Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Együtt a cionizmus és a holokausztipar ellen
  2013-11-25 19:29:07, hétfő
 
 
Együtt a cionizmus és a holokausztipar ellen

24 nov 2013

‘Kiirtanám az összes zsidót, genetikusan alattvalók?' Szabó, Ináncsi és Horka szónoklata írásban, videók majd később. A rendezvényen kb. 120 hazafi jelent meg, az út másik oldalán kb. 40 antimagyar rasszista ellentüntetővel, középen rendőrök. A cionista söpredék még a magyar himnusz alatt is fütyült, dudált. Jellemző a magyarellenes, faji alapú kettős mércére, hogy amikor pár éve, talán Tomcaték beledudáltak egy holokauszt dzsemboriba, rögvest elvitték őket, míg itt az ‘antifasiszták' (értsd: magyarellenes cionrasszisták) nyugodtan vijjoghattak.

Kapcsolódó: Képgaléria: nem igaz, hogy teszünk a holokausztra!

Mindez persze nem tudta hátráltatni az eseményt, amely rendben lezajlott, a szónoklatok erőt sugárzóak voltak, az üzenet áttört és számos médium lehozta (kivéve természetese a jobbikos, HVIM-es pártsajtót). A megfélemlítés légkörében ma ennyien mernek nyíltan szembemenni a holokausztiparral, csak a parlamenten kívüli nemzeti ellenállás, de ez akkor is siker!

A rendezvényt ugyan a Magyar Hajnal rendezte, de hangsúlyosan nem pártrendezvény volt, amire minden hazafit vártak pártállásra tekintet nélkül. A Jobbikból, igaz, egyedül, de Gaudi Nagy Tamás meg is osztotta az oldalán. Gratulálunk!
Szabó Tamás (NFP, Magyar Hajnal) beszéde a holokauszt-ipar elleni tüntetésen

Magyarok, kedves bajtársak!
SzaboTominov23

Szabó Tamás

Elsősorban tisztáznunk kell néhány dolgot. A holokauszt kérdésével mi nem foglalkozunk, egyrészt a szólásszabadságot és történelmi kutatást korlátozó törvény miatt, másrészt a mi feladatunk nem ez, hanem a nemzetünk érdelében kidolgozott programpontjaink megvalósítása. Személyes véleményem szerint, ha mégis foglalkoznánk a témával, akkor - bízva tagjainkban és szakértőinkben - mi gyors, határozott és végleges megoldást találnánk rá.

A másik amit tisztáznunk kell, az a holokauszt-ipar kifejezés. Sokan sérelmezik ezt a szóhasználatot, nem tudom, hogy akkor minek nevezzük azt a két esetet, melyet ismertetni fogok.

2007-ben a magyar állam kötelezettséget vállalt, hogy 21 millió dollárt (bő 4,5 milliárd forintot) fizet a holokauszt magyarországi túlélőinek kárpótlására. A pénz háromötödét a magyar állam rögtön az első évben el is utalta, 2011-ben azonban felfüggesztette az utalásokat. Miért is? Azért, mert a cionista lobbitól rettegők sem merték bevállalni az enyhe kifejezéssel élve ,,fura" elszámolásokat. Az ügyet persze elsimították, a papír sok mindent elbír.

2009-ben a Bács-Kiskun Megyei Bíróság első fokon hat, három, illetve 4,5 év letöltendő börtönbüntetésre ítélte az első-, a másod- és a harmadrendű vádlottat az osztrák pénzalap által a cigány holokauszt kárpótlásra adott pénzzel történt visszaélés miatt. Több cigány vezető is az elítéltek között volt. A bíróság öt vádlottat ítélt letöltendő börtönbüntetésre, további harmincöt vádlottat felfüggesztett börtönbüntetésre, nyolc vádlottra pénzbírságot rótt ki, egy ember pedig megrovást kapott. Egy részüknél vagyonelkobzást is tartottak.

Ezek az esetek csak a jéghegy csúcsai, nem tehetünk úgy, mintha meg sem történtek lettek volna. Ma azonban főként amiatt gyűltünk össze, hogy tiltakozzunk, hogy 6 milliárd (azaz 6 ezer millió) 208 millió 8 százezer forintot költsenek egy emlékhelyre.

Ez ma egyszerűen megengedhetetlen. Ma amikor a Horthy-rendszer light típusú berendezkedés valósul meg. Amikor visszaköszönnek a félfeudális viszonyok, az urambátyámozás, a nemzeti mázzal leöntött korrupció. Akkor egy-két kommunistát leszámítva hungaristákkal voltak tele az internáló táborok. Ma is meg lehet nézni, kik vannak börtönben, vagy házi őrizetben, míg mások szabadon támadhatnak nemzetünkre. A fasiszta magyarokról sivítozó cionisták kezében gazdaságunk, miközben ismét hárommillió koldus országa lettünk.

Már rég nem a másodrendű állampolgárságunkról van szó, vagy a kettős mércéről. Már arról kell beszélnünk, hogy ennyi pénzből hány magyar életet tudnánk megmenteni. Nemzetünk túléléséért folytatott harcában nem engedhetjük meg az ilyen és ehhez hasonló döntéseket. A magyar jövőnek élni kell, ezért javaink új, nemzeti alapon fekvő újraelosztását követeljük.

