Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Kőkeményen szétszedi Deutschékat a kétszeres paralimpiai baj
  2015-05-26 20:57:47, kedd
 
 
Kőkeményen szétszedi Deutschékat a kétszeres paralimpiai bajnok

ma 19:46
300 645

“Nem az a baj hogy hazudtok, hanem az a baj, hogy a parasportolókat degenerált hülyéknek nézitek, akik nem képesek saját véleményt alkotni és akiket csúnya, gonosz emberek folyamatosan manipulálnak és megvezetnek."

- ezzel kezdődik a kétszeres paralimpiai aranyérmes úszó, Pásztory Dóra Facebookon terjedő levele, amit Gömöri Zsoltnak és a Magyar Paralimpiai Bizottság többi vezetőjének - így az alelnök Deutsch Tamásnak - címzett. A paralimpiai vezetők egyre mélyebbre csúsznak a vitatható, itt-ott jogszerűtlennek tűnő pénzköltéseik miatt.

Pásztory szerint emberileg és erkölcsileg alkalmatlanok a vezetők, és megalázó a sportolókra nézve, hogy az elnök úgy kezeli a kritikus hangokat, mint akiket politikai szándékkal manipulálnak, képtelenek a saját vélemény megformálására.

“Nem az a baj, hogy nettó 420.688 Ft a fizetésed, amely mellé céges autót, 60-80.000 Ft-os benzinköltség-visszatérítést, szponzori pénzek utáni jutalékot, 3.000.000 Ft-os támogatást (tudom, visszafizetted) külföldi utazási lehetőségeket és milliós nagyságrendű jutalmat kapsz. Az a rohadt nagy gond, hogy te és az elnökség tényleg azt gondolja, hogy ezt ebben a rendszerben megérdemled."

De ez még nem minden. Szóba kerül a bizottsági autó, a kétmillióért szervezett tenerifei edzőtábor, a mexikói nyaralás, a megfélemlített sportolók.

“Ha vannak olyan törvények és szabályok, amelyek lehetővé teszik, hogy a Magyar Paralimpiai Bizottság jogszerűen működik ebben a formában, akkor ezeket a törvényeket és szabályokat meg kell változtatni!"

http://444.hu/2015/05/26/kokemenyen-szetszedi-deutschekat-a-ketszeres-paralimpiai -bajnok/


///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// ///


Dóri levele:

Kedves Zsolt és kedves MPB elnökség!

Lehet, hogy mindent meg tudtok magyarázni, mindenre találtok valami kiskaput, de az egészen biztos, hogy emberileg és erkölcsileg alkalmatlanok vagytok a vezetésre.

Elmondom miért. Pontról pontra, most már nem ironizálva, azt nem értitek.

1. Nem az a baj hogy hazudtok, hanem az a baj, hogy a parasportolókat degenerált hülyéknek nézitek, akik nem képesek saját véleményt alkotni és akiket csúnya, gonosz emberek folyamatosan manipulálnak és megvezetnek. Értelmes, gondolkodó, felnőtt emberek vagyunk, akik tények, dokumentumok és információk alapján SAJÁT véleményt alkottunk rólad és az elnökségről. Ezt megkonstruált hecckampányként, politikai támadásként beállítani remek kommunikációs fogás, csak épp nem igaz. Minden ügynek vannak fontos karakterei, véleményvezérei, mozgatói erői, kiinduló pontjai, de ettől az ügy még ügy. Figyelemelterelés amit művelsz, semmi más. Saját véleményünk, saját döntésünk, saját aláírásunk amellyel kérünk, mondj le az elnökséggel együtt!

