Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Ébredj Magyarország
  2014-02-08 08:34:39, szombat
 
   
  Ambrus PálÉbredj Magyarország


ElőszóImmár ötödik évfolyamába lépett az Ébredés, az általam alapított és kiadott, a magyarság sorskérdéseit, őskori- és jelenkori történelmét feltáró kiadvány. Ebben a számban az ezen idő alatt megjelent cikkeimet gyűjtöttem egy csokorba, remélve azt, hogy általuk kedves olvasóim ismereteket szerezhetnek rólam, s beállítottságomról.

Ne vegyék remekműveknek ezeket a kis cikkeket, hiszen nem vagyok újságíró, de a napjainkban folyó politika mellett nem tudok szó nélkül elmenni. Magyarnak vallva magam, génjeimtől örökölt igazságérzetem megköveteli, hogy néha-néha tollat ragadva kiírjam magamból a magyarságot ért igazságtalanságokat, a ,,rendszer nem váltás" óta eltelt idő történéseit.

Olyan felgyorsított, elanyagiasított, erkölcsileg lezüllesztett világban élünk, hogy minden nap valami újabb igazságtalanságot hoz ennek a sokat szenvedett népnek az életében, melyhez tartozónak vallom magam. Naponta lehetne több oldalt írni, lerántva a napi hazugságokról a leplet, de nincs Magyarországon jobboldali sajtó, amely ezt rendszeresen megtenné. Nem képviseli senki az itt élő népet. Vannak ugyan kisebb lapocskák, mint az enyém is, de ezek csak egy szűk körben mozognak, s így legnagyobb bánatomra nem tudják maradéktalanul betölteni azt a szerepet, amit én is szántam indulásom pillanatában. S ez a magyarság felvilágosítása. Hihetetlen nehéz a helyzetünk, mert képi médiával folytatnak ellenünk harcot, amely kényelmes, nem igényel semmit, csak ülni előtte, s minden érzékszerv befogadja a neki szánt félretájékoztatást. Ezt nevezzük agymosásnak, melyet idegen uraink sikeresen alkalmaznak ellenünk. Általa mindent el lehet érni, a bűnösből áldozatot csinálni, a ördögből angyalt, a hülyéből professzort, a senkiből sztárt, a zseniből elmebeteget, a reklámok által egy fogyasztásba menekülő, semmivel nem törődő emberi masszát, és még sorolhatnám.

De legnagyobb bűne a médiának melyet idegenek uralnak, hogy a magyart ezt a hajdan volt büszke nemzetet háború nélkül legyőzzék. Rávegyék az idegenimádatra, a ,,másság" tiszteletére, kineveljék belőle nemzeti öntudatát, bűnös népet kreáljanak belőle, s igaz történelme helyet, mely az ősidőkbe vész, hazudjanak neki egy kitalált történelmet. Mert amelyik népnek nincs történelme, az elveszti nemzeti öntudatát, az a nép az enyészeté lesz. S aztán jöhet az utolsó lépés, hogy idegen fajok betelepítésével végleg elvegyék Trianonban amúgy is megcsonkított, még maradék kis hazánkat. Nem engedhetjük. Mindenki, aki még nem esett áldozatul ennek a mindent elnyelő mocsárnak, kötelessége nemzettársát felvilágosítani az itt folyó dolgokról.

Ezzel a kis kiadvánnyal a jelenkori történéseket próbálom bemutatni az én igazságom szerint. Tudjuk igazság sok létezik, mert mindenki máskép látja a történéseket, s mindenkinek más jelenti az igazságot. Ez az én igazságom. S ha netalán valakiével vagy ne adj Isten többekével egyezik, akkor még nincs veszve minden, még van remény egy szebb magyar jövőbe vetett bizalomra.Békéscsaba 2005.10.18.Mit mondhatnék...Nem mondani, végre cselekedni kell! Minden cselekedetnek megvan a mozgatórugója. Az enyém az, hogy magyar vagyok, s mindenhol, minden körülmények közt vállalom a magyarságom, mindent a magyar ügy előre vitelének vetek alá. Büszke vagyok arra, hogy magyarnak születtem, s ehhez a százszor, ezerszer elnyomott, sárba tiport, megalázott, kigúnyolt, lenézett, semmibe vett néphez tartozom. Mert annak oka van, hogy így viselkednek velünk szembe. Félnek tőlünk, irigyelnek bennünket, hiszen több ezer éves történelmünk folyamán csodálatos dolgokat hajtottunk végre.

