Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Régi barátok és közös üzletek kötik a Fideszt a Quaestor-bot
  2015-03-11 17:24:04, szerda
 
   
  Régi barátok és közös üzletek kötik a Fideszt a Quaestor-botrányhoz

2015. március 10., kedd, 18:41 Utolsó frissítés: 20 órája

Szerző: Baksa Roland - Máriás LeonárdEgyütt pózolt Szijjártó Péterrel, valamint a Fazekas Sándor agrárminiszter által kitüntetett, de nemrég letartóztatott Kiss Szilárd moszkvai lobbistával, tolta a kormány szekerét kereskedőház és vízumközpont ügyében, öntötte a fociba a pénzt, Győrben pár tízmilliárdos ingatlanfejlesztésbe fogott az a Tarsoly Csaba, milliárdos vállalkozó, akinek az érdekeltsége a Quaestor-csoport. Ügyesen úgy vettek fel 60 milliárd forintot az emberektől kötvényen keresztül, hogy az ezt intéző cégnek mindösszesen 10 millió forint jegyzett tőkéje van. És újabb kölcsönökből fizethették ki az esedékes tartozásokat. A Matolcsy-féle jegybanki vezetés pár hónapja jóvá is hagyta, hogy a kötvényprogramot megtoldja a cég.

Nagyon igyekszik eltolni magától a Fidesz, illetve a kormányzat az eddigieknél is nagyobb botrányt, a Quaestor-cégcsoport ügyeit. Ám nagy mutatvány lenne, ha ez sikerülne, ugyanis számos kapcsolódás van a Quaestor, annak tulajdonos-vezére és a Fidesz-kormány ideje alatt pozícióba emelt politikusok-üzletemberek között: üzletek, képek, mosolygó és egy cél érdekében együttműködő emberek.

A letartóztatott moszkvai lobbista üzlettársa

A Quaestor-csoport a milliárdos vállalkozó, Tarsoly Csaba érdekeltsége. Az üzletembert Fidesz-közeli vállalkozónak is nevezhetnénk, éveken át üzlettársa volt például a kalandos életű Kiss Szilárdnak, a januárban letartóztatott volt moszkvai mezőgazdasági attasénak, keleti gazdasági kapcsolatokért felelős miniszteri biztosnak.

Kiss Szilárd (balról az első) és Szijjártó Péter, a Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkára 2013 szeptemberében Budapesten.

Fotó: MTI / Koszticsák Szilárd

A Quaestor-birodalom

Tarsoly Csaba a kilencvenes évek elején kezdte el építeni a vállalkozásait, amelyek mára egy közel negyven cégből álló cégbirodalommá nőttek, ő pedig közel 6 milliárdos vagyonával a leggazdagabb magyarok közé emelkedett. A befektetési tevékenységekkel, energetikával, utazásszervezéssel, sporttal, ingatlanfejlesztéssel foglalkozó és Moszkvában kereskedőházat üzemeltető birodalom központi vállalata az évi egymilliárd forint feletti nettó árbevételű, tízmilliárdos saját tőkéjű Quaestor Pénzügyi Tanácsadó Zrt. Utóbbi befolyásoló tulajdonosa egy lichtensteini offshore társaság, az Insula Management Establishment, melyről 2011-ben a Quaestor Zrt. kommunikációs igazgatója elismerte, hogy Tarsoly Csaba tulajdonában áll. A cégcsoport brókercége, a Quaestor Értékpapír Zrt. Tavaly év végén a Quaestor megvette a Credigen Bankot - az ügyletet a jegybank jóváhagyta, határozatot adott ki - és idén február elején nevezték át Quaestor Bankra.

Kiss Szilárd nem akárki volt a Quaestor-csoportban: a cégbirodalom központi társaságában, a Quaestor Pénzügyi Tanácsadó Zrt.-ben felügyelőbizottsági tagként vállalt szerepet 2003-tól 2011-ig. A Quaestor Energetikai Zrt. részvényese is volt 2006 és 2013 között, valamint a cég felügyelőbizottsági tagja 2006-tól 2011-ig Tarsoly Csabával és feleségével együtt. Kiss Szilárd mellett az egyetlen részvényes a Quaestor Pénzügyi Tanácsadó Zrt. volt a cég beszámolója szerint.

Szijjártó kulcsembere az orosz nyitásban?

