Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Kijev végül nem Putyintól kapja meg a kegyelemdöfést: Demszk
  2014-08-28 18:14:27, csütörtök
 
  2014-08-28. 12:10
Kijev végül nem Putyintól kapja meg a kegyelemdöfést: Demszky utazik oda tanácsokat osztogatni

Néhány hónap washingtoni tartózkodás után most Kijevbe készül Demszky Gábor, ahol szívesen segítene tanácsaival a városi önkormányzat újjáépítésében Vitalij Klicskónak, az egykori profi ökölvívónak, aki nemrég lett a város polgármestere - írja a Best magazin.
Zoom
A volt SZDSZ-es főpolgármesterről kiderült, hogy a közelmúltban a washingtoni Woodrow Wilson Center ösztöndíjasaként több előadást is tartott a kutatóközpontban. Honlapja szerint a függetlennek mondott intézmény működési költségeinek egyharmadát az Egyesült Államok kormánya adja, de még az épület is az amerikai kormány ajándéka, az igazgatótanácsot pedig Amerika elnöke nevezi ki hat évre - derítette ki az Oxox.hu nevű hírportál.
Demszky azzal indokolta a kijevi úticélt: bár szívesen vállalna olyan feladatot, amelynek közszolgálati, karitatív jellege van, valószínűtlennek tartja, hogy ezt Magyarországon megtalálhatná.
Zoom
,,A nagyvárosi problémák mindenhol ugyanazok. Alaposan tanulmányoztam Kijevet és az ukrán viszonyokat, így szívesen megosztanám tapasztalataimat az ottaniakkal. Már felvették velem a kapcsolatot, jelenleg levelezési fázisban tart a dolog" - mondta Demszky. Az egykori szabad demokrata főpolgármester eddig egyetlen alkalommal, 2007 decemberében járt Kijevben az akkori államelnök, Viktor Juscsenko meghívására, négynapos látogatása során azonban csupán egyetlen délelőttöt szentelt a város dolgaira - írja a Pesti Srácok.
Reméljük, a szvobodások és a Jobb Szektor tagjai nem tojással fogják dobálni, mint tették azt a budapestiek - vannak nekik sokkal hatékonyabb eszközeik is, melyek ellen az esernyő nem véd...

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZzEdK_4Wzww

Mi már túl vagyunk a jobbnál jobb ötletek és tanácsok időszakán - kijutott belüle bőven...
(Kuruc.info - Mandiner nyomán)
Frissítés: a Világbank még véletlenül se maradhat ki belőle
"A hír igaz, de még teljesen bizonytalan, hogy lesz-e belőle valami, bonyolult egyeztetések folynak erről Kijev mellett a Világbankkal, meg kell teremteni a megállapodás feltételeit" - jelentette ki az Indexnek Budapest egykori főpolgármestere. Demszky szerint az egyeztetés folyamatosan zajlik, de Klicskón túl sok múlik a Világbankon és Brüsszelen is.
A kapcsolat Demszky és Klicsko között az Ukrajnában aktív lengyel parlament ukrán ügyekben illetékes szakértője, Marcin Swiecicki - egykori külgazdasági miniszter és varsói polgármester - és a Világbank révén jött létre.
A volt városvezető nagyon vonzónak találja a lehetőséget, hogy a frissen megalakult önkormányzattal felálló ukrán fővárosban segítse például az önkormányzati törvény végrehajtását, hosszútávú stratégiájának kidolgozását. Klicskóval a személyes kommunikációnak nyelvi akadálya sem lenne, tekintettel arra, hogy mindketten beszélnek németül.
Demszky számára a feladat nem lenne új, jelenleg tanácsadóként kapcsolatban áll Bukaresttel és Zágrábbal is. Kijev ugyan egy kicsit más - abból a szempontból bizonyosan, hogy egy regionális fegyveres konfliktustól szenvedő ország fővárosa -, de Demszky szerint húsz éves vezetői tapasztalata, szakmai háttere, kapcsolatai révén nem igen akad olyan, a város irányításával kapcsolatos feladat, amelyben nem tudna tanácsot adni. ,,Városvezetőként persze tisztában kell lennem azzal, mit nem tudok, ilyenkor azt kell tudni, kihez kell fordulni segítségért" - mondta, az elmúlt évtizedekben felhalmozott nemzetközi szakmai kapcsolataira utalva.
,,Kijev közigazgatásában alapvető baj van, az önkormányzati rendszer el van rontva, ennek átalakításához is neki kell látni. A közbeszerzési rendszert is átláthatóvá kell tenni, ennek a programnak a kidolgozására már jött felkérés Kijevből" - mondta Demszky, aki elmondása szerint már dolgozik a feladaton, megismételve, hogy a kapcsolat szorosabbá válásához sok feltételnek kell teljesülnie, a megállapodás ,,a jó Istenen, a szerencsén és az ukrán háború alakulásán is múlik", sőt, akár azon is, hogy a magyarországi vagy a budapesti vezetés ne igyekezzen a felkérést minden erejével megakadályozni. Demszky szerint ugyanis a Eurocities főtitkári állásával ez történt, amit Budapest egykori városvezetője a varsói polgármester, Hanna Gronkiewicz-Waltz javaslatára pályázott meg, ám végül - miután a Magyar Hírlapnál megjelent Demszky pályázata - elesett a lehetőségtől.
Demszkynek a szervezettel évtizedes kapcsolata volt, többször kapott felkérést, hogy konferenciákon és az Európai Bizottság előtt képviselje a Eurocitiest.
(Index)

