Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Detroit - a leendő sorsunk képekben
  2013-08-31 09:35:15, szombat
 
   
  Detroit - a leendő sorsunk képekben


Néhány oldal, valamint társoldalunk a Szabad Riport is írt már erről a látványos szégyenfoltról. Egyesek szerint ezekben a képekben, Detroit egész sorsában az USA jövője öltött testet. Részben ez igaz is lehet, de mint látni fogjuk, nem egészen egyezik a meglátásunk.

Elsőként magáról Detroitról pár szót. Ez a város az ötvenes években volt a csúcson. A századfordulótól kezdve jelentős iparközpont, majd maga az autógyártás hazája lett. Detroit egyet jelentett a négy kerékbe öntött szabadsággal, az amerikai életérzéssel, a szabadság szimbólumával. Harckocsiktól kezdve a motorkerékpárokon át az autókig és a teherautókig mindenféle jármű készült itt. Maga Hitler is úgy rendelkezett a Mercedes felé, "nem a detroiti autó lesz a legjobb, hanem a mi Mercédeszünk". Detroit tehát önmagában is egy szimbólummá vált.

A harmincas években készült freskó, amikor még csak fehérek éltek és dolgoztak Detroitban

A gondok jóval később kezdődtek el. A hatalmas iparosodás magával hozta ennek minden árnyoldalát is. És ez kicsúcsosodott a hatvanas évekre. Miért fontos számunkra ez a történet? Mert tökéletes párhuzam vonható Magyarországgal, a jelenlegi politikai garnitúra viselkedésével, a jövőnk lehetséges iránya és Detroit sorsa között. Mert Detroit a kapitalizmus és a liberalizmus szülöttje, és ezek sorsa is egyben.

Detroit iparosodása magával hozta a fekete lakosság betelepülését. A gyárak szalagjaira nem kellettek már a század első felére jellemző jól képzett szakemberek, hanem megfelelő volt a betanított munkás is. Így elegendő volt a néger munkás, aki lehet írni olvasni sem tudott, de a munkát elvégezte valamilyen szinten. Az amerikai autó hetvenes évekre elért minőségtelensége jól mutatta ennek a hátrányait. Azonban a néger, mint fajtájából adódik, szó szerint túlszaporodta a várost. A gyárakból befolyó összegek sokáig bőven fedezték a szociális segélyeket. A város 1950-re már három és fél millió embernek adott otthont. A robbanás 1967-ben történt. Ekkor tört ki az egyik legnagyobb négerlázadás. A gyárak már képtelenek voltak az eszméletlen számú ingyenélő munkakerülőt eltartani. Megjelent az egyik leggazdagabb városban a szegénység, és vele együtt a bűnözés. A rendőrség folyamatosan a fekete bőrű bűnelkövetőket kergette, amit persze ők rasszizmusnak értékeltek. A folyamatos összetűzésekből aztán utcai háború lett. Egyes adatok szerint 40, más adatok szerint 200-nál is több halálos áldozat volt, rengeteg fehér nőt megerőszakoltak, gyújtogatás és fosztogatás mindenütt. A rendőrség egyszerűen dezertált, a kormány a nemzeti gárdát kényszerült bevetni. Kényszerű rövid csend következett. A kormány igyekezett valami megoldást találni, de a megoldást végül is a fehér lakosság szolgáltatta. Egyszerűen elkezdtek elköltözni a városból.

Amerika büszkeségei, az autógyárak, ma így festenek

1973-ban néger lett a polgármester. Első intézkedései során, telerakatta a várost a néger békeharcosok utcaneveivel, szobraival, és elkezdte minden pénz felélve a négerek babusgatását. Arany sorsa volt itt minden négernek pár évig. Azonban a fehérek továbbra is egyre nagyobb ütemben hagyták el a várost. A valaha 3-4 millió lakosú városban a nyolcvanas évekre már alig volt kétmillió ember. Mára összesen 700 ezer lakosa van a városnak. Nyomorgó négerek jobbára. A város soha ki nem fizethető hitelállománnyal a csőd szélén táncol, illetve már nem is táncol, már el is süllyedt benne. A kormány képtelen rendbe tenni a dolgokat, inkább becsukja a szemét, és oda sem néz. Már nincs pénz.

