Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Fidesz?... Fityesz!
  2014-07-04 23:19:53, péntek
 
  2010. március 7., vasárnap

Fidesz?... Fityesz!

A minap a Fidelitas tésztaképű elnöke, Ágh Péter rágalmazta meg a Jobbikot azzal, hogy különböző antidemokratikusnak titulált országok állnak, ill. támogatják anyagilag ez egyetlen, nemnzetben gondolkodó, radikális változásokat akaró pártot. Szó szerint így fogalmazott: "Olyan országok állnak a Jobbik mögött, amelyek nem feltétlenül a demokrácia hívei, ezek támogatják". Persze később, mikor rákérdeztek nála (m1 - Ma Reggel) hogy mégis, mire alapozza ezen állítását, illetve vannak-e erre nézvést bizonyítékok?... Narancspozsgás Ágh Peti csak annyit volt képes kinyögni, hogy valami politológusok által jegyzett összeállításra hivatkozva beszélt a Jobbik állítólagos keleti pénzelése kapcsán. Ezt idézte a korábbi sajtótájékoztatóján is.

A Fidesznek és narancs színű kiscserkészeinek nem ez volt az első rágalmazó megnyilvánulása, mikor azt sejttették hamisan a potenciális jobboldali szavazókkal, hogy nemzeti radikálisok, azaz a "tőlük jobbra álló szervezetet" értsd: a Jobbikot az oroszok pénzelik ("guruló rubelek"). Persze, teszik hozzá sunyin, az "iráni kapcsolat" sem kizárható...

Ezekben az áljobboldali, populista véglényekben fel sem merül, hogy vannak olyan magyarok, van egy (egyetlen) valóban magyar párt, ahol-amiben "puszta" hazaszeretetből, a magyarság felemelkedéséért tenni akaró emberek dolgoznak! Nem pénzért, fizetésért, juttatásért, vagy bármi más anyagi előnyért,- csak hazaszeretetből.


Hosszasan tudnám taglalni, miért próbálok meggyőzni minden, a környezetemben élő-lévő, jobboldali beállítottságú emberkét, hogy miért ne szavazzon áprilisban, a Fideszre, de úgy gondolom, ha sorba állítok itt néhány olyan alapvető tényt, történést - a 20 évvel ezelőtti gengszterváltás óta - ami alátámasztja ezt, bőségesen elegendő lesz arra, hogy leszámítva az elvakult viktor-fanokat, minden józanul gondolkodó, jobboldali magyarnak elvegye a kedvét attól, hogy a Fideszre adja majd a voksát!

Hát, lássuk!

1. Trianon - Emléknap

1990. június 4-én Szabad György, az Országgyűlés MDF-es elnöke azzal fordult a képviselőkhöz, hogy ,,a mai napon emlékezzünk meg a számunkra oly tragikus trianoni béke 70. évfordulójáról egyperces néma felállással. Kérem képviselőtársaimat, álljunk fel!" Mire a Fidesz-frakció testületileg kivonult.

Arra is emlékszünk még, hogy Kövér László és maga Németh Zsolt is határozottan elutasította a kettős állampolgárságról szóló népszavazási kezdeményezést, hogy aztán 2004. december 5. közeledtével a pártvezetés formális döntése nélkül is felzárkozzon Orbán Viktor mellé, és támogassa azt.

Később persze, ideológiai vargabetűként a választási kampány hevében többször felvetették az emléknap ötletét, de sosem lett belőle semmi.

Tehát a a Fidesz nem kevesebb, mint 4 éves kormányzása alatt a magyarság legszörnyűbb tragédiájának, Trianonnak nem állított emléknapot! Ahogy Pörzse Sándor mondotta a közelmúltban, a világon egyetlen egy ország nincs Magyarországon kívül, amely ekkora súlyú történelmi gyásznapjának ne nyilvánítana hivatalosan emléknapot. Pedig ez csak egy szimbolikus gesztus lenne - teszem hozzá én.

Kaptunk viszont a Fidesztől és Pokornitól egy holokauszt-emléknapot bele a pofánkba! Logikailag persze érthető, hogy az áljobboldali, populista, cionista érdekeket képviselő Fidesznek, a zsidó Likud testvérpártjának a Holo-dogma a fontos, nem pedig Trianon fájdalmas emléke, ahol "csak" az ország és a magyarság 2/3 került rablónemzetek, népek kezére!