Tarsoly Csabát legtöbbször szintén Szijjártó Péter környezetében láthatta a nagyközönség (hosszú évek óta ismerik egymást, még Győrből, ahonnan Szijjártó is indult) az elmúlt években. Főleg a 2010-2014-es Orbán-kormány idején, amikor Szijjártó még külügyi és külgazdasági ügyekért felelős államtitkárként és magyar-orosz gazdasági kapcsolatokért felelős kormánybiztosként járta a világot. A Quaestor-vezér a kormány keleti nyitásának egyik éllovasa: olyasféle figura lehet ő az Oroszország és Törökország felé történt nyitásban, mint a Fazekas-Varga vonalon mozgó, “tűzijátékos" Horváth László a kazah területen, vagy Töröcskei Istvánék Azerbajdzsánban.

Tarsoly Csaba 2013 áprilisában Szijjártó Péterrel és Kiss Szilárddal együtt nyitotta meg a Moszkvai Magyar Kereskedőházat. A kereskedőházat a Quaestor-csoport hozta létre együttműködésben a magyar állammal, majd beszállt az állami Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH).

Tarsoly Csaba és Szijjártó Péter a kereskedőház megnyitóján 2013 áprilisában, Moszkvában.

Fotó: MTI / Miniszterelnökség

A Quaestor-csoport nemcsak a közös fotók, hanem a nyilatkozatok szintjén is vállaltan az Orbán-kormány partnere volt az elmúlt években. Szijjártó Péter másfél éve a moszkvai tervekkel kapcsolatban például azt mondta, “a kormány több konkrét eszközzel segíti a magyar élelmiszerexport oroszországi bővítését. Az egyik az idén tavasszal a Quaestor-csoport által nyitott moszkvai magyar kereskedőház, amely a magyar cégek exportját segíti elő."
Ha tud valamit a Quaestorról, az ügyletekről, kapcsolatba került velük, az ingatlanprojekteken dolgozott, hallott valamit, Tarsoly Csabáról vagy kapcsolatairól tud valamit, a jegybanki vizsgálatról, a kormányzati, pártbéli kötődésről, van információja, tudja, hogyan zajlott és kik vettek részt abban, hogy szemet hunytak sokan a problémák felett, kérjük, írjon az onlinegazdasag@hvg.hu címre.

A Quaestor ezzel szép nagy falatot kapott az orosz üzletből: a kereskedőház egy befektetési központból és egy logisztikai raktárbázisból áll, és a kormány szándékai szerint ebben a raktárbázisban oldják meg a Magyarországról Oroszországba érkező, főleg mezőgazdasági - exporttermékek raktározását, és oroszországi elosztását. A kereskedőház befektetések közvetítésével, üzleti tanácsadással, idegenforgalmi és kereskedelmi tevékenységgel, piackutatással is foglalkozik.

Bár a 444.hu arról írt, hogy a Quaestor az államtól üzemeltetőként fix havi díjat és 50 százalékos jutalékot kaphat minden üzletből, amit behoz, a külügyminisztérium ezt cikkünk megjelenése után azzal igazította ki, hogy a moszkvai kereskedőház a Questor magánkezdeményezéseként indult el, és bár folytak tárgyalások arról, hogy az MNKH Zrt. ehhez a kezdeményezéshez az addigi eseti együttműködéseken túl is kapcsolódik, de szerződést nem kötöttek, és a 444.hu cikkében jelzett havidíjra sem volt a Questor jogosult, és más jogcímen sem jutott közpénzhez. A külügy azt is jelezte, hogy a kereskedőház nem, csak a megbízott partnercégek foglalkoznak állampapírok és letelepedési kötvények kereskedelmével.

Mindenesetre Tarsoly Csaba az orosz terjeszkedést nagyon komolyan tervezte az utóbbi időkig, és rárepült egy a 2018-as orosz labdarúgó-világbajnokság miatt ígérkező nagy üzletre Volgográdban (a korábbi Sztálingrád): a volgográdi buszpályaudvar területén egy többfunkciós épületegyüttest építenének, erről már alá is írta a megállapodást az orosz illetékesekkel.

