Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A világ legnagyobb nemzet rablásai és kifosztásai a XX. száz
  2014-07-09 20:49:50, szerda
 
   
 
A világ legnagyobb nemzet rablásai és kifosztásai a XX. század végén és a XXI. század elején

A világ legnagyobb nemzet rablásai és kifosztásai a XX. század végén és a XXI. század elején, mert a cion-maffia beépült a világ államvezetéseibe: Soros György és Bilderberg-, izraeli cion-maffia társai, a nagy társadalmi káoszkutató és teremtő közreműködésével!- Hogyan követték el és a követik el? Itt választ találhatsz rá, tömören és egyszerűen, példák és videók bemutatásával! Magyarország vonatkozásában is!

"A társadalmi káoszban vergődő-, atomizált társadalomban a nép és a nemzet teljesen védtelen és kiszolgáltatott, maximálisan kizsákmányolható, minden értéke, vagyona, földje, országa, könnyűszerrel elvehető!"- V.K.A.
Mindezeket jól tudja: Soros György milliárdos "üzletember", társadalmi káoszkutató és teremtő és Bilderberg-, szabadkőműves-, izraeli társai, akiknek a tevékenységét figyelve Magyarországon és a világban is, a következő összefoglaló tapasztalatokat szűrtem le a tevékenységükről és a módszereikről másodjára is:

Hogyan teremtenek társadalmi káoszt, hogyan atomizálják a társadalmat röviden, pontokba szedve!
1. Különböző alattomos módokon és eszközökkel dollár milliárdokra kell szert tenni (Holokauszt kártérítés, tőzsdei úri kaszinó stb.)!

2. A majdani célnak megfelelő ügynököket-, végrehajtókat beszervezni és vagy lefizetni, és kiképezni!
(O. Viktor: Angliában 1989-1990, Bajnai USA stb.)

3. Az ügynököket hatalomba juttatni, illetve a már a hatalomban lévő embereket beszervezni, lefizetni!
(1989- 1990 rendszerváltás Magyarországon...!)

4. A társadalom és a gazdaság: különböző szféráinak megfelelő és attól szögesen ellentétes: civil szervezetek-, szekták és vállalkozások alapítása!
(Az egységes nemzet társadalom felbontása!)

5. A nemzet tulajdonában és irányítása alatt működő médiát diverzifikálni: sokféle tévé állomás, sokféle rádióállomás, sokféle sajtó és kiadó!
(Az egységes nemzeti társadalom hír- és információs csatornáinak sokfélévé tevése, így az egységes nemzet tudat megbontása, szétverése!)

6. Társadalmi és gazdasági nemzet érdekképviseletek diverzifikálása, leépítése, átalakítása: sokféle szakszervezet és érdekképviselet létrehozása; a nemzeti titkosszolgálatok, a katonaság, a rendőrség, az ügyészségek, a bíróságok stb. szétverése, leépítése és átalakítása!
(Az egységes nemzet érdekképviselet és védelem szétverése, atomizálása!)

7. A hatalomba már beépített és lefizetett emberek segítségével: új alkotmányt-, új törvényeket alkotni, törvényeket módosítani, illetve joghézagokat hagyni!
(A nemzet-, a társadalom-, a gazdaság alap szabályozóit felbontani, megbontani, átalakítani, összekuszálni! A zálog és a végrehajtási törvény beiktatása, mint a rablás és kifosztás eszközét jogossá-, törvényessé téve..!)

8. Deviáns, abnormális, homoszexuális és bűnöző típusú és jellemű emberek "alacsonyabb", végrehajtó hatalomba helyezése a munkahelyeken és a hivatalokban is!
(A nemzet társadalom és a nemzetgazdaság stresszessé és beteggé tétele, a dolgozók többségét elfojtani, terrorizálni, megfélemlíteni és rettegésben tartani!)

9. A nemzet szokásainak, hagyományainak, normáinak, erkölcsi és más értékeinek az összekuszálása, megváltoztatása; idegen szokások, normák, torz erkölcsi "értékek" bevitele a már védtelen-, kiszolgáltatott helyzetben-, félelemben lévő társadalomba, a már megszerzett és irányított sokféle média segítségével!

