Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
FIDESZES ZSIDÓ SZÓRJA a MAGYAR ADÓFIZETŐK PÉNZÉT!!!...
  2014-06-25 18:41:38, szerda
 
   
  LÁZÁR JÁNOS DEMCSÁKKAL KURVÁZOTT 2MILLIÓÉRT!!!...

https://www.facebook.com/hunor.magor.3/posts/586789198108111

FIDESZES ZSIDÓ SZÓRJA A MAGYAR ADÓFIZETŐK PÉNZÉT!!!...
Lerántjuk a leplet: Demcsák Zsuzsa volt Lázár titokzatos londoni útitársa és kurvája - volt férje szerint alkoholista, aki fűvel-fával ágyba bújik!!!...

"Van egy 'közismert személyiség', egy asszony, akinek férjéről - számos alkalommal - nagyon csúnya dolgok jelentek meg a sajtóban az elmúlt hónapokban. A férfi véleményét eddig nem ismerhette meg a nyilvánosság, a média kizárólag a nő szemszögéből tálalta az eseményeket. A privatkopo.hu most két dokumentumból közöl részleteket, azzal a céllal, hogy az olvasóközönség teljesebb képet kaphasson a történtekről. A személyiségi jogok védelme érdekében az asszony nevét, monogramját, foglalkozását, munkáltatóját, életkorát nem közöljük" - írja a bűnügyi portál.
Nos, bennünket nem hatnak meg az úgynevezett személyiségi jogok, ha kártékony "személyiségekről" van szó (a szóban forgó nőszemély nemcsak a TV2-n mossa az agyakat, 2007-ben kis híján a szemkilövető szóvivője lett), ezért, mint a címből is kiderül, felfedjük a "közismert személyiség" nevét. És nem csak azt.

Demcsák Zsuzsa számtalan szeretője között ugyanis van egy különösen érdekes név, amiről az alábbi szövegekben nem esik szó. Igen, a címből ezt is megtudhatja a kedves olvasó: Lázár "Annyit Is Ér" Jánosunkról van szó, aki minden követ megmozgatott, hogy ne derüljön ki, kivel "hozta össze" a mesés londoni szállodaszámlákat. Először csak titkolózott, aztán, amikor repedezni kezdett a titoktartás fala, inkább visszafizette az egész összeget, csak hogy ne kelljen elárulni, kik voltak az útitársai. Két nevet bedobtak a sajtónak, hogy legyen mit cincálni (összesen három út volt), működött is a figyelemelterelés, majd mielőtt tovább "fokozódott volna a helyzet", következett az üggyel foglalkozó Origó főszerkesztőjének kirúgása, melyhez Lázárnak - mint azt ő maga is elmondta, és ő sosem hazudik - semmi, de semmi köze nem volt, az ügyről pedig nem esett több szó ("természetesen" hivatalos tájékoztatás formájában sem). Egészen eddig.
Mert ugye az, hogy vadásztárs, meg tolmács, mégsem olyan kínos, mint Demcsák. Márpedig róla van szó, vele hancúrozott a pénzünkből 2012-ben Orbán jelenleg teljhatalmú minisztere, akinek legfőbb célja, hogy tovább erősítse titkosszolgálatának kapcsolatait a CIA-val és a Moszaddal. Talán e célból kívánta a zsidó lelkiséget tanulmányozni Demcsákon, így már valóban munkaútnak tekinthető a kiruccanás...

Közpénzből kóstolgatott ribanc
Sőt, Lázárunk oly tökéletes kémfőnök, hogy már három éve behat(ol)óan készül e szerepére: Demcsák lelkivilágát (és - nem mellékesen - az azt hordozó testet) ugyanis már 2010-től tanulmányozgatta, egészen 2013-ig. Úgy jöttek össze, hogy Demcsák szülei idegenforgalmi beruházással összefüggésben pályáztak állami támogatásra (több százmillió forintról van szó), és kellett egy fideszes "támogató", aki segít a pályázat kedvező fogadtatásában. A szülők ugyanis régi komcsik, az apuka a Kádár-rendszerben diplomataként tevékenykedett. Így lett "szerelmes" Zsuzsika Janiba... És mit ad Isten, nyert is a pályázat. Így működnek a dolgok kis hazánkban, függetlenül attól, hogy vörös vagy narancsuralom van.
No de térjünk vissza Demcsák többi ügyére és a Privátkopó által közölt szövegekre. Elöljáróban fontosnak tartjuk leszögezni, hogy ezek átvétele semmilyen formában nem jelenti azt, hogy kiállnánk a férj mellett, akinek - a feleségével együtt ápolt - gyanús kapcsolataitól és pénzügyeitől volt hangos a sajtó - egyszerűen csak ezen információkkal lesz kerekebb a fenti történet.

