Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Példátlan-népirtás-békeidõben! MI(K)TŐL GYÓGYUL MEG VA
  2014-02-06 16:27:59, csütörtök
 
   
  Példátlan-népirtás-békeidőben!

MI(K)TŐL GYÓGYUL MEG VALÓBAN A ZSIDÓ RÁKBETEGEK 98%-a

Írta: Siklósi András

Azt hiszem, nem tévedek, ha kijelentem, hogy ehhez fogható aljasság és kegyetlen barbárság a világtörténelemben még nem volt! Ez a 3 évtizedes folyamat önmagában nagyobb pusztítást okozott, mint az összes harc és háború az emberiség fennállása óta! Na és vajon kik követték el ezt a borzalmas gaztettet?

Bizony, zsidó főrabbik és ,,orvosok", vagy inkább mészárosok. Ezek a sátánfattyak, akiket 2 milliárd gyógyítható rákbeteg halála terhel, megérdemelnék, hogy a legszigorúbban megbüntessék őket!

Véletlenül jutott tudomásomra az ügy (már ha léteznek véletlenek!), s úgy gondolom, nem hallgathatok róla, azonnal közölnöm kell másokkal is, hogy számos potenciális hullajelölt nemzettestvéremhez időben eljusson. Jegyezzük meg a főbandita nevét: Dr. Menachem Mendel Schneerson világfőrabbi, az összes szabadkőműves páholy és minden zsidó szellemi-spirituális atyamestere, helyesebben véreskezű diktátora. Hozzá képest Heródes, Néró, Torquemada, Napóleon, Lenin, Sztálin, Mao-Cetung, Pol-Pot és egyéb aberrált tömeggyilkosok csupán ,,jóindulatú amatőröknek" tekinthetők. Ám ő csak az ,,irányító góré", mert beosztott hóhérai is akadnak bőven, persze valamennyien zsidók.

Nem vagyok egy orvosi szakértő, de az alanti dokumentumokból (továbbá a jelzett linkeken elérhető honlapot is érdemes megtekinteni!) világosan kitűnik, hogy a GNM (Germán Új Medicina, vagy magyarosabban: Új Orvostudomány) segítségével immár 29 esztendeje üzembiztosan leküzdhető az összes rákféleség (valamint egy csomó egyéb járulékos kór is); tehát a sugárkezelések, kemoterápiák és morfiumozások abszolút fölöslegesen okoznak olykor elviselhetetlen kínokat a szerencsétlen betegeknek, vagy juttatják őket végül a sírba; ahelyett, hogy még a kezdeti stádiumban kiküszöbölnék a rákot, ill. eleve megelőznék a kialakulását. Magam (laikusként) nem lennék képes eldönteni, hogy ennek az állításnak mennyi a valóságtartalma; viszont az a tény, hogy a zsidók jelentős hányadát 29 éve ezzel a módszerrel eredményesen gyógyítják, továbbá az, hogy ugyanennek használatát a nem-zsidók közt szigorúan megtiltják, önmagáért beszél.

Ez bizony a népirtás minősített, pontosabban minősíthetetlenül alvilági esete! Úgy is mondhatnám, ez az igazi holokauszt, mert ezzel a ,,választott nép" immár nálunk is jogi úton védett holovallása nem is említhető egy lapon! Meglepő, hogy Dr. Ryke Geerd Hamer-nek (akit már többször megfenyegettek, és megkíséreltek eltenni láb alól!) a főbitanghoz írt levele milyen visszafogott és udvarias, már-már könyörgő hangnemű; noha azért cáfolhatatlanul kifejti az igazságot, s azt is, hogy tökéletesen tisztában van a főpatkány ,,úr" megbocsáthatatlan személyes felelősségével, ill. bandája kollektív bűnösségével is. Nosza, tisztelt Hágai Bíróság és ENSZ Emberjogi Bizottsága, ugyan mikor adják ki az azonnali elfogatási (felkoncolási?) parancsot a társadalom eme csatornatölteléke s nem kevésbé hitvány ,,kollégái" ellen? (Itt jegyzem meg, hogy a tavaly és korábban hatalmas port felvert ,,madárinfluenza", ill. a H1N1 vírussal szemben kifejlesztett furcsa, egészségkárosító ,,védőoltások", no és a testbe ültethető, adattároló mikrocsipek is részei a bolygónk lakosságának kb. háromnegyedét megsemmisítő ,,gigantikus népességcsökkentési tervnek". Mindezeket komoly botrány és tiltakozási hullám kísérte világszerte, de a globalizáló ,,érinthetetlenek" szilárd pozícióit alig rengette meg, hiszen a hozzájuk vezető szálakat valakik megint ügyesen elvarrták.)

