Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Mennyire igaza van Thürmernek !!
  2014-08-21 12:16:50, csütörtök
 
  Mennyire igaza van Thürmernek !!

Az egyetlen ember aki talán nem profitált a szocializmus építette javakból ! Thürmer Gyula ! Amit mond az teljesen igaz !

Baloldal jobbra át?

Hosszabb távon is azzal kell számolni, hogy több, együttműködésre ítélt, kötelezett párt működik a magyarországi baloldalon. - nyilatkozta Gyurcsány Ferenc minap. Kigondolta volna három éve, hogy a Gyurcsány-párt túléli a szülést. Most pedig emberei ott ülnek a magyar és az európai parlamentben is. Gyurcsány elégedetten dőlhet hátra, mondván: nem én vagyok a baloldal vezére, de nélkülem semmit sem lehet csinálni.
A szocializmus idején borzalmasan utáltam az ifjúsági szervezetből, a KISZ-ből kikerült kádereket. Gyorsan csináltak karriert, már fiatalon megkaptak mindent, amit mások sokéves munkával értek el. Szépeket mondtak Kádár Jánosnak, de az elsők között voltak, akik 25 éve elárulták őt. Kádárt is, a szocializmust is. Gyurcsány közéjük tartozott.
Gyurcsánynak semmi köze a szociáldemokráciához. Az MSZP nem cél, hanem eszköz volt a kezében. A pénz hajtja, és a pénz a liberális tőkéhez köti. Gyurcsány tudja, hogy akármennyi pénze is legyen valakinek, Magyarországon nem lehet tisztán liberális párttal győzni. Az átlagválasztó nem veszi be a liberális süketelést, a pesti liberális polgárt fényévek választják el a dolgozó emberektől. A tömeg megnyeréséhez kell egy szociáldemokrata típusú párt. Vagy az MSZP-t szerzi meg az ember, vagy ha az nem megy, szétdarabolja az MSZP-t és csinál egy új szocliberális pártot. Nagyjából ez folyik most az úgy nevezett baloldalon. Ma még nem lehet bizonyossággal megmondani, hogy melyik megoldás lesz a befutó.
Gyurcsányék nyugatos, polgári balközépnek nevezik magukat. Valójában olyan liberális párt, amely megkísérli a válságban lévő MSZP szavazótáborát elhódítani. A DK programja a liberális kapitalizmus, az IMF és az EU diktátumának elfogadása, a multinacionális tőke kiszolgálása, a nemzetállam feladása és Európai Egyesült Államok létrehozása.
Gyurcsány tud valamit, amit senki sem tud, sem az MSZP-ben, sem Bajnainál, sem az LMP-ben. Gyurcsány a hatalom örültje. Ért hozzá, van hozzá tehetsége, és számára a cél mindig szentesíti az eszközt. 2003-ban Medgyessy nélkülözhetetlen sportminiszterévé tette magát, majd puccsal megdöntötte magát a miniszterelnököt. Mítosz lengi körbe: ő az, aki 2006-ban le tudta győzni Orbánt.
Gyurcsány tudja, hogy a hatalomra jutáshoz kell még valami: a liberális polgárság, és a zsidóság támogatása. 2004-ben megkapta ezt a támogatást. Volt pénz, média, sőt 2005-ben még Bush amerikai elnök is fogadta a magyar miniszterelnököt. 50 kerek percre. Aztán csalódtak benne. Gyurcsány nem tudta keresztülverni az egészségügy eladását, amihez nagyon ragaszkodtak a liberálisok, és a mögöttük lévő tőkés körök. Ráadásul kiderült, hogy már a hatalom puszta megtartása is csak rendőri erőszakkal megy. Gyurcsány leszerepelt, de nem tűnt el.
A liberális polgárság és a zsidóság tudomásul vette Orbánt. Ki nem állhatják a Fideszt, ősellenségnek tekintik, de tudnak valamit: ma Orbán az egyetlen, aki kordában tudja tartani az elég nehezen élő dolgozói tömegeket, és így viszonylag békés eszközökkel szavatolni a tőkés rendszer stabilitását. Az amerikaiak megszorongatták Orbánt az elmúlt években, aztán békén hagyták. A világ zsidószervezetei keményen támadták a kormányt, aztán még a Holokauszt Emlékév szervezését is Magyarországnak adták. A hazai liberálisok mindenbe belekötöttek, de nagy csetepatét nem csináltak. A sajátos megegyezés működött az idei választásokon is.
Sejthető azonban, hogy ez a megegyezés nem maradhat fenn az idők végezetéig. A megszállási emlékmű körüli csatározás, a zsidó származású amerikai szenátorok levele világosan jelezte, hogy erősödnek azok erők, amelyek vissza akarják téríteni Magyarországot a liberalizmus útjára. Ráadásul, ha az Orbán-kormány folytatja a tőke elleni ,,szabadságharcát", akkor egyre érzékenyebb területekre téved. Az RTL és általában a külföldi média ellen irányuló reklámadó ügye adott ebből egy kis ízelítőt. Nos, ha nem maradna fenn ez a megegyezés, ki mögé állnának ezek az erők?
Az MSZP tragédiája, hogy se vezére, se programja. Orbánt nem lehet azzal legyőzni, hogy a szocik nagyobb minimálbért követelnek. Pedig lehetne fogást találni Orbánon. Tény, hogy Orbán korlátozza a tőkét, és ad az embereknek. De Orbán nem nyúl hozzá a szupergazdagokhoz. Eltűri azt is, hogy a bankok, a telefoncégek a lakossággal fizettessék meg a különadót. Az Orbán-kormány nem törődik a 3-4 millió nyomorgóval. Nos, az ő érzéseiket kellene kifejezni. Olyan programot kellene megfogalmazni, ami jobban korlátozná a tőkét és a gazdagokat, mint Orbán. Ehhez legalább azt ki kellene mondaniuk, hogy az ország kiárusítása rossz volt, ha már magát, a rendszerváltást nem merik támadni. Erre azonban a ,,rendszerváltó pártok" aligha képesek. Ez a Munkáspárt politikája.
