Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A fideszes jelölteknek három saját mondat sem jut eszükbe
  2014-02-21 20:03:33, péntek
 
 
A fideszes jelölteknek három saját mondat sem jut eszükbe

politika
ma 17:09
28 11

Megjelent a Fidesz hivatalos kampányvideója, amiben Orbán Viktor ajánlja figyelmünkbe a párt jelöltjeit.

Sűrű lehetett a program, mert nincs közös felvétel, egy kézfogásra, vállveregetésre se jutott idő, a kormányfő-pártelnök szólóban felsorolja a közös sikereket, az ország jobban teljesít, a gazdság beindult, az évszázad árvíze elhárítva, a rezsivel is történt valami, aztán 20 másodperc után átadja a szót. Zászló lebben balról jobbra, és jöhetnek ők, a mellék-főszereplők, hogy mondjanak valamit.

Bármit, 15 másodpercről van szó.

Ami innentől következik, az olyan, mintha az iskolai szavalóversenyre valamiért mindenki Szabó Lőrinc Esik a hójával készült volna. És ha már így alakult, el is mondja, lámpalázzal küzdve szinte dadogva, vagy annyira magabiztosan, hogy még gesztikulál is hozzá. Esetleg úgy, mint egy jó saleses. Egy szóvivő meg azért a szavak embere, mert még bele is tud szúrni egy-egy jelzőt.
A választás igazi tétje ...

Külön-külön talán nem tűnne fel, de ha több videót is megnéz az ember, hamar kiderül, hogy ez itt és most tényleg a megbízható kormánypárti képviselők valódi tesztje, vagyis nem az önálló gondolatok terepe. Segítünk, hogy ne kelljen mindegyiket végignézni:


http://www.youtube.com/watch?v=DAlSti2-8tM&feature=player_embedded

A következő minták álltak a képviselők rendelkezésére:




A választás igazi tétje, hogy tovább tudunk-e menni a megkezdett úton. Bízom abban, hogy továbbra is lehetőséget kapok Önöktől (településem) képviseletére. A (válaszótkerületemben) élő emberekért dolgozni az országgyűlésben nagy megtiszteltetés és felelősség számomra.

Ha ez nem tetszik, akkor lehet ezt is mondani:

A (településemen) élők gyarapodása az ország sikere is egyben. Folytassuk együtt a megkezdett munkát. Bízom abban, hogy megtisztelnek bizalmukkal, és az országgyűlésben (tovább) képviselhetem önöket.

Ennek egy kicsit kiigazítottabb sablonja:

A (településemen) élőkért dolgozni az Országgyűlésben nagy megtiszteltetés és felelősség. Azon leszek, hogy munkámmal a helyiek érdekeit szolgáljam. Bízom abban, hogy (továbbra is) lehetőséget kapok Önöktől térségünk képviseletére.

Végül, ha valaki inkább egy harciasabb verziót választana, azoknak is készült egy panel, olyan profiknak is, mint Varga Mihály:

Nem térhetünk vissza a múlt elhibázott politikájához. A választókerületben élők érdeke, hogy folytassuk a megkezdett munkát. Bízom benne, hogy megtisztelnek bizalmukkal, és (továbbra is) én képviselhetem önöket az országgyűlésben.

Itt van az összes, a nagyfőnök után, a huszadik másodperctől kapják meg a lehetőséget a képviselők a választópolgárok fejének elcsavarására, és a szöveg felolvasására. Bár lehet, hogy van, aki meg is tanulta.

Egyetlen bizonyítékot találtam, hogy végül is ha valakinek voltak önálló mondatai, azt is elmondhatta akár. Hargitai János volt a jelöltek nagy lázadója, aki megértette, mit várnak tőle, de eldobta a sablont, és összerakott három mondatot magától. Azt nem tudom, hogy ezzel kihúzta-e a gyufát a Fidesznél. Ha az utolsó pillanatban mégis lecserélik, akkor minden világos.

http://www.youtube.com/watch?v=SF4ufHa92_Q&feature=player_embedded


http://444.hu/2014/02/21/a-fideszes-kepviselo-jelolteknek-harom-sajat-mondat-sem- jut-eszukbe/


***************


Három?
Na ne essünk tuúzásba! Max. 3 egyszavas mondat jöhet szóba:
1. Rezsi.
2. Csökkentés.
3. Gyurcsányi.
Gáz, hogy ennyit tudnak felmutatni.
(Mondjuk ennél többet a választóik sem tudnának megérteni.)