S ha még bárkinek illúziói lennének, hogy netán csak a cionista zsidók szemetek, bezzeg az ortodoxok különbek; íme, itt a bizonyság: ugyan mindegy, hogy hívők-e vagy hitetlenek, avagy milyen foglalkozást űznek, miféle (politikai és egyéb) nézeteket vallanak, attól még - kevés kivétellel - mind-mind velejükig romlottak. Ideje fölébrednünk, kedves magyar honfitársaim, mert ezek a gyalázatos, semmilyen kegyelemre és részvétre nem méltó, sehonnai jöttmentek éppen napjainkban, a szemünk láttára szállják meg, és orozzák el tőlünk ősi szülőföldünket, maradék hazánkat, miközben szép lassan kiirtanak bennünket az utolsó szálig, ha hagyjuk! Szerencsére, arra sohasem kötelezhetnek minket, se ,,törvénnyel", se másmilyen módon, hogy ennyi pokoli rémtett után még szeressük is őket. Dehogy bagatellizáljuk, tagadjuk mi a holokamut, sőt inkább minden erőnkkel támogatjuk! Lesz még egyszer ünnep a világon! - ahogy Vörösmarty írta.

Dokumentumok

I.) Dr. Hamer 1986. június 22-én kelt levele a világfőrabbinak, Menachem Mendel Schneerson-nak

Dr. med. Ryke Geerd Hamer

Sülzburgstr. 29, 5000 Köln 41

1986. június 22.

Dr. med. Menachem Mendel Schneerson főrabbi úrnak

770 Eastern Parkway Brooklyn, New York 11213

Igen tisztelt Főrabbi Úr!

Ahogyan azt nekem Denoun rabbi elmondta, Ön a világ minden zsidójának legfelsőbb szellemi vezetője. Jelenleg Ön a világ összes szabadkőműves páholyának spirituális vezetője is, akik mindannyian ,,Cion templomának" (= új világrend = világköztársaság = világdiktatúra - a ford.) felépítésén dolgoznak. Ön orvos is, és nagyon jól beszél németül. Ezért címzem a levelemet Önnek.

Amennyire örültem annak, hogy Ön elolvasta a könyvem a ,,Rák a lélek betegsége, rövidzárlat az agyban, szervezetünk számítógépében", és nyilvánvalóan meg is értette azt, hiszen már ki is adta a rendelkezést, hogy az Önök minden zsidó páciensét ezek szerint kezeljék; annyira csalódott vagyok, hogy még mindig nem adta ki páholyainak a rendelkezést, hogy a nem-zsidó páciensekre vonatkozóan a Rák Vastörvényének (Új Orvostudomány) bojkottját feloldja. Kérem, ne mondja azt, hogy ,,nem mi voltunk!", mert mindenről tudomásom van.

Az elmúlt öt évben (1981-86) az Ön szabadkőműves páholyai követték el az emberiség történelmének legborzasztóbb bűncselekményét azzal, hogy bojkottálták a Rák Vastörvénye felfedezését (az Új Medicina nyilvánosságra hozatalát, alkalmazásának bevezetését - a ford.). Több százmillió ember számára ez a kínkeserves halál(ra kezelés)t jelentette. A szabadkőműves páholyok és Izrael, melynek szolgálatában az összes szabadkőműves páholy tevékenykedik, és építi ,,Cion Templomát", együttesen viselik az összes felelősséget és a kollektív bűnösséget az emberi történelem legcsúnyább bűncselekményéért. A feleségem is a bojkott-terror áldozata lett. A családomat évek óta szisztematikusan terrorizálják. Eddig négyszer kíséreltek meg ellenem merényletet.

Igen tisztelt Főrabbi Úr, Ön a világ legjobban informált embere, gondolom én. Ön azt is pontosan tudja, hogy minden szó, amit leírtam Önnek, igaz. ,,Cion Temploma", amin az Ön páholytestvérei dolgoznak, öt éve Izrael Auschwitzévé vált (a világot Izrael Auschwitzévé tette), amibe Izrael saját magát manőverezte bele. Szerintem az Önök által elkövetett bűncselekmény meghaladja az emberi elme képzelőerejét. Akkor is, ha a páholytestvérek a Talmud ,,kettős morálja" szerint dolgoznak, korábban el sem tudtam volna képzelni, hogy emberek képesek lehetnének ilyen borzasztó, kegyetlen, óriási bűncselekményre.

