Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
OrbánVikipédia – az álamelnök
  2014-02-24 07:20:26, hétfő
 
   
  OrbánVikipédia - az álamelnök

2014. február 23., vasárnap 08:00

A Hócipő című szatírikus kéthetilap honlapja OrbánVikipédiát indított, amely valószínűleg képes lesz arra, hogy az utókornak hitelesen és pontosan mutassa be a regnáló miniszterelnök munkásságát. Úgy érezzük, hogy ezt még a Hócipőnél is közkincsebbé kell tenni, így kedves Olvasóink nálunk is szemezgethetnek az OrbánVikipédiából.

álamelnök.png


ELŐZMÉNYEK

Sólyom László, aki Gyurcsány folyamatos szidalmazásával sokat tesz a Fidesz kétharmados győzelméért, érthetetlen okból a választások után is komolyan veszi magát, hosszabbítása tehát szóba sem jöhet, a legfessebb bólogató János személye pedig egyértelmű. Schmitt Pál előélete röviden: kétszeres párbajtőr olimpiai bajnok csapatban, amit azért főleg társai érnek el, az Astoria igazgatóhelyetteseként korán megismerkedik a szállodaigazgatók egyéb feladataival, a Népstadion igazgatója, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja, alelnöke, protokollfőnöke, elnökségre is pályázik. Felesége is olimpiai ezüstérmes, lányai évekig az ország előtornászai, akik Amerikában tanulnak, a rossz nyelvek szerint a papa szavazatai révén nem túl drágán, ott is telepednek le. Előbb Spanyolország és Andorra nagykövete, később Svájcban ismerkedik a diplomáciával, de ott is kap hozzá egy háztájit, Liechtensteint. Ám ez sem elég neki, ezért főpolgármesternek jelentkezik az MSZP-nél, de ott nem kell, sebaj, a Fidesz is megteszi, amelynek jelöltjeként értékes második helyet szerez Demszky mögött, ez legjobb egyéni helyezése. Később elővesz egy Bocskait, amit még az Astoriában turkált, és a Dísz téren parádézik benne, egészen Fidesz-alelnökségig emelkedve. Itt figyel fel daliás termetére Orbán, és egy bulgáriai nyaralás közben esemesezi meg a pártjának, hogy kit szán Sólyom helyére.


SÉTÁLÓ PÁL

Schmitt kijelenti, hogy a törvényhozás motorja kíván lenni, amúgy is hobbija a motorozás, s mindent aláír, amit elébe tesznek, ekkor még nem tudják, milyen veszélyes tollat adni a kezébe. Fél év alatt száz új törvényt ír alá, vélhetően el sem olvasva, nemhogy bármelyiket is megkérdőjelezve. Alkotmányos, és politikai vétó jogaival hivatali ideje alatt egyetlen esetben sem él. Első újévi beszédének múzsája egy üveg Johnnie Walker, mert sétálva teszi, s bár az internetre kitett szöveg nem tőle származik, már itt feltűnik későbbi takarékoskodása a betűkkel: Isten, áld meg a magyart! / Jó kedvel, bőséggel - ami a mai szabályoknak nem, de az 1823-as kéziratnak felerészben megfelel: Isten áld meg a' Magyart / Jó kedvvel, bőséggel. Továbbá: vessünk számot az elvégzett és a még ránk váró feladatokról. Az Alaptörvénybe javaslatokat is tesz: A magyarok jelentős részének lelkében nagy ragaszkodás és szeretet alakult ki a Szent Korona iránt. Egy másik pontban elsődleges nemzeti érdeknek nevezi a magyar köznyelv és a tájnyelvi változatok óvását, elnöki programja egyik leghangsúlyosabb elemeként emlegeti a magyar nyelv védelmét és művelését, nyelvi állapotaink romlása miatt rendszeresen felemeli a szavát. Sajnos a tollát is, és a hegyeshalmi Paprika Csárdából való távozásakor ezt írja a személyzet emlékkönyvébe: Első álamfői látogatásom első álomásán. Köszönettel: Schmitt Pál, 2010. szept. 7. Mindez pec­hére éppen akkor kap nyilvánosságot, amikor első ízben osztja ki A magyar nyelvért díjakat. Ekkorra már minden kezdő stand up-os műsorába veszi Fülig Jimmy reinkarnációját, de hol van még a feketeleves!


