Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Súlytalanság
  2014-11-29 17:44:35, szombat
 
   
  Súlytalanság

Feladta: 2014, november, 29

Miniszteri tanácsadónak kérte fel Farkas Bertalan magyar űrhajóst, űrkutatót és vadászpilótát Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter - közölte a Külgazdasági és Külügyminisztérium az MTI-vel. ... Hm, érdekes a hír. Érdemes rajta el is gondolkodni.

A fentebbi értesülés olvastán a bennem ösztönösen felmerülő első kérdés az volt, vajh' mivel érdemelte ki e szíjjártói kegyet az 1997-ben (mindössze 48 esztendősen) nyugállományba vonult dandártábornok? Tudomásom szerint soha nem focizott a Dunakeszi Kinizsi futsalcsapatában, márpedig ez (a tapasztalatok szerint) egyik elsődleges feltétele annak, hogy egy egyébként nem túl hasznos illető az Apukámtólkaptam Villa Tulajdonosának jóvoltából gálánsan fizetett szinekúrához jusson (“Kiemelt Közmunkás“?). Ugyancsak a legjobb tudomásom szerint a Mi Bercink még a Nagycsapat (a Maffiapárt, ld. még: “Fidesz“!) cserepadján sem ült soha. Azér' meg a mai Pártállam nem szokta osztogatni a kegyeit, hogy valaki idén áprilisban képviselőjelöltjéül szegődött az egyik, közel 150 milliós “állami támogatást" zsebre vágó kamupárnak (“Zöldek Pártja“). Azér' sem, hogy ugyanez a valaki 2006-ban az MDF színeiben volt hasonlóra aspiráns. Azér' se nagyon, hogy az illető 1996-97 között (Horn-kormány!) a washingtoni magyar nagykövetség légügyi attaséja volt, azér' meg pláne nem, hogy őt 1980-ban, Kubaszov elvtárssal együtt, nyolc napra fellőtték az űrbe. (Mert volt kellő fizikai állóképessége, a korabeli propaganda-megfontolások szerint pedig “magyarabb" kinézete volt, mint az ugyancsak kiképzett Magyari Bélának?)

Hát akkor mi érdemesítette Bercit eme magas megbízatásra? Csak tán nem az, hogy a maximális műveltség legteljesebb hiányában szenvedő Küküminiszter véletlenül “Kubatov“-nak olvasta Farkas (nyá.) dandártábornok egykori űrhajóparancsnokának nevét, s ezért úgy gondolta, hogy a volt vadászpilóta egy “régi nertárs" még “Az Illegalitás" idejéből? ... Attól tartok: valószínűleg soha nem fogjuk megtudni!

A másik jogos kérdés az, hogy vajh' miben tud szolgálatára lenni a ma mindössze hatvanöt esztendős Dandártábornok (nyá.) a már a harminchetedik(!) esztendejét taposó, szupertehetséges Küküminiszternek? Azt a falmelléki szöveget, miszerint Farkas “... széles körű hazai és nemzetközi kapcsolatrendszerrel rendelkezik, így népszerűségével erősítheti Magyarország pozitív nemzetközi megítélését. Tudásának köszönhetően miniszteri tanácsadóként a magyar gazdasági érdekek külföldi érvényesítéséért fog fellépni, ezzel is erősítve hazánk nemzetközi politikai és gazdasági helyzetét.“, nyugodtan elengedhetjük a fülünk mellett.

Igaz ugyan, hogy Berci tavasszal azt állította, neki mai napig is élő kapcsolatai vannak úgy az orosz, mint az amerikai űrhajóskollégáival, de ettől még a republikánus szenátorrá avanzsált, egykori elnökjelölt John McCain nem fogja hamarost kijelenteni: “Azon korábbi állításomat, miszerint a magyar kormány azért közeledik Oroszországhoz, mert a putyini adminisztráció azt megfélemlítette, ezennel ünnepélyesen visszavonom. Tisztelt kollégám és abszolút megbízható barátom, a magyarországi viszonyokat még az Egyesült Államok kormányánál is jobban ismerő Mr. Bertalan Farkas ugyanis tájékoztatott arról, hogy a magyar Miniszterelnök bátor ember, soha semmitől és senkitől nem fél, és semmiféle külső (gazdasági és diplomáciai), avagy belső nyomás (több tízezres, állampolgári tüntetések) el nem tántoríthatja Őt az Ország és a Nemzet függetlenségét elérni akaró célkitűzésétől. Ezért minden amerikai cégnek javaslom: minél több dollárt fektessen be ezen országban!“. Az pedig ugyancsak elképzelhetetlen, hogy Bercink majd a Valeríj Kubaszovval (is?) ápolt barátsága útján fogja elérni, hogy a Kreml méginkább (EU/NATO-ból) “kiemelt" partnerként tekintsen Magyarországra, hiszen egyrészt ezt a Miniszterelnök, meg a Farkast most felkaroló Küküminiszter már régen elérte, Kubaszov pedig ugye halott!

