Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Szökjenek csak
  2014-10-24 15:17:24, péntek
 
  Szökjenek csak
2014.10.24. 07:21 | Kettes | 93 komment

Vida Ildikót és Csillag Dezsőnét, a NAV elnökét és alelnökét a schwechati repülőtéren látták szerdán. A képek alapján vagy szökésben voltak, vagy ki akarták próbálni, hogy tényleg ki vannak-e tiltva az Egyesült Államokból.

Vida állítása szerint viszont egyik sem, hanem szabadságra utazott. Szabadságra utazott a hatvannégy éves kolléganőjével együtt, családjuk nélkül, olyan úticél felé, ahová Budapestről nem indulnak járatok. Nem tudom, hogy tovább akarom-e gondolni azt a szálat, hogy Magyarország nemzeti adóhivatalának elnöke kimaxolja a munkahelyi leszbikus szerelmi ügyét és egy külpolitikai válságban, aminek ő áll a kellős közepén, a Seychelle-re utazik egy kis romantikus szextúrára. Jobb az nekünk, ha inkább azt feltételezem, hogy ez a ,,szabadságra megyek, kinek mi köze hozzá?"-verzió egy szaros kis hazugság Magyarország egyik leghatalmasabb köztisztviselőjének a szájából és ragaszkodunk ahhoz, hogy szökésben van a korrupciós botrányban érintett helyettesével együtt.

Na nem a nyomozó hatóságok elől. A nyomozó hatóságokat hivatalosan senki sem értesítette semmiről, nem néznek tévét, nem olvasnak újságot, nem böngészik a netet, számukra csak az a valóság létezik, amit feljelentés formájában eléjük tárnak, feltéve, ha párt- vagy állam szervek teszik.

Varga Mihályt szintén nem érdekli az egész. Neki nem szóltak, hogy valami van, mert ha lenne valami, akkor értesítették volna. Lefogadom, hogy arról sem tud, hogy Vida szabadságra ment. Rossz hírünk van az Ön számára, Mihály. Ez a ménkű most igazán közel csapott be Önhöz. Legközelebb talán már Ön fog egy bőröndnyi készpénzzel a schwechati reptér vécéjében bujkálni a média és a civilek elől, és az Ön főnöke fogja letagadni, hogy valaha is beszéltek volna. Alig várom, hogy a lábánál fogva húzzák ki, miközben kétségbe esve kapaszkodik az ajtókeretbe, hogy még néhány papírlapot le tudjon öblíteni a klotyón. Reálisan számolva valahogy így fog véget érni az Ön politikai, szakmai, és szabad emberként folytatott karrierje. És már nincs olyan sok hátra, Mihály.

Szóval a legvalószínűbb magyarázat, hogy a századvéges agytröszt öt nap alatt annyit bírt kitalálni, hogy az érintett állami tisztviselőket néhány hétre ki kell vonni a forgalomból, amíg a magyar sajtó, aminek a feladattartása annyira fejlett, mint egy két hónapos kutyakölyöké, rá nem veti magát a következő gumicsontra. Az internetadóra. Arra, hogy a Párt központi lapjánál főmunkatársként foglalkoztatják idegen, nem annyira baráti országok ügynökeit és büszkék rá. Arra, hogy Kövér doktor újabb stádiumba érkezett az egyéni érdekeinek a nemzet érdekei fölé helyezésén alapuló beteges, hazaáruló, mocskos életfilozófiájában, és már az uniós kilépésünkről fantáziál. Kövér úr vigyázzon, mit kíván, mert megkaphatja: ő is könnyen az Unión, sőt a latin betűkkel író világ határain kívül találhatja magát, ahogy Vida és Csillagné, és akkor még jól is járt.

Mindeközben a fent említett Habony-Heim páros perrel fenyegeti azokat, akik szóba hozzák az érintettségüket az áfacsalási-korrupciós-kitiltási botrányban. Habonyt értem, ez a reakció egyenesen következik a nyugdíjasrugdosó, egy fillér adózott jövedelmet nem kereső, mégis pazar körülmények között élő nemOrbán-tanácsadó egész eddig pályafutásából. Heim viszont valamikor egy olvasható, tisztességes gazdasági elemző volt, némi kritikai felhanggal. Mikor lett belőle az Orbán-rezsim védelmi pénzeinek behajtója? És miért? Megéri gazembernek lenni? Megérte, hogy most már egy ország véli fideszbűnözőnek?

Nagyon bízom benne, hogy nem fogunk itt megállni. Remélem, az amerikai és a német kormány még több rezsimtisztviselőt fog megbélyegezni, még több korrupciós ügyet fog kiszivárogtatni a független sajtónak, beleértve a korrupt ügyészségi vezetők viselt dolgait is, akik az ilyen ügyek feltárása helyett, azok eltusolásán serénykednek.

Abban nem reménykedem, hogy az Orbán-rezsimet demokratikus választásokkal meg lehet buktatni. De abban igen, hogy ezek a szökések a rezsim összeomlásának az előjelei.