A Privátkopó tehát szó szerinti részleteket közöl az általuk csak "közismert asszonynak" nevezett lófejű férjének gyanúsítotti kihallgatásán, 2012 őszén felvett rendőrségi jegyzőkönyvből.

"Elmondom, hogy 8 éve házastársak vagyunk. Házassági szerződésünk nincs, vagyonközösségben élünk. Tudomásom szerint a Hublot (a feleség rendőrségen tett állítása szerint 114 gyémánttal kirakott, 3 millió forint értéket képviselő - a szerk.) órát a feleségem elmondása szerint a Hublot cég egyik tulajdonos-vezetőjétől kapta ajándékba. Többször hangoztatta a feleségem - több tanú előtt -, hogy ajándékba kapta Wladan H. cseh úriembertől, a már hivatkozott tulajdonostól. Utólag derült ki, hogy az órát a feleségem a szeretőjétől - a nevezett cseh úriembertől - kapta, erre vonatkozóan írásos bizonyítékaim vannak, amit csatolni fogok. Ezzel kapcsolatban elmondom még, hogy amikor a feleségem megkapta a szeretőjétől az órát, akkor utána rá 1-2 hónapra a ..... (munkáltatójánál) kirobbant egy botrány, mégpedig annak kapcsán, hogy a feleségemet a .... (munkáltató) futtatta fel, ezért az úgymond másodállásaiban kapott jövedelmei után 30 %-ot be kell fizetnie a ..... (munkáltatójának) jogdíjként. Kérték tőle többek közt az óra értékének is a 30 %-át. Feleségem elmesélte a kollégáinak, hogy hogy kapta az órát, ami eljutott a vezetőséghez, ezért kérték a 30 %-ot. Ez is azt bizonyítja, hogy ő ezt nem promóciós céllal kapta, és emiatt kerülhetett elő - utólag - szerződés, gyanúm szerint ezen büntetőeljárás miatt. Tekintettel arra, hogy a promóciós szerződést a feleségem a szeretőjével kötötte, ezért vitatom annak a magánokiratnak a valódiságát. (...)
2012.09.21-én a feleségemmel szóváltásba keveredtem, mert kiderült számomra, hogy van még egy szeretője. A feleségem be volt rúgva ezen a napon, mint az elmúlt 1 évben szinte minden másnap. A veszekedés során ezt a Hublot órát hozzám vágta, amit én a lakáson belül biztonságba helyeztem és még aznap elköltöztem otthonról. Ön és közveszélyes a feleségem, alkoholista, erre az életvitelére az összes szomszéd tanú, akik hallották és látták, hogyan viselkedik. Miután kiderült számomra, hogy nem is egy, hanem több úriemberrel megcsal, ezért elköltöztem és véglegesen eldöntöttem, hogy elválok. (...)
Az emailezgetés közben ...... (a feleség) ismerőseimnek is elkezdett fenyegető e-maileket küldeni. Üzent az egyik ismerősünknek emailben, hogy beszéljen velem, hogy adjam vissza a laptopot és az órát, mert rossz hatással lesz a mi együttműködésünkre, és az ő hírnevükre is. "Mivel ti is közismert emberek vagytok, ezért nem akarhatjátok, hogy a sajtó ezen csámcsogjon." A fenyegetés súlyos hátrány kilátásba helyezésével valósult meg. (...)
A feleségem 1 éve alkoholista. Erről ő maga is nyilatkozott. Több mint 10 főt fel tudok sorakoztatni a hűtlenségeire. (...) Én az irataimat kerestem pénteken, és a szekrényben a ruhái között boros üvegeket találtam. Azt nem tudom, hogy akkor mennyi alkoholt fogyasztott, az utóbbi időben az összes otthon lévő italt elfogyasztotta. Szerdán tapasztaltam, hogy több mosatlan pohár volt széthagyva a lakásban, használt kondomot is találtam a szemetesben. Pénteken raktam rendet a lakásban. (...) Én még ilyen részegen nem láttam a feleségemet, és ilyen állapotában olyan helyzetet teremtett, amiből én menekülök, olyannyira, hogy kénytelen vagyok elhagyni a lakásunkat. Ő részegen a sarokba szorít, ordít, lefogja a kezem, akadályoz abban, hogy kikerüljem, otthagyjam. Amikor korábban ágyban voltam, amikor részeg volt, akkor rám ugrott, rám térdelt. (...) Visszaindultam haza, azonban már nem tudtam bemenni a lakásunkba, mert belülről bezárta a feleségem, így kénytelen voltam a kocsim hátsó ülésén aludni. Másnap elköltöztem otthonról, az irodámban aludtam. Kb. 3 nap után a feleségem visszasírta magát, hogy béküljünk ki. Azt nem tudom, hogy a a feleségem ittas állapotban elesett-e, megütötte-e magát. A kerti partin legalább 10-en lehettek, ők tudják tanúsítani, hogy mennyit ivott. Sokszor beismerte, hogy ez az állapot, amibe ő került, az alkoholizmus. Több üres üveget találtam meg eldugdosva a lakásban szerteszét, szekrényekben, és olyan helyeken, ahol egyébként nem szoktunk alkoholt tartani. Tudomásom szerint járt pszichiáterhez emiatt, illetve több alternatív segítséget próbált igénybe venni. Önkívületi állapotban állandóan felhív telefonon, 22 perc alatt akár 90 hívást kezdeményez, nem tudom a munkám végezni. (...)
Gyakorlatilag tavaly november óta voltak jobb-rosszabb időszakaink, de folyamatosan derültek ki újabb megcsalásai, én is többször elköltöztem, ő is többször elköltözött, de megkíséreltük helyreállítani a kapcsolatunkat. Nem ment. A januári elköltözésnek konkrét kiváltó okát nem tudom megnevezni, az állandó őrület, az alkoholizmusa, az ide-oda költözés ment már előtte is. De aztán hazaköltözött, békültünk, nyaralni voltunk több helyen is, szórakozni jártunk. (...)"

