Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
"gyászukban" kifosztják/felgyújták az egész várost a négere
  2014-08-19 07:52:51, kedd
 
   
  Faji zavargások Fergusonban, "gyászukban" kifosztják/felgyújták az egész várost a négerek


A ,,demokráciájára" oly büszke Egyesült Államokban gárdistákat küldtek a feldühödött négerekre St. Louis peremkerületébe.

Könnygázt és gumilövedékeket vetett be a rohamrendőrség helyi idő szerint vasárnap éjszaka a randalírozó négerek ellen a Missouri állambeli St. Louis város Ferguson nevű peremkerületében. Az állam kormányzója a helyszínre rendelte a Nemzeti Gárdát is. Egy héttel ezelőtt robbantak ki ott zavargások amiatt, hogy egy rendőr lelőtt egy fiatalkorú néger bűnözőt.

Egy helyi rendőrparancsnok szerint a rendőrök annak hatására alkalmaztak ilyen eszközöket a több száz tagú tiltakozó tömeg ellen, hogy az gyújtópalackokkal kezdte dobálni őket néhány órával az éjfélkor kezdődő kijárási tilalom kezdete előtt.

Jay Nixon, Missouri állam kormányzója még szombaton rendkívüli állapotot hirdetett ki, és éjszakai kijárási tilalmat vezetett be, hogy megfékezze a zavargásokat. Ron Johnson, Ferguson rendőrparancsnoka közölte, hogy legkevesebb két ember lőtt sérülést szenvedett.

Miután a tiltakozás ezután sem csitult, hétfő hajnalban Nixon kivezényelte a városrészbe a Nemzeti Gárdát is. "Ma a remény, imák és békés tüntetések napját egyre növekvő létszámú, szervezetten fellépő emberek erőszakos bűncselekményei zavarták meg" - fogalmazott közleményében a kormányzó. Reményét fejezte ki, hogy a Nemzeti Gárda egységeinek segítségével sikerülni "helyreállítani a békét és a rendet a közösségben".

Eric Holder - negyedvérig néger - igazságügyi miniszter elrendelte, hogy ismételjék meg a 18 éves fiatal, Michael Brown holttestén elvégzett orvos szakértői vizsgálatot. Intézkedését az áldozat halálát övező "rendkívüli körülményekkel" és a Brown család kérésével indokolta.

A rendőrség eddig csak keveset közölt Brown halálának körülményeiről. A hivatalos információk szerint dulakodás történt a rendőr és a fiatal között, mielőtt a rendőr lelőtte őt. A kiváló elbeszélőkészséggel és fantáziadús emlékezőtehetséggel rendelkező néger szemtanúk szerint a tizenéves keze "a magasban volt", amikor a rendőr több lövést adott le rá. Egy előzetes halottkémi vizsgálat, amelyet a család kérésére egy független szakértő végzett el, azt mutatta ki, hogy legalább hat lövés érte az áldozatot, ebből kettő a fejét találta el.

A szövetségi igazságügyi minisztérium már korábban elrendelte az eset alaposabb kivizsgálását abból a szempontból, hogy a rendőr intézkedése jogszerű volt-e. Szombaton az FBI negyven ügynöke járta végig a környék házait, hogy tanúvallomásokat gyűjtsön.

Kaliforniában, a Los Angeles-i rendőr-főparancsnokság épülete előtt mintegy ötszázan tüntettek vasárnap egy hasonló eset miatt. A múlt hétfőn az ottani rendőrség intézkedés közben lelőtt egy 25 éves fekete férfit, Ezell Fordot. A hatósági tájékoztatás szerint Ford dulakodott a rendőrökkel, és meg akarta ragadni egyikük pisztolyát, amikor az elsült. Családtagjai szerint viszont Ford együttműködött a rendőrséggel, felszólításra lefeküdt a földre, ennek ellenére lőttek rá. Rokonai emellett azt állítják, hogy a fiatal férfi egy közelebbről meg nem nevezett mentális betegségben szenvedett, és ezért "lassúbb volt, mint az átlagos emberek".