Itt jöhet a képbe Gyurcsány. A DK megkapaszkodott. Gyurcsány továbbra is az egyetlen karizmatikus figura. Mit mond a nép? ,,Feri jól megmondta!" Baloldali válaszokat ő sem tud, de álbaloldali szövegével keresztülnyomhatja liberális tőkés programját. Nem hiszem, hogy a dolgozó embereknek, a szegényeknek, az elesetteknek ez lenne a baloldali megoldás.
Thürmer Gyula
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: zsidószervezetei, szociáldemokrata, miniszterelnököt, nélkülözhetetlen, szabadságharcát, rendszerváltást, együttműködésre, megkapaszkodott, megszorongatták, multinacionális, magyarországnak, keresztülverni, magyarországon, szavazótáborát, magyarországot, bizonyossággal, megfogalmazni, magyarországi, rendszerváltó, szocliberális, ősellenségnek, választásokon, szétdarabolja, átlagválasztó, szocializmust, megnyeréséhez, ragaszkodtak, parlamentben, szegényeknek, stabilitását, telefoncégek, szocializmus, szervezetből, gyurcsánynak, kiszolgálása, elesetteknek, egyetlen ember, szocializmus építette, teljesen igaz, magyarországi baloldalon, európai parlamentben, baloldal vezére, szocializmus idején, ifjúsági szervezetből, elsők között, pénz hajtja, liberális tőkéhez, liberális süketelést, pesti liberális, dolgozó emberektől, tömeg megnyeréséhez, szociáldemokrata típusú, Thürmer Gyula, Gyurcsány Ferenc, Kádár Jánosnak, Európai Egyesült Államok, Holokauszt Emlékév,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Makszim Gorkij gondolata  Alázat  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Jó éjszakát  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam Krisztinától  Png csokor  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Hogy lehet megtartani  Radikális szeretet  George Gordon Lord Byron: Inez...  Julian Brass gondolata  képre írva  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Nem méltó hozzád  Az engedelmesség miért nem vál...  Akarat  Fekete-erdő desszert  Reggel van  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Szép estét kedves látogatóimna...  Kellemes délutánt kívánok  Rátalálsz  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png kislány  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Ami embereknek lehetetlen, az...  Az engedelmesség miért nem vál...  Popper Péter szavai  Szép estét  Mi lenne ha  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Zilahy Lajos gondolata  Ne kapaszkodj magasabbra,  210 éve született a SZÓZAT meg...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Png férfi  Sokan azt tartják  Png telefon  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Alázat  Őrizkednünk kell...  Png férfi  Akarat  Jónás Tamás – Végtelen b...  Akarat  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Garai Gábor - Takarítás  Fekete-erdő desszert  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Fekete István - Akác  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Erdőn  Neked tudnod kell  Varga János Veniam - Fontos sz...  A boldog családok mind hasonló...  Adakozás  Ami embereknek lehetetlen, az...  Örülök, hogy látlak!  Fehér virág  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Mai harmónia kártyám  Png nő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Png nő  Facebookon kaptam  Adakozás 
Bejegyzés Címkék
egyetlen ember, szocializmus építette, teljesen igaz, magyarországi baloldalon, európai parlamentben, baloldal vezére, szocializmus idején, ifjúsági szervezetből, elsők között, pénz hajtja, liberális tőkéhez, liberális süketelést, pesti liberális, dolgozó emberektől, tömeg megnyeréséhez, szociáldemokrata típusú, válságban lévő, liberális kapitalizmus, multinacionális tőke, nemzetállam feladása, hatalom örültje, hatalomra jutáshoz, liberális polgárság, zsidóság támogatása, magyar miniszterelnököt, egészségügy eladását, mögöttük lévő, hatalom puszta, zsidóság tudomásul, elég nehezen, tőkés rendszer, amerikaiak megszorongatták, elmúlt években, világ zsidószervezetei, hazai liberálisok, sajátos megegyezés, idei választásokon, idők végezetéig, megszállási emlékmű, zsidó származású, liberalizmus útjára, tőke elleni, külföldi média, szocik nagyobb, lakossággal fizettessék, ország kiárusítása, képbe Gyurcsány, egyetlen karizmatikus, dolgozó embereknek, baloldali megoldás, zsidószervezetei, szociáldemokrata, miniszterelnököt, nélkülözhetetlen, szabadságharcát, rendszerváltást, együttműködésre, megkapaszkodott, megszorongatták, multinacionális, magyarországnak, keresztülverni, magyarországon, szavazótáborát, magyarországot, bizonyossággal, megfogalmazni, magyarországi, rendszerváltó, szocliberális, ősellenségnek, választásokon, szétdarabolja, átlagválasztó, szocializmust, megnyeréséhez, ragaszkodtak, parlamentben, szegényeknek, stabilitását, telefoncégek, szocializmus, szervezetből, gyurcsánynak, kiszolgálása, elesetteknek, belekötöttek, karizmatikus, liberalizmus, kapitalizmus, diktátumának, borzalmasan, egészségügy, nyomorgóval, nemzetállam, kiárusítása, elégedetten, leszerepelt, gyurcsányék, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3789
  • e Hét: 9521
  • e Hónap: 20632
  • e Év: 174128
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.