Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Szép magyar leventék
  2014-10-21 12:08:59, kedd
 
  Szép magyar leventék

Nem értem én az Európai Parlament kulturális szakbizottságát: miért nem akarja Navracsics Tibort oktatási és kulturális biztosnak?! Talán mert helyesli, hogy az iskolai olvasókönyv a hetedikeseken kísérletezik? Kiken kísérletezzen? Állatokon? Vagy mert igazságügyi miniszterként támogatta a visszamenőleges törvényhozást? Csupán azt az ortodox, a világtörténelemben sokszor bevált elvet követte, hogy akié a hatalom, azé a jog.

Esetleg azért nem tartják őt alkalmasnak az európai kulturális értékek képviseletére, mert szava sem volt, amikor a médiatörvénnyel nyirbálták Magyarországon a média szabadságát? De hát ezt most, utólag helytelennek ítélte, és hozzátette, hogy bár akkor még a magyar kormány tagja volt, most viszont már nem az. Miért is vállaljon MOST felelősséget az AKKORI tetteiért?!

Miféle grémium ez az Európai Parlament? Csak nem vár el következetességet, gerincességet és főleg elvi politizálást egy (volt) magyar kormánytagtól? Hová lennénk, ha a Nemzeti Együttműködés Rendszere a nemzeti együttműködés rendszere volna, amennyiben rendszeresen együttműködne a nemzet állampolgári csoportjaival, szakmákkal, civilszervezetekkel, konzultálna velük, meghallgatná őket, és a döntésekbe beépítené a véleményüket?! Minek nézik ezek ott Strasbourgban és Brüsszelben a magyar politikusokat?

Itt van például Fazekas miniszter, aki elcsaklizta, vagyis másra használta százhetvenezer állampolgár több mint egymilliárd forintját, amit direkt parlagfű-mentesítésre fizettek be. Nincs joga azt gondolni - és hatalma megcselekedni -, hogy átirányítja azt a pénzt jobb helyre? Vagy úgy értesült, hogy a Jobbik gárdistái már kiirtották az összes parlagfüvet? Fazekas miniszter különben sem tett mást, mint szerényen, háztáji módon utánozta a főnökét, aki nem egymilliárdot, hanem háromezermilliárdot nyúlt le a magánnyugdíjpénztárakból, és ő sem arra, amire tulajdonosaik félrerakták - nem fogják elhinni: a nyugdíjukra -, hanem ki tudja, mire.

Ezek ott az Európai Parlamentben egy másik világban élnek, ha nem is a Holdon, de Európában, nem ismerik a speciális magyar politikuslelket.

Nem értik, hogy Szijjártó miniszter őszintén mondja, hogy az embereknek elegük van a luxuskormányzásból, amikor ő maga még ellenzékben van - és ugyanolyan őszinte öntudattal költözik be a legális jövedelmének sokszorosáért vásárolt hiperluxusvillába mint kormánytag. Majd ráér bírálni a MÁSOK luxusát, amikor már nem lesz kormánytag, mint Navracsics (volt) miniszter.

A csökött européerek nem értik, hogy Szijjártó miniszter miért feledékeny, akárcsak Kósa alelnök vagy Rogán polgármester. Az egyik nem emlékszik rá, hogy a szüleitől 67 vagy 79 millió forint kölcsönt kapott a villavásárlásra, a másiknak nem jut eszébe, hogy Óbudán családi háza van, a harmadik folyamatosan elfeledkezik a lakóhelyiségeiről, mint a mesebeli király, aki az év minden napján palotája más-más szobájában hál - csoda-e, ha képtelen mindegyiket számon tartani? Ezek az emberek éjt nappallá téve dolgoznak a közjóért, nem várható el tőlük, hogy kemény munkával szerzett jövedelmükkel fillérre elszámoljanak.

Hogy érne rá például Lázár miniszterelnökségi államtitkár beszámolni - egyébként is titkos - külföldi útjainak kétmilliós szállodaszámlájáról, amikor azzal van elfoglalva, hogy Zoltai Gusztáv kinevezésével konkolyt hintsen két szerető szív, a zsidócskák és Schmidt Mária tiszta búzája közé?


