Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Mit keres a CIA Kijevben?
  2014-04-14 21:56:33, hétfő
 
  Mit keres a CIA Kijevben?

Posted on 2014/04/14 Szerző: Admin

Moszkvában magyarázatot várnak az Egyesült Államoktól azokra a jelentésekre, amelyek szerint John Brennan, az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) igazgatója rendkívüli látogatást tett Kijevben - mondta az orosz külügyminiszter.

Szergej Lavrov azt is hangoztatta moszkvai tájékoztatóján, hogy sem az orosz katonai hírszerzés (GRU), sem az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) ügynökei nem tartózkodnak Ukrajnában. Közölte, hogy Oroszország nem avatkozik be Ukrajna belügyeibe, mert ez ellentétes az érdekeivel. Kérdésre válaszolva kizárta, hogy egyáltalán “találgatásokba bocsátkozzon" arról, minek kellene ahhoz történnie, hogy Oroszország katonailag beavatkozzon Ukrajnában.
Lavrov elismerte, hogy John Kerry, az amerikai diplomácia vezetője és Andrij Descsicja ukrán ügyvivő külügyminiszter is azzal vádolják Moszkvát, hogy a titkosszolgálatok emberei Ukrajnában tevékenykednek. Ukrán kollégájával Lavrov múlt szombaton telefonon beszélt. “Descsicja arról beszélt, hogy valakiket elfogtak, én meg azt mondtam neki szombaton, hogy ha valakit őrizetbe vettek, akkor mutassák meg. Ezt ők valamiért nem teszik meg", de a csütörtökre Genfbe tervezett négyoldalú találkozóra ígérték a bizonyítékok feltárását - közölte Lavrov.
Az Egyesült Államok, Ukrajna, az Európai Unió és Oroszország diplomáciai vezetői az ukrajnai helyzetről tárgyalnának a svájci nagyvárosban.
Valentin Nalivajcsenko, az ukrán biztonsági szolgálat (SZBU) vezetője vasárnap azt közölte, hogy elegendő információjuk van arról, miszerint az orosz titkosszolgálatok állnak az ukrajnai belpolitikai helyzet szétzilálása mögött.
A Ria Novosztyi orosz állami hírügynökség időközben egy, kifejezetten a titkosszolgálatokkal foglalkozó amerikai újságíró nyilatkozatát adta közre. George Mapp, tekintettel az Ukrajna körül zajló “geopolitikai játékokra", teljesen logikusnak nevezte John Brennan CIA-igazgató kijevi látogatását. A hírügynökség emlékeztetett arra, hogy Viktor Janukovics, a Kijevben február 22-én megbuktatott ukrán államfő az oroszországi Rosztov-na-Donuban vasárnap kijelentette, miszerint a CIA áll az új ukrán kormány ultimátuma mögött. A volt elnök azt mondta, hogy az ukrán erőszakszervezetek azt követően döntöttek a kelet-ukrajnai terrorellenes műveletről, hogy találkoztak a CIA vezetőjével. A Ria Novosztyi egyik - az ukrán erőszakszervezetekhez közel álló, név nélkül nyilatkozó - forrása úgy tudja, hogy Brennan a múlt szombaton látogatott Kijevbe.
(MTI)
Bal-Rad komm: Mit keres a CIA Kijevben?-kérdi Szergej Lavrov.
-Ejnye külügyminiszter úr! Hát mit keresne? Szomszédolni volt egy kicsit. Vagy Lengyelországból, vagy Szlovákiából, Vagy Banditisztánból, vagy Romámiából ment a CIA góré Kijevbe. Szomszéd országból.
Mert az imént nevezett országokban a tisztes amerikai emberbarát szervezet OTTHON van! Már jó ideje.
És mivelhogy itt-vagy ott OTTHON VAN-hát időnként szomszédolnak egy kicsit. Bár akár úgy is mondhatnánk, hogy egy ideje már Ukrajnában is OTTHON VAN A CIA!

