Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Az októberi forradalomról való megemlékezések ma
  2013-11-02 19:35:00, szombat
 
 




Az októberi forradalomról való megemlékezések ma

Néhány évvel ezelőtt a szocialistának nevezett kriptobolsevik kormány volt hatalmon, most pedig az a nemzeti öltözetben parádézó FIDESZ, akik nem is olyan régen még a lábukkal dobogtak, sőt kivonultak a parlamentből a trianoni békediktátum felemlegetése miatt . Szegény Magyarország . Egyik oldalon az ÁVH-sok örökösei, a másikon az SZDSZ ifjúsági tagozatából kinőtt jobboldali párt, akik nagykoaliciót is kötnének látszólagos ellenségeikkel, de a másik, a tőlük jobbra elhelyezkedő párttal nem szövetkeznének .

Civilek szervezésében vonultak egyet megint a pártkatonák hozzátartozói, akik előnyt élveznek most pártszimpátiájuk miatt, mert a FIDESZ van hatalmon . Kivonultak félmillióan, de elfelejtették, hogy az 56-osokról szól ez nap . Az úgynevezett ellenzék a Műegyetem elé vonult és azonnal ócsárolni kezdték a kormányt . Ennyi ! Szerencsére nem éljeneztek ávósokat, csak megelégedtek azzal, hogy belerúgjanak a magyarokba egyet a kormányon keresztül . Szánalmas erőlködésnek tünt annak a néhány ezer embernek a megjelenése, akiknek semmi közük sem volt 56-hoz, a pesti srácokhoz, azokhoz az áldozatokhoz, akiket felmenőik gyilkoltak halomra a kommunizmus nevében

A JOBBIK szokása szerint a forradalom áldozataira emlékezett, azokra akiket ellehetetlenítettek a kádári diktatúra félévszázada alatt . Kétszázezer ember hagyta el hazánkat azokban a napokban a forradalom leverése után . Sokukat a következő években végeztek ki, vagy itéltek életfogytiglanra a nemzet ellenségei, akik egy jottányit sem változtak azóta . Mit is reméljünk azoktól, akiknek gyökerei a patkányok forradalmáig vezet vissza, 1919-be, amikor rátámadott szovjet pénzből hazánkra egy olyan kommunista, bolsevik horda, akik törték a magyar nyelvet . Akasztásaik emlékét ünneplik ma ezek az idegenek, akik nem tudtak magyarok lenni 1867 óta, amikor osztrák parancsra emancipáltuk őket .

Rákosi pribékjei a szovjethozta ,,felszabadúlás" nyomán érkeztek hazánkba, de szemernyit sem változtak korábbi fellépésük óta . A magyarok többsége ekkor még emlékezett az első nagy háborút követő Tanácsköztársaság vérengzéseire, sokan nem is jöttek vissza a világháború után német nevük miatt, vagy csak az elkötelezett nemzetért való kiállásuk miatt életükkel fizettek volna . Ezek a gyilkos haramiák nem átallottak halálos itéleteket hozni legjobbjainkra, mert tudták, hogy ezt nem tesszük meg velük . Palesztínát is megszerezték maguknak Isten igéretére hivatkozva, de milyen jogon akarják a mi földünket, a csodálatos Kárpátmedencét ?

Marakodnak a koncon hazánkban az idegenek szolgálatába álló haramiák, akik szó nélkül belelőttek az ötvenedik évfordulóra emlékező méltóságos tömegbe ugyanúgy, mint a randalírozó provokátorok által felbolygatott város feldühödött polgáraiba . 2006-ban százezrek voltak az utcán . Méltósággal vonultunk egyik helyről a másikra . A Bem térről, a 301-es parcellához látogattunk néhányan . A temetőből a Corvin közbe mentünk, ahonnan át szerettünk volna vonulni az előző éjjel körbebarikádozott Kossuth térre . A Deák térnél megakadt a vonulásunk . Szembe velünk eltorlaszolta az utat három vízágyú, közöttük rohamrendőrök, vadászpuskás pribékek, akik fejre céloztak gumilövedékeikkel azon a napon . Könnygázgránátokat lőttek kazettákból a tömegbe ! Zászlót lobogtató öregembereket vettek célba gyáván ezek a robotok .

Mi változott 57 évvel a forradalom kirobbanását követően ? Nincs értelme kimenni az utcára, mert ott vonulnak a hajdani áldozatok nevében a pincében lapuló megalkuvók, a rendszer szolgái, akik önszántukból jelentettek egy darabka többletkenyér áráért . E házmesterekből lett nemzedék jobboldali csapata ez, akik kikupálódott gyermekeikkel alkotják az elsilányodott középosztályt, akik nem sokban különböznek ma már az elesettek tömegétől . Milliárdosokká lett KISZ titkárok ügyesen váltottak apukáik összeköttetéseit használva, rövidesen megkaparintották maguknak a korábban államosított javainkat .

