy ,,nincs jelentős bűnügyi kockázatnövekedés", ha nem tudta, hogy nálunk 5 (öt) falunak van két körzeti megbízottja (gyakorlatilag: 2 rendőr = 5 falu), mégis csak 2 szabálysértés történt 2012-ben, bűncselekményt pedig itt nem követtek el. Ehhez képest egy bűncselekmény is sok. Lehet, hogy az országos statisztikánál egy nemi erőszakkal is jobbak lennénk, de kinek a gyereke legyen az áldozat?!

A tábor maximum 20, alacsonyan kvalifikált munkahelyet hoz létre. Takarítónőket, biztonsági őröket, konyhai ételosztókat keresnek. A tábor melletti 4,7 ha telken pezsgőtabletta-gyár épülne, K+F központtal, egymilliárd forintos beruházással 120 új, kvalifikált munkahelyet létrehozva. Ha a tábor nem lenne ott. Eddig 15 tiltakozó demonstrációt szerveztünk. Mindegyiket azzal kezdtük és azzal fejeztük be, hogy ez az egész nem a pártokról szól, ez az otthonunkról szól. A politikai pártok némelyikének az a törekvése, hogy budapesti vezetőségük innét akar politikai tőkét kovácsolni, árt az ügyünknek. MI AZ OTTHONUNKAT FÉLTJÜK! Eddig is elutasítottunk és ezután elutasítunk minden politikai színezetű támogatást, legyen az bármelyik oldal, vagy ahhoz köthető társadalmi szervezet.

Győrben egy félig nyitott, félig zárt közösségi szállás működik a készenléti rendőrség laktanyáján belül kialakított épületrészben, 36 fő kapacitással egy 130.000 lakosú városban. Vámosszabadin nyílt, szabad kijárású tábor lesz, 216 fő kapacitással egy 1600 lakosú faluban. Kérjük, hogy vegyék észre a különbséget! Minden olyan érvet fel kell sorakoztatnunk, ami számokon, tényeken alapul, és a befogadó állomás itteni működése ellen szól. Legyen az valódi munkahelyteremtés, közlekedésszervezés, egészségügyi ellátás vagy más. közlekedésszervezés, egészségügyi ellátás vagy más.

Tavaly kevesebb, mint 2000 (és nem 5500, t. szerkesztő úr) menedékkérő érkezett Magyarországra, idén több, mint 15.000, akiből 13.000 folyamodott menedékkérelemért. A menedékkérők csupán 5-7%-a kap menekült-státuszt (ennyi az, akit valóban politikai üldöztetés vagy életveszély fenyeget), a többiek egyszerűen azért jönnek, mert Európában bőséges menekültügyi, munkanélküli és egyéb szociális ellátást kapnak. Vannak köztük, akik nem dolgozni akarnak, hanem fedelet-élelmet-orvosi ellátást kapni INGYEN.

A nagyon nyitott, befogadó társadalmak (Kanada, Nagy-Britannia, Németország, Franciaország, Svédország, Hollandia, stb.) gyakorlatilag belefulladtak a menekültügyi problémáikba, az elképesztő mennyiségben áradó harmadik világbeli menekültbe. Akik nem akarnak sem társadalmilag, sem gazdaságilag integrálódni: írástudatlanok, nem beszélik és nem is tanulják a befogadó ország nyelvét, ezért nem tudnak munkát vállalni, kolóniákat alakítanak ki, melyek leszakadnak a befogadó társadalomtól, és egyre több feszültséget okoznak a befogadó országban.

Magyarországon ez még nem történt meg. Vámosszabadi lakosai megértik és elfogadják az országra nehezedő nyomást, ezért hozzájárulásukat adták, hogy amíg a kormány megoldást talál a probléma megfelelő kezelésére, addig ideiglenes jelleggel befogadják a menekülttábort, annak minden ismert és várható negatív hatása ellenére.

A Népszabadság hetek óta úgy kezeli az ügyet, hogy rendszeresen, és a BM-es megállapodás után is a ,,rasszista", ,,kirekesztő", ,,xenofób" és egyéb jelzőket használja, amikor a falu épp segítséget kínált fel.

