Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Átállt az ukrán flotta új parancsnoka
  2014-03-03 18:37:43, hétfő
 
   
  Átállt az ukrán flotta új parancsnoka

Az ukrán flotta újonnan kinevezett parancsnoka bejelentette, hogy felesküdött az oroszbarát krími hatóságokra.
2014. március 3. 00:35


Az ukrán parlament vasárnap azzal a felhívással fordult az Ukrajna biztonságáért garanciát vállaló nagyhatalmakhoz, hogy szavatolják az ország területi épségét. Közben az ukrán flotta újonnan kinevezett parancsnoka vasárnap bejelentette, hogy felesküdött az oroszbarát krími hatóságokra és több mint 1500 afganisztáni háborút megjárt orosz veterán utazott a Krím félszigetre.

Az államfői feladatokat ideiglenesen ellátó Olekszandr Turcsinov házelnök hangsúlyozta, hogy a parlamentet egyesítette az Ukrajnára leselkedő veszély és a határozatokat alkotmányos többséggel, azaz 300 fölötti számú támogató szavazatokkal fogadta el a 450 tagú törvényhozás. A parlament egyebek mellett határozatban erősítette meg, hogy a Krími Autonóm Köztársaság az egységes Ukrajna elválaszthatatlan része.

A dokumentumban a képviselők Vlagyimir Putyin orosz elnökhöz fordultak azért, hogy ne engedje az orosz fegyveres erők behatolását Ukrajna területére. A törvényhozás hangsúlyozta, hogy mindenféle konfliktust békés úton, erőszak alkalmazása nélkül kell rendezni nemzetközi szervezetek bevonásával.

Turcsinov sajtótájékoztatóján közölte, hogy Ukrajna "részlegesen" lezárta légterét. Hozzátette, hogy a légtérzár a katonai gépekre vonatkozik, de szigorították a polgári célú légiközlekedés ellenőrzését is. Az ukrán-orosz határ lezárására vonatkozó kérdésre válaszolva kijelentette, hogy egy ilyen tartalmú határozatot már előkészítettek és agresszió esetén életbe léptetik.

Jacenyuk: Ukrajna a katasztrófa szélén áll

Arszenyij Jacenyuk ukrán miniszterelnök a maga részéről hangsúlyozta, hogy Ukrajna "a katasztrófa szélén áll" az orosz "hadüzenet" következtében. "Ez már vörös riasztás. Nem fenyegetés, hanem valójában hadüzenet országomnak" - mondta a kormányfő. "Felszólítjuk Putyin elnököt, hogy vonja ki fegyveres erőit Ukrajnából". Hangsúlyozta, hogy Oroszországnak nincs semmi alapja az Ukrajna elleni katonai agresszióra. Úgy vélte, az utóbbi napokban végrehajtott provokációkkal Moszkva az "orosz fegyveres kontingens" krími jelenlétét akarja legalizálni.

A félszigetről érkező jelentések szerint a felségjelzést nem viselő orosz katonák ellenőrzésük alá vonták a Krím legfontosabb pontjait az elmúlt napokban, és körbezárták az ukrán alakulatokat. Az orosz hírügynökség úgy tudja, hogy az ukrán hadseregből katonák állnak át "a helyi önvédelmi erők" oldalára. A beszámoló szerint sok, a jelenlegi kijevi vezetéssel elégedetlen katona elhagyja alakulatát, és vannak egész egységek is, amelyek bejelentették, hogy készek teljesíteni a krími önvédelmi erők vezetésének parancsait.

Turcsinov ideiglenes államfő szerint a helyzet rendkívül feszült. "Az orosz fegyveres erők, köztük az észak-kaukázusi katonai körzet parancsnoksága ultimátumban követelte, hogy az ukrán katonák tegyék le a fegyvert és hagyják el helyőrségüket" - mondta.

Elindult az ukrán flotta

Az ukrán parti őrség hadihajói elhagytak két krími kikötőt, és más fekete-tengeri támaszpontokra indultak - jelentették be egy közleményben. A tájékoztatás szerint a kercsi és a szevasztopoli hadi kikötőkből vonták ki a hajókat, amelyeket Odesszába és Mariupolba irányítottak. A Krímet leszámítva Ukrajna többi határán stabil a helyzet - hangsúlyozza a határőrség közleménye. Az ukrán hadiflotta Szevasztopolban állomásozó tíz hadihajója lojális a kijevi kormányhoz - állítják a fővárosban.