A valaha gazdag város építészeti szépségei ma már az enyészeté. Sok házat csak azért gyújtanak fel, hogy némi biztosítási díjat felvehessenek még rá, mielőtt összedőlne.

Detroit valaha egy dúsgazdag város volt. Házai, melyek most az enyészetté válnak az amerikai építészet remekművei voltak. Most 500 dollárért lehet Detroitban házat venni. Miért is olyan irányadó nekünk a város sorsa? Nagyon egyszerű. Ami Amerikának a néger, az nekünk a cigány. A hatalom, mivel cionista irányítású, semmi mást nem tesz, mint a cionisták nagy célját, a nemzetek megszüntetését hajtja végre. Bármi, ami a nemzet megmaradását segítené, államilag tiltott, ami pedig a keveredést elősegíti, államilag támogatott. Ebben az állapotban egyszerűen képtelenség fenntartani az egyensúlyt, és elkerülni azt a pontot, mikor már visszafordíthatatlanná válik a beférkőzők elszaporodása és túlsúlyba kerülése. A cionista azonban nem képes mérlegelni a hosszútávú következményeket. Detroit nem elkeveredett, és megfertőzte a fehéreket, hanem még jobban szétválasztotta őket. A városon belül is hatalmas a kontraszt a megmaradt fehér negyedek és a néger gettóvárosok között, de országosan még szembetűnőbb az igazi négerváros, és egy fehérek lakta mezőváros közötti különbség. Viszont egy hazai cigány lakótelep és Detriot között semmi különbség sincsen.

A nigger és a cigány azonosító jegye: a tenyészetük környezete meglehetősen hasonló képet mutat...

Ennek a folyamatnak nem csak külsőségekben van hasonlósága. A lényege, a cionista háttérhatalom, a szabadkőművesség legnagyobb célkitűzése a nemzetek szétverése, összekeverése, megszüntetése, megalázása. Miért van erre szüksége a cionistának? Ennek két oka van. Első, hogy a zsidó egy genetikailag elkorcsosult fajta, amely az évszázadok során teljesen elvesztette genetikai sajátosságait, az egyik legkeveredettebb, elkorcsosultabb emberi típus. Elég a külső jegyeket szemügyre venni, a zsidók többsége undorító, gnóm megjelenésű. A fontosabb ok, hogy a zsidó gén magban hordozza a felsőbbrendűség érzését. Akár milyen undorító, ronda vagy nyomorék, a zsidó gén miatt különbnek érzi magát mindenkinél, és ez egy belső kettősséget okoz. Egyrészről a gének felsőbbrendűségi parancsa, másrészről a saját öntudata, amely szerint nagyon is jól tudja magáról, hogy milyen. Ez hatalmas belső lelki válságot, kisebbrendűségi érzést, és végül gyűlöletet okoz, amelyet minden olyan ellen fordít, ami megtestesíti az ő alsóbbrendűségi érzéseit. Ezek pedig a népek és nemzetek, melyeknek fiai és lányai szebbek okosabbak, kiválóbbak mint ők maguk. Vallásuk alap tanítása pontosan ebből a felsőbbrendűségi genetikai parancsból keletkezett, mely azt tanítja, hogy uralkodni születtek a világ felett. Olyan világon, mely büszke, nemzetében öntudatos, törekvő és összetartó, nem lehet uralkodni. Minden társadalompolitikai elv, amely nemzetben gondolkodik, számára halálos ellenség, legyen az szocialista, kapitalista, kommunista, vagy akármilyen. A cionista jelenleg az ellen küzd nagyon keményen, hogy a társadalmak ráébredjenek a valódi ellenségre, hogy kialakuljon az igazi összefogó kapocs, a társadalmi igazságosság elvén alapuló elgondolás, hogy nincsenek megosztó ideológiák, csak szegények és gazdagok, mert így egyenesen ő kerül a célkeresztbe. Ezért halálos ellenség minden cionizmussal szakító szocialista képlet.

