Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Zsidó hazugságok (és az igazság)
  2014-01-01 11:26:33, szerda
 
  Zsidó hazugságok (és az igazság)

Jézus zsidó volt.
Jézus nem volt zsidó, ő Isten fia volt, akit a zsidók ellenségüknek tekintenek és megfeszítettek.

Jézust a rómaiak feszítették meg.
Jézust a zsidók feszítették meg, előtte többször megpróbálták megölni.

A zsidó a legősibb egyistenhitű vallás.
Voltak korábban is monoteista vallások, melyeket a zsidók lemásoltak.

A zsidó vallás teljesen normális vallás, mint bármelyik másik.
A zsidó "vallás" szekta, mely nem foglalkozik a túlvilággal, az emberiséggel, az igazsággal és szeretettel, csak evilági harácsolással. Jézus eljövetelével ez a "vallás" értelmetlenné vált.

A keresztény vallás a zsidó vallásból jött létre, ahhoz kapcsolódik.
A keresztény és a zsidó vallás üzenetében semmi közös sincs, ellentétesek egymással. Az egyik a szeretet és igazság, a másik a gyűlölet és hazugság vallása.

Púrimkor a zsidók a perzsáktól való megmenekülést ünneplik.
Valójában 75 000 perzsa Kr. e. 5. századi lemészárlását ünneplik.

A zsidókkal szembeni vérvádak pusztán rágalmak.
A zsidók bizonyítottan sok keresztény gyereket gyilkoltak meg már rituálisan, elsősorban húsvét környékén, részben egyértelműen bebizonyították a gyilkosságot, részben maguk a tettesek ismerték el a tettet.

A zsidó a Biblia szerint Isten által kiválasztott, felsőbbrendű nép.
A zsidó isten gyűlöletes, bosszúszomjas és gonosz, a zsidó népet felsőbbrendűnek, más népeket alsóbbrendűnek, gyűlöletesnek, istentelennek mutatja be, eltiprásukra, elpusztításukra szólít fel az Ószövetségben, tehát a zsidó tényleg "kiválasztott" nép, ám egy gonosz isten által, már maga a "kiválasztás", a többi nép megszentségtelenítése is gonosz szándék műve.

A zsidók nem kezdtek vérengzésbe és nem öltek meg világszerte legalább félmillió embert Kr. u. 115-117 között az ún. Kitosz háborúban.
A zsidók a Római Birodalom különböző részein, Cipruson, Cyrenében, Alexandriában, Mezopotámiában, Palesztinában és más területeken összehangoltan kezdték megölni a nem zsidó lakosságot és mindenféle bűncselekményeket elkövetni ellenük. Ez volt a második nagy zsidó-római konfliktus (Kitosz háború), melyet Traianus császár veretett le. A zsidók sok helyen megfőzték és megették áldozataikat, beleiket magukra aggatták, vérüket megitták, stb. Cipruson és Cyrenében is több mint 200 000 embert öltek meg. A történelemkönyvekből azonban sikeresen kitörölték ezt az eseményt.

A zsidók nem irtották ki majdnem a ciprusiakat, amikor erre lehetőségük nyílt Cipruson.
A zsidók Kr. u. 116-117 között majdnem kiirtották a ciprusiakat (240 000 embert), valószínűleg honfoglalási szokásaiknak megfelelően. Az érkező római haderők elkergették a zsidókat, és örökre megtiltották, hogy zsidó valaha is Ciprus földjére lépjen.

Az első római-zsidó háborúban (Kr. u. 66-70) a kegyetlen rómaiak sok ártatlan zsidót pusztítottak el.
A zsidók eszüket vesztve kegyetlenkedtek, több pártra szakadtak, a rómaiakon kívül egymást is gyilkolták, nem fogadták el a sokkal erősebb római haderők békeajánlatát, hanem őrült módon bíztak győzelmükben a biztos vereség árnyékában is. Mai szemmel kommunista eszmék uralkodtak, minden előkelő, gazdag vagy nemesebb lelkű embert kiirtottak maguk közül. Ezért Titus serege még nagyobb pusztítást végzett, a saját maguk okozta pusztításon túl.

Bar Kohba jeles történelmi alak, szabadságharcos volt.
Bar Kohba hamis messiás volt, a Kr. u. 132-135-ös Bar Kohba-lázadás vezetője, aki azzal büszkélkedett, hogy anyja szajha volt. A zsidó felkelők ekkor használták először a kommunista ötágú vörös csillagot a sapkájukon, megveszekedettségük sok római és zsidó halálába került.

A kegyetlen rómaiak folyton irtották az ártatlan zsidókat.
A zsidók folyton lázadoztak, gyilkoltak, belső ellenség voltak, ám a rómaiak sosem alkalmaztak túlzott büntetést velük szemben.

A zsidók nem árulták el Bizáncot a perzsák oldalára állva Kr. u. 613-ban, és nem irtottak ki 90 000 keresztényt.
A zsidók aktívan részt vettek a bizánci-perzsa harcokban a perzsák oldalán, melyben Bizánc alulmaradt a perzsákkal szemben. Ezután a zsidók megkapták Palesztinát a perzsáktól, és 614-ben megöltek mintegy 60-90 000 keresztényt Jeruzsálemben (Jeruzsálemi népirtás), sok keresztényt kizárólag e célból vettek meg. Természetesen ezt az eseményt sem reklámozzák. A zsidók a bizánciak visszatérése után rögvest átálltak a bizánciak oldalára, ám a császár nem hitt nekik, és alapos zsidóüldözésbe kezdett, teljesen érthetően.

A zsidók nem harcoltak Mohamed ellen, és nem ölték meg.
A zsidók háborúztak Mohamed ellen, de vesztettek, ezért megmérgezték őt. (Lásd Mohamed és a zsidók)

A zsidók tanai a jót terjesztik, nemes gondolatok gyűjteményei
A zsidók tanai a gonoszság gyűjteményei. Az Ótestamentum tele van népgyilkosságokkal, vérfertőzéssel, családirtással, aljasságokkal, a talmud pedig szinte kizárólag aljasságokat, jó esetben hülyeségeket tartalmaz. Rendkívül veszélyes gyűlöletirodalom, mely "híveit" mindenki más gyűlöletére, becsapására, kirablására, kiirtására, rabszolgasorba taszítására hívja fel

A muhi csatában azért vesztett a magyar fél, mert az ellenség túlereje legyőzte
A muhi csata előtt egy Tik vagy Tika nevű zsidó hírszerző informálta a mongol felet a magyar hadállásokról, valamint zsidó uzsorások pénzügyileg elszegényítették az országot, ez tette lehetővé a mongol győzelmet.

A mohácsi csatavesztés az ellenség túlerejének következménye
A mohácsi csata előtt zsidó uszítók heccelték a magyar parasztságot lázadásra, noha a belső összefogás lett volna fontos. A nem megfelelő látszámú magyar sereg megjelenése Mohácsnál Szerencsés Imre (Fortunátus) nevű zsidó kincstárnok sok éves rabló tevékenységének az eredménye, amely miatt nem tudták a magyar hadviselőket megfelelően felfegyverezni és ellátni.

A Dózsa György-féle parasztfelkelés a parasztok elégedetlensége miatt tört ki.
Szerencsés Imre zsidó kincstárnok elsikkasztotta a keresztes sereg pénzét, ezért tört ki a felkelés.