Ebben a küzdelemben nem alkudhatunk meg a cionizmussal, nem hátrálhatunk, kitartunk és helytállunk!
Horka Sándor (KHŐ) beszéde az MH holokauszt-ipar elleni tüntetésén

Adjon az Isten!
Magyarok, Bajtársak!
mhnov23

Horka Sándor

A magyarellenes rasszizmus, az antimagyar faji kettős mérce, a cionista gyarmatosítás ellen szeretném felemelni szavamat.

Gyarmatosítóink minket vádolnak rasszizmussal. Ha én azt mondanám, a cionista Tilos Rádió mintájára, hogy kiirtanám az összes zsidót, szabad lábon lennék? Mert ott ez elhangzott 10 éve szenteste, hogy “kiirtanám az összes keresztényt". Az elkövető, Bajtai Zoltán megúszta, a cionista gyűlöletadó mai napig szabadon működik.

Ha kijelenteném, Kertész Ákost szabadon idézve, hogy a zsidó vagy Kertész Ákos ‘genetikailag alattvaló', nem ettől zengene a nyugati világ éveken át és nem kerülnék börtönbe? Kertész Ákos ellen viszont eljárás sem indult, pedig kijelentette, leírta, hogy “a magyar genetikusan" alávaló, majd még volt pofája üldöztetésről hazudozva Kanadába elhúzni.

Emlékezhetünk Landeszmann György rabbira, aki szintén bármi komoly következmény nélkül gyalázhatta a magyarságot kollektíven, azt állítva “ha kivonnánk a zsidó kultúrát Magyarországról, akkor nem maradna más, csak a bőgatya és a fütyülős barack".

Különben pedig büntetlenül lehet gyalázni és tagadni Istent, támadni a családot, mocskolni a magyarságot, semmibe venni nemzetünk sorstragédiáit, örvendezni Trianonnak, kigúnyolni Krisztust. A kommunizmus bűnei, százmillió ember kiirtása is, a törvény ellenére nyugodtan kisebbíthető, a vörös csillag hordható, és bármely történelmi esemény vitatható, cáfolható, tagadható. Egyetlen dolog van, ami nem vonható kétségbe, és ez nem az, hogy a föld a nap körül kering.

Én nem teszem meg azt a szívességet a magyarellenes rasszistáknak, hogy az inkvizíció által tabuvá tett dolgot vitatom vagy kisebbítem, hiszen azt három évvel büntethetik, - én csupán másoktól idézek.

Az úgynevezett holokausztipart sem minősítem, csak utalok a Holokausztipar című könyvre, amelynek amerikai zsidó szerzője, Norman Finkelstein semmit sem kicsinyített vagy tagadott, csupán azt állítja, hogy a holokauszttabu azt a célt szolgálja, hogy elterelje a figyelmet a cionizmus, Izrael állam emberiség elleni bűneiről, és a folyamatos pénzügyi kizsákmányolásunkról.

A szólás szabadságáért viszont fel kell emelnem a szavam, hiszen papíron még az átkosban sem korlátozták úgy a szólásszabadságot, meggyőződésem szerint különben alkotmányellenesen, mint manapság. Nem volt például tilos, hangsúlyozom, elvben és nem gyakorlatban a Szovjetuniót bírálni például.

És ha drogosoknak joguk van a hatályos törvényt bírálva drogliberalizálást követelni, akkor nekünk is jogunk van azt mondani, hogy a mai inkvizíciós törvény, amely még kérdések feltevéséért is börtönnel sújthat, lábbal tiporja a szabadságunkat!

Ezt ma ki kell mondanunk, mert ha némák maradunk, holnap már ezért is lecsukhatnak!

A mai helyzet a jobboldal bűne is, azé a sok millió szavazóé, akik 2010-ben elhajtották Gyurcsányékat, hogy aztán, maroknyi kivétellel szó nélkül tűrjék a magyarellenes törvények további szigorítását, a cionista terror további fokozását!

Ti is, fideszes szavazók, akik eltűritek, hogy egy viccért, egy kérdésért becsukhassanak bárkit, mint annak idején a Szovjetunióban.

Közben bezárják az óvodákat, az iskolákban nincs kréta és vécépapír, olykor fűtésre sem telik. A magyar egészségügy egy katasztrófa, a kórházakban nincs gyógyszer. Tanáraink, orvosaink sokszor éhbérért dolgoznak, milliók nélkülöznek, és százezrek menekülnek nyugatra.

Eközben csupán 2007 óta 42 millió dollárt költöttünk holokauszt-kárpótlásra. Ez közel 10 milliárd forint, de ebben még nincs benne a tavalyi Wallenberg emlék évre költött pénz, a Zsidó Világtalálkozó, a 2014-es holokauszt emlékév és az auschwitzi kirándulások állami költsége. Valamint a zsidó egyháznak és a cionizmust ma már egészen nyíltan hirdető Hit Gyülekezetének adott költségvetési támogatás.

Ez igenis pénzügyi iparág, ez igenis cionista diktatúra, ez igenis faji alapú kettős mérce, mert ez az ország nélkülözik!

Hangsúlyozom: én nem vitathatom, nem kisebbíthetem - de mi, magyarok nem vagyunk bűnös nép! És hogy van az, hogy a kollektív felelősséget csak ránk akarják tolni? Ha én felelős vagyok 70 évvel ezelőtti eseményekért, akkor a tanács-köztársasági rémuralomnak, a túlnyomórészt zsidók által működtetett ÁVH-nak, a szovjet koncentrációs táborokba deportált 800 ezer magyar ellen elkövetett bűnöknek miért nincs soha kollektív felelőse?

Szabad emberként szeretnék élni, és azt mondom, inkább kevés oroszlán, mint sok nyúl, mert másképp rabszolgaként haltok meg!

