Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Maffiózók, kurvapecérek, ringyók, cigánybűnözők és egyéb köz
  2014-06-26 16:44:21, csütörtök
 
  2014-06-26. 15:26
Maffiózók, kurvapecérek, ringyók, cigánybűnözők és egyéb köztörvényesek - a mai "magyar" lumpenelit

Azzal minden normális magyar ember tisztában van, hogy hazánkban az 1980-as évektől - még a korábbi, ortodox bolsevista rendszerhez képest is - nagyon rossz irányba fordultak a történések a közélet minden szegmensében. Voltaképpen már ekkor megkezdődött a birodalomváltás - közkeletű elnevezéssel - rendszerváltoztatás folyamata, amelynek szimbolikus dátumává az 1990-es év lett, amikor összeült az első ,,szabadon választott" országgyűlés, dugig tömve exkomcsikkal, ügynökökkel, besúgókkal és más léhűtő senkiháziakkal. Már ekkor sejthető volt, ami mára a napnál is világosabb: egy szűk, bennfentes kör, a kiválasztottak klikkje, volt hálózati emberek, megbízható bolsevikok, az ő korábbi udvari ellenzékük és ezek neveltjei, az utánpótlás csapat kezébe került, illetve ott maradt a kormányrúd, akik szervilis módon végrehajtják az atlantista-cionista globális háttérhatalom mindenkori parancsait.
A cégért átfestették, de a kocsma ugyanaz maradt. Egyszóval: Magyarország gyarmat, jelen pillanatban nem tudja nemzeti érdekeit érvényesíteni, hiszen az államhatalom intézményei, azok vezetői egytől egyig afféle marionettfigurákként működnek, amelyeket egy külső kéz mozgat, és irányítja lépteit.

A világ urainak, a gyarmatosítóknak természetesen élvhajhász, hedonista, züllött és korrupt kollaboránsokra van szükségük, nos, éppen ezért ezt a bíborba-bársonyba bugyolált műveletlen és bunkó újgazdag-alvilági söpredéket kapta a magyar társadalom a nyakába a hőn áhított ,,rendszerváltoztatással". Hírportálunk leplezte le a mai Fidesz-kormány egyik legvisszataszítóbban undorító és arrogáns alakjának, Lázár Jánosnak egy médiacelebbel, bizonyos Demcsák Zsuzsával való viszonyát, s ennek folyományaképpen a meglehetősen szerény értelmi képességekkel megáldott, érdeklődését csupán a nemi aktushoz asszociálható témákkal felkelthető nőnek kapcsolódó, botrányos ügyeit. S az egész történetben, mint cseppben az egész tenger, benne van a teljes mai magyarországi lumpenelit genezise, bűnözése, élvhajhászása, romlottsága. Ráadásul a sztoriban az a közbotrány, hogy ez a mai politikusi-alvilági-médiabeli vezérfalka a saját hedonizmusát, alkoholizmusát, kurválkodását és egyéb élvhajhászását közpénzekből finanszírozza. Ezért fizeti a csóró magyar a megfizethetetlenül magas adókat, sarcokat és járulékokat, hogy ez a senkiházi kompánia a maga hedonista életvitelét mindebből finanszírozni tudja.
S itt még az sem lehet mentség, vagy enyhítő körülmény, hogy esetlegesen ez az alvilági csoport úgymond a magánvagyonából költ élvezetekre. Tudniillik megérne egy misét, miként IV. Henrik francia királynak Párizs, hogy miként is lettek itt mesés magánvagyonok az állami és köztulajdon széthordásával, lenyúlásával. Arról már nem is szólva, hogy - egy kínai bölcset, Konfuciust idézve - egy közösség vezetőinek életvitele, viselkedési normái mindenkor például kell hogy szolgáljanak az alacsonyabb társadalmi rétegek számára. Nos, szolgálnak. Ömlik a közéletből, a ,,kulturális szférából", a médiából a híg fekália, a ganéj és a mocsok. Emlékezzünk, hogy advent idején egy pornós kurvát akartak gyerekek elé engedni, hogy énekeljen e tiszta lelkeknek ez a celeb. Az egyik netes keresőprogramban rákattintva az illetőre, kidobta néhány bevetési akciófilmjét is. Nos, hát a pornóban mint szexuális-vizuális műnemben is vannak műfajok a lágytól a láncos-korbácsos, De Sade-ot idéző szado-mazo brutálig. Ha ez a nő a végső stádiumba nem is jut el e felvételeken, a forgatás befejeztével holtbiztosan a baleseti sebészetre viszik sürgősségi ellátásra. Ezek betegek, no meg kell a kis zsozsó is a forgatás végeztével. Egy ilyen fehérjehalmaz a mi gyerekeinknek ne énekeljen semmit! Különösen karácsony előtt. És itt a pont.
Tekintettel arra, hogy a magyarországi politikai kaszt, amely szimbiózisban vegetál és rothad-bűzlik az alvilággal, más életformát nem is folytathat, felvetődik a kérdés: miért tartjuk egyáltalán e parazita férgeket? Mi a haszna a nemzetnek belőlük? Mit tesznek választóikért és az ország üdvére? Nyilvánvalóan semmit, hacsak azt nem, hogy a tisztességes, 50-100 ezer forint havi keresetért keményen és idegtépően megdolgozó magyar emberek képébe vágják: mindenki annyit ér, amennyije van. Miként ezt kinyilatkoztatta a Londonban közpénzen kurvázó Lázár mindenható miniszter. Persze pontosítsunk, helyesen ilyen formán kellett volna fogalmaznia: mindenki annyit ér, amennyit összelopott. Mert ez a lesújtó, naturalisztikus valóság ma Magyarországon. A hagyományos társadalmi rend és tradíció, a normalitás isteni rendjének lerombolásával a társadalmi piramist is a feje tetejére állították: a szar úszik felül, az arany süllyedt alá a mélybe.
A 20. század egyik legnagyobb elméje, Julius Evola a sötétség, az eltévelyedés és elfajzás korának bekövetkeztét ezen fő okkal magyarázza: ,,A sötét és barbár szemita hullám - saját magának és a világnak ellensége, amely minden hierarchia őrjöngő szétrombolásával, a gyengék, a kitagadottak, az eredettelenek és hagyománytalanok magasztalásával, a minden erő, rátermettség, bölcsesség és arisztokrácia elleni gyűlöletével, kirekesztő és térítő fanatizmusával valójában megmérgezte Róma nagyságát..."
S az út innen egyenesen vezetett a mai, a nyugati civilizáció végóráit jelentő nihilhez, abnormalitáshoz, lezülléshez és a démoniság hatalmának akadálytalan érvényesüléséhez.
Kereszteslovag
(Kép: Varánusz blog)