A "francia forradalmat" franciák csinálták
A "francia forradalom" zsidó spekuláció (gabona összeharácsolása és elrejtése) és zsidó uszító tevékenység, úgynevezett "osztályok" definiálásának és azok összeugrasztásának eredménye. Annak különös kegyetlensége és embertelensége (tudósok megölése, emberek lenyúzása, vérpadok állítása országszerte, terror, ...) zsidó végrehajtók és háttéremberek működésének eredménye. Robespierre és Danton zsidók voltak.

Marx, Engels, Lenin és Sztálin zsidósága - a rabbi szerint Marx keresztényként nevelkedett, Engels, Lenin és Sztálin nem voltak zsidók.
Marx zsidó rabbi családból ered, így aligha volt lehetősége keresztényként nevelkedni. Engels is zsidó volt [1], Lenin anyai részről zsidó, életmódja önmagáért beszél, kereszténygyűlölete közmondásos volt, párja zsidó nő volt, Sztálin esetében pedig apai oldalról állt fönt a zsidóság, valamennyi felesége zsidó volt, otthon jiddisül társalogtak; tény, hogy az úgynevezett tisztogatások idején valóban elítéltetett néhány (százalékában elenyésző arányú) zsidót is.

Churchill, Roosevelt, Sztálin, Lenin, Fidel Castro, Eisenhower, Mustafa Kemál Atatürk, Kádár János, Antall József, Haynau, stb. nem zsidók.
Mind zsidók.

A talmud emberséges és bölcs szövegeket tartalmaz.
A talmud, a zsidóság legfontosabb könyve tele van gyűlölködéssel, rasszizmussal, különböző nem zsidók elleni aljas bűnökre, gyilkosságokra buzdít és gyalázkodik. Ahol nem gyűlölködik, és éppen nem mások leigázásának módozatait taglalja, ott hülyeségeket tanít.

Abraham Lincoln amerikai elnököt magányos merénylő lőtte le 1865-ben.
Lincolnt zsidó bankárok lövették le a bizonyítottan zsidó orgyilkossal, John Wilkes Booth-al.

Solymosi Esztert nem a zsidók ölték meg rituális módon.
Bizonyítottan zsidók ölték meg, még a sakter fia is elmondta vallomásában, de a nemzetközi zsidó tőke megvette a felmentő ítéletet.

Az oroszországi pogromokban 6 millió zsidót öltek meg a 19. század végén, 20. század elején.
Ez zsidó kitaláció, a sajtó által terjesztett hatalmas hazugság.

Az ifjútörök mozgalom tagjai, az örmény holokauszt felelősei törökök voltak.
Az ifjúrökökök többnyire zsidók voltak (lásd Dönmeh) - valószínűleg Mustafa Kemál Atatürk is -, akik mintegy egymillió örményt mészároltak le 1915-23 között.

Az adósság, az infláció természetes a világban.
A zsidó bankárok kezdettől igyekeztek eladósítani Amerikát, több elnök ellen merényletet rendeltek el (Lincolnt és Kennedyt sikerült is megöletniük), majd 1913-ban különböző machinációkkal kizsarolták a FED létrehozását, mely a pénzkibocsájtásért felelős, így folyamatosan eladósítja Amerikát és ezzel az egész világot.

1918. október 31-én ún. őszirózsás forradalom zajlott le.
Zsidók által évek óta előkészített patkányforradalom zajlott le, a miniszterelnököt megölték, helyére a hazaáruló, degenerált Károlyi Mihályt ültették a zsidók, a hadsereget lezüllesztették, szélnek eresztették, majd átadták a hatalmat a zsidó kommunistáknak, ezzel védtelenné vált az ország, és nagy részét harc nélkül elragadta az ellenség.

A "háborúért felelős" Tisza Istvánt az őszirózsás forradalom népe ölte meg felháborodásában.
A háborút kezdettől ellenző Tiszát bizonyítottan zsidók ölték és ölették meg aljas kegyetlenséggel, halálát a zsidó értelmiség évek óta kívánta, többször hajtottak végre merényletet ellene. Tisza ellenezte a háborút és államférfi volt, ellentétben a degenerált, magyarellenes Károlyival.

Károlyi Mihály pozitív történelmi alak, a forradalom miniszterelnöke, úgymond rendes ember volt, aki még saját földjét is szétosztotta.
Károlyi zsidóbérenc volt, Trianon egyik felelőse, magyarellenes, a patkányforradalom bábja, csak elzálogosított földjeit osztotta szét. Azt mondta, hogy minél kisebb az ország, annál nagyobb lesz ő. Még családja is szégyellte a nyomorultat.

A zsidóknak semmi közük nincs a tanácsköztársasághoz.
A tanácsköztársaság olyannyira zsidó intézmény volt, hogy Garbai Sándoron kívül az összes vezető terrorista, Kun Bélával elkezdve zsidó volt.

Nem a zsidók a felelősek Trianonért.
Az I. vh utáni Párizs környéki békediktátumok háttéralakjai zsidók voltak. Erről Benjamin Freedman részletesen beszámol. Továbbá a szomszédainál jóval erősebb magyar hadsereget zsidók verték szét (Linder Béla✡ hadügyminiszter és a tanácsköztársaságiak) és zsidók züllesztették le a közmorált, holott minden ellenségünket visszaverhettük volna a vh után megmaradt hadseregünkkel.

A trianoni katasztrófa szükségszerűen következett be.
A trianoni békediktátumra, az ország nagy részének elszakítására sohasem került volna sor, ha Linder Béla✡, a hazai zsidó értelmiség, a Károlyi-csoport, majd a tanácsköztársaság zsidó vezetői nem fejtik ki bomlasztó tevékenységüket. A magyar hadsereg a háború után a kor szakértői és a józan ész szerint is elég erős és motivált lett volna, hogy visszaverje a szomszédos országok gyenge, lepusztult haderőit, a nagyhatalmak pedig érdemben nem avatkoztak volna be más országok harácsolása végett, ahogy Törökországban sem tették.

A zsidókat azért nem szeretik, mert tehetségesebbek és sikeresebbek, mint környezetük.
A zsidóknak nincsenek alkotó tehetségei. Nincs Bachjuk, Newtonuk, Leonardo da Vincijük. Azért sikeresek, mert csoportban működnek, gátlástalanok, istenük a pénz és a hatalom. A tehetséges népeket önmagában pozitív tulajdonságaikért nem utálják.

A zsidókat azért nem szeretik, mert mindenhol a kisebbséget és a másságot képviselik.
A legtöbb kisebbséget és a más kultúrájúakat nem utálják, csak a zsidókat. A probléma a zsidókkal a gátlástalanság, pénzsóvárság és hatalomvágy, a kisebbségtámogatás pedig eszközeik egyike.

Zsidók azért ellenségesek a kapitalizmussal szemben, azért bolsevisták, mert a kapitalizmus kirekeszti őket.
A kapitalizmus zsidó "találmány". Kapitalizmusban a zsidók tipikusan lényegesen gazdagabbak, mint környezetük, de zavarja őket, hogy nem övék a teljes hatalom. Ezért lázadoznak. A bolsevizmus teljesen zsidó rendszer, abban mindent ők uralnak, a rendszer azonban esztelen és pusztító, ezért nem képes a túlélésre.

