Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Hunhír-olvasó: Keszthelyi Szilveszter egy agresszív cigánnya
  2014-01-03 22:40:59, péntek
 
   
  Hunhír-olvasó: Keszthelyi Szilveszter egy agresszív cigánnyal
2014. január 03. 15:14

A bácsi sem hagyta magát annyira, de végülis a meghunyászkodása vetett véget a vitának, csak ezért nem csapta agyon a kezével hadonászó vérgőzös félcigány. A petárdázó cigány kölyök így viszont bevéshette a kicsiny agyába, hogy Keszthelyen, Magyarországon ő a góré, őneki mindent szabad és nem tanulta meg egy életre, hogy mit jelent viselkedni, és tisztelni az idősebbet!

Sziasztok!

Testvéremmel úgy döntöttünk, hogy 2013' Szilveszterét Hévízen töltjük egy 2 gyermekes, de még további gyermekeket tervező nemzeti érzelmű magyar családnál, régi barátomnál!
Gépkocsival a Balaton déli partján Siófokot elhagyva kihalt üdülőtelepek során áthaladva a télen alig lakott Balaton parton autóztunk...

Hévízre menet benéztünk a keszthelyi szilveszterre is, ahol sajnos a gyönyörű belvárosban petárdázó cigánybandákat kellett kerülgetni...
A petárdázással szilveszter éjjelén különösebb bajom nincsen. Nyilván veszélyes a petárda, mint ahogy az egész élet veszélyekkel jár, de, hogy Európa közepén csak Magyarországon tilos a használata, azt nem tudom megérteni.
Illetve, ha a cigány származású rajkók petárdázási szokását megtapasztalja az ember, akkor máris megérti, hogy miért is kell Magyarországon betiltani a petárdát. Napjainkban már az egész Délkelet-Európa tele van cigánnyal, de míg Romániában elgettósítva pénztelenül él a cigány nép, Szlovákiában szintén, Szerbiában, ott a Balkán közepén meg mit számít egy ártatlan petárda, addig Kis-Magyarországon a cigányt a kádári szocializmusban szépen elvegyítették a magyarok közt...

Magyarországon a kádári integráció olyannyira "jól" sikerült, hogy már rég a fejünkre nőttek.
Magyarország a roma integráció oly felemásra sikerült, hogy felemelni nem tudták őket, de a fejünkre emelni azt már sajnos igen!
Úgy látom, emiatt van több gond velük, mint a románoknál, szerbeknél, mert ott nem fecsérelték ilyen marhaságokra a pénzüket.
Szegény Marian Cozmat sem merték volna leszúrni Romániában...Szegény Cozma nem ilyen vérmes, kemény cigánybűnözőkhöz szokott, talán azért mert ennyire bátran ellenállni.

A petárdatiltók a háziállatokra és a balesetveszélyre hivatkoznak....a cigányság petárdázási szokásait álszent mód nem hozzák föl nyomós érvként.

Mindenesetre ne ám már a felelőtlen cigánykölykök és holmi ölebek miatt ne lehessen petárdát durrogtatni ebben az állítólag szabad országban legalább egy évben egyszer, szilveszterkor.
Ne ám már az legyen az egyik legnagyobb tragédia ebben az országban, hogy egy szegény kutyuli-mutyuli infarktust kapott szilveszterkor egy petárdától vagy egy süvítő rakéta durranástól...

A nagy hangon ricsajozó cigánygalerik, családok látványa a petárdák "szakszerűtlen" dobálásánál is irritálóbbak és félelmetkeltőbbek számomra.

A keszthelyi Fő utcán sétálgatva a bámészkodó, mindenkiben jót látó turistát tettetve kerültük a szemkontaktust és az üzletek kirakatait nézegetve a lehető legtávolabb haladtunk el a Fő utca közepén bandázgató cigányok mellett. Szerencsére mi végül nem is konfrontálódtunk senkivel...
Nem konfrontálódtunk azért sem, mert nem egyedül, hanem ketten voltunk. Nem konfrontálódtunk, mert harmincas éveink közepén járunk és viszonylag elég magasak vagyunk.