Ellenségeink arra hivatkoznak, azt sulykolják állandóan, minden percben, pillanatban az agyunkba, képi-, hangi- és írott médiájukon keresztül, hogy a magyar már nem is létezik. Hivatkozási alapjuk, hogy történelmünk folyamán annyi féle néppel keveredtünk, hogy a magyar már nyomaiban sincs meg itt az őshazán, Magyarországon! Akkor még mindig miért nevezik Magyarországnak?! Hát nem magyarok lakják? Csak szeretnék, hogy ez ne így legyen! Egyről feledkeznek meg: a génekről. A magyari fajta hordozza az ősgéneket, melyek még évszázadok után is a felszínre tudnak törni, s tesznek csuda dolgokat. Bizonyíték erre egész történelmünk.

Nem készítettem kutyabőrt. Nem zavartam meg őseimet a kutakodásban, mindössze annyit tudok, hogy anyai ágon tót, apai ágon erdélyi magyarok az őseim. Én tehát tiszta magyar vagyok. Itt születtem, a Kárpát-medence közepén, a Trianonban megrabolt csonka kis hazában, melynek neve még Magyarország, s itt töltöttem gyermekkoromat, itt alapítottam családot, a magyart, a világ egyik legszebb nyelvét beszélem, s ezért ahhoz a közösséghez tartozónak vallom magam, amelyet úgy hívnak, hogy magyarság. Ha bántsák fáj, ha dicsérik örülök, a kudarcok megviselnek, a sikerek büszkeséggel töltenek el.

A génekről beszéltem az előbb, s tán nekik köszönhetem, hogy a ,,módszer váltás" után látva, hogy nem történik a magyarság érdekében semmi változás, beléptem a '93-ban megalakult MIÉP-be, mert azt hittem, hogy a fővezér egy talpig becsületes magyar ember, akinek az lesz a feladata, hogy a mögéje felsorakozott, még tenni képes emberekkel, végre, ha majd eljön az ideje, végrehajtja az elmaradt rendszerváltást, s annyi keserves évtized után végre a magyar lesz az úr saját hazájában. Nem így történt. Ő is csak egy a sok aljas, hazug, korrupt politikusból, aki nagyon sok, a hazáért, népért tenni akaró ember félrevezetésével teremtette meg saját, és élettársa egzisztenciáját. A MIÉP-ben eltöltött öt év nem veszett kárba, mert nagyon sok a magyarság mellett elkötelezett embert ismertem meg. Az ott eltöltött időnek köszönhetően nagyobb biztonsággal el tudok igazodni a közélet dolgaiban. ,,Látó" lettem. Felismerem ellenségeinket, tudom szándékaikat, ismerem gondolataikat, tudom cselekedeteik mozgatórugóit, ismerem a világban betöltött szerepüket, sejtem a végcélt, amely nem egy mennyei paradicsom kilátásaival kecsegtet.

Az emberekkel beszélgetve sokan azt kérdezik, hogy nem félek-e, amikor magyarságom mellett ilyen nyíltan kiállok? Visszakérdezek: Miért ne vállalhatnám magyarságomat, hát nem magyar vagyok, és nem Magyarországon élek? De, ha ma azt követelik tőlem, hogy a fáskamrába költözzem, majd azután a kutyaólba, s végül mehetek Isten hírével, akkor is meg kell hunyászkodnom? Nem! Tartsuk meg még meglévő hadállásainkat, s következhet majd a vár, a Haza visszaszerzése! Éppen ezért nem félhetünk! Nem szabad félnünk, hiszen azt akarják, hogy mindenki kussoljon, lapítson. Féljen ők! Félnek is, hiszen mindenbe belemocskolnak ami magyar, így adva tudtára népünknek, hogy kezükben a hatalom. Félelmükben betiltják ünnepeinket, kigúnyolják kultúránkat, rendőri brutalitással verik szét békés tüntetéseinket.

