Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A Fidesz és Orbán megítélése a nemzeti radikális oldalon
  2014-10-31 07:32:53, péntek
 
   
  A Fidesz és Orbán megítélése a nemzeti radikális oldalon
2014. október 30. 08:08
Hunhír.info


Miért támadja az Orbán-kormányt a Nyugat, ha a Fidesz a cionista világhatalom engedelmes kiszolgálója? Úgy hiszem, régen eljött az ideje annak, hogy a radikális nemzeti mozgalom - és azon belül kiemelten a Jobbik szimpatizánsai - köreiben alaposan átgondoljuk végre Orbán Viktorral és általában a Fidesszel kapcsolatos nézeteinket. A radikális nemzeti oldalon persze régóta húzódik egy választóvonal, melynek létezéséről azonban - a Jobbik egységének megőrzése végett - nem illik beszélni. A választóvonal egyik oldalon azok állnak, akiknek az a baja a Fidesszel, hogy ,,nem eléggé radikális". A másik oldalon meg azok találhatók, akik meg vannak győződve arról, hogy a ,,Soros-pénzen kiképzett", velejéig korrupt, ,,tolvaj, gazember" fideszesek valójában a cionista világhatalom utasításai szerint cselekednek. Olvasónk fejtegetése.

Mivel a Jobbiknak elsőrangú érdeke, hogy a legteljesebb mértékben megkülönböztesse magát a Fidesztől, és így vele szemben az ,,egyedüli alternatívaként" kínálja magát, ezért a radikális hazafiak köreiben az elmúlt években erőteljes kampány folyt a Fidesz befeketítése érdekében. Az ,,eredmény" nem maradt el. Elég beleolvasni a Jobbikhoz ilyen-olyan formában kötődő weblapok kommentjeibe, melyekben Orbánt rendre útszéli hangnemben gyalázzák (a ,,törpe", ,,cigány" jelzők még az enyhébbek közül valók), a Fidesz intézkedéseit (beleértve a bankadóra, a multicégek megadóztatására, a rezsicsökkentésre vonatkozó intézkedéseket) pedig a balliberálisok érveit felhasználva élesen kritizálják.

Természetesen muszáj is a Fideszt bírálni, mert hibák sokaságát követi el, és a párt vezetői és tagsága körében sajnos karrieristák, naplopók, tolvajok és ügynökök is szép számmal megtalálhatók. De nem itt van a kutya eltemetve. Mert melyik párt (főleg kormánypárt) nincs tele korrupt alakokkal, valamint volt és jelenlegi kémekkel? Mindegyik tele van velük, ami nem jelenti természetesen, hogy nem lenne kötelességünk rámutatni a visszásságokra - történjenek azok bármelyik politikai oldalon.

Az igazi kérdés azonban a Fidesszel kapcsolatban a párt ,,konzervatív fordulata" óta a következő: vajon a Fidesz alapjaiban magyar érdekeket képviselő politikai erő, amely gesztusok sokaságával igyekszik félrevezetni a globális birodalom uralkodó köreit, vagy pedig éppen ellenkezőleg, cionista érdekeket képvisel, és a gesztusok sokaságával éppen a magyarságot kívánja félrevezetni. A dilemma jól ismert a nagyhatalmak malomkövei közé szorított kis nemzetek történetéből. A hintapolitika persze gyakran végzetes lehet, mert előfordulhat, hogy a ravaszkodó, lavírozó politikusoknak végül már senki sem fog hinni: ez lett a végzete 1541-et követően Fráter Györgynek (aki a török és az osztrák hatalomnak tett gesztusokat, végül már senki sem hitt neki, majd Habsburg-katonák megölték), és Kállay Miklósnak is (aki elvesztette a németek bizalmát, de nem volt képes Magyarországot a háborúból kiléptetni sem). Ezzel szemben például Bethlen Gábor viszonylag eredményesen lavírozott a Török és a Habsburg Birodalom között, biztosítva ezzel az Erdélyi fejedelemség fennmaradását és virágzását.

