Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
"gyászukban" kifosztják/felgyújták az egész várost a négere
  2014-08-19 07:52:51, kedd
 
  Faji zavargások Fergusonban, "gyászukban" kifosztják/felgyújták az egész várost a négerek


A ,,demokráciájára" oly büszke Egyesült Államokban gárdistákat küldtek a feldühödött négerekre St. Louis peremkerületébe.

Könnygázt és gumilövedékeket vetett be a rohamrendőrség helyi idő szerint vasárnap éjszaka a randalírozó négerek ellen a Missouri állambeli St. Louis város Ferguson nevű peremkerületében. Az állam kormányzója a helyszínre rendelte a Nemzeti Gárdát is. Egy héttel ezelőtt robbantak ki ott zavargások amiatt, hogy egy rendőr lelőtt egy fiatalkorú néger bűnözőt.

Egy helyi rendőrparancsnok szerint a rendőrök annak hatására alkalmaztak ilyen eszközöket a több száz tagú tiltakozó tömeg ellen, hogy az gyújtópalackokkal kezdte dobálni őket néhány órával az éjfélkor kezdődő kijárási tilalom kezdete előtt.

Jay Nixon, Missouri állam kormányzója még szombaton rendkívüli állapotot hirdetett ki, és éjszakai kijárási tilalmat vezetett be, hogy megfékezze a zavargásokat. Ron Johnson, Ferguson rendőrparancsnoka közölte, hogy legkevesebb két ember lőtt sérülést szenvedett.

Miután a tiltakozás ezután sem csitult, hétfő hajnalban Nixon kivezényelte a városrészbe a Nemzeti Gárdát is. "Ma a remény, imák és békés tüntetések napját egyre növekvő létszámú, szervezetten fellépő emberek erőszakos bűncselekményei zavarták meg" - fogalmazott közleményében a kormányzó. Reményét fejezte ki, hogy a Nemzeti Gárda egységeinek segítségével sikerülni "helyreállítani a békét és a rendet a közösségben".

Eric Holder - negyedvérig néger - igazságügyi miniszter elrendelte, hogy ismételjék meg a 18 éves fiatal, Michael Brown holttestén elvégzett orvos szakértői vizsgálatot. Intézkedését az áldozat halálát övező "rendkívüli körülményekkel" és a Brown család kérésével indokolta.

A rendőrség eddig csak keveset közölt Brown halálának körülményeiről. A hivatalos információk szerint dulakodás történt a rendőr és a fiatal között, mielőtt a rendőr lelőtte őt. A kiváló elbeszélőkészséggel és fantáziadús emlékezőtehetséggel rendelkező néger szemtanúk szerint a tizenéves keze "a magasban volt", amikor a rendőr több lövést adott le rá. Egy előzetes halottkémi vizsgálat, amelyet a család kérésére egy független szakértő végzett el, azt mutatta ki, hogy legalább hat lövés érte az áldozatot, ebből kettő a fejét találta el.

A szövetségi igazságügyi minisztérium már korábban elrendelte az eset alaposabb kivizsgálását abból a szempontból, hogy a rendőr intézkedése jogszerű volt-e. Szombaton az FBI negyven ügynöke járta végig a környék házait, hogy tanúvallomásokat gyűjtsön.

Kaliforniában, a Los Angeles-i rendőr-főparancsnokság épülete előtt mintegy ötszázan tüntettek vasárnap egy hasonló eset miatt. A múlt hétfőn az ottani rendőrség intézkedés közben lelőtt egy 25 éves fekete férfit, Ezell Fordot. A hatósági tájékoztatás szerint Ford dulakodott a rendőrökkel, és meg akarta ragadni egyikük pisztolyát, amikor az elsült. Családtagjai szerint viszont Ford együttműködött a rendőrséggel, felszólításra lefeküdt a földre, ennek ellenére lőttek rá. Rokonai emellett azt állítják, hogy a fiatal férfi egy közelebbről meg nem nevezett mentális betegségben szenvedett, és ezért "lassúbb volt, mint az átlagos emberek".

Kb. havi rendszerességgel fordulnak elő ilyen esetek az USA valamelyik tagállamában, de azt a kérdést senki sem teszi fel az öntudattól dagadó keblű négereknek, hogy az mégis hogy a fenébe van, hogy arányszámukon felül 560-szor gyakrabban követnek el erőszakos bűncselekményeket, mint a fehérek vagy az ázsiaiak. Nyilván egyszerűbb azt mondani, hogy a rendőrség rasszista, mert a feketét igazoltatja... Faji alapon kategorizálni persze "csúnya dolog", de ilyen környékeken sokszor életmentő.