Tiszteljük a ,,másságot" hallatszik mindenütt szlogenjük. Ne szabja meg nekem senki, hogy kit tiszteljek. Ha az a valaki majd úgy cselekszik, úgy viselkedik, úgy él, hogy kivívja a tiszteletemet, akkor bizonyosan tisztelni fogom. De a ,,másság" miért nem tiszteli a ,,másságot"? Hiszen én a szemükben ,,más", magyar vagyok. Nem hogy tisztelnek, hanem egyenesen gyűlölnek. Vajon miért? Oka kell hogy legyen, s ez az ok nagyon messzire, mondhatni az ősidők ködébe vész.

Suttogó propagandájuk akasztotta ránk a másik, gúnyos, lenéző, megalázó mondásukat. Birka nép. Csak azért mert végtelenül türelmesek, befogadók, vendégszeretők vagyunk? Ez bűn, s nem erény? Ha valahová betoppanok vendégségbe, tiszteletben tartom házigazdám szokásait, alkalmazkodom hozzá, s nem szólok bele a ház dolgaiba. Itt nálunk ez pont fordítva történik. A vendég átvette a birtok fölötti irányítást, s ma már ott tartunk, hogy lassan kiüldöznek saját házunkból, hazánkból. A birka tényleg türelmes állat, de mi nem vagyunk birkák, s a mi türelmünk határa véges.

Egyik legnagyobb fájdalmam, hogy most a végszükségben, az utolsó pillanatban, még mindig nem vagyunk képesek összefogni. Mindenki beszél róla, mindenki különböző elképzelésekkel áll elő, ezen a teljesen leszalámizott magyar oldalon, de az ég egy adta világon semmi sem történik. Az a rengeteg civil- politikai- és egyéb szervezet, mely úgymond a magyar ügyet képviseli, mégsem tud összefogni, pedig egyedüli lehetőségünk hogy félretéve sérelmeket, a vezetők különböző egyéni érdekeit, megteremtsük az oly várt összefogás lehetőségeit, hiszen egységben az erő.

Apáink, nagyagyapáink nem azért bízták ránk országukat, hogy veszni hagyjuk. Gondoljunk gyermekeinkre, unokáinkra, mert az ő sorsuk a mi kezünkben van. Miénk a felelősség, hogy milyen örökséget hagyunk magunk után. Teremtsük meg nekik azt a lehetőséget, hogy az utánunk következő generációk is megtarthassák magyarságukat itt, a Kárpátokkal körbezárt hazánkban, melyet Árpád apánk hagyott örökül.Békéscsaba 2003.01.25.