Hogy érne rá például Lázár miniszterelnökségi államtitkár beszámolni - egyébként is titkos - külföldi útjainak kétmilliós szállodaszámlájáról, amikor azzal van elfoglalva, hogy Zoltai Gusztáv kinevezésével konkolyt hintsen két szerető szív, a zsidócskák és Schmidt Mária tiszta búzája közé?


Azok a szerencsétlen és műveletlen demokraták ott Strasbourgban és Brüsszelben lóhosszal le vannak maradva az olyan politológusok mögött, mint például Török Gábor vagy Lánczi András, akik szerint a ,,baromi jó politikus" (tuggyukki) arról ismerszik meg, hogy tisztában van vele, a politikai cselekvés lényege a hatalom, véletlenül sem a közjó vagy a jó kormányzás. És hogy lobogónk az a Thomas Hobbes, aki már a 17. században megmondta a tutit. Ha nem akarjuk, hogy ember embernek farkasa legyen, és a társadalmat eluralja mindenki harca mindenki ellen, akkor Orbán Viktorra van szükség. Elég, ha ő egyedül harcol mindenki ellen, aki nem kushad engedelmesen a lábához, és akkor biztosítva van a prosperálás. Ha nem is a társadalomé, az övé meg a barátaié mindenképp. Mi ez, ha nem vízió, ahogy Török politológus nevén nevezte?!

Onnan, Európából nem, de innen a magyar ugarról tisztán látni az orbáni víziót megvalósító sehonnai háztulajdonos hadapródokat, akik mindenre - és mindennek az ellenkezőjére - készek a legfőbb hadúr és a saját jövőjük skrupulusok nélküli biztosítása érdekében. Szép magyar leventék, aranyos vitézek! Büszkék vagyunk rátok, mi termeltünk ki benneteket. Mi, a nép. Mi, ágrólszakadt pusztamagyarok tartunk el titeket, ameddig erőnkből telik. A költővel kérdezzük: ,,Merre, meddig mentek?" Tudjuk is: a végsőkig. Harcra, háborúba. A karvalytőke, a bankok, a külföldi érdekcsoportok, a nemzetközi pénzügyi körök, a multinacionális intézmények és hazai ügynökeik ellen. Kódolt közösségek, tudjuk, kiféléket, miféléket értsünk rajtuk, nem is értem, miért a sifrírozás, amikor a főfőnök épp most üzent hadat a politikai korrektségnek mint olyan taburendszernek, amely megfoszt az őszinte beszédtől, az innovatív gondolkodástól. Nosza, le az álarccal, nevezzük nevén innovatívan a nemzet testén élősködő rákfenét, ahogy az a történelem során oly gyakran bevált!

Európától nem várhatjuk a megváltást, hiába látja tisztán a szép magyar leventéket, legföljebb csereberélni tudja egyikük posztját, hogy minél kevesebb vizet zavarjon a fontos ügyek pástján. De a mi itthoni aranyos vitézeinkkel nekünk magunknak kell elbánnunk.

Ha majd egyszer, a történelmi jövőben képesek leszünk rá.