Kb. havi rendszerességgel fordulnak elő ilyen esetek az USA valamelyik tagállamában, de azt a kérdést senki sem teszi fel az öntudattól dagadó keblű négereknek, hogy az mégis hogy a fenébe van, hogy arányszámukon felül 560-szor gyakrabban követnek el erőszakos bűncselekményeket, mint a fehérek vagy az ázsiaiak. Nyilván egyszerűbb azt mondani, hogy a rendőrség rasszista, mert a feketét igazoltatja... Faji alapon kategorizálni persze "csúnya dolog", de ilyen környékeken sokszor életmentő.

(MTI nyomán)

http://harcunk.info/index.php/hirek/789-gyaszukban-kifosztjak-felgyujtak-az-egesz -varost-a-negerek


********************


Kik vitték a négereket Amerikába?
Ki hozta a rabszolgákat Amerikába

A rabszolgák története Amerikában Christopher Columbussal kezdődik. Columbus amerikai hajóútját nem Izabella királynő, hanem Luis de Santangelo finanszírozta, aki 17.000 dukátot kölcsönzött hajóúthoz, amely 1492 augusztus 3-án kezdődött

Columbust 5 zsidó kísérte, (feltehetően katolikusnak kereszteltek), Luis de Torres, a tolmács, Marco, a sebész, Bemal, az orvos, Alonzo la Calle és Gabriel Sanchez.

Gabriel Sanchez, a másik négy zsidó felbujtására rábeszélte Columbust hogy elfogjanak 500 indiánt és rabszolgaként eladják őket Sevillában, Spanyolországban. Columbus nem kapott semmi pénzt rabszolgák árusításából, hanem összeesküvés áldozata lett, melyet Bemal, a hajó orvosa talált ki. Columbust megbüntették és bebörtönözték az összeesküvés következtében. Ez volt a rabszolgaság kezdete az Amerikában.

A zsidókat 1492 augusztus 2-án elkergettek Spanyolországból, és Portugáliából 1497-ben. Sok zsidó emigrált Hollandiába, ahol felállították a Holland Nyugat Indiai társaságot az új világ kihasználására.

1654-ben az első kivándorló zsidó, Jacob Barsimson emigrált Hollandiából New Amszterdamba (New-york) és a következő évtizedben sok követte. A keleti part mentén, elsősorban New Amszterdamban és Newportban, Rhode Szigeten telepedtek le. Peter Stuyvesant kormányzó előírása megakadályozta őket abban, hogy a belföldi gazdaságban tevékenykedjenek, tehát ők gyorsan felfedezték, hogy az indiánok területe termékeny. Nem volt törvény, amely megakadályozta volna a zsidók kereskedelemét az indiánokkal.

Az első zsidó aki az indiánokkal kereskedett Hayman Levy volt, aki olcsó üveggömböket, szöveteket, fülbevalókat, karszalagokat és másik olcsó díszeket hozott be Hollandiából és ezekért értékes szőrméket cserélt. Haymant Levyhez hamarosan csatlakozták Nichola Lowe és Joseph Simon. Lowe kereskedelmének alapötlete a viszki eladása volt az Indiánoknak, szeszfőzdét állított fel Newportban, ahol alkoholos italokat állítottak elő. Rövid időn belül 22 szeszfőzde nyílt meg Newportban, mindannyian zsidó tulajdonban. Ez elzüllesztette az indiánokat, és sok telepes lemészárlásának lett oka.

Newport tengeri kikötője volt az első kereskedelmi központ a rabszolgakereskedésnél, a világ rabszolgakereskedési központja. Észak Amerikában hat zsidó közösség volt: Newport, Charleston, New-york, Philadelphia, Richmond, és Savannah. de voltak zsidók máshol is, szétszóródva az egész keleti part mentén. Bár New-yorkban volt a legtöbb zsidó, a második helyen ezen a téren Newport állt.