A DOKTOR ÚR

A köztársasági elnök gyakran kérkedik azzal, hogy filozófiából doktorált, ami a TF-en elég ritka, 2012 januárjában a HVG nyilvánosságra hozza, hogy 215 oldalas disszertációjából 200 oldal a bolgár Georgiev és a német Heinemann munkája, mire Schmitt kijelenti, hogy Georgievvel évekig együtt dolgozott Lausanne-ban, csak előzékenységből bolgár barátja tíz évvel előbb jelentette meg közös kutatásukat. Ám a munkában olimpiai versenyszámként szerepel a 200 méteres női és férfi úszás, amiből tíz is van, nem számítva a váltókat, ez vélhetően fordítási hiba, mert az eredeti franciában helyesen írják. Schmitt újabb védekezése, hogy ez csak egy egész kis doktori, egy semmi cum laude.

Arra pedig megdönthetetlen bizonyítéka van, hogy legalább 15 oldalt ő írt belőle, mivel tele van helyesírási hibával. Bár ennek nyomós oka van, például azért írta rövid ivel a vízilabdát és rövid uval a labdarúgást, mert gyerekkorától spórolós természetű. Végül kiderül, hogy az egész dolgozat tulajdonképpen két lábjegyzetből is állhatna, ami igazán stílszerű egy régi párbajhőstől, hiszen egyedül a párbajtőrvívásban lehet lábat szúrni.


VÉGJÁTÉK A DUNA MENTÉN

A Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karának dékánja szerint nincs ok azt feltételezni, hogy nem kellően megalapozott döntést hozott az a bizottság, amely húsz éve elbírálta a disszertációját, Tóth urat nem sokkal később az öttagú vizsgálóbizottság tagjaként nevezik ki a MOB alelnökévé. Ám a doktori tanács elnöke, Tu­lassay Tivadar bejelenti, 33:4 arányban visszavonják a doktori fokozatot, ő pedig rektori kinevezésének lejárta előtt három hónappal lemond. Schmitt hívei azóta Szemmelversz Egyetemnek titulálják az intézményt. Pedig Orbán már bulgáriai nyaralásakor érdeklődött Georgievtől, hogy valóban együtt dolgoztak-e, aki akkor már hét éve halott, de Viktor alapos ember, ezért kiment a temetőbe, s megkérdezte tőle.

Schmitt 1984-ben is Szófiában volt, amikor itthoni társai megszavazták, hogy ne menjünk Los Angelesbe. Tehát abban is teljesen ártatlan, erről nyugodtan meg lehet kérdezni vívótársait, doktor Fenyvesi Csabát vagy doktor Kamu Jenőt. Jobboldali publicisták szerint Gyurcsány dobta fel a HVG-nek, hiszen felesége, Dobrev Klára félig bolgár, vagy tán egészen az, apja pedig Dobre Gyen, egy úrhatnám bolgár. Az sem kizárt, hogy Bolgár György állt bosszút rajta, amiért annyit vegzálták a Klubrádiót. Kertész Ákos is bemárthatta, mivel Schmitt azt javasolta, hogy amiért gyalázta a magyarokat, vegyék el a Kossuth-díjat tőle, ráadásul Bolgárkertészről magyarosította a nevét. Az elnök védekezik, a nehéz napokat a távoli Dél-Koreában próbálja átvészelni, a Hankuk Egyetemen tiszteletbeli öregdiáknak választják, de a lelkére kötik, hogy a középkeresztet ne a portásnak adja át, az a Hankook elnökéé. Schmitt mindvégig nagyon óvatos a sajtóval, mivel hazatérése után Obersovszky Péter keményen megszorongatja. Holott már madridi nagykövetként együtt dolgozott Lope de Vegával, csak az idős, 450 éves író már rosszul hall, ezért nem tud tanúskodni mellette. Az sem kizárt, hogy Picasso Guernicájába is belefestett, ez volt a híres kék korszaka, mert indigóval dolgozott. Rossinivel pedig együtt szerezte a Tolvaj szarkát, de nem tudni, kitől. Ekkor már egyre idegesebb, egy egri iskola közelében látják tárogatózni, a Facebookon pedig indián nevet is kap: Idegen Toll. 2012. április elsején a Vasárnapi Újságban újra kijelenti, hogy méltatlan támadások kereszttüzében áll, de a sajtó ezt már áprilisi tréfának veszi. Másnap a kétharmados többség azt várja, hogy a parlamentben éles szavakkal visszautasítja a vádakat, meg is teszi, de utolsó mondatával váratlanul lemond. Így már nem tudja aláírni az utolsó törvényjavaslatot, hogy dohánybolt 50 méteres körzetében tilos kórházat építeni. Viszont megígéri, mielőbb ledoktorál, azaz dupla vagy semmi, az eltelt idő alapján inkább az utóbbi. Hamarosan szélnek eresztik 75 fős palotaőrségét is, mert nem tudták megvédeni a disszertációját, és lakásába egy horgász költözik be. Állítólag nemrég Mesterházynál járt, hogy ha mégis ők nyernek, nincs-e szüksége egy gerinces főpolgármester-jelöltre, ha netán Horváth Csabáról is kiderül valami. Azóta megkapta a Hagelmayer-díjat, ami ellen csak 40 tekintélyes közgazdász tiltakozott. Előző évben Rogán érdemelte ki az Állami Számvevőszék függetlenségének megteremtéséért.

