Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Most akkor ki a pöcs?
  2014-07-28 21:44:02, hétfő
 
  Most akkor ki a pöcs?

Tovább folyik a Magyar Nemzet és a kormányfő sajtófőnöke között kirobbant háború. Lukács Csaba írta meg a Magyar Nemzet mai számában, hogy a miniszterelnök sajtósa inzultálta egyik kollégáját. Havasi szerint ez nem is történt meg, sőt mások őt nevezték pöcsnek a tusnádfürdői rendezvényen.

,,A miniszterelnök körül riasztóan megnőtt a meglehetősen szervilis, ám a világ felé buta agresszivitást mutató emberek száma. Ennek a típusnak a jellemző példája a miniszterelnök sajtósa, aki fizikailag is inzultálta kollégánkat, miközben az lenne a dolga, hogy segítse a munkájukat végző újságírók tevékenységét. Mi a magunk részéről jeleznénk: a bunkóság, az agresszivitás, de még a lihegő szervilizmus sem tartozik a polgári, keresztény, konzervatív erények " - írta a Magyar Nemzet mai vezércikkében Lukács Csaba Tusványos, azaz a 25. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor kapcsán. Bár cikke nem nevezte nevén, egyértelműen Havasi Bertalanról volt szó, aki ezek után közleményben reagált Lukács írására.

,,Lefejellek, te pöcs!"

A sajtófőnök cáfolta az újságíró által elmondottakat: elmondása szerint háttal állt a három fotósnak, akik tolták őt előrefelé, így megütni nem is tudta volna egyiküket sem. Mint írta, a Magyar Nemzet és a táborszervezők fotósa, illetve egy ismeretlen ,,háromszoros túlerővel" nyomták őt előre, ,,»te pöcs« és »lefejellek« fenyegetőzésekkel". Hozzátette: videófelvétel is bizonyítja szavait. ,,Érdekes: a táborszervezők fotósa még ott helyben bocsánatot kért tőlem, ezzel szemben a Magyar Nemzet rágalmazó cikkel áll elő - több nappal az eset után. Kissé gyanús" - jelentette ki.
Közben a Válasz.hu is cikket közölt az esetről: mint Dévényi István írta, a helyszínen tartózkodó kollégái a Magyar Nemzet verzióját támasztották alá. A lap cikke szerint a Magyar Nemzet fotósát orvosi ügyeletre is kellett vinni.

Hogy Havasi pontosan mire gyanakszik, azt nem részletezte a Hír24-nek adott interjúban, viszont elmondta: csodálkozna, ha bárkit is kórházba juttatott volna. Mint a történtek kapcsán közölte: ,,Már az autó mellett álltunk, amikor a Magyar Nemzet fotósa, valamint a táborszervezők, Németh Zsolték által meghívott, felbérelt fotós és még egy fotós kolléga nehezményezte, hogy nem állhatnak az autó ajtajába, vagy tán be is ültek volna a miniszterelnök mellé. Én előttük álltam, nekik háttal. Amikor egyesült erővel toltak előre, egyet hátraléptem. A Nemzetben erre az jelent meg, hogy lökdösődtem. Nem értem, hogyan tudnék hátrafele lökdösődni, ütni! Ez szánalmas és nevetséges."

Havasi elmondta azt is: kereste a Magyar Nemzet főszerkesztőjét, Liszkay Gábort is, aki viszont inkább az újságírójának hitt. Ezt támasztja alá a Magyar Nemzet szerkesztőségének közleménye is, mely részletezi a Tusnádfürdőn történteket.

,,A lépcső alján, oldalt állt Tóth Tibor, a Magyar Nemzet fotóriportere, mellette Haáz Sándor, a tábor szervezői által megbízott erdélyi fotós, és egy harmadik riporter. A lépcső alatti úton várakozott a miniszterelnök autója. A miniszterelnökkel együtt érkező Havasi Bertalan a Magyar Nemzetes fotóriportert a lépcsőn könyékkel gyomron ütötte, ő emiatt nekitántorodott a mellette álló erdélyi fotósnak, aki épp fényképezett volna, így a saját készülékével fejbe verte önmagát. Tóth Tibor azt mondta Havasi Bertalannak: Ezt nem kellene csinálnod! Erre a miniszterelnöki sajtóirodát vezető helyettes államtitkár visszakérdezett: Miért, akkor mi lesz? A Magyar Nemzet fotósa helyett Haáz Sándor válaszolt: Lefejellek, te pöcs! Haáz Sándor később a táborszervezők kérésére elnézést kért a miniszterelnök sajtófőnökétől." - így a szerkesztőségi közlemény, mely meg is védi az erdélyi fotós reakcióját, mondván, bár ez a nyilvános kommunikációban elfogadhatatlan, ott és akkor adekvát válasz volt.

Magyar Nemzet: Havasi viselkedése méltatlan

A lap Havasi kapcsán közölte: ,,A miniszterelnök védelme, a munkájukat végző újságírók tartózkodási helyének megválasztása szerintünk nem a sajtófőnök feladata. Havasi Bertalan a közelmúltban többször összetűzésbe került a magyar sajtó több munkatársával, köztük a Magyar Nemzet munkatársaival is. Agresszív viselkedése, pökhendi reakciói véleményünk szerint méltatlanok egy magyar közalkalmazotthoz."

Reagált a közösségi portálon Orbán Viktor Facebook-oldalának kezelője, Kaminski Fanny is. A Hír24-interjút megosztva közölte: ,,Havasi Berci barátomat és kollégámat ma méltatlan támadás érte. Mint szem- es fültanú tanúsítom, hogy minden pontosan így történt."