Az év eleje óta tapasztalható gyors növekedésű menekülthullám sajnos egyáltalán nem a fantázia szüleménye, nagyon is tény, hogy itt vannak. Még akkor is, ha csak tranzit-állomásnak tekintenek bennünket, és -szintén jogellenes módon- továbbszöknek Észak- vagy Nyugat-Európa felé, amint lehetőségük nyílik. Vámosszabadi lakosainak nevében megköszönnénk, ha a sajtó megpróbálná az újságírás és a hiteles tájékoztatás alapszabályait betartani. Nem feltétlenül támogatást várunk (bár az mindig jól jön). A BM-el kiadott közös nyilatkozat óta csak a megyei lap kereste meg a polgármestert, és a civil szerveződés vezetőit, hogy tájékozódjon álláspontunk részletei felől. Másodharmadkézből, ferdített forrásból pedig nem születhet hiteles tájékoztatás, de még megalapozott vélemény sem.

Hivatalosan is megnyílt a menekülttábor Vámosszabadi szélén, miután hétfő délután megérkezett az első 30 menedékkérő a befogadóállomásra.
az első busszal koszovói menedékkérő családokat hoztak Debrecenből és Bicskéről. A következő napokban egyedülállók is érkeznek, részben Fekete-Afrikából. Kezdetben 140-150 főt terveznek elhelyezni a 216 ember befogadására kialakított táborban.

Ördög István, a Belügyminisztérium Bevándorlási és Állampolgársági Hivatalának menekültügyi igazgatója elmondta még, Magyarország továbbra is migrációs tranzitállamnak számít, a nyitott befogadóállomásokon elhelyezettek jelentős hányada - korábban fele-kétharmada, idén már négyötöde - ,,engedély nélkül eltávozott".

Leggyakrabban a pakisztániak állnak tovább ügyük lezárta előtt, jellemzően az afgánok és a szírek várják ki az eljárás végét. Nekik van a legnagyobb esélyük arra, hogy Magyarországon valamilyen védelmet kapjanak - mondta az igazgató.

"Hiába mondta Csizmadia Tamás, a Belügyminisztérium sajtófőnöke, hogy >> nincs jelentős bűnügyi kockázatnövekedés << "

nem kell félni, nincs velük sok baj.

Debrecenben pár hete 150 rendőrnek kellett kimenni megfékezni a cirkuszolást, de nincs sok baj tényleg

nincs szükségünk menekültekre, képzetlen menekültekre, mikor dúl itt a munkanélküliség, nyilvánvaló, hogy eu-s, usa-paktum keretében a kollaboráns itteni vezetők befogadják őket, aztán a 2.-3. generációsok meg majd hőzönghetnek itt, mint párizsban, londonban.
most kell lecserélni a politikai elitet, mielőtt még lángoló éjszakák lesznek itt is

kaufman terv? hígítsuk fel a népeket, minél több csoportból áll a társadalom, annál nagyobb a vélemények száma, érdekek száma, annál kevésbé lesz összetartó, annál nagyobb lesz viszont a hangzavar, a káosz. (szerencsére ez a szándék lehet kontraproduktív is , ha a fehér csoport összezár de ez nem igazán ér el rövidtávon hatást, bár az osztrák Haiderék megerősödtek.)


talán ezért kell betelepíteni a homogénnek tűnő csoportokba más csoportokat.
és közben az elitet már nem lehet elmozdítani, mert nem lesz rájuk elég szavazat, egyhangú döntés, a megoszló társadalomban


http://indavideo.hu/video/Barbara_Lerner_Spectre_calls_for_destruction_of_Christi an_European_ethnic_societies

Nagyon is tudják a rohadékok..!
Európát, tönkre kell tenni..!
az apartheid, csak Izraelben megengedett..!

Barbara Lerner Spectre

Egy Paideia nevű szervezet vezetője, mely Svédországban székel, a Wallenberg alapítvány és a svéd kormány támogatásával

Európa nem tanulta meg a multikulturalizmust. Az átalakulás fájdalmainak vagyunk tanúi. Európa nem lesz egységes, mint a múlt században volt. Zsidók a változás mozgatói. Nagy változást kell Európában létrehozni. Most mennek át a multikulturális módba, és nehézményezik, hogy zsidók vezetik a változásokat. De anélkül a vezető szerep nélkül és anélkül a változás nélkül Európa nem marad fenn.

&#8212;Barbara Lerner Spectre, IBA-News, 2010.
Tömegverekedés tört ki a debreceni menekülttáborban


Botokkal, késekkel estek egymásnak negyvenen, afgánok, pakisztániak és afrikaiak - egyikük életveszélyesen megsérült. Úgy tudjuk nem tudták eldönteni, hogy kik használják a sportpályát, ezen vesztek össze.