Ukrajna biztonságának és területi integritásának szavatolása érdekében mozgósítják a tartalékosokat - jelentette be Andrij Parubij, az ukrán nemzetbiztonsági és védelmi tanács titkára a televízióban. A fegyveres erők riadókészültségét már szombat este elrendelte az államfő.

Átállt az új parancsnok

Az ukrán flotta újonnan kinevezett parancsnoka vasárnap bejelentette, hogy felesküdött az oroszbarát krími hatóságokra, Kijevben ugyanakkor hazaárulásért vádat készülnek emelni ellene. Gyenyisz Berezovszkij ellentengernagy ezt a fekete-tengeri orosz flotta szevasztopoli főparancsnokságán tartott sajtótájékoztatón jelentette be. A tengernagyot pénteken nevezte ki Olekszandr Turcsinov ideiglenes államfő az ukrán flotta élére.

Az ITAR-TASZSZ hírügynökség tudósítása szerint Szerhij Akszenov, az autonóm terület oroszbarát miniszterelnöke írta alá a parancsot arról, hogy Berezovszkijt (akit két nappal korábban az ukrán haditengerészet parancsnokává nevezett ki az ideiglenes ukrán elnök) vasárnap a Krími Autonóm Köztársaság haditengerészeti erőinek a főparancsnoki posztjára helyezi.

A nyugati hírügynökségek ezt a fejleményt úgy értékelték, hogy az ellentengernagy "átállt az oroszbarát erők" oldalára. Berezovszkij - mint arról az ITAR-TASZSZ beszámolt - azután esküdött fel a krími hatóságokra, hogy hármasban találkozott Akszenovval és a fekete-tengeri orosz flotta parancsnokával.

Berezovszkij hűséget esküdött a "krími népnek". "Esküszöm, hogy hű leszek a Krími Autonóm Köztársaság és a hős város, Szevasztopol lakóihoz. Esküszöm, hogy méltóképpen teljesítem katonai kötelességemet, bátran megvédem a Krími Autonóm Köztársaság és Szevasztopol lakóinak életét és szabadságát" - jelentette ki az ellentengernagy Szevasztopolban tartott sajtótájékoztatóján.

Kijevben ugyanakkor hazaárulásért vádat készülnek emelni Berezovszkij ellen - írta a Reuters az ukrán nemzetbiztonsági és védelmi tanács helyettes titkárára hivatkozva, aki kijelentette: az ellentengernagy az oroszok által bevezetett blokád idején elmulasztotta az ellenállást, letette a fegyvert és feladta az ukrán haditengerészeti erők főhadiszállását.

Új megyei kormányzókat neveztek ki

Ukrajna 24 megyéjéből 18-ban cserélte le a kormányzót, azaz a megyei állami adminisztráció vezetőjét Olekszandr Turcsinov. Eszerint új kormányzót nevezett ki Kárpátalján, valamint Zsitomir, Donyeck, Dnyipropetrovszk, Voliny, Vinnicja, Ivano-Frankivszk, Kijev, Kirovohrad, Luhanszk, Lviv, Mikolajiv, Poltava, Rivne, Szumi, Ternopil, Harkiv és Herszon megyébe.

A kelet-ukrajnai Donyeck megye új kormányzója Szerhij Taruta üzletember, a Donbassz Ipari Szövetség (ISD) társtulajdonosa, a Metallurh futballklub elnöke lett. A szintén kelet-ukrajnai Dnyipropetrovszk megye kormányzói tisztére Ihor Kolomojszkijt, Ukrajna jelenleg második leggazdagabb üzletemberét, számos vállalat tulajdonosát nevezte ki Turcsinov. Övé volt a tavaly csődbe ment AeroSvit ukrán légitársaság is.

Az állami adminisztráció élére Kijev megyében Volodimir Sandra, az állami katasztrófavédelmi szolgálat volt vezetője került, Zsitomir megyében pedig Szidor Kizin, a nacionalista Szabadság (Szvoboda) párt helyi szervezetének vezetője.

Kárpátalja megye kormányzójává nevezte ki Valerij Luncsenkót, a Haza (Batykivscsina) párt kárpátaljai parlamenti képviselőjét vasárnap Olekszandr Turcsinov ideiglenes ukrán elnök.