Így nem marad más, mint a “tanácsadás"! Ámde kinek és miben? Esetleg ...

a Miniszterelnöknek azt, hogy nem illik hívatlanul betolakodni egyetlen államba sem, ott pedig végignézni egy katonai díszszemlét még akkor sem, ha erre elvileg joga volt?
ugyancsak a Miniszterelnöknek azt, hogy ha már meghívták valahová, akkor legyen kedves a vendéglátóival szemben nem a Felcsút (és a Miniszterelnökség) környékén megszokott lekezelő/lealázó, pöffeszkedően döbrögis stílusával megnyilvánulni (“Hoztam nektek Hülye ‘Han/Hun'-ok öt minisztert, száz üzletembert, meg főleg Magamat! Tehát kezdjetek gyorsan befektetni Nálam, amíg tart a kegyes hangulatom!“), hanem tanúsítson tiszteletet (azt, amit az “ország" címkéje mögé bújva magának is követelt óriásplakátokon ... is!), továbbá legyen minimálisan tisztában az illető ország történelmével! Avagy ha nem, akkor pedig legalább fogja már be a száját! (Tanulságos videó a link alatt!)
Schmitt Pálnak azt, hogy ha már valaki csúfosan megbukott (Plagi a hamisítással, Berci pedig egy ehhöz képest pimfnek számító washingtoni ittas vezetéssel), akkor ezzel talán nem kéne még büszkélkedni is, s ahogy ő sem tekinti magát továbbra is légügyi attasénak az Egyesült Államokban, úgy Pál se mondja már magáról Budapesten, hogy ő változatlanul “doktor", ... mer' ami “úgy" volt anno, az már “nem úgy" van most! (Talán még Berci ehhöz hozzá is tenné: saját bukása óta nem kapja az attaséi fizetést, nem úgy, mint Pali az “álamfőit"; A Nemzet (egyetlen) Űrhajósaként pedig nem jogosult további 500 ezerre havonta a Közkasszából, ellentétben A Nemzet Gojostolával, akit a Maradék Tizenegy - orbánseggnyalási szándéktól vezéreltetve - méltatlanul választott be a Tizenkettő közé!
Csizmadia Lászlónak azt, hogy ha már a “komcsi" rendszerben mindenféle seggnyalásos próbálkozásai ellenére is alig-alig vitte valamire, (Berci bezzeg a “repülése" után századosból rögvest alezredes lett - igaz: utána sokáig köllött várnia az ezredesi rangra, s csupán a nyugdíjazása okán lehetett tábornok!) ámde a Legújabb Diktatúrában mint már Pénzosztó Békemenetes Főcivillé avanzsáltnak talán nem illik nettó bolsevista dumával leposztkomcsizni, leneomarxistázni, lehülyeinternetesezni az őt is (saját kérésre!) korrumpáló Korrupt Hatalom ellen lázadozókat. Majd ugyancsak “civilként" azzal fenyegetőzni, hogy ha a Lázadozók nem hajlandók elkushadni, hát lesz itten akkora Békemenet, amit a világ nem látott még ... feltéve, ha azt a Kormányzat végre megengedi, a Miniszterelnök Úr pedig visszavonja azon “határozatát", miszerint “Most béke van, így nem kell menetelni!“.

