Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
ÁLLAMTITOK, NE ADD TOVÁBB: Árpád kommunikációs tanácsai Vik
  2015-04-21 18:46:53, kedd
 
 
ÁLLAMTITOK, NE ADD TOVÁBB: Árpád kommunikációs tanácsai Viktor vidéki turnéjára


Bede Márton
politika
ma 18:13


Kedden Miskolcon járt Orbán Viktor, aki Sopron, Eger és Zalaegerszeg után a borsodi metropoliszba is eljutott a Modern Városok fantázianevű vidéki turné keretében. Az utána tartott sajtótájékoztatóról már beszámoltunk, viszont arról még nem, hogy a helyszínen a 444 birtokába jutott egy dokumentum, amelyet egy ,,Árpád" aláírású személy jegyez, és a miniszterelnöknek adott kommunikációs tanácsok gyűjteménye. Most ezt tesszük közzé.
Fotó: Botos Tamás


Viktor,

Akkor ahogy megbeszéltük, küldöm a vidéki turnéval kapcsolatos tanácsaim. Még nem kaptam meg, hogy pontosan mely nagyvárosokba tervezel menni, kérlek majd értesíts. Ha végül mész Szegedre, akkor mindenképpen egyeztessünk előtte, mert ott a Komcsibotka miatt külön akcióterv kell.

Az ügyrendi dolgokba én bele nem szólnék, inkább foglalkozzunk a kommunikációval. Feltételezem fél napnál többet legfeljebb Székesfehérváron akarsz eltölteni, így ennek megfelelően írtam a tanácsaim.

Amikor reggel lementek, a kocsiból kiszállás után ne állj le, céltudatosan menj be a tárgyalások helyszínére. Ha valami helyi lakos nagyon integet, akkor kedvesen, de határozottan ints oda, de éreztesd, hogy neked erre még nincs időd. A fővárosi sajtó addigra még tuti nem ér le, a helyiek meg nem fognak rólad előnytelen fotót csinálni, úgyhogy ne tarts az udvariatlanságtól.

orban_viktor_miskolc_19

Az érdemi rész utáni sajtótájékoztatón viszont már a legjobbat kell hoznod, kérlek figyelj az alábbiakra

A legújabb kutatások szerint kelet-európai, autokrata hajlamú vezetők számára 30 perc késés a tanácsos, ennyi idő után már minden megjelent megváltóként fog fogadni.
Hagyd, hogy a helyi polgármester dumáljon, ő úgyis lelkesebben tudja előadni az új autópályát és az ipari parkot, neked csak alá kell húznod pár lényeges dolgot.
Amikor te következel, elsőként mindenképpen a megjelent vallási vezetőket köszöntsd először. Ez majd érezteti a helyi politikai elittel, hogy te és a jóisten sokkal felettük álltok.
Minél gyakrabban említsd, hogy ,,a kormány ennyi vagy annyi milliárddal támogatja ezt vagy azt a projektet". Az Európai Unió nevét TOVÁBBRA SE említsd, ez végig így lesz ebben a ciklusban.
Ha valamilyen digitális fejlesztésről írtok alá megállapodást, mert éppen arra adott pénzt az EU, ne bonyolódj bele a technikai részletekbe. Senki nem várja el Tőled, hogy tudd, mi az a laptop. Ha például ,,okos városokról" van szó, akkor te beszélj ,,intelligens térfigyelő kamerákról", amiknek köszönhetően a nyugdíjasok nagyobb biztonságban lesznek.
Nagyon úgy tűnik, hogy a rezsicsökkentés után ráállunk a teljes foglalkoztatásra, mint központi üzenetre. Beszélj arról, hogy néhány éven belül meglesz a teljes foglalkoztatás, még olyan városokban is, mint Miskolc. Imádni fogják.

