Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Tébolyda
  2014-12-11 20:15:11, csütörtök
 
   
  Tébolyda
Feladta: 2014, december, 10

Napok óta cikkez a sajtó és a blogoszféra Kocsis “Miép" Máté, valószínűleg strómanként benyújtott, tébolyult javaslatáról. Az eddigi írások közül én az alábbit tartom az eddigi legjobbnak, amely a Galamuson jelent meg ma reggel. (A képeket én biggyesztettem hozzá.)

Simkó János:
Narkomán kommunikáció

Két nap alatt pukkadt ki az a kommunikációs lufi, amit már az újjászervezet kormányzati szuperstáb gyártott le drogteszt témában, hogy aztán porrá égesse Kocsis Mátét, sokadszorra is hülyét csinálhasson magából Rogán frakcióvezető, és újabb szép gusztusos mintáját tanulmányozhassuk a frakció-szervilizmusnak.

A szuperzárt frakcióülésről kiszivárogó hírek jelezték: amikor a pártszázad aktuális politikai tájékoztatóján kiderült, hogy a Nagy Egyes tudtával ment le kutyába a VIII. kerületi polgármester, és Rogán még meg is gyűrűzte a gumikacsát, abban a pillanatban a pavlovi reflexek működésbe léptek, a Fidesz frakciónál megszólalt a csengő, és lelkesen támogatták az ötletet. Nem pont azt, nem pont úgy, de, gondolták az urak, jobb a tébolyban sokadmagunkkal együtt sodródni, mint széllel szembe drogtesztet szolgáltatni.

A velejéig romlott spin-doktorok elkényelmesedtek. A rezsicsökkentés illúziójának lejárt a szavatossági ideje és mára a saját táborban is nyilvánvaló a hitelvesztés. Mindegy már, hogy a vasárnapi nyitvatartás, a kitiltási botrány, a Déli(báb) Áramlat, a paksi bővítés, a magánnyugdíjvagyon jelenti-e a köz pénzéből a köznek odavetett kommunikációs cubákot, a csomagoláson ott a leradírozhatatlan H betű. H, mint hazugság. Made in Hungary.

Lassan nyilvánvalóvá válik, hogy a részlegesen felújított főterek befektetések voltak a parlamenti kétharmadba, mégpedig a főterek körül lakók pénzéből, így csak a Vezér mohóságának ünnepi kielégítését szolgálták, de a hétköznapi éhséget, a nélkülözést nem csillapították. Még nem és már nem: ez még nem el- vagy szembe fordulás, de finom sasszé a kételkedők növekvő csoportjának irányába. Már nagyjából mindenki tudja, hogy a saját pénzén verték át, és itt ,,nem osztogatnak, hanem fosztogatnak". Bár még ,,fortélyos félelem" késztet egyre többeket bezárkózásra, félrehúzódásra, de ez már nem a lelkesülten éljenző tömegpszichózis. Máshogy menetelnek a büszke győztesek és máshogy a csalódottak. A különbség már hallható. És ne feledjük: a hithű átvertek haragja és dühe mindig pusztítóbb, mint a gyauroké!

A negatív teljesítményt, az ostoba kormányzati döntéseket, a korrupciót, a gátlástalanságot, a maffiokrácia cselvetéseit már csak egyre rövidülő ciklusokra lehet újabb és újabb kommunikációs attakokkal háttérbe szorítani. Sokáig, nagyon sokáig tartott a kábulat, de lassan a többség megtanulja például, hogy a köz szolgálata alól mentesített párttelevízió hírműsorainak első 3-4 hírét nem érdemes nézni. Ezek az egyre nagyobb izzadsággal kreált sikertörténetek olyanok, mint egy hosszúra nyúlt, kiüresedett főcím. Nem kell vele foglalkozni. (A többivel se, de a végén mégiscsak Hosszú Katinka pakol ki újabb aranyérmeket a sporttáskájából.) Sokan megtanulták, hogy ha baj van, akkor a Vezér kussol vagy gyorsan felavat valamit, esetleg a kardjára csap. Vagyis egyre nyilvánvalóbb a kijózanodóknak, hogy a politikai látványpékségek vizes zsömléjével egyre kevésbé lehet jóllakni.

Ha nincs érték- és teljesítményfedezete, valóságalapja, nincs igazságtartalma a kommunikációnak, nincs egyenes és tiszta beszéd, ráadásul a Vezér szemmagasságához igazított Habony-skála a mérce, akkor a siker felezési ideje az idő múlásával rohamos ütemben csökken. A hazugságok exponenciálisan csökkenő bomlásgörbéje jelzi, hogy már a leggrandiózusabb, legagyafúrtabb népbutítások is kérészéletűek. Ugyanígy csökken a Vezér mindenhatóságába, ítélőképességébe, alkalmasságába vetett hit is.

