Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Inszeminátort a gazdagoknak?
  2014-11-13 17:48:11, csütörtök
 
   
 
2014. nov 12.
Inszeminátort a gazdagoknak?
írta: Edgar Swan

Mára virradóra megfejtettem a Nagy Fidesz Titkot! Nem mondom, kellett hozzá egy erős kávé is, de már tisztán látok, mint Isaura a magyar családok adományából elvégzett szemműtétje előtt. Vagy után.

Most, hogy ennyire okos lettem, borzasztóan egyszerűnek és logikusnak tűnik minden. Nem is értem, hogy nem vettem észre előbb?

Már jó ideje tátott szájjal bámulom a Fidesz kommunikációját. Olyan jelszavak, szófordulatok sokasága zúdul a nyakamba, amilyeneket még gyerek fejjel hallhattam volna, ha érdekel akkor az ilyesmi. Egy részét még akkor sem, mert bőven a születésem előtti időben volt "trendi" ez a mentalitás és ezek a lózungok.

Gondolok itt a "bukott baloldal", a "hanyatló nyugat", "munkaalapú társadalom", "külföldről pénzelt", "idegenszívű" és hasonló idióta jelzők tömegére.

De már nem téveszthetnek meg, mert rájöttem az okára! A Fidesz nagytakarítást tartott a pincében és egy sötét szekrény mélyén ráakadtak egy hosszú szakállú illetőre, aki magában motyogott. Előrángatták, leporolták és megtették fő-ideológusnak. Nem vették észre, hogy a bácsi nem csupán előrehaladottan demens, hanem ez az állapota fertőző is. Innen már minden kristálytiszta és jól érthető.

A feléledt nosztalgia Oroszország-anyácska irányába, a diktatúrák csodálata és páldaként való emlegetése.

A kétharmadra való állandó hivatkozás. Gondoljunk csak bele, az MSZMP-t hányszor választották meg 99,9%-os arányban ("Ne mi nyerjük a legtöbbet, elvtársak"). Na ugye! Sokszor volt ilyen "választás", a Fidesznek meg beékelődött a dolog. Olyannyira, hogy a Civil Összefogás Fórum oldalán ezt olvastam az imént: "Megmutatjuk, hogy megvédjük a nép akaratából egymás után háromszor kétharmaddal megválasztott kormányunkat, és a külföldről támadott szuverenitásunkat."Csizmadia László
CÖF-CÖKA-CET elnöke

Ők már a jövőben járnak, mert a harmadik kétharmadról vizionál a kétségtelenül nagyon tehetséges elnök úr. A "külföldről támadott szuverenitás" is teljesen belepasszol a kórképbe. Mert amúgy(mi, többiek) egy nyitott országban élünk, Európa közepén. Normális ésszel miért gondolná valaki is, hogy a többi országtól függetlenedve találjuk meg a Nagy Magyar Boldogságot? Hiszen a környező, nálunk jobb helyzetben lévő országok polgárainak adójából működik ez az ország, úgy-ahogy. A külföldiek által vásárolt államkötvények teszik lehetővé a talponmaradásunkat (Fordítok: külföldiektől veszünk fel hitelt, az államkötvény ugyanis hitel. Kamatra.) A külföldi autóipar miatt van még működő gazdaság. Külföldön gyártják a laptopot, amin most okosakat tudok írni, külföldön találták fel az internetet, amin keresztül eljut az olvasóhoz az írás. Mi meg itt nemleszünkgyarmat! Majd mi megmutatjuk! Mi a francot mutatunk meg, kérem?