A cionista elgondolás az, hogy jól szaporodó élősködő népekkel kell betelepíteni a világot (jó, ha fejbe vési mindenki, hogy az összes rabszolga kereskedő, aki Amerikába négereket szállított, zsidó volt, ez igazolt adat, melyet pont a négerek kutattak fel és hoztak nyilvánosságra). Amikor fajilag elkeveredtek a népek ezekkel a jellegtelen idegenekkel, megtörtént a nép lezüllesztése, nemzeti identitásának megtörése. Ha nincs nemzeti öntudat, akkor nincs összekötő kapocs az emberek között. Összetartó népből egy magára maradt egyének halmaza lesz, amely képtelen összefogni (nincs meg a kohézió, nincs közös érdek, nincsenek közösségi célok) így képtelen az egyre erőszakosabban elnyomó felső hatalom ellen küzdeni, mindent elfogad kényszerűségből, létrejön a szabadkőműves-tőkés számára ideális állapot, a szabad fosztogatás állapota. Ezért támogat a hatalom minden cigány irányzatot, minden betelepülési kísérletet, mindeközben törvényeiben a burzsujokat támogatja, egyetlen egy marad el, a nemezt megvédése. A végső célja az egész világra kiterjedő hatalom megszerzése úgy, hogy az egész világot nemzeteiben lerombolja, atomizálja, és ezeken uralkodik egy erkölcstelen milliárdos cionista réteg.

Ha valaki esetleg felhördülne, hogy micsoda faji gondolkodás ez, azt felvilágosítjuk, mind Oroszország vezetése, mind Kína, Irán, és valamennyi gazdaságilag feltörekvő állam, Brazília, India, Venezuela, Bolívia tökéletesen tisztában van ezzel a ténnyel, és sok esetben ki is mondja ezt. Csak érteni kell a sorok között. Ők nem azt mondják, hogy cionista, hanem azt hogy milliárdos, erkölcstelen, idegen érdekeket szolgáló réteg. Ez viszont ugyanazt jelenti.

Ez az egész, amely a szabadkőműves álom, nem működik. Ennek csődjének nyilvánvaló példája Detriot. Pontosan ezért nem beszélnek róla, ha pedig beszélnek, akkor csak a válságra húznak rá mindent. Pedig Detroit tragédiájának a kérdése évtizedekre nyúlik vissza, kikerül minden gazdasági válságos kérdést, és egyszerű társadalmi kérdés. Mint társadalmi és politikai jelenséget kell vizsgálni, nem mint gazdasági kérdést. Mit mutat Detroit jelenlegi állapota? Azt, hogy a cionista minta nem működik, a keveredett lakosság munkaképtelen, termelésre, gazdasági működésre alkalmatlan, még a cionista milliárdos réteg is elhagyta, és más területekre költözik, mert a város minden építő tevékenységre alkalmatlan lett. Másik eredménye az, hogy van hajlam az ellenállásra. Ez pedig mindenképpen reményre ad okot.

Az atlantista kapitalizmus igazi arca, a milliárdosok felhőkarcolói, és a nyomornegyedek

Az Egyesült Államokban egyre jobban erősödik és egyre inkább tömegessé válik egy fehér és nemzeti törekvés. Ugyan a fehérek között egy csomó agymosott idióta van, de ennek ellenére ez a politikai irányzat egyre erősebb. Tagjai között rengeteg magas rangú politikus is van már. Politikai vezetésük hosszas mérlegelések után arra a következtetésre jutott, hogy a legnagyobb esély, hogy létrehoznak egy fehér territóriumot. Texas kilépési szándéka az Egyesült Államokból, más déli államok hasonló szervezkedése, már ennek előszele. A hatalom is készül, jól ismerjük a FEMA ügyeket, táborok építését. Azonban a néger elnök intézkedései felgyorsították a helyzetet, mert azóta nyeregben érzik magukat, és sokkal erőszakosabban telepszenek rá a dolgozó rétegekre. Amerika egy tökéletes példája a nem működő cionista társadalomnak. Ami jó volt, már mind odaveszett, elmúlt, tönkretették, csak a kizsákmányolás, és a világ kirablása tartja egyben, mint egy gigantikus kalózhajót. A milliárdos réteg uralkodik, a dolgozók pedig egyre rosszabbul élnek, és a közgondolkodásban visszatér a XIX. századi társadalmi nyugtalanság, amikor az szociális eszmék megszülettek és/vagy megerősödtek. Ezekre az eszmékre most újra ezen hatás miatt egyre nagyobb a népi igény. Csakhogy a két dolog nem elválasztható egymástól. A szociális eszmények, és a hazaféltés, a patriotizmus, és a nemzeti gondolatok, ezek csak együtt működőképesek, mert elválasztva minden esetben kerülőutat biztosítanak a tőkének, a kizsákmányolónak. Együttesen azonban képes az emberiség felvenni a harcot. Ezt a képletet látjuk kialakulni a fent felsorolt országokban, akár Kínában, akár Oroszországban, de még Észak-Koreában is, illetve ezen országok iránt erősen növekvő általános rokonszenvben, melynek az alapja a lassúbb, vagy gyorsabb, de állandó jellegű fejlődés, mellyel szemben egy detroizált nyugat már nem képes helytállni.