A Szovjetuniót orosz forradalmárok hozták létre. Ők működtették a tömeggyilkos Csekát majd a KGB-t Gulag haláltábor rendszert is.
A Szovjetuniót létrehozók szinte kizárólag zsidók voltak. A vezetőség, Lenin, Szverdlov, Kamenyev, Sztálin (apai részről), Andropov, Gorbacsovig és Jelcinig bezárólag döntő többségében zsidókból állt, A Cseka és KGB vezetősége zsidókból állt, a Gulag vezetősége, a Jagoda család és társaik szintúgy.

Az ukrajnai éhínség az 1930-as évek kezdetén a rossz időjárás következménye
Az ukrajnai éhínség előzménye az volt, hogy döntő többségükben zsidó kolhoz-szervezők elkobozták a parasztok munkaeszközeit, jószágát és vetőmagját. Az éhínség ideje alatt döntő többségükben zsidó Cseka terroristák járták a falvakat élelmiszert elkobozva és embereket irtva. Az időjárás nem volt sem rosszabb, sem jobb, mint az éhínséget megelőző vagy az azt követő években.

Sztálin antiszemita, gonosz gój volt, aki zsidók millióit irtotta ki. A szovjet rendszer minden gonoszsága az ő nevéhez fűződik.
Sztálin zsidó eredetű volt apai részről, mindhárom felesége zsidó volt, otthon jiddisül társalogtak. Népirtásai áldozatai döntő többségükben nemzsidók voltak, néhány zsidó, százalékarányban nagyon csekély számú, áldozatul esett tisztogatásainak. Sztálin nem volt semmivel sem gonoszabb mint a tömeggyilkos zsidó Lenin, vagy az őt követő terroristák, mint Hruscsov✡, Andropov✡ és a többi.

A gazdasági válságok mintegy maguktól jöttek létre, "gazdasági szükségszerűségek" váltották ki őket
A gazdasági válságok mögött mindig és mindenkor zsidók álltak, és céljuk ezzel a gójok még erőteljesebb kifosztása volt (lásd 1929-es gazdasági világválság).

Az 1929-es gazdasági világválság spontán alakult ki.
A 29-es válságot bizonyítottan zsidó bankárok szándékosan generálták, hogy még inkább megszedjék magukat. A 2008-ast szintén.

Horthy Miklós háborús bűnös és tömeggyilkos volt, aki több 100 000 zsidó haláláért felelős.
Horthy nem volt háborús bűnös, se tömeggyilkos. A zsidók munkatáborba szállításakor az ország nem volt független. Sőt, Horthynak sok 100 000 zsidó köszönhette, hogy Budapesten vészelhette át viszonylag biztonságban a háborút, Horthy nagyon sok lengyelül és más idegen nyelven beszélő zsidót is beengedett. Később Horthyt zsidók támogatták anyagilag Portugáliában.

Hitler gonosz volt és tömeggyilkos.
Hitler ellenségei voltak gonoszak. Környezete Hitlert kiváló, barátságos, erényes embernek írja le, akinek nagyságát mindenhol elismerték. Indokolt zsidóellenes tettei felelős és igazságos politikust sejtetnek, a világháború áldozataiért zsidó ellenségei (köztük Churchill✡, Roosevelt✡, Sztálin✡) voltak a felelősek. A történelem többi nagy, hasonló alakja (Nagy Sándor, Julius Caesar, Napóleon) sem volt gonosz.

Churchill✡ és Roosevelt✡ pozitív történelmi alakok.
Churchill és Roosevelt háborús bűnösök voltak, szükségtelenül robbantották ki és folytatták le a világháborút mondvacsinált okokra hivatkozva, sok millió ártatlan ember haláláért voltak felelősek. Ténykedésük folytán került 45 éves kommunista megszállás alá Európa keleti fele. Terrorbombázással és atombombázással több millió civilt ölettek meg.

Németország robbantotta ki a második világháborút.
Anglia és Franciaország üzent hadat Németországnak 1939-ben a lengyel-német konfliktus ürügyét felhasználva. Németország békét akart a szigetországgal, Angliának nem volt ésszerű oka a háborúra.

Németország és szövetségesei álltak a bűnös oldalon az első és második világháború során.
Mindkét világháborúban az imperialista, gyarmattartó, a világot romba döntő hatalmak álltak a rossz oldalon, különösen a második világháborúban. A Párizs körüli provokatív, embertelen békediktátumok, a terrorbombázások, a történelem egyik legnagyobb gyilkosa, a tízmilliókat elpusztító zsidó Sztálin✡ és a kommunisták, a háborút kirobbantó, milliókat kiirtó zsidó Churchill✡ személye jól mutatja a győztesek gonoszságát. A második világháború létrejöttéért minden szempontból a későbbi győzteseket terheli felelősség.

Pearl Harbourt meglepetésszerű támadás érte 1941. december 7-én, ezért az USA kénytelen-kelletlen belépett a második világháborúba.
Az amerikaiak (Roosevelt és a zsidó klikk) kiprovokálták a japán támadást, és hagyták, hogy Japán megtámadja őket, ezzel ürügyet kreáltak a hadba lépésre.

1945-ben felszabadultunk.
1945-ben elvesztettük a háborút és 44 éves judeokommunista megszállás alá kerültünk.

A Hirosimára és Nagaszakira ledobott atombombák szükségesek voltak, mert a japánok sosem kapituláltak volna.
A háború gyakorlatilag már véget ért akkorra, a bombát elrettentésként dobták le a zsidók, és 300 ezer ártatlan ember halt szörnyű halált.

A zsidók normálisan, hazafiasan viselkedtek az összes háború, forradalom és fegyveres konfliktus idején, melyek idején ugyanakkor nem volt zsidóellenesség.
A zsidók többsége hazaárulóként viselkedett, főleg a két világháború idején, amikor az ellenséget segítették és minden igyekezetükkel a befogadó ország ellen tevékenykedtek és bomlasztottak, akár fegyverrel is harcoltak az ország ellen. Tevékenységük nyílt hazaárulásnak tekinthető. A háborúk és forradalmak idején mindig felerősödött a lakosság zsidóellenessége.

Anna Frank✡ fiatal zsidó lány naplót írt a zsidók hollandiai üldözéséről.
A naplót apja hamisította a lány halála után golyóstollal, melyet csak később találtak fel. A napló stílusa nem egységes, és nem vall fiatal lányra.

George S. Patton amerikai tábornok autóbalesetben halt meg 1945-ben a háború után.
Patton keményen zsidó- és kommunistaellenes volt, aki megrökönyödésének adott hangot és tiltakozott a német hadifoglyokkal való bánásmód, millióik gyors meggyilkolása láttán, beszámolt a zsidók viselkedéséről és folytatni akarta a háborút a Szovjetunió ellen, ezért a zsidók meggyilkolták.

A 2. vh után nem tartották embertelen körülmények között a német hadifoglyokat, és nem öltek meg így több milliót közülük.
A zsidó Eisenhower✡ és társai bosszúból embertelen körülmények között tartották a német hadifoglyokat a Rajna menti táborokban, akik közül rövidesen több millióan meghaltak.

