Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Kedves keményen átvert kisemberek!
  2015-03-27 22:14:56, péntek
 
 
27 március 2015 Swan Edgar

Kedves keményen átvert kisemberek!

Melyik kormánytag mit tud arról, amiről semmit, de aztán mégis és végül nem is ő volt.


Nem mondom, hogy eddig egyenletesen bárányfelhős lett volna a magyar közélet. Azt sem merném állítani, hogy a politikusok az igazmondás szobrához állnak modellt akár napjainkban, akár az elmúlt évtizedekben. De eddig legalább összehangoltan működött a kamubrigád, most meg homokbánya került a gépezetbe, amitől mindenki össze-vissza hazudik. Koordinálatlanul és ha eltekintünk az okozott károktól, akár viccesnek is találhatjuk a dolgot.

Itt van például a Quaestor ügy. Nem is naponta, hanem óránként lódít valaki egy velőset, lehetőleg homlokegyenest ellentéteset, mint a másik, vagy akár mint saját maga egy fél nappal előbb. A bedőlt cég vezetője bejelentette, hogy bejelentette. Mármint az öncsődöt. Amiről aztán kiderült, hogy nem jelentette be. Még szerencse, hogy a csőd ettől függetlenül bekövetkezett. Vagy nem. Aztán azt mondta a Quaestor vezetője - aki Tarsoly Csaba névre hallgatott még akkor - hogy ő bizony levélben jelezte a kormánynak: miszerint helyzet van. Először senki sem vállalta a levelet. Sem Lázár János, sem Szijjártó Péter. Nem is írt Tarsoly. De írt. Nem Lázárnak. De, neki. Mégsem. Szijjártónak. Neki sem. De. De nem. De, csak arra kérte Szijjártót, hogy továbbítsa Orbán Viktornak. Nem. De. Ma a Kossuth rádió műsorában Orbán Viktor a szájával mondta: de bizony, írt neki Tarsoly Csaba és ehhez nem kellett senki közvetítése, még Szijjártó Péteré sem, mert csak. Ő megkapta a levelet. Levél ügy letudva.

Következő napirendi pont: mikor is utasított ki és kicsodát, hogy a miniszterek vegyék ki a közpénzeket a bóvli kötvényekből? Nem Orbán Viktor. De. Nem. De, ő maga mondta. Tényleg! Tehát Orbán Viktor utasított. Mert okos és előrelátó. Az én kérdésem ebben az ügyben: véletlenül nem tiltja az Államháztartási Törvény (vagy más szép nevű tövény), hogy közpénzeket ilyen kötvényekben tartsanak a minisztériumok? Mert én úgy tudom, hogy de. Ez valahogy mégsem téma a médiában, pedig a valódi kérdés ez. Szerintem. Meg talán még az, hogy például a Szijjártó Péter vezetése alatt álló hosszú nevű minisztérium pénzeit kezelő Magyar Nemzeti Kereskedőház (na, tessék! magyar is, nemzeti is egyszerre!) hogy csinálta meg azt a kunsztot, hogy miközben kötvényben tartotta a Quaestornál a közpénzt, azt mégis készpénzben tudta kivenni a brókercég bedőlése előtti napokban?

Az már szinte piskóta, hogy a minisztériumok ügyesen kivették a pénzeket, a keményen átvert kisemberek pedig nem tudták ezt megtenni. Bár ma a rádióban azt is mondta a miniszterek elnöke, hogy aki nem vette ki időben, az úgy hülye, ahogy van. Ebből én arra következtetek, hogy túl sok segítségre nem számíthatnak azok, akik elbukták a megtakarításukat. Ha meg mégis, az megint csak közpénzből képzelhető el, praktikusan: mindenki fizetni fog az országban, aki itt adózik. Szuper! Azt nem mondta a nagyszerű politikus, hogy mi a bánat tartott 17 napig, ameddig Tarsoly Csabához eljutottak a hatóságok. Mert addig őt ki sem hallgatták, meg sem keresték. Sok minden beleférhetett ebbe a 17 napba. Például mindenféle iratot, vagy nagyon sok pénzt is el lehet ennyi idő alatt tüntetni. De akár együtt a kettő is működik. Aztán arra is volt idő, hogy a cég vezetését Tarsoly Csaba átadja egy Orgován Béla és vidéke...vagy mi, tehát a Quaestor vezérigazgatója ez a Béla nevű közmunkás és (ha igazak a hírek) köztörvényes úr lett. Futólag, mert aztán Tarsoly Csaba visszavette tőle a céget. Akkor mi értelme volt ennek? Ki tudja? Az is lehet, hogy a Béla egy rendetlen ember, és a nagy átadás-átvétel során elhányt valahová egy csomó dokumentumot, ami aztán soha nem fog előkerülni többé. De erről szegény Tarsoly úr egy kicsit sem tehet.

Az teljesen friss hír, hogy Tarsoly Csaba valamelyik keze (talán a jobb), egy Mikuska Zoltán nevű személyi titkár (Tarsolyé) évek óta Polt Péter legidősebb lányának a barátja, élettársa, vagy ilyesmi. Kínos egy picit, de hamarosan ki fog derülni, hogy Gyurcsány tehet róla és a mocskos szocik!