(MTI nyomán)

http://harcunk.info/index.php/hirek/789-gyaszukban-kifosztjak-felgyujtak-az-egesz -varost-a-negerek


********************


Kik vitték a négereket Amerikába?
Ki hozta a rabszolgákat Amerikába

A rabszolgák története Amerikában Christopher Columbussal kezdődik. Columbus amerikai hajóútját nem Izabella királynő, hanem Luis de Santangelo finanszírozta, aki 17.000 dukátot kölcsönzött hajóúthoz, amely 1492 augusztus 3-án kezdődött

Columbust 5 zsidó kísérte, (feltehetően katolikusnak kereszteltek), Luis de Torres, a tolmács, Marco, a sebész, Bemal, az orvos, Alonzo la Calle és Gabriel Sanchez.

Gabriel Sanchez, a másik négy zsidó felbujtására rábeszélte Columbust hogy elfogjanak 500 indiánt és rabszolgaként eladják őket Sevillában, Spanyolországban. Columbus nem kapott semmi pénzt rabszolgák árusításából, hanem összeesküvés áldozata lett, melyet Bemal, a hajó orvosa talált ki. Columbust megbüntették és bebörtönözték az összeesküvés következtében. Ez volt a rabszolgaság kezdete az Amerikában.

A zsidókat 1492 augusztus 2-án elkergettek Spanyolországból, és Portugáliából 1497-ben. Sok zsidó emigrált Hollandiába, ahol felállították a Holland Nyugat Indiai társaságot az új világ kihasználására.

1654-ben az első kivándorló zsidó, Jacob Barsimson emigrált Hollandiából New Amszterdamba (New-york) és a következő évtizedben sok követte. A keleti part mentén, elsősorban New Amszterdamban és Newportban, Rhode Szigeten telepedtek le. Peter Stuyvesant kormányzó előírása megakadályozta őket abban, hogy a belföldi gazdaságban tevékenykedjenek, tehát ők gyorsan felfedezték, hogy az indiánok területe termékeny. Nem volt törvény, amely megakadályozta volna a zsidók kereskedelemét az indiánokkal.

Az első zsidó aki az indiánokkal kereskedett Hayman Levy volt, aki olcsó üveggömböket, szöveteket, fülbevalókat, karszalagokat és másik olcsó díszeket hozott be Hollandiából és ezekért értékes szőrméket cserélt. Haymant Levyhez hamarosan csatlakozták Nichola Lowe és Joseph Simon. Lowe kereskedelmének alapötlete a viszki eladása volt az Indiánoknak, szeszfőzdét állított fel Newportban, ahol alkoholos italokat állítottak elő. Rövid időn belül 22 szeszfőzde nyílt meg Newportban, mindannyian zsidó tulajdonban. Ez elzüllesztette az indiánokat, és sok telepes lemészárlásának lett oka.

Newport tengeri kikötője volt az első kereskedelmi központ a rabszolgakereskedésnél, a világ rabszolgakereskedési központja. Észak Amerikában hat zsidó közösség volt: Newport, Charleston, New-york, Philadelphia, Richmond, és Savannah. de voltak zsidók máshol is, szétszóródva az egész keleti part mentén. Bár New-yorkban volt a legtöbb zsidó, a második helyen ezen a téren Newport állt.

Egy hiteles, egykorú beszámoló, melyet hatóságok állítottak fel, 128 rabszolgaszállító hajóról számol be, melyek Charlestonban egy év során kirakodtak. Ezek közül 120 Newporti és Charlestoni zsidók tulajdona.
Egy portugáliai zsidó, Aaron Lopez, aki fontos szerepet játszik a Newporti rabszolgakereskedelemben


1726 és 1774 között a gyarmatok egész forgalmának iratai (beleértve Newportot), számlák, engedélyek, átvételi igazolások, és vámigazolások Aaron Lopez nevét tartalmazzák. Majdnem 50 évig a kereskedelem 50%-át ő folytatta. Volt pár olyan hajója is, amely mások neve alatt futott.

