Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
NINA RICCI GÖRÉNYe
  2015-05-12 18:54:11, kedd
 
  2015. május 11., hétfő


NINA RICCI GÖRÉNYE


Orbán Viktor a kormány csökkenő népszerűségének visszaszerzése érdekében erősítené a "nép közeli" politikai kormányzást.
A kormányfő terveiről már beszélt a Fidesz elnökségének múlt heti tanácskozásán is - értesült a Népszabadság a fideszes vezérkar tagjaitól.
A tervek szerint Rogán a frakció vezetésével párhuzamosan "kvázi" miniszterelnöki kabinetfőnök lesz, de a parlamenti gazdasági bizottsági elnöki posztjáról sem mond le.
Ősszel azonban - a Fidesz-kongresszushoz időzítve - távozhat frakcióvezetői pozíciójából és hivatalosan is Orbán Viktor politikai kabinetfőnöke lesz." - írja a Hír24 portál.

A hír magában is meglepő - hát elveszítette volna a Fidesz a népszerűségét?
Erről ezidáig szó sem nagyon esett, a vezérkar folyamatosan győzelmi indulókat harsogott, és amikor a sors fenékberúgta őket, fel sem szisszentek - úgy viselkedtek, mint Honecker, mikor beleült a Brezsnyev által székére tett rajzszögbe.
Erre most tessék, Rogántól várja a Vezér a megváltást, alátámasztva ezzel állapotromlásáról szóló, egyre sűrűbb híreket.
Éppen Rogántól.
Ez olyan, mintha a Nina Ricci legújabb parfümjét egy vedlett görénnyel reklámozná, tetejében egy, a reklámiparban újdonságnak számító illatos kampány keretében.
Rogán számomra egyébként is rejtély, maga a kétlábon járó gusztustalanság a sunyi tekintetével, a menyét képével - mit mondjak, nem vennék tőle használt autót, hogy a klasszikus kérdésre feleljek.

Hogy randa, az nem lenne baj, volt már a világban egy-két randa, de népéért élő és dolgozó politikus, de ez az ember egy sunyi tolvaj is, aki a pofátlanság csúcsaira úgy jutott fel, hogy közben a közelében lefelé gördülő lavinák is kitértek az útjából.
Nem akarom a hölgyek körében népszerűsíteni, de ennek az embernek a nyelve tudhat valamit, amit más emberek nyelve nem, - ha Orbán segge beszélni tudna...
Egy-két Pasa Parki lakásbiznisz meg se kottyan neki, megússza anélkül, hogy akárki hivatalosan érdeklődött volna utána, most meg ő szeretné növelni a Fidesz népszerűségét, pontosabban Orbán Viktor látja erre alkalmasnak.

Persze érthető, ahol a dudva túl magasra akar nőni, ott el kell tolni egyszer-kétszer a fűnyírót, ha nem akarjuk, hogy a fejünkre nőjön.
Márpedig minden jel arra mutat, hogy a Nemzeti Parvenü fejében megfordult az önálló politizálás gondolata, sőt, nyilvánosan is el merészelt térni a fősodortól, melyet Orbán egyedül sodor.
Ez pedig helytelen, mert ha ma még csak ő bátor is, holnapra felnőhet egy kamikáze-nemzedék, Lázár Jankónak társai támadhatnak, amit most, Lajosjárás idején nem lenne szabad megengedni.
Egy a libacsapat, egy a gúnár, ha több van, akkor abból csak a baj van...
Így aztán a Simicskára mért csapáshoz elengedhetetlenül szükséges források feletti ellenőrzést oda kell adni Rogán pasának, ő úgyis otthon van a médiában, végtére is már a Blikk szobrát is ő finanszírozta.
Magyarország egyébként is arra a hajóra hasonlít, melyben van hajókazán, a fűtők lapátolnak vadul, de nincs benne gép, csak a gőzkürt, amit most a hóna alá csapott ée elvitt magával Simicska.
Lázárt meg el kell hajtani, jó messze a Fidesz alelnöki posztjától.
Lázár így érzi a rosszallást, Rogán meg azt hiszi, hogy ha jól teljesít, akkor megvédi őt a Gazda.

