Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Ki vagytok fizetve
  2015-05-30 20:11:43, szombat
 
   
 
Ki vagytok fizetve

Amikor egy gyönyörű, virágot nyitó, madárszavú hajnalon, Ő, Akinek-a-Nevét-ki-nem-Ejtjük kisétált a kertjébe, hogy elégedett pillantását stadionjára vesse, nem akart hinni a szemének. Egy tábla állt ott. Rajta felírás: Tilos a bemenet! Atomtemető! És alatta tisztességes pontossággal, az itt elhelyezett anyagok lebomlási ideje.


Ő, Akinek-a-Nevét-ki-nem-Ejtjük talán kissé ideges lett. De csak azért, mert nem tudta elolvasni, a becsületes rovásírással írt feliratot: Mire föl ez az idegesség? Az ő arany szavai a pécsiekhez.

Van-e oka Orbán miniszterelnöknek az idegességre 2015 tavaszán? Nincs/van. Mindent és mindenkit kézben tart. Hatalma korlátlan. Ha akarja, ismeri, ha akarja, nem ismeri legfőbb tanácsadóját. Ha kell, csináltat olyan médiát, amelyet 124622-en néznek - még ő is. Ha úgy kívánja, az atomtemető Pécs mellett és nem Felcsúton épül, a zsíros pályázatokat veje, gázszerelője, takarítónője és nem a kommunisták nyerik, az Úristen gyorstalpalón magyarul tanul, hogy értse és utasításait teljesítse. Idegeskedjenek az ellene fondorkodó amerikaiak és európaiak, multinacionálisok és magyar oligarchák, Fidesz-öregek és kormányzati fiatalok, Vonák és Gyurcsányok, Schifferek és Tóbiások, veszprémiek és tapolcaiak, kőfaragók és balett-táncosok! Vannak éppen elegen, hogy idegeskedjenek. Ha parancsolja, este lemegy a Nap és reggel fölkel.
Fotó: MTI

Van-e oka a miniszterelnöknek, pártelnöknek, az Orbán és Simicska Kft. elnökének az idegességre? Van/nincs. Sikerült magára haragítania az Amerikai Egyesült Államokat. Tudom én, hogy kicsiny, gyenge és hanyatló országról van szó, amelyre figyelni se érdemes, de valahogy a magyar miniszterelnök képes volt egyszerre fölkelteni a demokraták és a republikánusok haragját: az előbbiek nem kedvelik a demokrácia és a jogállam megsértőit, az utóbbiakat dühíti, ha valaki Putyin legjobb barátjának áll. Ezek béna kacsák - legyint rá Orbán -, 2016 novemberéig, az elnökválasztásig, ki se néznek az ablakon. Aztán pedig még bármi lehet: voltam én már Amerika kedvence. Veszünk néhány harci helikoptert és négycsillagos tábornokot, csapatainkkal bevonulunk Irakba, Szíriába vagy a Marsra, ahová csak akarják! Hillary Clinton vagy Jeb Bush épp úgy becsaphatók, mint Barack Obama, fogalmuk sincs a felcsúti játékról.

Most az jön, hogy magamra haragítottam az Európai Uniót! Ugyan már, nincs is ilyen: a görögök kiesnek, a britek kilépnek. Ötödik éve keresnek rajtam, rajtunk fogást, nem találnak. Ha Brüsszelben kikiáltanám a Magyar Királyságot és követelném a rovásírás bevezetését, Merkellel az élen akkor is csak mosolyognának és udvariaskodnának: ejnye, ejnye, kedves Viktor! Amíg elsőként megszavazom a német javaslatokat, kinyalom a Mercedes és az Audi vezetőinek seggét, áron felül veszek német bankokat és vállalatokat, addig akár a nyilvános akasztásokat is bevezethetem a Kossuth téren. Hohó - mondom - ez igaz, az európai politikus naivan korrupt, korruptan naiv, csakhogy az apparátus malmai lassan, de őrölnek: előbb vagy utóbb mégis megnézik az európai fejlesztések számláit, az Euratom csak belekukkant Paksba, csak nem adnak pénzt orosz gázvezetékre.


A Fidesz elnöke tudja a legjobban, hogy a Fidesz pártot régen elföldelte a kert sarkában. Elnök, parlamenti elnök, polgármester és volt polgármester urak, alapító atyák, ki vagytok fizetve, politikailag meghaltatok, húzzátok magatokra a földtakarótokat!