A huszti születésű, magyarul is beszélő 32 éves Luncsenko korábban az Arszenyij Jacenyuk miniszterelnök által vezetett Változások Frontja (Front Zmin) párt Kárpátalja megyei szervezetének volt az elnöke. Kárpátalja megye előző vezetője, Olekszandr Ledida már korábban lemondott és - sajtójelentések szerint - családjával együtt Prágába távozott.

Az újonnan kinevezett kormányzó egy tavalyi sajtónyilatkozatában elmondta magáról, hogy huszti magyar az édesanyja, Nyíregyházán végzett főiskolát, és amikor otthon tartózkodik, a huszti katolikus templomba jár. Luncsenko a múlt évben emléktáblát állíttatott Kölcsey Ferencnek Huszton, a várhegy lábánál.

Ukrajna 27 közigazgatási területi egységből áll. Az országban 24 megye van, ezen kívül a Krími Autonóm Köztársaság és két megyei jogú város, Kijev és Szevasztopol.

Hatszázan jelentkeztek önkéntesnek Kárpátalján

Közel hatszáz önkéntes jelentkezett katonai szolgálatra vasárnap Kárpátalján, miután a megyei hadkiegészítő parancsnokság és a Jobboldali Szektor (PSZ) is bejelentette, hogy várja azokat, akik készek Ukrajna megvédésre a külső agresszióval szemben.

Az önkéntesek nagy része, akik közül százan a PSZ-nél jelentkeztek szolgálatra, teljes menetfelszerelésben jelent meg a toborzóhelyeken. A jelentkezők többséget fiatalok teszik ki - adta hírül a Csasz Zakarpattya nevű kárpátaljai hírportál.

Ivan Vaszilcjun ezredes, a Kárpátalja megyei hadkiegészítő parancsnokság vezetője a portálnak elmondta, hogy Kárpátalja nem került azon ukrajnai megyék közé, amelyekben általános mozgósítást rendeltek el. Hozzátette: közel 600 férfi Ungváron 100, Munkácson 50, Técsőn, Szolyván és Volócon több tíz jelentkezett a hadkiegészítő parancsnokságokon, hogy kész megvédeni Ukrajnát katonai konfliktus esetén. Elmondta, a népi önvédelmi alakulatok is jelezték, szükség esetén 400 főt tudnak kiállítani.

A parancsnok közölte: egyelőre nincs szükség több önkéntesre, mivel szükség esetén be tudják vetni a 128. számú munkácsi hegyivadász gépesített dandárt is. Szerinte mindenekelőtt az államhatár és a megye létfontosságú intézményeinek őrzését kell biztosítani.

A nyugalom megőrzésére, összefogásra és a katonai, valamint a rendvédelmi szervek intézkedései iránti megértésre szólította fel vasárnap Kárpátalja lakosságát Ivan Baloga, a megyei tanács (közgyűlés) elnöke. Az állami szerveket és civil szervezeteket arra hívta fel, hogy "működjenek egy csapatként", mert szerinte a jelenlegi helyzetben a fegyelem, a felelősség és az egység megtartása a legfontosabb.

Afganisztáni orosz veteránok érkeztek a Krímbe

Több mint 1500 afganisztáni háborút megjárt orosz veterán utazott a Krím félszigetre - jelentette be az egykori katonák szövetségének vezetője vasárnap. Franc Klincevics az Interfax orosz hírügynökségnek azt mondta, hogy a szervezet tagjaiból álló népes küldöttséget az ukrajnai "internacionalista harcosok" hívták meg a Krími Autonóm Köztársaság területére.

Az Afganisztáni Veteránok Oroszországi Szövetsége elnökének tájékoztatása szerint tagjaik azért utaztak a Krímbe, hogy baráti és erkölcsi segítséget nyújtsanak ukrán sorstársaiknak és megvitassák velük az Ukrajnához tartozó félszigeten kialakult helyzetet.

Moszkvában és Szentpéterváron összesen mintegy 40 ezer ember részvételével az orosz fegyveres beavatkozást kilátásba helyező orosz vezetést és az Ukrajnában élő "orosz honfitársakat" támogató megmozdulásokat tartottak vasárnap. A megmozdulást a magukat hazafias erőknek nevező szervezetek kezdeményezték, közöttük az Orosz Tisztek nevű csoport, az Orosz Történelmi Társaság, és a Harci Testvériség nevű veterán szervezet.

