Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Magyarország Kormányának közleménye
  2015-04-09 08:17:23, csütörtök
 
  Magyarország Kormányának közleménye

Posted on 2015/04/09 Szerző: Admin

A Húsvét előtt L. Simon László kultúrális államtitkárnak ajándékozott új út meglehetősen komoly vihart kavart a magyar politikai közéletben.
A döbrögista nyalonc megajándékozását kisérő felzúdulásra a “magyar" kormány úgy érezte, hogy reagálnia kell, és a szerecsent fehérre kéne füröszteni. Április 7-én este össze is ütüttek hát L. Simon útügyében egy kormányközleményt.
Íme la:
A Gárdony és Zichyújfalu közötti út felújításával a szocialisták meg nem valósított ígéretét teljesíti a kormány - Magyarország Kormánya
“A Gárdony és Zichyújfalu közötti közút felújításával egy több mint fél évtizeddel ezelőtti, még a szocialista Bajnai-kormány idején tett ígéretet teljesít a kormány a 2007-2013-as KözOP-os maradványforrás átcsoportosítása révén.
A szocialista politikusok által vezetett Regionális Fejlesztési Tanácsok, valamint a Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium 2009. november 5-én összeállított egy listát arról, hogy a Regionális Operatív Programok keretében mely mellékutak újulhatnak meg európai uniós forrásból. Ezen listán már szerepelt a 6212-es jelű, Zichyújfalu és Gárdony közötti összekötő út mintegy 8 kilométeres szakasza. A kormányváltás után a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium 2011. február 22-én rendelte el, hogy a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a felújítást végrehajtsa, ami azonban eddig forráshiány miatt váratott magára.
Tehát nem azért újítja fel a Magyar Közút Zrt. a Gárdony és Zichyújfalu közötti utat, mert az L. Simon László miniszterhelyettes által is tulajdonolt kft. panziójához vezető bekötőút is ehhez csatlakozik, hanem mert egy hat évvel ezelőtt tett ígéretet vált valóra a kormány a 2007-2013-as KözOP-os maradványforrás átcsoportosításával.
A Fejér megyében található 6212-es számú közút érintett szakaszának rekonstrukciója illeszkedik a Velencei-tó környéki, illetve a térségből az M6-os autópályára és a 62-es főútra vezető közutak fejújítási tervébe, aminek révén ugyancsak megújulhat végre a Velence és Pusztaszabolcs közötti 6207-es út is. A 2015-re tervezett beruházásoknak köszönhetően a környéken élők számára biztonságosabbá és komfortosabbá válik a közlekedés, továbbá számtalan vállalkozásnak is versenyelőnyt jelenthet a felújítás.
Az érintett utak rendbetételének ígéretével a szocialista kormányok kampányoltak 2010 előtt. Az útfelújítás a baloldali kormányzás idején azonban csak ígéret maradt. Az Orbán-kormány a térség lakóival szembeni adósságot törlesztett, amikor a közútkezelő az utak egy részét 2014-ben felújította. A rekonstrukció folytatásaként a munkálatok most érték el a hírekben érintett, nagy forgalmú útszakaszt, ahol a Zichyújfalu és Székesfehérvár közötti Volán járatok közlekednek, de érinti például Csiribipusztát, Pálmajort, több nagy agrárcég telephelyét, az agárdi termálfürdőt, a Gárdonyi Géza Emlékházat és az MTK Sándor Károly Labdarúgó Akadémiát és annak edzőpályáit is.
(Miniszterelnökségi Sajtóiroda)"
-A szerecsenfürdetés jól bevált, régi szappanjához nyúltak! Elővették “a zeeemúúttnyócév" nevű örökbecsű, és valamikor igen sikeres súrolót. Megszórták még egy kis “baloldalizással"-biztos legyen a hatás, és gyorsan el is küldték az udvari hírszolgáltatónak.
-Mondani sem kell talán, hogy ezzel a közleménnyel nemhogy sikerült volna letisztítani azt a bizonyos szaracénust, hanem még inkább elmorcsolták.
A döbrögista horda mára eljutott abba a stádiumba, hogyha hallgat az a baj!-ha szól akkor meg az a baj!
Persze a legfőbb probléma egyáltalán a létezésük! Tegyük hozzá nem csak az övék! Az elmúlt 25 év minden hordájának a létezése tragédia a magyar nép számára.
(A közlemény szövegét a Bal-Rad egyik olvasója juttatta el hozzánk. Köszönjük!)