Vajon hintapolitikát folytat-e Orbán Viktor a magyar érdekek védelmében? Az Orbán Viktor és kormánya elleni nemzetközi lejárató kampány, és főleg az USA legutóbbi lépései fényében a feltett kérdésre csakis igennel felelhetünk. Maga Orbán is megüzente a nemzeti érzelmű magyaroknak (csak éppen sokan nem értették, vagy nem akarták érteni), hogy időnként ,,pávatáncot" kénytelen lejteni Brüsszelben. Néha azonban meglepően, már-már öngyilkos módon világosan szólal meg: például akkor, amikor olyasmiket mond, hogy a ,,baloldal ráront a saját nemzetére", vagy amikor az ,,illiberális állam létrehozásáról" illetve az Európába történő bevándorlás veszélyeiről értekezik. Orbán Viktornak a jobbikosok között is elismerést kiváltó megnyilatkozásai meglehetősen számosak.

Ezzel szemben persze több példát lehetne felhozni a liberális-cionista körökben elismerést arató kijelentéseire is: az izraeli Likud és a Fidesz ,,testvérpártiságára" utaló mondatától kezdve egészen odáig, hogy a ,,zsidók Isten ajándékai", a cigányok pedig ,,rejtett erőforrások". Figyelemre méltó viszont, hogy ugyan fegyverhordozóit (beleértve Áder Jánost) kivezényli ugyan mindenféle holokauszt-megemlékezésekre, ahol azok elmondják ugyan a kötelező ünnepi szövegeket, ezzel szemben maga Orbán Viktor a lehető legritkább esetben vesz részt holokauszt-rendezvényeken. Más országok állam-és kormányfőivel szemben Orbánt nem láttuk még sem az Élet menetén, sem Auschwitz-Birkenauban, sem más, úgynevezett haláltáborban. A Szabadság téri emlékmű ügyében is meglehetős állhatatossággal tartott ki a magyarság kollektív bűnösségét tagadó álláspontja mellett.

Csakhogy Orbán Viktor azt is mondta - gyakran fejére is olvassák -, hogy ,,ne azt nézzék, amit mond, hanem amit tesz". Nézzük tehát, mit tesz. Orbán nemzeti radikális kritikusai joggal emlegetik fel a cionista Hit Gyülekezetének a történelmi egyházak rangjára emelését, 1914 holokauszt-emlékévvé nyilvánítását, Imre Kertesz kitüntetését, Zoltai Gusztáv, valamint egykori kommunista besúgók magas posztokra kinevezését, az elszámoltatás elmaradását (habár például Gyurcsány sokkal több szolgálatot tesz szabadlábon, mint börtönben, mert gátolja a balliberális egység megteremtését), a National Policy Institute elnevezésű intézmény rendezvényének betiltását. (Holott a ,,fajvédő" konferencia egyik szervezője, Jared Taylor a szűk körben megtartott összejövetelen elmondott beszédének jelentős részével maga Orbán is valószínűleg egyetértett volna.)

Az Orbán elleni, a radikális jobboldal köreiben is egyre féktelenebb gyűlölethullámok közepette félve teszem fel a kérdést: nem lehetséges, hogy a felsorolt, joggal ellenszenves intézkedések a minket uraló világhatalom megbékítésére, illetve félrevezetésére szolgálnak? Hiszen a másik oldalon ott vannak az Orbán-kormánynak a magyarság érdekeit szolgáló lépései: a kettős állampolgárság bevezetése, a multicégek, bankok és biztosítók megadóztatása, a nagy médiacégeket (és főleg az RTL Klubot) sújtó reklámadó bevezetése, Paks orosz közreműködéssel történő kibővítése, a ,,keleti nyitás" érdekében tett gyakorlati lépések, a Sukoró körüli zsidó ingatlan biznisz elgáncsolása, Nyirő József és Wass Albert életművének a tantervbe emelése, a családok támogatását célzó törvények életbe léptetése, az Ökotárs nevezetű, a globális háttérhatalom érdekkörébe tartozó alapítvány gyalázatos visszaéléseinek felgöngyölítése.