300 rendőrt küldtek megfékezni a verekedőket, végül négy férfit vittek be, valószínűleg letartóztatják őket.

A svájci Bremgartenben júliusban nyílt meg a menekülttábor. A település vezetése ezt követően úgy döntött, hogy a tábor lakói nem tehetik be a lábukat a helyi közterületekre, így az uszodába, könyvtárba, templomba, oktatási- és sportlétesítményekbe és a játszóterekre sem. Összesen 32 tiltott övezetet jelöltek ki &#8210; adta hírül a Hír TV.

Az önkormányzat indoklása szerint így akarják elejét venni, hogy a helyiek és a bevándorlók között konfliktusok alakuljanak ki, valamint a droghasználat kérdésében is preventív intézkedésnek szánják a kitiltást. A svájci menekültügyi hivatal vezetője is egyetért az intézkedéssel, szerinte a rend megteremtésének az ilyen szabályozás a záloga.
Bakó Bea:
.... A menekültstátusz lényege ugyanis, hogy azokat, akiknek a saját hazájuk nem biztosít jogvédelmet, a befogadó állam veszi szárnyai alá: ez minimálisan azt jelenti, hogy a menekült a befogadó állam területén tartózkodhat. A gyakorlatban persze történnek visszaélések a jogintézménnyel, hiszen nem lehet biztosan tudni, hogy a világ másik végén lévő állampolgárság szerinti országban valóban üldöznek-e valakit, bár a polgárháborús államokból érkezők esetén ez nyilvánvaló. Azt természetesen a svájci törvény is kimondja, hogy senkit sem szabad egy olyan országba visszakényszeríteni, ahol az élete, testi épsége vagy szabadsága veszélyben van.
a júniusi népszavazáson csaknem négyötödös többség szavazott a szigorítás mellett. Már az új szabályozás hatálya alatt született megállapodás az illetékes minisztérium és a Zürichhez közeli, Aargau kanton-beli Bremgarten városa között egy százötven fő befogadására alkalmas menekültszálló létrehozásáról a városban, legfeljebb három évre. A dokumentum azt is rögzíti, hogy egy magán biztonsági szolgáltató cég alkalmazása mellett az állam a menekültszálló üzemelési idejére plusz pénzt juttat Aargau kantonnak a rendőrség és a közbiztonság támogatására.

A város a honlapján akként tájékoztatja lakóit, hogy átlagosan százhúsz személy fog a központban tartózkodni, egy ember nagyjából négy-nyolc hétig, ezen felül a menekültek számára éjszakánként - a hétvégéket kivéve - kijárási tilalom van előírva. Megnyugtatásként hozzáteszik, hogy bűnözőket a szállás nem fogad, de ezt a fent kifejtettek miatt nem túl könnyű ellenőrizni: legfeljebb abban lehetnek biztosak a hatóságok, hogy az illető Svájcban - rövid addigi ott-tartózkodása alatt - nem követett el bűncselekményt.

A minisztériummal kötött megállapodás a város kifejezett kérésére rögzíti, hogy hétköznapokon a menekülteknek az illetékes hatóság beleegyezése nélkül tilos a nyilvános oktatási és sportintézményeket látogatniuk - a mellékletben felsoroltak szerint ez harminckét helyre vonatkozik a kisvárosban. A migrációért felelős miniszter magyarázata szerint egyszerűen csak el akarják kerülni, hogy egyszerre ötven menekült ellepje a focipályát vagy az uszodát, míg a város polgármestere nyíltan kimondta, hogy féltik a gyerekeiket, különösen a lányaikat. Az igazságügy miniszter egy interjúban úgy vélekedett, hogy az intézkedés nem sérti a mozgásszabadságot, és kijelentette: nincs általános uszodatilalom Bremgartenben.

A svájciaknak van tapasztalatuk a bevándorlókkal, óvatosak, valószínűleg nem véletlen a rendőrség megtámogatása mellett a plusz biztonsági cég sem. A történet most már Magyarországon is ismerős. A Vámosszabadi községben nyílt, a bremgarteninál másfélszer nagyobb menekülttábor kapcsán a pesti újságírók xenofóboznak, a helyiek az otthonukat féltik, az államnak pedig eddig nem jutott eszébe, hogy esetleg plusz rendőröket fizessen a térségben, pedig ennyiben igazán lehetne a svájciaktól tanulni.
Fegyvertartás Svájcban
A svájci fegyverpolitika egyedülálló Európában. A milícia tulajdonában lévő személyi fegyvert az emberek az otthonokban tartják, ami a a hadi kötelezettség része, hogy bármely pillanatban kész legyenek a mozgósításra. Az ellenzék mostanában fejezte ki a kívánságát egy keményebb szabályozásra.