Ámde nem hiszem, hogy a fentebb megnevezettek (meg az ebből száz számra kifelejtett “Egyéb Illetők“) punkt ilyen tanácsokra vágynának Bercitől, s ha ő egyáltalán hajlandó lenne rá, hát akkor el is fogadnák tőle. Az ilyen Alakok ugyanis olyannyira bele vannak szeretve a saját, nemlétező (de annál jobban pöffeszkedő) személyiségükbe, az ugyancsak saját, de szintén nemlétező “sikereikbe", hogy az úgynevezett tanácsadóiktól kizárólag olyan véleményeket várnak, miszerint “Te/Ti vagy/tok a Legtökéletesebb/ek! Csak így tovább, ... no meg ‘a Fidesz'!“

Akkor mi is a dolga Bercinek a Nyikhaj mellett? A válasz roppant egyszerű!

“Hogyan lehet létezni a súlytalanságban"? Illetve: “Miként lehet ebben az állapotban azt a benyomást kelteni, miszerint külső behatásoktól mentesen, azaz teljes mértékben birtokában vagyunk a cselekvőképességünknek?!“

Hát ez az, amit (szerintem) Farkas Bertalan (nyá.) dandártábornoknak 2015. június 30.-ig meg köll tanítania Szíjjártónak, Orbánnak, az összes állammaffiózónak, illetve a T. Ellenzék jószerint valamennyi “politikusának"! ... Rájuk is fér! (Szerintem)