https://balrad.wordpress.com/2015/04/09/magyarorszag-kormanyanak-kozlemenye/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: átcsoportosítása, megajándékozását, rendbetételének, baloldalizással, maradványforrás, zeeemúúttnyócév, rekonstrukciója, biztonságosabbá, vállalkozásnak, pusztaszabolcs, államtitkárnak, beruházásoknak, folytatásaként, székesfehérvár, csiribipusztát, felújításával, kormányváltás, rekonstrukció, versenyelőnyt, összeállított, komfortosabbá, minisztérium, köszönhetően, magyarország, letisztítani, elmorcsolták, ajándékozott, meglehetősen, felzúdulásra, közleménnyel, szappanjához, termálfürdőt, szocialisták, kampányoltak, magyarorszag, zichyújfalu, magyar politikai, döbrögista nyalonc, szerecsent fehérre, kormány –, több mint, szocialista Bajnai-kormány, 2007-2013-as KözOP-os, szocialista politikusok, listát arról, 6212-es jelű, kormányváltás után, felújítást végrehajtsa, 62-es főútra, 2015-re tervezett, környéken élők, érintett utak, Magyarország Kormányának, Simon László, Magyarország Kormánya, Regionális Fejlesztési Tanácsok, Energiaügyi Minisztérium, Regionális Operatív Programok, Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Magyar Közút Nonprofit Zrt, Magyar Közút Zrt, Gárdonyi Géza Emlékházat, Sándor Károly Labdarúgó Akadémiát, Miniszterelnökségi Sajtóiroda,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Zilahy Lajos gondolata  Különleges  Nem kell hozzá fürdőruhás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem kell hozzá fürdőruhás  Facebookon kaptam  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Paul David Tripp Április 13  képre írva  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  József Attila - Kopogtatás nél...  A Magyar Költészet napja alkal...  Jó nap volt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Isten hűségének mértéke  Jázmin  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Szép estét kedves látogatóimna...  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy barátság története  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Robin Wight pitypang szobra  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Zilahy Lajos mondta  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Szép estét  Kedvenc felismerésem az imádsá...  képre írva  Paul David Tripp Április 14  Esterházy Péter: Harmonia c...  Egy tavasz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  különleges  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Facebookon kaptam  Előfordul, hogy  IGEN így  Különleges  Facebookon kaptam Krisztina b...  Annyira tisztelem a szabadságo...  Facebookon kaptam  Dóró Sándor: Embernek maradni  Jó éjszakát  Mindig lesz olyan  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  József Attila – Keresek ...  Hogyan válunk hűségesekké?  Ott van  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Egy barátság története  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Ott van  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Reményik Sándor: Pierrot &...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Facebookon kaptam  IGEN így  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Facebookon kaptam  Különleges  IGEN így  IGEN így  Jó éjszakát  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Jó nap volt  Facebookon kaptam  Esterházy Péter: Harmonia c...  Facebookon kaptam Krisztinától  Jan Twardowski - Siessünk  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Eduardo Sacheri gondolata  Vito Giaquinto gondolata  Facebookon kaptam  Megígért békesség  Magamnak  Bornyi Veronika haiku verse  Somlyó Zoltán - Orgonával  Sík Sándor - Ha jő a perc  Jázmin  Nevelőszülőkhöz adták,  Facebookon kaptam Krisztinától  Jó nap volt 
Bejegyzés Címkék
magyar politikai, döbrögista nyalonc, szerecsent fehérre, kormány &#8211, több mint, szocialista Bajnai-kormány, 2007-2013-as KözOP-os, szocialista politikusok, listát arról, 6212-es jelű, kormányváltás után, felújítást végrehajtsa, 62-es főútra, 2015-re tervezett, környéken élők, érintett utak, szocialista kormányok, baloldali kormányzás, térség lakóival, részét 2014-ben, rekonstrukció folytatásaként, munkálatok most, hírekben érintett, agárdi termálfürdőt, udvari hírszolgáltatónak, közleménnyel nemhogy, bizonyos szaracénust, döbrögista horda, legfőbb probléma, létezése tragédia, közlemény szövegét, átcsoportosítása, megajándékozását, rendbetételének, baloldalizással, maradványforrás, zeeemúúttnyócév, rekonstrukciója, biztonságosabbá, vállalkozásnak, pusztaszabolcs, államtitkárnak, beruházásoknak, folytatásaként, székesfehérvár, csiribipusztát, felújításával, kormányváltás, rekonstrukció, versenyelőnyt, összeállított, komfortosabbá, minisztérium, köszönhetően, magyarország, letisztítani, elmorcsolták, ajándékozott, meglehetősen, felzúdulásra, közleménnyel, szappanjához, termálfürdőt, szocialisták, kampányoltak, magyarorszag, zichyújfalu, forráshiány, kilométeres, politikusok, szocialista, fejlesztési, közlekedési, energiaügyi, törlesztett, edzőpályáit, végrehajtsa, közútkezelő, szaracénust, csatlakozik, szakaszának, felújította, közlekednek, illeszkedik, telephelyét, panziójához, kormanyanak, autópályára, kormányának, tulajdonolt, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 320
  • e Hét: 6072
  • e Hónap: 9817
  • e Év: 163313
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.