http://egyenlito.blog.hu/2014/02/23/orbanvikipedia_az_alamelnok
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: leghangsúlyosabb, függetlenségének, bolgárkertészről, versenyszámként, előzékenységből, szidalmazásával, megteremtéséért, megdönthetetlen, szemezgethetnek, disszertációját, megkérdőjelezve, protokollfőnöke, takarékoskodása, orbánvikipédiát, reinkarnációját, főpolgármester, megszorongatja, sporttudományi, magyarosította, középkeresztet, tulajdonképpen, visszautasítja, liechtensteint, kereszttüzében, nyilvánosságot, orbánvikipédia, miniszterelnök, nyilvánosságra, orbanvikipedia, tiszteletbeli, hosszabbítása, diplomáciával, spanyolország, palotaőrségét, emlékkönyvébe, mesterházynál, utókornak hitelesen, regnáló miniszterelnök, választások után, legfessebb bólogató, szállodaigazgatók egyéb, ország előtornászai, rossz nyelvek, papa szavazatai, bulgáriai nyaralás, törvényhozás motorja, üveg Johnnie, internetre kitett, 1823-as kéziratnak, magyarok jelentős, másik pontban, magyar köznyelv, Sólyom László, Schmitt Pál, Nemzetközi Olimpiai Bizottság, Előbb Spanyolország, SÉTÁLÓ PÁL, Johnnie Walker, Szent Korona, Paprika Csárdából, Fülig Jimmy, DOKTOR ÚR, VÉGJÁTÉK DUNA MENTÉN, Semmelweis Egyetem Testnevelési, Sporttudományi Karának, Tu­lassay Tivadar, Szemmelversz Egyetemnek, Pedig Orbán, Fenyvesi Csabát, Kamu Jenőt, Dobrev Klára, Dobre Gyen, Bolgár György, Kertész Ákos, Hankuk Egyetemen, Obersovszky Péter, Picasso Guernicájába, Idegen Toll, Vasárnapi Újságban, Horváth Csabáról, Állami Számvevőszék,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
05.28. 10:51 Ivkoviccsal tárgyal a kosárlabdaszövetség a kapitányi folytatásról
05.28. 10:51 Ingatlan.com: a rozsdaövezetekben már egy-két éven belül több ezer új lakás...
05.28. 10:41 KSH: 1,8 százalékkal csökkentek a beruházások az első negyedévben
05.28. 10:21 Lemondott az MNB alelnöke, Nagy Márton
05.28. 10:21 Jogerősen nyolc év fegyházat kapott a hajléktalantársai szállását felgyújtó...
05.28. 10:21 Elfogadta a kínai parlament a Hongkongra vonatkozó nemzetbiztonsági törvény...
05.28. 10:11 Koronavírus - Elemző: a vissza nem térítendő uniós támogatásokat kell előny...
05.28. 10:01 Dunai hajóbaleset - Őszre halasztották a Hableány-ügy tárgyalását
05.28. 10:01 A budapestieknek szerenádozik a Fesztiválzenekar
05.28. 09:42 Több kilométeres a torlódás az M0-ás autóúton Nagytéténynél
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Imádkozzunk együtt szerdán dél...  Eljön az a pillanat.......  Kereszt - feltámadás  Az emberi lét egyik csodája  Csokor vázában  Facebookon kaptam  Találkozás régi énemmel  Maci szívvel  Gondolat........  Kellemes kávézást  Pünkösdi rózsa csokor  Ebben az országban nincs jövőn...  Szent Teréz  Istennek legyen hála.... nyiln...  Két héten belül dönthet az Ors...  Facebookon kaptam  Kedves látogatóimnak- szeretet...  Kellemes kávézást  Facebookon kaptam  Messze szakadtam . . .  Facebookon kaptam  Riky King : Pünkösdi Ünnep  Coffos kislány  Facebookon kaptam  Rózsafüzér és Szentmise Tihany...  Aranyosi Ervin: Másnaposság  Macsek  Kislány virággal  LaPacho tea hatása, készítése  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Útravaló – 2020. május 2...  Facebookon kaptam  Angyalsereg  Imádkozzunk együtt szerdán dél...  Szentlélek jöjj, lobogó láng  Gondolat........  Pünkösd Ünnepén - J.S.Bach - C...  