Fel a győzelemre!
Ináncsi József (MNG) beszéde az MH holokauszt-ipar elleni tüntetésén

AZ ELMÚLT NAPOKBAN NÉHÁNYAN FELTETTÉK NEKEM AZT A KÉRDÉST, HOGY MIT KERESÜNK MI EZEN A PÁRTRENDEZVÉNYEN? TÁMOGATJUK-E A MAGYAR HAJNALT?
Inancsinov23

Ináncsi József

A MAGYAR NEMZETI GÁRDA PÁRTFÜGGETLEN, ÖNÁLLÓ SZERVEZET ÉS EZEN A JÖVŐBEN SEM FOGUNK VÁLTOZTATNI. ÉN NEM EGY PÁRTRENDEZVÉNYRE JÖTTEM, HANEM EGY PROGRAMRA. EGY OLYAN PROGRAMRA, AMI ISMÉT EGY FELKIÁLTÁS A MAGYAR NEMZET ÉRDEKEI MELLETT.

A MAGYAR NEMZETI GÁRDA A LEHETŐSÉGEI SZERINT EDDIG IS RÉSZT VETT MINDEN OLYAN PÁRT- ÉS CIVIL SZERVEZÉSŰ RENDEZVÉNYEN, AMELY AZ ÉRTÉKRENDÜNK SZERINT A NEMZETÜNK ÉRDEKEIT SZOLGÁLTA ÉS ÍGY LESZ EZ EZUTÁN IS. HA PEDIG MÉG ARRA IS LEHETŐSÉGET KAPUNK, HOGY GONDOLATAINKAT EGY-EGY ILYEN RENDEZVÉNYEN A TÖBBI RÉSZTVEVŐVEL IS MEGOSZTHATJUK, AZT CSAK MEGKÖSZÖNNI TUDJUK. KÖSZÖNÖM TEHÁT A MAI LEHETŐSÉGET A SZERVEZŐKNEK.

MOST BIZTOSAN SOKAN IZGATOTTAN FIGYELIK, KÖZTÜK AZ ÁLLAMILAG TÍZMILLIÓKKAL TÁMOGATOTT TETT ÉS VÉDELEM ALAPÍTVÁNY, HOGY ELKÖVETEM-E HOLOKAUSZTTAGADÁST - NEM FOGOM ELKÖVETNI, MERT NEM AZÉRT JÖTTEM IDE. NEM ÉRDEKEL, MI VOLT AZ OKA, HOGY 1990-BEN AZ AUSCHWITZI TÁBLA LECSERÉLÉSRE KERÜLT ÉS A 4 MILLIÓ ÁLDOZATBÓL 1,1 MILLIÓ LETT. NEM AZ ÉN DOLGOM AZ SEM, HOGY NEMRÉGIBEN A SZEGEDI ZSINAGÓGA KERÍTÉSÉRE VALAKIK BABASZAPPANT TŰZTEK ÉS AZ SEM, HOGY VALAKIK ETTŐL MEGRETTENTEK, ANNAK ELLENÉRE, HOGY A SZAPPAN MÍTOSZ MÁRA MÁR RÉG LELEPLEZŐDÖTT.
MÁS MIATT JÖTTEM.

SZÁMOMRA FONTOSABB KÉRDÉSEK MIATT VAGYOK ITT. ÉS EZEK A KÉRDÉSEK A TELJESSÉG IGÉNYE NÉLKÜL A KÖVETKEZŐK:
MEGENGEDHETŐ-E, A MAI MAGYARORSZÁGON HOGY RENDKÍVÜLI TANÍTÁSI SZÜNET LEGYEN EGY ISKOLÁBAN, MERT NINCS FŰTÉS?

MEGENGEDHETŐ-E, HOGY EGY KÓRHÁZBA KERÜLŐ EMBER SAJÁT MAGA GONDOSKODJON A GYÓGYSZERÉTŐL KEZDVE A WC PAPÍRIG MINDENRŐL, MERT A KÓRHÁZNAK ERRE MÁR NINCS KÖLTSÉG KERETE?

MEGENGEDHETŐ-E, HOGY EMBEREKET LAKOLTASSANAK KI, A KIFIZETHETETLEN DEVIZAHITEL VAGY AZ ÖNHIBÁJUKON KÍVÜL FELGYŰLT KÖZÜZEMI TARTOZÁS MIATT?

MEGENGEDHETŐ-E, HOGY VALAKI HIÁBA DOLGOZIK, MÉGIS A LÉTMINIMUM ALATT ÉL, FILLÉRES BOLTOKBÓL VÁSÁROLT SILÁNY ÉLELMISZERT FOGYASZT ÉS HASZNÁLTRUHA KERESKEDÉSBŐL ÖLTÖZIK?

ÉS MÉG FOLYTATHATNÁM A KÉRDÉSEK SORÁT.

VAJON NEM ÉRDEMLÜNK-E TÖBBET? SZERINTEM IGEN.
ÉS HOGY MI KÖZÜK A FELTETT KÉRDÉSEKNEK AZ IDE TERVEZETT HOLOKAUSZT EMLÉKHELYHEZ. MEGMONDOM VAGY FELTESZEK INKÁBB EGY ÚJABB KÉRDÉST:

HA MÁR ILYEN NEHÉZ HELYZETBEN VAN AZ ORSZÁG ÉS A LAKOSSÁG NAGY RÉSZE, BIZTOS A LEGJOBB DÖNTÉS ADÓFIZETŐK PÉNZÉBŐL 5-6 MILLIÁRDOT KÖLTENI EGY ÚJABB HOLOKAUSZTKÖZPONTRA?

