Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Tegnap is magas fordulatszámon pörgött a hülyeséggyár a parl
  2014-10-29 07:35:00, szerda
 
  Netadó-tüntetés: titkosszolgálatok szervezték
Tegnap | 08:01

Tegnap is magas fordulatszámon pörgött a hülyeséggyár a parlamenti ülésnapon. A napirend előtti felszólalásokból az a kép alakult ki, hogy a netadó elleni tüntetést az amerikai titkosszolgálat szervezte az MSZP-vel karöltve, amelyen Demszky Gábor randalírozott.

Egészen meglepő módon Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter szót kért a parlament mai ülése előtt, hogy beszámoljon az amerikai kitiltással kapcsolatban az adóhatóság tevékenységéről. Ám ha már szót kapott, először a netadót védte meg, mondván: nem a felhasználók fogják fizetni, így érthetetlen a tiltakozás.
Amúgy persze nyitottak a párbeszédre, de a vandalizmus megdöbbentő. (Tegyük hozzá: "a szolgáltatók a verseny miatt nem háríthatják át a adót" típusú érvelés legutóbb a tranzakciós adó bevezetésekor volt hallható. Az eredmény ismert: minden bank azonnal áthárította a terhet az ügyfelekre, amelyet később az országgyűlés törvényben tiltott meg a számukra. Így az a világújdonság állt elő, hogy a pénzintézetek olyan szolgáltatásért fizetnek adót, amelyből semmilyen bevételük nem származik.)

Ezt követően Varga azt kezdte ecsetelni, mennyi mindet tesz az adóhivatal az ÁFA-csalások visszaszorítása érdekében. Közölte, hogy egy amerikai sötőolaj-gyártó cég már 2011-ben felvette a kapcsolatot a NAV-val, bejelentésük hatására pedig több nyomozás is indult. A miniszteri beszámoló sajátossága: eddig a kormány azt állította, hogy semmiféle adócsalásról nem tud, az amerikaiak nem adtak át egyetlen információt sem, így aztán lépni sem tudnak az ügyben. Most végre elismerte azt, amiről a sajtó már napok óta cikkezett: az élelmiszer-gyártásban érdekelt vállalatok (csak részben amerikai tulajdonú cégek) bejelentéseket is tettek, illetve szakmai segítséget ajánlottak a magyar hatóságnak. Csak úgy röpködtek a számok, amelyek végén kiderült: az egyik ügyben 14 milliárdnyi elcsalt adót tártak fel, ellentételezésül pedig lefoglaltak 100 millió forintnyi vagyonelemet. Az állítólag 2011-ben kezdődött nyomozásban azonban - mint kiderült Varga szavaiból - még a vádemelésig sem jutottak el a magyarok.

A felszólalásra érkező ellenzéki kritika sem mozgott széles skálán: nevezzék meg az USA-ból kitiltott kormányalkalmazottakat; miért nem cáfol Vida Ildikó, a NAV elnöke, ha nem érintett; vonják vissza a netadót, ahogy van.

A kereszténydemokrata Hargitai János volt az első, aki kijelentette: a tegnapi, netadó elleni tiltakozás valójában csak ürügyként használta az új sarc tervét, mert az igazából az ellenzék szervezte kormányellenes demonstráció volt. Ugyanis - így Hargitai - a választásokon vesztes, "erőtlen ellenzék" az utcára és nemzetközi fórumok elé viszi a problémáit. "De veszíteni fognak", mert a kétharmad közben azt csinál majd, amit akar. Sőt, azt is megtudtuk tőle, hogy Orbán Viktor kormánya eddig milyen keményen harcolt az adócsalók ellen, de - na kinek a hibájából? - az Európai Unió miatt nem tudott elfogadtatni számos olyan jogszabályt, amely a hatékonyabb fellépést segítette volna.

Rogán Antal természetesen az amerikaiakat szidta, amiért nem hozzák nyilvánosságra a náluk lévő adatokat, valamint közölte: a tegnapi megmozduláson az ellenzék volt vandál és erőszakos.

A szokásos napirend előtti felszólalások sem kanyarodtak túl messzire e témáktól. A szocialista Lukács Zoltán közölte: a NAV elnökének tisztáznia kell magát, mert különben az egész hivatalt járatja le. Idézte a demonstráció egyik jelszavát is: Bűnözőknek nem fizetünk adót.