Ha egy kis néplélektannal foglalkozunk, akkor mások okítása végett ki kell mondani, le kell írni, hogy a cigányok lecsúszott tömege elsősorban a gyengéket támadja! A bűn útjára lépett cigánybanda a könnyű prédára vadászik! Időseket, kamaszokat, határozatlan, önbizalomhiányos, depressziós embereket, ittas egyéneket, leszakadt külsejű nyomorult hajléktalanokat, egyedül mászkáló tétovázókat, kihívó külsejű lányokat, nőket, velük leálló bizonytalanokat, visszakérdezőket.

Egy igazi cigányban mindig ott van az örök bizonyítási kényszer, hogy ő erősebb, keményebb, menőbb a másiknál...
Egy félcigánynál a bizonyítási kényszer még inkább felerősödik! Ők ezért még veszélyesebbek!

Ha el akarod kerülni a balhét, akkor nem szabad kérkedni az erőddel és semmiképp ne lássák rajtad, hogy félsz tőlük. A legjobb megoldás! A kitérés, a baj elkerülése, az észrevétlenség!

Igen! Mi magyarok a saját hazánkban ide jutottunk! Hacsak nincs 10 kigyúrt embered, ha nem vagy látványosan gazdag akkor feleslegesen, sőt okkal se ne keménykedj a cigánnyal!

Keszthely belvárosában bárgyú és gyáva turistaként sétálva mégis egy apró incidens szemtanúi lettünk!
A Fő tér mellett, a templomnál a városalapító, Lackfi István szobránál sajnos egy hétköznapinak tűnő, de vérlázító történés sokkal nagyobb bajba is torkolhatott volna...

Itt egy idősebb kutyát sétáltató magyar urat egy félcigány, fehér-cigány féle részeg, agresszív alak többed magával, gyerekek védelmére hivatkozva félelmetes, ordenáré hangnemben fenyített le a fülünk hallatára...
Az agresszív alak kölyke végig ott állva most megtanulta, hogy Ő mindent megtehet egy magyarral, mert a magyar parasztok legtöbbje csak egy csicska! Ha rosszat is csinálnak, majd apjuk a "nyomós cigány érveikkel" úgyis megvédik, úgyis nekik adnak igazat!

Az ügy előzménye, hogy a bácsika talán kicsit csúnya beszédben szóvá tette, hogy miért petárdáznak a kutyája mellett a gyerekek...
Igaza volt szerintem meg nem is magyar bácsinak, de azt a megalázóan sértő hangnemet mégsem érdemelte ki.
Szilveszterkor miért a Fő téren kell kutyát sétáltatni, miért a városalapító szobránál kell wécéztetni a kutyát...
Erre a gyerekek elmehettek panaszkodni és egy nevelő szülői feddés helyett immár az apjukkal vagy rokonukkal felvértezve visszamentek a megcsúfolt önérzetükért elégtételt venni.

A cigányoknál, aki még nem tudná a gyerek az a szent!

Nem úgy a magyarnál! A magyarságnál az idősebb, korosabb ember bír tisztelettel és a gyereket a magyar szokások szerint teljesen normális dolog leszidni, sőt meg is verni, meg is alázni, sarokban térdepeltetni, úgymond alázatra nevelni.
A világ azonban megváltozott és ez a cigányok gyereknevelési módszereinek kedvez!

A magyar szülőknél a gyermeknevelésben, ha csak csökevényeiben is, de ma is megfigyelhető alázatra nevelés, az állandó szidalom és a túlzó féltés, ami fölösleges alázatra, óvatos önbizalomhiányra neveli a magyar gyermekeket és többségüknél a sikertelenségre nevelést eredményezi.

Az új kapitalista korszak nem egy alázatos embert kíván, hanem egy sikerközpontú, önbizalomtól dagadó nagymenőt.
A magyarságra viszont még ma is a feudalizmusból örökölt gyermeknevelési rendszer a jellemző, ami teljesen alkalmatlanná teszi az új évezred új kihívásainak leküzdésére, így manapság már egy kisstílű részeg sittes tag is könnyen "rendreutasíthatja" a magyart. Magyarán földig alázva lefenyíthet!