TISZTELT POLITIKUSOK - ÉLÜKÖN A FÜLKEFORRADALMÁROKKAL - BIZTOS, HOGY ERRE KAPTAK ÖNÖK FELHATALMAZÁST?
DE EZ MÉG NEM MINDEN, HISZEN ITT A NYAKUNKON A HOLOKAUSZT EMLÉKÉV, AMELY ESEMÉNY ALKALMÁBÓL A JÖVŐ ÉVBEN MÁSFÉL MILLIÁRD FORINTRA LEHET PÁLYÁZNI, HOGY MAGÁT A HOLOKAUSZTOT ÉS ANNAK BORZALMAIT MINÉL SZÉLESEBB KÖRBEN MEGISMERTESSÉK.

AZT HISZEM, NEM ÁRULOK EL NAGY TITKOT, HA ELMONDOM, ÉN NEM FOGOK PÁLYÁZNI. AZONBAN INGYEN NÉPSZERŰSÍTEM HAZÁM TÖRTÉNELMI NAGYSÁGAIT, GYŐZTES CSATÁINKAT, MINT AHOGY INGYEN HAJTOK FEJET ELESETT HŐSEINK ELŐTT VAGY TRIANONI NEMZETTRAGÉDIÁNKRA EMLÉKEZVE, MERT HITEM SZERINT EZ A ZÁLOGA ANNAK, HOGY A HÁBORÚS BŰNÖS NÉPNEK BÉLYEGZETT MIVOLTUNKBÓL ÚJRA EGYENES GERINCCEL ÁLLHASSUNK ARRA A HELYRE, AMELY MINKET, MAGYAROKAT MEGILLETT A VILÁG NÉPEI KÖZÖTT.

KEDVES POLITIKUSOK! ÖNÖK MIKOR LESZNEK ANNYIRA MINIMÁLISAN NACIONALISTÁK, HOGY OLYKOR-OLYKOR A SAJÁT NEMZETÜK ÉRDEKEIT IS FEL MERIK VÁLLALNI? VAGY ÖNÖKNEK NEM A MAGYAR A NEMZETÜK?

VAGY KÉRDEZZEM INKÁBB ÍGY: MILYEN SZÍV DOBOG AZ ÖNÖK KEBLÉBEN? A DICSŐ ŐSEINKRE EMLÉKEZTETŐ ÁRPÁDSÁVOS VAGY ORSZÁGUNK FELVÁSÁRLÁSÁRA TÖREKVŐ DÁVIDCSILLAGOS?
EGYET TUDOK TANÁCSOLNI: TÉRJENEK ÉSZRE, AMÍG NEM KÉSŐ!

ÉS MOST A HIVATÁSOS RETTEGŐKHÖZ PÁR SZÓT. BUDAPEST EURÓPA, SŐT, TALÁN MÁR A VILÁG LEGANTISZEMITÁBB FŐVÁROSA. - MONDJÁK ÖNÖK. EZ AZONBAN NEM AKADÁLYA ANNAK, HOGY ITT RENDEZZENEK ZSIDÓ VILÁGKONGRESSZUST. A ZSIDÓ RÁKOSI SZÜLETET ROSENFELD MÁTYÁS, GÚNYNEVÉN RÓTH MANÓ 1951-BEN LEBONTATTA A REGNUM MARIANUM TEMPLOMOT, AMELYNEK ÚJJÁÉPÍTÉSÉRE A RENDSZERVÁLTÁS ÓTA VÁRUNK, DE VALAHOGY SOSEM JUT RÁ PÉNZ. EZZEL SZEMBEN ÖNÖK RÉSZBEN AZ ANTISZEMITA MAGYAROK PÉNZÉBŐL ÚJÍTANAK FEL ZSINAGÓGÁT DEBRECENBEN ÉS SZINTÉN AZ ANTISZEMITIZMUS JEGYÉBEN KAPTAK INGYEN TELKET A CSEPELI ÖNKORMÁNYZATTÓL, EGY ÚJABB ZSINAGÓGA ÉPÍTÉSÉHEZ. AZ ANTISZEMITA MAGYAR KORMÁNY A TÚLÉLŐK SZÁMÁRA AZ IDÉN 50%-KAL EMELTE A KÁRPÓTLÁS ÖSSZEGÉT ÉS MÉG 50%-KAL EMELI JÖVŐ ÉV ELEJÉN, MIKÖZBEN MAGYAR NYUGDÍJASAINK KÖZÜL SOKAN A LÉTMINIMUMON VAGY AZ ALATT ÉLNEK.