Azt, hogy hülyék vagyunk, szerintem. Ahelyett, hogy élnénk a lehetőségekkel, kihasználnánk a piac nyújtotta mozgásteret, mi be akarunk zárkózni. Mi gémeskutat, ökörfogatot, kérges tenyerű magyar parasztot vizionálunk. Csak egy példa: 1000 Ft. a málna felvásárlási ára. Ezen felbuzdulva mindenki málnát telepít, mert az a boldogsághoz és gazdagsághoz vezető út! Na, két év múlva annyi málna van, hogy ki sem látszunk belőle, ezért a felvásárlási ár lezuhan 100 Ft.-ra. A felbőszült ősmagyar meg baltát ragad és kivágja a málnatöveket, amitől megint megugrik az ár. Évtizedek óta ez megy. A hülye magyar málnatermelő és a hülye magyar felvásárló, a hülye magyar kereskedővel/exportőrrel karöltve hülye. Hol itt a gazimperialistakülföldi, kérdem én. Miért nem települ feldolgozóipar a gyümölcsre, kiépítve magának a piacokat? Eleve, mi a túrónak akar egy zsebkendőnyi ország ipari növényeket termelni az amúgy is túltermeléssel küzdő nemzetközi piacra? Miért nem termelünk bio növényeket? Gyümölcsöket? Konyhakerti növényeket? Miért nincsenek kis feldolgozók, lekvárüzemek, szörpüzemek? Rengeteg dolgos kezet igénylő, élhető vidéket megalapozó mezőgazdaságra törekvés sincs. A kormányzatok megfelő szabályozással, tanácsadással, piacok kialakításának segítésével nagyon sokat tehetnének ezért. A haldokló nyugat örömmel venné meg a házi lekvárokat, szörpöket, egyéb feldolgozott, vagy feldolgozatlan termékeket. Főleg, ha az bio. Ezzel szemben pártunk és kormányunk vakargatja a seggét, miközben beszántják Kishantoson a zsenge vetést, majd vastagon megszórja műtrágyával az új bérlő a kemikáliáktól évtizedes kemény munkával megtisztított földeket. Miért? Ezzel is adtunk egy nagy sallert a gaz gyarmatosítóknak?

Ama bizonyos, szekrényből előkerült apóka már súlyosan megfertőzött mindenkit a kormány tagjai közül. Mi más oka lenne, hogy amúgy szinte normális, tanult emberek az agylágyulás végső stádiumának tüneteit produkálják?

A középkorú miniszterek elnöke úgy tekint az elektronikus eszközökre és az internetre, mint az ősember a habverőre. Már az is hír, hogy megtanult sms-t írni! A 90 éves apám is megtanult, jelentem! És akkor mi van?

L.Simon úgy tudja, még mindig postán levelezünk és az e-mail, telefon valami ördög csudája.

A komplett KDNP (mind a négyen) bőven a Fidesz előtt száguld. Lovon, kivont keresztényi erkölcsökkel. Követelik a boltok vasárnapi zárva tartását, mert a családnak az a jó, ha a megszentelt napon együtt éheznek. Már az abortusz is újra előkerült, az ősrégi (vagy nem is annyira régi?) szlogent juttatva az ember eszébe: "Lánynak szülni dicsőség, asszonynak kötelesség!" Mert a megfogant élet tisztelete...Jó lenne tisztelni a már megszületetteket is, drága elvtársak! Például a végtelenül erkölcsös Balog Zoltán ne hirdesse már ki, hogy a gyermekeket 3 éves korban azért kell kötelezően óvodába íratni, mert így ki lehet emelni őket a szegény családokból. Márpedig a szegény szülők alkalmatlanok a gyermeknevelésre, szerinte. Most meg már ott tart az agyi(le) épülésben, hogy a kevéssé tehetős emberek ne is vállaljanak gyereket. Jövő hétre mi várható? A szegényeket sterilizálják, a gazdagokhoz meg megy az inszeminátor? Normálisak vagyunk mi, hogy ezt tűrjük?

A tüntető fiatalok mobiltelefonjairól meg az jutott eszébe az okos kormánynak és a hozzájuk szervült szerviliseknek, hogy büdös burzsujok, akik megőrülnének, ha nem lenne térerő és amúgy is külföldről pénzelik őket. Az ellenség, nyilván. Közben meg az van, kedves kormány, hogy beléptünk a huszonegyedik századba! Már aki. Sokan igen. Azok a fiatalok már abba születtek bele, hogy az internet az élet szerves része, hogy gond nélkül jöhetnek-mehetnek egyik országból a másikba, tanulhatnak, dolgozhatnak az Unió bármely országában, barátaik vannak a világ minden táján, ismerősöket találhatnak Új-Zélendtól Japánig, Mexikótól Romániáig. Mi, akik nem ebbe születtünk, szintén ragaszkodunk ezekhez a jogainkhoz, mert közben mi is megtanultuk más népek nyelvét, tudjuk használni az internetet és minden olyan vívmányt, ami immár közös kincsünk. Mi már annyira okosak vagyunk, hogy el tudjuk dönteni önállóan, hiszünk-e valamelyik vallásban és melyikben, vállalunk-e gyermeket, vásárolunk-e vasárnap, hamburgert, vagy inkább hurkát választunk, külföldi, vagy magyar terméket vásárolunk-e, mosógépet használunk, vagy megyünk a patakhoz, bekapcsoljuk a televíziót, vagy inkább olvasunk. Tessék ezt vígan ránk bízni. Sem az egyháznak (egyiknek sem!), sem a kormánynak, sem a pártoknak a világon semmi köze nincs ezekhez a dolgokhoz.