Főrabbi Úr, akár beismeri, akár nem, a történelem majd igazol. A bűncselekmény minden nappal egyre csak növekszik. Ez után a levél után Önnek nem marad több lehetősége hallgatni, mert ez a levél a világban nem fog eltűnni. (Hamer doktor ezt a levelet ezután minden könyvének mellékletébe beletette eredetiben.) A betegeimért kérem Önt: adja ki végre a páholyainak, hogy a Rák összefüggéseinek felfedezése ellen folytatott bojkottot feltétel nélkül oldják fel. (Magyarán hozzák nyilvánosságra az Új Orvostudományt! - a ford.) Minden rabbi követni fogja rendelkezését innen New Yorkig; minekutána Ön, mint orvos meggyőződött arról, hogy a Rák Vastörvénye a rák kialakulásának jelenségét hűen leírja.

Naponta jönnek hozzám rabbik és páholymesterek, vagy azok küldöncei, hogy valamiféle feltételekről tárgyaljanak velem, melyek betartásával a bojkottot meg lehetne szüntetni. De már megbocsásson, azt nem lehet feltételekhez kötni, hogy abbahagyják, hogy embereket továbbra is halálra kínozzanak (rákkezelés, rákgyógyítás címén - a ford.)!

Tisztelt Főrabbi Úr, ha a cionizmust ilyen áron - az emberiség legnagyobb bűncselekményével - kell megvalósítani, az az egész emberiség számára szégyen. Dobja el a Talmudját a kettős morállal együtt, mert nem bizonyult igaznak. Haldokló pácienseim érdekében térden állva kérem Önt, legyen Önben emberi együttérzés, ne kínozzák pácienseinket, mint ahogy nem kínozzák a zsidó pácienseket. Csak ez az együttérzés enyhítheti e borzalmas bűncselekmény súlyát. Kérem, azonnal adja ki a rendelkezést, szüntessék meg a bojkottot, hogy a haldokló pácienseket is meg tudjuk menteni!

Annak reményében, hogy felelősségével és annak minden következményével tisztában van, és ebben a felelősségben a helyes döntést fogja hozni, maradok tisztelettel:

Dr. med. Ryke Geerd Hamer

II.) Egy konferencia jegyzőkönyve, amelyet Erik Bryn Tvedt jogász hivatalában tartottak, 2008. december 17-én

Résztvevők: Erika Pilhar, Olívia Pilhar, Ing. Helmut Pilhar, Vera Rechenberg, Arina Lohse, Dr. Esra Iwan Götz főrabbi, Bona García Ortin, Dr. Ryke Geerd Hamer

A konferencia résztvevői azért találkoztak, mert aggodalmukat fejezik ki abból a szempontból, hogy csak Németországban minden nap 1500 embert kezelnek halálra kemoterápiával és morfiummal. Az Új Orvostudomány segítségével szinte mindegyikük túlélhetné. (Magyarországon ez napi 400 ember, amiből legalább 200 gyermek!) A konferenciának ez az állapot a témája, melynek következtében eddig több mint 20 millió nem-zsidó páciens halt meg, csak Németországban!

A konferencia résztvevői megállapították:

1. Az Új Orvostudományt (GNM) 27 éve fedezték fel, és azóta ismerik. Körülbelül 27 éve - a világfőrabbi Menachem Mendel Schneerson egyik Talmud-cikke alapján - a világ összes rabbiját kötelezték arra, hogy gondoskodjanak róla, hogy minden zsidó vallású pácienst a Germán Új Medicinával (korábban Új Orvostudomány) kezeljenek. Ennek a terápiának 98%-os a túlélési aránya.

2. A borzasztó az volt, amit Dr. Esra Iwan Götz főrabbi is megerősít, hogy ugyanazon Talmud-cikk szerint a nem-zsidó páciensek számára el kell lehetetleníteni, hogy a Germán Új Medicina szerinti kezelést kapjanak. Egyszerűen felfoghatatlan, hogy - Dr. Esra Iwan Götz szerint is - nemcsak tudta minden zsidó rabbi, hogy az Új Orvostudomány igaz és helytálló, és gondoskodtak róla, hogy egyetlen egy zsidó pácienst se kezeljenek kemoterápiával és morfiummal; hanem minden zsidó professzor, beleértve az onkológusokat is, akik a többség, egyidejűleg kétféle kezelést végeztek: a zsidó páciensek kezelését és a nem-zsidó páciensek félrekezelését.