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: választópolgárok, szavalóversenyre, megtiszteltetés, országgyűlésben, vállveregetésre, kampányvideója, kiigazítottabb, rendelkezésére, képviseletére, képviselhetem, településemen, felolvasására, elcsavarására, megtisztelnek, politikájához, másodperctől, kormánypárti, bizonyítékot, magabiztosan, másodpercről, figyelmünkbe, településem, gesztikulál, összerakott, pillanatban, jelölteknek, lámpalázzal, elmondhatta, lehetőséget, főszereplők, mindegyiket, jelolteknek, gyarapodása, bizalmukkal, választana, végignézni, fideszes jelölteknek, párt jelöltjeit, közös sikereket, ország jobban, gazdság beindult, évszázad árvíze, iskolai szavalóversenyre, hójával készült, szavak embere, választás igazi, megbízható kormánypárti, önálló gondolatok, következő minták, képviselők rendelkezésére, megkezdett úton, országgyűlésben nagy, Orbán Viktor, Szabó Lőrinc Esik, Varga Mihály, Hargitai János,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Alvó cica  Aranyosi Ervin: Március 15. a ...  Facebookon kaptam  Éljen a magyar szabadság!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Március 15-ére  Gősi Vali - Tükre lennék...  Fújjad márciusi szél . . .  Síró nő  Március  Nyíljatok meg  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Nyíljatok meg  Fújjad márciusi szél . . .  Szép estét kedves látogatóimna...  Jóga férfiaknak  Alvó baby  Szent Pio atya!  Sötétség és világosság  Nagy László - Szerelem emléke  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  Szabó Lőrinc: Egy kis értelmet...  Tanuljuk meg tisztelni más ors...  Szép estét kedves látogatóimna...  Paul David Tripp Március 16  " A gondolat is rezgés. Minél ...  Üdvözöllek az oldalamon  Facebookon kaptam  A gyász  Facebookon kaptam  Alvó cica  Kezdet  Facebookon kaptam  A magyar sajtó napja március 1...  Mi a különbség  Kezdet  Hernádkakon tánccal ünneplik m...  Amikor 5 éves voltam,  Ne engedd el kezem!  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  1848. március 15-én  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Súgom a békét...  Csörög a telefonom  Ki volt valójában a rejtélyes ...  Ne feledjük: a föld jóval több...  Szép estét kedves látogatóimna...  Aranyosi Ervin: Súgom a békét...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Nem kell ide békemenet  Esti kép  Ibolya  Majthényi Flóra: Mi a haza?  Por  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sajnos ezt elBalogozták  Rochefoucauld - a bölcs  Rejtő Jenő versei  Facebookon kaptam  Vágy, élet és sugár  ...és mégis ráismersz  A csonk és a facsemete  A Mindenható Istenben bízva  Mély, puha álom - sárga féltés  Facebookon kaptam  Ne feledjük: a föld jóval több...  Akit mindenki lenéz, nem tarto...  Müller Péter tollából  Március 15-re emlékve  Ne engedd el kezem!  A gyomorrontás tojással is kez...  Alvó cica  Radnóti Miklós: Nem tudhatom.....  Könnyáztatta asszonysorsok  Az embernek fiatal korában van  Facebookon kaptam  Nem kellett volna!  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Isten áldja  Alvó baby  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A csonk és a facsemete  Nem foghatunk rá minden sérülé...  Facebookon kaptam  Ki volt valójában a rejtélyes ...  Sajnos ezt elBalogozták  Esti kép  Ez a miénk!  Alvó baby  Az embernek fiatal korában van  Aranyosi Ervin: Március 15. a ...  Tanuljuk meg tisztelni más ors... 
Bejegyzés Címkék
fideszes jelölteknek, párt jelöltjeit, közös sikereket, ország jobban, gazdság beindult, évszázad árvíze, iskolai szavalóversenyre, hójával készült, szavak embere, választás igazi, megbízható kormánypárti, önálló gondolatok, következő minták, képviselők rendelkezésére, megkezdett úton, országgyűlésben nagy, ország sikere, megkezdett munkát, kicsit kiigazítottabb, helyiek érdekeit, harciasabb verziót, múlt elhibázott, nagyfőnök után, huszadik másodperctől, választópolgárok fejének, szöveg felolvasására, jelöltek nagy, utolsó pillanatban, választópolgárok, szavalóversenyre, megtiszteltetés, országgyűlésben, vállveregetésre, kampányvideója, kiigazítottabb, rendelkezésére, képviseletére, képviselhetem, településemen, felolvasására, elcsavarására, megtisztelnek, politikájához, másodperctől, kormánypárti, bizonyítékot, magabiztosan, másodpercről, figyelmünkbe, településem, gesztikulál, összerakott, pillanatban, jelölteknek, lámpalázzal, elmondhatta, lehetőséget, főszereplők, mindegyiket, jelolteknek, gyarapodása, bizalmukkal, választana, végignézni, elhibázott, képviselők, gondolatok, lecserélik, megkezdett, megbízható, következik, folytassuk, felelősség, jelöltjeit, gyurcsányi, felmutatni, megértette, választóik, csökkentés, harciasabb, felsorolja, szolgáljam, emberekért, kézfogásra, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 380
  • e Hét: 2038
  • e Hónap: 18831
  • e Év: 151748
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.