Vízumbiznisz Szijjártó bábáskodásával

Szijjártó Péter tavaly november végén egy másik fontos moszkvai megnyitón is részt vett: akkor már külügyminiszterként Kiss Szilárd orosz feleségévével, Jelena Cvetkova üzletasszonnyal együtt ünnepélyesen átadta a moszkvai magyar vízumközpontot. A szalagátvágásban segédkezett Tarsoly Csaba is, ugyanis a központot az egyedüli tulajdonában álló Visaworld-Center Kft. és Jelena Cvetkova hozta létre.

Szijjártó Péter, Jelena Cvetkova és Tarsoly Csaba a vízumközpont megnyitóján Moszkvában, 2014 novemberében.

Fotó: MTI / Moszkvai magyar nagykövetség

A vízumközpontot nagy lendülettel indították, Jelena Cvetkova azt nyilatkozta, 50 hasonló iroda nyitását tervezik. Ezt úgy kell elképzelni, mint egy üzleti alapon működő konzulátus: schengeni beutazási kérelmeket fogad be egy pazar, közel 500 négyzetméteres irodában, 30 alkalmazottal. Így a központ lényegében annak köszönhetően jöhetett létre, hogy kiszerveztek egy tevékenységet, amire addig csak a magyar konzulátus volt jogosult. A moszkvai magyar konzulátus vezetője tavaly a kiszervezést azzal indokolta, hogy nagyon megnőtt a kérelmek száma, és hamarosan biometrikus adatfelvételt is kell végezni.

Szijjártó Péter a jelek szerint gyorsan levágná magáról a quaestoros szálakat: miután a Quaestor engedélyét részlegesen felfüggesztette a Magyar Nemzeti Bank, a Külgazdasági és Külügyminisztérium kedd reggel közölte: azonnali hatállyal felbontja a szerződéseket a Quaestor-csoport elnök-vezérigazgatójának érdekeltségi körébe tartozó cégekkel az isztambuli kereskedőház, valamint a moszkvai vízumközpont üzemeltetéséről. (A moszkvai magyar vízumközpont kedden este azt közölte, hogy az MTI-től értesültek a szerződésbontásról, valamint azt, hogy a központ a szokásos ügymenetben működik, és a Quaestornak nincs befolyása a központot működtető cégre.)

A török kereskedőháznál feltűnt Orbán

A Quaestor hozta ugyanis létre Isztambulban a Török-Magyar Kereskedőházat. Ott már nem Szijjártó Péter, hanem Orbán Viktor miniszterelnök bábáskodott, aki 2013 decemberében járt Törökországban, és megállapodott a kereskedőház megnyitásáról.

Orbán Viktor Törökországban 2013 decemberében.

Fotó: MTI / Miniszterelnöki Sajtóiroda/Burger Barna

Ez valószínűleg már csak formaság volt, ugyanis a Quaestor 2013 decemberében meg is nyitotta a törökországi kereskedőházat. A kereskedőház vezetője, ahogyan a moszkvai esetében is Tarsoly Csaba, és a vezetők többsége quaestoros. A külügy ehhez azt fűzte hozzá, hogy az isztambuli kereskedőház nem szerződéses-megbízásos viszonyban működött, hanem egy vegyesvállalat jött létre TMTE néven, amelyben az MNKH, Tarsoly Csaba és egy török üzletember vett részt, de az MNKH már kezdeményezte ennek a vegyesvállalatnak a felbontását.

A Quaestor-ügyletek

A Quaestort sokan egy cégként ismerik, pedig ez egy cégcsoport. Az igazán nagy baj jogilag a kötvényeket kibocsátó Quaestor Financial Hrurira Kft.-nél van. A kötvényeket, amelyből gyakorlatilag bárki vehetett (ezért aztán sok ezer magánszemély fut most a pénze után), egy olyan cég bocsátotta ki (adta el), amelynek mindösszesen 10 millió forint jegyzett tőkével rendelkezik - így tartozik most 6000-szer nagyobb összeggel, körülbelül 60 milliárd forinttal azoknak, akik vettek a kötvényekből. A Hrurira Kft. aztán a pénzt továbbadta a cégcsoport többi tagjának, abból egy sor befektetést - ingatlanprojekteket - finanszíroztak. Innen nézve azonban a kisbefektetők igazán dühösek lehetnek.

A cég állítása szerint azért van probléma, mert sok kisbefektető az elmúlt napokban visszaváltotta a kötvényét, ami kezelhetetlenné tette a helyzetet a cég számára. A jegybank azonban ennél sokkal súlyosabb gyanút fogalmazott meg: 60 milliárd forintos kötvény mellett volt még úgy 150 milliárd forintos kötvénye a cégnek, amelyet jegybanki engedély nélkül, fiktív módon bocsátott ki.

