Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Üzenet Ghánából: AZ Ebola járvány nem valós, csak azok az e
  2014-10-20 18:05:33, hétfő
 
  Üzenet Ghánából: AZ Ebola járvány nem valós, csak azok az emberek betegedtek meg, akiket a Vöröskereszt beoltott


10/19/2014 Ebola, egészség, hírek, vakcina

Egy Ghánában élő ember azt állítja, hogy az amerikai kormány vitte oda az Ebolát, hogy biztosítsák az olajellátásukat (többek között a számos egyéb ok miatt), és hogy a hazájában mindenki tudja ezt. Az Ebola járvány csak azért történt, hogy egybeessen az ENSZ 3 fő oltási kampányával. Egy egyetemi professzor állítja, hogy az Ebola egy biológiai fegyver, melyet az Egyesült Államok Afrikában tesztel, és a CDC (Járványügyi Ellenőrző és Megelőző Központ) birtokában volt a vírus szabadalma csaknem fél évtizedig. Miért van az amerikai kormánynak szüksége egy vírus szabadalomra? (1) A világnak ezt tudnia kell!

Nana Kwame írta:

"Az embereknek a nyugati világban tudniuk kell, hogy mi történik Nyugat-Afrikában. Egyszerűen hazudnak!! Az 'Ebola' mint vírus nem létezik, és nem 'terjed'. A Vöröskereszt hozta a betegséget 4 bizonyos országba 4 konkrét ok miatt, és csak azokat érinti, akik kezelést és injekciót kaptak a Vöröskereszttől. Ezért a libériaiak és a nigériaiak elkezdték kirugdosni a Vöröskeresztet az országaikból, és jelentést tesznek a hírekben az igazságról.

Az okok

A legtöbb ember egyből az "elnéptelenedésre" gondol, mely kétségtelenül a Nyugati köztudatban folyton jelen van, amikor Afrika kerül szóba. De biztosíthatok mindenkit, hogy Afrika sohasem néptelenedett el napi 160 ember megölése miatt, miközben több ezren születnek naponta. Tehát a valódi okok sokkal kézzelfoghatóbbak.

Az első ok

Ezt az oltóanyaggal megvalósított betegséget, az "úgynevezett" Ebolát azon végső cél miatt hozták be Nyugat-Afrikába, hogy csapatokat küldhessenek Nigéria, Libéria és Sierra Leone földjére. Ha emlékeznek, Amerika megpróbált eljutni Nigériában a "Boko Haram"-hoz (2), de ez a kísérletük összeomlott, amikor a nigériaiak elkezdték elmondani az igazságot. Nincsenek ELTŰNT LÁNYOK. A globális támogatás a padlóra került, és egy újabb okra volt szükség, hogy csapatokat küldhessenek Nigériába, és ellopják az új olajtartalékokat, melyeket felfedeztek.


A második ok

Sierra Leone a világ legnagyobb gyémánt szállítója. Az elmúlt 4 hónapban sztrájkok voltak, és megtagadták a gyémánt kitermelést a szörnyű munkakörülmények és a rabszolga fizetés miatt. A nyugat nem hajlandó tisztességes bért fizetni a forrásokért, mivel abban az elképzelésben él, hogy ezek az emberek a túlélésük érdekében hajlandóak egy tál rizsért és némi segélyért cserébe örökre olcsó rabszolgamunkát végezni számukra. Ezen ok miatt szintén csapatokat akarnak küldeni a helyszínre Sierra Leonéba, hogy kényszerítsék a bányászokat a sztrájk befejezésére. Ez már nem az első alkalom, hogy ez történik. Ha a bányászok megtagadják a munkát, akkor csapatokat küldenek még akkor is, ha meg kell ölniük, és le kell cserélniük őket, mert az egyetlen vágyuk az, hogy a gyémánt továbbra is áramoljon ki az országból. Persze az, hogy több hadjáratot indítsanak, hogy külön-külön megtámadják ezeket az országokat, túl gyanús lenne. De valami "Ebolához" hasonló dolog egyszerre tenné ezt lehetővé az egész térségben...