A nürnbergi perben igazságot szolgáltattak a győztesek a bűnösök megbüntetésével.
A nürnbergi kirakatperben ártatlan embereket, katonákat, újságírókat, hazafiakat ítéltek halálra, miután kegyetlenül megkínozták őket. A "per" valójában lincselés, a "törvényeket", melyek alapján embereket elítéltek, 1945 után kreálták, az ún, "bizonyítékok" hazugságok és hamisítások halmaza, a "per" fő szereplői vádlói és bírói szerepben 70% fölött zsidók voltak.

A délvidéki vérengzés, mely jelentéktelen esemény volt, a szerbek jogos és arányos bosszúja volt a bűnös magyarok ellen.
A délvidéki vérengzést zsidók irányították Mosa Pijade zsidó vezetésével, ártatlan emberek tízezreit kínoztak és öltek meg középkori módszerekkel. Az előzmény egy a háborúban megszokott partizánakció megtorlása volt csupán az egyébként ellenségesen viselkedő zsidók és szerbek ellen, és sokkal kevesebb áldozattal járt.

1945-1990 között Magyarországot kommunisták uralták, és a zsidók is szenvedtek ez alatt a rendszer alatt.
1945-1990 között Magyarországon zsidó terrorrendszer volt, a részeges Dobi Istvántól eltekintve az összes felsőbb vezető zsidó volt, akik az országból börtönt csináltak, kifosztották és saját javukra eladósították az országot, a gazdaságot messzemenően tönkretették.

A kommunizmus a vége felé lett beteg (Idézet a "Szomszédok" c. TV-film sorozatból)
A kommunizmus torzszülött, velejéig beteg és romlott rendszer. Zsidók legförtelmesebb terrorrendszere.

A kommunizmus több mint 100 millió áldozatáért nem a zsidók a felelősek.
A kommunizmust zsidók találták ki, a szovjet kommunista vezetők (pl. Sztálin, Lenin) zsidók voltak, a gulag haláltáborok vezetői és a gyilkosok is zsidók voltak (Frenkel, Jagoda, ...).

Folke Bernadotte palesztinai ENSZ-közvetítőt, humanistát, a svéd királyi család tagját ismeretlenek gyilkolták meg Jeruzsálemben 1948-ban.
Bernadottét a zsidó terrorszervezet, a Stern-csoport gyilkolta meg többek közt a későbbi izraeli miniszterelnök, Jichak Samir terroristavezér utasítására, mivel Bernadotte Palesztina igazságosabb felosztását javasolta, és beszámolt a zsidó gyilkosságokról, hozzáállásról is.

Konrad Adenauer nyugatnémet államfő ellen nem követtek el sikertelen bombamerényletet a zsidók 1952. március 27-én.
Menachem Begin Irgun-terrorvezér, későbbi izraeli miniszterelnök utasítására merényletet követtek el Adenauer ellen, amit eltussoltak, hogy az örök áldozati szerepben tetszelgő, hazug zsidók ellen ne nőjön az ellenszenv. Egy német meghalt a merényletben, a terroristákat szabadon engedték.

Hitler, Eva Braun és sok nemzetiszocialista politikus zsidó volt, Hitler őrült volt, testi fogyatékos, ifjúkori sikertelensége gonosszá tette.
Hitler, Eva Braun és más nemzetiszocialista politikusok sem voltak zsidók (a Braun név németeknél is előfordul), Hitler teljesen egészséges volt, kiváló festő, sikeres politikus, társadalmi reformer, hadvezér, a történelem nagy alakja. Erhard Milch félzsidó volt, Reinhard Heydrich és Adolf Eichmann lehetséges, hogy részben zsidó volt.

A nyilasok zsidókat lőttek a Dunába, főleg Budapestnél.
Többszörösen bebizonyították már, hogy ez az állítás légből kapott. Budapesttől a déli országhatárig legalább 220 km van, ha nagy tömegű hullát a Dunába lőttek volna, azok a vizet nagy területen mérgezték volna meg, sok magyar halálát okozva. Ezzel szemben zsidók terroristák 1919-ben bizonyítottan magyarokat lőttek a Dunába, és 1956 után is van ilyen zsidó bűnről jelentés.

Az 1956-os forradalmat a szovjetek verték le és torolták meg brutálisan.
A forradalmat zsidók tiporták el (Andropov✡, Hruscsov✡, Kádár János✡, Biszku Béla✡, ÁVH✡ stb.). Ugyanakkor a forradalmat a másik oldalon is meglovagolták a zsidók, a kirobbantásnál kulcsszerepet játszva, hogy sikerüljön a szovjetzsidó elvtársakat hosszabb időre behívni és nálunk tartani (Ausztriából 1954-ben kivonultak a szovjetzsidók) (Gimes Miklós✡, Nagy Imre✡?, Vásárhelyi Miklós✡, Bibó István✡, Angyal István✡, Nickelsburg László✡, Lukács György✡, Münnich Ferenc✡, Apró Antal✡, Marosán György✡, stb.).[2]

A zsidó mindig és mindenütt békés, kulturált, humoros polgárok, akik legnagyobb vágya a beilleszkedés, csupán apróbb szeszélyeiknek szeretnék tovább hódolni, azonban gonosz környezetük ezt megtagadja tőlük és kirekeszti őket.
A zsidók mindenhová beszivárognak, majd csaló kereskedelmi gyakorlatukkal és uzsorájukkal tűnnek fel kellemetlenül, amit becstelen talmudi törvényeik tesznek lehetővé. Később ráteszik kezüket az iparra, kultúrára és politikára is, kiszorítani akarva az eredeti népcsoportot. Óva intik egymást a tényleges beilleszkedéstől (asszimiláció), és az állam bomlasztásán fáradoznak, gúnyt, gyűlöletet és megvetést hirdetve az eredeti lakosság ellen, és szeretetet minden iránt, ami az államot tönkreteszi, különösen a banki uzsora, idegenek befogadása, fajkeveredés és nyitott határok iránt. Liberálisok mindennel szemben, ami az államot és annak lakosait pusztítja, vadul és engesztelhetetlenül intoleránsak minden ellen, ami hegemóniájukat veszélyezteti és nemzeti. Zsidóságukat általában nem fitogtatják, magukat liberálisnak vagy mélyen hívő bolsevistának tüntetve fel, ezzel hintve port környezetük szemébe.

Kennedy elnököt egyedül működő kommunista gyilkos ölte meg.
Kennedy elnök a FED működését vonta kétségbe és élt elnöki hatalmával, és pénzt nyomatott a kubai intervenció finanszírozására. Ezért ölte meg a zsidó háttérhatalom. Később öccsét, Robertet és fiát, Johnt ugyanezek ölték meg olyan módon, hogy ott se derüljön ki a halál oka és a tényleges gyilkosok személye. Az állítólagos merénylőt, Lee Harvey Oswaldot a zsidó Jack Ruby ölte meg, mielőtt beszélhetett volna, a gyilkosság a zsidó maffia műve volt.

A revízió bűnös, törvénytelen dolog.
A revízió a rendkívül igazságtalan békediktátumok felülvizsgálatát, megváltoztatását, akár eltörlését, a Magyarországtól jogtalanul elvett területek visszaszolgáltatását jelentené, illetve ezen folyamat elindítását.

A zsidó művészek, tudósok, feltalálók, stb. tehetségesek, hasznosak és a befogadó nép jó hírnevét keltik.
Csakis egymást támogató, belterjes, más nemzetbeliekkel ellenséges emberekről beszélünk, akik alapvetően tehetségtelenek, és csalással, összejátszással, megvesztegetéssel, csak saját magukért és fajtársaikért működnek, a tehetségesebb gójokat elnyomják és óriási károkat okoznak.