A kormány nevében válaszoló Lázár János a jelek szerint egyetlen képet sem látott a tüntetésről, mert kijelentette: csak a bűnözők nem fizetnek adót. Ezután egy józan ésszel nehezen követhető gondolatmenetbe bonyolódott a miniszter. Kezdjük onnan, hogy október 23-ra Lázár a hódmezővásárhelyi önkormányzati portálra rakta ki ünnepi mondanivalóját, amelynek lényege: az USA és Nyugat-Európa számtalanszor cserben hagyott minket, ezért már nem hiszünk nekik. "A rendszerváltás csődje éppen az, hogy a Kelet rabságát a Nyugat gyámsága váltotta fel." E gondolatok után a parlamentben ma kijelentette: az Egyesült Államok Magyarország barátja és jó szövetségese. Hozzátette: Andre Goodfriend ügyvivő maga közölte, hogy a kitiltás magánügy, így sem a kormánynak, sem a közéletnek nem kell semmit tennie ezzel kapcsolatban. Ám ahelyett, hogy ebbe belenyugodva Lázár leült volna, mégis cselekvésre bíztatta sajátjait - már ha az USA végre hajlandó lenne kiadni az információkat. Végül bejelentette: a kormány feladata, hogy megvédje a magyar állampolgárokat, akár ilyen esetben is. Akkor most mégis közügy, amiben csinálni kell valamit, vagy nem? Ugyan akkora rejtély ez a számunkra, mint amit a NAV elnökéről mondott. Szerinte ugyanis Vida Ildikó azért nem válaszolt nyaralása előtt az RTL Klubnak az érintettségét firtató kérdésre, mert nem érintett. (Habony Árpádtól személyesen Lázár Jánosig ennek ellenére el tudták mondani, hogy nem érintettek. Ez csak a "nemérintett" Vidának nem megy a jelek szerint.)

Szusszanásnyi időt adva az aktuálpolitikába belefáradtaknak, a KDNP-s Rubovszky György mindenszentekről kedzett beszélni. Az unalomfaktort kimaxolva még a kormány sem tudott reagálni az elhangzottakra.

Bár általában eltekintünk a jobbikos felszólalások ismertetésétől, annyit mindenképp közölnünk kell, hogy a széljobb ismét megfejtette a titkot. Szerintük ugyanis, mivel az amerikai ügyvivő ott volt a tegnapi tüntetésen, az egészet az ország ellen törő titkosszolgálatok szervezték, persze baloldali ármánykodással. Yesssssssss!

Varga Mihály állhatatos konoksággal ismételgette: a NAV mindent megtesz, az USA adja ki az adatokat, a demonstrációt a vandál baloldal szervezte.
Az LMP-s Szél Bernadett szerint Vida Ildikó elmenekült az országból, valamint közölte: ha a kétharmad annyira elkötelezett a korrupciós és adócsalási ügyek feltárásában, akkor miért nem támogatják az e célt szolgáló parlamenti vizsgálóbizottság létrehozását. Felszólalása végén bár átadott Vargának egy támogatói aláírási ívet, a miniszter nem szignózta azt.

Lázár János újra felidézte az ügyvivői mondatot: a kitiltás nem közügy, az USA semmit nem vár a magyar államtól. Ezúttal azt is megtudtuk tőle, hogy Vidától nem szabad semmit kérdezni, amikor szabadságon van, mert az neki is jár. Emellett bejelentette: nyomozás folyik az ÁFA-csalások ügyében, amelyeket a volt NAV-vezető, Horváth András jelentett be, a trafikmutyival kapcsolatban és a gyanús földosztások miatt is. Azt azonban nem tette hozzá: NAV-ügyben épp a bejelentő, Horváth ellen nyomoznak, ahogyan trafik-ügyben is a leleplező volt fideszes képviselő van a hatóságok célkeresztjében.

A párt öklének számító Rogán Antal sem fogott fel semmit a tegnapi, több tízezres megmozdulásból, csupán azt: az ellenzék vandál, netadó pedig kell, különben nem lesz családi adókedvezmény. (Míg az előbbiből 20 milliárd bevételt remél az állam, az utóbbi 230 milliárdos kiadást jelent. Eddig is a netadóból kapták vissza a családok?)

Varga Mihály bőszen bólogatott, majd kijelentette: aki az adóhatóságot kritizálja, valójában az adócsaló cégek szószólója. Jó, hogy szólt, hisz eddig csak azt tudtuk - Boross Péter volt miniszterelnöktől -, hogy aki a kormányt bírálja, az az országot támadja.

Köszönjük a részvételt.