Attól, hogy újjászervezett felállással, megnövelt személyzettel, más munkamegosztás eredményeként gördülnek le a narancsmetál PR-termékek a kormányzati kommunikáció futószalagjáról, nos, ettől a hazugság még hazugság marad. Az a narkomán hit, hogy MINDENT el lehet adni remény-csillagporos csomagolással, természetesen már csak az udvartartást tartja fogva, őket is csak addig, amíg az egyre kiszámíthatatlanabb Vezér dühkitörései szét nem zavarják őket is.

And Cut! ,,És hamarosan a sötétség". Kiszámíthatatlan, hogy meddig.

Aztán hosszú menetelés kezdődhet, egészen addig, amíg a szavak, mondatok visszakapják az értelmüket. Ha visszakapják.
*

Amit ehhöz talán hozzá lehetne még tenni az az, amit Rogán “Pasapark" Tóni mondott az elmeroggyant Kocsis-féle javaslatról. Portik üzlettársa ugyanis kegyeskedett kijelenteni, hogy a gyermekek évenként kötelező kényszerpisiltetését “szülőként is" támogatja. Márpedig ezzel ugye egyrészt potenciális bűnözőknek tekintette a saját kölkeit, valamint önmagáról és az agyrokkant Celebciliről is azon helyt kiállította a “Szülői Alkalmatlansági Bizonyítványt“!

Egyszerűen fantasztikus, hogy “Ezeknek" mennyire fel sem tűnik már, mit is beszélnek tulajdonképpen! Fokozódik az “Entrópia“, zajlik a “Végjáték" ... ezerrel!

... és ezt ...

... szendamondja!
Továbbá...

Ha már “Végjáték" és egyébként is “schmittelek", ide másolnám azt az írást, melyben a kolozsvári egyetemen nemzetközi kapcsolatokat és amerikanisztikát oktató Valentin Naumescu (szerintem tökéletes) elemzését közölte még tegnap a hvg.hu.
Már Romániában is az Orbán-rezsim bukására számítanak!

Az Orbán-kormány bukását vizionálja egy román egyetemi oktató, aki szerint az illiberális rezsim most hasonló jegyeket mutat, mint a Ceausescu-rendszer az utolsó éveiben.

Bár Orbán Viktor nem állítható párhuzamba Nicolae Ceausescuval, a magyar miniszterelnök reakciói az utóbbi időben igencsak hasonlítanak a román diktátor utolsó időszakában használt retorikájára - állapította meg egy ismert politológus, a kolozsvári Babes-Bolyai Egyetem tanára.

Valentin Naumescu írását az ,,Orbán-rezsimről" kedden közölte a nemzetközi kapcsolatokra figyelő, politikai, gazdasági és történelmi elemzéseket gyűjtő romániai oldal, a contributors.ro, de több portál is átvette. A cikk a ,,'Neo-fasiszta diktátor' vagy Putyin alkirálya? Az Orbán-korszak végének szomorú illiberális lehetőségei" címet kapta. Naumescu a kolozsvári egyetem Amerikanisztika és Nemzetközi Kapcsolatok Tanszékén oktat, korábban diplomáciai pályát futott be: 2005 és 2007 között államtitkár volt a bukaresti Külügyminisztériumban - amikor a Fidesszel jó kapcsolatot ápoló jobboldali pártok voltak kormányon -, majd 2012-ig Kanadában volt konzul.

“Két badarság egyetlen mondatban"

A szerző szerint Orbán Viktor rendszere a végnapjait éli, és Naumescu szerint mi sem mutatja ezt jobban, ahogyan a miniszterelnök a külföldről érkező, politikáját érintő kritikákat kezeli. Felidézi, hogyan reagált a magyar miniszterelnök az amerikai republikánus szenátor, John McCain megjegyzéseire (az amerikai politikus ,,újfasiszta diktátornak" nevezte Orbánt, majd több pontban sorolta fel kritikáit rendszerével szemben - a szerk.). Mint ismert, a kormányfő múlt pénteken a közrádióban azt mondta, a szenátor kijelentése ,,szélsőséges provokáció", ,,Magyarország függetlensége áll itt támadás alatt". Naumescu szerint ez ,,két badarság egyetlen mondatban", már csak azért is, mert egy olyan politikusnak szólt vissza, aki a Republikánus Párt meghatározó vezetője, azé a párté, amely mára megszerezte a többséget a Kongresszus mindkét házában és várhatóan ők adják 2016-tól az Egyesült Államok új elnökét is.

