Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Amerika igazi célpontja nem Oroszország, hanem az Európai Un
  2014-09-17 09:09:12, szerda
 
  Amerika igazi célpontja nem Oroszország, hanem az Európai Unió
Posted on 2014/09/14 Szerző: Admin

Amerika igazi célpontja az Európai Unió
Az európai emberek vajon tudják-e, hogy valójában miről is szól az úgynevezett “ukrán-orosz konfliktus"? - Vajon tudják-e az Unió polgárai, - hogy itt nem is elsősorban az ukránok, vagy az oroszok a célpontok, - hanem valójában az európaiak bőrére megy ki a játék?

Persze a nyugati médiák terelése és agymosása immáron teljesnek mondható ez ügyben, - de azért például meg lehet kérdezni azt, hogy, a nyugati közvélemény valóban felháborodik azon, hogy Oroszország állítólag elfoglalta a Krím-félszigetet?

Mi köze ennek valójában az Európai Unió lakosságához?

Az európaiak legnagyobb része nem is ismeri a félsziget történetét, keveset tudnak arról, hogy miért tanúsít különleges érdeklődést Oroszország e kérdés iránt. Hiszen itt valójában egy olyan területről van szó, amely előzőleg évszázadokon keresztül Oroszországhoz tartozott.

Sőt, az elmúlt 23 évben a terület lakossága arról álmodott, hogy szülőföldjük végre visszatérjen Oroszországhoz. Ez meg is történt, a félsziget népének akaratából.

Vajon az európai polgárok valóban elhiszik-e a nyugati média hazugságát, hogy maga Oroszország harcol Ukrajna ellen, vagy fegyverekkel látja el a Don-medencei felkelőket? - Mikor még az amerikaiak is kénytelenek voltak bevallani, hogy erre nincs bizonyíték. - Az ukrán hadsereg és a zsoldosok ellen, akiket Kijev illegális kormánya küldött, - valójában Délkelet-Ukrajna lakossága harcol, amely nem ismeri el kijevi junta a kormányát, - amit a NATO puccsal ültetett a nyakukba.

És igen; a népköztársasági felkelőket segítik orosz önkéntesek: korábbi orvosok, mérnökök, vállalkozók és munkások. Igen, vannak köztük hivatásos katonák is, többek között különleges erők katonái is. - De az ukrán náci kormány oldalán is harcolnak hivatásos zsoldosok az USA-ból, Lengyelországból és Svédországból. - És még jó néhány más országból.

Még most is, amikor Vlagyimir Putyin reális béketervet javasolt a szemben álló feleknek, ami véget vethet a polgárháborúnak, a Nyugat mondja, hogy szükség van új oroszellenes szankciókra.

De vajon észreveszi-e az átlag uniós állampolgár azt, hogy; - Washington számára az ukrán válság csak ürügy, hogy gazdasági csapást mérjen Oroszországra és az Európai Unióra, amelynek jó lehetősége volt a közös gazdasági térség kialakítására Lisszabontól Vlagyivosztokig - és akkor erős riválisa lehetett volna az USA-nak. - Ahhoz, hogy elrejtsék ezt az igazságot, Oroszországra próbálják hárítani, rátolni a felelősséget a véres káoszért, amely a törvénytelen puccs után úrrá lett Ukrajna délkeleti részén.

Lehet, hogy hamarosan megnevezik az ukrán tragédia valódi okozóit.

Bár ezzel jó néhány európai politikus már tisztában van, az államfők között is. Nagy valószínűséggel tudja ezt Merkel, s külügyminisztere, Steinmeier, - de tudja ezt Közép-Európában Fico, s bizonyosan tisztában van már ezzel a magyar kormány is.

Nos, Kelet-Ukrajna palagázmezői, vagy hatalmas ipari területi, a nyugati támogatású csapatok által talán elfoglalhatók, de nem biztos. - Kockáztathatnak, s lehet, akár több tízezer áldozat, - de az azonban bizonyos, mire ott újra megindul a normális élet, - hosszú évek telnek el. Akármelyik oldal győz. - Amerikának pedig nagy valószínűséggel már nincsen ennyi ideje.

És, akkor még nem is beszéltünk az intenzív partizánháború lehetőségéről a Junta egységeinek győzelme esetén. Mert az a brutális népirtás, s háborús bűnök melyeket már eddig is elkövettek, - eleve lehetetlenné teszik a békét akkor is, ha elfoglalnák Donbasszt. Hiszen az mindig is forró talaj maradna a hódítók számára.

Végső célpontjuk persze még mindig Oroszország lehet, - a hatalmas szénhidrogén lelőhelyeivel, ásványkincseivel, mérhetetlen földjeivel, - csak hát még mindig túl sok ott az orosz, - akik pedig nem fogják csak úgy odaadni senkinek azt, ami az övék. - És ezt az amerikai vezetés nagyon is jól tudja.

Ám nekik azonnali eredmény kell. - S ez már meg is van! Hiszen azonnali eredményként elkönyvelhetik az Európai Unió gyengülését, - sőt folyamatos gyengülését az Oroszország ellen bevezetett szankciók és az orosz viszont szankciók következtében.

Ez megkönnyítheti az amerikai vállalatok tényerését a 450 milliós európai piacon

Persze nem utolsósorban az is fontos az amerikai kormányt irányító pénzügyi oligarchiának, hogy az őket fenyegető gazdasági, és társadalmi konfliktusokat, az országán kívül tarthassa. - A még megmaradt ipari és üzleti kapacitását lekötheti a szankciók által tönkre tett európai vállalatok helyére történő belépés, - az ismételt üzleti hódítás.