A zsidók a legnagyobb emberbarátok, rendes emberek.
A zsidók közül kerülnek ki a legnagyobb gazemberek, akik sokszor a filantrópia álarcát öltik magukra, hogy becsapják az embereket. Sokszor azért támogatják a legalantasabb embereket, hogy magát az alantasságot támogassák. (Lásd Feinsilber Róbert)

Izraelnek joga van a létezéshez.
Izrael megalakításakor már létezett zsidó állam, Birobidzsán, kifejezetten zsidóbarát környezetben. Izrael Palesztina zsidók milliói által történő megszállásával, az évezredek óta ott élő palesztin lakosság elüldözésével, meggyilkolásával és kisemmizésével jött létre, fegyveres erőszakkal, felvásárlással és a nemzetközi szereplők megzsarolásával. Egy apartheid, rasszista terrorállam jött létre, mely azóta törvénytelen módon jelentősen növelte területét, és számtalan háborús bűnt követett el, arab lakosságát pedig teljes terrorban tartja. Nincs joga a létezéshez. A zsidók kezdetben erőszakkal, népirtással foglalták el a későbbi Palesztinát mintegy 3000 éve, majd sorozatos rémtetteik miatt üldözték el őket a rómaiak és az arabok, ahogy máshonnan is. (lásd Zsidó háború, Kitosz háború, Bar Kohba-lázadás, 613-as zsidó felkelés, stb.)

A zsidók csak annyit hazudnak, mint más nemzetbeliek.
A zsidók megrögzött hazudozók, igazat akkor mondanak, amikor az érdeküknek megfelel, gyakorlatilag azt is csak hazugságból.

A zsidók nem követtek el merényleteket történelmi személyek ellen.
Az alábbi személyek ellen zsidó vagy zsidók követtek el sikeres vagy sikertelen merényleteket: Abraham Lincoln, John F. Kennedy, Otto von Bismarck, William McKinley, Andrew Jackson, Konrad Adenauer, George S. Patton, Richard Nixon, Anthony Eden, Gerald Ford, Folke Bernadotte, Rudolf Hess, II. Sándor cár, Wilhelm Gustloff, Ferenc Ferdinánd, Tisza István, Karl von Stürgkh, Louis T. McFadden, Ernst vom Rath, Jörg Haider, stb. Hitler ellen is számos merényletet követtek el a zsidók. De zsidók ölték vagy ölették meg Jézust, Mohamedet, Péter és Pál apostolt, II. Miklós cárt, az aradi 13-at, Batthyány Lajost, Szálasi Ferencet, Bárdossy Lászlót, Sztójay Dömét, Imrédy Bélát, etc. is.

Rudolf Hess éppen szabadulása előtt nem sokkal halt meg természetes halállal 1987-ben.
A jogtalanul 40 éven át fogva tartott Hesst szabadulása előtt a zsidók gyorsan eltették láb alól, mert túlságosan kellemetlen lett volna számukra, ha beszél. Valószínűleg aljasul tőrbe csalták, majd még aljasabb módon börtönbe zárták.

Izraelnek nincs atombombája.
A 60-as évektől van atomfegyvere Izraelnek, amit zsidó módra nem ismer el.

A Kádár-rendszer nem volt annyira elviselhetetlen.
A Kádár-rendszer zsidókommunista diktatúra volt, mely 33 éven át börtönt csinált az országból, folyamatosan és tudatosan rombolta a társadalom, a gazdaság szöveteit, elzsidósította az ipart, kereskedelmet és a kultúrát, szegénységben és terrorban tartotta a lakosságot, tudatosan eladósította az országot. A viszonylag elviselhető életszínvonalat kölcsönökből fedezték.

Minden ember egyenlő.
Az emberek társadalmi hasznosságának foka különbözik. Ez a zsidó jelmondat nagyon találóan így van visszaadva az "Állatfarm" című George Orwell műben: "Mindenki egyenlő, de vannak, akik egyenlőbbek".

A homoszexualitás normális dolog.
A homoszexualitás bizonyítottan betegség, alapvető erkölcsi törvényekbe ütközik és förtelmes. Két felnőtt között a nyilvánosságtól elzárva eltűrhető, de ilyen kapcsolatok nem házasságszerűek, semmiféle védelem nem illeti meg őket, és semmi esetre sem fogadhatnak örökbe gyereket. Nyilvános helyen (utcán) homoszexualitás mutogatása nem tűrhető el, épp úgy, ahogy gennyes sebek mutogatása sem.

Az ember maga választhatja meg, melyik nemhez akar tartozni.
Isten férfiakat és nőket teremtett, nem normális nemet változtatni, mert ez Isten ellen való vétek.

Arabok támadták meg a World Trade Centert New Yorkban 2001 szeptember 11-én
A támadás olyan mérvű és mennyiségű belső ismeretet követelt meg a repülés és a megtámadott intézmények működéséről, melynek megszerzése kívülről nem lett volna lehetséges. Az állítólagos merénylők legnagyobb gondja látszólag az volt, hogy önmagukat azonosítsák a tett után, ami szintén abszurd föltételezés. Ezek a merényletek nyilvánvalóan belülről irányítottak voltak, melyeket bérelt strómanok hajtottak végre. A merényletek után a nyílt utcán örvendező zsidó csoportok önmagukért beszélnek.

Magyarországot magyar politikusok, vállalkozók, köztisztviselők irányítják.
Magyarországot magyarul beszélő zsidó politikusok, vállalkozók, köztisztviselők irányítják. Miniszterelnökeink, minisztereink tekintélyes hányada 1945 óta zsidó.

A magyar közéletben nincsenek zsidók.
A magyarországi közélet, politikusok, bankárok, üzletemberek, újságírók, színészek, zenészek, írók, művészek nagy része magyarul beszélő zsidó. Főleg a leginkább szem előtt lévők, mivel a belterjes zsidók csak egymást támogatják a magyarokkal szemben. Ugyanez a helyzet sok más országban, ahol sok a zsidó.

A zsidó szó csak egy vallást jelent.
A zsidó népet, vallást, viselkedést és identitást is jelent, messze túlmegy a vallás fogalmán. A zsidók érdeküktől függően hol zsidónak, hol nem zsidónak, hol néphez, hol valláshoz tartozónak sorolják be magukat, ahogy az pillanatnyilag előnyösebb nekik.

Az állam feladata a kisebbségek védelme és optimális ellátása, valamint újabb kisebbségek behozatala
Az államnak pontosan az ellenkező a feladata: A többség védelme a kisebbségek esetleges bomlasztó vagy gyengítő irányzataival szemben. A normális élet és lakás lehetővé tétele a többségi lakosság számára, a gyerekszám anyagi honorálása, hogy a lakosság száma ne csökkenjen. A korrupció és a protekciózás visszaszorítása minden téren. A jó minőségű gazdasági önellátás szorgalmazása, hogy csak tényleg szükséges termékeket kelljen importálni. Kisebbségeket nem szabad szervezetten behozni (bevándorlás, stb..), hanem a vándorlást kordában kell tartani és minimálisra csökkenteni. Bevándorlást és letelepedést csak olyan személyeknek szabad lehetővé tenni, akik fajilag rokonvérűek a többségi lakossággal és tulajdonságaik (szellemi képességek, életszemlélet, ...) a teljes asszimilációt lehetővé teszik.