Milícia: karhatalmi szervezet, amelynek tagjai a fegyveres szolgálatot nem hivatásszerűen, hanem társadalmi munkában végzik.

A Svájci Hadsereg már régóta milíciaként szerveződik , hogy adott esetben gyorsan tudjon reagálni a külföldi agresszióra. A svájci férfiak általában 20 éves korukban átesnek egy alapvető katonai kiképzésen, egy ún. Rekrutenschule-ban (magyarul "toborzó iskola"). A kezdeti kiképzés után a milícia tagjai maradnak tartalékos állományban, 30 éves korukig (34 éves korig tiszt esetén). Minden egyes ilyen személytől megkívánják, hogy a hadsereg által kiosztott fegyverét (a Sig 550 a besorozottak gépkarabélya és/vagy a 9mm-es SIG-Sauer P220 fél-automata pisztoly tiszteknek, orvosi és postai személyzetnek) otthon tartsa egy a kormány által kiutalt előre megszabott mennyiségű lőszerrel együtt (50 töltény), a töltények le vannak pecsételve és gyakran ellenőrzik, hogy illetéktelenek kezébe ne kerülhessenek. Ezt a mennyiséget arra tervezték, hogy egy invázió esetén a katonák eljussanak az első katonai bázisra.

Fájl:Stgw 90.jpgAmikor véget ér a katonai szolgálat a milicisták dönthetnek, hogy megtartják-e a személyes fegyverüket vagy egyéb általuk használt felszerelést. Megtartás esetén a fegyvert elküldik a fegyvergyárba ahol az automata üzemmódot kiiktatják, majd a fegyver visszaküldik a leszerelt tulajdonosának. Ekkor a fegyver egy fél-automata, öntöltő karabély lesz.

Az állam szponzorálja az edzéseket a fegyverek és lövészversenyek iránt érdeklődő kamaszoknak, mind fiúknak és lányoknak.

A lőszervásárlást a svájci kormány szubvencionálja, anyagilag támogatja és elérhetővé teszi a lőterek számára. Egy kikötés van, hogy a lőtéren vásárolt lőszert ott fel is kell használni

A közterületen történő fegyverviseléshez az adott személy birtokában kell lennie egy un. Waffentragschein-nak (fegyverviselési engedély), amit legtöbb esetben csak azok a magánszemélyek kapnak meg, akiknek ez a munkavégzésükhöz elengedhetetlen. Ennek ellenére megszokott látvány, hogy a katonai szolgálatukat töltő milicisták a szolgálati fegyverüket viselve úton vannak.
A rekreációs lövészet széles körben elterjedt Svájcban. A fegyverekkel való gyakorlás népszerű kikapcsolódás és a kormányzat által bátorított, különösen a milicisták részére. 200,000 ember vesz részt az éves Feldschiessen hétvégén, ami a világ legnagyobb lövészversenye Ezen kívül létezik jó pár magán lőtér, ahol fegyver kölcsönözhető.
A 2006-os rendőrségi statisztikák 34 lőfegyverrel elkövetett gyilkosságot, vagy gyilkossági kísérletet regisztrált, míg 69 ilyen estet pengével ellátott eszközökkel és 16 esetet fegyver nélkül. Súlyos testi sértés következtében 89 lőfegyverrel elkövetett és 526 pengével ellátott eszközzel elkövetett eset történt. 2007-ben Svájc lakossága kb. 7 600 000 fő volt.
Fájl:Caroline-Migros-p1000507.jpg


Svájc semleges ország és együttműködni is csak a többi európai semleges országgal hajlandó bizonyos szintig. Nem vesz részt más országokban zajló fegyveres konfliktusokban, de számos fegyvertelen békefenntartó műveletekben vállal szerepet.

Teljes személyi állomány: 50 612 fő
Tartalék: 220 000 fő.
Mozgósítható lakosság: 1 855 808 fő, melyből 1 579 921 fő alkalmas katonai szolgálatra.