1749-ben alapították az első szabadkőműves páholyt, amelynek tagjai kilencven százalékban zsidók voltak. Húsz évvel később a King Dávid szabadkőműves páholyt alapították meg, melynek minden tagja zsidó volt, ezek egyike Mózes Seixas.
Mozes Seixas petíciója Washingtonhoz

Időközbenben a zsidó befolyás Newportban olyan arányokat ért el, hogy az elnök, George Washington meglátogatta a várost. Mózes Seixas beadványt írt, melyben kérte a zsidók teljes jogegyenlőségét a többi polgárral.

A petíció a legkevésbé sem törődik a négerek helyzetével, kizárólag a zsidóknak kér azonos jogokat a többiekkel. 1750-ben New york lakosságának 1/6-a volt néger, és délen többségben voltak.

A petíció eredményeképpen jogaik még növekedtek, és gyakorlatilag a teljes rabszolgakereskedelem kezükben volt, amit ma sok zsidó író megpróbál leplezni vagy kétségbe vonni.

A hajóskapitányoknak csak kb. 10%-a volt zsidó. Az évek során több mint 100 millió négert szállítottak Amerikába, azonban ezek 90%-a elpusztult az embertelen szállítási körülmények miatt.

Az életben maradottakat 20-60 fontért vették meg a kereskedők, majd több ezer fontért adták őket tovább. A betegek kikúrálására a zsidó kereskedők külön intézeteket hoztak létre a haszon növelése érdekében.

Néhány esetben a négereknek sikerült föllázadni és a hajót visszafordítani Afrikába.

Nagyszámú eredeti irat a Carnegie Intézetben tanúsítja Aaron Lopez folytatott levelezését a rabszolgaszállítás ügyében. Például a következők:

1764 június 22, levél Kapitány William Steadtól Aaron Lopezhez.
1765 július 22, levél Aaron Lopeztől Kapitány Nathaniel Briggshez.
1765 július 22, levél Kapitány Abrahamhoz All-nak.
1766 február 4, levél Kapitány William Steadtól Aaron Lopeznek.
1766 március 7, levél Kapitány William Steadtól Aaron Lopeznek.
1766 február 20, levél Aaron Lopeztől Kapitány William Steadnak
1766 október 8, levél Kapitány William Steadtól Aaron Lopeznek.
1767 február 9, levél Kapitány William Steadtól Aaron Lopeznek.

Iratok halálesetekről, az Othello nevű hajó kapitányának naplójából:

Február 6: egy ember megfullad rakodás közben
Március 18: két asszony kiment a hajóból mert nem voltak lelakatolva.
Április 6: egy ember halott flux következtében. (kétségtelenül ez egy betegség.).
Április 13: egy asszony halott flux következtében
Május 7: egy ember halott flux következtében
Június 16: egy ember halott Kapitány Henrynél.
Június 21: egy ember halott James Flussnál.
Július 5: egy asszony halott láz miatt.
Július 6: egy leány meghalt, két hónap betegség után.

