Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Fazekas Sándor az ország legjobban fizetett turistája
  2015-05-31 22:04:55, vasárnap
 
   
  Fazekas Sándor az ország legjobban fizetett turistája

Tamás Gábor

2015. május 30. 16:15
Fazekas Sándor az ország legjobban fizetett turistája

Néhány beavatotton kívül senki nem értette, hogyan lehetett a Karcagi Gépgyár Rt. jogi előadójából, majd egy átlagos kisváros agrárszakmailag jószerivel inkompetens polgármesteréből 2010-ben vidékfejlesztési, majd 2014-től földművelésügyi miniszter. Villámportré Fazekas Sándor agrárminiszterről.

Orbán Viktor szerint Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter nem távozik a kormányból. Pedig a saját tárcája leépítéséhez szótlanul asszisztáló, számos botrányhoz az arcát adó hivatalnok eddigi működése igencsak ellentmondásos. ,,Nem is kacsa, hanem vadkacsa" - kommentálta Orbán Viktor miniszterelnök a Fazekas Sándor agrárminiszter menesztéséről szóló értesülést múlt kedden újság­írók előtt, az Országház folyosóján. A szakmában ennek ellenére makacsul tartja magát a híresztelés az alaposan megnyirbált hatáskörű főhivatalnok közeli távozásáról.

Jelzők

Orbán már ezerszer kirúghatta volna miniszterét a meghirdetett agrárpolitikai célok semmivé válása (lásd: Ábránd és valóság, Magyar Narancs, 2012. január 19.), a furcsa személyi ügyek miatt, esetleg hozhatott volna arcmentő döntést az egyértelműen negatív visszhangot keltő állami földbérleti pályázatok okán (Beavatkozó egyenirányítás, Magyar Narancs, 2012. június 3.) - mégsem tette. Jellemző, hogy manapság azért veszik sokan biztosra a távozását, mert Fazekas visszabeszélt a miniszterelnöknek, márpedig a Nemzeti Együttműködés Rendszerében az ilyesmit nem díjazzák. Orbán tudniillik a saját állítása szerint szólt a tárcáknak még a brókerbotrányok kipattanása előtt, hogy a ,,rossz" cégben levő pénzeket a jó gazda gondosságával mielőbb mentsék ki. A földművelésügyi tárca felügyelete alatt működő Állami Tartalékgazdálkodási Nonprofit Kft. pénzéből azonban mégis elszállt 412 millió forint. A tárcát emiatt kritizálták, de Fazekas nem hagyta annyiban: közölte, hogy ő igenis jó gazda volt, hiszen nem a miniszterelnök által megjelölt X brókernél tartották a pénzt, hanem Y-nál, egyebekben pedig minisztériuma szó szerint végrehajtotta a legfelsőbb helyről érkező parancsot.

Fazekas Sándor körül mindenesetre fogy a levegő; jelzi ezt az is, hogy a szakmában egyre kevésbé veszik komolyan őt és a hivatalát. ,,Megtekintésügyi miniszternek", ,,az ország legjobban fizetett turistájának" nevezik - s Fazekas mindkettőre bőven szolgáltat okot. Miniszteri működése során fokozatosan átállt egyfajta kiránduló üzemmódra, így az utóbbi időszakban munkaidejének jelentékeny hányadát fordította szárító, mangalicatelep vagy éppen negyvenméteres bekötőút átadására, böllérfesztivál megnyitására, sőt egy olyan hortobágyi csár­dáéra is, amit másnap be is zártak. Ezek olyan programok, amikre a klasszikus kormányzati protokoll szerint többnyire ,,a hivatali ­teendőkre" hivatkozó udva­rias elutasítás a válasz azzal, hogy a jeles eseményen természetesen valamely megbízottja képviseli majd a minisztert. Fazekas azonban fáradtságot nem ismerve elmegy mindenhova. S ha már ott van, mond is valamit, utána meg minden másképpen van. Például három éve azt nyilatkozta, hogy ,,a következő hónapokban végig­látogatom valamennyi nemzeti parkunkat, hogy népszerűsítsem őket, felhívjam a figyelmet különleges szerepükre". Néhány napja azonban az Országgyűlés éppen az ő előterjesztése nyomán olyan törvénymódosítást fogadott el, amely gazdaságilag súlytalanná teszi a nemzeti parkokat azzal, hogy a Nemzeti Földalap rendelkezési jogába vonja a terüle­teiket. (Lásd: ,,Alighanem az új bérlők névsora is megvan", Magyar Narancs, 2015. március 26.)