A kiképzési és logisztikai költségek csökkentése érdekében a svájci haderő csak kevés, ám gondosan kiválasztott fegyvertípust rendszeresít. Erre példa, hogy a katonák ma már (leszámítva néhány speciális alakulatot) csak egyetlen karabélymodellt használnak (a FASS 90-est, más néven a SIG SG 550-t). Földi telepítésű légvédelmi fegyverrendszerekből viszont hármat is rendszerben tartanak (köztük van a svájci módra átalakított, továbbfejlesztett amerikai Stinger). Svájc 1993-ban vásárolt az Amerikai Egyesült Államoktól 34 db F/A-18 típusú vadászgépet, amelyet később továbbfejlesztettek és átalakítottak. Svájc leginkább emellett azonban saját iparára, hadiiparára támaszkodik, ezért figyelhető meg, hogy a svájci felszerelések eltérnek a többi országban használtaktól. Csökkentik a kiképzési és logisztikai költségeket is.
Svájc vezeti idén is, a negyedik éve a World Economic Forum globális versenyképességi ranglistáját. Magyarország az előző évi 48. helyezésről a 60.-ra esett vissza.


http://kkbk.blog.hu/2013/08/18/vamosszabadi_es_a_svajciak
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: munkavégzésükhöz, hozzájárulásukat, versenyképességi, megnyugtatásként, létesítményekben, waffentragschein, menekülttáborban, szigetországban, ujjlenyomatukat, fegyverviselési, jogintézménnyel, elengedhetetlen, szubvencionálja, lövészversenyek, fegyverpolitika, életveszélyesen, tranzitállamnak, minisztériummal, megteremtésének, multikulturális, kontraproduktív, állampolgársági, karabélymodellt, menekültstátusz, konfliktusokban, lőszervásárlást, belügyminiszter, munkanélküliség, alapszabályait, bűncselekményt, pezsgőtabletta, bevándorlókkal, tulajdonosának, magyarországon, menekülttábort, rekrutenschule, kilencedik magyarországi, lappal Pintér, miniszter indoklásában, elmúlt hónapokban, meglévő létesítményekben, terv ellen, tervek szerint, menekülttábor Európában, fővárosi újságírók, demokrácia legelemibb, vámosszabadiak „, menedékkérőkön csak, összes Afrikában, angol bevándorlási, szigetországban frissen, hepatitis-C-vel diagnosztizált, Pintér Sándor, Vámosszabadi Község, Csizmadia Tamás, OTTHONUNKAT FÉLTJÜK, Ördög István, Belügyminisztérium Bevándorlási, Állampolgársági Hivatalának, Barbara Lerner Spectre, Bakó Bea, Fegyvertartás Svájcban, Svájci Hadsereg, SIG-Sauer P220, Amerikai Egyesült Államoktól, World Economic Forum,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
04.07. 19:23 Koronavírus - Putyin a kényszerszabadság lerövidítéséről tanácskozott orvos...
04.07. 19:22 Krónika 11. rész (egyházak)
04.07. 19:22 Koronavírus - Folytatódik a kedvező tendencia Ausztriában: egy nap alatt is...
04.07. 19:13 Műgyűjtők segítenek a László kórháznak és a gödöllői kastélynak
04.07. 19:12 Washington: Stephanie Grisham távozott, új szóvivője van a Fehér Háznak
04.07. 19:12 Krónika 10. rész (közigazgatási törvénycsomag, egyházak)
04.07. 19:02 Koronavírus - Cuomo: New York államban csökken a fertőződések száma, de ism...
04.07. 18:53 Baleset miatt teljes útlezárás van a 6-os úton Iváncsánál
04.07. 18:52 Novemberben lesz a cselgáncs Európa-bajnokság
04.07. 18:52 Terelőúton érhető el szerdától a Kőszeg-Rattersdorf határátkelőhely
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Kellemes délutánt  Pihenő nyuszik  Hozsánna: Áldott Aki jön az Úr...  Nyuszi virágokkal  Bízzunk a szeretet világformál...  Áldott Ünnepet !  Kislány nyuszival  A magyar fa  Tavaszi kép  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Hova világítsak  Áldott Ünnepet !  Berobban - Háromszáznegyedik n...  Virágvasárnap  Png rózsa  Útravaló – 2020. április...  Esti fürdő  Facebookon kaptam  2020.04.05 Virágvasárnap - Gr...  Virágok csészében  Szèp estét kedves látogat...  Baby macival  Telefonáló kutyus  Facebookon kaptam  Nyuszi a kerítésnél  Nyuszi kislány  Kismajom és az orrszarvú  Facebookon kaptam  Újdonságokkal bővül az ÉletMen...  