Mindenki nyugodjon meg szépen! Happy End van, Tarsoly Csaba előzetes letartóztatásban várja a fürge hatóságok vizsgálatát. Ez 17 nappal ezelőtt is megtörténhetett volna, de biztosan nem volt egy szabad rendőr sem. Lehet, hogy éppen valamelyik álcivil szervezetet rohantak meg tizenöten, mert a nemzeti érdek ezt kívánta.

Aki esetleg érti a fent vázolt eseményeket, az a megfejtést bátran küldje be nekem. Kisorsolok közte egy bögrét.

Viszont jó hosszúra sikerült a cikk, miközben a felét se írtam meg mindannak, ami a héten történt. Ebből az következik, hogy máris írom a folytatást.

Pillanat, jön az is.


http://hu.blastingnews.com/hir/2015/03/kedves-kemenyen-atvert-kisemberek-00324001 .html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: koordinálatlanul, megtakarításukat, letartóztatásban, vezérigazgatója, államháztartási, megtörténhetett, homlokegyenest, minisztériumok, összehangoltan, beleférhetett, következtetek, bekövetkezett, ellentéteset, bárányfelhős, egyenletesen, szijjártónak, számíthatnak, dokumentumot, bejelentette, évtizedekben, köztörvényes, kötvényekben, kötvényekből, kereskedőház, minisztérium, blastingnews, visszavette, készpénzben, vizsgálatát, napjainkban, praktikusan, miniszterek, találhatjuk, eltekintünk, függetlenül, közpénzeket, magyar közélet, igazmondás szobrához, elmúlt évtizedekben, okozott károktól, csőd ettől, Quaestor vezetője, szájával mondta, miniszterek vegyék, bóvli kötvényekből, valódi kérdés, brókercég bedőlése, minisztériumok ügyesen, keményen átvert, miniszterek elnöke, megint csak, nagyszerű politikus, Swan Edgar, Tarsoly Csaba, Lázár János, Szijjártó Péter, Orbán Viktornak, Orbán Viktor, Szijjártó Péteré, Tehát Orbán Viktor, Államháztartási Törvény, Magyar Nemzeti Kereskedőház, Tarsoly Csabához, Orgován Béla, Mikuska Zoltán, Polt Péter, Happy End,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Png ház  Soha ne kedvezz...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Albert Einstein gondolata  Radikális szeretet  Az engedelmesség miért nem vál...  Bounty krémes  Facebookon kaptam  képre írva  Régi emberek, akikre máig büsz...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  Németh László tollából  Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Png cica  Szép napot kívánok  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  George Gordon Lord Byron: Inez...  Örülök, hogy látlak!  Csak a fogyatkozás látható  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Éretlen vers  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Éretlen vers  Png virág  Facebookon kaptam  Png telefon  Elköszönt  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Szép estét kedves látogatóimna...  Egy maradéktalanul uralt világ  Alázat  Ami embereknek lehetetlen, az...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Bounty krémes  Ami embereknek lehetetlen, az...  Kaffka_Margit  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Adakozás  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Sose bánj semmit  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Png lepke  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam Krisztinától  Ágai Ágnes – Csendélet  Png lepke  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Png csokor  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam Annuska bar...  A televizió nem a kultúrát kép...  Még csak most kezdődik a nap  Png kutya  Egy maradéktalanul uralt világ  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  Png ház  Szép estét  Alázat  Kaffka_Margit  Nem tudhatod 
Bejegyzés Címkék
magyar közélet, igazmondás szobrához, elmúlt évtizedekben, okozott károktól, csőd ettől, Quaestor vezetője, szájával mondta, miniszterek vegyék, bóvli kötvényekből, valódi kérdés, brókercég bedőlése, minisztériumok ügyesen, keményen átvert, miniszterek elnöke, megint csak, nagyszerű politikus, bánat tartott, Quaestor vezérigazgatója, rendetlen ember, nagy átadás-átvétel, csomó dokumentumot, teljesen friss, mocskos szocik, fürge hatóságok, szabad rendőr, nemzeti érdek, fent vázolt, héten történt, koordinálatlanul, megtakarításukat, letartóztatásban, vezérigazgatója, államháztartási, megtörténhetett, homlokegyenest, minisztériumok, összehangoltan, beleférhetett, következtetek, bekövetkezett, ellentéteset, bárányfelhős, egyenletesen, szijjártónak, számíthatnak, dokumentumot, bejelentette, évtizedekben, köztörvényes, kötvényekben, kötvényekből, kereskedőház, minisztérium, blastingnews, visszavette, készpénzben, vizsgálatát, napjainkban, praktikusan, miniszterek, találhatjuk, eltekintünk, függetlenül, közpénzeket, quaestornál, politikusok, közvetítése, szervezetet, eseményeket, kisemberek, hallgatták, eljutottak, kötvényben, homokbánya, mindenféle, megfejtést, legidősebb, kormánytag, jelentette, szijjártót, hallgatott, folytatást, következik, kamubrigád, véletlenül, kisorsolok, továbbítsa, előkerülni, közpénzből, valamelyik, igazmondás, kormánynak, segítségre, képzelhető, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1999
  • e Hét: 7731
  • e Hónap: 18842
  • e Év: 172338
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.