orban_viktor_miskolc_10
Újságírói kérdések

Ismét jelzem, hogy nem értek egyet azzal, hogy erre lehetőség legyen. Értem, hogy most erőltetitek ezeket, és vannak már heti kormányszóvivői sajtótájékoztatók is a Lázár Janival, de neked nem kellene belemenned ebbe az utcába.
Valószínű, hogy miután észreveszik, hogy ezeken az eseményeken lehet kérdezni a miniszterelnököt, a budapesti újságírók elkezdenek követni a vidéki turnédon. A legegyszerűbb, ha a Havasi apródod elintézi, hogy ezek ne kapjanak szót. Elég könnyű megismerni őket: szakadt tornacipő, farmer, kócos haj, és fiatalabbak, mint a helyi sajtó képviselői.
Ha mégis kellemetlen kérdést kapsz, háríts mindent a helyi döntéshozókra. Ha például Miskolcon valaki azzal jön, hogy miért kell elüldözni több száz csóró cigányt a leendő diósgyőri stadion helyéről, akkor vess be valami olyan panelt, hogy ,,a kormány minden esetben tiszteletben tartja az itt élő emberek döntéseit".
Bármilyen baráti vállalkozóval kapcsolatban kérdeznek, válaszodban csak arról beszélj, hogy Magyarországon mindenki egyenlő, és sok sikert kívánsz minden iparkodó üzletembernek.
Ha rólam kérdeznek, akkor kérlek maradjunk az eddigi ügymenetnél. Én ezeknek a pöcsöknek nem létezem.
Havasi azt írta a legutóbbi jelentésében, hogy mindig fog neked intézni vastapsot a teremben. Azt várd meg.

orban_viktor_miskolc_11
Kötetlen program a sajtótájékoztató után

Üdvözöld kézfogással az első két sorban ülőket, de csak a vallási vezetőkre legyen néhány mondatnyi időd. Az indokaim lásd fenn.
Az épület előtt biztosan rajongók fognak várni, ezekre szánj 10-15 percet. Azt tippelem, nem lesznek már akkora tömegek, mint két-három éve.
Lehet, hogy valamelyik nyugdíjas megkérdezi, hogy ,,hol vannak a fiatalok?" Imádnak ilyeneket kérdezni. Mondd, hogy ,,dolgoznak", vagy azt, hogy ,,most két év nyugalom következik, majd jönnek, amikor igazán szükség van rájuk".
Ha vannak ellentüntetők, ne foglalkozz velük. A Lázár Jani már annyira kész van magától, hogy azzal szórakozik, hogy ilyenekkel dumcsizik.
Bármi helyi érdekű kérdés van, passzold át a polgármesternek, úgyis ott fog melletted állni. ,,A fürdőkomplexumot akkor mikorra is fejezzük be, Ákos" - ilyeneket mondj.
Mindenért a bankokat hibáztasd.
Ha valami aktuális problémáról beszélnek, játszd meg te is az ugyanolyan megdöbbent kisembert, mint a kérdező. Például ha a karcagi piramisjátékról van szó, olyanokat mondj, hogy ,,én sem értem", meg ,,ki gondolta volna, hogy van Karcagon 20 milliárd forint" vagy ,,fogalmam sincs, hogy bízhatták a pénzüket arra a nőre".
Minden papírfecnit írj alá, mindenkivel fényképezkedj le. Kizárt, hogy akinek ezt megteszed, legközelebb ne ránk szavazzon.

Ha letelt a 15 perc, köszönj el, és határozottan indulj el a kocsi felé. Ha bármilyen helyzetben azonnali segítségemre lenne szükséged, kérlek hívj.