A hvg.hu-hoz az elmúlt napokban olyan hírek jutottak el, hogy a kötvénykibocsátások időzítése más nehézségre is utal. Az elmúlt időszakban többször volt, hogy akkor bocsátott ki újabb kötvényt - a jegybank által amúgy jóváhagyott 50, majd pár hónapja épp a Matolcsy-féle jegybanki vezetés jóváhagyásával 20 milliárddal megtoldott keretösszegen belül - a cég, hogy a pénzszerző akcióit nem sokkal az esedékes kamatfizetések, törlesztések előtt hajtotta végre. Másképpen: újabb és újabb hitelfelvétellel teremtették elő az adósságból esedékes rész visszafizetését. A cég pedig nagyon vonzó ajánlattal állt a befektetők elé: viszonylag magas hozamot ígért a pénz kölcsönadásáért cserébe.
De nem csak a kötvénykibocsátást rendező tagvállalatnál lehet baj. A jegybank állítása szerint a brókerháznál, a Quaestor Értékpapír-kereskedelmi és Befektetési Zrt.-nél is talált szabálytalanságot az MNB, ezért részben visszavonta a brókercég engedélyét.

A foci és az ingatlanbiznisz

Tarsoly, ki tudja, miért, lehetőséget látott a magyar fociban, illetve a focihoz kötődő ingatlanberuházásokban. Ő - közvetlenül, illetve az érdekeltségébe tartozó cégeken keresztül - a Győri ETO FC és az ETO Park tulajdonosa, és tagja a Magyar Labdarúgó Szövetség elnökségének is.

Csányi Sándor és Tarsoly Csaba egy MLSZ eseményen.

Fotó: MTI / Illyés Tibor

A győri focistadiont a mellette levő 17 hektáros területtel, és az akkor csőd szélére került győri fociklubot 2001-ben - a Rábától - vásárolta meg a Quaestor-cégcsoport, ahogyan azt saját honlapjukon is hirdetik. Akkor sajtóhírek szerint - amelyet azóta nem cáfolt senki - az adásvétel nem volt mindennapi. A Rába nem készpénzt kapott, hanem a Quaestor saját részvényeivel fizetett, 3,5-szeres áron számították be az akkor 100 milliót érő Quaestor-részvénycsomagot. Emellett pedig 300 milliót érő reklámszerződést kötött a két fél.

A klub adósságát eltüntették, a stadiont kicsinosították. Bár Tarsolyék öntötték a pénzt a focicsapatba, ám sokáig kevés sikerrel tették ezt, aztán 2012-2013-as idényben bajnok lett a csapat, tavaly pedig második.

Sokkal több pénzt emésztett fel - és aligha termelte vissza a beleöntött milliárdokat - a focistadion újjáépítése és az ETO Park felhúzása. Konzervatív becslés szerint is legalább 20, de akár 30 milliárd forintba is belekerülhetett az egész projekt, sőt ennél is magasabb összeg is kering, a focistadion, focipályák, edzőközpont pedig nem nagy bevételt generáló épületek. Épült kereskedelmi-szórakoztató központ, illetve egy hotel is, de az ezekből származó bevétel aligha képes ellensúlyozni az egész gigantikus ingatlanprojekt költségeit.

Az állam segítségére már korábban is apellált Tarsoly. Az MSZP-kormány alatt 17 milliárd forint kölcsönt kapott az állami tulajdonban levő Magyar Fejlesztési Banktól, az ügyletet aztán a 2010-es kormányváltás után helyzetbe kerülő új MFB-vezetés rossznak tartotta, kiemelve, hogy a kivitelező és a beruházó nagyjából ugyanaz a cégcsoport volt, és bár feljelentést is tett az MFB, mégsem lett semmi érdemi következménye az ügynek.