Ez persze apróság mindahhoz képest, ami az elmúlt öt évben az agrártárca környékén történt. Néhány beavatotton kívül például eleve senki nem értette, hogyan lehetett a Karcagi Gépgyár Rt. jogi előadójából, majd egy átlagos kisváros agrárszakmailag jószerivel inkompetens polgármesteréből 2010-ben vidékfejlesztési, majd 2014-től földművelésügyi miniszter.

Mi lehet Fazekas Sándor táskájában?

A szolnoki vonal

Az 52 éves Fazekas Sándor középpolgári családból származik. Karcagon többen is azt mondták lapunknak, hogy a Fazekasék rendes-dolgos família, szépen kitaníttatták a fiukat a József Attila Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán, és ,,most is rendesen élnek". A hivatalos életrajz szerint az ország egyik legfiatalabb polgármestere lett, amikor az 1990-es önkormányzati választás után a helyi képviselő-testület mindössze huszonhét évesen megválasztotta a város első emberé­nek. Az önkormányzati választási reform után 1994 és 2006 között további négy alkalommal választották meg - immár közvetlenül - polgármesternek, fideszes jelöltként. 1994 és 1998 között, valamint 2002-től tagja a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlésnek (1994-1998, valamint 2002-2006 között frakcióvezető is volt). 1998-ban a Kunszövetség elnökévé is megválasztották.

Gyakorlatilag alapító tag a Fideszben, tagsági igazolványát 1989-ben állították ki. 1998 óta országgyűlési képviselő. Betöltött jó néhány egyéb tisztséget is, például a 2002-ig tartó ciklusban az ügyrendi, valamint a mentelmi, összeférhetetlenségi és mandátumvizsgáló bizottság, illetve 2001-2002-ben a nemzetbiztonsági bizottság tagja, továbbá frakcióvezető-helyettes volt; sőt részt vett az akkoriban nagy figyelmet keltő Pallag László-féle ,,olaj­bizottság" munkájában is. A 2002-es választáson kizuhant a parlamenti patkóból, de 2006-ban pártja Jász-Nagykun-Szolnok megyei területi listáján ismét mandátumhoz jutott. 2007-ig a költségvetési, pénzügyi és számvevőszéki bizottság, majd 2010-ig az emberi jogi, kisebbségi, civil- és vallásügyi bizottság tagjaként dolgozott. 2009-ben a Magyar Önkormányzatok Szövetsége társelnökévé választották. A 2010-es országgyűlési választáson újra a Fidesz és a KDNP Jász-Nagykun-Szolnok megyei listájáról került az Országgyűlésbe.

Elkötelezett pártemberről beszélünk tehát; ez Karcag elmúlt két és fél évtizedén meg is látszik. A városban a klasszikus értelemben vett pártpolitizálás gyakorlatilag nem létezik, az intézményekben a kormányerő megbízható emberei a vezetők, a külső szolgáltatásokra hasonló körből fogadnak be vállalkozói aján­latokat. Az MSZP-nek helyi szervezete sincs (csak egy telefonszám és cím jelzi, hogy valaha volt ilyen), az LMP és a hasonló kisebb formációk egy-egy szervezővel, ügyvivővel vannak jelen. A civil szervezetek vagy kizárólag ,,polgári" jellegűek, vagy olyan lokálpatrióta kezdeményezések, amelyek szinte minden kisvárosban létrejöttek az iskolák, a helyi művelődés, közösségi gazdálkodás stb. segítésére. A Jobbik - a hasonló szociális és egyéb adottságokkal rendelkező más településekhez képest - jóval szerényebb létszámmal üzemel, és helyi forrásaink szerint a jelenlegi polgármester, Dobos László (Fidesz-KDNP) konkrét ügyekben nem zárkózik el együttműködni a szélsőjobboldali párttal. Karcag az elmúlt évtizedekben valóban fejlődött; látványosan nagy beruházása ugyan nincs, de a településkép, az épületek, a városközpont egyfajta ,,módos falut" mutat (a helyiek szerint ez a Nagykunság fővárosa).