Idegesítő-e a magyar oligarchák kirablása? Nem/igen. Simicska kilépett az Orbán és Simicska Kft.-ből, ahol eddig együtt fosztogattak és osztogattak. Egyik vitte a médiát, másik viszi az állami megrendeléseket. Egyik viszi a fizetettek névsorát, másik a fenyegetettekét. Én tettelek téged valakivé! Nem igaz, tőlem vagy, aki vagy! Csányi, Bige, Gattyán, Demján, Simicska, Nyerges, Spéder, Leisztinger, Töröcskei, Tarsoly, valamint Marcsika és Kardics bácsi földjei, bankjai, birodalmai mind-mind felosztásra, az új rokonokra és üzletfelekre, Szíjjakra és Vargákra, Garancsikra és Mészárosokra, Lakatosokra és Emőrikre, Margitkára és másik Kardics bácsira várnak, akik majd elnyerik jutalomként az ő korábbi birtokaikat. Eddig nektek, ezután új szpáhiknak jár, ami jár - véli az Orbán Kft. elnöke.

Idegesíti Őt, Akinek-a-nevét-ki-nem-Ejtjük, hogy ellenállnak? Szereti. Idegeneket kirabolni unalmas, a sajátjainkat mámorító. Kéjes élvezet Lázárt és Spédert ráuszítani Csányira, szelindekeket a medvére! Nézzétek, hogy forog maga körül, hogy csapkod! Az oligarchák is élvezik. Fél országokat, talán kétharmadokat tartanak a kezükben. Nem városi urak, akik tőrrel szúrnak hátba vagy mérgeződnek. Falusi férfiak, botokkal és késekkel, a semmiből jőve, mind tudják, hogy mikor kell a kocsmában leverni a lámpát. Ez nem a tőke polgári kultúrája, nem vagyunk mi Buddenbrook-ok, nem vagyunk mi Kornfeldek. A pénz, a föld, a vér, izzadság nyers és rideg paraszti világában vagyunk: magyar, sváb, jász, kun és székely parasztgyerekek. Simicska most élvezi csak igazán az életet: legjobb barátunkat elveszejteni minden pénzt megér. És kit nem látott már Csányi Sándor feltűnni és eltűnni az elmúlt negyedszázadban? Ez az ő huszonöt éve: Csányi-kor. Politikusok és üzletemberek, közigazgatók és főszerkesztők jöttek és mentek, Csányi maradt és vagyona, befolyása egyre nőtt. Már régen Jászárokszálláshoz kapcsolta Magyarországot, Felcsútnak itt nincs helye. Aligha fogja hagyni, hogy e kor Orbán-kor legyen és Fejér legyőzze a Jászságot. Újra fiatal és az életéért kell küzdenie. A vagyona az élete. Minden forint elvesztésével megy ki a vér belőle. És küzdenek a többiek is. Gáz és olaj, föld és agrárvállalkozás, kizárólagos banki privilégiumok, út-, vasút-, hídépítések és ingatlanpanamák, európai pénzek lenyúlásai és pénzmosás bróker cégeken keresztül, a reklám- és a médiapiac újraosztása, városi önkormányzatok kifosztása - istenem, de szép!

Rosszul alszik a Fidesz elnökeként, mert a régi Fidesz-vezetők kimerészkedtek a síkra, ,,úrhatnámnak" nevezik az új undokokat, friss pökhendiket? Nem/igen. Ugyan ki figyelne a Böszörményi úti sápadtarcúra és a Kossuth téri rézbőrűre! Van jelentősége annak, hogy Bőrharisnya barbárságnak nevezi a halálbüntetést, és Csingacsguk örök haragot hörög az elnökségi ülésen? A Fidesz elnöke tudja a legjobban, hogy a Fidesz pártot régen elföldelte a kert sarkában. Elnök, parlamenti elnök, polgármester és volt polgármester urak, alapító atyák, ki vagytok fizetve, politikailag meghaltatok, húzzátok magatokra a földtakarótokat! Tart Rosencrantztól és Guildensterntől, Berijától és Malenkovtól, Rogántól és Lázártól? Idegesíti, hogy elkezdődött az utódlási harc, hogy az ifjú hatalomgépezetek már el tudják magukat képzelni a helyén? Nem/igen. Az ambíció szép dolog. De amíg Pintér Sándor, akinek nem ambíciói, hanem ereje van, merőn nézi Lázárt és a többi ifjoncot, addig bármelyikük bármikor a semmibe kerül, ha Orbán úgy akarja. Vagy mégse? Orbán lesz az utolsó, aki észreveszi, hogy Lázár elvágta a torkát. És vajon kit szolgál a belügyminiszter?