3. Amit Dr. Esra Iwan Götz főrabbi is megerősít, hogy az Új Orvostudomány bojkottja nem tudatlanság, nem félreértés, nem ismeretek vagy információk hiánya, hanem célirányos, megtervezett és világméretű népirtás, tömeggyilkosság.

4. Ezen irtózatos bűncselekmény következtében az elmúlt 27 évben, számítások szerint, több mint 2 milliárd ember halt meg. A konferencia résztvevői szükségesnek tartják, hogy sürgősen és haladéktalanul tájékoztassák a nyilvánosságot, hívják rá fel a közfigyelmet, és utaljanak erre az emberiségellenes bűncselekményre. A zsidók között is vannak olyan irányzatok, mint a ,,PROGRESSZÍV JUDAIZMUS VILÁGUNIÓ", amihez maga Dr. Esra Iwan Götz főrabbi is tartozik, akik nem tudnak ezzel a bűncselekménnyel azonosulni. Ezen okból felszólítunk minden becsületes embert, hogy vesse be magát azért, és vegyen részt abban, hogy ennek a bűncselekménynek véget vessünk, hogy minden nem-zsidó páciens is hozzájusson az Új Orvostudomány szerinti kezeléshez.

Dr. Esra Iwan Götz főrabbival együtt felszólítunk minden rabbit, és főleg az orvosi területen tevékenykedő onkológust: ,,Állítsátok meg e bűncselekményt, és fejezzétek be a nem-zsidó páciensek világméretű tömeggyilkosságát!"

Sandefjord, 2008. december 17.

Aláírók: Erika Pilhar, Olívia Pilhar, Ing. Helmut Pilhar, Vera Rechenberg, Arina Lohse, Bona García Ortin, Dr. Esra Iwan Götz főrabbi, Dr. Ryke Geerd Hamer

A konferencián résztvevők aláírásának hitelességét Erik Bryn Tvedt jogász hivatalában megerősíti.

III.) Ez a dokumentum letölthető: www.ujmedicina.hu/letoltes/tomeggyilkossag.pdf Egyéb érdekességek, dokumentumok, olvasnivalók: www.ujmedicina.hu/letoltes GNM Fórum: összefüggések, esettörténetek, kérdések és válaszok az elváltozások (régi nevén betegségek) valódi összefüggéseiről: www.ujmedicina.hu/forum GNM Alapismeretek: www.ujmedicina.hu/letoltes/nekem - www.ujmedicina.hu/letoltes/szervatlasziskolanak.zip A www.ujmedicina.hu az Új Orvostudomány (GNM®) független ismeretterjesztő weboldala.

Az ujmedicina.hu elhatárolódik mindennemű - népek, nemzetiségek, etnikumok, bármely kisebbségek, nemek, korosztályok közötti - hátrányos megkülönböztetéstől, ugyanakkor torzításmentesen közli a tényeket.

Nagyon sajnáljuk, de nem tehetjük meg, hogy nem közöljük. A szándékunk nem gyűlöletkeltés, hanem korrekt tájékoztatás! Bízunk benne, hogy e megrázó hír szeretetteljes embertársi összetartásra serkent!

A népirtás meghiúsításához kérünk, járulj hozzá Te is, add tovább a dokumentumot! Holnap talán késő!

Siklósi András

* * *

MI(K)TŐL GYÓGYUL MEG VALÓBAN A ZSIDÓ RÁKBETEGEK 98%-a

A NEM ZSIDÓKNÁL IS ALKALMAZÁSA CÉLJÁBÓL, KIDERÍTETTÜK a 98%-os sikerrel eddig csak a rákbeteg zsidókat gyógyító orvoslás nemzsidók elől eltitkolt fizikálistechnológiáját:

A RÁKOS SEJTEK KIPUSZTÍTHATÓK A VÉRBE FELESLEGBEN BEJUTTATOTT TISZTA DESZTILLÁLT VÍZZEL, MIVEL AZ FOKOZZA A SEJTEKEN BELÜL LÉVŐ KÁLIUM OZMÓTIKUS NYOMÁSÁT. A NAGYMÉRTÉKBEN KÁROSODOTT, BETEG SEJTEKNEK GYENGÉBB, MEGRONGÁLÓDOTT A SEJTMEMBRÁNJA, S EMIATT A NAGYON ERŐSEN OLDÓ HATÁSÚ TISZTA DESZTILLÁLTVÍZ KIOLDJA BELŐLÜK A KÁLIUMOT. EZ KÖNNYEN MEGY, MERT A SEJTEK BELSEJÉBEN, AZ INTRACELLULÁRIS TÉRBEN KB. ÖTVENSZER TÖBB A KÁLIUM, MINT A SEJTEK KÖRÜLI, EXTRACELLULÁRIS TÉRBEN, A VÉRBEN. ILY MÓDON A SEJTEN BELÜLI KÁLIUM ELVESZTÉSE MIATT A RÁKOS (VAGY MÁS MIATT ELGYENGÜLT) SEJTEK ELPUSZTULNAK, S EZUTÁN A SZOMSZÉDOS EGÉSZSÉGES SEJTEK OSZTÓDÁSNAK INDULNAK ÉS EGÉSZSÉGES, ÚJ SEJTEKKEL PÓTOLJÁK AZ ELPUSZTULT RÁKOS, VAGY EGYÉB HIBÁS SEJTEKET.

A desztillált víz bejuttatásán alapuló gyógymód, amelynél a konyhasó fiziológiás mértékben pótlását a desztilláltvíz fogyasztás közötti szünetekben való étkezés során végzik, Dr. O. Z. A. Haninsh (Mazdaznan) orvosi desztilláltvíz kúrájaként (köz)ismert. Ennek kemoterápiaszerű, infúziós alkalmazása esetén a desztilláltvíz beadagolás közötti szünetekben evett, vagy infúzióval, pl. SALSOLA beadott konyhasóval szükséges FIZIOLÓGIÁSAN pótolni a konyhasót.

MEGJEGYZÉS: AZ INTERNETEN, NÉMET MEDICINA ÉS ÚJ ORVOSLÁS CÍMEKKEL, EGY FŐRABBI KÖZREMŰKÖDÉSÉVEL, EGY NÉMET ORVOS ELŐADJA, HOGY A ZSIDÓ BETEGEK 98%-ÁT TUDJÁK KIGYÓGYÍTANI A RÁKBÓL, MIKÖZBEN A NEM ZSIDÓK MEGHALNAK A KEMOTERÁPIÁNAK ELNEVEZETT MÓDSZERTŐL, DE CSAK LÉLEKGYÓGYÁSZATI MÓDSZERKÉNT ÍRTÁK LE EZT A ZSIDÓKAT MEGGYÓGYÍTÓ MÓDSZERT, TEHÁT TUDATOSAN, VAGY TÉVEDÉSBŐL, DE NYILVÁNVALÓAN NEM MONDANAK IGAZAT, UGYANIS A RÁKOT CSAK ANNAK ALAPVETŐ OKOZÓI, A SZENNYEZETT IVÓVÍZZEL ITATÁS ÉS/VAGY A KONYHASÓHIÁNYOS, ÉS/VAGY A KÁLIUMOT TÚLADAGOLÓ (AFIZIOLÓGIÁS), TEHÁT RÁKBETEGSÉGEKET ELŐIDÉZŐ ÉTKEZÉSI MÓDOK MINDEGYIKÉNEK A MEGSZÜNTETÉSÉVEL = A FIZIOLÓGIÁS TISZTA VÍZ ÉTKEZÉSI HASZNÁLATÁVAL + FIZIOLÓGIÁS KONYHASÓ-PÓTLÁSSAL VALÓ FIZIOLÓGIÁS NÁTRIUMPÓTLÁSSAL + A FIZIOLÓGIÁS KÁLIUMPÓTLÁSSAL, ILLETŐLEG EZEK MINDEGYIKE HELYREÁLLÍTÁSÁVAL ÉS FOLYAMATOSAN FENNTARTÁSÁVAL LEHET ÉS KELL (A TESTI HARDWARE SZINTJÉN IS!) KIKÜSZÖBÖLNI! A RÁKBETEGSÉGEKBŐL VALÓ TÉNYLEGESEN KIGYÓGYULÁSHOZ EMELLETT ALKALMAZNI KELL A DR. O. Z. A. HANNISH ÁLTAL LEÍRT ORVOSI DESZTILLÁLTVÍZ-KÚRA ÉTKEZÉSI ÉS/VAGY INFÚZIÓS VÁLTOZATÁT IS! FOKOZOTTAN KELL ÜGYELNI A KONYHASÓ VÉRBEN VALÓ FIZIOLÓGIÁS SZINTJÉT FENNTARTÓ, PERIÓDIKUS KONYHASÓ PÓTLÁSRA! A DESZTILLÁLVÍZ-KÚRA ALKALMAZÁSA KÖZBEN IS A MEGENGEDETT FIZIOLÓGIÁS HATÁROK KÖZÖTT KELL TARTANI A VÉR NÁTRIUM- ÉS KÁLIUM TARTALMÁT! (ISMERETES, HOGY ÁLTALÁBAN, FELNŐTTEKNÉL A NAPI 15 LITERNÉL KEVESEBB DESZTILLÁLTVÍZ ÉTKEZÉSI VAGY INFÚZIÓS ÚTON VALÓ VÉRBE JUTÁSA MÉG NEM OKOZHAT ELEKTROLIT-ZAVART ELŐIDÉZŐ ÚN. VÍZMÉRGEZÉST!)