De ha valakit nem győznek meg az Orbán-kormány radikális nemzeti szemmel nézve is támogatható intézkedései, akkor tegyük fel a kérdést: vajon miért támadja az EU, a globalista-liberális sajtó hosszú évek óta, és miért támadja immár az Obama-adminisztráció is a budapesti vezetést, amennyiben az ténylegesen a nyugati világot irányító háttérhatalom engedelmes kiszolgálója? Erre a kérdésre a radikális jobboldal Orbán-ellenes köreiben azt a választ szokás adni, hogy vagy puszta szemfényvesztésről van szó, vagy pedig arról, hogy a nyugati világ döntéshozói és újságírói teljesen tájékozatlanok a magyarországi viszonyokat illetően. Nos, ez utóbbi feltételezéssel kapcsolatban azért idézzük emlékezetünkbe: legalábbis Edward Snowden leleplezései óta tudhatjuk, hogy a titkosszolgálatok milyen elképesztő mennyiségű információkat gyűjtenek be úgy a közélet szereplőiről, mint az egyszerű állampolgárokról. A nyugati átlagember, sőt számos újságíró is lehet tájékozatlan, azonban a globális birodalom urai és a szolgálatukban álló politikusok korántsem mind azok. Ami pedig a megtévesztést illeti, tisztában vagyok vele, hogy a nyugati elitek előszeretettel nevezik ki ellenségnek saját leghűségesebb fegyverhordozóikat, miként arra is sok példát látunk, hogy (látszólagos) ellenségeiket küldik harcba saját világuralmi céljaik megvalósítása érdekében. Azonban a Nyugat Orbán-ellenes hisztériájának és főleg az USA legutóbbi, magyar kormánytisztviselőket is érintő ,,kitiltásainak" fényében aligha lehet kétségünk: az óvatosan lavírozgató Orbán-kormány a globális nyugati oligarchia útjában áll.

Az Orbán-kormány - a cionisták megbékítése érdekében tett kijelentései és intézkedései ellenére - ugyanis számos olyan akciót hajtott végre, amellyel ténylegesen is sértette a globális birodalom elitjének érdekeit: Orbán Viktor "iIliberális demokráciáról" szóló beszédétől kezdve a sukorói ingatlanspekuláció megtorpedózásán, illetve a bankok és multik megadóztatásán keresztül, egészen a ,,civil szervezeteknek" álcázott, az amerikai kormányzati körökhöz is közelálló pénzosztó maffiák körmére koppintásáig. A multik, bankok, biztosítók, médiák, telekommunikációs és internetszolgáltató cégek megadóztatása pedig talán nem csupán a pénzbehajtás céljait szolgálja, hanem a hosszabb távú cél éppen a Nyugat hazánk felett gyakorolt nyomasztó gazdasági - és ezzel politikai - befolyásának csökkentése lehet. Az Orbán-kormány vélhetően abban reménykedik, hogy a megadóztatott nyugati bankok és cégek egy része idővel kivonul innen, és helyükre orosz, kínai és arab vállalkozások nyomulnak be. Ami nem más, mint a Jobbik köreiben is oly sokat hangoztatott keleti nyitás.
Vajon egy Jobbik vezette kormány nem ugyanazon az ösvényen haladna tovább, mint az Orbán-kormány? Ha lehetséges, akkor talán kevesebb megállással, kevesebb bizonytalankodással haladna rajta, és kevesebb megtévesztő, békítő gesztust tenne a minket kiszipolyozó világhatalomnak. De ez a különbség indokolja-e az Orbán Viktort és a Fideszt övező egyre növekvő utálatot a radikális nemzeti tábor berkeiben?

Látva a lavírozó, a globális világhatalom számára gesztusok sokaságát tevő Fideszre zúduló össztüzet, fölmerül az a kérdés is, hogy vajon a Fideszhez képest sokkal radikálisabb Jobbik-kormány létét meddig tűrné el a globális birodalmi elit? Ne legyenek illúzióink: amennyiben a Fidesz vezette kormányt akár most, akár a későbbiekben a globális világerők megbuktatják, nem a Jobbik fog hatalomra kerülni, hanem a mostani ,,netadó" elleni tüntetések során életre keltett, (és Soros-pénzeken felhizlalt) ,,baloldali" politikai tábor.