A nemzetközi kapcsolatok kutatója szerint Orbán hasonlóan reagál, mint Ceausescu, aki az utolsó éveiben folyamatosan azzal vádolta a szomszédos országokat, a Nyugatot, hogy ,,beavatkoznak" Románia belügyeibe, illetve ,,külföldi ügynököket" látott mindenütt. Naumescu szerint a történelmi példák azt bizonyítják, hogy az abszolút hatalommal bíró vezető kritikák esetén hajlamos az ,,ostromlott várba" visszahúzódni, és arra ösztönözni a lakosságot, hogy védjék meg az ország függetlenségét. A szerző úgy véli, senki nem vitatja el Magyarország függetlenségét, csak bírálják a kormányt, de a rendszer ezt a két dolgot összemossa.

Szerinte az oroszokhoz való közeledés - itt a szerző a Déli Áramlatot és a paksi atomerőmű-építést említi - miatt nemcsak az USA-val romlott meg Magyarország kapcsolata, de Budapest távolodik a NATO-tól és az EU-tól is. Naumescu azt írta, a magyarok fokozatosan fel fogják ismerni, hogy Orbán tévedett, amikor a nyugati liberális politikai rendszerek hanyatlására fogadott, az ország csak veszít a keleti kalandor politikával. Hiába a kétharmados áprilisi győzelem, amint a többség ezt felismeri, drámai népszerűség-csökkenés lesz - írta.

Naumescu szerint az Orbán-rendszernek legfeljebb 3,5 éve van hátra. Viszont a szerző úgy véli, az elszigetelődő autoriter rezsimek igencsak veszélyesek önmagukra és a szomszédiakra is, ezért segíteni kell az önmagát elszigetelő Magyarországnak, hogy visszatalálhasson a nyugati útra. A szerző szerint most kicsi az esélye annak, hogy egy olyan zsákutcába kerüljön Magyarország, mint 1920 és 1945 között, de nem zárható ki teljesen ez a szcenárió sem.