http://szendamondja.wordpress.com/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: érvényesítéséért, elképzelhetetlen, állammaffiózónak, szupertehetséges, leposztkomcsizni, futsalcsapatában, leneomarxistázni, orbánseggnyalási, küküminiszternek, személyiségükbe, apukámtólkaptam, népszerűségével, óriásplakátokon, megfélemlítette, külügyminiszter, legtökéletesebb, súlytalanságban, miniszterelnök, tulajdonosának, tanácsadóiktól, vendéglátóival, dandártábornok, harminchetedik, nyugállományba, magyarországra, adminisztráció, célkitűzésétől, oroszországhoz, függetlenségét, megnyilvánulni, történelmével, elengedhetjük, változatlanul, politikusának, küküminiszter, magyarországi, fentebbi értesülés, bennem ösztönösen, tapasztalatok szerint, legjobb tudomásom, valaki 2006-ban, illető 1996-97, washingtoni magyar, ugyancsak kiképzett, maximális műveltség, volt vadászpilóta, másik jogos, falmelléki szöveget, magyar gazdasági, fülünk mellett, republikánus szenátorrá, magyar kormány, Farkas Bertalan, Szijjártó Péter, Dunakeszi Kinizsi, Apukámtólkaptam Villa Tulajdonosának, Kiemelt Közmunkás“, Zöldek Pártja“, Magyari Bélának, John McCain, Egyesült Államok, Bertalan Farkas, Valeríj Kubaszovval, Schmitt Pálnak, Egyesült Államokban, Nemzet Gojostolával, Maradék Tizenegy, Csizmadia Lászlónak, Legújabb Diktatúrában, Pénzosztó Békemenetes Főcivillé, Korrupt Hatalom, Miniszterelnök Úr, Egyéb Illetők“,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
01.21. 20:27 Oscar-díj - Mahershala Ali és Rami Malek is díjat ad át a gálán
01.21. 20:16 Vízilabda Eb - Simán jutott a négy közé a magyar női válogatott
01.21. 20:08 Farkas Örs: Karácsony politikai kifizetőhellyé változtatta Budapestet
01.21. 20:08 Jégkorong Erste Liga - A Brasov legyőzte a Csíkszeredát
01.21. 20:07 Palkovics: határozott célokat tűzött ki a kormány az energia- és klímapolit...
01.21. 20:06 Férfi kézilabda Eb - A norvégok Izlandot is legyőzték, a magyaroknak egy po...
01.21. 19:57 Bradley Cooper a Netflixnél rendez filmet Leonard Bernsteinről
01.21. 19:56 Iszlám Állam - Belga dzsihadisták özvegyeinek négy gyerekét vitték haza Bel...
01.21. 19:47 Giro d'Italia - Rózsaszín fények éjszakája száz nappal a rajt előtt, indul ...
01.21. 19:36 Az új orosz miniszterelnök bemutatta kormányát, Lavrov és Sojgu marad
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Orchídea  Az ősz üzenete  Mindig van fény a sötéten túl  A meghallgatott imádság - Szo...  Facebookon kaptam  Rózsa hóesésben  Cica torna  Halogatás  Facebookon kaptam  Mai napi mosoly!  Egy himnusz az élethez  Betty Boop  Orchídea  Én csak vetettem  Facebookon kaptam  Nemes Nagy Ágnes: Január  Nem számít  A barát az, aki ...  Wass Albert áldozatai  Facebookon kaptam  Vers-aszály - Kétszázhatvanadi...  Love  Facebookon kaptam  Eged hegy - természeti fotó  Facebookon kaptam  Eged hegy - természeti fotó  Az élet egy tánc  Nők bundában  Szeretlek  Posertube  Png virág  Kellemes kávézást  Jó a zene  Gitáros  Facebookon kaptam Krisztina...  Hogy életünk csónakja könnyű l...  Jó a zene  Facebookon kaptam  Hofi Géza - Hordót a bornak! (...  Szabad akarat  Szeretlek  A meghallgatott imádság - Szo...  A paprikajancsi szerenádja  József Attila - A Dunánál  Mai napi mosoly!  Jó éjszakát  Png virág  Az idő csak egy pillanat  Kutyus szemüvegben  A szerelmes lány  Szóval meg szeretnéd menteni a...  Képes üzenet !  Katica  Mai napi mosoly!  Csíp a dér, fagy az ér  Öleljük hát, az öregséget kebl...  Png rózsa  Szèp napot kívánok látog...  Facebookon kaptam  Harmónia......  A meghallgatott imádság - Szo...  Stop a gondolatnak  Betty Boop  Téli kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Imádság  Himnusz Szent Margitról  Megjött a hó  Sexy nők  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Facebookon kaptam Cs Ildikót...  Nők bundában  Gondolat-jel  Havas óra  Hogy életünk csónakja könnyű l...  Dicsérjétek az Urat!  A ho’oponopono 6 titkos ...  Facebookon kaptam  A reménység nem szégyenít meg  Gitáros  Posertube  Nemes Nagy Ágnes : Félelem  Hofi Géza: - Anyósom az tudja ...  Hmmm  Sors  Vers-aszály - Kétszázhatvanadi...  A ho’oponopono 6 titkos ...  Facebookon kaptam  Öleljük hát, az öregséget kebl...  Útravaló – 2020. január ...  Szép estét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Petőfi Sándor - Ilyen Asszony ...  Régi és új természet  Kellemes délutánt  Hallás  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
fentebbi értesülés, bennem ösztönösen, tapasztalatok szerint, legjobb tudomásom, valaki 2006-ban, illető 1996-97, washingtoni magyar, ugyancsak kiképzett, maximális műveltség, volt vadászpilóta, másik jogos, falmelléki szöveget, magyar gazdasági, fülünk mellett, republikánus szenátorrá, magyar kormány, putyini adminisztráció, magyarországi viszonyokat, magyar Miniszterelnök, pedig ugyancsak, katonai díszszemlét, vendéglátóival szemben, kegyes hangulatom, illető ország, link alatt, ehhöz képest, attaséi fizetést, ezredesi rangra, nyugdíjazása okán, fentebb megnevezettek, ebből száz, ilyen Alakok, ugyancsak saját, úgynevezett tanácsadóiktól, dolga Bercinek, válasz roppant, benyomást kelteni, összes állammaffiózónak, érvényesítéséért, elképzelhetetlen, állammaffiózónak, szupertehetséges, leposztkomcsizni, futsalcsapatában, leneomarxistázni, orbánseggnyalási, küküminiszternek, személyiségükbe, apukámtólkaptam, népszerűségével, óriásplakátokon, megfélemlítette, külügyminiszter, legtökéletesebb, súlytalanságban, miniszterelnök, tulajdonosának, tanácsadóiktól, vendéglátóival, dandártábornok, harminchetedik, nyugállományba, magyarországra, adminisztráció, célkitűzésétől, oroszországhoz, függetlenségét, megnyilvánulni, történelmével, elengedhetjük, változatlanul, politikusának, küküminiszter, magyarországi, állóképessége, próbálkozásai, megnevezettek, tántoríthatja, pöffeszkedően, megfontolások, tapasztalatok, vadászpilótát, tanácsadóként, érdemesítette, tájékoztatott, szinekúrához, véleményeket, nagykövetség, súlytalanság, nyugdíjazása, republikánus, gojostolával, vezéreltetve, közkasszából, űrhajósaként, állampolgári, , ,
2019.12 2020. Január 2020.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64001 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3217
  • e Hét: 10548
  • e Hónap: 69656
  • e Év: 69656
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.