http://hvg.hu/gazdasag/20150310_Irto_kinos_szalak_a_Fidesznek_a_quaestoro#utm_sou rce=hvg_daily&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter2015_03_11&type -id=HvgDaily&user-id=572662BE&utm_content=normal
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: tevékenységekkel, hitelfelvétellel, szalagátvágásban, reklámszerződést, kötvényprogramot, élelmiszerexport, kezdeményezéshez, együttműködésben, részvénycsomagot, azerbajdzsánban, államtitkárként, magyarországról, üzletasszonnyal, kereskedelmével, felfüggesztette, épületegyüttest, miniszterelnöki, üzemeltetéséről, kereskedőháznál, kezelhetetlenné, belekerülhetett, visszafizetését, ingatlanbiznisz, kölcsönadásáért, ingatlanprojekt, kicsinosították, raktárbázisban, kereskedőházat, vízumközpontot, érdekeltségébe, bábáskodásával, finanszíroztak, vállalkozásait, tagvállalatnál, raktárbázisból, kapcsolatokért, kormány szekerét, emberektől kötvényen, esedékes tartozásokat, kötvényprogramot megtoldja, letartóztatott moszkvai, milliárdos vállalkozó, üzletembert Fidesz-közeli, kalandos életű, januárban letartóztatott, kilencvenes évek, közel negyven, leggazdagabb magyarok, befektetési tevékenységekkel, lichtensteini offshore, cégcsoport brókercége, Quaestor Értékpapír, Baksa Roland, Máriás Leonárd, Szijjártó Péterrel, Fazekas Sándor, Kiss Szilárd, Tarsoly Csaba, Kiss Szilárdnak, Szijjártó Péter, Koszticsák Szilárd, Pénzügyi Tanácsadó Zrt, Insula Management Establishment, Értékpapír Zrt, Credigen Bankot, Energetikai Zrt, Tarsoly Csabával, Tarsoly Csabát, Horváth László, Töröcskei Istvánék Azerbajdzsánban, Kiss Szilárddal, Moszkvai Magyar Kereskedőházat, Magyar Nemzeti Kereskedőház, Tarsoly Csabáról, Magyarországról Oroszországba, MNKH Zrt, Mindenesetre Tarsoly Csaba, Vízumbiznisz Szijjártó, Jelena Cvetkova, Visaworld-Center Kft, Magyar Nemzeti Bank, Török-Magyar Kereskedőházat, Orbán Viktor, Orbán Viktor Törökországban, Miniszterelnöki Sajtóiroda, Burger Barna, Financial Hrurira Kft, Hrurira Kft, Befektetési Zrt, Győri ETO FC, Magyar Labdarúgó Szövetség, Csányi Sándor, Illyés Tibor, Magyar Fejlesztési Banktól,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
01.29. 15:21 Katalán válság - Előrehozott autonóm parlamenti választásokat jelentett be ...
01.29. 15:21 Öten kapnak életműdíjat a Magyar Mozgókép Szemlén
01.29. 15:21 Birkózó Eb - Huszonkét magyar indul
01.29. 15:12 Az Európai Bizottság intézkedéseket hagyott jóvá az 5G hálózatok biztonsága...
01.29. 15:11 Kisiklott egy vonat Barcs közelében
01.29. 15:11 Zsigmond Barna Pál: helye van a modern európai demokráciában a keresztény v...
01.29. 15:11 Illés Boglárka: emlékezni kell hőseinkre
01.29. 15:01 Mol-INA-ügy - A zágrábi bíróság hatályon kívül helyezte Hernádi Zsolt vizsg...
01.29. 14:52 BAT Pécsi Dohánygyár: adócsökkentésnek köszönhetően visszaszorulhat a feket...
01.29. 14:51 Kormányzati felelősségvállalást jelentett be a kétfordulós polgármester-vál...
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Png nő  Betty Boop  Az élet  fejlesztés alatt  fejlesztés alatt  fejlesztés alatt  Devecseri Gábor: Imátlan ima  Betty Boop  Az a szó, hogy megbocsátani  Betty Boop  Betty Boop  Png doboz  Png virág  Kun Magdolna: Most értettem me...  The illness of John Paul II -...  fejlesztés alatt  fejlesztés alatt  Aquinói Szent Tamás áldozópap ...  