Kemény Gábor - Hídfő.net


http://www.hidfo.net/2013/08/30/detroit-leendo-sorsunk-kepekben
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: minőségtelensége, századfordulótól, felsőbbrendűségi, kizsákmányolónak, hitelállománnyal, következményeket, szabadkőművesség, legkeveredettebb, kisebbrendűségi, felgyorsították, következtetésre, szétválasztotta, alsóbbrendűségi, megerőszakoltak, magyarországgal, felsőbbrendűség, összetűzésekből, kényszerűségből, felvilágosítjuk, elkorcsosultabb, nyomornegyedek, nyilvánosságra, erőszakosabban, megszüntetését, bűnelkövetőket, szégyenfoltról, kicsúcsosodott, oroszországban, viselkedésével, kizsákmányolás, rokonszenvben, megszüntetése, felvehessenek, tevékenységre, elszaporodása, betelepülését, leendő sorsunk, látványos szégyenfoltról, ötvenes években, századfordulótól kezdve, autógyártás hazája, négy kerékbe, amerikai életérzéssel, szabadság szimbólumával, teherautókig mindenféle, detroiti autó, szimbólummá vált, harmincas években, gondok jóval, hatalmas iparosodás, hatvanas évekre, jelenlegi politikai, Szabad Riport, Maga Hitler, Mert Detroit, Pedig Detroit, Egyesült Államokban, Egyesült Államokból, Kemény Gábor,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
03.31. 19:24 Koronavírus - Berlin hitelt ad Kijevnek a járvány elleni küzdelemre, Szlová...
03.31. 19:23 Koronavírus - AM: a vendéglátók, közétkeztetők is válasszák a hazait!
03.31. 19:23 Koronavírus - A lengyel szejm véglegesen elfogadta a járvány kapcsán előter...
03.31. 19:23 Koronavírus - Fauci: a társadalmi távolságtartás eredményes, de a járvány t...
03.31. 18:53 Koronavírus - Újabb vidéki városokban lehet mobiltelefonnal közlekedési jeg...
03.31. 18:43 Épül az új kerékpáros híd a Dera-patak felett
03.31. 18:43 Koronavírus - Különböző módon próbálnak alkalmazkodni a vállalkozók a helyz...
03.31. 18:43 Devizapiac - Újabb történelmi mélypontra gyengült a forint
03.31. 18:33 Tőzsde - Mérsékelt nyereségekben zártak a főbb nyugat-európai tőzsdék
03.31. 18:23 Koronavírus - Jelentősen romlott a fogyasztói bizalom az Egyesült Államokba...
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Csak lassan, szépen - Háromszá...  Facebookon kaptam  Aki nekünk a Szentlelket elkül...  Boldog bűn 31. zsoltár  Böjte Csaba a rendkívüli pápai...  Ne hagyj el Istenem . . .  Bűnbánó zsoltárok  Szent-Gály Kata: Keresztúton  Facebookon kaptam Mírjam bar...  Tulipánok  50 éve szabadult  Facebookon kaptam Cs ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A járvány legyűrte a globalizm...  Facebookon kaptam Krisztina ba...  Betty Boop  Szent Pio atya imája a gyermek...  Harmónia......  Bordó rózsa  Aranyosi Ervin: A holnap-terem...  Tavaszi kép  Imádság  Kun Magdolna: Fohász Istenhez  Bűnbánó zsoltárok  Facebookon kaptam  Búntudat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti kép  Betty Boop  5. nagyböjti hét hétfő 03.30  2. Titkok, melyeket nem vihete...  Png nő  Facebookon kaptam  Vízcseppes rózsa  Imádkozom Atyám!  Imádság  Facebookon kaptam Krisztina ba...  Facebookon kaptam  Jöjjetek énhozzám mindnyájan ...  Útravaló – 2020. március...  Kaffka Margit : Csend  Gondolat  Kun Magdolna: Fohász Istenhez  Szép estét kedves látogatóimna...  Szabadság  Png rózsa  Ne sírjál nagymama  Római katolikus szentmise Debr...  Facebookon kaptam  Az igazakra világosság fénylik...  