Ez persze illúzió, Orbán nem véd meg senkit, ő csak saját magát védi, azt is egyre nehezebben.
Merthogy egyre növekszik rajta a teher, mintha végre egyesek rájöttek volna arra, hogy akit folyamatosan nyomás alatt tartanak, az könnyebben hibázik.
Mai hír, hogy a DK vagyonosodási vizsgálatot kezdeményezett a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál Orbán Viktor, Lázár János és Mészáros Lőrinc ,,magyar állampolgárokkal" szemben - jelentette be hétfői, budapesti sajtótájékoztatóján Vadai Ágnes, akiről köztudott, hogy nem megy Dunának attól, ha nem szereik a kormánypárti politikusok.
Érdekes kérdés, hogy a NAV elnökében lesz-e annyi bátorság, amennyi ezeknek a vizsgálatoknak a folytatásához kell.
Elvileg kellene, hogy legyen, hiszen napjai a hivatalában meg vannak számlálva és az útja onnan csak Simicska valamelyik cégéhez vezethet, zsebében egy icipici adathordozóval.
Génhordozó ellen adathordozó - teljesen sportszerű felállás, nekünk pedig mindegy, hogy milyen színű a macska, csak fogja meg az egeret - azt hiszem Mao Ce Tungot idéztem, de ha nem, akkor Teng Hsziao Pinget.

Szóval állandóan fokozni kellene a nyomást, folyamatosan, összehangoltan és olyan formában, hogy ha eredménye talán nem is lesz, de legalább sajtóvisszhangja legyen itthon és külföldön egyaránt.
Ezzel párhuzamosan lehetne éppen felháborodni is a demokrácia tagadásán és az autokrata berendezkedés favorizálásán, minden napra kellene adni egy kis tipródnivalót az Élő Legendának, aki már így is egyre szánalmasabb figura.
Végtére is nem kell minden diktátort lelőni, éppúgy megfelel a célnak egy párnás kis szobácska, ahol tiszta pillanataiban elmerenghet a régi dicsőségen.
Szóval, vannak pozitív jelek, a Fidesz belső mozgásai is arra utalnak, hogy megdőlt a Vezér csalhatatlanságába vetett hit, a hazai ellenzék és a külföldi közvélemény is egyre aktívabb, hát nem kellene hagyni rápihenni.
Lehetne egyébként konkrét ügyekben is feljelentéssel élni, például a Quaestor-ügyben, van jogász elég és lassan-lassan az értelmesebbje úgyis elkezdi átpozícionálni magát beszariból demokratává.

Talán elkezdődött valami, talán Orbán Simicska kinyírásával mataharit vagy harakirit vagy mit is követett el, felvágta a hasát.
De az is lehet, hogy a kisgömböc már annyira telezabálta magát, hogy éppen most pukkad ki.
Reménykedjünk...