Zábori László - Hunhír.info

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=79529
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: gyűlölethullámok, állampolgárokról, állhatatossággal, megemlékezésekre, megnyilatkozásai, megkülönböztesse, fegyverhordozóit, közreműködéssel, alternatívaként, megadóztatására, félrevezetésére, visszaéléseinek, megtorpedózásán, feltételezéssel, felgöngyölítése, világhatalomnak, magyarországot, hintapolitikát, létrehozásáról, politikusoknak, balliberálisok, szervezeteknek, megadóztatásán, intézkedéseket, visszásságokra, hisztériájának, összejövetelen, tájékozatlanok, állampolgárság, adminisztráció, rendezvényének, emlékezetünkbe, előszeretettel, szolgálatukban, rendezvényeken, kijelentéseire, nemzeti radikális, cionista világhatalom, ideje annak, radikális nemzeti, választóvonal egyik, másik oldalon, legteljesebb mértékben, radikális hazafiak, elmúlt években, enyhébbek közül, multicégek megadóztatására, rezsicsökkentésre vonatkozó, balliberálisok érveit, párt vezetői, kutya eltemetve, visszásságokra –, Orbán Viktorral, Fráter Györgynek, Kállay Miklósnak, Bethlen Gábor, Habsburg Birodalom, Orbán Viktor, Maga Orbán, Orbán Viktornak, Áder Jánost, Csakhogy Orbán Viktor, Imre Kertesz, Zoltai Gusztáv, National Policy Institute, Jared Taylor, Nyirő József, Wass Albert, Edward Snowden, Nyugat Orbán-ellenes, Orbán Viktort, Zábori László,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
04.02. 12:01 Modric 2021 nyaráig a Real Madridban marad
04.02. 12:01 Koronavírus - MNB: a járványhelyzet felerősíti a digitalizációt a bankszekt...
04.02. 11:51 A vártnál nagyobb mértékben csökkentek a termelői árak februárban az euróöv...
04.02. 11:51 Koronavírus - Ursula von der Leyen és Giuseppe Conte a sajtón keresztül üze...
04.02. 11:41 Kvótaper - Uniós bíróság: Magyarország, Lengyelország és Csehország nem tel...
04.02. 11:31 Kvótaper - Varga Judit: Magyarország továbbra sem kér a migránskvótából
04.02. 11:21 Koronavírus - MSZP: vagy csak írásbeli, vagy csak szóbeli érettségi legyen
04.02. 11:21 Koronavírus - Orvosi arcpajzsokat nyomtat az Airbus
04.02. 11:21 ITM-államtitkár: mostanáig közel 2900 informatikus munkába állítását segíte...
04.02. 11:21 La Liga - A Barcelona Neymart és Martínezt is akarja
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Tavaszi kép  Szuhanics Albert Ne félj!  Facebookon kaptam  Virágok vázában  Szèp délutánt  San Giovanni Rotondo harangsz...  Viszlát március  Mi számít?  Imádság  Április - Rúzsa Magdi  Fürtös gyöngyike virág  Útravaló – 2020. április...  Ragyogó rügyre ült le most a n...  Facebookon kaptam  Szolgálat  Virágok vázában  Facebookon kaptam  Csendélet  Április  A lélek nyugalmát . . .  Székely János: Gyöngyöspatai i...  Menekülés az eljövendő haragtó...  Kis depi - Háromszázkettedik n...  Szèp estét kedves látogat...  A Szentírás üzenete - 2020. áp...  Egy Fülöp-szigeteki nővér is a...  Imádkozzunk együtt napról napr...  Vigasztaló sorok a - Kijárás ...  Mai harmónia kártyám  Japán cseresznyefa virágba  Facebookon kaptam  Néptelen utcákon  5. nagyböjti hét szerda 04.01  Április Esőt érlelő  Székely János: Gyöngyöspatai i...  Áprilisi tréfálkozás  4. Titkok, melyeket nem vihete...  4. Titkok, melyeket nem vihete...  Menekülés az eljövendő haragtó...  Scherer bíboros: „Viták ...  Vigasztaló sorok a - Kijárás ...  Facebookon kaptam  Sexy nő  Facebookon kaptam  Az áprilisi rügyekhez  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Elveszett álmok /Dalszöveg  Raniero Cantalamessa, a Pápai ...  