http://balrad.wordpress.com/2014/04/14/mit-keres-a-cia-kijevben/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: lengyelországból, külügyminiszter, banditisztánból, tájékoztatóján, tevékenykednek, találgatásokba, nalivajcsenko, emlékeztetett, nyilatkozatát, terrorellenes, információjuk, szomszédolnak, szlovákiából, szomszédolni, kifejezetten, bizonyítékok, geopolitikai, tartózkodnak, oroszországi, hírügynökség, kijelentette, bocsátkozzon, megbuktatott, szétzilálása, beavatkozzon, kollégájával, nagyvárosban, magyarázatot, tárgyalnának, jelentésekre, belpolitikai, mondhatnánk, oroszország, diplomáciai, találkozóra, csütörtökre, amerikai Központi, orosz külügyminiszter, orosz katonai, orosz Szövetségi, amerikai diplomácia, titkosszolgálatok emberei, csütörtökre Genfbe, bizonyítékok feltárását, ukrajnai helyzetről, svájci nagyvárosban, ukrán biztonsági, orosz titkosszolgálatok, ukrajnai belpolitikai, hírügynökség emlékeztetett, volt elnök, kelet-ukrajnai terrorellenes, Egyesült Államoktól, John Brennan, Központi Hírszerző Ügynökség, Szergej Lavrov, Szövetségi Biztonsági Szolgálat, John Kerry, Andrij Descsicja, Egyesült Államok, Európai Unió, Valentin Nalivajcsenko, George Mapp, John Brennan CIA-igazgató, Viktor Janukovics, Vagy Lengyelországból, Vagy Banditisztánból, OTTHON VAN-hát, OTTHON VAN CIA,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Png csokor  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  képre írva  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  képre írva  Paul David Tripp Április 20  Png csokor  Png kutya  Egy hatékony szolga  Ami embereknek lehetetlen, az...  Kellemes délutánt kívánok  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Png telefon  Alvó cicák  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Png férfi  Szép estét  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  Csak a fogyatkozás látható  Radikális szeretet  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Png telefon  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Mai harmónia kártyám  Paul David Tripp Április 20  Erdőn  A másik dolog,  Kaffka_Margit  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  Png cica  Png virág  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Png cica  Egy maradéktalanul uralt világ  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Kellemes délutánt kívánok  A másik dolog,  képre írva  Akarat  Adakozás  Idő  Mai harmónia kártyám  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Idő  A televizió nem a kultúrát kép...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Rátalálsz  Ami embereknek lehetetlen, az...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Szép estét kedves látogatóimna...  A kételkedés kezelése  Png lepke  Szép estét kedves látogatóimna...  Radikális szeretet  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Tanuld meg ezt a versemet  Adakozás  Egy lelki imádság  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Alázat 
Bejegyzés Címkék
amerikai Központi, orosz külügyminiszter, orosz katonai, orosz Szövetségi, amerikai diplomácia, titkosszolgálatok emberei, csütörtökre Genfbe, bizonyítékok feltárását, ukrajnai helyzetről, svájci nagyvárosban, ukrán biztonsági, orosz titkosszolgálatok, ukrajnai belpolitikai, hírügynökség emlékeztetett, volt elnök, kelet-ukrajnai terrorellenes, múlt szombaton, imént nevezett, tisztes amerikai, lengyelországból, külügyminiszter, banditisztánból, tájékoztatóján, tevékenykednek, találgatásokba, nalivajcsenko, emlékeztetett, nyilatkozatát, terrorellenes, információjuk, szomszédolnak, szlovákiából, szomszédolni, kifejezetten, bizonyítékok, geopolitikai, tartózkodnak, oroszországi, hírügynökség, kijelentette, bocsátkozzon, megbuktatott, szétzilálása, beavatkozzon, kollégájával, nagyvárosban, magyarázatot, tárgyalnának, jelentésekre, belpolitikai, mondhatnánk, oroszország, diplomáciai, találkozóra, csütörtökre, látogatását, tekintettel, vezetőjével, találkoztak, hangoztatta, országokban, janukovics, ukrajnában, műveletről, igazgatója, rendkívüli, válaszolva, egyáltalán, látogatást, diplomácia, biztonsági, államoktól, látogatott, moszkvában, nyilatkozó, helyzetről, romámiából, érdekeivel, négyoldalú, feltárását, katonailag, ultimátuma, emberbarát, logikusnak, hírszerzés, szövetségi, belügyeibe, ellentétes, foglalkozó, descsicja, miszerint, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4157
  • e Hét: 9889
  • e Hónap: 21000
  • e Év: 174496
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.