Verőce, 2009. 04. 07. ALL RIGHTS RESERVED! (Iratjel: Ujorvoslashoz-Fizikalitas-90410)

Tejfalussy András dipl. mérnök, méréstani szakértő kutató, feltaláló (1-420415-0215)

www.aquanet.fw.hu, www.ujvizforras.fw.hu, +36-202181408

Forrás: Körlevelek és http://polgarinfo.hu/modules.php?name=News&file=print

http://tudnodkell.info/peldatlan-nepirtas/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: kemoterápiaszerű, emberiségellenes, nátriumpótlással, világköztársaság, következményével, összefüggéseiről, ismeretterjesztő, rákbetegségekből, megszüntetésével, közreműködésével, bűncselekménnyel, egészségkárosító, bűncselekménynek, szisztematikusan, lélekgyógyászati, összefüggéseinek, torzításmentesen, rákbetegségeket, bűncselekményre, tomeggyilkossag, valóságtartalma, tömeggyilkosság, bűncselekményét, lehetetleníteni, konyhasóhiányos, páholytestvérei, elviselhetetlen, intracelluláris, extracelluláris, világfőrabbinak, dokumentumokból, érinthetetlenek, meghiúsításához, megállapították, cáfolhatatlanul, bagatellizáljuk, összes harc, emberiség fennállása, borzalmas gaztettet, legszigorúbban megbüntessék, főbandita nevét, összes szabadkőműves, orvosi szakértő, alanti dokumentumokból, jelzett linkeken, összes rákféleség, csomó egyéb, szerencsétlen betegeknek, kezdeti stádiumban, állításnak mennyi, zsidók jelentős, módszerrel eredményesen, GYÓGYUL MEG VA, GYÓGYUL MEG VALÓBAN ZSIDÓ RÁKBETEGEK, Siklósi András, Menachem Mendel Schneerson, Germán Új Medicina, Ryke Geerd Hamer-nek, Hágai Bíróság, ENSZ Emberjogi Bizottsága, Menachem Mendel Schneerson-nak, Ryke Geerd Hamer, Eastern Parkway Brooklyn, Főrabbi Úr, Jelenleg Ön, Cion Templomát”, Cion Temploma”, Izrael Auschwitzévé, Tisztelt Főrabbi Úr, Erik Bryn Tvedt, Erika Pilhar, Olívia Pilhar, Helmut Pilhar, Vera Rechenberg, Arina Lohse, Esra Iwan Götz, Bona García Ortin, Germán Új Medicinával, Amit Dr, PROGRESSZÍV JUDAIZMUS VILÁGUNIÓ”, ZSIDÓKNÁL IS ALKALMAZÁSA CÉLJÁBÓL, RÁKOS SEJTEK KIPUSZTÍTHATÓK VÉRBE FELESLEGBEN BEJUTTATOTT TISZTA DESZTILLÁLT VÍZZEL, MIVEL AZ FOKOZZA SEJTEKEN BELÜL LÉVŐ KÁLIUM OZMÓTIKUS NYOMÁSÁT, NAGYMÉRTÉKBEN KÁROSODOTT, BETEG SEJTEKNEK GYENGÉBB, MEGRONGÁLÓDOTT SEJTMEMBRÁNJA, EMIATT NAGYON ERŐSEN OLDÓ HATÁSÚ TISZTA DESZTILLÁLTVÍZ KIOLDJA BELŐLÜK KÁLIUMOT, KÖNNYEN MEGY, MERT SEJTEK BELSEJÉBEN, INTRACELLULÁRIS TÉRBEN KB, ÖTVENSZER TÖBB KÁLIUM, MINT SEJTEK KÖRÜLI, EXTRACELLULÁRIS TÉRBEN, MÓDON SEJTEN BELÜLI KÁLIUM ELVESZTÉSE MIATT RÁKOS, VAGY MÁS MIATT ELGYENGÜLT, SEJTEK ELPUSZTULNAK, EZUTÁN SZOMSZÉDOS EGÉSZSÉGES SEJTEK OSZTÓDÁSNAK INDULNAK ÉS EGÉSZSÉGES, SEJTEKKEL PÓTOLJÁK AZ ELPUSZTULT RÁKOS, VAGY EGYÉB HIBÁS SEJTEKET, NÉMET MEDICINA ÉS ÚJ ORVOSLÁS CÍMEKKEL, FŐRABBI KÖZREMŰKÖDÉSÉVEL, NÉMET ORVOS ELŐADJA, HOGY ZSIDÓ BETEGEK, TUDJÁK KIGYÓGYÍTANI RÁKBÓL, MIKÖZBEN NEM ZSIDÓK MEGHALNAK KEMOTERÁPIÁNAK ELNEVEZETT MÓDSZERTŐL, CSAK LÉLEKGYÓGYÁSZATI