ÖNÖK SZERINT MINDEZT MÉLTÓKÉPPEN KÖSZÖNIK MEG AZZAL, HOGY CSÜRHE MÓDJÁRA MEGZAVARNAK EGY REFORMÁTUS ISTENTISZTELETET? HOGY V. NAGYBÁNYAI HORTHY MIKLÓST, MAGYARORSZÁG KORMÁNYZÓJÁT ÓCSÁROLJÁK? AKIRŐL MÉG A HITELES TÖRTÉNELEMKÖNYVEK IS LEÍRJÁK, HOGY A HITLER ÁLTAL MEGSZÁLLT EURÓPÁBAN EGYEDÜLÁLLÓ MÓDON A NÉMETORSZÁGGAL SZÖVETSÉGES ORSZÁG REGULÁRIS HADSEREGÉT HASZNÁLTA FEL ARRA, HOGY MEGMENTSE A ZSIDÓKAT. EBBEN LEHET KÉTELKEDNI, DE A HITETLENEKNEK AJÁNLOM, HOGY SÉTÁLJANAK ÁT A DOHÁNY UTCAI ZSINAGÓGA BEJÁRATÁVAL SZEMKÖZTI HÁZ FALÁHOZ, AHOL JÓL ELREJTVE UGYAN, DE MEGTALÁLJÁK AZT AZ EMLÉKTÁBLÁT, AMELYET KOSZORÚS FERENC V.K. EZREDESNEK ÁLLÍTOTTAK, MERT HORTHY PARANCSÁRA AZ ESZTERGOMI PÁNCÉLOS HADOSZTÁLY ÉLÉN Ő VÉDTE MEG 1944. JÚLIUSÁNAK ELEJÉN A GETTÓT A DEPORTÁLÁSTÓL.

ÖNÖK MINDEZÉRT INKÁBB KÖSZÖNETTEL TARTOZNAK.
EL KELL DÖNTENI ÖNÖKNEK AZT IS, HOGY MINEK TARTJÁK MAGUKAT, MERT IDE SZÜLETNI NEM ELÉG, ATTÓL MÉG NEM VÁLNAK MAGYARRÁ. HA ÖNÖK MAGYAROK, TISZTELJÉK TÖRTÉNELMÜNKET, KERESZTÉNY VALLÁSUNKAT, A FOLYTONOS SPEKULÁCIÓ ÉS HASZONLESÉS HELYETT TARTSÁK BE TÖRVÉNYEINKET. HA PEDIG ZSIDÓNAK TARTJÁK MAGUKAT ÉS NEM TUDNAK MEGFELELNI A MAGYARSÁGUNK ÁLTAL TÁMASZTOTT KÖVETELMÉNYEKNEK, AJÁNLOK EGY MÁSIK ORSZÁGOT, AHOL BIZTOSAN NINCS ANTISZEMITIZMUS. IZRAELNEK HÍVJÁK,

1948-BAN ADTÁK ÖNÖKNEK AJÁNDÉKBA, DE MÁR NEM OLYAN KICSI, MERT A TERÜLETÉT AZ ELTELT ÉVEK ALATT TELJESEN JOGTALANUL ALAPOSAN MEGNÖVELTÉK A PALESZTINOK KÁRÁRA.
MI MAGYAROK BEFOGADÓ NÉP VAGYUNK. SZÁMOS KISSEBBSÉG ÉL NÁLUNK HÁBORÍTATLANUL, SZABADON GYAKOROLVA VALLÁSÁT ÉS SZOKÁSAIT.

DE ENNEK A BÉKESSÉGNEK VAN MÉG EGY JELLEMZŐJE: SOHA NEM AKARTAK VENDÉGBŐL HÁZIGAZDÁVÁ VÁLNI. ÖNÖK SE TEGYÉK, MERT AZON KÍVÜL, HOGY ILLETLENSÉG, VAGY MONDHATOM DURVÁBBAN IS, POFÁTLANSÁG, NEM SZERETJÜK.

TÉRJENEK HÁT ÖNÖK IS ÉSZRE, AMÍG NEM KÉSŐ!