Zavarja, hogy pártja egyre jobban hasonlít a Jobbikra, vagy hogy a Jobbik elkezdte felzabálni a pártját, hogy Ő vonásodik, Vona orbánosodik? Izgatja, hogy választóit elviheti egy nála is magyarabb, fiatalabb, agresszívebb párt? Nem izgatja, hanem fölizgatja. Visszaszerezni az elvesztett és megszerezni az új, még érintetlen, szűz szavazókat - ez volt fő mulatsága 1994 és 98, aztán 2002 és 2010, majd 2012 októbere és 2014 márciusa között. Ebben én jó vagyok, sőt, ebben vagyok a legjobb. Fölállt egyetlen politikus úgy a földről, hogy kilencet számoltak rá, és kiütötte utána az ellenfelét? Én fölálltam egyszer, fölálltam kétszer, mindig fölállok! És a korábbi ellenfelekhez képest kik ezek a könnyűsúlyúak? Hol lesznek 2018 tavaszán? Nem is Vonával és Gyurcsánnyal, Tóbiással és Schifferrel kell megküzdenie, hanem egy hangulattal, egy szellemmel - a Kiábrándulás hangulatával és a Kor szellemével. Kiszerettek belőle. Már nem benne látják a jövőt.

Kérded: hol van? Mondom: vacsorán? Kérded: vacsorán? Hol? Válaszom: nem ahol ő eszik, hanem ahol őt eszik: a certain convocation of politic worms, az államférgek bizonyos gyülekezete éppen nekiesett. Mikorra falják föl? Azt csak az államférgek bizonyos gyülekezete tudja.