A harmadik ok

A nigériai olaj ellopása, és Sierra Leone bányászathoz történő visszakényszerítése mellett szintén csapatokat küldtek, hogy KÉNYSZERÍTSÉK a védőoltás beadását (halálos "Ebola" méreg) azoknak az afrikaiaknak, akik nem olyan bolondok, hogy szívesen lássák őket.

3000 katonát küldtek, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy ez a "méreg" továbbra is terjed, mert újra el kell mondani, hogy csak az oltással terjed! Ahogy egyre több és több hír jelenik meg Libériával kapcsolatban, hogy hazugságokkal és manipulációval tájékoztassák az amerikaiakat és az egész világot, egyre többen és többen tagadják meg, hogy meglátogassák a Vöröskeresztet. Az osztagok ráerőltetik az emberekre a "védőoltásokat", hogy biztosítsák az Ebola járvány látható megjelenését. Ezen felül védeni fogják a Vöröskeresztet a libériaiaktól és a nigériaiaktól, akik jogosan dobják ki őket a saját országukból.

A negyedik ok

Nem utolsósorban ennek az Ebola "járványnak" a MEGJELENÉSÉT (az amerikaiakat nem fogja elérni) arra fogják felhasználni, hogy megijesszenek sok millió embert, hogy oltassák be magukat "Ebola vakcinával", és hogy ez egy országos méretű járvány. Már elkezdték olyan történetekkel, hogyan hozták be Amerikába, és hogy megjelent Dallasban, hogy a fehér orvosokat meggyógyították, de a fertőzött fekete embereket nem szabad kezelni, stb.

Amit tesznek, hogy hagyják a feketéket, hogy akarják a vakcinát, mivel úgy tűnik, hogy a "gyógymódot" visszatartják a feketéktől. Tömegesen fognak rohanni, hogy megkapják azt, és akkor komoly lesz a probléma. Mindazzal együtt, amit az idei évben megtanultunk a vakcinákról, azt gondolhatnánk, hogy megtanultuk a leckét. Minden, amit tehetünk, hogy reménykedünk, mert ők arra számítanak, hogy a tudatlanságunkat kihasználva befejezhetik a tervüket.


Kérdezd meg magadtól:

Ha az Ebola valóban emberről emberre terjed, az ellenőrzött védőoltások terjesztése helyett, akkor a CDC és az Egyesült Államok kormánya miért engedi továbbra is a repülőjáratokat ezen országokba és vissza mindenféle szabályozás nélkül, VAGY ÚGY EGYÁLTALÁN?

El kell kezdenünk mindezeken gondolkodni, és megosztani az információkat globálisan, mert nem mondják el a Nyugat-Afrikában élő emberek szempontjait. Hazudnak a saját érdekükben, és nincs elég hang és lehetőség, hogy segítsen megosztani a valóságot.

Százezreket öltek, bénítottak meg és tettek fogyatékossá ezekkel és más "új" vakcinákkal a világ minden táján, és végül tudomást szereztünk róluk. Most mihez kezdünk mindezzel az információval?"

Az eredeti írás itt olvasható: https://www.facebook.com/notes/nana-kwame/ebo-lie/10202862436634177

Egy libériai születésű és amerikai egyetemen oktató professzor egy cikket írt a Libériai Observernek azt állítva, hogy az Ebola az USA bioterrorizmus kísérleteinek az eredménye. (3) Dr. Cyril Broderick többek között azt állítja, hogy Afrikában, különösen Nyugat-Afrikában évek óta tesztelik az újonnan megjelenő betegségeket, különösen az Ebolát.

"A WHO-t és számos más ENSZ ügynökséget hoztak összefüggésbe az afrikai országok kiválasztásával és arra történő csábítással, hogy vegyenek részt a tesztelésben, hogy támogassák az oltásokat."