A kormánynak ezer tennivalója lenne, mielőtt végleg a pöcegödörben landol az ország. A gazdaságot be kellene indítani, a munaknélküliség ellen is jó lenne tenni valamit, az oktatás, egészségügy, nyugdíjrendszer mindjárt a fejünkre omlik, ott a kivándorlás problémája, a korrupció felszámolása, a külkapcsolataink újra építése, a jogrendszer helyreállítása. Ezekkel kellene foglalkozni, nem az azeri elnök kedves papáját koszorúzgatni.

A szakállas bácsikát tessék sürgősen orvoskézre adni, mert ő nem látnok, hanem vírushordozó.

Aztán testületileg irány a megfelelő szakosztály, hátha még nem késő!

Amúgy de.

Késő.


http://orditok.blog.hu/2014/11/12/inszeminatort_a_gazdagoknak#more6889733
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: gyarmatosítóknak, külkapcsolataink, gyermeknevelésre, megszületetteket, előrehaladottan, nyugdíjrendszer, kommunikációját, munaknélküliség, szabályozással, államkötvények, túltermeléssel, mezőgazdaságra, helyreállítása, nagytakarítást, szerviliseknek, kristálytiszta, feldolgozatlan, feldolgozóipar, lehetőségekkel, kialakításának, téveszthetnek, szófordulatok, megtisztított, kemikáliáktól, huszonegyedik, függetlenedve, tanácsadással, inszeminatort, megválasztott, sterilizálják, alkalmatlanok, külföldiektől, inszeminátort, koszorúzgatni, kétségtelenül, kihasználnánk, erős kávé, magyar családok, születésem előtti, sötét szekrény, hosszú szakállú, állapota fertőző, feléledt nosztalgia, diktatúrák csodálata, kétharmadra való, külföldről támadott, jövőben járnak, harmadik kétharmadról, kétségtelenül nagyon, nyitott országban, többi országtól, külföldiek által, Edgar Swan, Nagy Fidesz Titkot, Civil Összefogás Fórum, Csizmadia László, Nagy Magyar Boldogságot, Balog Zoltán, Új-Zélendtól Japánig, Mexikótól Romániáig,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
03.31. 23:44 A Trump-kormányzat jelentősen enyhítette a gépkocsik károsanyag-kibocsátásá...
03.31. 23:34 Koronavírus - Schanda: a kormány mindent megtesz a magyar emberekért
03.31. 22:23 Koronavírus - Franciaországban csaknem ötszázzal nőtt a halottak száma az e...
03.31. 21:23 Koronavírus - Kreml: orvosi felszerelést szállító orosz katonai gép indul a...
03.31. 21:04 Koronavírus - Továbbra is várják a véradókat
03.31. 21:04 New York állam kormányzója nem pályázik a demokraták elnökjelöltségére
03.31. 21:03 Koronavírus - A Kisvárda felbontotta két román labdarúgója szerződését
03.31. 20:33 Koronavírus - Két héttel meghosszabbítja a leállást az esztergomi Suzuki gy...
03.31. 20:33 Koronavírus - A tőzsdei társaságok sorra mondják le közgyűlésüket
03.31. 20:13 Koronavírus - A koszovói alkotmánybíróság megsemmisítette a kijárási tilalo...
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó reggelt  Hagyd, hogy az este...  Mindent tönkreteszünk  Facebookon kaptam  Boldogságot teremt  Ferenc pápa a hétfő reggeli sz...  Szeretettel Mindenkinek !  Szent István-bazilika Mária-ká...  5. nagyböjti hét kedd 03.31  A férfi legyen a család papja:...  Facebookon kaptam  Posertube  Clematis terniflora  Kellemes teázást  Virágzó fa  „Én vagyok az élet kenye...  Facebookon kaptam  Savanyú a citrom  Útravaló – 2020. március...  Kellemes teázást  Savanyú a citrom  Jó reggelt  Cica virág koszorúval  Szent István-bazilika Mária-ká...  Jöjjetek énhozzám mindnyájan ...  BRFK Facebook oldalán „M...  Szeretet  Szikora Róberttel imáról, otth...  Tavaszi kép  Rejtő Jenő : Anyám  „Én vagyok az élet kenye...  A nagy kilenced nem szakad meg...  