10. A nemzet fiatalságát erőtlenné és beteggé kell tenni: a kábítószerek, az alkohol, a cigarettázás, a számítógépes és más játék automaták, a média segítségével!
(Sorállományú katonaság eltörlése! Fizikálisan és lelkileg gyenge fiatalság...-, kinevelése!)

11. A kiszemelt préda ország kormánya-, vezetése ellen civil szervezeteken keresztül,a radikális ellenzék és külföldi magán védelmi vállalatok titkos bevonásával folyamatos tüntetéseket kell szervezni, majd a tüntetések során fizetett mesterlövészek segítségével a tüntetők ellen kivezényelt rendőrökre és a tüntetőkre egyformán lőni kell, hogy így a tüntetés radikalizálódjon, és fegyveres konfliktussá alakuljon. A demokrácia és az emberi jogok durva megsértésére hivatkozva először "szóban", minden külföldi médiában hirdetve, el kell ítélni a préda ország kormányát, vezetését, majd a tüntető és már harcoló radikális ellenzéket támogatva, már nyíltan, fegyveresen is be kell avatkozni a NATO segítségével. A préda ország kormányának elzavarása után a már kiszemelt és kijelölt embereinket-, ügynökeinket kell hatalomba juttatni, akik együttműködési-, csatlakozási és hitelszerződéseket kötnek velünk, kiadva cserében a préda ország minden vagyonát, természeti erőforrásait és a dolgozó népét, akiket rabszolgává teszünk a saját hazájukban, hogy folyamatosan termeljék az extraprofitot életük végéig éhbérért Nekünk!

Az atomizált és védtelenné tett nemzettársadalom kifosztása és maximális kizsákmányolása:
1. A nemzetközösségtől el kell venni a pénz nyomtatás jogát, mint az általa előállított javak és értékek pénzbeli kifejeződését, szabályozását, ösztönző-, fejlődési lehetőségét!

2. A nemzet társadalomnak-, a nemzetközösségnek, a nemzet államnak, meg kell tiltani, hogy vállalkozhasson önmaga ellátására, önmaga fenntartására, önmaga megvédésére! Az állami vállalatokat és állami termelőszövetkezeteket fel kell számolni, illetve veszteségessé kell tenni, hogy csődbe menjenek, megszűnjenek, vagy eladásra- privatizálásra - kerüljenek!
( A nemzet állam önellátásra képtelenné tétele!)

3. A sok féle médián keresztül reklámok hadával gerjeszteni kell a nemzet társadalomban a vásárlási szándék érzetét és szükségességét, és ehhez a bankokon keresztül "olcsónak tűnő" hiteleket kell adni, a nemzet államnak is!
(Az országba szemfényvesztő bóvlikat kell behozni, és a lakosságra rásózni!- Az emberek és az állam eladósítása! Minél több hitelt, záloghitelt, deviza hitelt vegyenek fel!)

4. A munkahelyek-, a vállalatok és vállalkozások csökkentése, az emberek munkanélkülivé tevése!

5. A fogyasztói árak-, az árak folyamatos emelése, a bérek infláltatása, a dolgozó emberek bérének nem emelése!

6. A munkanélkülivé tett emberek, a megélhetést nem biztosító munkanélküli segély, a folyamatosan infláltatott bérek-, az éhbérek miatt a hiteleket felvett emberek önszántukból vagy kényszerből megszabadulnak eladható értékeiktől, illetve a fizetésképtelenné tett emberektől - a zálogtörvény és a végrehajtási törvény segítségével - az erre a célra létre jött Faktor behajtó cégek elveszik az emberektől az értékeiket: házat, hazát, földet, aranyat, pénzt stb.!

7. A megmaradt-, a gyarmatosító, a kizsákmányoló és helytartó hatalom által működtetett gyárakban és üzemekben infláltatott éhbérért dolgoznak a rabszolgává süllyesztett emberek, a volt nemzetközösség atomizált és megosztott tagjai a XXI. században, Európában, Magyarországon, és termelik az extraprofitot, de a cion-maffiának, és nem saját maguk-, a magyar nemzet boldogulása javára!