MÓDSZERKÉNT ÍRTÁK LE EZT ZSIDÓKAT MEGGYÓGYÍTÓ MÓDSZERT, TEHÁT TUDATOSAN, VAGY TÉVEDÉSBŐL, NYILVÁNVALÓAN NEM MONDANAK IGAZAT, UGYANIS RÁKOT CSAK ANNAK ALAPVETŐ OKOZÓI, SZENNYEZETT IVÓVÍZZEL ITATÁS ÉS, VAGY KONYHASÓHIÁNYOS, VAGY KÁLIUMOT TÚLADAGOLÓ, TEHÁT RÁKBETEGSÉGEKET ELŐIDÉZŐ ÉTKEZÉSI MÓDOK MINDEGYIKÉNEK MEGSZÜNTETÉSÉVEL, FIZIOLÓGIÁS TISZTA VÍZ ÉTKEZÉSI HASZNÁLATÁVAL, FIZIOLÓGIÁS KONYHASÓ-PÓTLÁSSAL VALÓ FIZIOLÓGIÁS NÁTRIUMPÓTLÁSSAL, FIZIOLÓGIÁS KÁLIUMPÓTLÁSSAL, ILLETŐLEG EZEK MINDEGYIKE HELYREÁLLÍTÁSÁVAL ÉS FOLYAMATOSAN FENNTARTÁSÁVAL LEHET ÉS KELL, TESTI HARDWARE SZINTJÉN IS, RÁKBETEGSÉGEKBŐL VALÓ TÉNYLEGESEN KIGYÓGYULÁSHOZ EMELLETT ALKALMAZNI KELL DR, HANNISH ÁLTAL LEÍRT ORVOSI DESZTILLÁLTVÍZ-KÚRA ÉTKEZÉSI ÉS, VAGY INFÚZIÓS VÁLTOZATÁT IS, FOKOZOTTAN KELL ÜGYELNI KONYHASÓ VÉRBEN VALÓ FIZIOLÓGIÁS SZINTJÉT FENNTARTÓ, PERIÓDIKUS KONYHASÓ PÓTLÁSRA, DESZTILLÁLVÍZ-KÚRA ALKALMAZÁSA KÖZBEN IS MEGENGEDETT FIZIOLÓGIÁS HATÁROK KÖZÖTT KELL TARTANI VÉR NÁTRIUM- ÉS KÁLIUM TARTALMÁT, HOGY ÁLTALÁBAN, FELNŐTTEKNÉL NAPI, LITERNÉL KEVESEBB DESZTILLÁLTVÍZ ÉTKEZÉSI VAGY INFÚZIÓS ÚTON VALÓ VÉRBE JUTÁSA MÉG NEM OKOZHAT ELEKTROLIT-ZAVART ELŐIDÉZŐ ÚN, RIGHTS RESERVED, Tejfalussy András,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Tulipán csokor  Kellemes, szép napot!  Édes tavasz  Vallás  A könyv tündére 27. ........  Facebookon kaptam Krisztinától  Kókuszkrémes pudingos szelet, ...  Árvai Emil versei  Kettőnk csendje  Szürkehályog ellen  Kellemes délutánt kívánok  Casiterita ásvány  A könyv tündére 27. ........  Isten nem hangulat kérdése  Facebookon kaptam  Png virág  Rózsa  DVORÁK ETELA Valami között Ha...  Kellemes délutánt!  Délutáni teázás.......  Az Élet győz, megszabadít a ro...  Tulipán csokor  Imádság  Imádság  Csodáld a természetet  Epidotó kristály  Túrórudi szelet, le is fénykép...  Zúg a folyó........  Facebookon kaptam  DVORÁK ETELA Valami között Ha...  Bizmut  Az élet naponta részesít bennü...  Cinatotrihite kristály  Egyedül vagyunk az érzéseinkke...  Tavaszi kép  Szökőkút........  Facebookon kaptam Krisztinától  Kellemes délutánt!  Az emberek néha azt hiszik  Szép reggelt, kellemes napot!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Te mit tennél ember ? ......  Jó éjszakát!  Csak a szeretet szava ér az ég...  Cinatotrihite kristály  Szeret, nem szeret ? .........  Elmegyek........  Naplemente  Kék-lila tanzanit kristály  Sorsunk minden fordulata  Halhatatlanság Ekkortájt a sír...  Szökőkút........  Pitty  Szelíd éjszaka  Isten nem hangulat kérdése  Nagyon szép.......  A recept az egybe sütött nyaka...  Szelíd éjszaka  Kellemes, szép napot!  Aki azt mondja megvagyok, az n...  Párizs........  Kellemes délutánt!  Az Élet győz, megszabadít a ro...  5 reggeli rutin, amit mindenk...  Jó éjszakát!  Harmónia......  Szökőkút........  