További részletek: http://kuruc.info/r/7/129674/#ixzz35ky7ufxD
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: szétrombolásával, hagyománytalanok, érvényesüléséhez, keresőprogramban, kinyilatkoztatta, folyományaképpen, gyarmatosítóknak, magasztalásával, birodalomváltás, naturalisztikus, kollaboránsokra, abnormalitáshoz, magánvagyonából, élvhajhászását, senkiháziakkal, köztörvényesek, magyarországon, kereszteslovag, lerombolásával, széthordásával, alkoholizmusát, kiválasztottak, fanatizmusával, szimbiózisban, médiacelebbel, nyilvánvalóan, háttérhatalom, asszociálható, finanszírozni, finanszírozza, kurválkodását, élvhajhászása, magyarországi, magánvagyonok, gyerekeinknek, fehérjehalmaz, 1980-as évektől, közélet minden, birodalomváltás –, első „, kiválasztottak klikkje, utánpótlás csapat, cégért átfestették, kocsma ugyanaz, államhatalom intézményei, világ urainak, gyarmatosítóknak természetesen, bíborba-bársonyba bugyolált, magyar társadalom, meglehetősen szerény, nemi aktushoz, egész történetben, Lázár Jánosnak, Demcsák Zsuzsával, Julius Evola,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Szabolcska Mihály – Ákác...  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Fekete-erdő desszert  Irgalom és ítélet  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  Gonosz démon-álarc  Mi lenne ha  Alvó cicák  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Az igazi szeretetért rendszeri...  képre írva  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Adakozás  Kellemes délutánt kívánok  Hiányzik  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Png cica  Neked tudnod kell  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Png kutya  Png kislány  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Png virág  Png csokor  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam  Png kutya  Kaffka_Margit  Még csak most kezdődik a nap  Szívem tiéd  Kellemes délutánt kívánok  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Kellemes délutánt kívánok  Szívem tiéd  Facebookon kaptam  Akarat  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Png cica  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Png kutya  Aki nem dolgozik, ne is egyék  A televizió nem a kultúrát kép...  Reggel van  Png csokor  Albert Einsteinről  Soha ne kedvezz...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Paul David Tripp Április 20  Szép estét  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Kerüld el az evangélium örömén...  Albert Einsteinről  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Nem tudhatod  Irgalom és ítélet 
Bejegyzés Címkék
1980-as évektől, közélet minden, birodalomváltás &#8211, első &#8222, kiválasztottak klikkje, utánpótlás csapat, cégért átfestették, kocsma ugyanaz, államhatalom intézményei, világ urainak, gyarmatosítóknak természetesen, bíborba-bársonyba bugyolált, magyar társadalom, meglehetősen szerény, nemi aktushoz, egész történetben, egész tenger, saját hedonizmusát, csóró magyar, senkiházi kompánia, maga hedonista, alvilági csoport, magánvagyonából költ, kínai bölcset, közösség vezetőinek, alacsonyabb társadalmi, pornós kurvát, egyik netes, pornóban mint, végső stádiumba, forgatás befejeztével, baleseti sebészetre, forgatás végeztével, ilyen fehérjehalmaz, magyarországi politikai, nemzetnek belőlük, ország üdvére, hagyományos társadalmi, normalitás isteni, társadalmi piramist, feje tetejére, szar úszik, arany süllyedt, világnak ellensége, nyugati civilizáció, démoniság hatalmának, szétrombolásával, hagyománytalanok, érvényesüléséhez, keresőprogramban, kinyilatkoztatta, folyományaképpen, gyarmatosítóknak, magasztalásával, birodalomváltás, naturalisztikus, kollaboránsokra, abnormalitáshoz, magánvagyonából, élvhajhászását, senkiháziakkal, köztörvényesek, magyarországon, kereszteslovag, lerombolásával, széthordásával, alkoholizmusát, kiválasztottak, fanatizmusával, szimbiózisban, médiacelebbel, nyilvánvalóan, háttérhatalom, asszociálható, finanszírozni, finanszírozza, kurválkodását, élvhajhászása, magyarországi, magánvagyonok, gyerekeinknek, fehérjehalmaz, képességekkel, érvényesíteni, választóikért, cigánybűnözők, bekövetkeztét, természetesen, eredettelenek, arisztokrácia, kitagadottak, exkomcsikkal, országgyűlés, végrehajtják, meglehetősen, holtbiztosan, érdeklődését, gyűlöletével, akciófilmjét, felvételeken, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3364
  • e Hét: 9096
  • e Hónap: 20207
  • e Év: 173703
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.