A holokauszt-emléknapról a hitetlenek kedvéért pedig álljon itt Szíjjártó Péter akkori nyilatkozata:

"Pokorni Zoltán miniszteri rendeletének köszönhetően lett kötelező iskolai emléknap a holokauszt-emléknap, és az ő hathatós közreműködésével hozták létre a magyarországi zsidómentőknek emléket állító Igazak Falát."


2. Románia EU-s csatlakoz(tat)ása

Viktorka szeret Erdélyben magyarkodni, de a Fidesz 2007-ben elvtelenül, feltétel nélkül megszavazta Románia EU-csatlakozását!

Fontos tény, hogy korábban Orbán Viktor és Szájer József kijelentették, hogy pártjuk csak akkor fogja támogatni Románia kérelmét, ha az oláhok cserébe autonómiát adnak a Székelyeföldnek. Ennek ellenére az MSZP-vel közösen, nagy egyetértésben, ígéretüket megszegve és nemzettestvéreinket cserben hagyva feltétel nélkül szavazták meg Románia EU-csatlakozását!

Az oláhok csatlakoz(tat)ását követően persze voltak, akik ezen ígéretet a csuffadt narancsosok fejére olvasták, illetve számonkérték rajtuk azt. A jogos vádra a Fidesz pártkatonái a következ ellenérveket hozták fel védekezésül:

1. "A Fidesz nem ígért ilyesmit." - Buta tagadás. Dokumentált, utána lehet nézni!

2. "Magyarországnak nem volt vétójoga." - De volt. Utána lehet ennek is nézni! Sőt jobb helyeken tanítják is középiskolában, hogy az EU-ban a közös kül- és biztonságpolitika témakörében egyhangú döntés szükséges. Ezen még a Fidesz és az MSZP által nagy egyetértésben, olvasatlanul - ami önmagában felér egy hazaárulással! -, Európában elsőként általunk ratifikált reformszerződés sem változtatott meg.

Jó példa erre a két volt Jugoszláv tagköztársaság (Szlovénia - Horvátország) közötti vita. Ti. az EU-tag Szlovénia tengeri kijáratot követel a horvátoktól a csatlakozásuk támogatása fejében. Ez a követelés akadályozza a horvát csatlakozási tárgyalásokat, mert Szlovéniának, mint uniós tagországnak jogában áll megvétózni a folyamatot. Ergo Magyarországnak is lett volna vétójoga ahhoz, hogy megakadályozza az oláhok csatlakozását, míg nem teljesítik az autonómiára (vagy bármi másra) vonatkozó követeléseinket!

(Itt kell még elmondani, hogy a szerbek közelgő EU-csatlakozása ürügyén ki tudnánk kényszeríteni azt, hogy a lassan, de biztosan elemeire hulló egykori Jugoszlávia népei közül végre a délvidéki magyarjaink is - ha államot nem, de legalább - teljes körű autonómiát megkapják! Igaz, a rácok már adtak egy súlytalan, az ott élők számára szinte semmilyen érdemi változást nem jelentő ún. kulturális autonómiát. - A Fidesz pedig ezzel elégedett(!), így biztosra vehető, hogy többet nem fog követelni.)

3. "A Fidesz hiába állt volna ki a vétó mellett, az MSZP-SZDSZ úgyis eldöntötte a kérdést." - Ebben van egy morzsányi igazság, de ez miért akadályozta meg a Fideszt abban, hogy legalább szimbolikusan, magát nemzetinek valló pártként kiálljon ígérete mellett, és a csatlakozás ellen szavazzon??... Na, igen.