Ma azok a népek nyerik meg a jövőt, akik imádják a gyermekeiket. Akik a gyermekeik fenekét nyalják! Akik azért is bűnbakot keresnek a tanítónőben, ha a gyerekük véletlenül elesik az iskolaudvaron és a gyermekük felsérti a kis térdét.

A cigányság felszaporodása és elterjedésük sikere a kádári segélyrendszernek és az új világrend szemléletéhez való jobb alkalmazkodásában rejlik!

A lumpen, bűnöző életvitelű elemek továbbszaporodását és a magyar földöni tobzódását nem fasizmussal, nem hungarizmussal, nem diktatórikus eszközökkel, nem is gárdistákkal, hanem a segélyrendszer teljes befagyasztásával lehet(ne) szinte egyik napról a másikra megszüntetni.

Hozzáteszem a magyarságnak sem előnyös, ha a segélyrendszer következtében nem azok a magyar rétegek szaporodnak és gyarapodnak, akik a saját erejükből teszik, hanem azok, akik a segélyre ráállva eléldegélnek.
Az ilyen rétegekkel nem lehet felülvizsgáltatni Trianont!
A segélyrendszerrel csak a szegénységet szaporítjuk, mert Jézus mondása szerint is ne halat, hanem hálót adj a népnek, hogy megéljen!

Segély és ételosztás helyett hálót kell adni a népnek! A többi mind csak látványos farizeuskodás!

A konfrontáció oka a két nép a magyar és a cigány nép teljesen ellenkező életvezetéséből fakadt és miután a cigányság már megerősödött számban és lélekben is, immár nem kíván megalkudni...ahogy a román sem akart a számbeli gyarapodása után a magyarnak megalkudni

Az idős magyar bácsit egy cigánynak nem tiszteletlenség kíméletlen könyörtelenséggel szájbarúgással sértegetni...
Egy idős magyar bácsinak meg nem sértő egy kisgyereket csúnyán leszidni!

Valljuk be! Lássunk tisztán!
A magyar is szereti a gyermeket, mégis sok helyen hallom, hogy a magyar gyerekekkel csúnyán, türelmetlenül beszélnek a szülők.
A magyar emiatt is fogy!
A cigány viszont majomszeretetben mérhetetlen önbizalomra, uralkodásra, gőgösségre neveli gyermekét.
A cigány ebből kifolyólag is szaporodik!

A bácsi sem hagyta magát annyira, de végülis a meghunyászkodása vetett véget a vitának, csak ezért nem csapta agyon a kezével hadonászó vérgőzös félcigány. A petárdázó cigánykölyök így viszont bevéshette a kicsiny agyába, hogy Keszthelyen, Magyarországon ő a góré, őneki mindent szabad és nem tanulta meg egy életre, hogy mit jelent viselkedni és tisztelni az idősebbet!

Megalázó, tehetetlen düh forr most a lelkemben, szívemben, hogy nem mertem, mertünk kiállni az idős magyar Úr mellett...mert bevallom féltünk a saját országunkban.

Őszintén ki mer néhány látszólag erősebb, agresszívebb, gátlástalanabb, tök részeg cigány alaknak odaszólni?
Ki akarja, hogy egy piti hülyeségért szilveszter napján megkéselje, pofán rúgja egy részeg vadbarom.

A rendőrséget kellett volna hívnom, de abban az ideges állapotban mindent elfelejt az ember!
Szerencsére a bácsikát nem bántották így mi is továbbálltunk.
Egyébként a rendőrök épp a keszthelyi bevezető útszakaszon ellenőrizgették az autósokat! Ez ám a Keszthelyre érkező kedves fogadtatása vagy a cigányladákat, merciket akarták így kiszűrni?
Nem hiszem!
A rendőreink alapvetően az 50km-es tábláknál 60-al menő gyorshajtókra vadásznak, rendezett életvitelű, enyhén ittas fehéreket büntetgetnek, miközben a totál részeg, hőzöngő, petárdázó cigányok a belvárosban mulatoznak!

Szilveszter este 8 órakor a keszthelyi fehérek még otthon voltak vagy már minden normális keszthelyi ember ma már inkább átmegy Hévízre szilveszterezni, ha nem akarja agresszív cigányokkal búcsúztatni az óévet?