http://hu.metapedia.org/wiki/Kik_vitt%C3%A9k_a_n%C3%A9gereket_Amerik%C3%A1ba%3F
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: spanyolországból, rendőrparancsnok, spanyolországban, tevékenykedjenek, rendszerességgel, tanúvallomásokat, peremkerületében, lemészárlásának, kereskedelmének, gumilövedékeket, visszafordítani, peremkerületébe, jogegyenlőségét, eredményeképpen, főparancsnokság, bűncselekményei, elzüllesztette, helyreállítani, megakadályozta, kereskedelemét, kihasználására, rohamrendőrség, együttműködött, halálesetekről, körülményeiről, demokráciájára, körülményekkel, közleményében, kaliforniában, karszalagokat, kivizsgálását, arányszámukon, portugáliából, rabszolgaként, bebörtönözték, finanszírozta, egész várost, feldühödött négerekre, rohamrendőrség helyi, randalírozó négerek, állam kormányzója, helyszínre rendelte, héttel ezelőtt, rendőr lelőtt, fiatalkorú néger, helyi rendőrparancsnok, rendőrök annak, több száz, gyújtópalackokkal kezdte, éjfélkor kezdődő, tiltakozás ezután, áldozat halálát, Egyesült Államokban, Nemzeti Gárdát, Nemzeti Gárda, Eric Holder, Michael Brown, Ezell Fordot, Amerikában Christopher Columbussal, Gabriel Sanchez, Holland Nyugat Indiai, Jacob Barsimson, Hollandiából New Amszterdamba, Rhode Szigeten, Peter Stuyvesant, Hayman Levy, Haymant Levyhez, Nichola Lowe, Joseph Simon, Észak Amerikában, Aaron Lopez, King Dávid, Mózes Seixas, Mozes Seixas, George Washington, Carnegie Intézetben, Kapitány William Steadtól Aaron Lopezhez, Aaron Lopeztől Kapitány Nathaniel Briggshez, Kapitány Abrahamhoz All-nak, Kapitány William Steadtól Aaron Lopeznek, Aaron Lopeztől Kapitány William Steadnak, Kapitány Henrynél, James Flussnál,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Anyák napjára  Facebookon kaptam  Sok ember olyan, mint a kaméle...  39 ígéret  Facebookon kaptam  A sorsod  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  képre írva  képre írva  Jó éjszakát  Nevelőszülőkhöz adták,  Esterházy Péterre emlékezünk  Csend  Anyámról való emlékek  Jázmin  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Facebookon kaptam  ajándék, mellyel meglepem  Facebookon kaptam  jó reggelt  Ma van a magyar költészet napj...  Esterházy Péterre emlékezünk  Tanmese  Zilahy Lajos gondolata  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Nevelőszülőkhöz adták,  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Robert Merle tollából  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Van néhány kérdés, amin gondol...  Latinovits Zoltán tollából  képre írva  Szép estét  Facebookon kaptam  Jázmin  Tavaszi este  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Borzasztó  Latinovits Zoltán tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Vidámság  Alvó cicák  Facebookon kaptam  képre írva  Zilahy Lajos mondta  Az ember  Anyák napjára  József Attila - Kopogtatás nél...  Walter Chrysler mondta  Facebookon kaptam  Magyar költészet napja  Egy párkányon  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Jázmin  Egy párkányon  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Kertem  Szép álmokat!  Paul Éluard - És egy mosoly  Facebookon kaptam  Dóró Sándor: Embernek maradni  Facebookon kaptam  "Ez egy csoda"  Spenót fasírttal  Somlyó Zoltán - Orgonával  József Attila – Keresek ...  Ott van  Hogyan válunk hűségesekké?  Emlékezz  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam Krisztina b...  Spenót fasírttal  Hamvas Béla  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Facebookon kaptam  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Isten hűségének mértéke  Megígért békesség  Jázmin 
Bejegyzés Címkék
egész várost, feldühödött négerekre, rohamrendőrség helyi, randalírozó négerek, állam kormányzója, helyszínre rendelte, héttel ezelőtt, rendőr lelőtt, fiatalkorú néger, helyi rendőrparancsnok, rendőrök annak, több száz, gyújtópalackokkal kezdte, éjfélkor kezdődő, tiltakozás ezután, áldozat halálát, rendőrség eddig, hivatalos információk, fiatal között, rendőr lelőtte, tizenéves keze, magasban volt, rendőr több, előzetes halottkémi, család kérésére, független szakértő, fejét találta, szövetségi igazságügyi, eset alaposabb, rendőr intézkedése, környék házait, hasonló eset, múlt hétfőn, ottani rendőrség, hatósági tájékoztatás, fiatal férfi, átlagos emberek, kérdést senki, öntudattól dagadó, mégis hogy, fehérek vagy, rendőrség rasszista, feketét igazoltatja, négereket Amerikába, rabszolgákat Amerikába, rabszolgák története, másik négy, hajó orvosa, összeesküvés következtében, rabszolgaság kezdete, zsidókat 1492, első kivándorló, következő évtizedben, keleti part, belföldi gazdaságban, indiánok területe, zsidók kereskedelemét, első zsidó, indiánokkal kereskedett, viszki eladása, első kereskedelmi, egész keleti, legtöbb zsidó, második helyen, téren Newport, portugáliai zsidó, gyarmatok egész, kereskedelem 50%-át, első szabadkőműves, zsidó befolyás, zsidók teljes, többi polgárral, négerek helyzetével, petíció eredményeképpen, évek során, embertelen szállítási, életben maradottakat, betegek kikúrálására, zsidó kereskedők, haszon növelése, négereknek sikerült, hajót visszafordítani, ember megfullad, hajóból mert, ember halott, asszony halott, leány meghalt, spanyolországból, rendőrparancsnok, spanyolországban, tevékenykedjenek, rendszerességgel, tanúvallomásokat, peremkerületében, lemészárlásának, kereskedelmének, gumilövedékeket, visszafordítani, peremkerületébe, jogegyenlőségét, eredményeképpen, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 988
  • e Hét: 4752
  • e Hónap: 8497
  • e Év: 161993
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.