Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Végjáték
  2014-08-09 21:42:05, szombat
 
  Végjáték

2014, augusztus 9 - 16:51


Ez a baloldal már nem több, mint néhány levitézlett politikus utolsó menedéke a magyar közéletben. Reméljük ősszel végleg odakerülnek, ahová valók.

Úgy tűnik, az MSZP a maga elegáns módján, a többi baloldali törpepártot átverve egyszerűen átírta a maga javára a korábbi, egymás közti megállapodást (a fővárosi meg-nem-állapodásról itt olvashat bővebben).

Nem lepődünk meg, miért is tennénk, hozták a szokásos formájukat. Az egykoron kormányképes erőt jelentő magyar baloldal apró kis résztvevői mára odáig jutottak, hogy egymás félholt testén próbálnak odajutni az egyre kisebb kondérhoz. Ami jelen esetben számukra Budapest.

Jól tudják, gyakorlatilag a fővároson kívül már esélyük sincs jelen lenni, a magyar társadalom nagy része már rég elzavarta őket, nem kér belőlük. Az ország nagy részén ma a kormányzó bizniszpárt és érdekszövetség, a Fidesz egyetlen kihívója a Jobbik, a kormányzó párt arroganciájával és mérhetetlen cinizmusával szemben az egyetlen hiteles erő a nemzeti oldal.

Ezért aztán nem meglepő, a legdurvább cicaharc az esélyes polgármesteri helyekért épp a fővárosban robbant ki (nem számítva a roppant szórakoztató miskolci jelöltállítást) a három pártocska között.

Most épp az Együtt-PM sértődött meg egy nagyot a szocik húzásán, úgy téve, mintha nem ismerték volna épp eléggé a szekfűs galerit, mintha nem egy brancs lennének ők így, ugyebár együtt, évtizedek óta.

És persze ott áll a háttérben a kezét dörzsölő Gyurcsány Ferenc, aki ezúttal is nyerésre áll. Nem is csoda, hiszen e kompánia egyetlen igazán jó hatalomtechnikusa a szemkilövető, ha valamihez nagyon ért, az a hatalom. Ha kell összeugraszt, ha kell közvetít, ha kell halk, ha kell harsány, a lényeg, hogy ott legyen a tűz közelében. Szerencsére a magyar társadalom nem felejtette el az "érdemeit", így bármennyire is ügyes, néhány elvakult hívén kívül másra nem nagyon lesz hatással.

A tét óriási a számukra. Ha leszerepelnek a számukra egyetlen valós esélyt jelentő helyszínen, Budapesten, akkor végleg odakerül a mai magyar baloldal, ahová való: a süllyesztőbe. Marakodnak még egy utolsót a maradék koncon, kiköpik, lenyelik, majd újra felöklendezik egymást. Sem összefogni, sem eltaposni nem tudják egymást, bármennyire is szeretnék.

S miközben egymással is képtelenek kiegyezni, láthatóan halvány lila elképzelésük sincs arra, mit is kéne csinálni, hogyan kéne irányítani ezt a várost, a nemlétező jövőképükről pedig már nem is beszélve.

Ez a baloldal nem több, mint néhány levitézlett politikus utolsó menedéke a magyar közéletben. Reméljük ősszel végleg odakerülnek, ahová valók.

alfahir.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: arroganciájával, jelöltállítást, érdekszövetség, felöklendezik, gyakorlatilag, megállapodást, polgármesteri, leszerepelnek, süllyesztőbe, összeugraszt, jövőképükről, kormányképes, szemkilövető, állapodásról, cinizmusával, szórakoztató, elképzelésük, odakerülnek, bármennyire, mérhetetlen, levitézlett, törpepártot, bizniszpárt, szerencsére, közéletben, formájukat, egyszerűen, marakodnak, képtelenek, összefogni, legdurvább, fővárosban, helyszínen, társadalom, felejtette, budapesten, magyar közéletben, maga elegáns, többi baloldali, maga javára, szokásos formájukat, egykoron kormányképes, egyre kisebb, fővároson kívül, magyar társadalom, ország nagy, kormányzó bizniszpárt, kormányzó párt, egyetlen hiteles, nemzeti oldal, legdurvább cicaharc, esélyes polgármesteri, Gyurcsány Ferenc,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
69 éve hunyt el Albert Einstei...  A sors  Mindig jusson idő nevetni  Png telefon  Png nő  Éretlen vers  Varga János Veniam - Fontos sz...  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  A sors  Alázat  Reménység és erő Krisztustól e...  Szép napot kívánok  Szép napot kívánok  Lóhere  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Örülök, hogy látlak!  Idő  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Garai Gábor - Takarítás  Elköszönt  Varga János Veniam - Fontos sz...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Akarat  Png virág  Esti kép  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Nem méltó hozzád  Adakozás  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Png férfi  Az engedelmesség miért nem vál...  Mi lenne ha  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Png virág  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Adakozás  Zilahy Lajos gondolata  Paul David Tripp Április 19  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Png kutya  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Alvó cicák  Erdőn  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Szép estét kedves látogatóimna...  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Egy bizonyos határt  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Png férfi  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  George Byron - Ahogy itt jár -...  Régi emberek, akikre máig büsz...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Mi lenne ha  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág... 
Bejegyzés Címkék
magyar közéletben, maga elegáns, többi baloldali, maga javára, szokásos formájukat, egykoron kormányképes, egyre kisebb, fővároson kívül, magyar társadalom, ország nagy, kormányzó bizniszpárt, kormányzó párt, egyetlen hiteles, nemzeti oldal, legdurvább cicaharc, esélyes polgármesteri, fővárosban robbant, roppant szórakoztató, három pártocska, szocik húzásán, szekfűs galerit, brancs lennének, kezét dörzsölő, számukra egyetlen, maradék koncon, nemlétező jövőképükről, arroganciájával, jelöltállítást, érdekszövetség, felöklendezik, gyakorlatilag, megállapodást, polgármesteri, leszerepelnek, süllyesztőbe, összeugraszt, jövőképükről, kormányképes, szemkilövető, állapodásról, cinizmusával, szórakoztató, elképzelésük, odakerülnek, bármennyire, mérhetetlen, levitézlett, törpepártot, bizniszpárt, szerencsére, közéletben, formájukat, egyszerűen, marakodnak, képtelenek, összefogni, legdurvább, fővárosban, helyszínen, társadalom, felejtette, budapesten, irányítani, résztvevői, gyurcsány, kormányzó, valamihez, közelében, elzavarta, próbálnak, fővároson, kondérhoz, háttérben, kiegyezni, egymással, évtizedek, baloldali, láthatóan, helyekért, nemlétező, szeretnék, politikus, pártocska, sértődött, eltaposni, augusztus, elvakult, hatással, miskolci, érdemeit, ismerték, számítva, közvetít, baloldal, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 660
  • e Hét: 3762
  • e Hónap: 14873
  • e Év: 168369
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.