http://www.magtudin.org/Ambrus%20-%20Ebredj%20Magyarorszag.htm
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: félrevezetésével, elanyagiasított, egzisztenciáját, magyarországnak, betelepítésével, felvilágosítani, felvilágosítása, rendszerváltást, elképzelésekkel, magyarországon, belemocskolnak, visszaszerzése, idegenimádatra, vendégszeretők, tüntetéseinket, visszakérdezek, gyermekkoromat, ellenségeinket, hadállásainkat, maradéktalanul, igazságérzetem, hazugságokról, magyarságukat, mozgatórugóit, tiszteletemet, cselekedeteik, hunyászkodnom, végszükségben, mozgatórugója, cselekedetnek, magyarságomat, brutalitással, megtarthassák, remekműveknek, gondolataikat, leszalámizott, általam alapított, magyarság sorskérdéseit, napjainkban folyó, sokat szenvedett, napi hazugságokról, szűk körben, magyarság felvilágosítása, neki szánt, bűnösből áldozatot, ördögből angyalt, hülyéből professzort, senkiből sztárt, zseniből elmebeteget, reklámok által, fogyasztásba menekülő, médiának melyet, Ébredj Magyarország, Ambrus Pál,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Nem vagyunk mások  Az emberben ott rejlik az egés...  Png virág  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Jézus  Örök barátság......  Tavaszi kép  Idézet Petőfi Sándortól  Tulipànok tölcsérben  Galambom  Mesés pillanat.....  Az élethez bátorság kell.....  Kellemes délutánt kívánok  Ima a Családom védelméért  Egyedül blues......  Nagyon szép.......  Idézet Petőfi Sándortól  Tsavorit kristály  Kellemes kávézást  Várják a túristákat......  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  Png nő  Nem vagyunk mások  Png kislány  Tavaszi kép  Játszuk el, hogy most neked is...  Vízeslés  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Az élet rövid......  Kislány virágzó fával  Facebookon kaptam Krisztinától  Tavaszi kép  Png rózsa csokor  Kórusban  Facebookon kaptam  Tulipànok  Vízeslés  Jézus  Idézet Petőfi Sándortól  Kellemes napot kívánok  Elmondom majd.......  Kellemes teázást  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aki először kér bocsánatot, az...  Tulipànok tölcsérben  Facebookon kaptam  Hosszú időn át volt jégmentes ...  Png csokor  Az egészségügy minden dolgozój...  Zöld turmalinkristály  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervintől idézet  Vízeslés  Tulipànok tölcsérben  A világ minden csodája ott rag...  Tulipànok  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Lelkünk és otthonunk védelme  Facebookon kaptam  Lelkünk és otthonunk védelme  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Kellemes kávézást  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Mosolyka  Jó reggelt szép napot  Itt a friss tej  Nem vagyunk mások  Facebookon kaptam  Kifacsarva  Tulipán csokor  A Janssen védőoltásról  Facebookon kaptam  Kislány kalapban  Tsavorit kristály  Kellemes kávézást  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Magyarország kifosztásának tör...  Zöld turmalinkristály  Facebookon kaptam  Jó reggelt kedves látogatóimn...  Nő rózsa bokornál  Megfontolandó : Buddha tanítás...  Facebookon kaptam  Nem vagyunk mások  Játszuk el, hogy most neked is...  Kislány széken  Kellemes napot kívánok  Elmélkedés  Facebookon kaptam  Zöld drágakőkristály  Az egészségügy minden dolgozój... 
Bejegyzés Címkék
általam alapított, magyarság sorskérdéseit, napjainkban folyó, sokat szenvedett, napi hazugságokról, szűk körben, magyarság felvilágosítása, neki szánt, bűnösből áldozatot, ördögből angyalt, hülyéből professzort, senkiből sztárt, zseniből elmebeteget, reklámok által, fogyasztásba menekülő, médiának melyet, hajdan volt, ősidőkbe vész, kitalált történelmet, elveszti nemzeti, enyészeté lesz, utolsó lépés, mindent elnyelő, jelenkori történéseket, szebb magyar, magyari fajta, felszínre tudnak, világ egyik, közösséghez tartozónak, kudarcok megviselnek, sikerek büszkeséggel, génekről beszéltem, magyarság érdekében, talpig becsületes, mögéje felsorakozott, elmaradt rendszerváltást, magyar lesz, magyarság mellett, közélet dolgaiban, világban betöltött, mennyei paradicsom, emberekkel beszélgetve, fáskamrába költözzem, szemükben &#8222, ősidők ködébe, vendég átvette, birtok fölötti, birka tényleg, utolsó pillanatban, teljesen leszalámizott, adta világon, magyar ügyet, vezetők különböző, utánunk következő, félrevezetésével, elanyagiasított, egzisztenciáját, magyarországnak, betelepítésével, felvilágosítani, felvilágosítása, rendszerváltást, elképzelésekkel, magyarországon, belemocskolnak, visszaszerzése, idegenimádatra, vendégszeretők, tüntetéseinket, visszakérdezek, gyermekkoromat, ellenségeinket, hadállásainkat, maradéktalanul, igazságérzetem, hazugságokról, magyarságukat, mozgatórugóit, tiszteletemet, cselekedeteik, hunyászkodnom, végszükségben, mozgatórugója, cselekedetnek, magyarságomat, brutalitással, megtarthassák, remekműveknek, gondolataikat, leszalámizott, gyermekeinkre, sorskérdéseit, alkalmazkodom, propagandájuk, felgyorsított, megcsonkított, felsorakozott, lezüllesztett, nagyagyapáink, , ,
2021.03 2021. április 2021.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 2 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 946
  • e Hét: 4402
  • e Hónap: 9060
  • e Év: 184422
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.