http://szendamondja.wordpress.com/2014/12/10/tebolyda/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: gátlástalanságot, ítélőképességébe, leggrandiózusabb, elkényelmesedtek, amerikanisztikát, szemmagasságához, kiszámíthatatlan, mindenhatóságába, igazságtartalma, sikertörténetek, alkalmatlansági, szervilizmusnak, futószalagjáról, magyarországnak, exponenciálisan, rezsicsökkentés, tömegpszichózis, sporttáskájából, kommunikációnak, amerikanisztika, látványpékségek, biggyesztettem, csillapították, függetlenségét, megjegyzéseire, miniszterelnök, félrehúzódásra, munkamegosztás, legagyafúrtabb, tulajdonképpen, tájékoztatóján, sokadmagunkkal, kijózanodóknak, alkalmasságába, frakcióülésről, újjászervezett, blogoszféra Kocsis, eddigi írások, alábbit tartom, eddigi legjobbnak, újjászervezet kormányzati, szuperzárt frakcióülésről, pártszázad aktuális, pavlovi reflexek, tébolyban sokadmagunkkal, velejéig romlott, rezsicsökkentés illúziójának, szavatossági ideje, saját táborban, vasárnapi nyitvatartás, kitiltási botrány, paksi bővítés, Simkó János, Kocsis Mátét, Nagy Egyes, Hosszú Katinka, Szülői Alkalmatlansági Bizonyítványt“, Valentin Naumescu, Orbán Viktor, Nicolae Ceausescuval, Babes-Bolyai Egyetem, Nemzetközi Kapcsolatok Tanszékén, John McCain, Republikánus Párt, Egyesült Államok, Déli Áramlatot,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
01.26. 13:20 A ródium ára 65 százalékkal nőtt az év eleje óta
01.26. 13:20 Asztalitenisz olimpiai selejtező - Vereség a csehektől, búcsúzott a magyar ...
01.26. 13:18 Ganz és Netanjahu Washingtonba tart az amerikai béketárgyalásokra
01.26. 13:01 Főpolgármesteri Hivatal: marad a szmogriadó tájékoztatási fokozata
01.26. 13:01 Brexit - Brexit-ügyi miniszter: lehet egyszerre tárgyalni Amerikával és az ...
01.26. 12:51 Gyöngyöspatai iskolaügy - Rétvári Bence: közvetlen konzultáció kezdődik az ...
01.26. 12:41 Férfi kézilabda Eb - Bánhidi Bence lett a torna legjobb beállója
01.26. 12:31 Vasárnap is folytatódott a török földrengés túlélői utáni kutatás és a kárf...
01.26. 12:11 Bankszövetség: március 2-án indul az azonnali pénzátutalás rendszere
01.26. 12:11 Australian Open - Fajta két győzelme, Tóth kiesett
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Istennek van rendelt ideje és ...  Divatos strucc  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Rövid pályás gyors korcsolya E...  Rózsás - ágas torta  Facebookon kaptam  Apokaliptikus állapotok a kara...  Kellemes kávézást  Hajdu Sára: Az éj leple alatt  Betty Boop  Napraforgók  Betty Boop  Műkorcsolya E.B. Női rövid pr...  Kellemes kávézást  Téli naplemente  Útravaló – 2020. január ...  Fehér rózsa csokor  Elindult haza az első jeladós ...  Itt a farsang, áll a bál...  Nemrég még zajos világban élte...  Posertube  Lélekbe látni  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szèp napot és hétvégét kí...  Facebookon kaptam  Png óra  Harmónia......  Szépséges téli kép .  Más vagyok  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Svedagon pagoda Mianmarban  Facebookon kaptam  Divatos strucc  Svedagon pagoda Mianmarban  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Kék rózsa csokrok  Png virág  Remény  Velence - Olaszországban  Facebookon kaptam  Koszorús lányok  Posertube  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Koszorús lányok  Kék rózsa csokrok  Műkorcsolya Európa-bajnokság ...  A remény, nem törött szárnyú m...  Kolozsvár, szentmise a ference...  Színes rózsák  Harmonia kártya után......  A férfiak is lehetnek magányos...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png rózsa madárral  Téli naplemente  Virágok dobozban  Facebookon kaptam  Rostdús ételek  A zene és a tánc  Divatos strucc  Png rózsa madárral  Más vagyok  Karácsonyi Szilas beat mise - ...  Valetta Máltán  Facebookon kaptam  Remény  Két szamárral és három gyerekk...  Facebookon kaptam  Harmónia......  Svedagon pagoda Mianmarban  Változunk - Kétszázhatvanharma...  Betty Boop  Pergament  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Itt a farsang, áll a bál...  Png nő  Posertube  Orchidea  Kellemes napot  Az emberben ébred fel  Gyönyörködjünk  Farsang  Farsang  Valetta Máltán  Az emberiség történetében még ...  Farsang  Png nő  Facebookon kaptam  Ferenc pápa: A féltékeny ember...  Útravaló – 2020. január ...  Gerbera  Hajdu Sára: Az éj leple alatt  Színes rózsák  Téli naplemente  Divatos strucc 
Bejegyzés Címkék
blogoszféra Kocsis, eddigi írások, alábbit tartom, eddigi legjobbnak, újjászervezet kormányzati, szuperzárt frakcióülésről, pártszázad aktuális, pavlovi reflexek, tébolyban sokadmagunkkal, velejéig romlott, rezsicsökkentés illúziójának, szavatossági ideje, saját táborban, vasárnapi nyitvatartás, kitiltási botrány, paksi bővítés, köznek odavetett, részlegesen felújított, parlamenti kétharmadba, főterek körül, hétköznapi éhséget, kételkedők növekvő, saját pénzén, lelkesülten éljenző, büszke győztesek, hithű átvertek, negatív teljesítményt, ostoba kormányzati, maffiokrácia cselvetéseit, többség megtanulja, egyre nagyobb, hosszúra nyúlt, végén mégiscsak, kardjára csap, politikai látványpékségek, siker felezési, hazugságok exponenciálisan, narancsmetál PR-termékek, kormányzati kommunikáció, udvartartást tartja, elmeroggyant Kocsis-féle, gyermekek évenként, saját kölkeit, agyrokkant Celebciliről, kolozsvári egyetemen, román egyetemi, illiberális rezsim, utolsó éveiben, magyar miniszterelnök, utóbbi időben, román diktátor, ismert politológus, kolozsvári Babes-Bolyai, nemzetközi kapcsolatokra, kolozsvári egyetem, szerző szerint, külföldről érkező, amerikai republikánus, amerikai politikus, kormányfő múlt, szenátor kijelentése, olyan politikusnak, nemzetközi kapcsolatok, szomszédos országokat, történelmi példák, abszolút hatalommal, ország függetlenségét, oroszokhoz való, paksi atomerőmű-építést, magyarok fokozatosan, nyugati liberális, ország csak, keleti kalandor, kétharmados áprilisi, elszigetelődő autoriter, önmagát elszigetelő, nyugati útra, esélye annak, olyan zsákutcába, gátlástalanságot, ítélőképességébe, leggrandiózusabb, elkényelmesedtek, amerikanisztikát, szemmagasságához, kiszámíthatatlan, mindenhatóságába, igazságtartalma, sikertörténetek, alkalmatlansági, szervilizmusnak, futószalagjáról, magyarországnak, exponenciálisan, rezsicsökkentés, tömegpszichózis, sporttáskájából, kommunikációnak, amerikanisztika, látványpékségek, biggyesztettem, , ,
2019.12 2020. Január 2020.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64001 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1431
  • e Hét: 1431
  • e Hónap: 93597
  • e Év: 93597
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.