Egy hiteles, egykorú beszámoló, melyet hatóságok állítottak fel, 128 rabszolgaszállító hajóról számol be, melyek Charlestonban egy év során kirakodtak. Ezek közül 120 Newporti és Charlestoni zsidók tulajdona.
Egy portugáliai zsidó, Aaron Lopez, aki fontos szerepet játszik a Newporti rabszolgakereskedelemben


1726 és 1774 között a gyarmatok egész forgalmának iratai (beleértve Newportot), számlák, engedélyek, átvételi igazolások, és vámigazolások Aaron Lopez nevét tartalmazzák. Majdnem 50 évig a kereskedelem 50%-át ő folytatta. Volt pár olyan hajója is, amely mások neve alatt futott.

1749-ben alapították az első szabadkőműves páholyt, amelynek tagjai kilencven százalékban zsidók voltak. Húsz évvel később a King Dávid szabadkőműves páholyt alapították meg, melynek minden tagja zsidó volt, ezek egyike Mózes Seixas.
Mozes Seixas petíciója Washingtonhoz

Időközbenben a zsidó befolyás Newportban olyan arányokat ért el, hogy az elnök, George Washington meglátogatta a várost. Mózes Seixas beadványt írt, melyben kérte a zsidók teljes jogegyenlőségét a többi polgárral.

A petíció a legkevésbé sem törődik a négerek helyzetével, kizárólag a zsidóknak kér azonos jogokat a többiekkel. 1750-ben New york lakosságának 1/6-a volt néger, és délen többségben voltak.

A petíció eredményeképpen jogaik még növekedtek, és gyakorlatilag a teljes rabszolgakereskedelem kezükben volt, amit ma sok zsidó író megpróbál leplezni vagy kétségbe vonni.

A hajóskapitányoknak csak kb. 10%-a volt zsidó. Az évek során több mint 100 millió négert szállítottak Amerikába, azonban ezek 90%-a elpusztult az embertelen szállítási körülmények miatt.

Az életben maradottakat 20-60 fontért vették meg a kereskedők, majd több ezer fontért adták őket tovább. A betegek kikúrálására a zsidó kereskedők külön intézeteket hoztak létre a haszon növelése érdekében.

Néhány esetben a négereknek sikerült föllázadni és a hajót visszafordítani Afrikába.

Nagyszámú eredeti irat a Carnegie Intézetben tanúsítja Aaron Lopez folytatott levelezését a rabszolgaszállítás ügyében. Például a következők:

1764 június 22, levél Kapitány William Steadtól Aaron Lopezhez.
1765 július 22, levél Aaron Lopeztől Kapitány Nathaniel Briggshez.
1765 július 22, levél Kapitány Abrahamhoz All-nak.
1766 február 4, levél Kapitány William Steadtól Aaron Lopeznek.
1766 március 7, levél Kapitány William Steadtól Aaron Lopeznek.
1766 február 20, levél Aaron Lopeztől Kapitány William Steadnak
1766 október 8, levél Kapitány William Steadtól Aaron Lopeznek.
1767 február 9, levél Kapitány William Steadtól Aaron Lopeznek.

Iratok halálesetekről, az Othello nevű hajó kapitányának naplójából:

Február 6: egy ember megfullad rakodás közben
Március 18: két asszony kiment a hajóból mert nem voltak lelakatolva.
Április 6: egy ember halott flux következtében. (kétségtelenül ez egy betegség.).
Április 13: egy asszony halott flux következtében
Május 7: egy ember halott flux következtében
Június 16: egy ember halott Kapitány Henrynél.
Június 21: egy ember halott James Flussnál.
Július 5: egy asszony halott láz miatt.
Július 6: egy leány meghalt, két hónap betegség után.