2. Nem az a baj, hogy nettó 420.688 Ft a fizetésed, amely mellé céges autót, 60-80.000 Ft-os benzinköltség-visszatérítést, szponzori pénzek utáni jutalékot, 3.000.000 Ft-os támogatást (tudom, visszafizetted) külföldi utazási lehetőségeket és milliós nagyságrendű jutalmat kapsz. Az a rohadt nagy gond, hogy te és az elnökség tényleg azt gondolja, hogy ezt ebben a rendszerben megérdemled. Hogy neked tényleg ennyit ért a munkád. Mindez összehasonlítva azok bevételeivel, akikért elvileg dolgozol. Azt gondoljuk találnánk olyan embert, aki kevesebbért is vállalná ezt a feladat, ezért kérünk, hogy mondj le az elnökséggel együtt és add át a helyed egy "olcsóbb" munkaerőnek!

3. Nem az a baj, hogy 3 vagy 10 millió Ft-ért vett neked a bizottság autót, az a baj, hogy komolyan azt érzitek, hogy erre neked van a legnagyobb szükséged és ezt tényleg megszavazta ezt elnökség. Nem lehet, hogy ha egy sportoló kapja a járművet, amellyel el tud jutni edzésre, akkor nagyobb az esély az újabb paralimpiai éremre? Mi így gondoljuk, ezért kérlek mondjatok le!

4. Nem az a gond, hogy megtudod-e megmagyarázni a tenerife-i edzőtábor költségeit, hanem, hogy olyan lehetőséget választottatok, amelynek előkészítése és szervezése 2.000.000 Ft feletti összeget emésztett fel és komolyan próbáljátok elhitetni, hogy ez szükséges és elkerülhetetlen. Kérdezd már meg a szövetségek és egyesületek vezetőit, főtitkárait, hogy ők mennyi pénzért szervezik meg a külföldi edzőtáborokat? Ha ez az ember ennyire ért az edzőtáboroztatáshoz, akkor neked miért kellett kimenned és kint maradnod "bezárni" a tábort? Ezt pontosan mit is jelent? Voltam jó néhány edzőtáborban életem során. Egyesülettel, válogatottal, épekkel együtt. Soha, de soha nem hallottam hasonló esetről, költségekről, feladatokról.

5. Nem az a gond, hogy nem tudjátok "becsomagolni" a mexikói nyaralást, hanem az a gond, hogy tök hülyének néztek mindenkit. Elég nagy baj, hogy nem láttál még erőemelő versenyt és Mexikóig kell menned két kollégáddal, hogy megnézd hogy kell lebonyolítani egy ilyen eseményt. Az IPC-től kapott támogatást, amely a verseny előkészítésére érkezett tényleg egy háromfős tengerentúli utazásra kellett elkölteni? Olyan elnökség vezeti az MPB-t, aki ezt megszavazta? Látod, ezért nem vagytok alkalmasak erre a feladatra, mert ti ezt így gondoljátok. Ezért is mondjatok le!

6. Nem az a baj, hogy sok sportoló nem mer megszólalni és én vagyok az egyik szócsövük, hanem az a baj, hogy azért van így, mert félnek tőled. Ezért kell lemondanod.

7. Nem az a baj, hogy az MPB oldalát folyamatosan cenzúrázzátok, privát levelezést hoztok nyilvánosságra... Ja de, ez rohadt nagy baj! Nem ilyen elnököt és elnökséget szeretnénk! Mondjatok le!

Ha vannak olyan törvények és szabályok, amelyek lehetővé teszik, hogy a Magyar Paralimpiai Bizottság jogszerűen működik ebben a formában, akkor ezeket a törvényeket és szabályokat meg kell változtatni!