magyarhajnal.com

http://magyarhajnal.com/egyutt-a-cionizmus-es-a-holokausztipar-ellen/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: börtönbüntetésre, megengedhetetlen, istentiszteletet, pártrendezvényen, pártrendezvényre, követelményeknek, legantiszemitább, programpontjaink, gyarmatosítóink, antiszemitizmus, magyarországról, önkormányzattól, kötelezettséget, felfüggesztette, ellentüntetővel, kifizethetetlen, holokausztipart, visszaköszönnek, vagyonelkobzást, gondolatainkat, szakértőinkben, szóhasználatot, holokausztipar, gyülekezetének, cionrasszisták, megismertessék, felhatalmazást, sorstragédiáit, történelmünket, háborítatlanul, hungaristákkal, urambátyámozás, németországgal, felfüggesztett, dávidcsillagos, felvásárlására, holokausztipar ellen, összes zsidót, cionista söpredék, magyar himnusz, holokauszt dzsemboriba, szónoklatok erőt, üzenet áttört, megfélemlítés légkörében, parlamenten kívüli, rendezvényt ugyan, holokauszt-ipar elleni, holokauszt kérdésével, nemzetünk érdelében, másik amit, magyar állam, holokauszt magyarországi, Magyar Hajnal, Gaudi Nagy Tamás, Szabó Tamás, Bács-Kiskun Megyei Bíróság, Horka Sándor, Tilos Rádió, Bajtai Zoltán, Kertész Ákost, Kertész Ákos, Emlékezhetünk Landeszmann György, Norman Finkelstein, Zsidó Világtalálkozó, Ináncsi József, ELMÚLT NAPOKBAN NÉHÁNYAN FELTETTÉK NEKEM AZT KÉRDÉST, HOGY MIT KERESÜNK MI EZEN PÁRTRENDEZVÉNYEN, TÁMOGATJUK-E MAGYAR HAJNALT, MAGYAR NEMZETI GÁRDA PÁRTFÜGGETLEN, SZERVEZET ÉS EZEN JÖVŐBEN SEM FOGUNK VÁLTOZTATNI, PÁRTRENDEZVÉNYRE JÖTTEM, HANEM EGY PROGRAMRA, OLYAN PROGRAMRA, ISMÉT EGY FELKIÁLTÁS MAGYAR NEMZET ÉRDEKEI MELLETT, MAGYAR NEMZETI GÁRDA LEHETŐSÉGEI SZERINT EDDIG IS RÉSZT VETT MINDEN OLYAN PÁRT- ÉS CIVIL SZERVEZÉSŰ RENDEZVÉNYEN, AMELY AZ ÉRTÉKRENDÜNK SZERINT NEMZETÜNK ÉRDEKEIT SZOLGÁLTA ÉS ÍGY LESZ EZ EZUTÁN IS, PEDIG MÉG ARRA IS LEHETŐSÉGET KAPUNK, HOGY GONDOLATAINKAT EGY-EGY ILYEN RENDEZVÉNYEN TÖBBI RÉSZTVEVŐVEL IS MEGOSZTHATJUK, CSAK MEGKÖSZÖNNI TUDJUK, KÖSZÖNÖM TEHÁT MAI LEHETŐSÉGET SZERVEZŐKNEK, MOST BIZTOSAN SOKAN IZGATOTTAN FIGYELIK, KÖZTÜK AZ ÁLLAMILAG TÍZMILLIÓKKAL TÁMOGATOTT TETT ÉS VÉDELEM ALAPÍTVÁNY, HOGY ELKÖVETEM-E HOLOKAUSZTTAGADÁST, FOGOM ELKÖVETNI, MERT NEM AZÉRT JÖTTEM IDE, VOLT AZ OKA, AUSCHWITZI TÁBLA LECSERÉLÉSRE KERÜLT ÉS, MILLIÓ ÁLDOZATBÓL, MILLIÓ LETT, DOLGOM AZ SEM, HOGY NEMRÉGIBEN SZEGEDI ZSINAGÓGA KERÍTÉSÉRE VALAKIK BABASZAPPANT TŰZTEK ÉS AZ SEM, HOGY VALAKIK ETTŐL MEGRETTENTEK, ANNAK ELLENÉRE, HOGY SZAPPAN MÍTOSZ MÁRA MÁR RÉG LELEPLEZŐDÖTT, MIATT JÖTTEM, SZÁMOMRA FONTOSABB KÉRDÉSEK MIATT VAGYOK ITT, EZEK KÉRDÉSEK TELJESSÉG IGÉNYE NÉLKÜL KÖVETKEZŐK, MAGYARORSZÁGON HOGY RENDKÍVÜLI TANÍTÁSI SZÜNET LEGYEN EGY ISKOLÁBAN, MERT NINCS FŰTÉS, HOGY EGY KÓRHÁZBA KERÜLŐ EMBER SAJÁT MAGA GONDOSKODJON GYÓGYSZERÉTŐL KEZDVE WC PAPÍRIG MINDENRŐL, MERT KÓRHÁZNAK ERRE MÁR NINCS KÖLTSÉG KERETE, HOGY EMBEREKET LAKOLTASSANAK KI, KIFIZETHETETLEN DEVIZAHITEL VAGY AZ ÖNHIBÁJUKON KÍVÜL FELGYŰLT KÖZÜZEMI TARTOZÁS MIATT, HOGY VALAKI HIÁBA DOLGOZIK, MÉGIS LÉTMINIMUM ALATT ÉL, FILLÉRES BOLTOKBÓL VÁSÁROLT SILÁNY ÉLELMISZERT FOGYASZT ÉS HASZNÁLTRUHA KERESKEDÉSBŐL ÖLTÖZIK, FOLYTATHATNÁM KÉRDÉSEK SORÁT, VAJON NEM ÉRDEMLÜNK-E TÖBBET, SZERINTEM IGEN, HOGY MI KÖZÜK FELTETT KÉRDÉSEKNEK AZ IDE TERVEZETT HOLOKAUSZT EMLÉKHELYHEZ, MEGMONDOM VAGY FELTESZEK INKÁBB EGY ÚJABB KÉRDÉST, ILYEN NEHÉZ HELYZETBEN VAN AZ ORSZÁG ÉS LAKOSSÁG NAGY RÉSZE, BIZTOS LEGJOBB DÖNTÉS ADÓFIZETŐK PÉNZÉBŐL, MILLIÁRDOT KÖLTENI EGY ÚJABB HOLOKAUSZTKÖZPONTRA, TISZTELT POLITIKUSOK, ÉLÜKÖN FÜLKEFORRADALMÁROKKAL, HOGY ERRE KAPTAK ÖNÖK FELHATALMAZÁST, HISZEN ITT NYAKUNKON HOLOKAUSZT EMLÉKÉV, AMELY ESEMÉNY ALKALMÁBÓL JÖVŐ ÉVBEN MÁSFÉL MILLIÁRD FORINTRA LEHET PÁLYÁZNI, HOGY MAGÁT HOLOKAUSZTOT ÉS ANNAK BORZALMAIT