Lemberg megye befogadja a menekülőket

A Krím elhagyására készülő lakosok számára létesített forróvonalat a Lemberg (Lviv) megyei tanács (közgyűlés), ezen azok jelentkezését várják, akik a nyugat-ukrajnai megyében szeretnének ideiglenes menedékre lelni.

Petro Kologyij, a megyei tanács elnöke vasárnap felhívást tett közzé, amelyben arra szólította fel a Krím félszigeten élőket, hogy utazzanak Lemberg megyébe. Egyúttal kérte azoknak a jelentkezését a megyéből, akik készek befogadni krími lakosokat a konfliktus rendeződéséig - adta hírül a zaxid.net lembergi hírportál.

Közleményében Kologyij azt írta, a lembergiek arról ismertek, hogy nyelvre, nemzetiségre és felekezetre való tekintet nélkül tisztelik Ukrajna többi polgárát. "Európaiságunkat most azzal bizonyíthatjuk, hogy segítünk krími testvéreinknek a bajban. Jelentkezzen a megyei tanácsnál mindenki, akinek erre lehetősége van, ezzel a nemes kezdeményezéssel ugyanis megmutathatjuk a megszállóknak, hogy mi, ukránok, egységesek és legyőzhetetlenek vagyunk" - zárul a Lemberg megyei vezető felhívása.

Határőrség: Átlagos a kiutazás mértéke

Nem növekedett Ukrajna határátkelőhelyein az országból kiutazó ukrán állampolgárok száma - közölte vasárnap az Ukrán Állami Határőrszolgálat sajtószóvivői irodája. A határőrség szerint az ukrán állampolgárok nem hagyják el tömegesen az országot, az Ukrajnából kiutazók száma megfelel az átlagosnak - adta hírül a zik.ua lembergi hírportál.

A jelentés szerint az elmúlt 24 órában nem észleltek az ukrán határőrök megnövekedett utasforgalmat. Nem igazak tehát azok a hírek, amelyek szerint az ukránok tömegesen távoznának külföldre - állította a határőrszolgálat.

Korábban orosz médiumok azt jelentették, hogy az ukránok tömegesen hagyják el országukat és keresnek menedéket külföldön.

Tárgyalt Putyin és Obama

Az Ukrajnában kialakult "rendkívüli helyzet különböző aspektusait" megvitatta Vlagyimir Putyin orosz és Barack Obama amerikai elnök a Fehér Ház által kezdeményezett másfél órás telefonbeszélgetésük során. A Kreml sajtószolgálatának beszámolója szerint az orosz elnök azt hangsúlyozta: "amennyiben továbbterjed az erőszak Ukrajna keleti régióira és a Krímre, akkor Oroszország fenntartja magának a jogot saját érdekei és az ott élő orosz ajkú lakosság megvédelmezésére". Elképzelhető, hogy Oroszország nemcsak a Krímbe vezényel katonákat, hanem minden olyan ukrán területre, ahol az orosz ajkúak többségben vannak - olvasható a Kreml honlapján.

A washingtoni Fehér Ház közleménye szerint Obama követelte Putyintól, hogy Oroszország rendelje vissza a kivezényelt orosz alakulatokat krími bázisukra, tartózkodjon az ukrán válságba való mindennemű beleavatkozástól, és figyelmeztette őt, hogy Oroszország "egyre jobban el fog szigetelődni a nemzetközi közösségtől, ha folytatja az ukrajnai intervenciót".

"Nagyon komoly következmények lesznek"

John Kerry amerikai külügyminiszter elítélte Oroszország "hihetetlen agresszióját" Ukrajna ellen. Kerry szerint Vlagyimir Putyin orosz elnök "elképesztő, szándékos döntést" hozott egy másik országba történő behatolásról. "A 21. században nem lehet 19. századi módon viselkedni, egy másik országba behatolni teljesen mondvacsinált ürüggyel" - mondta a CBS televíziónak nyilatkozva Kerry.