3. A Titkosítási Törvény megszavazása

A Fidesz együtt szavazott 2009. év végén arról, hogy a titkosítási törvények feloldását szigorítsák, mielőtt a JOBBIK bejut a parlamentbe, és fényt deríthetne az elmúlt 20 év politikai, gazdasági üzérkedéseket levezénylő jelenlegi parlamenti ,,elitünk" tetteire. A kétharmados törvényt 332 igennel fogadta el a 386 férőhelyes parlament és 2010. április 1-vel helyezi hatályba. A törvény elfogadásával nem csak a nemzetbiztonsági ügyekhez való hozzáférést szigorították meg, hanem a közpénzekhez kapcsolódóakat is! Kiszavazták a törvényjavaslatból azt a bővítést is, hogy a jövőben bármely állampolgár kezdeményezhesse egy titkosítás feloldását! Értitek, Magyarok?? Legfeljebb majd az unokáink, vagy azok gyermekei fognak tudni adatokat kapni arról, hogyan-kik-mit-mennyit loptak szét az országunkból 1990-től 2010-ig! Vérlázító!

Három sarkalatos tényt soroltam, ami minden józan magyart el kell gondolkoztasson arról, hogy ismét bizalmat szavazzon egy parlamenti ciklusra a Fidesznek. Persze, aki nyitott szemmel jár-kel-él e sokszorosan megrabolt kis országunkban, az tudja, hogy a jelenlegi parlamenti pártok, (függetlenül a jobb- vagy baloldali politikai besorolásuktól) cionista-globalista érdekeket képviselnek, és eltekintve a fehér hollóhoz hasonló kivételektől, korrupt, senkiházi gazemberek egytől-egyig! Csakígy Orbán Viktor és narancsszínben pompázó pártja is!

És hogy Orbán Viktor is?? Igen, személy szerint ő is!

Orbán Viktor és pártja az izraeli-USA érdekekért bármikor és azonnal síkra száll, ha a helyzet úgy hozza! Még akkor is, ha ezzel hazájának, népének kárt okoz! Ugyanakkor a magyarságért csak névlegesen, vagy csak addig áll ki, míg az kaftános gazdáinak törekvését nem keresztezi!


Ennyit a Fideszről. A megoldást, a posványból kivezető utat egyetlen eszme tudja kikövezni: a NEMZETI RADIKALIZMUS! Adjon az Isten szebb jövőt!