http://www.168ora.hu/itthon/orban-viktor-hatalom-fidesz-nepszerusegvesztes-135877 .html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: agrárvállalkozás, elnökválasztásig, hatalomgépezetek, udvariaskodnának, negyedszázadban, parasztgyerekek, földtakarótokat, megrendeléseket, guildensterntől, ingatlanpanamák, belügyminiszter, fenyegetettekét, kimerészkedtek, miniszterelnök, republikánusok, idegeskedjenek, halálbüntetést, rosencrantztól, visszaszerezni, önkormányzatok, magyarországot, szelindekeket, négycsillagos, privilégiumok, gyorstalpalón, mosolyognának, főszerkesztők, kétharmadokat, csapatainkkal, könnyűsúlyúak, elvesztésével, ellenfelekhez, polgármester, üzletfelekre, üzletemberek, sápadtarcúra, tábla állt, becsületes rovásírással, idegességre 2015, atomtemető Pécs, zsíros pályázatokat, kommunisták nyerik, ellene fondorkodó, magyar miniszterelnök, republikánusok haragját, jogállam megsértőit, utóbbiakat dühíti, felcsúti játékról, görögök kiesnek, britek kilépnek, rovásírás bevezetését, élen akkor, Simicska Kft, Amerikai Egyesült Államokat, Hillary Clinton, Barack Obama, Európai Uniót, Magyar Királyságot, Orbán Kft, Idegesíti Őt, Csányi Sándor, Tart Rosencrantztól, Pintér Sándor,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
04.08. 23:03 Koronavírus - A román kormány fél hónapos kényszerszabadságra küld közalkal...
04.08. 22:13 Koronavírus - Fauci: a társadalmi távolságtartás eredményes, látszanak a re...
04.08. 21:43 Koronavírus - Kovács Zoltán: Orbán Viktor az összes szempont figyelembe vét...
04.08. 21:23 Bűnösnek vallotta magát annak a kamionnak a sofőrje, amelyben tavaly 39 hol...
04.08. 21:23 Koronavírus - A francia kórházakban újra csökkenőben a halálozások száma
04.08. 21:13 Koronavírus - Halasztások, újratervezések és intézkedések a sportvilágban
04.08. 21:13 Keller Ákos továbbra is külföldön kosárlabdázna
04.08. 21:13 Szíria - Moszkva: hiteltelen a Damaszkuszt elmarasztaló OPCW-jelentés
04.08. 21:13 Újabb, a Nemzeti Közművek gázhálózatát érintő megbízásokat nyert el az Opus...
04.08. 20:43 Koronavírus - Londoni elemzők: példátlan ütemben romlottak a világgazdaság ...
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Kellemes délutáni kikapcsolódá...  Üres utca  Gyászba borult Isten csillagvá...  Kun Magdolna: Segíts Uram va...  Nagyanyó kávézik  Maradj otthon!- egészséged érd...  Az embernek olykor -  Betlehemi pásztorok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kellemes kávézást!  Bányász József, székely parasz...  Újság olvasás  Mosolyka  Facebookon kaptam  Nyakunkon a húsvét  Facebookon kaptam  Nagyanyó kávézik  Png cica  Facebookon kaptam  Gyászba borult Isten csillagvá...  Tojás pofák  Húsvéti tojások  Pécs város plébániáinak imafel...  Egyszer talán majd mégis vége ...  Facebookon kaptam  Egyszer talán majd mégis vége ...  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Húsvéti dísz  Kellemes délutánt kívánok  Tóth Sarolta: Húsvéti ünnepi s...  Kis GIF képek  Jó reggelt  Koronavírus és bűn  Autós mozi  Nő csokorral  Szentmise közvetítés nagyszerd...  Png nő  Nyuszi csokorral  Az emberi minőség, nem vásárol...  A keresztfához megyek  Kislány plüss nyuszival  Vízcseppes rózsa  Nyuszi csokorral  Az alacsony káliumszint jelei  Facebookon kaptam  Png kosár  Nagyszerda este Déva 04.08  Szó, gondolat, tett  Szentmise közvetítés nagyszerd...  Jézus Él!  Aranyosi Ervin: Nem tudlak meg...  Bánattól megterhelt szívvel  Tulipán csokor  Idén is több százan vettek rés...  Jel  Aranyosi Ervin: Amikor rajtad ...  Te győzöl Uram! – Keresz...  Koronavírus és bűn  Koronavírus és bűn  Isten kegyelme világosítson me...  Szemüveges cica  Egészségügyi Világnap  Bozsó Imre - A bezártság  Facebookon kaptam  Isten kegyelme világosítson me...  Húsvét  Lehulott a Jézus vére  Kádár Hajnalka: Húsvét  Élettörténeted  Kislány virággal  Nyuszi csokorral  Szép csokor  Tadam...  Imádkozzunk a járvány megszűné...  EGÉSZSÉGÜGYI VILÁGNAP ápr. 7.  Nagyszerda este Déva 04.08  Élettörténeted  Rövid ideig  Lehulott a Jézus vére  A keresztfához megyek  Ne fordíts semmit időt arra...  Budapest góccá válhat, ha nem ...  Isten kegyelme világosítson me...  Gólyák csodáslátványa  Mosolyka  Facebookon kaptam  Csiszér László: Csendben állok...  Passió szövege  Húsvéti dísz  A keresztfához megyek  Isten bajnoka Pio atya - Dévai...  Élettörténeted  Két kutya beszélget  Egyszer talán majd mégis vége ...  Nagykedd. szentmise Csíksomlyó...  Png nő 
Bejegyzés Címkék
tábla állt, becsületes rovásírással, idegességre 2015, atomtemető Pécs, zsíros pályázatokat, kommunisták nyerik, ellene fondorkodó, magyar miniszterelnök, republikánusok haragját, jogállam megsértőit, utóbbiakat dühíti, felcsúti játékról, görögök kiesnek, britek kilépnek, rovásírás bevezetését, élen akkor, német javaslatokat, nyilvános akasztásokat, európai politikus, apparátus malmai, európai fejlesztések, kert sarkában, magyar oligarchák, állami megrendeléseket, fizetettek névsorát, sajátjainkat mámorító, semmiből jőve, kocsmában leverni, tőke polgári, elmúlt negyedszázadban, életéért kell, médiapiac újraosztása, régi Fidesz-vezetők, elnökségi ülésen, utódlási harc, ifjú hatalomgépezetek, ambíció szép, többi ifjoncot, semmibe kerül, korábbi ellenfelekhez, szellemmel &#8211, certain convocation, államférgek bizonyos, agrárvállalkozás, elnökválasztásig, hatalomgépezetek, udvariaskodnának, negyedszázadban, parasztgyerekek, földtakarótokat, megrendeléseket, guildensterntől, ingatlanpanamák, belügyminiszter, fenyegetettekét, kimerészkedtek, miniszterelnök, republikánusok, idegeskedjenek, halálbüntetést, rosencrantztól, visszaszerezni, önkormányzatok, magyarországot, szelindekeket, négycsillagos, privilégiumok, gyorstalpalón, mosolyognának, főszerkesztők, kétharmadokat, csapatainkkal, könnyűsúlyúak, elvesztésével, ellenfelekhez, polgármester, üzletfelekre, üzletemberek, sápadtarcúra, elveszejteni, sajátjainkat, haragítottam, barbárságnak, takarítónője, agresszívebb, gázszerelője, fosztogattak, rovásírással, pályázatokat, javaslatokat, gázvezetékre, kiábrándulás, politikailag, közigazgatók, fejlesztések, tisztességes, , ,
2020.03 2020. április 2020.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64001 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 68
  • e Hét: 6080
  • e Hónap: 13312
  • e Év: 244330
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.