Hajrá!
Árpád

ui: A századvéges számlát akkor ahogy megbeszéltük?

http://444.hu/2015/04/21/allamtitok-ne-add-tovabb-arpad-kommunikacios-tanacsai-vi ktor-videki-turnejara/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: miniszterelnököt, székesfehérváron, fürdőkomplexumot, foglalkoztatásra, sajtótájékoztató, rezsicsökkentés, polgármesternek, kommunikációval, piramisjátékról, kormányszóvivői, foglalkoztatás, magyarországon, fejlesztésről, metropoliszba, ellentüntetők, nagyvárosokba, döntéshozókra, megállapodást, vállalkozóval, legegyszerűbb, fényképezkedj, üzletembernek, foglalkozzunk, kommunikacios, kommunikációs, megbeszéltük, köszönhetően, biztonságban, mindenképpen, megváltóként, határozottan, céltudatosan, polgármester, feltételezem, egyeztessünk, segítségemre, borsodi metropoliszba, utána tartott, miniszterelnöknek adott, vidéki turnéval, ügyrendi dolgokba, kocsiból kiszállás, tárgyalások helyszínére, fővárosi sajtó, érdemi rész, legjobbat kell, legújabb kutatások, helyi polgármester, ipari parkot, megjelent vallási, helyi politikai, jóisten sokkal, Bede Márton, Kedden Miskolcon, Orbán Viktor, Modern Városok, Botos Tamás, Európai Unió, TOVÁBBRA SE, Lázár Janival, Lázár Jani,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Albert Einstein gondolata  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  képre írva  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  Hiányzik  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Szép álmokat!  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Fekete-erdő desszert  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  Png csokor  Jónás Tamás – Végtelen b...  Png nő  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Reménység és erő Krisztustól e...  Leonardo da Vinci gondolata  Szép estét  Szabolcska Mihály – Ákác...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Png ház  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam Krisztinától  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Radikális szeretet  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Nagyon különös  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Adakozás  Paul David Tripp Április 21  Szívem  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Elköszönt  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Png virág  Alázat  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  A jó emberek mindig szépek mar...  Az engedelmesség miért nem vál...  Hogy lehet megtartani  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Alázat  Őrizkednünk kell...  Erdőn  Png virág  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Jó éjszakát  Idő  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Png lepke  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Makszim Gorkij gondolata  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
borsodi metropoliszba, utána tartott, miniszterelnöknek adott, vidéki turnéval, ügyrendi dolgokba, kocsiból kiszállás, tárgyalások helyszínére, fővárosi sajtó, érdemi rész, legjobbat kell, legújabb kutatások, helyi polgármester, ipari parkot, megjelent vallási, helyi politikai, jóisten sokkal, kormány ennyi, technikai részletekbe, nyugdíjasok nagyobb, rezsicsökkentés után, teljes foglalkoztatásra, teljes foglalkoztatás, eseményeken lehet, budapesti újságírók, vidéki turnédon, helyi sajtó, helyi döntéshozókra, leendő diósgyőri, kormány minden, eddigi ügymenetnél, legutóbbi jelentésében, sajtótájékoztató után, vallási vezetőkre, indokaim lásd, épület előtt, fürdőkomplexumot akkor, bankokat hibáztasd, ugyanolyan megdöbbent, karcagi piramisjátékról, pénzüket arra, kocsi felé, századvéges számlát, miniszterelnököt, székesfehérváron, fürdőkomplexumot, foglalkoztatásra, sajtótájékoztató, rezsicsökkentés, polgármesternek, kommunikációval, piramisjátékról, kormányszóvivői, foglalkoztatás, magyarországon, fejlesztésről, metropoliszba, ellentüntetők, nagyvárosokba, döntéshozókra, megállapodást, vállalkozóval, legegyszerűbb, fényképezkedj, üzletembernek, foglalkozzunk, kommunikacios, kommunikációs, megbeszéltük, köszönhetően, biztonságban, mindenképpen, megváltóként, határozottan, céltudatosan, polgármester, feltételezem, egyeztessünk, segítségemre, tiszteletben, kapcsolatban, zalaegerszeg, jelentésében, beszámoltunk, fantázianevű, milliárddal, komcsibotka, gyűjteménye, válaszodban, kellemetlen, problémáról, részletekbe, kapcsolatos, intelligens, lelkesebben, nyugdíjasok, fiatalabbak, századvéges, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1546
  • e Hét: 4648
  • e Hónap: 15759
  • e Év: 169255
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.