Az amerikai diplomácia vezetője, aki az ABC és az NBC televíziónak is interjút adott, egyúttal arra figyelmeztetett, hogy a krími orosz katonai fellépésnek "nagyon komoly következményei lesznek" az Egyesült Államok és más országok részéről, beleértve a szankciókat és Oroszország gazdasági elszigetelését.
hirado.hu - MTI

http://www.gondola.hu/cikkek/89881-Atallt_az_ukran_flotta_uj_parancsnoka.html#.Ux QLC8GAZzQ.facebook
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: haditengerészeti, megvédelmezésére, nemzetbiztonsági, beleavatkozástól, határőrszolgálat, legyőzhetetlenek, dnyipropetrovszk, kezdeményezéssel, európaiságunkat, külügyminiszter, ellentengernagy, szevasztopolban, megmozdulásokat, hírügynökségnek, nagyhatalmakhoz, szentpéterváron, miniszterelnöke, sajtójelentések, társtulajdonosa, toborzóhelyeken, figyelmeztetett, haditengerészet, főhadiszállását, miniszterelnök, integritásának, testvéreinknek, parancsnoksága, bizonyíthatjuk, hírügynökségek, adminisztráció, intézményeinek, oroszországnak, kötelességemet, elszigetelését, parancsnokával, következményei, ukrán flotta, oroszbarát krími, ukrán parlament, felhívással fordult, ország területi, államfői feladatokat, parlamentet egyesítette, határozatokat alkotmányos, parlament egyebek, egységes Ukrajna, képviselők Vlagyimir, orosz fegyveres, törvényhozás hangsúlyozta, katonai gépekre, polgári célú, ukrán-orosz határ, Olekszandr Turcsinov, Krími Autonóm Köztársaság, Vlagyimir Putyin, Arszenyij Jacenyuk, Felszólítjuk Putyin, Andrij Parubij, Gyenyisz Berezovszkij, Szerhij Akszenov, Szerhij Taruta, Donbassz Ipari Szövetség, Ihor Kolomojszkijt, Volodimir Sandra, Szidor Kizin, Valerij Luncsenkót, Változások Frontja, Front Zmin, Olekszandr Ledida, Kölcsey Ferencnek Huszton, Jobboldali Szektor, Csasz Zakarpattya, Ivan Vaszilcjun, Ivan Baloga, Franc Klincevics, Afganisztáni Veteránok Oroszországi Szövetsége, Orosz Tisztek, Orosz Történelmi Társaság, Harci Testvériség, Petro Kologyij, Közleményében Kologyij, Ukrán Állami Határőrszolgálat, Tárgyalt Putyin, Barack Obama, Fehér Ház, John Kerry, Egyesült Államok,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
02.17. 11:22 Három magyar birkózó három érmet nyert a kubai kötöttfogású versenyen
02.17. 11:21 A munkaerőpiaci reformprogramról tanácskoztak Veszprémben
02.17. 11:11 Férfi kosárlabda Eb-selejtező - Ivkovics: mindkét februári meccsen nyerni a...
02.17. 11:11 Több mint száz nemzetközi esemény az idei hazai sportnaptárban
02.17. 11:01 Két kilónyi amfetamint szállított autójában egy férfi Vas megyében
02.17. 11:01 Évértékelő - Dömötör Csaba: éles a választóvonal a klímavédelemről való gon...
02.17. 10:31 Koronavírus - Peking a március elejére tervezett parlamenti ülésszak elhala...
02.17. 10:21 Szíria - Tömegsírra bukkantak Kelet-Gútánál
02.17. 10:01 Újra használható a viharban megrongálódott sportcsarnok Törökszentmiklóson
02.17. 10:01 Idén is élőben követhető a gemenci fekete gólyák élete
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Cukik  Vártam, hogy virágozzon  Facebookon kaptam  Sárhelyi Erika: Hétköznapi józ...  Facebookon kaptam  Vízcseppes rózsa  Mai harmónia kártyám  Szív útja” negyedik lépé...  Szèp napot kívánok  Png kislány  Kandalló melege  Facebookon kaptam  Rózsaszín rózsák  Sárhelyi Erika: Hétköznapi józ...  Rajzos virágok  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Isteni Irgalmasság-kegyképet á...  Meditáció a belső békéért  6. évközi hét szerda 02.19  Facebookon kaptam  Megláttam  Van amit nézni kell  Ezt is megmentem!  Facebookon kaptam  Szèp estét kedves látogat...  Isten megbízik Ábrahámban  Mai harmónia kártyám  Az örök nap, még bágyadtan rag...  