A keleten, Ukrajnában, s a Közel-Keleten viselt háborúk, - szintén külföldre vihetik az amerikai férfilakosság már egyre alacsonyabb ingerküszöbbel rendelkező részét. Így a társadalmi válság gerjesztette háború helyszíneit, még az országtól távol tarthatják egy ideig.

Amerika legfontosabb célja most tehát Európa. - Az Amerikai-Európai gazdasági térség teljes megalakítása, - természetesen Amerika vezető szerepével, s az amerikai vállalatok hegemóniájával a majd fél milliárdos európai piacon. - Vagyis jelenleg nem is elsősorban Ukrajna és Oroszország, - hanem inkább az Európai Unió teljes meghódítása az USA elsődleges prioritása manapság.

Szabad Riport/Bornemissza János

http://szabadriport.wordpress.com/2014/09/14/amerika-igazi-celpontja-nem-oroszors zag-hanem-az-europai-unio/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: lengyelországból, ásványkincseivel, külügyminisztere, valószínűséggel, polgárháborúnak, vlagyivosztokig, kockáztathatnak, népköztársasági, hegemóniájával, konfliktusokat, oroszországhoz, partizánháború, ingerküszöbbel, elkönyvelhetik, megkönnyítheti, oroszországra, lehetőségéről, férfilakosság, kialakítására, következtében, lelőhelyeivel, természetesen, oligarchiának, svédországból, elfoglalhatók, fegyverekkel, eredményként, palagázmezői, évszázadokon, törvénytelen, utolsósorban, megalakítása, lehetetlenné, oroszellenes, szénhidrogén, felháborodik, európai emberek, úgynevezett “, európaiak bőrére, nyugati médiák, nyugati közvélemény, európaiak legnagyobb, félsziget történetét, olyan területről, terület lakossága, félsziget népének, európai polgárok, nyugati média, ukrán hadsereg, zsoldosok ellen, népköztársasági felkelőket, ukrán náci, Európai Un, Európai Unió, Vlagyimir Putyin, Európai Unióra, Lisszabontól Vlagyivosztokig, Közép-Európában Fico, Szabad Riport, Bornemissza János,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  George Byron - Ahogy itt jár -...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Egy maradéktalanul uralt világ  Rátalálsz  Bounty krémes  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Fekete-erdő desszert  Éretlen vers  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Alázat  Bertolt Brecht -től idézet  Éretlen vers  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  Png nő  Facebookon kaptam  Png csokor  Reménység és erő Krisztustól e...  Németh László tollából  képre írva  Facebookon kaptam  Elköszönt  Lóhere  Adakozás  Akarat  Szép estét kedves látogatóimna...  Az engedelmesség miért nem vál...  Png virág  Örülök, hogy látlak!  Alázat  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Egy maradéktalanul uralt világ  Kövesd a cowboyt!  A sors  Png rózsa csokor  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Paul David Tripp Április 21  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  Png csokor  A sors  A boldog családok mind hasonló...  A Megváltó szolgálatában  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Png virág  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png cica  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Paul David Tripp Április 20  Nagyi telefonál  Jónás Tamás – Végtelen b...  Szívem tiéd  Lóhere  Facebookon kaptam  Szívem  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Németh László tollából  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  Png ház  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  A kételkedés kezelése  Radikális szeretet  Png telefon  Illyés Gyula - Milyen hamar. 
Bejegyzés Címkék
európai emberek, úgynevezett &#8220, európaiak bőrére, nyugati médiák, nyugati közvélemény, európaiak legnagyobb, félsziget történetét, olyan területről, terület lakossága, félsziget népének, európai polgárok, nyugati média, ukrán hadsereg, zsoldosok ellen, népköztársasági felkelőket, ukrán náci, szemben álló, átlag uniós, ukrán válság, közös gazdasági, véres káoszért, törvénytelen puccs, ukrán tragédia, államfők között, magyar kormány, nyugati támogatású, azonban bizonyos, normális élet, intenzív partizánháború, békét akkor, hódítók számára, hatalmas szénhidrogén, amerikai vezetés, orosz viszont, amerikai vállalatok, amerikai kormányt, őket fenyegető, országán kívül, szankciók által, ismételt üzleti, amerikai férfilakosság, társadalmi válság, országtól távol, lengyelországból, ásványkincseivel, külügyminisztere, valószínűséggel, polgárháborúnak, vlagyivosztokig, kockáztathatnak, népköztársasági, hegemóniájával, konfliktusokat, oroszországhoz, partizánháború, ingerküszöbbel, elkönyvelhetik, megkönnyítheti, oroszországra, lehetőségéről, férfilakosság, kialakítására, következtében, lelőhelyeivel, természetesen, oligarchiának, svédországból, elfoglalhatók, fegyverekkel, eredményként, palagázmezői, évszázadokon, törvénytelen, utolsósorban, megalakítása, lehetetlenné, oroszellenes, szénhidrogén, felháborodik, lisszabontól, visszatérjen, szülőföldjük, legfontosabb, gerjesztette, lakosságához, felelősséget, szabadriport, oroszorszag, szankciókra, félszigetet, bornemissza, alacsonyabb, vállalkozók, oroszország, gyengülését, mérhetetlen, kénytelenek, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1117
  • e Hét: 6849
  • e Hónap: 17960
  • e Év: 171456
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.