Kellemes délutánt  Macsek  Az emberi lét egyik csodája  Fantázia kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Találkozás régi énemmel  Szeicz János dr. versei  Canterburyi Szent Ágoston püsp...  Pünkösdi rózsa csokor  Mire vágynak a nők......  Litánia és szentmise közvetíté...  Kellemes délutáni kikapcsolódá...  Facebookon kaptam  Istennek legyen hála.... nyiln...  Mindazokért...  Istennek legyen hála.... nyiln...  Már lényegesen többen gyógyult...  Riói Jézus magyar színekben  Hattyú család.......  Jézus kérdi Pétert, szeretsz e...  Az első vezeték nélküli ....  A természet szépsége......  Angyalsereg  Jézus kérdi Pétert, szeretsz e...  Szentlélek jöjj, lobogó láng  Mai napi bölcsességek  Vajon mi bánthatja a kicsi szí...  Esti Szentmise Csaba testvérre...  Böjte Csaba ferences szerzetes...  Kutya a virágos réten  Két héten belül dönthet az Ors...  Facebookon kaptam  Imádkozzunk a járvány megszűné...  Baby rózsával  Kereszt - feltámadás  Próbáld meg.......  110 ezer forintnál is több ext...  Kislány kutyussal  A megváltó óra  Maci szívvel  Üdvösség  Néri Szent Fülöp tanácsai  Szalézi Templom Balassagyarmat...  Mária  Facebookon kaptam  110 ezer forintnál is több ext...  Hintázó kislány  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Neked  Facebookon kaptam  Jöjj Szentlélek, jöjj közénk  húsvét 7. hét szerda 05.27  Sillye Jenő: Pünkösd  Jézus  Szállj reám Lélek  110 ezer forintnál is több ext...  Legszebb, legjobb dolog  Szent Teréz  Fekete macska 
Bejegyzés Címkék
utókornak hitelesen, regnáló miniszterelnök, választások után, legfessebb bólogató, szállodaigazgatók egyéb, ország előtornászai, rossz nyelvek, papa szavazatai, bulgáriai nyaralás, törvényhozás motorja, üveg Johnnie, internetre kitett, 1823-as kéziratnak, magyarok jelentős, másik pontban, magyar köznyelv, tájnyelvi változatok, magyar nyelv, hegyeshalmi Paprika, személyzet emlékkönyvébe, magyar nyelvért, köztársasági elnök, bolgár Georgiev, német Heinemann, munkában olimpiai, eredeti franciában, egész dolgozat, régi párbajhőstől, párbajtőrvívásban lehet, öttagú vizsgálóbizottság, doktori tanács, doktori fokozatot, úrhatnám bolgár, elnök védekezik, nehéz napokat, távoli Dél-Koreában, lelkére kötik, portásnak adja, egri iskola, kétharmados többség, parlamentben éles, utolsó törvényjavaslatot, horgász költözik, leghangsúlyosabb, függetlenségének, bolgárkertészről, versenyszámként, előzékenységből, szidalmazásával, megteremtéséért, megdönthetetlen, szemezgethetnek, disszertációját, megkérdőjelezve, protokollfőnöke, takarékoskodása, orbánvikipédiát, reinkarnációját, főpolgármester, megszorongatja, sporttudományi, magyarosította, középkeresztet, tulajdonképpen, visszautasítja, liechtensteint, kereszttüzében, nyilvánosságot, orbánvikipédia, miniszterelnök, nyilvánosságra, orbanvikipedia, tiszteletbeli, hosszabbítása, diplomáciával, spanyolország, palotaőrségét, emlékkönyvébe, mesterházynál, nagykövetként, gyerekkorától, alaptörvénybe, lábjegyzetből, megismerkedik, kinevezésének, párbajhőstől, javaslatokat, megszavazták, feladatokról, jelöltjeként, testnevelési, parlamentben, feladataival, valószínűleg, közkincsebbé, visszavonják, törvényhozás, nyaralásakor, szabályoknak, filozófiából, , ,
2020.04 2020. Május 2020.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64001 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 369
  • e Hét: 2186
  • e Hónap: 68156
  • e Év: 355047
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.