Újabb szó szerinti részletek a "közismert asszony" férjének polgári peres bírósági eljárásban, 2013-ban - írásban - tett észrevételeiből.

"Fiúnk fogantatását követően feleségem házasságkötési igényét erőteljesen kifejezte, azzal együtt, hogy tisztában volt foglalkozásommal, ami 2008 végéig átlagon felüli életszínvonalat biztosított számunkra. Legális tevékenységet végeztem, büntetlen előéletű vagyok, a ..... tevékenység végzéséhez szükséges magasabb szintű átvilágításon minden évben átestem, amivel soha nem volt probléma. Így érthetetlenül állok felperes (a feleség - a szerk.) ezzel kapcsolatos megjegyzéseivel szemben. Munkám természetével, a kapcsolódó elfoglaltságokkal (időnkénti vidéki utazás, éjszakai távollét), valamint üzlettársaim, partnereim kilétével felperes tisztában volt. A beadványában szereplő "Koszi klán" tagjaival megismerkedésünkkor együtt vacsoráztunk. (...) Felperes az anyaságot nagyon nehezen élte meg, az addig folyamatosan aktív társadalmi életet élő feleségem, a közszereplői szerepkörből kiszakadva, a kislányunk megszületése után mély depresszióba esett, amit több szakemberrel próbáltunk orvosolni. Látva, hogy a felperes ekkora bajban van lelkileg, próbáltam a lehető legjobb tudásom szerint őt támogatni, ezért kislányunk megszületése után én maradtam otthon a gyerekekkel GYED-en, míg felperes minden munkát próbált elvállalni, hogy lelkileg ismét egyensúlyba kerüljön. (...)
2007-től napi szinten rendszeressé vált a felperes alkoholfogyasztása, ami függőségi, alkoholistaként említhető szintig fokozódott. Viselkedése megváltozott, agresszív lett és gyermekeink ellátására korlátozottan volt alkalmas. Többször otthon hagyta kisgyermekeinket éjszaka, míg cigarettáért leszaladt a boltba, illetve jó néhányszor ittas állapotban vezette haza kocsiját, miközben gyermekeink mögötte ültek. A felperes alkoholizmusát segítségkérés céljából felperes édesapjával is megosztottam, de a függőség létének megkérdőjelezésével szőnyeg alá söpörték a problémát, így tőlük segítséget nem kaptam. Házasságunk megromlásához továbbá nagyban hozzájárult, hogy a gazdasági válság kezdetén, 2008-tól az addig biztos, és magas színvonalú megélhetést biztosító vállalkozásaim sorra tönkrementek, az addigi életszínvonalunkat nem tudtam fenntartani, és a szerényebb megélhetéshez szükséges anyagi forrásokat is csak a korábbinál több munkával tudtam megteremteni. Felperes elégedetlenségének többször, nyilvánosan, baráti társaságban, ismerősök előtt hangot adott, ami nagyon megalázó volt, és otthon állandóvá vált - erősen ittas állapotában - a gyermekeink előtti hangos vita, kiabálással történő minősítésem. (...)