Vida és Csillagné meg maradjanak csak szökésben. Kezdetnek megteszi.

http://orulunkvincent.blog.hu/2014/10/24/szokjenek_csak
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: nyugdíjasrugdosó, kiszivárogtatni, fideszbűnözőnek, főmunkatársként, érintettségüket, foglalkoztatják, tisztviselőket, legvalószínűbb, választásokkal, feladattartása, orulunkvincent, kolléganőjével, adóhivatalának, pályafutásából, összeomlásának, leghatalmasabb, megbélyegezni, kilépésünkről, internetadóra, helyettesével, serénykednek, feltételezem, demokratikus, kutyakölyöké, külpolitikai, magyarország, értesítették, ragaszkodunk, tisztességes, kapaszkodik, szabadságra, ajtókeretbe, budapestről, hivatalosan, hatóságokat, értesítette, schwechati repülőtéren, képek alapján, hatvannégy éves, munkahelyi leszbikus, külpolitikai válságban, kellős közepén, korrupciós botrányban, nyomozó hatóságok, nyomozó hatóságokat, ménkű most, bőröndnyi készpénzzel, schwechati reptér, civilek elől, lábánál fogva, legvalószínűbb magyarázat, századvéges agytröszt, Vida Ildikót, Csillag Dezsőnét, Egyesült Államokból, Varga Mihályt,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Reményik Sándor: Itt most virá...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép álmokat!  Mire jók ?  Esti kép  Virágvasárnap a húsvét előtti  Nagyhétfő:  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Soli Deo gloria  Facebookon kaptam  Válaszok a halál után  Vérnyomáscsökkentés  Maci az északi fény alatt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  Heltai Jenő: Március  Hibáztam már  Facebookon kaptam  Amikor Jézusnak gondjai voltak...  Kőrösi Csoma Sándor gondolata  A csend aranyat ért  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Nagyhétfő:  A máj egészségét biztosító és ...  Levél lány  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 27  képre írva  Magyarországon 1978 óta ünnepe...  Alvó baby  Szép estét kedves látogatóimna...  A máj egészségének javítása te...  Táplálékok a máj egészségének ...  Kövesd a vezetőt  Alvó cica  Levél lány  Facebookon kaptam Krisztinától  Kövesd a vezetőt  Alvó kisfiú  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Jézus amikor fölment a hegyre,...  Facebookon kaptam  Alvó baby  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos - A régi ház küsz...  Egy imádság Ágoston Vallomások...  Egy imádság Ágoston Vallomások...  Facebookon kaptam  A szeretetről  Facebookon kaptam  Jézus amikor fölment a hegyre,...  Jó éjszakát  Esti kép  Paul David Tripp Március 27  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Virágvasárnap: az élet és a re...  J. Donald Walters  Facebookon kaptam  Devecsery László - Húsvét  Sir Andrew Lloyd Webber  A pálma a győzelem és a diadal...  Facebookon kaptam Krisztina b...  2004-es kivégzés után  Zilahy Lajos - A régi ház küsz...  Márciuzs 24.  képre írva  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A csend aranyat ért  Március 25. - Gyümölcsoltó Bol...  Alvó cica  Ha nyitott vagy  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy imádság Ágoston Vallomások...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Amikor még kicsi voltál... 
Bejegyzés Címkék
schwechati repülőtéren, képek alapján, hatvannégy éves, munkahelyi leszbikus, külpolitikai válságban, kellős közepén, korrupciós botrányban, nyomozó hatóságok, nyomozó hatóságokat, ménkű most, bőröndnyi készpénzzel, schwechati reptér, civilek elől, lábánál fogva, legvalószínűbb magyarázat, századvéges agytröszt, érintett állami, magyar sajtó, feladattartása annyira, következő gumicsontra, egyéni érdekeinek, nemzet érdekei, uniós kilépésünkről, latin betűkkel, fent említett, reakció egyenesen, fillér adózott, ország véli, német kormány, független sajtónak, korrupt ügyészségi, ilyen ügyek, rezsim összeomlásának, nyugdíjasrugdosó, kiszivárogtatni, fideszbűnözőnek, főmunkatársként, érintettségüket, foglalkoztatják, tisztviselőket, legvalószínűbb, választásokkal, feladattartása, orulunkvincent, kolléganőjével, adóhivatalának, pályafutásából, összeomlásának, leghatalmasabb, megbélyegezni, kilépésünkről, internetadóra, helyettesével, serénykednek, feltételezem, demokratikus, kutyakölyöké, külpolitikai, magyarország, értesítették, ragaszkodunk, tisztességes, kapaszkodik, szabadságra, ajtókeretbe, budapestről, hivatalosan, hatóságokat, értesítette, feljelentés, legközelebb, készpénzzel, gumicsontra, gazembernek, mindeközben, repülőtéren, körülmények, eltusolásán, megkaphatja, reménykedem, forgalomból, századvéges, maradjanak, felhanggal, munkahelyi, korrupciós, romantikus, ügyészségi, szextúrára, következik, érdekeinek, helyezésén, schwechati, papírlapot, magyarázat, találhatja, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 0
  • e Hét: 2260
  • e Hónap: 19053
  • e Év: 151970
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.