Az antiszemitizmus, cigányellenesség, arabellenesség, stb. előítélet, mely kirekesztő, rasszista és általánosító, ezért küzdeni kell ellene.
Ezek tapasztalaton alapuló természetes reakciók. A zsidók, a cigányok, a más országokba, pl. hozzánk betolakodott arabok, kínaiak stb. gyakorlatilag civil ruhás hódítók, akik életterünket veszik el, noha már Trianon elvette országunk 2/3 részét. Ha ezt eltűrjük, belátható időn belül megszűnik országunk vagy zsidó kézbe megy át, mert a bejövő idegenek ittléte a zsidóságot erősíti.

A kommunisták jót akartak, csak a megvalósítás volt rossz.
A kommunizmus az egyik legembertelenebb eszme, ami valaha létezett, álszent ígéretei csak álcául szolgálnak a zsidóság érdekeinek megvalósításához, börtönt csináltak az országból, a kommunizmus létrehozói, vezetői zsidók voltak. A kommunizmus célja valójában a teljes zsidóuralom zsidóterror formájában.

A kommunizmus tulajdonképpen jó volt, csak apró hibák és szükséges áldozatok kísérték.
A kommunisták álszent halandzsájukkal körítve gyilkoltak meg több mint százmillió ártatlan embert, akiket próbálnak utólag is befeketíteni.

Afganisztánt demokratikus fejlődése elősegítésére támogatja a Nyugat katonailag.
Afganisztánnak semmi szüksége nincs az ott harcoló idegen terroristákra. A harc oka az, hogy Afganisztán a világ legnagyobb máktermelője, a mák a heroin alapanyaga, sok zsidó gazdagságának a forrása. Afganisztán csökkenteni szerette volna máktermelését, ezért szállták meg annak idején a szovjet, ma pedig az amerikai zsidók.

2006 őszén a csőcselék randalírozott Budapest utcáin.
2006 szeptember-októberben Gyurcsány Ferenc✡ és köre rendőrterrort alkalmazott a békés lakossággal szemben. Miután sokan felháborodtak Gyurcsány✡ nyilvánosságra került kijelentésein, és az utcára mentek, a zsidók bizonyítottan ki akarták élezni a konfliktust (pl. fegyvert hagytak hátra a tüntetőknek és távol tartották a rendőröket), miután ez elmaradt, egy hónapra rá mégis rendőrök ezreit zúdították a Fidesz-nagygyűlésen résztvevőkre és a budapestiekre, sokukat megkínoztak, megnyomorítottak, fél szemre megvakítottak.

2008-2009-ben négy debreceni magyar sorozatgyilkos megölt hat cigányt, ami cigánygyilkosságok néven híresült el.
Bizonyítottan a zsidók vezette magyarországi titkosszolgálat rendezte meg a Moszaddal együttműködve a cigánygyilkosságokat, hogy etnikai feszültséget keltsen Magyarországon két másik etnikum között, és az éppen liberális demokratát játszó zsidók közbeléphessenek.

A rasszizmus, sőt, a nemzeti érzés rossz, bűnös dolog.
A fajtudatosság természetes emberi tulajdonság, a nemzeti érzés kívánatos dolog. A rasszizmus ellen fellépő zsidók titkon a létező legnagyobb rasszisták, akik működésükkel súlyosan károsak a többi nép számára, azonban a talajgyökeres és honképes többi nép érdekérvényesítését letörendő látszólag elítélik a rasszizmust, nacionalizmust.

A médiát nem a zsidók uralják.
A média majd minden csatornáját magyarellenes zsidók tartják kezükben, a Jobbikot is megpróbálják elhallgatni. Ez a világon mindenütt így van, néhány arab országot és Iránt kivéve.

Nincsen világméretű zsidó összeesküvés, őrültség minden mögé zsidókat és Izraelt képzelni.
A zsidók évszázadok óta kezükben tartják a világpolitika szálait gazdagságuk, gátlástalanságuk, gójellenes összetartásuk révén. Különben nem lehetne ilyen sajtója az antiszemitizmus elleni harcnak, a zsidók számára leginkább sértő történelmi eseménynek (zsidók dolgoztatása a 2. vh idején, amit elneveztek holokausztnak), és nem működhetne bármiféle szankció nélkül a zsidók apartheid, törvénytelenül létrejött állama, mely atombombát használ és kibújik mindenféle ellenőrzés alól, melyeket mindenki másra erőszakkal akar rákényszeríteni.

A 2009-es sertésinfluenza-járvány sok millió halálos áldozattal járó veszélyes járvány volt.
A sertésinfluenza veszélyességét a zsidók (a WHO embereit is megvéve) hisztérikusan eltúlozták (Magyarországon halálesetek millióiról fantáziáltak), ezzel hatalmas nyereségre tettek szert az oltóanyagok eladásával, holott a járvány a közönséges influenzánál is veszélytelenebb volt.

A terrorizmus elsősorban az arabok, azon belül a palesztinok fegyvere.
Az első közel-keleti terroristák a zsidók voltak, több száz brit katonát és civilt gyilkoltak meg Izrael kikiáltása előtt (pl. King David szálloda felrobbantása). Sok későbbi izraeli elnök volt ismert terrorista, akik később állami szintre emelték a terrorizmust, még a világ legnagyobb gettóját is létrehozták Gázában. Az arab fegyveres önvédelem nem terrorizmus, csak válaszlépés.

Jörg Haider osztrák politikus autóbalesetben halt meg 2008-ban.
Haidert hazafiassága, bevándorló- és zsidóellenessége és szokatlan népszerűsége miatt ölette meg a Moszad.

Irak titkos fegyverkezést folytatott, ezért kellett a demokrácia fenntartása érdekében megtámadni és megszállni 2003-ban.
Irak nem folytatott titkos fegyverkezést, a zsidók bizonyítékokat hamisítottak állítólagos iraki tömegpusztító fegyverekről és ezt elültették a zsidó világmédiában. Az iraki bel- és külpolitika nem tetszett Izraelnek, ezért szállta meg hű láncos kutyája, az USA Irakot, ezzel temérdek szenvedést és megaláztatást okozva Irak népének. A háború másfél millió áldozatot és kaotikus állapotokat eredményezett.

Irán veszélyt jelent a világbékére.
Izrael jelent veszélyt a világbékére, ezért a zsidó média más országokat állít be agresszorként, majd megtámadják őket. Izrael többször is majdnem bevetette az atombombát.

A multikulti és a kevert fajú országok toleránsak, és sokkal sikeresebben boldogulnak a mindennapi élet gondjaival, mint a homogén fehér országok.
Ennek pontosan az ellenkezője igaz. Például Svédország a hetvenes évek közepéig tiszta, rendezett, jómódú, biztonságos ország volt, a bevándorlás megindulása és fokozódása után a 2000-es évek eleje óta idegenek gyilkolják a svédeket, állandóak a zavargások, a környezet fokozatosan pusztul le, az életminőség jelentősen leromlott, a munkanélküliség jelentősen megnövekedett az országon belüli idegen konkurencia miatt. Ugyanez igaz sok más európai országra és az USA-ra is, ahol az 1960-as évek közepétől zsidó nyomásra indult meg a színes bevándorlás.