Várom a következő sajtótájékoztatót, amely után végre a sportolókra, az eredményekre, a sikerekre lehet fókuszálni nem pedig az erkölcsileg és etikailag minősíthetetlen működésre.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: összehasonlítva, parasportolókat, hecckampányként, elkerülhetetlen, véleményvezérei, minősíthetetlen, jogszerűtlennek, visszafizetted, előkészítésére, megformálására, visszatérítést, választottatok, nyilvánosságra, megfélemlített, alkalmatlanok, cenzúrázzátok, benzinköltség, pénzköltéseik, lebonyolítani, lehetőségeket, megmagyarázni, megkonstruált, kommunikációs, edzőtáborokat, dokumentumok, válogatottal, költségekről, manipulálnak, becsomagolni, feladatokról, egyesülettel, edzőtáborban, bevételeivel, nagyságrendű, kétmillióért, eredményekre, kétszeres paralimpiai, parasportolókat degenerált, alelnök Deutsch, paralimpiai vezetők, sportolókra nézve, kritikus hangokat, saját vélemény, elnökség tényleg, rendszerben megérdemled, bizottsági autó, kétmillióért szervezett, mexikói nyaralás, megfélemlített sportolók, egészen biztos, elnökséggel együtt, bizottság autót, Pásztory Dóra Facebookon, Gömöri Zsoltnak, Magyar Paralimpiai Bizottság, Deutsch Tamásnak, Kedves Zsolt,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Régi emberek, akikre máig büsz...  A másik dolog,  Tanuld meg ezt a versemet  Kellemes délutánt kívánok  George Gordon Lord Byron: Inez...  Ne kapaszkodj magasabbra,  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Esti kép  Nem tudhatod  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Popper Péter szavai  Ne kapaszkodj magasabbra,  Makszim Gorkij gondolata  Sose bánj semmit  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Ágai Ágnes – Csendélet  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Adakozás  Ne kapaszkodj magasabbra,  Albert Einsteinről  Még csak most kezdődik a nap  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Png lepke  Szabolcska Mihály – Ákác...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Makszim Gorkij gondolata  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Szívem tiéd  Julian Brass gondolata  Mindig jusson idő nevetni  Kaffka_Margit  Albert Einstein gondolata  Julian Brass gondolata  Akarat  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Paul David Tripp Április 20  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Soha ne kedvezz...  Hiányzik  A sors  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Akarat  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Akarat  A televizió nem a kultúrát kép...  Png telefon  Őrizkednünk kell...  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szívem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Makszim Gorkij gondolata  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Png kislány  Szép álmokat!  Kaffka_Margit  Png ház  Örülök, hogy látlak!  Leonardo da Vinci gondolata  Reggel van  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Szívem  Garai Gábor - Takarítás  képre írva  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Szívem tiéd  képre írva  Alvó cicák  Akik bántanak téged  Png virág  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Png nő  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Akarat  Png virág 
Bejegyzés Címkék
kétszeres paralimpiai, parasportolókat degenerált, alelnök Deutsch, paralimpiai vezetők, sportolókra nézve, kritikus hangokat, saját vélemény, elnökség tényleg, rendszerben megérdemled, bizottsági autó, kétmillióért szervezett, mexikói nyaralás, megfélemlített sportolók, egészen biztos, elnökséggel együtt, bizottság autót, legnagyobb szükséged, sportoló kapja, újabb paralimpiai, tenerife-i edzőtábor, külföldi edzőtáborokat, ember ennyire, mexikói nyaralást, ilyen eseményt, verseny előkészítésére, háromfős tengerentúli, egyik szócsövük, következő sajtótájékoztatót, sikerekre lehet, összehasonlítva, parasportolókat, hecckampányként, elkerülhetetlen, véleményvezérei, minősíthetetlen, jogszerűtlennek, visszafizetted, előkészítésére, megformálására, visszatérítést, választottatok, nyilvánosságra, megfélemlített, alkalmatlanok, cenzúrázzátok, benzinköltség, pénzköltéseik, lebonyolítani, lehetőségeket, megmagyarázni, megkonstruált, kommunikációs, edzőtáborokat, dokumentumok, válogatottal, költségekről, manipulálnak, becsomagolni, feladatokról, egyesülettel, edzőtáborban, bevételeivel, nagyságrendű, kétmillióért, eredményekre, folyamatosan, előkészítése, tengerentúli, megszavazta, deutschékat, paralimpiai, lehetőséget, erkölcsileg, kevesebbért, megvezetnek, szabályokat, megérdemled, változtatni, kollégáddal, sportolókra, rendszerben, próbáljátok, elnökséggel, törvényeket, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 955
  • e Hét: 2442
  • e Hónap: 13553
  • e Év: 167049
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.