Más, emlékeztető!
1. "A Kapitalizmus = A Parazitizmussal, a mások-, a természetnyakán való élősködéssel! = A nem fenntarthatósággal! = A garantált kipusztulással! - Az emberiség és benne a magyarság, melyik utat választja?!"-V.K.A.
2. "Akkor tiszta és becsületes egy vállalkozás, ha az nem közpénzből-, a dolgozók saját vagyon feléléséből-, kizsákmányolásából-, a természet kizsákmányolásából és tönkretételéből táplálkozik és működik! -V.K.A."
3. "A gazdag, mindig a természet és a többi ember kárára és rovására gazdag!"- V.K.A.
4. "A Földbolygó és a "Gyümölcsei",minden rajta élő tulajdonát képezi!"- V.K.A.

V.K.A.
2014.07.05.

Bizonyítékok:
1. "Soros György, a "Nyílt Társadalom" alapítvány megalapítója találkozott Petro Porosenko ukrán elnökkel, majd bejelentette, hogy létrehoz egy szakértőkből álló "tanácsadói" csoportot, hogy segítsen az ország élére állított atlantista kormánynak. A találkozón egy a Soros Alapítvány által létrehozott ukrán civil szervezet vezetője is részt vett. - A Soros által létrehozott szakértői gárda közvetlen az ukrán kormányt fogja ellátni "tanácsokkal" (utasításokkal)."
http://www.hidfo.net/2014/04/04/soros-gyorgy-milliardokkal-tamogatja-marihuana-le galizalasat
http://www.hidfo.net/2014/06/17/soros-gyorgy-tanacsadokat-rendel-az-ukran-kormany -melle
2. Orbán Viktort (1989-1990 rendszerváltáskor!), Soros György támogatta, támogatja, aki a társadalmi káoszt kutatja /és idézi elő/ "maszek" alapon! (Soros György jól tudja, hogy a társadalmi káoszban vergődő atomizált társadalomban a nép és a nemzet teljesen védtelen és kiszolgáltatott, maximálisan kizsákmányolható, minden értéke, vagyona, földje, országa könnyűszerrel elvehető!-V.K.A.)
Soros György milliárdokkal támogatja a marihuána legalizálását
http://www.hidfo.net/2014/04/04/soros-gyorgy-milliardokkal-tamogatja-marihuana-le galizalasat
3. A Bilderberg csoport áll a terrortámadások mögött
http://www.scribd.com/doc/136284706/A-Bilderberg-csoport-all-a-terrortamadasok-mo gott
4. "NATO-mesterlövész robbantotta ki a kijevi forradalmat! "- Itt látható a tömeggyilkos képe is!
http://www.hidfo.net/2014/05/08/nato-mesterlovesze-robbantotta-ki-kijevi-forradal mat
5. A zsidók az orosz gyilkolásra gyűjtenek!
Ezeket a Gyűjtőket a Nemzetközi Bíróság elé állítanám, és tömeggyilkosság előidézése és elkövetésének vádjával elítélném: 100 évre, teljes vagyonelkobzással egybe kötve!
Az óriási épület is: a menorájukat, a nagyságukat, a nagyra vágyásukat szimbolizálja!
http://balrad.wordpress.com/2014/06/29/gyujtogetnek-a-hitestestverek-az-oroszgyil kolasra/
6. Simon Peresz nyilatkozata !
http://www.youtube.com/watch?v=UPHCiGL6r-M
7. A magyarok adó forintjából a magyarok ellen, és még profitot is hoz nekik! Így kell ezt csinálni! - Kérem, olvassák el a cikket!- (Egy kis plusz információ ehhez! Magyarországon a zsidó szervezetek a rendszerváltáskor 1990-ben 70 millió forint éves támogatásból gazdálkodtak, és most 2013-ban több mint 3 milliárd forintból!)- V.K.A.
http://www.hidfo.net/2014/04/19/tizmilliokat-tesz-zsebre-mazsihisz-az-allami-penz ek-visszautasitasaval
8. Izraelben reklámozzák a pesti lakóparkokat
http://alfahir.hu/izraelben_reklamozzak_a_pesti_lakoparkokat
9. A magyaroknak menniük kell!
http://www.youtube.com/watch?v=N1lYhOmhCyA
10. A zsidó In-kalSecurity utasítgatja intézkedésre a magyar rendőrséget