"Jelentések szólnak olyan történetekről, miszerint az amerikai védelmi minisztérium finanszírozta az Ebola kísérleteket embereken, olyan kísérleteket, melyek csupán néhány héttel a guineai és sierra leonei járvány előtt kezdődtek." - állítja egy riport az International Business Times-ban. (4)

Ami szintén megtörténik, hogy az Ebola kitörése egybeesik az ENSZ vakcina kampányaival. A gyógyszeripari és biotechnológiai iparágak szépen profitálnak az Ebola válságból, amikor a biovédelmi-kutató tábornokok, magas rangú tisztviselők és ENSZ hivatalnokok zavartan írnak alá több millió eurós kutatás-fejlesztési szerződéseket.

Elég "véletlen" egybeesésnek tűnik, hogy a legkorábbi kitörés Guineában történt, egy időben az Egészségügyi Világszervezet (WHO), és az ENSZ gyermek ügynökségének (UNICEF) három fő vakcina kampányával. Legalább két oltási kampányt hajtott végre az Orvosok Határok Nélkül szervezet, miközben ezen vakcinák közül többet a Sanofi Pasteur állított elő, egy francia gyógyszerészeti cég, melynek fő részvényese a Rothschild-csoport.

Természetesen a Rothschildok működtetik szinte a világ összes bankját, és van egy körülbelül 500 trillió dolláros családi hálózatuk. Ők azok ezen a bolygón, akik profitálhatnak ebből az egészből.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=iNOorf3VzGY