http://www.pupublogja.hu/2015/05/nina-ricci-gorenye.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: állampolgárokkal, sajtóvisszhangja, népszerűségének, miniszterelnöki, gusztustalanság, átpozícionálni, kongresszushoz, adathordozóval, feljelentéssel, vizsgálatoknak, frakcióvezetői, összehangoltan, visszaszerzése, kezdeményezett, népszerűsíteni, népszerűségét, finanszírozta, tipródnivalót, berendezkedés, értelmesebbje, reménykedjünk, kabinetfőnöke, tanácskozásán, pillanataiban, favorizálásán, vagyonosodási, vámhivatalnál, reklámiparban, folytatásához, folyamatosan, magyarország, lakásbiznisz, tekintetével, elveszítette, pozíciójából, kabinetfőnök, kormány csökkenő, kormányfő terveiről, fideszes vezérkar, tervek szerint, frakció vezetésével, parlamenti gazdasági, vezérkar folyamatosan, sors fenékberúgta, vedlett görénnyel, reklámiparban újdonságnak, kétlábon járó, sunyi tekintetével, menyét képével, klasszikus kérdésre, világban egy-két, sunyi tolvaj, NINA RICCI GÖRÉNYe, NINA RICCI GÖRÉNYE, Orbán Viktor, Éppen Rogántól, Nina Ricci, Egy-két Pasa Parki, Nemzeti Parvenü, Lázár Jankónak, Nemzeti Adó-, Vámhivatalnál Orbán Viktor, Lázár János, Mészáros Lőrinc, Vadai Ágnes, Teng Hsziao Pinget, Orbán Simicska,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Png csokor  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  Erdőn  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Erdőn  George Gordon Lord Byron: Inez...  Png virág  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Albert Einstein gondolata  Szép estét kedves látogatóimna...  Png ház  Png kislány  Png nő  Sokan azt tartják  Ami embereknek lehetetlen, az...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  Png csokor  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Paul David Tripp Április 20  Adakozás  Facebookon kaptam  Png kislány  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Akarat  Lóhere  Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Png csokor  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Szép estét kedves látogatóimna...  A boldog családok mind hasonló...  Akarat  Radikális szeretet  210 éve született a SZÓZAT meg...  Fekete-erdő desszert  Szívem tiéd  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Paul David Tripp Április 20  A másik dolog,  Alvó cicák  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Sokan azt tartják  Szép estét  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Mindig jusson idő nevetni  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Alázat  Szívem  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam  Akarat  Mai harmónia kártyám  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Szép estét kedves látogatóimna...  Leonardo da Vinci gondolata  Adakozás  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Albert Einstein gondolata  Szép álmokat!  Őrizkednünk kell...  Alázat  George Gordon Lord Byron: Inez... 
Bejegyzés Címkék
kormány csökkenő, kormányfő terveiről, fideszes vezérkar, tervek szerint, frakció vezetésével, parlamenti gazdasági, vezérkar folyamatosan, sors fenékberúgta, vedlett görénnyel, reklámiparban újdonságnak, kétlábon járó, sunyi tekintetével, menyét képével, klasszikus kérdésre, világban egy-két, sunyi tolvaj, pofátlanság csúcsaira, közelében lefelé, hölgyek körében, nyelve tudhat, fejünkre nőjön, önálló politizálás, hajóra hasonlít, fűtők lapátolnak, könnyebben hibázik, kormánypárti politikusok, folytatásához kell, útja onnan, icipici adathordozóval, egeret &#8211, demokrácia tagadásán, autokrata berendezkedés, régi dicsőségen, hazai ellenzék, külföldi közvélemény, értelmesebbje úgyis, állampolgárokkal, sajtóvisszhangja, népszerűségének, miniszterelnöki, gusztustalanság, átpozícionálni, kongresszushoz, adathordozóval, feljelentéssel, vizsgálatoknak, frakcióvezetői, összehangoltan, visszaszerzése, kezdeményezett, népszerűsíteni, népszerűségét, finanszírozta, tipródnivalót, berendezkedés, értelmesebbje, reménykedjünk, kabinetfőnöke, tanácskozásán, pillanataiban, favorizálásán, vagyonosodási, vámhivatalnál, reklámiparban, folytatásához, folyamatosan, magyarország, lakásbiznisz, tekintetével, elveszítette, pozíciójából, kabinetfőnök, párhuzamosan, kormánypárti, szánalmasabb, alátámasztva, fenékberúgta, felháborodni, elnökségének, kinyírásával, népszabadság, demokratává, támadhatnak, viselkedtek, kormányzást, nyilvánosan, elkezdődött, politikusok, hivatalában, szisszentek, rosszallást, elmerenghet, ellenőrzést, politizálás, vizsgálatot, érdeklődött, pofátlanság, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1908
  • e Hét: 5010
  • e Hónap: 16121
  • e Év: 169617
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.