Mai nap képe - gyönyörű virág  Mai harmónia kártyám  Vízcseppes rózsa  Tavaszi kép  Vidám szép napot kívánok !  Fagyos kezek és lábak  Kislány napernyővel  Szuhanics Albert Ne félj!  Facebookon kaptam Krisztina ba...  Facebookon kaptam  Óvintézkedések gyermekek számá...  Megbocsátás  Png nő  Levendula csokor  Raniero Cantalamessa, a Pápai ...  Eljött végre április! Április ...  Bohócruhában  Székely János: Gyöngyöspatai i...  Vízcseppes rózsa  Az ember teremtetésének célja  Kellemes délutánt kívánok  Kislány virágot szed  Imádkozzunk együtt napról napr...  Kibomlott a cipőfűződ, meg ne ...  Menekülés az eljövendő haragtó...  A Szentírás üzenete - 2020. áp...  Clematis  Pope Francis-Holy Mass at Casa...  Szebenyi Judit - Április bolon...  Facebookon kaptam  Imádság  Április  Sexy nők  Viszlát március  Facebookon kaptam  Április 1.  Facebookon kaptam  Istennel vagyunk mi győztesek  Imádság  Mai nap képe - gyönyörű virág  Figyelem  Április - Rúzsa Magdi  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Kellemes kávézást!  Szentmisék a Hegyvidéki TV csa...  Békés estét - jó éjszakát kív...  Vidám szép napot kívánok !  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Imádság  Pio atya Teljes film magyarul 
Bejegyzés Címkék
nemzeti radikális, cionista világhatalom, ideje annak, radikális nemzeti, választóvonal egyik, másik oldalon, legteljesebb mértékben, radikális hazafiak, elmúlt években, enyhébbek közül, multicégek megadóztatására, rezsicsökkentésre vonatkozó, balliberálisok érveit, párt vezetői, kutya eltemetve, visszásságokra &#8211, igazi kérdés, párt &#8222, globális birodalom, gesztusok sokaságával, magyarságot kívánja, nagyhatalmak malomkövei, hintapolitika persze, végzete 1541-et, osztrák hatalomnak, németek bizalmát, háborúból kiléptetni, magyar érdekek, feltett kérdésre, nemzeti érzelmű, saját nemzetére&#8221, jobbikosok között, izraeli Likud, cigányok pedig, kötelező ünnepi, lehető legritkább, magyarság kollektív, történelmi egyházak, elszámoltatás elmaradását, balliberális egység, szűk körben, radikális jobboldal, minket uraló, magyarság érdekeit, kettős állampolgárság, nagy médiacégeket, tantervbe emelése, családok támogatását, globális háttérhatalom, budapesti vezetést, nyugati világot, választ szokás, nyugati világ, magyarországi viszonyokat, titkosszolgálatok milyen, közélet szereplőiről, egyszerű állampolgárokról, nyugati átlagember, szolgálatukban álló, megtévesztést illeti, nyugati elitek, óvatosan lavírozgató, globális nyugati, cionisták megbékítése, amerikai kormányzati, pénzbehajtás céljait, hosszabb távú, megadóztatott nyugati, része idővel, ösvényen haladna, minket kiszipolyozó, különbség indokolja-e, globális világhatalom, globális birodalmi, globális világerők, mostani &#8222, gyűlölethullámok, állampolgárokról, állhatatossággal, megemlékezésekre, megnyilatkozásai, megkülönböztesse, fegyverhordozóit, közreműködéssel, alternatívaként, megadóztatására, félrevezetésére, visszaéléseinek, megtorpedózásán, feltételezéssel, felgöngyölítése, világhatalomnak, magyarországot, hintapolitikát, létrehozásáról, politikusoknak, balliberálisok, szervezeteknek, megadóztatásán, intézkedéseket, visszásságokra, , ,
2020.03 2020. április 2020.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64001 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 729
  • e Hét: 7397
  • e Hónap: 2321
  • e Év: 233339
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.