http://www.stop.hu/belfold/netado-tuntetes-titkosszolgalatok-szerveztek/1273546/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: ellentételezésül, mindenszentekről, felszólalásokból, aktuálpolitikába, belefáradtaknak, tevékenységéről, állampolgárokat, nemzetgazdasági, titkosszolgálat, célkeresztjében, visszaszorítása, gondolatmenetbe, szolgáltatásért, fordulatszámon, kormányellenes, trafikmutyival, ármánykodással, ismertetésétől, elhangzottakra, bejelentéseket, megmozdulásból, mondanivalóját, rendszerváltás, nyilvánosságra, számtalanszor, információkat, unalomfaktort, választásokon, önkormányzati, pénzintézetek, adókedvezmény, érintettségét, felszólalásra, szusszanásnyi, felszólalások, bevezetésekor, parlamenti ülésnapon, napirend előtti, netadó elleni, amerikai titkosszolgálat, amerikai kitiltással, adóhatóság tevékenységéről, netadót védte, felhasználók fogják, vandalizmus megdöbbentő, verseny miatt, eredmény ismert, országgyűlés törvényben, pénzintézetek olyan, amerikai sötőolaj-gyártó, miniszteri beszámoló, magyar hatóságnak, Demszky Gábor, Varga Mihály, Vida Ildikó, Hargitai János, Orbán Viktor, Európai Unió, Rogán Antal, Lukács Zoltán, Lázár János, Egyesült Államok Magyarország, Andre Goodfriend, Habony Árpádtól, Lázár Jánosig, KDNP-s Rubovszky György, LMP-s Szél Bernadett, Horváth András, Boross Péter,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  József Attila - Kopogtatás nél...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Márai Sándor, eredeti nevén  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Egyszerű  Facebookon kaptam  Nagyi süt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  József Attila - Kopogtatás nél...  Nevelőszülőkhöz adták,  Facebookon kaptam  Nézni  Facebookon kaptam  Reggel van  Facebookon kaptam  A bab gyógyhatásairól  Facebookon kaptam  jó reggelt  Tekintsd Őt hűnek  Erdei gyöngyvirág  Tekintsd Őt hűnek  Idézetek a magányról  40 felett  A haragos ember  Tavaszi szél vizet áraszt  Búcsúbeszéd A Józan Ész halálá...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Nagyi süt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Spenót  Facebookon kaptam  Előled is hozzád  Facebookon kaptam  azzal harcolj  Facebookon kaptam  A felvilágosodás...  Szép estét kedves látogatóimn...  Idézetek a magányról  Facebookon kaptam  Alvó kislány  És van a rabság.  Paul David Tripp Április 11  Facebookon kaptam  Baudelaire - Visszaháramlás  40 felett  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Ha senki sem  Spenót  Facebookon kaptam  Folytasd tovább a befejezésig  Idézetek a magányról  Spenót  A Balaton-felvidék tanúhegye  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Szabó M. Gita A maradék idő  Ma van a magyar költészet napj...  Kitaszítva  ajándék, mellyel meglepem  Szabó M. Gita A maradék idő  Facebookon kaptam  Remy Bellau - Április  Molnár Ferenc: imádom!  Folytasd tovább a befejezésig  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Baudelaire - Visszaháramlás  jó reggelt  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Szabó M. Gita A maradék idő  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Szép estét kedves látogatóimn...  A bab gyógyhatásairól  Facebookon kaptam  És van a rabság.  Spenót fasírttal  Osvát Erzsébet - Április...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Remy Bellau - Április  A női sziv  Facebookon kaptam  Egyszer mindannyian hazatérünk 
Bejegyzés Címkék
parlamenti ülésnapon, napirend előtti, netadó elleni, amerikai titkosszolgálat, amerikai kitiltással, adóhatóság tevékenységéről, netadót védte, felhasználók fogják, vandalizmus megdöbbentő, verseny miatt, eredmény ismert, országgyűlés törvényben, pénzintézetek olyan, amerikai sötőolaj-gyártó, miniszteri beszámoló, magyar hatóságnak, egyik ügyben, állítólag 2011-ben, felszólalásra érkező, ellenzék szervezte, választásokon vesztes, kétharmad közben, adócsalók ellen, hatékonyabb fellépést, amerikaiakat szidta, náluk lévő, tegnapi megmozduláson, ellenzék volt, szokásos napirend, szocialista Lukács, egész hivatalt, demonstráció egyik, kormány nevében, jelek szerint, józan ésszel, hódmezővásárhelyi önkormányzati, rendszerváltás csődje, kitiltás magánügy, kormány feladata, magyar állampolgárokat, érintettségét firtató, aktuálpolitikába belefáradtaknak, unalomfaktort kimaxolva, jobbikos felszólalások, széljobb ismét, amerikai ügyvivő, tegnapi tüntetésen, ország ellen, vandál baloldal, kétharmad annyira, támogatói aláírási, ügyvivői mondatot, magyar államtól, volt NAV-vezető, trafikmutyival kapcsolatban, gyanús földosztások, leleplező volt, hatóságok célkeresztjében, párt öklének, ellenzék vandál, netadóból kapták, adóhatóságot kritizálja, adócsaló cégek, kormányt bírálja, ellentételezésül, mindenszentekről, felszólalásokból, aktuálpolitikába, belefáradtaknak, tevékenységéről, állampolgárokat, nemzetgazdasági, titkosszolgálat, célkeresztjében, visszaszorítása, gondolatmenetbe, szolgáltatásért, fordulatszámon, kormányellenes, trafikmutyival, ármánykodással, ismertetésétől, elhangzottakra, bejelentéseket, megmozdulásból, mondanivalóját, rendszerváltás, nyilvánosságra, számtalanszor, információkat, unalomfaktort, választásokon, önkormányzati, pénzintézetek, adókedvezmény, érintettségét, felszólalásra, szusszanásnyi, felszólalások, bevezetésekor, demonstrációt, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 124
  • e Hét: 463
  • e Hónap: 4208
  • e Év: 157704
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.