Már nyilvánvalóvá vált számomra, hogy felperes irántam fennállt érzelmei is számottevően "mérséklődtek" - arányban a gazdasági erőm csökkenésével. 2007 év közepétől vettem észre, hogy felperes több alkalommal más férfiak intim társaságát kereste, amelyek egyértelműen bizonyíthatóak. Így például 2008 év elején rajtakaptam a felperest a János-hegy tetején, az autójában félreérthetetlen élethelyzetben egy akkori SZDSZ-es politikussal. Felperes a szeretőitől nagy értékű ajándékokat fogadott el, amelyekkel barátainknak is folyamatosan eldicsekedett. (...) Kapcsolatunk 2011. november 1-jén vált kritikussá, amikor ismét rajtakaptam egy férfivel, akivel "munkakapcsolat" címén találkozgatott. Ekkor elköltöztem otthonról, és elhatároztam, hogy elválok. Ettől a felperes nagyon kétségbeesett, egyre több alkoholt fogyasztott, és minden eszközt próbált bevetni, hogy mégis együtt maradjunk, de leginkább a gyerekeinket használta fel arra, hogy ezt elérje. Ez sikerült is neki, kb háromheti különélés után visszaköltöztem közös lakásunkba, és próbáltuk helyrehozni a kapcsolatunkat. (...)
A házassági életközösségünk 2012.......-én szakadt meg, miután egy üzleti útról hazaérkezve, az üres, kivilágított lakásba belépve megtaláltam a felperes elől hagyott naplóját, illetve azt a laptopt, amit ő használt, amiben saját maga leírja többszöri hűtlenkedéseit, beismeri alkoholizmusát, valamint legnagyobb megdöbbenésemre a számítógépen az abban a pillanatban történő skype-beszélgetés tartalmát is módomban volt elolvasni, amiben felperes éppen az egyik aktuális szeretőjével beszélte meg, hogy aznap este nála alszik, valamint az előző napi együttlétüket ecsetelték. Ez a férfi egy olimpiai bajnok sportoló volt.
(A chatbeszélgetés tartalma:
"Olimpiai bajnok sportoló: nagyon jól éreztem magam
Közismert asszony: Jól laktál?Drága
Olimpiai bajnok sportoló: veled nem
Közismert asszony: Mit csinálsz este?
Olimpiai bajnok sportoló: várok rád
Közismert asszony: ok, hívlak és érkezem
Olimpiai bajnok sportoló
Közismert asszony: Borod van?
Olimpiai bajnok sportoló: vörös és fehér
Közismert asszony: És stendhal?
Olimpiai bajnok sportoló: mikor érsz ide? elmegyek rosét venni
Közismert asszony: Nyugodtan
Olimpiai bajnok sportoló: ok, enni? valamit
Közismert asszony: Bármi
Olimpiai bajnok sportoló: én vagy mozzarella:?
Közismert asszony: Kaja
Olimpiai bajnok sportoló: itt is alszol?
Közismert asszony: Vagy kiviszel ......-re (szüleihez - a szerk.)
Olimpiai bajnok sportoló: akkor itt! húzok ágyneműt mentem borért! várlak, gyere, kulcsod van!)
Ekkor szembesültem azzal is, hogy a laptopon nem csak a felperes adatai vannak, hanem az én összes dokumentumom, e-mail beállításaim, levelezéseim, üzleti titkaim is megtalálhatóak, amikhez általam addig nem ismert módon jutott hozzá. Ezek után úgy döntöttem, hogy végleg meg kívánom szakítani a kapcsolatot a felperessel és el kívánok válni tőle. Összepakoltam egy bőrönd ruhát és elköltöztem az irodámba, ahová magammal vittem a bizonyítékokat rejtő laptopot is. (...)"