A cigánybűnözésért, bevándorlóbűnözésért csak egyes "emberek" a felelősek.
Arányaik miatt kollektív népcsoportok, rasszok a felelősek, főképp a zsidóság, mely tudatosan ultratoleráns, embertelen eszméket terjesztve elárasztotta Európát bevándorlókkal, színesekkel és szaporítja őket, ehhez a meglévő szociális intézményeket pervertálják. A befolyásos zsidóság bomlasztása nélkül a fehérek bármikor leállíthatnák a beengedést és a segélyezést, majd ezt követően visszatoloncolhatnák a többi színes fajt is, és ez lenne ennek a zsidók kreálta álproblémának a megoldása.

A zsidók nem folytatnak csendes népirtást Európában az idegen, színes fajok elszaporításával.
A zsidók így próbálják eltüntetni legnagyobb ellenfeleiket, a fehér és keresztény fajokat, hogy elbutítsák, meggyengítsék és még inkább uralhassák Európát és Észak-Amerikát, illetve otthonosabban érzik magukat a színes fajok között. Ami régen az "osztályok" és az "osztályharc" volt, az ma a "multi-kulti" és a "tolerancia". A cél ugyanaz, az eszközök mások

Zsidók minden rendelkezésükre álló (békés) jogi eszközzel küzdenek az emberi jogokat sértő, kirekesztő, uszító és ezért magyar- és nemzetellenes eszmék ellen.
Az emberi jogok fogalma zsidók által kreált fogalom. Egy nemzetben élő és gondolkodó ember számára a nemzet, a közösség és a család jogai állnak elől, az egyéni jogok ezek után következnek, összhangban az előbbiekkel. A kirekesztés megint zsidó kitaláció. Ki kell rekeszteni életünkből és környezetünkből a túlélés érdekében a bomlasztó, pusztító, idegen erőket, vagy azok fojtanak meg bennünket. Az uszítás különösen zsidó jellegű szó, néptársaink felvilágosítása a belső és külső veszélyekre kötelességünk, és nem uszítás szemben például a zsidó kitalációval, az osztályharccal, mely nyilvánvalóan uszítás. A nemzeti önvédelmet zsidó érdekben bénító eszmék és akciók ellen erélyesen fel kell lépnünk. Magyar- és nemzetellenes eszmék az osztályharc, liberalizmus, bolsevizmus, globalizmus, multi-kulti, tolerancia és gyilkos társaik. Sajnos, nem ismerünk olyan zsidókat, akik ezek ellen küzdenének, de annál többet, akik ezeket terjesztik.

A nemzeti radikálisok magyarellenesek.
Ez jól ismert és gyakran használt zsidó hazugság és egyben burkolt, arcátlan zsidó fenyegetőzés. Mottója: Tudjátok, hogy kegyetlenül meg szoktuk bosszulni a legcsekélyebb sérelmünket is. Ne merjétek fölemelni a fejeteket, mert megjárjátok!
 
 
3 komment , kategória:  Általános  
Címkék: gátlástalanságuk, bombamerényletet, felháborodásában, elszaporításával, miniszterelnököt, finanszírozására, gyűlöletirodalom, elszegényítették, megnyomorítottak, cigányellenesség, zsidóellenessége, legembertelenebb, összeharácsolása, cigánybűnözésért, közbeléphessenek, megvalósításához, megváltoztatását, meggyilkolásával, beilleszkedéstől, felülvizsgálatát, százalékarányban, tisztogatásainak, terrorbombázások, kegyetlenkedtek, lezüllesztették, tevékenységüket, judeokommunista, elviselhetetlen, felszabadultunk, titkosszolgálat, zsidókommunista, terroristavezér, kegyetlenséggel, terrorrendszere, elrettentésként, életszínvonalat, zsidók ellenségüknek, rómaiak feszítették, zsidók feszítették, legősibb egyistenhitű, zsidók lemásoltak, zsidó vallás, keresztény vallás, zsidó vallásból, perzsáktól való, zsidókkal szembeni, zsidók bizonyítottan, tettesek ismerték, zsidó isten, zsidó népet, zsidó tényleg, gonosz isten, Római Birodalom, Ezért Titus, Lásd Mohamed, Mohácsnál Szerencsés Imre, Dózsa György-féle, Szerencsés Imre, Fidel Castro, Mustafa Kemál Atatürk, Kádár János, Antall József, Abraham Lincoln, John Wilkes Booth-al, Solymosi Esztert, Károlyi Mihályt, Tisza Istvánt, Károlyi Mihály, Garbai Sándoron, Erről Benjamin Freedman, Linder Béla✡, Nincs Bachjuk, KGB-t Gulag, Horthy Miklós, Később Horthyt, Környezete Hitlert, Nagy Sándor, Julius Caesar, Pearl Harbourt, Anna Frank✡, George, Mosa Pijade, Dobi Istvántól, Folke Bernadotte, Jichak Samir, Bernadotte Palesztina, Konrad Adenauer, Menachem Begin Irgun-terrorvezér, Erhard Milch, Reinhard Heydrich, Adolf Eichmann, Kádár János✡, Biszku Béla✡, Gimes Miklós✡, Nagy Imre✡, Vásárhelyi Miklós✡, Bibó István✡, Angyal István✡, Nickelsburg László✡, Lukács György✡, Münnich Ferenc✡, Apró Antal✡, Marosán György✡, Harvey Oswaldot, Jack Ruby, Lásd Feinsilber Róbert, Izrael Palesztina, John, William McKinley, Andrew Jackson, Richard Nixon, Anthony Eden, Gerald Ford, Rudolf Hess, Wilhelm Gustloff, Ferenc Ferdinánd, Tisza István, Louis, Jörg Haider, Batthyány Lajost, Szálasi Ferencet, Bárdossy Lászlót, Sztójay Dömét, Imrédy Bélát, George Orwell, World Trade Centert New Yorkban, Gyurcsány Ferenc✡, King David, Például Svédország,
Kaldi József (#1)   2015-01-11 11:31:02
A sok antiszemita ostobaság közül kiemelném, hogy a "zsidó hazugságok " forrása a kurucinfoson és a metapédián található...mivel nem vagyok fanatikus mint a szerző :) így csak néhányat cáfolnék.


1/ Sztálin a pravoszláv egyház papnövendéke volt apja anyja pravoszláv vallású volt. A korabeli pogromok, antiszemita gyűlölködés ismeretében több okból is kizárt, hogy Sztálin zsidó lett volna. Hitler, Mao ce Tung mellett a harmadik legnagyobb gyilkos volt. Csak a halála akadályozta meg a zsidóüldözések _ az oroszok, ukránok körében igen népszerű népszokás újjá élesztésében.

2/ Joshua _görög neve: Jézus_ zsidó rabbi (tanító) volt mivel az édesanyja Szűz Mária (Mirjam) is zsidó volt . Akik ezt tagadják azok a Szentírás Újszövetség második részét is tagadják, ált olyan fanatikus antiszemiták, mint e "mű" szerzője. pl Nem küldettem, csak Izrael házának eltévedt juhaigoz Máté 15.24.