Az immár törvényesített jobb és baloldal látszattevékenysége határozza meg a mindennapjainkat . Sem a szélső balként emlegetett, de megszelidített kommunista pártnak, sem a radikálisnak nevezett JOBBIK-nak sem osztottak médiában való megjelenési lehetőséget . Letünt pártok szereztek maguknak palotákat, amihez most is foggal-körömmel ragaszkodnak az értékük miatt . A Magyarok Világ Szövetségét minden oldalról támadják, sőt a helyébe alakítottak egy alternatív szervezetet MÁÉRT néven . Ez a világméretű szervezet, levitézlett magyarokból verbuválta csapatát, akiket nem becsülnek sehol . Közben a Százak Tanácsának őszhajú katonái próbálnak valami elfogadhatót tenni az asztalra, de nem kiváncsi rájuk senki .

Egy nagyon furcsa korba jutottunk a XXI-ik század második évtizedére . Nemzetközi válsághelyzetet előidéző provokációk sora remegteti meg a hírek nézőinek szívét . Megelőző támadásokat hajtanak végre a terrorizmus elleni harc nevében valódi terroristák . Pilóta nélküli repülőalkalmatosságot gyárt szériában a közelkeleti térség egyedüli demokratájának nevezett állama, amerikai adófizetők pénzén . Büntetlenül lőhetnek ki bárkit szuverén országok légteréből ezek a repülő alkalmatosságok . Mi lenne ha ugyanezt tenné velük valaki ? Mekkora zaj keveredne, ha Obamát lőnék ki hasonló módon, mint a palesztín vezetőket ? És ha Peres lenne az áldozat, vagy Netannyahu ?

Mi a különbség egy gyilkosság által életét vesztő, vagy a terrorizmus elleni harc nevében meghalt áldozat szempontjából ? Semmi ! Minden emberélet kioltása halálos bűn . Magyarországon nem jutottunk el még a fegyveres ellenállás kirobbanásáig, de nagyon bosszantja az embereket, hogy minden lehetőséget elrabolt előlük egy élelmes népcsoport, akik összehangoltan végzik káros tevékenységüket . A svájci frankban eladósodottak tragédiája még nem érezhető annyira, mivel sokan luxuskiadásokra vették fel a hitelt, de a lakásuk még megvan . Rengetegen kerülnek majd ki az utcára emiatt . Kormányunk próbálná kezelni ezt a helyzetet, de nem engedik meg nekik azt, hogy beavatkozzanak az állampolgáraik érdekében .

Elkeseredett ellenállást látok a közeli jövőben, ami bármelyik pillanatban kitörhet . Ki lesz az első bátor ellenálló ? Kiderül hamarosan, amikor az amerikai adósságplafon eléri a következő rekordmagasságot . Más megoldás nem maradt számunkra a teljes adósság elengedésén kívül . Egy új világ kezdődhet azonnal, amikor mindannyian összefogunk, és kirekesztjük magunk közül az emberiség igazi ellenségeit . Soha többé ne kerülhessenek a pénznyomtatás közelébe ezek a paraziták ! Miattuk lázadt fel a magyarság már 1956-ban, de ez a forradalom még nem fejeződött be, mert ez a mi örök forradalmunk velük szemben .