Szörnyű titok  Facebookon kaptam  Római katolikus szentmise Debr...  Katolikus elmélkedés 2020. má...  Árvai Feri atya megszívlelendő...  Böjte Csaba a rendkívüli pápai...  Szèp napot kívánok  Giovanni Bocaccio  A 72 éves Giuseppe Berardelli ...  Bíboros atya üzenete!- Lázár f...  Tavaszi kép  Png rózsa  Facebookon kaptam  Nyári emlék  Bízzunk Teremtőnkben  Kislány virág koszorúval  A Tottenham védője tabletekkel...  Gondolat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gondolat  Egy kis mosoly is  Tavaszi kép  Mindig tudd!  Png cica  Aki nekünk a Szentlelket elkül...  Rakéta teszt  Png cica  Esti kép  Pethes Mária : Benedictio  Facebookon kaptam  Aki nekünk a Szentlelket elkül...  Szép estét kedves látogatóimna...  Szomorú valóság  Facebookon kaptam  Tanulni kellene ebből a helyze...  Virslis kifli kelt tésztából  Hagyd, hadd nyugodjanak meg a ...  Facebookon kaptam  Imádság  Ahogy az ember öregszik  Útravaló – 2020. március...  Ha magányos vagy  Facebookon kaptam  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Legyen csodás napotok. 
Bejegyzés Címkék
leendő sorsunk, látványos szégyenfoltról, ötvenes években, századfordulótól kezdve, autógyártás hazája, négy kerékbe, amerikai életérzéssel, szabadság szimbólumával, teherautókig mindenféle, detroiti autó, szimbólummá vált, harmincas években, gondok jóval, hatalmas iparosodás, hatvanas évekre, jelenlegi politikai, jövőnk lehetséges, liberalizmus szülöttje, fekete lakosság, gyárak szalagjaira, század első, betanított munkás, néger munkás, munkát elvégezte, amerikai autó, gyárakból befolyó, szociális segélyeket, város 1950-re, robbanás 1967-ben, egyik legnagyobb, eszméletlen számú, egyik leggazdagabb, rendőrség folyamatosan, fekete bőrű, folyamatos összetűzésekből, rendőrség egyszerűen, nemzeti gárdát, kormány igyekezett, megoldást végül, fehér lakosság, néger békeharcosok, négerek babusgatását, fehérek továbbra, nyolcvanas évekre, város soha, csőd szélén, kormány képtelen, valaha gazdag, dúsgazdag város, enyészetté válnak, amerikai építészet, város sorsa, cionisták nagy, nemzetek megszüntetését, nemzet megmaradását, keveredést elősegíti, állapotban egyszerűen, beférkőzők elszaporodása, cionista azonban, hosszútávú következményeket, városon belül, megmaradt fehér, néger gettóvárosok, igazi négerváros, fehérek lakta, hazai cigány, cigány azonosító, tenyészetük környezete, cionista háttérhatalom, szabadkőművesség legnagyobb, nemzetek szétverése, genetikailag elkorcsosult, évszázadok során, egyik legkeveredettebb, külső jegyeket, zsidók többsége, felsőbbrendűség érzését, belső kettősséget, gének felsőbbrendűségi, saját öntudata, felsőbbrendűségi genetikai, világ felett, cionista jelenleg, ellen küzd, társadalmak ráébredjenek, valódi ellenségre, igazi összefogó, társadalmi igazságosság, cionista elgondolás, összes rabszolga, négerek kutattak, népek ezekkel, jellegtelen idegenekkel, emberek között, magára maradt, egyre erőszakosabban, szabad fosztogatás, hatalom minden, burzsujokat támogatja, nemezt megvédése, végső célja, , ,
2020.03 2020. Március 2020.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64001 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1543
  • e Hét: 4707
  • e Hónap: 49758
  • e Év: 230649
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.