Hévíz tele van ruszkival! A németek eltűntek, magyarok is alig vannak.
Hévíz az orosz turistáknak köszönhetően legalább nem haldoklik, de én annak örülnék a legjobban, ha mi magyarok kezdenénk el újra belakni a Kárpát-medencét!
Annak örülnék, ha a mi vérünk, a mi génjeink szaporodnának föl újra! Ha a nagy magyar népszaporulattól újra a magyar családok uralnák Keszthely városát, ha a magyar túlnépesedés miatt minél több magyar költözne Pozsonyba, Nyitrára, Losoncra és Kassára. Azt szeretném, ha újra magyarokkal telnének meg a kihalt dél-erdélyi templomok, ha Arad felől újra magyar szél fújna és újra magyarok kezdenék el szántani Bácska és Temesköz véráztatta magyar földjét...ennek örülnék, mert én ebben hiszek!

Nem vagyok keszthelyi lakos, de mindig szívesen megyek a nyári szezonban a városba.
Mostanában számos rossz hírt olvastam Keszthelyről erről az egyik legszebb magyar városról. Nem gondoltam volna, hogy Keszthelyen ózdi, putnoki állapotokkal lehet találkozni! Ilyen hangnemmel még Salgótarjánban sem találkoztam, pedig egy időben többször megfordultam Nógrád megye megbarnult Kis-Moszkvájában.

Boldog magyar Új Évet és Sok Magyar Gyereket Nemzeni, mert Magyarország első bébijei szinte kivétel nélkül mind cigányok!

KITARTÁS!

Üdvözlettel:
Pozsonyi Atilla
(a vezetéknevem a magyarság összefogásra képtelensége miatt álnév)