http://www.youtube.com/watch?v=7nlhA2dUPx8
11. Már izraeli kézben a magyar titkosszolgálatok irányítása és felügyelete! Lázár János kettős állampolgár: IZRAELI és MAGYAR (!) Lázár Jánost Orbán Viktor nevezte ki a Miniszterelnöki Hivatal titkárává, most meg a Polgári Titkos Szolgálatokat is felügyeli!
http://fn.hir24.hu/itthon/2012/07/20/orban-lazarra-cserelte-pintert/
12. És most Lázár János a Miniszterelnöki Hivatal titkára, izraeli-magyar kettős állampolgára, az uniós pénzek felett is felügyel (!)
http://fn.hir24.hu/gazdasag/2012/10/18/lazar-felugyeli-az-unios-penzeket/
13. Csaknem 30 milliárdot bukhatunk Lázár miatt
http://www.hir24.hu/belfold/2014/05/09/lazar-miatt-nem-jon-a-penz-magyarorszagra/
14. "a Miniszterelnökség feladata lesz a kormányzati koordináció és az uniós pénzeket is ők felügyelik majd, de a vidékfejlesztést is ide csapják majd. Lázár János vezetésével tehát a Miniszterelnökség 8300 milliárd forintról dönthet majd - az Origo szerint. "A vétó és az irányítás Lázár kezében lesz" - tette hozzá egy fideszes forrás."-
http://www.hir24.hu/belfold/2014/05/10/harmadik-orban-kormany-lazar-mindent-visz/ #sl
15. "A harmadik Orbán-kabinet június 6-án alakult meg, a Miniszterelnökség 8 államtitkárát pedig június 11-én nevezték meg. Június 6-án adta ki a kormány azt a rendeletét, amely többek között Lázár feladatköreit is szabályozta. Azóta újabb törvényt terjesztett a kabinet az Országgyűlés elé, ami tovább növelte Lázár befolyását.
A rendelet a Miniszterelnökség vezetőjének jogköreit 104 mondatban, 5 oldalon keresztül sorolta. A miniszter a második Orbán-kormány 7 tárcájától vont magához feladatokat, a hvg.hu számításai szerint Lázár János 2400 milliárd forint felett rendelkezik, ami az idei minisztériumi összkiadások több mint harmada."
http://hvg.hu/itthon/20140626_komplett_udvartartasa_lett_Lazar_Janosnak
16. Budapesti irodát nyitott a zsidó gondolatrendőrség (2013-12-01)
http://www.youtube.com/watch?v=JaAKVzCK5XE
17. Jud Suss 1934. Film (Mit csinálnak a zsidók egy békés tartománnyal, ahová beteszik a lábukat..?! Itt megláthatod!)
https://www.youtube.com/verify_controversy?next_url=/watch%3Fv%3DqBGBys5215Y
18. A rendszerváltó "elit", a fasiszta, a cion-maffia, a bűnösök egy más mellett ülve ebben a videóban láthatóak!
http://www.youtube.com/watch?v=KN9ZMJ1BW20
Így kell egy egész országot a társadalmi káosz teremtésével és segítségével kirabolni, megkopasztani és folyamatosan kizsákmányolni!- V.K.A.
Kik vannak: a NATO, a Bilderberg csoport, az IMF és a kapitalista, gyarmatosító, kizsákmányoló Nyugat háttérhatalmában? Az eddigi anyagból a lényeg és az elkövetők hova tartozása kiderül!
- A NATO Líbiából 144 tonna aranyat vitt el!
- Irakot teljesen kifosztották!
- Ukrajnából 40 tonna aranyat szállítottak el!
- Magyarországról 60 tonna arany párolgott el hátra hagyva 120 milliárd dollár adósságot + szétverve a magyar önellátást, a magyar gazdaságot teljesen stb.
- A világ legnagyobb rablásait és kifosztásait követték -, követik el, mert a cion-maffia beépült a világ államvezetéseibe!
- Minden elkövetőt nevesíteni lehet és el kell fogni! Miért? A következő videóból kiderül!
19. ISIS és a III. világháború - David Icke
https://www.youtube.com/watch?v=6Ftq15XV0X4
Az anyag írása és szerkesztése: V.K.A.
2014.07.05.
Soros György milliárdokkal támogatja a marihuána legalizálását