MINÉL SZÉLESEBB KÖRBEN MEGISMERTESSÉK, ÁRULOK EL NAGY TITKOT, FOGOK PÁLYÁZNI, AZONBAN INGYEN NÉPSZERŰSÍTEM HAZÁM TÖRTÉNELMI NAGYSÁGAIT, GYŐZTES CSATÁINKAT, MINT AHOGY INGYEN HAJTOK FEJET ELESETT HŐSEINK ELŐTT VAGY TRIANONI NEMZETTRAGÉDIÁNKRA EMLÉKEZVE, MERT HITEM SZERINT EZ ZÁLOGA ANNAK, HOGY HÁBORÚS BŰNÖS NÉPNEK BÉLYEGZETT MIVOLTUNKBÓL, ÚJRA EGYENES GERINCCEL ÁLLHASSUNK ARRA HELYRE, AMELY MINKET, MAGYAROKAT MEGILLETT VILÁG NÉPEI KÖZÖTT, KEDVES POLITIKUSOK, ÖNÖK MIKOR LESZNEK ANNYIRA MINIMÁLISAN NACIONALISTÁK, HOGY OLYKOR-OLYKOR SAJÁT NEMZETÜK ÉRDEKEIT IS FEL MERIK VÁLLALNI, VAGY ÖNÖKNEK NEM MAGYAR NEMZETÜK, VAGY KÉRDEZZEM INKÁBB ÍGY, MILYEN SZÍV DOBOG AZ ÖNÖK KEBLÉBEN, DICSŐ ŐSEINKRE EMLÉKEZTETŐ ÁRPÁDSÁVOS VAGY ORSZÁGUNK FELVÁSÁRLÁSÁRA TÖREKVŐ DÁVIDCSILLAGOS, EGYET TUDOK TANÁCSOLNI, TÉRJENEK ÉSZRE, AMÍG NEM KÉSŐ, MOST HIVATÁSOS RETTEGŐKHÖZ PÁR SZÓT, BUDAPEST EURÓPA, TALÁN MÁR VILÁG LEGANTISZEMITÁBB FŐVÁROSA, MONDJÁK ÖNÖK, AZONBAN NEM AKADÁLYA ANNAK, HOGY ITT RENDEZZENEK ZSIDÓ VILÁGKONGRESSZUST, ZSIDÓ RÁKOSI SZÜLETET ROSENFELD MÁTYÁS, GÚNYNEVÉN RÓTH MANÓ, LEBONTATTA REGNUM MARIANUM TEMPLOMOT, AMELYNEK ÚJJÁÉPÍTÉSÉRE RENDSZERVÁLTÁS ÓTA VÁRUNK, VALAHOGY SOSEM JUT RÁ PÉNZ, EZZEL SZEMBEN ÖNÖK RÉSZBEN AZ ANTISZEMITA MAGYAROK PÉNZÉBŐL ÚJÍTANAK FEL ZSINAGÓGÁT DEBRECENBEN ÉS SZINTÉN AZ ANTISZEMITIZMUS JEGYÉBEN KAPTAK INGYEN TELKET CSEPELI ÖNKORMÁNYZATTÓL, ÚJABB ZSINAGÓGA ÉPÍTÉSÉHEZ, ANTISZEMITA MAGYAR KORMÁNY TÚLÉLŐK SZÁMÁRA AZ IDÉN, EMELTE KÁRPÓTLÁS ÖSSZEGÉT ÉS MÉG, EMELI JÖVŐ ÉV ELEJÉN, MIKÖZBEN MAGYAR NYUGDÍJASAINK KÖZÜL SOKAN LÉTMINIMUMON VAGY AZ ALATT ÉLNEK, ÖNÖK SZERINT MINDEZT MÉLTÓKÉPPEN KÖSZÖNIK MEG AZZAL, HOGY CSÜRHE MÓDJÁRA MEGZAVARNAK EGY REFORMÁTUS ISTENTISZTELETET, HOGY, NAGYBÁNYAI HORTHY MIKLÓST, MAGYARORSZÁG KORMÁNYZÓJÁT ÓCSÁROLJÁK, AKIRŐL MÉG HITELES TÖRTÉNELEMKÖNYVEK IS LEÍRJÁK, HOGY HITLER ÁLTAL MEGSZÁLLT EURÓPÁBAN EGYEDÜLÁLLÓ MÓDON NÉMETORSZÁGGAL SZÖVETSÉGES ORSZÁG REGULÁRIS HADSEREGÉT HASZNÁLTA FEL ARRA, HOGY MEGMENTSE ZSIDÓKAT, EBBEN LEHET KÉTELKEDNI, HITETLENEKNEK AJÁNLOM, HOGY SÉTÁLJANAK ÁT DOHÁNY UTCAI ZSINAGÓGA BEJÁRATÁVAL SZEMKÖZTI HÁZ FALÁHOZ, AHOL JÓL ELREJTVE UGYAN, MEGTALÁLJÁK AZT AZ EMLÉKTÁBLÁT, AMELYET KOSZORÚS FERENC, EZREDESNEK ÁLLÍTOTTAK, MERT HORTHY PARANCSÁRA AZ ESZTERGOMI PÁNCÉLOS HADOSZTÁLY ÉLÉN VÉDTE MEG, JÚLIUSÁNAK ELEJÉN GETTÓT DEPORTÁLÁSTÓL, ÖNÖK MINDEZÉRT INKÁBB KÖSZÖNETTEL TARTOZNAK, KELL DÖNTENI ÖNÖKNEK AZT IS, HOGY MINEK TARTJÁK MAGUKAT, MERT IDE SZÜLETNI NEM ELÉG, ATTÓL MÉG NEM VÁLNAK MAGYARRÁ, ÖNÖK MAGYAROK, TISZTELJÉK TÖRTÉNELMÜNKET, KERESZTÉNY VALLÁSUNKAT, FOLYTONOS SPEKULÁCIÓ ÉS HASZONLESÉS HELYETT TARTSÁK BE TÖRVÉNYEINKET, PEDIG ZSIDÓNAK TARTJÁK MAGUKAT ÉS NEM TUDNAK MEGFELELNI MAGYARSÁGUNK ÁLTAL TÁMASZTOTT KÖVETELMÉNYEKNEK, AJÁNLOK EGY MÁSIK ORSZÁGOT, BIZTOSAN NINCS ANTISZEMITIZMUS, IZRAELNEK HÍVJÁK, ADTÁK ÖNÖKNEK AJÁNDÉKBA, OLYAN KICSI, MERT TERÜLETÉT AZ ELTELT ÉVEK ALATT TELJESEN JOGTALANUL ALAPOSAN MEGNÖVELTÉK, PALESZTINOK KÁRÁRA, MAGYAROK BEFOGADÓ NÉP VAGYUNK, SZÁMOS KISSEBBSÉG ÉL NÁLUNK HÁBORÍTATLANUL, SZABADON GYAKOROLVA VALLÁSÁT ÉS SZOKÁSAIT, ENNEK BÉKESSÉGNEK VAN MÉG EGY JELLEMZŐJE, SOHA NEM AKARTAK VENDÉGBŐL HÁZIGAZDÁVÁ VÁLNI, ÖNÖK SE TEGYÉK, MERT AZON KÍVÜL, HOGY ILLETLENSÉG, VAGY MONDHATOM DURVÁBBAN IS, TÉRJENEK HÁT ÖNÖK IS ÉSZRE,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Egy barátság története  Facebookon kaptam  Bornyi Veronika haiku verse  Alvó kislány  Ismeretlen: Ikarusz monda  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam Krisztinától  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Nevelőszülőkhöz adták,  Isten hűségének mértéke  Vito Giaquinto gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Borzasztó  Otthon  Szép álmokat!  