http://hu.metapedia.org/wiki/Kik_vitt%C3%A9k_a_n%C3%A9gereket_Amerik%C3%A1ba%3F
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: spanyolországból, rendőrparancsnok, spanyolországban, tevékenykedjenek, rendszerességgel, tanúvallomásokat, peremkerületében, lemészárlásának, kereskedelmének, gumilövedékeket, visszafordítani, peremkerületébe, jogegyenlőségét, eredményeképpen, főparancsnokság, bűncselekményei, elzüllesztette, helyreállítani, megakadályozta, kereskedelemét, kihasználására, rohamrendőrség, együttműködött, halálesetekről, körülményeiről, demokráciájára, körülményekkel, közleményében, kaliforniában, karszalagokat, kivizsgálását, arányszámukon, portugáliából, rabszolgaként, bebörtönözték, finanszírozta, egész várost, feldühödött négerekre, rohamrendőrség helyi, randalírozó négerek, állam kormányzója, helyszínre rendelte, héttel ezelőtt, rendőr lelőtt, fiatalkorú néger, helyi rendőrparancsnok, rendőrök annak, több száz, gyújtópalackokkal kezdte, éjfélkor kezdődő, tiltakozás ezután, áldozat halálát, Egyesült Államokban, Nemzeti Gárdát, Nemzeti Gárda, Eric Holder, Michael Brown, Ezell Fordot, Amerikában Christopher Columbussal, Gabriel Sanchez, Holland Nyugat Indiai, Jacob Barsimson, Hollandiából New Amszterdamba, Rhode Szigeten, Peter Stuyvesant, Hayman Levy, Haymant Levyhez, Nichola Lowe, Joseph Simon, Észak Amerikában, Aaron Lopez, King Dávid, Mózes Seixas, Mozes Seixas, George Washington, Carnegie Intézetben, Kapitány William Steadtól Aaron Lopezhez, Aaron Lopeztől Kapitány Nathaniel Briggshez, Kapitány Abrahamhoz All-nak, Kapitány William Steadtól Aaron Lopeznek, Aaron Lopeztől Kapitány William Steadnak, Kapitány Henrynél, James Flussnál,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
05.28. 10:51 Ivkoviccsal tárgyal a kosárlabdaszövetség a kapitányi folytatásról
05.28. 10:51 Ingatlan.com: a rozsdaövezetekben már egy-két éven belül több ezer új lakás...
05.28. 10:41 KSH: 1,8 százalékkal csökkentek a beruházások az első negyedévben
05.28. 10:21 Lemondott az MNB alelnöke, Nagy Márton
05.28. 10:21 Jogerősen nyolc év fegyházat kapott a hajléktalantársai szállását felgyújtó...
05.28. 10:21 Elfogadta a kínai parlament a Hongkongra vonatkozó nemzetbiztonsági törvény...
05.28. 10:11 Koronavírus - Elemző: a vissza nem térítendő uniós támogatásokat kell előny...
05.28. 10:01 Dunai hajóbaleset - Őszre halasztották a Hableány-ügy tárgyalását
05.28. 10:01 A budapestieknek szerenádozik a Fesztiválzenekar
05.28. 09:42 Több kilométeres a torlódás az M0-ás autóúton Nagytéténynél
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Böjte Csaba ferences szerzetes...  Pünkösdi ünnepére  Nő kalapban  Facebookon kaptam  Pipacsok  Szeicz János dr. versei  Gondolat  A Torinói lepel lenyomata alap...  Rózsafüzér imádság a fájdalmas...  Vezettem közel 600 kiométert -...  Pipacsok  Emlékezzél  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Neked  A ferences kusztos a Szentföld...  Facebookon kaptam  Délutáni mosoly.......  Vajon mi bánthatja a kicsi szí...  Istennek legyen hála.... nyiln...  Litánia és szentmise közvetíté...  Litánia és szentmise közvetíté...  Facebookon kaptam  Mindazokért...  A támadás...  Páduai Szent Antal  Eljön az a pillanat.......  Baby rózsával  A Lélek elpecsétel  Harmónia......  Imádkozzunk a járvány megszűné...  Bizonyított Lady Gaga  Pünkösdi rózsa csokor  Riky King : Pünkösdi Ünnep  Szent Teréz imája  May 27 2020 General Audience P...  Nő virágos fejdísszel  Csorba Piroska: A gyermekkor ...  