Kerestük Havasi Bertalant is, aki azt közölte a VS-sel: az őt elsőként megkereső Hír24-nek már mindent elmondott, közleményében pedig leírta a tényeket. Mint írta: többet nem beszélne a történtekről, ,,ha nem muszáj, annyi más szépsége van ennek a szakmának. Minek élezni a feszültséget?"

via vs.hu
TetszikTetszik ·
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: elfogadhatatlan, kommunikációban, nekitántorodott, főszerkesztőjét, miniszterelnöki, visszakérdezett, miniszterelnök, táborszervezők, sajtófőnökétől, agresszivitást, tetsziktetszik, munkatársaival, szerkesztőségi, közleményében, megválasztása, munkatársával, tevékenységét, szabadegyetem, nehezményezte, videófelvétel, újságírójának, elmondottakat, fotóriportert, fotóriportere, agresszivitás, vezércikkében, készülékével, támasztották, tartózkodási, közelmúltban, összetűzésbe, tusnádfürdőn, közleményben, fényképezett, történtekről, egyértelműen, kormányfő sajtófőnöke, miniszterelnök sajtósa, tusnádfürdői rendezvényen, miniszterelnök körül, meglehetősen szervilis, világ felé, jellemző példája, munkájukat végző, magunk részéről, lihegő szervilizmus, sajtófőnök cáfolta, újságíró által, három fotósnak, táborszervezők fotósa, ismeretlen „, eset után, Magyar Nemzet, Lukács Csaba, Lukács Csaba Tusványos, Bálványosi Nyári Szabadegyetem, Havasi Bertalanról, Dévényi István, Hogy Havasi, Németh Zsolték, Liszkay Gábort, Tóth Tibor, Haáz Sándor, Havasi Bertalan, Magyar Nemzetes, Havasi Bertalannak, Orbán Viktor Facebook-oldalának, Kaminski Fanny, Havasi Berci, Kerestük Havasi Bertalant,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Jó éjszakát  Szívek  Robert Merle tollából  képre írva  Van néhány kérdés, amin gondol...  Töröld le  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Ma van a magyar költészet napj...  Van néhány kérdés, amin gondol...  Esterházy Péterre emlékezünk  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  40 felett  Mindig lesz olyan  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Borzasztó  40 felett  Borzasztó  A pitypang legendája  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Anyámról való emlékek  Ady Endre - Mindegy átka  Sík Sándor - Ha jő a perc  39 ígéret  A felvilágosodás...  Magyar költészet napja  Jó éjszakát  Andrássy Réka - A bolond Böske  Bornyi Veronika haiku verse  Gebhardt Nóra versei II.  Paul Éluard - És egy mosoly  Az ember emlékekből áll  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Erdei gyöngyvirág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ady Endre - Mindegy átka  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  James Allen  Önmaga ellenére  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Szép estét  Facebookon kaptam  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Mindent de mindent visszakap  Márai Sándor tollából  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Tavaszi este  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  A Magyar Költészet napja alkal...  Ismeretlen: Ikarusz monda  Facebookon kaptam  Egy gondolat  Szép estét  Alvó kislány  Spenót fasírttal  Szép estét kedves látogatóimn...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 15  Paul David Tripp Április 12  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 14  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Csend  Magyar költészet napja  Facebookon kaptam  Baranyi Ferenc - N i n c s  Önmaga ellenére  Facebookon kaptam  Különleges  Az ember  Martin Buber, A haszidim meséi  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Csend  Somlyó Zoltán - Orgonával  Ma van a magyar költészet napj...  Facebookon kaptam  Mindent de mindent visszakap  Facebookon kaptam  Szabó T. Anna - Pitypang  James Allen  Anyámról való emlékek  Facebookon kaptam  különleges  Facebookon kaptam  Hamvas Béla  Facebookon kaptam  Előnyök, amelyeket a meditáció... 
Bejegyzés Címkék
kormányfő sajtófőnöke, miniszterelnök sajtósa, tusnádfürdői rendezvényen, miniszterelnök körül, meglehetősen szervilis, világ felé, jellemző példája, munkájukat végző, magunk részéről, lihegő szervilizmus, sajtófőnök cáfolta, újságíró által, három fotósnak, táborszervezők fotósa, ismeretlen &#8222, eset után, helyszínen tartózkodó, történtek kapcsán, autó mellett, fotós kolléga, autó ajtajába, miniszterelnök mellé, újságírójának hitt, lépcső alján, tábor szervezői, harmadik riporter, lépcső alatti, miniszterelnök autója, miniszterelnökkel együtt, lépcsőn könyékkel, mellette álló, saját készülékével, miniszterelnöki sajtóirodát, táborszervezők kérésére, miniszterelnök sajtófőnökétől, szerkesztőségi közlemény, erdélyi fotós, nyilvános kommunikációban, miniszterelnök védelme, sajtófőnök feladata, közelmúltban többször, magyar sajtó, magyar közalkalmazotthoz, közösségi portálon, elfogadhatatlan, kommunikációban, nekitántorodott, főszerkesztőjét, miniszterelnöki, visszakérdezett, miniszterelnök, táborszervezők, sajtófőnökétől, agresszivitást, tetsziktetszik, munkatársaival, szerkesztőségi, közleményében, megválasztása, munkatársával, tevékenységét, szabadegyetem, nehezményezte, videófelvétel, újságírójának, elmondottakat, fotóriportert, fotóriportere, agresszivitás, vezércikkében, készülékével, támasztották, tartózkodási, közelmúltban, összetűzésbe, tusnádfürdőn, közleményben, fényképezett, történtekről, egyértelműen, szervilizmus, meglehetősen, feszültséget, rendezvényen, tusnádfürdői, viselkedése, lökdösődtem, konzervatív, kollégánkat, bertalanról, véleményünk, méltatlanok, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 107
  • e Hét: 3871
  • e Hónap: 7616
  • e Év: 161112
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.