VGB


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: életfogytiglanra, megkaparintották, mindennapjainkat, rekordmagasságot, pártszimpátiájuk, összeköttetéseit, tevékenységüket, alkalmatosságok, válsághelyzetet, luxuskiadásokra, megszelidített, házmesterekből, milliárdosokká, szövetkeznének, összehangoltan, törvényesített, ellenségeikkel, beavatkozzanak, állampolgáraik, magyarországon, legjobbjainkra, kárpátmedencét, kriptobolsevik, megemlékezések, demokratájának, szocialistának, elfelejtették, adósságplafon, eladósodottak, eltorlaszolta, gyermekeikkel, elsilányodott, forradalomról, szervezésében, hozzátartozói, vérengzéseire, októberi forradalomról, szocialistának nevezett, lábukkal dobogtak, trianoni békediktátum, tőlük jobbra, pártkatonák hozzátartozói, 56-osokról szól, úgynevezett ellenzék, magyarokba egyet, kormányon keresztül, néhány ezer, pesti srácokhoz, kommunizmus nevében, forradalom áldozataira, kádári diktatúra, forradalom leverése, Szegény Magyarország, Magyarok Világ Szövetségét, Százak Tanácsának,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Martin Buber, A haszidim meséi  A Magyar Költészet napja alkal...  Spenót fasírttal  Nagy és kis csodák  James Allen  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tavaszi este  Szép estét kedves látogatóimna...  Segíts neki dicsérni Téged  Szép estét kedves látogatóimna...  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Bársony székben  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Nevelőszülőkhöz adták,  Jázmin  Borzasztó  képre írva  Robin Wight pitypang szobra  A felvilágosodás...  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Azért kaptad  Egy barátság története  Márai Sándor tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Hogyan válunk hűségesekké?  Tanmese  Minden tavaszból őrizz..  Paul David Tripp Április 12  Somlyó Zoltán - Orgonával  James Allen  Emlékezz  Alvó kislány  Szabó T. Anna - Pitypang  Martin Buber, A haszidim meséi  Somlyó Zoltán - Orgonával  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Nevelőszülőkhöz adták,  Esterházy Péterre emlékezünk  Zilahy Lajos gondolata  Alvó kislány  Reményik Sándor: Pierrot &...  Minden tavaszból őrizz..  Hegedüs Géza: Magyar költészet  A gyulladáscsökkentő és csonte...  A Magyar Költészet napja alkal...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Vidámság  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kertem  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Isten hűségének mértéke  A Magyar Költészet napja alkal...  Facebookon kaptam  különleges  Márai Sándor tollából  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Facebookon kaptam  Eduardo Sacheri gondolata  Borzasztó  Paul David Tripp Április 14  Alvó cicák  Ismeretlen: Ikarusz monda  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Alvó cica  Facebookon kaptam  A felvilágosodás...  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Pitypang szökőkút  Önmaga ellenére  Dóró Sándor: Embernek maradni  Facebookon kaptam  Esterházy Péter: Harmonia c...  Pitypang szökőkút  Anyák napjára  József Attila - Kopogtatás nél...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Tavaszi este  Müller Péter tollából  Facebookon kaptam  40 felett  Facebookon kaptam  Hogyan válunk hűségesekké?  Sok ember olyan, mint a kaméle... 
Bejegyzés Címkék
októberi forradalomról, szocialistának nevezett, lábukkal dobogtak, trianoni békediktátum, tőlük jobbra, pártkatonák hozzátartozói, 56-osokról szól, úgynevezett ellenzék, magyarokba egyet, kormányon keresztül, néhány ezer, pesti srácokhoz, kommunizmus nevében, forradalom áldozataira, kádári diktatúra, forradalom leverése, következő években, nemzet ellenségei, patkányok forradalmáig, olyan kommunista, magyar nyelvet, szovjethozta &#8222, magyarok többsége, első nagy, világháború után, elkötelezett nemzetért, gyilkos haramiák, csodálatos Kárpátmedencét, koncon hazánkban, idegenek szolgálatába, ötvenedik évfordulóra, randalírozó provokátorok, 301-es parcellához, előző éjjel, utat három, forradalom kirobbanását, hajdani áldozatok, pincében lapuló, rendszer szolgái, darabka többletkenyér, elsilányodott középosztályt, elesettek tömegétől, korábban államosított, immár törvényesített, szélső balként, radikálisnak nevezett, értékük miatt, helyébe alakítottak, alternatív szervezetet, világméretű szervezet, nagyon furcsa, hírek nézőinek, terrorizmus elleni, közelkeleti térség, repülő alkalmatosságok, palesztín vezetőket, gyilkosság által, fegyveres ellenállás, élelmes népcsoport, svájci frankban, utcára emiatt, állampolgáraik érdekében, közeli jövőben, első bátor, amerikai adósságplafon, következő rekordmagasságot, teljes adósság, emberiség igazi, pénznyomtatás közelébe, életfogytiglanra, megkaparintották, mindennapjainkat, rekordmagasságot, pártszimpátiájuk, összeköttetéseit, tevékenységüket, alkalmatosságok, válsághelyzetet, luxuskiadásokra, megszelidített, házmesterekből, milliárdosokká, szövetkeznének, összehangoltan, törvényesített, ellenségeikkel, beavatkozzanak, állampolgáraik, magyarországon, legjobbjainkra, kárpátmedencét, kriptobolsevik, megemlékezések, demokratájának, szocialistának, elfelejtették, adósságplafon, eladósodottak, eltorlaszolta, gyermekeikkel, elsilányodott, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 838
  • e Hét: 2760
  • e Hónap: 6505
  • e Év: 160001
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.