Jöjj Szentlélek, jöjj közénk  Mindazokért...  Hit...  Facebookon kaptam  Jézus  Szeicz János dr. versei  Kellemes délutánt  Milyen bohó a gyermek! S mics...  Szeicz János dr. versei  Jézus  Pünkösd  Facebookon kaptam  Gondolat  Narancssárga rózsa  Vezettem közel 600 kiométert -...  Pünkösdi ünnepére  Canterburyi Szent Ágoston püsp...  Böjte Csaba ferences szerzetes...  Magyarország, Szlovákia és Cse...  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Evangélium  Szent Borbála  Facebookon kaptam  Kérek egy ölelést ! ........  Két héten belül dönthet az Ors...  Szent Teréz  A Mária Út zarándokblogot indí...  Már lényegesen többen gyógyult...  Szent Teréz  A megváltó óra  Mire vágynak a nők......  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Amerikai palacsinta  Legszebb, legjobb dolog  Csorba Piroska: A gyermekkor ...  Szent Teréz imája  Hittanóra Csaba testvérrel- A ...  Az emberi lét egyik csodája  Narancssárga rózsa  Jó éjszakát  Mária  May 27 2020 General Audience P...  Hit...  Facebookon kaptam  Kereszt  Canterburyi Szent Ágoston püsp...  Isteni erőnk - Ébredés az álom...  Néri Szent Fülöp tanácsai  Az antibiotikum-rezisztencia é...  Virágos csendélet  Fekete macska  Facebookon kaptam  Piros rózsák  Hittanóra Csaba testvérrel- A ...  A Lélek elpecsétel  Gyereknap  Pünkösdi rózsa csokor  Pipacsok  Szent Teréz imája 
Bejegyzés Címkék
egész várost, feldühödött négerekre, rohamrendőrség helyi, randalírozó négerek, állam kormányzója, helyszínre rendelte, héttel ezelőtt, rendőr lelőtt, fiatalkorú néger, helyi rendőrparancsnok, rendőrök annak, több száz, gyújtópalackokkal kezdte, éjfélkor kezdődő, tiltakozás ezután, áldozat halálát, rendőrség eddig, hivatalos információk, fiatal között, rendőr lelőtte, tizenéves keze, magasban volt, rendőr több, előzetes halottkémi, család kérésére, független szakértő, fejét találta, szövetségi igazságügyi, eset alaposabb, rendőr intézkedése, környék házait, hasonló eset, múlt hétfőn, ottani rendőrség, hatósági tájékoztatás, fiatal férfi, átlagos emberek, kérdést senki, öntudattól dagadó, mégis hogy, fehérek vagy, rendőrség rasszista, feketét igazoltatja, négereket Amerikába, rabszolgákat Amerikába, rabszolgák története, másik négy, hajó orvosa, összeesküvés következtében, rabszolgaság kezdete, zsidókat 1492, első kivándorló, következő évtizedben, keleti part, belföldi gazdaságban, indiánok területe, zsidók kereskedelemét, első zsidó, indiánokkal kereskedett, viszki eladása, első kereskedelmi, egész keleti, legtöbb zsidó, második helyen, téren Newport, portugáliai zsidó, gyarmatok egész, kereskedelem 50%-át, első szabadkőműves, zsidó befolyás, zsidók teljes, többi polgárral, négerek helyzetével, petíció eredményeképpen, évek során, embertelen szállítási, életben maradottakat, betegek kikúrálására, zsidó kereskedők, haszon növelése, négereknek sikerült, hajót visszafordítani, ember megfullad, hajóból mert, ember halott, asszony halott, leány meghalt, spanyolországból, rendőrparancsnok, spanyolországban, tevékenykedjenek, rendszerességgel, tanúvallomásokat, peremkerületében, lemészárlásának, kereskedelmének, gumilövedékeket, visszafordítani, peremkerületébe, jogegyenlőségét, eredményeképpen, , ,
2020.04 2020. Május 2020.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64001 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 369
  • e Hét: 2186
  • e Hónap: 68156
  • e Év: 355047
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.