http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=71587
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: majomszeretetben, önbizalomhiányos, cigánybűnözőkhöz, meghunyászkodása, balesetveszélyre, konfrontálódtunk, önbizalomhiányra, visszakérdezőket, befagyasztásával, népszaporulattól, szilveszterezni, életvezetéséből, sikertelenségre, gyermeknevelési, szocializmusban, bizonytalanokat, ellenőrizgették, hajléktalanokat, tiszteletlenség, gyereknevelési, magyarországon, megtapasztalja, feudalizmusból, segélyrendszer, felszaporodása, hungarizmussal, cigánybandákat, gátlástalanabb, csökevényeiben, szájbarúgással, szemkontaktust, észrevétlenség, veszélyesebbek, néplélektannal, szilveszterkor, salgótarjánban, agresszív cigánnyal, meghunyászkodása vetett, kezével hadonászó, petárdázó cigány, kicsiny agyába, télen alig, keszthelyi szilveszterre, gyönyörű belvárosban, petárdázással szilveszter, egész élet, cigány származású, egész Délkelet-Európa, ártatlan petárda, kádári szocializmusban, magyarok közt, kádári integráció, Keszthelyi Szilveszter, Szilveszterét Hévízen, Szegény Marian Cozmat, Szegény Cozma, Lackfi István, Magyar Gyereket Nemzeni, Pozsonyi Atilla,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Kellemes hétvégét........  Szentírás üzenete - 2020. októ...  Látogatóimnak szeretettel........  Nyugalomról  Nyugalomról  29. évközi hét péntek Csíksoml...  Facebookon kaptam  Van egy ösvény, a neve szűk út  Facebookon kaptam  Szerelmes szív  Kellemes teázást  Jó reggelt! Még kicsit hideg v...  Balatonfüred Október 23  Nyugalomról  Facebookon kaptam  Húsvéti nyuszik  Esti szentmise Csaba testvérre...  Heltai Jenő: Öregúr  Facebookon kaptam  29. évközi hét péntek Csíksoml...  Png maci  Pillangók  Facebookon kaptam  29. évközi hét csütörtök 10.22  Szép estét kedves látogatóimna...  A világ peremén  Facebookon kaptam  Mókus a virágos ágon  Kislány őszi levéllel  Esti szentmise Csaba testvérre...  Png virág  Facebookon kaptam  Őszi eső  Ernesto Pinto: Dal azokról, ak...  Harmónia......  Kultúra nélkül nincs ünnep! -...  Mókus a virágos ágon  Életünk sodrásában.......  Október 23.: idén más lesz a m...  Facebookon kaptam  Jézus a hegyekben  Szombat......  Virág lány  Húsvéti nyuszik  Szép estét kedves látogatóimna...  Brazil dió a pajzsmirigy barát...  Anselm Grüntől idézek  Mókusok és a gombák  Facebookon kaptam  Pope John Paul II - The Movie ...  Lyukas zászló  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jézus gif képek  Szekér virágokkal  Facebookon kaptam  Jó éjszakát!  Szombat......  Őszi kép  Nő őszi levelekkel  Szentírás üzenete - 2020. októ...  Őszi termések  Napraforgó csokor  Szép mai napot.........  Facebookon kaptam  Azért jöttem a Földre...  Kerti zsázsa - természetes gyó...  Meghitt,békés ünnepet, megemlé...  Vatican Media Live - élő adása  Óriási élmény volt!  Png maci  Reumára, megfázásra és szívpan...  Úgy kell most berendezni a lel...  Mindenkinek szeretettel  Érzem az őszben a ficánkoló ta...  Őszi termések  Harmónia......  Facebookon kaptam  Jó éjszakát!  Facebookon kaptam  Hangyák ellen  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Png maci  Facebookon kaptam  A világ peremén  Kislány őszi levéllel  Facebookon kaptam  Png maci  Szombat......  Katica  Szekér virágokkal  Mókuskák  Kislány őszi levéllel  Harmónia......  Szekér virágokkal  Ima  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
agresszív cigánnyal, meghunyászkodása vetett, kezével hadonászó, petárdázó cigány, kicsiny agyába, télen alig, keszthelyi szilveszterre, gyönyörű belvárosban, petárdázással szilveszter, egész élet, cigány származású, egész Délkelet-Európa, ártatlan petárda, kádári szocializmusban, magyarok közt, kádári integráció, fejünkre nőttek, roma integráció, fejünkre emelni, balesetveszélyre hivatkoznak, cigányság petárdázási, felelőtlen cigánykölykök, állítólag szabad, évben egyszer, egyik legnagyobb, szegény kutyuli-mutyuli, petárdától vagy, süvítő rakéta, nagy hangon, üzletek kirakatait, lehető legtávolabb, cigányok lecsúszott, gyengéket támadja, könnyű prédára, igazi cigányban, örök bizonyítási, bizonyítási kényszer, legjobb megoldás, saját hazánkban, apró incidens, hétköznapinak tűnő, idősebb kutyát, fülünk hallatára, agresszív alak, magyar parasztok, bácsika talán, kutyája mellett, megalázóan sértő, városalapító szobránál, gyerekek elmehettek, nevelő szülői, apjukkal vagy, megcsúfolt önérzetükért, magyar szokások, világ azonban, cigányok gyereknevelési, magyar szülőknél, állandó szidalom, túlzó féltés, magyar gyermekeket, sikertelenségre nevelést, alázatos embert, magyarságra viszont, feudalizmusból örökölt, kisstílű részeg, népek nyerik, gyermekeik fenekét, gyerekük véletlenül, gyermekük felsérti, cigányság felszaporodása, kádári segélyrendszernek, magyar földöni, segélyrendszer teljes, másikra megszüntetni, segélyrendszer következtében, magyar rétegek, saját erejükből, segélyre ráállva, ilyen rétegekkel, segélyrendszerrel csak, szegénységet szaporítjuk, többi mind, számbeli gyarapodása, magyarnak megalkudni, idős magyar, kisgyereket csúnyán, magyar gyerekekkel, magyar emiatt, cigány viszont, cigány ebből, petárdázó cigánykölyök, saját országunkban, piti hülyeségért, részeg vadbarom, rendőrséget kellett, ideges állapotban, keszthelyi bevezető, rendőreink alapvetően, 50km-es tábláknál, totál részeg, belvárosban mulatoznak, , ,
2020.09 2020. Október 2020.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64001 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1044
  • e Hét: 1044
  • e Hónap: 124145
  • e Év: 1014519
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.