http://egymagyar.blogspot.hu/2010/03/fidesz-fityesz.html#.U7a9hI19uIE.facebook
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: kiscserkészeinek, felemelkedéséért, kezdeményezhesse, testvérpártjának, nemzetbiztonsági, közreműködésével, hazaszeretetből, székelyeföldnek, reformszerződés, megnyilvánulása, követeléseinket, magyarországnak, gondolkoztasson, gengszterváltás, zsidómentőknek, magyarországon, megakadályozza, narancsszínben, középiskolában, évfordulójáról, narancspozsgás, kapcsolódóakat, kezdeményezést, tagköztársaság, összeállításra, besorolásuktól, beállítottságú, környezetemben, egyetértésben, vargabetűként, csatlakozását, üzérkedéseket, elfogadásával, szigorították, tárgyalásokat, hazaárulással, demokrácia hívei, első rágalmazó, potenciális jobboldali, oroszok pénzelik, magyarság felemelkedéséért, környezetemben élő-lévő, elvakult viktor-fanokat, kedvét attól, kettős állampolgárságról, pártvezetés formális, választási kampány, emléknap ötletét, magyarság legszörnyűbb, világon egyetlen, ország nincs, szimbolikus gesztus, Narancspozsgás Ágh Peti, Szabad György, Országgyűlés MDF-es, Kövér László, Németh Zsolt, Orbán Viktor, Ahogy Pörzse Sándor, Szíjjártó Péter, Pokorni Zoltán, Igazak Falát, Románia EU-s, Románia EU-csatlakozását, Szájer József, EU-tag Szlovénia, Ergo Magyarországnak, Titkosítási Törvény, Csakígy Orbán Viktor, NEMZETI RADIKALIZMUS,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Március 15-re emlékve  Csörög a telefonom  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Imádkozás Krisztus értelméért  Esti kép  Ki volt valójában a rejtélyes ...  Paul David Tripp Március 16  Majthényi Flóra: Mi a haza?  Imádkozás Krisztus értelméért  Március 15-re emlékve  Esti kép  Szabó Lőrinc: Egy kis értelmet...  Aztán itt van egy másik szerep...  Szép álmokat!  "Úgy hívnak minket, hogy "Az Ö...  Jó éjszakát  Alvó kislány  Szent-Györgyi Albert gondolata  Nem foghatunk rá minden sérülé...  Rejtő Jenő versei  Facebookon kaptam  Ne engedd el kezem!  Minden jónak végeszakad egysze...  Meghitt estéken . . .  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Könnyáztatta asszonysorsok  Aranyosi Ervin: Március 15-ére  Illuziói ne legyen senkinek, a...  Aranyosi Ervin: Március 15. a ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Rejtő Jenő versei  Esti kép  Szabó Norbert – Szabadsá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gyönyörködjünk a március 15 ti...  Dóró Sándor: Ma  Facebookon kaptam  Ne engedd el kezem!  Dóró Sándor: Tétova lét  Facebookon kaptam  Szent Pio atya!  Ne engedd el kezem!  Facebookon kaptam  Szent Pio atya!  Üdvözöllek az oldalamon  Dóró Sándor: Ma  Por  Rőzsehordó nő szobra  Könnyáztatta asszonysorsok  1848. március 15-én  Az élet  Gyönyörködjünk a március 15 ti...  Intelem  Tanuljuk meg tisztelni más ors...  Könnyáztatta asszonysorsok  Intelem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gősi Vali - Tükre lennék...  Kezdet  Facebookon kaptam  A halolaj és a hal még a migré...  Csendes éjszakán  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A halolaj és a hal még a migré...  A csonk és a facsemete  Szép álmokat!  Alvó cica  Imádkozás Krisztus értelméért  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Meghitt estéken . . .  Alvó kislány  Esti kép  Esti kép  Atyám !  Facebookon kaptam  Március 15 emlékére virágba bo...  A gyász  Esti kép  képre írva Március 15 -re emlé...  Esti kép  Aranyosi Ervin: Március 15-ére  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Rőzsehordó nő szobra  Könnyáztatta asszonysorsok  Március  Esti kép  Könnyáztatta asszonysorsok  Mindig tud adni , 
Bejegyzés Címkék
demokrácia hívei, első rágalmazó, potenciális jobboldali, oroszok pénzelik, magyarság felemelkedéséért, környezetemben élő-lévő, elvakult viktor-fanokat, kedvét attól, kettős állampolgárságról, pártvezetés formális, választási kampány, emléknap ötletét, magyarság legszörnyűbb, világon egyetlen, ország nincs, szimbolikus gesztus, zsidó Likud, hitetlenek kedvéért, magyarországi zsidómentőknek, oláhok cserébe, oláhok csatlakoz, csuffadt narancsosok, jogos vádra, következ ellenérveket, közös kül-, csatlakozásuk támogatása, követelés akadályozza, horvát csatlakozási, oláhok csatlakozását, szerbek közelgő, délvidéki magyarjaink, vétó mellett, morzsányi igazság, csatlakozás ellen, titkosítási törvények, kétharmados törvényt, törvény elfogadásával, nemzetbiztonsági ügyekhez, közpénzekhez kapcsolódóakat, jövőben bármely, titkosítás feloldását, országunkból 1990-től, parlamenti ciklusra, jelenlegi parlamenti, jobb- vagy, fehér hollóhoz, izraeli-USA érdekekért, magyarságért csak, kaftános gazdáinak, posványból kivezető, kiscserkészeinek, felemelkedéséért, kezdeményezhesse, testvérpártjának, nemzetbiztonsági, közreműködésével, hazaszeretetből, székelyeföldnek, reformszerződés, megnyilvánulása, követeléseinket, magyarországnak, gondolkoztasson, gengszterváltás, zsidómentőknek, magyarországon, megakadályozza, narancsszínben, középiskolában, évfordulójáról, narancspozsgás, kapcsolódóakat, kezdeményezést, tagköztársaság, összeállításra, besorolásuktól, beállítottságú, környezetemben, egyetértésben, vargabetűként, csatlakozását, üzérkedéseket, elfogadásával, szigorították, tárgyalásokat, hazaárulással, tragédiájának, képviselőkhöz, magyarországi, szimbolikusan, politológusok, gyásznapjának, rablónemzetek, kijelentették, csatlakozásuk, kényszeríteni, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 216
  • e Hét: 1874
  • e Hónap: 18667
  • e Év: 151584
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.