A királyság és a szenvedés  Kerekes Károly: A kereszt  Védelem önmagad ellen  A szauna áldásos hatásai  Facebookon kaptam  Esti kép  Dsida Jenő: Egyszerű vers a ke...  Magnificat.ro, Böjte Csaba OFM  Posertube  Koronavírus Magyarországon: 40...  Facebookon kaptam Cs ildikótól  Bordó rózsa  Lila csokor  Imádkozzunk együtt napról napr...  Facebookon kaptam  Szíved a lélek természetes ott...  Jöjjetek énhozzám mindnyájan ...  Rubint Réka Köszönjük!  BRFK Facebook oldalán „M...  Minden kornak megvan a maga rü...  Tavaszi kép  Kávézó nő  Szent István-bazilika Mária-ká...  Kellemes teázást  Heti beszámoló és értékelés 20...  Facebookon kaptam Krisztina ba...  Facebookon kaptam  A lélek nyugalmát . . .  Savanyú a citrom  Békebeli ropogós kifli  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Rejtő Jenő : Anyám  Betty Boop  Heti beszámoló és értékelés 20...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mindent tönkreteszünk  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Szíved a lélek természetes ott...  A királyság és a szenvedés  A világ legbátrabb tette  Mindent tönkreteszünk  Jónak lenni jó...........  Ez a legfinomabb házi kenyér!  Kellemes napot  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok!  Nyugodalmas jó éjszakát kíváno...  Jó reggelt  BRFK Facebook oldalán „M...  Harmónia......  Tavaszi kép  Koronavírus Magyarországon: 40...  5. nagyböjti hét kedd 03.31  Szép délutánt.......  Kellemes teázást!  Esti kép  Rózsa bimbó  Kovács Gergely érsek videóüzen...  Facebookon kaptam  Bordó rózsa  Isten uralma 
Bejegyzés Címkék
erős kávé, magyar családok, születésem előtti, sötét szekrény, hosszú szakállú, állapota fertőző, feléledt nosztalgia, diktatúrák csodálata, kétharmadra való, külföldről támadott, jövőben járnak, harmadik kétharmadról, kétségtelenül nagyon, nyitott országban, többi országtól, külföldiek által, államkötvény ugyanis, külföldi autóipar, francot mutatunk, piac nyújtotta, málna felvásárlási, felbőszült ősmagyar, hülye magyar, túrónak akar, zsebkendőnyi ország, kormányzatok megfelő, haldokló nyugat, házi lekvárokat, zsenge vetést, kemikáliáktól évtizedes, nagy sallert, kormány tagjai, agylágyulás végső, középkorú miniszterek, elektronikus eszközökre, komplett KDNP, boltok vasárnapi, megszentelt napon, ember eszébe, megfogant élet, végtelenül erkölcsös, szegény családokból, szegény szülők, kevéssé tehetős, szegényeket sterilizálják, tüntető fiatalok, jutott eszébe, okos kormánynak, hozzájuk szervült, huszonegyedik századba, élet szerves, világ minden, világon semmi, kormánynak ezer, pöcegödörben landol, munaknélküliség ellen, fejünkre omlik, kivándorlás problémája, korrupció felszámolása, külkapcsolataink újra, jogrendszer helyreállítása, azeri elnök, szakállas bácsikát, megfelelő szakosztály, gyarmatosítóknak, külkapcsolataink, gyermeknevelésre, megszületetteket, előrehaladottan, nyugdíjrendszer, kommunikációját, munaknélküliség, szabályozással, államkötvények, túltermeléssel, mezőgazdaságra, helyreállítása, nagytakarítást, szerviliseknek, kristálytiszta, feldolgozatlan, feldolgozóipar, lehetőségekkel, kialakításának, téveszthetnek, szófordulatok, megtisztított, kemikáliáktól, huszonegyedik, függetlenedve, tanácsadással, inszeminatort, megválasztott, sterilizálják, alkalmatlanok, külföldiektől, inszeminátort, koszorúzgatni, kétségtelenül, kihasználnánk, málnatermelő, , ,
2020.03 2020. április 2020.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64001 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 0
  • e Hét: 5076
  • e Hónap: 0
  • e Év: 231018
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.