Happy easter  Facebookon kaptam  Happy easter  Facebookon kaptam  Jézus bevonulása Jeruzsálembe  Baby rózsákkal  Aranyosi Ervin: Zene a hangsze...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Rózsa csokrok  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Kellemes teázást!  Kutyus - cicus szundi  Viszket  Orbók Ildikó fotója – Pe...  Ima virágvasárnapra  Facebookon kaptam  Rózsa csokrok  Húsvét  Rózsa csokor  Virágvasárnapi református iste...  Rózsa csokrok  Kellemes délutáni kikapcsolódá...  Facebookon kaptam  Húsvét előtti vasárnap  Virágok csészében  Nyuszi tojásokkal  Kislány nyuszival  Facebookon kaptam  Húsvét előtti vasárnap  Facebookon kaptam  Karantén Passió 2020.04.05  Focista  Betty Boop  Kellemes délutáni pihenést  Vízcseppes rózsa  Virágvasárnap Budafok 04.05  Facebookon kaptam  Png rózsa  Majom a hátamon  Az élet drámája - Gondolatok n...  Kutyus - cicus szundi  Orchidea  Újdonságokkal bővül az ÉletMen...  Png virág  Baby rózsákkal  Döntsünk a szeretet mellett!  Titokzatos Opera - Bolyky Zolt...  Alvó cica  A sötétségben várd ki az Úr sz...  Vízcseppes rózsa  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Kellemes kávézást!  Kislány nyuszikkal  Húsvét  Png rózsa  Imádkozzunk együtt a járvány ...  Aranyosi Ervin: Zene a hangsze...  Kismajom és az orrszarvú  Búcsúzunk megint  Kellemes délutánt kívánok  Betty Boop  Szèp napot és hetet kíván...  Kislány nyuszival  Png rózsa  Happy easter  Virágot hoznak  Virágot hoznak  Macin alvó baby  Telefonáló kutyus 
Bejegyzés Címkék
kilencedik magyarországi, lappal Pintér, miniszter indoklásában, elmúlt hónapokban, meglévő létesítményekben, terv ellen, tervek szerint, menekülttábor Európában, fővárosi újságírók, demokrácia legelemibb, vámosszabadiak &#8222, menedékkérőkön csak, összes Afrikában, angol bevándorlási, szigetországban frissen, hepatitis-C-vel diagnosztizált, nemi erőszak, csoportosan elkövetett, menedékkérők igazolvány, bevándorlás folyamatában, európai adatbázisokban, országos statisztikánál, nemi erőszakkal, gyereke legyen, tábor maximum, tábor melletti, pártokról szól, otthonunkról szól, politikai pártok, bármelyik oldal, félig nyitott, készenléti rendőrség, 1600 lakosú, befogadó állomás, valódi munkahelyteremtés, menedékkérők csupán, többiek egyszerűen, nagyon nyitott, menekültügyi problémáikba, elképesztő mennyiségben, befogadó ország, befogadó társadalomtól, befogadó országban, országra nehezedő, kormány megoldást, probléma megfelelő, fantázia szüleménye, sajtó megpróbálná, hiteles tájékoztatás, civil szerveződés, menekülttábor Vámosszabadi, első busszal, következő napokban, pakisztániak állnak, szírek várják, eljárás végét, legnagyobb esélyük, kollaboráns itteni, politikai elitet, vélemények száma, szándék lehet, fehér csoport, osztrák Haiderék, homogénnek tűnő, megoszló társadalomban, svéd kormány, átalakulás fájdalmainak, múlt században, változás mozgatói, multikulturális módba, vezető szerep, változás nélkül, debreceni menekülttáborban, svájci Bremgartenben, település vezetése, tábor lakói, helyi közterületekre, önkormányzat indoklása, bevándorlók között, droghasználat kérdésében, svájci menekültügyi, rend megteremtésének, ilyen szabályozás, menekültstátusz lényege, saját hazájuk, befogadó állam, gyakorlatban persze, világ másik, polgárháborús államokból, svájci törvény, olyan országba, júniusi népszavazáson, szigorítás mellett, illetékes minisztérium, magán biztonsági, menekültszálló üzemelési, közbiztonság támogatására, honlapján akként, központban tartózkodni, ember nagyjából, menekültek számára, , ,
2020.03 2020. április 2020.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64001 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1000
  • e Hét: 4362
  • e Hónap: 11594
  • e Év: 242612
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.