3/ ". A csatavesztésben egy közénk befurakodott zsidó, Tika úr árulásának is nagy része volt. " A metapédián kívül erről nem tudni, ők nem takarékoskodnak a hazudozással, mert úgy vélik, még az addig leírtak nem eléggé meggyőzők.

.Pár példa a metapédia nyilvánvaló hazugságaiból :

Liszt Ferenctől idézett antiszemita szövegeikre annak idején Liszt maga reagált _lévén magyarul élete végéig nem tanult meg_:

A sajnálat érzésével írom Önnek e sorokat, mivel elterjedt a pletyka, hogy állítólag zsidóellenes lennék; ezért kötelességemnek tartom,hogy e hamis hírt kiigazítsam. Általánosan ismert, hogy sok, a zenei világban kiemelkedő izraelitával, főként Meyerbeerrel, a kölcsönös tisztelet és barátság talaján álltam, ugyanúgy, mint irodalmi körökben Heinrich Heinével és másokkal.
Liszt 1883-ban írt nyílt levele a Gazette de Hongrie részére.


[3]...http://hu.wikiquote.org/wiki/Liszt_Ferenc...Továbbá:. Hector Berlioznak címzett úti levele.A sajnálat érzésével írom Önnek e sorokat, mivel elterjedt a pletyka, hogy állítólag zsidóellenes lennék; ezért kötelességemnek tartom, hogy e hamis hírt kiigazítsam. Általánosan ismert, hogy sok, a zenei világban kiemelkedő izraelitával, főként Meyerbeerrel, a kölcsönös tisztelet és barátság talaján álltam, ugyanúgy, mint irodalmi körökben Heinrich Heinével és másokkal.Liszt 1883-ban írt nyílt levele a Gazette de Hongrie részére.

A levél eredetije az Országos Széchenyi Könyvtárban megtekinthető.

Másik könnyen ellenőrizhető hazugságuk :


Rajk László :zsidó.

Ezt azok veszik be akiknek nincs tudomása az Erdélyből származó, a magyar sorstragédiákra jellemző családi történetekről. Az idősebb Rajk László az illegális kommunista párt, míg a testvére Rajk Endre (Székelyudvarhely, 1899 - NSZK, 1960) nyilas politikus, a Szálasi-kormány kormánybiztosa volt. Oda ugye zsidókat nem vettek föl.

További kellemes náci gyűlölködést és hazudozást!

antikaldi (#2)   2015-04-17 11:54:22
Jézusom, maguk zsidóvédők/zsidó-seggnyalók kiragadnak néhány vitatott vagy valóban hamis adatot (Sztálin, Rajk, Engels, stb..), és ezzel próbálják hitelteleníteni az egészet. A többi így már meg sem történt, ugye? Anyátokat.
antikaldi (#3)   2015-04-17 11:57:30
Az, hogy mit írt egyszer Liszt, nem általánosítható. Kossuth is mondott ilyen zsidóvédő szöveget, mikor már demenciája volt, de korábban szépen zsidózott ő is. Liszt könyvében hosszas zsidózások vannak, mégha nem is ő írta azokat, és azonkívül vannak saját antiszemita írásai.
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  József Attila – Keresek ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jan Twardowski - Siessünk  Szabó T. Anna - Pitypang  Facebookon kaptam  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Paul David Tripp Április 12  különleges  különleges  Sok ember olyan, mint a kaméle...  József Attila - Kopogtatás nél...  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Egyszerű  Emlékezz  James Allen  képre írva  Facebookon kaptam  Van néhány kérdés, amin gondol...  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Alvó kislány  Esterházy Péterre emlékezünk  A Magyar Költészet napja alkal...  Facebookon kaptam  Gebhardt Nóra versei II.  A sorsod  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Esterházy Péterre emlékezünk  Annyira tisztelem a szabadságo...  Esterházy Péter: Harmonia c...  Bársony székben  Magyar költészet napja  József Attila – Keresek ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Ma van a magyar költészet napj...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  képre írva  Tanmese  Esterházy Péterre emlékezünk  Vannak emberek  Az ember  Facebookon kaptam  Segíts neki dicsérni Téged  Facebookon kaptam  Az ember emlékekből áll  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  jó reggelt  Mindent de mindent visszakap  Facebookon kaptam  James Allen  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimn...  Vito Giaquinto gondolata  Kertem  Megígért békesség  A pitypang legendája  Esterházy Péterre emlékezünk  Csend  Facebookon kaptam  A Magyar Költészet napja alkal...  Hamvas Béla  Szép estét  Spenót fasírttal  Facebookon kaptam  Robin Wight pitypang szobra  Szép estét  Esterházy Péterre emlékezünk  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Előfordul, hogy  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Martin Buber, A haszidim meséi  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 12  39 ígéret  Facebookon kaptam  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Facebookon kaptam  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Alvó cicák  Egy párkányon  Anyámról való emlékek  Bársony székben  Hegedüs Géza: Magyar költészet 
Bejegyzés Címkék
zsidók ellenségüknek, rómaiak feszítették, zsidók feszítették, legősibb egyistenhitű, zsidók lemásoltak, zsidó vallás, keresztény vallás, zsidó vallásból, perzsáktól való, zsidókkal szembeni, zsidók bizonyítottan, tettesek ismerték, zsidó isten, zsidó népet, zsidó tényleg, gonosz isten, második nagy, érkező római, első római-zsidó, kegyetlen rómaiak, zsidók eszüket, rómaiakon kívül, sokkal erősebb, biztos vereség, saját maguk, zsidó felkelők, kommunista ötágú, ártatlan zsidókat, zsidók folyton, rómaiak sosem, perzsák oldalára, zsidók aktívan, bizánci-perzsa harcokban, perzsák oldalán, perzsákkal szemben, zsidók megkapták, bizánciak visszatérése, bizánciak oldalára, zsidók háborúztak, zsidók tanai, gonoszság gyűjteményei, talmud pedig, muhi csatában, ellenség túlereje, muhi csata, mongol felet, magyar hadállásokról, mongol győzelmet, mohácsi csatavesztés, ellenség túlerejének, mohácsi csata, magyar parasztságot, belső összefogás, magyar hadviselőket, parasztok elégedetlensége, keresztes sereg, rabbi szerint, úgynevezett tisztogatások, talmud emberséges, zsidóság legfontosabb, bizonyítottan zsidó, zsidók ölték, nemzetközi zsidó, felmentő ítéletet, oroszországi pogromokban, sajtó által, ifjútörök mozgalom, örmény holokauszt, ifjúrökökök többnyire, infláció természetes, zsidó bankárok, egész világot, miniszterelnököt megölték, hadsereget lezüllesztették, zsidó kommunistáknak, őszirózsás forradalom, háborút kezdettől, zsidó értelmiség, forradalom miniszterelnöke, patkányforradalom bábja, zsidóknak semmi, tanácsköztársaság olyannyira, összes vezető, felelősek Trianonért, szomszédainál jóval, trianoni katasztrófa, trianoni békediktátumra, ország nagy, hazai zsidó, tanácsköztársaság zsidó, magyar hadsereg, háború után, szomszédos országok, nagyhatalmak pedig, zsidókat azért, zsidóknak nincsenek, tehetséges népeket, másságot képviselik, legtöbb kisebbséget, kapitalizmussal szemben, kapitalizmus kirekeszti, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 107
  • e Hét: 3871
  • e Hónap: 7616
  • e Év: 161112
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.