NEMZETI HÍRHÁLÓ
 
 
1 komment , kategória:  Általános  
Címkék: kizsákmányolható, oroszgyilkolasra, közreműködésével, nemzettársadalom, vidékfejlesztést, tevékenységükről, háttérhatalmában, államvezetéseibe, radikalizálódjon, tapasztalatokat, miniszterelnöki, kiszolgáltatott, tömeggyilkosság, diverzifikálása, érdekképviselet, terrortamadasok, terrortámadások, természetnyakán, parazitizmussal, kizsákmányolása, megváltoztatása, magyarországról, tönkretételéből, vállalkozhasson, összekuszálása, magyarországon, vonatkozásában, együttműködési, nemzetközösség, mesterlövészek, hitestestverek, hagyományainak, privatizálásra, szemfényvesztő, szükségességét, munkanélkülivé, világ legnagyobb, cion-maffia beépült, világ államvezetéseibe, nagy társadalmi, társadalmi káoszban, nemzet teljesen, tevékenységét figyelve, következő összefoglaló, módszereikről másodjára, társadalmat röviden, majdani célnak, ügynököket hatalomba, hatalomban lévő, egységes nemzet, nemzet tulajdonában, egységes nemzeti, Soros György, Bajnai USA, Nyílt Társadalom, Petro Porosenko, Soros Alapítvány, Orbán Viktort, Nemzetközi Bíróság, Simon Peresz, Lázár János, Lázár Jánost Orbán Viktor, Miniszterelnöki Hivatal, Polgári Titkos Szolgálatokat, NATO Líbiából, David Icke, NEMZETI HÍRHÁLÓ,
Miczán József (#1)   2014-07-19 19:27:42
A fenti problémákra is megoldás a http://jogrendreform.5mp.eu// oldalon nyomtatható Néphatározat, melyre jognyilatkozatot kell tenni, és gyűjteni: "2. § Forint erősítése céljából: /1/ Pénzintézeti tevékenységet csak az állam végezhet."
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
04.03. 22:13 Koronavírus - Ausztriában a 11 ezret is meghaladta a koronavírussal fertőzö...
04.03. 22:13 Koronavírus - Erdogan: a török hatóságok 31 várost lezárnak a személyforgal...
04.03. 22:13 Koronavírus - Franciaországban 6500 fölött a halottak száma
04.03. 22:12 Koronavírus - Semjén: bebizonyosodott, hogy bajban nemzetállami alapon van ...
04.03. 22:02 Halálra gázoltak egy kerékpárost Kiskunhalasnál
04.03. 21:42 Koronavírus - Az Opus Global előrehozza szállodai fejlesztéseit
04.03. 21:32 Koronavírus - Fehér Ház: Trump és Macron az ENSZ BT öt állandó tagjának tan...
04.03. 21:32 Elmarad a budapesti cselgáncs Grand Slam-torna és az Európa-bajnokság
04.03. 21:22 Európa Tanács: az emberkereskedelem áldozatainak száma jelentősen nőtt az e...
04.03. 21:14 Koronavírus - A Magyar Közösség Pártja levélben reagált Donald Tusk üzeneté...
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
3. Hittanóra Csaba testvérrel ...  Színes csokor  Kellemes teázást!  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Vártalak...  Képzelt riport Szent Rafael ar...  623 főre nőtt a beazonosított ...  Keresztút Angyalföldön 04.03  Képzelt riport Szent Rafael ar...  szentségimádás csütörtökön 14....  Szentmise közvetítés péntek es...  szentségimádás csütörtökön 14....  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Jó reggelt  Tavaszi kép  Az ujjfájdalom okai  Fogd be a szád  Fájdalomcsillapító és gyulladá...  A pápa azért imádkozott,  623 főre nőtt a beazonosított ...  Neoton Família Sztárjai - Holn...  Narancssárga rózsák  Szép napot kívánok!  Anyám mosolya  Csendélet  Png egér lufival  Vártalak...  A Szentírás üzenete - 2020. áp...  Kellemes teázást!  Facebookon kaptam  Az Epsom-só megváltoztatja az ...  Cicák az ablaknál  Bach: Máté passió  Facebookon kaptam Krisztina ba...  ÁPRILIS – SZENT GYÖRGY H...  Keresztút Angyalföldön 04.03  Valami pozitív  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hatékony szorongásoldók  3. Hittanóra Csaba testvérrel ...  Az ujjfájdalom okai  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A pápa azért imádkozott,  Jó reggelt , Fejér megye !  