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Töltött dagadó recept  Cinatotrihite kristály  5 reggeli rutin, amit mindenk...  Lufik  Rózsaszín kalcit kristály  Szabó Lőrinc: Az áprilisi rügy...  Szelíd éjszaka  Húsvét....!  Túrórudi szelet, le is fénykép...  Kék-lila tanzanit kristály  Szabó Lőrinc: Az áprilisi rügy...  Imádság  Harmónia......  Menyecske ruha......  Galenit  Epidotó kristály  Tulipán csokor  Naplemente  Hintázzunk együtt......  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy meleg mosoly  Katicabogár.......  Kellemes délutánt!  Csodáld a természetet  Nagyon szép.......  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ne fuss a gondjaid elől . . ... 
Bejegyzés Címkék
összes harc, emberiség fennállása, borzalmas gaztettet, legszigorúbban megbüntessék, főbandita nevét, összes szabadkőműves, orvosi szakértő, alanti dokumentumokból, jelzett linkeken, összes rákféleség, csomó egyéb, szerencsétlen betegeknek, kezdeti stádiumban, állításnak mennyi, zsidók jelentős, módszerrel eredményesen, nem-zsidók közt, népirtás minősített, igazi holokauszt, főpatkány &#8222, azonnali elfogatási, testbe ültethető, bolygónk lakosságának, globalizáló &#8222, hozzájuk vezető, cionista zsidók, ortodoxok különbek, szemünk láttára, utolsó szálig, világ minden, világ összes, levelemet Önnek, lélek betegsége, nem-zsidó páciensekre, emberiség történelmének, kínkeserves halál, szabadkőműves páholyok, összes felelősséget, kollektív bűnösséget, emberi történelem, bojkott-terror áldozata, családomat évek, világ legjobban, világot Izrael, emberi elme, történelem majd, bűncselekmény minden, levél után, levelet ezután, betegeimért kérem, cionizmust ilyen, emberiség legnagyobb, kettős morállal, zsidó pácienseket, együttérzés enyhítheti, haldokló pácienseket, helyes döntést, konferencia jegyzőkönyve, konferencia résztvevői, világfőrabbi Menachem, terápiának 98%-os, túlélési aránya, nem-zsidó páciensek, zsidó pácienst, zsidó páciensek, emberiségellenes bűncselekményre, zsidók között, bűncselekménnyel azonosulni, bűncselekménynek véget, orvosi területen, konferencián résztvevők, dokumentum letölthető, népirtás meghiúsításához, 98%-os sikerrel, rákbeteg zsidókat, konyhasó fiziológiás, desztilláltvíz fogyasztás, desztilláltvíz beadagolás, kemoterápiaszerű, emberiségellenes, nátriumpótlással, világköztársaság, következményével, összefüggéseiről, ismeretterjesztő, rákbetegségekből, megszüntetésével, közreműködésével, bűncselekménnyel, egészségkárosító, bűncselekménynek, szisztematikusan, lélekgyógyászati, összefüggéseinek, torzításmentesen, rákbetegségeket, bűncselekményre, tomeggyilkossag, valóságtartalma, tömeggyilkosság, , ,
2021.03 2021. április 2021.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 2 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 408
  • e Hét: 408
  • e Hónap: 5066
  • e Év: 180428
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.