https://kuruc.info/r/6/132221/


Demszky a zsidók bábja, köztük is Sorosé. Már itt Magyarországon el kellett volna ítélni, elkobozni a vagyonát. De egyik kormány sem foglalkozott vele. Mondhatjuk, ő volt az évezredforduló legnagyobb tolvaja Magyarországon. Az a legszörnyűbb, hogy ágyban párnák közt fog meghalni hosszú és boldog élet után, az unokáira pedig milliárdokat fog hagyni. Az unokáiból is lesznek politikusok, mert meglesz hozzá az anyagi háttér és ők is hasonlóan fognak cselekedni. Ezt a körforgást kellene megállítani!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: igazgatótanácsot, közigazgatásában, ösztöndíjasaként, tapasztalataimat, kutatóközpontban, valószínűtlennek, főpolgármestere, kommunikációnak, városvezetőként, önkormányzattal, magyarországon, főpolgármester, újjáépítésében, átalakításához, konferenciákon, kegyelemdöfést, évezredforduló, stratégiájának, tanulmányoztam, megakadályozni, kapcsolataira, közbeszerzési, tanácsadóként, irányításával, városvezetője, megtalálhatná, közszolgálati, polgármestere, önkormányzati, konfliktustól, magyarországi, végrehajtását, kidolgozására, felhalmozott, megállapodás, decemberében, városi önkormányzat, egykori profi, város polgármestere, volt SZDSZ-es, washingtoni Woodrow, függetlennek mondott, amerikai kormány, igazgatótanácsot pedig, kijevi úticélt, nagyvárosi problémák, ukrán viszonyokat, egykori szabad, akkori államelnök, város dolgaira, jobbnál jobb, megállapodás feltételeit, Demszky Gábor, Vitalij Klicskónak, Woodrow Wilson Center, Egyesült Államok, Viktor Juscsenko, Pesti Srácok, Jobb Szektor, Indexnek Budapest, Marcin Swiecicki, Hanna Gronkiewicz-Waltz, Magyar Hírlapnál, Európai Bizottság,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Png ház  Png fotel  Facebookon kaptam  Régi emberek, akikre máig büsz...  Elköszönt  Png virág  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Radikális szeretet  Png lepke  Alvó cicák  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Png ház  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Akarat  Akarat  Erdőn  Facebookon kaptam Krisztinától  Adakozás  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Nagyon különös  A másik dolog,  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Albert Einstein gondolata  Png csokor  Facebookon kaptam  Erdőn  Idő  Elköszönt  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Tavaszi kép  Paul David Tripp Április 19  képre írva  Nem méltó hozzád  Aki nem dolgozik, ne is egyék  A sors  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Png fotel  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Éretlen vers  Akik bántanak téged  Neked tudnod kell  Png fotel  Makszim Gorkij gondolata  Őrizkednünk kell...  Szép napot kívánok  Aki nem dolgozik, ne is egyék  A sors  Facebookon kaptam  Png fotel  Adakozás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Régi emberek, akikre máig büsz...  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Akarat  Gonosz démon-álarc  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Ami embereknek lehetetlen, az...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Makszim Gorkij gondolata  Nem tudhatod  Png kislány  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Png kutya  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri... 
Bejegyzés Címkék
városi önkormányzat, egykori profi, város polgármestere, volt SZDSZ-es, washingtoni Woodrow, függetlennek mondott, amerikai kormány, igazgatótanácsot pedig, kijevi úticélt, nagyvárosi problémák, ukrán viszonyokat, egykori szabad, akkori államelnök, város dolgaira, jobbnál jobb, megállapodás feltételeit, egyeztetés folyamatosan, kapcsolat Demszky, volt városvezető, frissen megalakult, önkormányzati törvény, személyes kommunikációnak, szempontból bizonyosan, regionális fegyveres, város irányításával, elmúlt évtizedekben, önkormányzati rendszer, közbeszerzési rendszert, kapcsolat szorosabbá, megállapodás &#8222, ukrán háború, magyarországi vagy, budapesti vezetés, felkérést minden, varsói polgármester, szervezettel évtizedes, zsidók bábja, évezredforduló legnagyobb, unokáira pedig, anyagi háttér, körforgást kellene, igazgatótanácsot, közigazgatásában, ösztöndíjasaként, tapasztalataimat, kutatóközpontban, valószínűtlennek, főpolgármestere, kommunikációnak, városvezetőként, önkormányzattal, magyarországon, főpolgármester, újjáépítésében, átalakításához, konferenciákon, kegyelemdöfést, évezredforduló, stratégiájának, tanulmányoztam, megakadályozni, kapcsolataira, közbeszerzési, tanácsadóként, irányításával, városvezetője, megtalálhatná, közszolgálati, polgármestere, önkormányzati, konfliktustól, magyarországi, végrehajtását, kidolgozására, felhalmozott, megállapodás, decemberében, kapcsolatban, külgazdasági, önkormányzat, tapasztalata, világbankkal, legszörnyűbb, kidolgozását, egyeztetések, foglalkozott, folyamatosan, költségeinek, közelmúltban, polgármester, függetlennek, lehetőségtől, milliárdokat, évtizedekben, megismételve, szervezettel, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1502
  • e Hét: 7234
  • e Hónap: 18345
  • e Év: 171841
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.