Zilahy Lajos mondta  Bornyi Veronika haiku verse  Hamvas Béla  Facebookon kaptam  Szép estét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy gondolat  "Ez egy csoda"  Magamnak  39 ígéret  Alvó kislány  A felvilágosodás...  Esterházy Péterre emlékezünk  Otthon  Sorsunk miatt...  Bornyi Veronika haiku verse  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mindig lesz olyan  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Töröld le  Facebookon kaptam  Müller Péter tollából  Facebookon kaptam Krisztina b...  képre írva  A sorsod  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Sorsunk miatt...  Szeretem ujjad karcsuságait,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szeretem ujjad karcsuságait,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A sorsod  Kertem  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Egyszerű  Vannak emberek  "Ez egy csoda"  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Paul Éluard - És egy mosoly  Facebookon kaptam  Isten hűségének mértéke  Szép álmokat!  Tavaszi este  Jó nap volt  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Reményik Sándor: Pierrot &...  Sík Sándor - Ha jő a perc  ajándék, mellyel meglepem  Paul David Tripp Április 12  Különleges  Paul David Tripp Április 14  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Segíts neki dicsérni Téged  Megígért békesség  Vidámság  Facebookon kaptam  Somlyó Zoltán - Orgonával  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Tanácsok egy pszichológustól  Baranyi Ferenc - N i n c s  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hogyan válunk hűségesekké?  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Előfordul, hogy  Alvó kislány 
Bejegyzés Címkék
holokausztipar ellen, összes zsidót, cionista söpredék, magyar himnusz, holokauszt dzsemboriba, szónoklatok erőt, üzenet áttört, megfélemlítés légkörében, parlamenten kívüli, rendezvényt ugyan, holokauszt-ipar elleni, holokauszt kérdésével, nemzetünk érdelében, másik amit, magyar állam, holokauszt magyarországi, pénz háromötödét, első évben, cionista lobbitól, enyhe kifejezéssel, ügyet persze, harmadrendű vádlottat, osztrák pénzalap, cigány holokauszt, elítéltek között, ember pedig, részüknél vagyonelkobzást, esetek csak, jéghegy csúcsai, félfeudális viszonyok, nemzeti mázzal, internáló táborok, fasiszta magyarokról, kettős mércéről, magyar jövőnek, magyarellenes rasszizmus, antimagyar faji, cionista gyarmatosítás, cionista Tilos, összes keresztényt&#8221, cionista gyűlöletadó, zsidó vagy, nyugati világ, magyar genetikusan&#8221, magyarságot kollektíven, zsidó kultúrát, fütyülős barack&#8221, kommunizmus bűnei, törvény ellenére, vörös csillag, magyarellenes rasszistáknak, inkvizíció által, úgynevezett holokausztipart, célt szolgálja, folyamatos pénzügyi, szólás szabadságáért, hatályos törvényt, jobboldal bűne, magyarellenes törvények, cionista terror, kérdésért becsukhassanak, iskolákban nincs, magyar egészségügy, kórházakban nincs, tavalyi Wallenberg, 2014-es holokauszt, auschwitzi kirándulások, zsidó egyháznak, ország nélkülözik, kollektív felelősséget, túlnyomórészt zsidók, szovjet koncentrációs, börtönbüntetésre, megengedhetetlen, istentiszteletet, pártrendezvényen, pártrendezvényre, követelményeknek, legantiszemitább, programpontjaink, gyarmatosítóink, antiszemitizmus, magyarországról, önkormányzattól, kötelezettséget, felfüggesztette, ellentüntetővel, kifizethetetlen, holokausztipart, visszaköszönnek, vagyonelkobzást, gondolatainkat, szakértőinkben, szóhasználatot, holokausztipar, gyülekezetének, cionrasszisták, megismertessék, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1232
  • e Hét: 4996
  • e Hónap: 8741
  • e Év: 162237
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.