A Kuruc.info kiegészítése: az olimpiai bajnok sportoló Kökény Roland kajakozó, az SZDSZ-es politikus pedig Gusztos Péter, akit egészen eddig csak simán homokosnak véltünk, de a jelek szerint "kétütemű", mint a régi Trabik...
(Folytatása következik.)

További részletek: http://kuruc.info/r/6/129624/#ixzz35fSkRZG5
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: foglalkozásommal, személyiségekről, tanulmányozgatta, kisgyermekeinket, félreérthetetlen, alkoholistaként, megjegyzéseivel, munkáltatójánál, visszaköltöztem, életszínvonalat, munkáltatójának, észrevételeiből, másodállásaiban, életközösségünk, megdöbbenésemre, chatbeszélgetés, bizonyíthatóak, élethelyzetben, magánokiratnak, visszaindultam, hűtlenkedéseit, fogadtatásában, alkoholizmusát, pszichiáterhez, házasságkötési, tevékenykedett, bizonyítékokat, olvasóközönség, helyreállítani, kapcsolatunkat, munkakapcsolat, büntetőeljárás, elfogyasztotta, találkozgatott, idegenforgalmi, jegyzőkönyvből, elmúlt hónapokban, férfi véleményét, média kizárólag, olvasóközönség teljesebb, személyiségi jogok, asszony nevét, bűnügyi portál, úgynevezett személyiségi, szóban forgó, szemkilövető szóvivője, különösen érdekes, alábbi szövegekben, kedves olvasó, mesés londoni, titoktartás fala, egész összeget, FIDESZES ZSIDÓ SZÓRJA, MAGYAR ADÓFIZETŐK PÉNZÉT, LÁZÁR JÁNOS DEMCSÁKKAL KURVÁZOTT, FIDESZES ZSIDÓ SZÓRJA MAGYAR ADÓFIZETŐK PÉNZÉT, Demcsák Zsuzsa, Annyit Is Ér, Zsuzsika Janiba, Wladan, Kökény Roland, Gusztos Péter,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
01.21. 21:07 Szlovák jégkorongliga - Otthon kapott ki a DVTK
01.21. 21:06 Az Egyesült Államokban diagnosztizálták az első új típusú koronavírusos tüd...
01.21. 20:57 Jégkorong Erste Liga - A DEAC kikapott Dunaújvárosban
01.21. 20:37 Fidesz: a szocialisták megalázó bérekért dolgoztatták az orvosokat és az áp...
01.21. 20:36 Alpesi vk - Térdszalag-szakadást szenvedett Dominik Paris
01.21. 20:27 Oscar-díj - Mahershala Ali és Rami Malek is díjat ad át a gálán
01.21. 20:16 Vízilabda Eb - Simán jutott a négy közé a magyar női válogatott
01.21. 20:08 Farkas Örs: Karácsony politikai kifizetőhellyé változtatta Budapestet
01.21. 20:08 Jégkorong Erste Liga - A Brasov legyőzte a Csíkszeredát
01.21. 20:07 Palkovics: határozott célokat tűzött ki a kormány az energia- és klímapolit...
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Félreértés.......  Nem számít  Szeretlek  Én csak vetettem  Tóth Árpád:Érzelmek nélkül...?...  Keresztes Szent János: Sötét é...  Vonaton  - 2020.01.19 Szentmise  Szèp napot kívánok látog...  Rózsa a fa odvában  Kellemes délutáni pihenést! .....  A reménység nem szégyenít meg  Jó éjszakát  Stop a gondolatnak  Macik pizsamában  Rózsa hóesésben  Nemes Nagy Ágnes : Félelem  Gitáros  Dicsérjétek az Urat!  Én csak vetettem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egyre gyakrabban hallani "Nárc...  Szülinapomra..  József Attila - A Dunánál  Hofi Géza - Hordót a bornak! (...  Katica  Dicsérjétek az Urat!  Látás  Facebookon kaptam  Rózsaszín rózsa  Egy himnusz az élethez  Csíp a dér, fagy az ér  Jó a zene  Kellemes kávézást  Jártam én koromban, hóban  Posertube  Hofi Géza: Pusszantás mindenki...  Öleljük hát, az öregséget kebl...  Mindig van fény a sötéten túl  Fehér cicával  Téli este  A pozitív gondolkodás  Wass Albert áldozatai  Szülinapomra..  