- See more at: http://www.168ora.hu/velemeny/fidesz-europa-parlament-navracsics-tibor-rogan-anta l-orban-viktor-szijjarto-peter-131242.html#sthash.cruMDFg4.dpuf
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: médiatörvénnyel, taburendszernek, politikuslelket, villavásárlásra, szakbizottságát, visszamenőleges, multinacionális, százhetvenezer, érdekcsoportok, gondolkodástól, pusztamagyarok, magyarországon, korrektségnek, háztulajdonos, képviseletére, megcselekedni, politológusok, strasbourgban, együttműködés, együttműködne, kinevezésével, csoportjaival, kormánytagtól, politikusokat, elszámoljanak, gerincességet, szerencsétlen, jövedelmükkel, ellenkezőjére, sokszorosáért, hetedikeseken, miniszterként, tulajdonosaik, törvényhozást, kísérletezzen, egymilliárdot, iskolai olvasókönyv, hetedikeseken kísérletezik, visszamenőleges törvényhozást, európai kulturális, médiatörvénnyel nyirbálták, média szabadságát, magyar kormány, nemzeti együttműködés, nemzet állampolgári, döntésekbe beépítené, magyar politikusokat, pénzt jobb, összes parlagfüvet, nyugdíjukra –, másik világban, speciális magyar, Európai Parlament, Navracsics Tibort, Nemzeti Együttműködés Rendszere, Európai Parlamentben, Zoltai Gusztáv, Schmidt Mária, Török Gábor, Lánczi András, Thomas Hobbes, Orbán Viktorra,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A sors  Jó éjszakát  Alázat  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Mi lenne ha  Png csokor  Reggel van  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Reménység és erő Krisztustól e...  Szép napot kívánok  Szép estét kedves látogatóimna...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  A televizió nem a kultúrát kép...  Paul David Tripp Április 20  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Jó éjszakát  Png csokor  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Tavaszi kép  Nem számIt  A jó emberek mindig szépek mar...  Adakozás  Png csokor  Facebookon kaptam Krisztinától  Nevem  Png kutya  Facebookon kaptam  Csak a fogyatkozás látható  A másik dolog,  Egy lelki imádság  Hiányzik  Hiányzik  Facebookon kaptam Krisztinától  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Leonardo da Vinci gondolata  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Nevem  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Kerüld el az evangélium örömén...  Rátalálsz  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Éretlen vers  Boldog születésnapot a ma ünne...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam Krisztinától  Png telefon  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Szép estét  Egy maradéktalanul uralt világ  Erdőn  Facebookon kaptam  Mindig jusson idő nevetni  Nevem  Png csokor  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Németh László tollából  Bertolt Brecht -től idézet  Próbálj meg ...  Png kislány  Facebookon kaptam  Png fotel  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Adakozás  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Neked tudnod kell  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Png lepke  Makszim Gorkij gondolata  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
iskolai olvasókönyv, hetedikeseken kísérletezik, visszamenőleges törvényhozást, európai kulturális, médiatörvénnyel nyirbálták, média szabadságát, magyar kormány, nemzeti együttműködés, nemzet állampolgári, döntésekbe beépítené, magyar politikusokat, pénzt jobb, összes parlagfüvet, nyugdíjukra &#8211, másik világban, speciális magyar, embereknek elegük, legális jövedelmének, csökött européerek, harmadik folyamatosan, mesebeli király, olyan politológusok, politikai cselekvés, közjó vagy, társadalmat eluralja, barátaié mindenképp, magyar ugarról, orbáni víziót, ellenkezőjére &#8211, legfőbb hadúr, saját jövőjük, költővel kérdezzük, külföldi érdekcsoportok, nemzetközi pénzügyi, multinacionális intézmények, politikai korrektségnek, őszinte beszédtől, innovatív gondolkodástól, nemzet testén, szép magyar, fontos ügyek, történelmi jövőben, médiatörvénnyel, taburendszernek, politikuslelket, villavásárlásra, szakbizottságát, visszamenőleges, multinacionális, százhetvenezer, érdekcsoportok, gondolkodástól, pusztamagyarok, magyarországon, korrektségnek, háztulajdonos, képviseletére, megcselekedni, politológusok, strasbourgban, együttműködés, együttműködne, kinevezésével, csoportjaival, kormánytagtól, politikusokat, elszámoljanak, gerincességet, szerencsétlen, jövedelmükkel, ellenkezőjére, sokszorosáért, hetedikeseken, miniszterként, tulajdonosaik, törvényhozást, kísérletezzen, egymilliárdot, engedelmesen, polgármester, hadapródokat, elfeledkezik, kísérletezik, véleményüket, helytelennek, mentesítésre, csereberélni, rendszeresen, vitézeinkkel, politizálást, parlamentben, felelősséget, állampolgári, ágrólszakadt, folyamatosan, meghallgatná, jövedelmének, társadalmat, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2313
  • e Hét: 8045
  • e Hónap: 19156
  • e Év: 172652
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.