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/10/uzenet-ghanabol-az-ebola-jarvany-nem.html #.VEUyXldfwkl
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: munkakörülmények, olajtartalékokat, tudatlanságunkat, elnéptelenedésre, olajellátásukat, kiválasztásával, rabszolgamunkát, biotechnológiai, vöröskereszttől, gyógyszerészeti, repülőjáratokat, meggyógyították, vöröskeresztet, manipulációval, profitálhatnak, világszervezet, bioterrorizmus, gyógyszeripari, kísérleteinek, kényszerítsék, ügynökségének, kétségtelenül, természetesen, biztosíthatok, elképzelésben, international, megvalósított, szerződéseket, finanszírozta, néptelenedett, történetekről, összefüggésbe, tájékoztassák, hazugságokkal, visszatartják, információkat, emberek betegedtek, amerikai kormány, számos egyéb, hazájában mindenki, egyetemi professzor, biológiai fegyver, vírus szabadalma, amerikai kormánynak, vírus szabadalomra, nyugati világban, nigériaiak elkezdték, legtöbb ember, valódi okok, oltóanyaggal megvalósított, kísérletük összeomlott, globális támogatás, Üzenet Ghánából, Egyesült Államok Afrikában, Járványügyi Ellenőrző, Megelőző Központ, Nana Kwame, Sierra Leone, Boko Haram, Nincsenek ELTŰNT LÁNYOK, Sierra Leonéba, Egyesült Államok, VAGY ÚGY EGYÁLTALÁN, Libériai Observernek, Cyril Broderick, International Business Times-ban, Egészségügyi Világszervezet, Orvosok Határok Nélkül, Sanofi Pasteur,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Isten áldja  Az agyat és a csontokat is erő...  Benned is ezerféle szín van  Emlékeimben mindenütt ott vagy...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 15  Alvó baby  Várnai Zseni - Petőfi márciusa  Nemzeti  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Ted Engstrőm gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szeüleidtől tanultad  Aztán itt van egy másik szerep...  Akit mindenki lenéz, nem tarto...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Paul David Tripp Március 16  Facebookon kaptam  Esti kép  Alvó baby  Magyarország ilyen hely.  Facebookon kaptam  Gősi Vali - Tükre lennék...  Március  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Könnyáztatta asszonysorsok  Nemzeti  Paul David Tripp Március 17  Aranyosi Ervin: Súgom a békét...  Törött csészék  Facebookon kaptam  Március 15-re emlékve  A kávé  Facebookon kaptam  Rejtő Jenő versei  Paul David Tripp Március 17  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  Heltai Jenő: Szabadság  Könnyáztatta asszonysorsok  Kokárda  Rőzsehordó nő szobra  Könnyáztatta asszonysorsok  Az ünnepről  Aztán itt van egy másik szerep...  Facebookon kaptam  Sötétség és világosság  Emlékeimben mindenütt ott vagy...  A magukat nyílt és őszinte emb...  Csendes éjszakán  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti kép  Majthényi Flóra: Mi a haza?  Rendhagyó tavaszköszöntő Horto...  Az élet  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Március 15 emlékére virágba bo...  Síró nő  Lelkünk mélyén rejlik legnagyo...  1848. március 15-én  Szép estét kedves látogatóimna...  Mindig tud adni ,  Paul David Tripp Március 17  Amikor még rangja volt...  Szép estét kedves látogatóimna...  Aranyosi Ervin: Március 15. a ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Cicus virággal  Tanuljuk meg tisztelni más ors...  Benned is ezerféle szín van  A csonk és a facsemete  Facebookon kaptam  Dóró Sándor: Ma  Facebookon kaptam  képre írva Március 15 -re emlé...  Az agyat és a csontokat is erő...  Szent-Györgyi Albert gondolata  Sajnos ezt elBalogozták  Jó éjszakát  Szép estét kedves látogatóimna...  Az embernek fiatal korában van  Por  Evan Esar tollából  Jó éjszakát  Házi botox  Facebookon kaptam  Alvó baby  Az élet  Aranyosi Ervin: Március 15-ére  Kakaós piskóta  Boldog ünnepeket kívánok minde...  Ez a miénk!  Az agyat és a csontokat is erő...  Esti kép 
Bejegyzés Címkék
emberek betegedtek, amerikai kormány, számos egyéb, hazájában mindenki, egyetemi professzor, biológiai fegyver, vírus szabadalma, amerikai kormánynak, vírus szabadalomra, nyugati világban, nigériaiak elkezdték, legtöbb ember, valódi okok, oltóanyaggal megvalósított, kísérletük összeomlott, globális támogatás, padlóra került, újabb okra, világ legnagyobb, gyémánt kitermelést, szörnyű munkakörülmények, rabszolga fizetés, túlélésük érdekében, helyszínre Sierra, sztrájk befejezésére, első alkalom, bányászok megtagadják, egyetlen vágyuk, gyémánt továbbra, egész térségben, nigériai olaj, védőoltás beadását, oltással terjed, egész világot, osztagok ráerőltetik, saját országukból, országos méretű, fehér orvosokat, fertőzött fekete, idei évben, tudatlanságunkat kihasználva, ellenőrzött védőoltások, repülőjáratokat ezen, információkat globálisan, saját érdekükben, világ minden, eredeti írás, libériai születésű, újonnan megjelenő, afrikai országok, amerikai védelmi, biovédelmi-kutató tábornokok, legkorábbi kitörés, francia gyógyszerészeti, világ összes, munkakörülmények, olajtartalékokat, tudatlanságunkat, elnéptelenedésre, olajellátásukat, kiválasztásával, rabszolgamunkát, biotechnológiai, vöröskereszttől, gyógyszerészeti, repülőjáratokat, meggyógyították, vöröskeresztet, manipulációval, profitálhatnak, világszervezet, bioterrorizmus, gyógyszeripari, kísérleteinek, kényszerítsék, ügynökségének, kétségtelenül, természetesen, biztosíthatok, elképzelésben, international, megvalósított, szerződéseket, finanszírozta, néptelenedett, történetekről, összefüggésbe, tájékoztassák, hazugságokkal, visszatartják, információkat, történetekkel, védőoltásokat, meglátogassák, megijesszenek, libériaiaktól, gondolhatnánk, nigériaiaktól, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 216
  • e Hét: 1874
  • e Hónap: 18667
  • e Év: 151584
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.