Most csendesedjünk el, és imát...  Kaliakra erőd Bulgáriában  A könyv  Facebookon kaptam  A reménység nem szégyenít meg  Kellemes teázást  Kávészemek  Halászbástya - Budapesten  Kellemes délutáni pihenést! .....  Szabad akarat  Reményik Sándor: János evangél...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hmmm  Facebookon kaptam  Hallás  A barát az, aki ...  Kávészemek  Az én vallomásom  Szeretlek  Posertube  Alvó kutyusok  Azzal, hogy az egyik helyről, ...  Facebookon kaptam  Halogatás  Sose akarj  Szèp estét kedves látogat...  Reményik Sándor: János evangél...  Most csendesedjünk el, és imát...  Facebookon kaptam  Szent Fábián pápa és vértanú  Posertube  József Attila - A Dunánál  Szèp napot kívánok látog...  Macika  Az anyák olyanok, hogy maminak...  Katica  Nő virággal  Facebookon kaptam  Szèp estét kedves látogat...  Facebookon kaptam  Gondolat-jel  Daniel  Te vagy az út, igazság és élet  Minyon  Téli kép  Asszonyvárás téli estén  Zuz-Mara  Jézus megbocsát  Az én vallomásom  Kellemes délutánt  Napraforgók  Havas óra  Kellemes délutáni pihenést! .....  Kellemes teázást 
Bejegyzés Címkék
elmúlt hónapokban, férfi véleményét, média kizárólag, olvasóközönség teljesebb, személyiségi jogok, asszony nevét, bűnügyi portál, úgynevezett személyiségi, szóban forgó, szemkilövető szóvivője, különösen érdekes, alábbi szövegekben, kedves olvasó, mesés londoni, titoktartás fala, egész összeget, üggyel foglalkozó, ügyről pedig, pénzünkből 2012-ben, zsidó lelkiséget, pályázat kedvező, szülők ugyanis, férj mellett, feleségével együtt, fenti történet, általuk csak, feleség rendőrségen, feleségem elmondása, nevezett cseh, feleségem megkapta, úgymond másodállásaiban, promóciós szerződést, szeretőjével kötötte, feleségemmel szóváltásba, veszekedés során, lakáson belül, összes szomszéd, emailezgetés közben, egyik ismerősünknek, sajtó ezen, fenyegetés súlyos, irataimat kerestem, ruhái között, utóbbi időben, összes otthon, sarokba szorít, kocsim hátsó, irodámban aludtam, feleségem visszasírta, kerti partin, lakásban szerteszét, munkám végezni, januári elköltözésnek, állandó őrület, ide-oda költözés, kapcsolódó elfoglaltságokkal, beadványában szereplő, anyaságot nagyon, addig folyamatosan, közszereplői szerepkörből, kislányunk megszületése, felperes ekkora, lehető legjobb, gyerekekkel GYED-en, felperes alkoholizmusát, függőség létének, gazdasági válság, addig biztos, szerényebb megélhetéshez, korábbinál több, gyermekeink előtti, gazdasági erőm, autójában félreérthetetlen, akkori SZDSZ-es, szeretőitől nagy, felperes nagyon, gyerekeinket használta, házassági életközösségünk, üzleti útról, felperes elől, pillanatban történő, egyik aktuális, előző napi, olimpiai bajnok, chatbeszélgetés tartalma, felperes adatai, bőrönd ruhát, bizonyítékokat rejtő, jelek szerint, régi Trabik, foglalkozásommal, személyiségekről, tanulmányozgatta, kisgyermekeinket, félreérthetetlen, alkoholistaként, megjegyzéseivel, munkáltatójánál, visszaköltöztem, életszínvonalat, munkáltatójának, , ,
2019.12 2020. Január 2020.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64001 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3367
  • e Hét: 10698
  • e Hónap: 69806
  • e Év: 69806
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.