9. állomás Jézus harmadszor es...  5. nagyböjti hét péntek 04.03  Lévay László : Még mindig remé...  Facebookon kaptam  Nagyanyó gitárral  Tomáš Halík cseh katolikus pap...  5. nagyböjti hét csütörtök Csí...  Ünnepi szentmise 2020.04.12 -é...  Png nő  Facebookon kaptam  Kellemes kávézást!  Az, ami volt, már elmúlt, már ...  Reményik Sándor: Üres templomb...  Ibolya csokor  Virágos csendélet  Szentmise a Szent István-bazil...  Fogd be a szád  Virág csészében  Bach: Máté passió  Facebookon kaptam  Erősödjünk meg a szeretet tűzé...  Hiszek, mert tudom...  A pápa azért imádkozott,  Facebookon kaptam  Harmónia......  Gyász  A fejfájás gyógyítása gyógysze...  Clematis  Ravasz vagy te, április,  Facebookon kaptam  Pio atya fohásza  Orchidea  Rendkívüli nagyböjti triduum H...  Png nő  Png egér lufival  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Színes csokor  Az élet győz!  Ami ma mellbe vágott  Ferenc pápa Twitter-üzenetei á...  A Szentírás üzenete - 2020. áp...  Ima  Bíró András: Ez a húsvét  Sárga tulipánok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  71. Szülinap :) ISTEN ÉLTESSEN...  Virágos csendélet  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Bíró András: Ez a húsvét  A Szentírás üzenete - 2020. áp...  Ma negyven éve fogadta el II. ...  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
világ legnagyobb, cion-maffia beépült, világ államvezetéseibe, nagy társadalmi, társadalmi káoszban, nemzet teljesen, tevékenységét figyelve, következő összefoglaló, módszereikről másodjára, társadalmat röviden, majdani célnak, ügynököket hatalomba, hatalomban lévő, egységes nemzet, nemzet tulajdonában, egységes nemzeti, nemzeti titkosszolgálatok, gazdaság alap, végrehajtási törvény, nemzet társadalom, nemzetgazdaság stresszessé, dolgozók többségét, nemzet szokásainak, nemzet fiatalságát, média segítségével, kiszemelt préda, radikális ellenzék, tüntetések során, tüntetők ellen, tüntetőkre egyformán, tüntetés radikalizálódjon, emberi jogok, préda ország, dolgozó népét, saját hazájukban, extraprofitot életük, pénz nyomtatás, általa előállított, nemzet társadalomnak-, nemzet államnak, állami vállalatokat, nemzet állam, nemzet társadalomban, vásárlási szándék, bankokon keresztül, országba szemfényvesztő, lakosságra rásózni, állam eladósítása, emberek munkanélkülivé, fogyasztói árak-, árak folyamatos, bérek infláltatása, dolgozó emberek, munkanélkülivé tett, folyamatosan infláltatott, éhbérek miatt, hiteleket felvett, fizetésképtelenné tett, célra létre, rabszolgává süllyesztett, volt nemzetközösség, magyar nemzet, természetnyakán való, garantált kipusztulással, dolgozók saját, többi ember, szakértőkből álló, ország élére, ukrán kormányt, társadalmi káoszt, marihuána legalizálását, terrortámadások mögött, kijevi forradalmat, tömeggyilkos képe, orosz gyilkolásra, óriási épület, nagyra vágyásukat, magyarok ellen, zsidó szervezetek, rendszerváltáskor 1990-ben, pesti lakóparkokat, magyaroknak menniük, zsidó In-kalSecurity, magyar rendőrséget, magyar titkosszolgálatok, uniós pénzek, kormányzati koordináció, uniós pénzeket, irányítás Lázár, fideszes forrás, harmadik Orbán-kabinet, második Orbán-kormány, idei minisztériumi, zsidó gondolatrendőrség, békés tartománnyal, videóban láthatóak, egész országot, társadalmi káosz, eddigi anyagból, elkövetők hova, magyar önellátást, , ,
2020.03 2020. április 2020.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64001 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 223
  • e Hét: 10449
  • e Hónap: 5373
  • e Év: 236391
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.