Facebookon kaptam  Hit  Facebookon kaptam  Szeretettel Mindenkinek !  Vidám téli napokat!  Havas szerelem  Sohonyai Attila - Se több, se ...  Facebookon kaptam  Hallgasd a pacsirtát!  Nő kalapban  Kellemes teázást  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  2020.09.16 Szentmise - Gazdagr...  Fehér szegfűk  Szèp napot kívánok!  Február 19: Zsuzsanna napja  Február 19.- én  Jó reggelt kedves látogatóimna...  A gyermekek világa  Van amit nézni kell  Baba  Vízcseppes rózsa  Fehér kutyus  Ady Endre Az Illés szekerén  Szélben  Posertube  Életünk, egy folyamatos utazás  Facebookon kaptam  Gondoskodjunk a madarakról!  Facebookon kaptam  Igazság  Baba  Tündérkert  Csaba testvér elmélkedése Sopr...  Egyedül, egyedül  Fodor Ákostól idézek  Facebookon kaptam  Havas szerelem  Kislány virággal  Sapkás kutyus  „Ezen a napon megnyílik ...  Facebookon kaptam  Február 19: Zsuzsanna napja  Rózsaszín rózsa  Hóvirágok  Mond el...  Ezt is megmentem!  Png nő  Facebookon kaptam  Isten megbízik Ábrahámban  Rózsa csokor  Szépen, lassan, nyílnak a virá...  Mit ér az adott szó,  Szélben  Cukik  Facebookon kaptam  A pénz is beszél  Szélben  Facebookon kaptam  Órák  Posertube  Baba  Cukor szórás  Várnai Zseni: Ha simogatni tud...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Igazság  Isten látogatása Abrahámnál  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
ukrán flotta, oroszbarát krími, ukrán parlament, felhívással fordult, ország területi, államfői feladatokat, parlamentet egyesítette, határozatokat alkotmányos, parlament egyebek, egységes Ukrajna, képviselők Vlagyimir, orosz fegyveres, törvényhozás hangsúlyozta, katonai gépekre, polgári célú, ukrán-orosz határ, ilyen tartalmú, katasztrófa szélén, maga részéről, utóbbi napokban, félszigetről érkező, elmúlt napokban, ukrán alakulatokat, orosz hírügynökség, ukrán hadseregből, helyi önvédelmi, beszámoló szerint, jelenlegi kijevi, krími önvédelmi, helyzet rendkívül, észak-kaukázusi katonai, ukrán katonák, ukrán parti, tájékoztatás szerint, szevasztopoli hadi, határőrség közleménye, ukrán hadiflotta, kijevi kormányhoz, ukrán nemzetbiztonsági, fegyveres erők, fekete-tengeri orosz, tengernagyot pénteken, autonóm terület, parancsot arról, ukrán haditengerészet, ideiglenes ukrán, főparancsnoki posztjára, nyugati hírügynökségek, oroszbarát erők, krími hatóságokra, ellentengernagy Szevasztopolban, oroszok által, ukrán haditengerészeti, megyei állami, kelet-ukrajnai Donyeck, szintén kelet-ukrajnai, tavaly csődbe, állami adminisztráció, nacionalista Szabadság, huszti születésű, újonnan kinevezett, huszti katolikus, múlt évben, várhegy lábánál, megyei hadkiegészítő, külső agresszióval, önkéntesek nagy, jelentkezők többséget, portálnak elmondta, hadkiegészítő parancsnokságokon, népi önvédelmi, parancsnok közölte, megye létfontosságú, nyugalom megőrzésére, rendvédelmi szervek, megyei tanács, állami szerveket, jelenlegi helyzetben, egység megtartása, egykori katonák, szervezet tagjaiból, magukat hazafias, nyugat-ukrajnai megyében, konfliktus rendeződéséig, lembergiek arról, megyei tanácsnál, nemes kezdeményezéssel, kiutazás mértéke, országból kiutazó, határőrség szerint, ukrán állampolgárok, jelentés szerint, ukrán határőrök, ukránok tömegesen, orosz elnök, erőszak Ukrajna, jogot saját, orosz ajkúak, washingtoni Fehér, kivezényelt orosz, ukrán válságba, , ,
2020.01 2020. Február 2020.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64001 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1379
  • e Hét: 14024
  • e Hónap: 53117
  • e Év: 155471
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.