fejlesztés alatt  fejlesztés alatt  fejlesztés alatt  Betty Boop  Szèp napot kívánok  fejlesztés alatt  fejlesztés alatt  Betty Boop  Betty Boop  fejlesztés alatt  Betty Boop  fejlesztés alatt  fejlesztés alatt  fejlesztés alatt  Kellemes délutánt kívánok  Betty Boop  Betty Boop  fejlesztés alatt  fejlesztés alatt  Téli kép  fejlesztés alatt  Kun Magdolna: Orgona  fejlesztés alatt  fejlesztés alatt  fejlesztés alatt  Betty Boop  Időjárás  fejlesztés alatt  Hárs Ernő laudáció - Kettőszáz...  Aquinói Szent Tamás áldozópap ...  fejlesztés alatt  fejlesztés alatt  Betty Boop  yo LE canto - Comunicadoras Eu...  Teréz anya szegény gyerekek kö...  fejlesztés alatt  fejlesztés alatt  fejlesztés alatt  Betty Boop  Teréz anya szegény gyerekek kö...  Betty Boop  Retro konyha szekrény  fejlesztés alatt  fejlesztés alatt  fejlesztés alatt  fejlesztés alatt  Betty Boop  Betty Boop  fejlesztés alatt  fejlesztés alatt  Betty Boop  Betty Boop  Téli kép  fejlesztés alatt  Betty Boop  Időjárás  fejlesztés alatt  Gyermek szerelem  Betty Boop  Mai jegyzetem  fejlesztés alatt  Betty Boop  Jóvenes para Cristo: ESTAMOS D...  Betty Boop  Időjárás  Én nem tudom,  Téli kép  Betty Boop  fejlesztés alatt  Vízcseppes rózsa  fejlesztés alatt  Betty Boop  fejlesztés alatt  Jesucristo me dijo  Retro konyha szekrény  Betty Boop  Papa João Paulo II  Betty Boop  Holocaust Memorial Day  fejlesztés alatt  Teréz anya szegény gyerekek kö...  Png kislány 
Bejegyzés Címkék
kormány szekerét, emberektől kötvényen, esedékes tartozásokat, kötvényprogramot megtoldja, letartóztatott moszkvai, milliárdos vállalkozó, üzletembert Fidesz-közeli, kalandos életű, januárban letartóztatott, kilencvenes évek, közel negyven, leggazdagabb magyarok, befektetési tevékenységekkel, lichtensteini offshore, cégcsoport brókercége, Quaestor Értékpapír, Quaestor megvette, jegybank jóváhagyta, cégbirodalom központi, Quaestor Pénzügyi, Quaestor Energetikai, egyetlen részvényes, orosz nyitásban, elmúlt években, kormány keleti, kazah területen, Quaestor-csoport hozta, magyar állammal, állami Magyar, kereskedőház megnyitóján, Quaestor-csoport nemcsak, közös fotók, nyilatkozatok szintjén, moszkvai tervekkel, kormány több, magyar élelmiszerexport, idén tavasszal, Quaestor-csoport által, magyar cégek, jegybanki vizsgálatról, problémák felett, Quaestor ezzel, orosz üzletből, befektetési központból, logisztikai raktárbázisból, kormány szándékai, raktárbázisban oldják, kereskedőház befektetések, államtól üzemeltetőként, moszkvai kereskedőház, addigi eseti, Questor jogosult, megbízott partnercégek, orosz terjeszkedést, utóbbi időkig, korábbi Sztálingrád, volgográdi buszpályaudvar, többfunkciós épületegyüttest, orosz illetékesekkel, másik fontos, moszkvai magyar, szalagátvágásban segédkezett, egyedüli tulajdonában, vízumközpont megnyitóján, vízumközpontot nagy, üzleti alapon, központ lényegében, magyar konzulátus, kiszervezést azzal, kérelmek száma, jelek szerint, quaestoros szálakat, Quaestor engedélyét, isztambuli kereskedőház, moszkvai vízumközpont, szokásos ügymenetben, Quaestornak nincs, központot működtető, török kereskedőháznál, Quaestor hozta, kereskedőház megnyitásáról, Quaestor 2013, törökországi kereskedőházat, kereskedőház vezetője, moszkvai esetében, vezetők többsége, külügy ehhez, vegyesvállalat jött, török üzletember, Quaestort sokan, cégként ismerik, igazán nagy, kötvényeket kibocsátó, pénze után, pénzt továbbadta, cégcsoport többi, kisbefektetők igazán, elmúlt napokban, jegybank azonban, elmúlt időszakban, jegybank által, , ,
2019.12 2020. Január 2020.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64001 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 799
  • e Hét: 7228
  • e Hónap: 99394
  • e Év: 99394
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.