Ám Fazekas Sándor szinte biztosan nem e lassú, de ütemes fejlődés eredményeként lett agrárminisztere a második Orbán-kabinetnek. De nem is a parlamenti munkája alapján. Korábbi felszólalásai között egyet sem találunk, amely bármilyen módon érintette volna a klasszikus értelemben vett agrárszakmát. Az országgyűlési honlap adatai szerint szót emelt a ,,diktatórikus vasútfelszámolások", a vidéki kisvasutak jövője, a helyi tömegközlekedés kiszervezése ügyében, de forszírozta azt is, milyen közegészségügyi szabályozással lehetne megkönnyíteni a szabadtéri rendezvények, főzőversenyek megtartását.

Több kormányközeli forrásunk (köztük két országgyűlési képviselő, egy magas beosztású tisztviselő, és két, jelenleg gazdasági társaságnál dolgozó üzletember) egybehangzóan állította: Fazekas Sándor a Fideszben ma is erős érdekérvényesítő erővel jelen levő ,,szolnoki vonal" határozott nyomására lett vidékfejlesztési miniszter 2010-ben. Ebbe tartozik a jelenlegi gazdasági miniszter, Varga Mihály, és kissé lazábban, de a híresztelések szerint mégis jelentős szerepet játszva a miniszterelnök felesége, Lévai Anikó is. A bennfentes információk szerint a tárca körüli fejleményekre több éven keresztül a Fidesz közvetlen gazdasági holdudvarába tartozó szolnoki ügyvédnek, Nyerges Zsoltnak volt döntő befolyása, még ha ő maga erősen a háttérbe húzódott is. A Közgép-tulajdonosként sokszoros milliárdossá lett vállal­kozó akkor vált a semmiből ismertté, amikor kiderült, hogy az első Orbán-kabinet idején a gyakorlatilag ingyen (elnézést kérünk: ,,dolgozói privatizáció" útján) magánkézbe adott és hosszú távú, ma is érvényes földbérlettel megtámogatott 12 állami gazdaság ügyében ő volt a fő eljáró ember. Egyes számítások szerint a tranzakciókkal (számolva a közvetlen és pályázható támogatásokkal is) mintegy 60-65 milliárd forintnyi működő közvagyon került ekkor a barátok kezébe, lényegében nulla forintért - ezért bizony járt a hála.

Például Fazekas ellenvetés nélküli kinevezése 2010-ben. A miniszter alig néhány hete volt hivatalában, amikor szállingózni kezdtek az első suttogó hírek arról, hogy az új főnök szinte mindenkit lecserél az agrártárca környékén, és az erre vonatkozó üzenetek Szolnokról érkeznek. E sorok írója egy parlamenti büféasztalnál volt a fültanúja két minisztériumi tisztviselő (egyik sem dolgozik már az agrártár­cánál) beszélgetésének, mely a sajtos és a ­töpörtyűs pogácsa közötti nehéz választást tárgyazta. Egyikük végül a sajtosra szavazott, mire a másik megkérdezte: ,,Attilával egyeztettél?" Attila Nyerges Zsolt testvére, egy állat­orvosi végzettségű ,,nem közszereplő" (aki 2012-ben Németh Lászlóné fejlesztési miniszter politikai főtanácsadója is lett), és Fazekas hivatalba lépése után lényegében az ő jóváhagyásával ment a személyzeti ügyek alakítása az új Vidékfejlesztési Minisztériumban.Nem lépett

A személycseréket több forrásunk szerint félig sem úriemberként vitte végig Fazekas Sándor. Akadt olyan kutató, akinek több elismert szakpublikációja volt, mint az egész Kossuth téri személyzetnek együttesen, de kirúgásakor azt kapta elbocsátó szép üzenetként, hogy itt megoldókra, nem okoskodókra van szükség. Az emlékezetes Ángyán-affért is furcsán kezelte a miniszter. A parlamenti államtitkárnak kinevezett gödöllői professzort Orbán Viktor többször is ,,személyes jó barátjának", egyik legfontosabb tanácsadójának nevezte. Lényegében Ángyán írta az elvileg ma is érvényes agrárstratégia passzusait. 2011 végén, részben ezek be nem teljesülése miatt, de főleg az állami földbérletek miatti botrány okán súlyos konfliktus alakult ki a Nemzeti Földalap vonatkozó döntéseiért törvényességi alapon egyszemélyi felelősséget vállaló miniszter és az azokat nyilvánosan kritizáló első számú beosztottja között. Az eredmény ismert, Ángyán távozott. (Lásd: Jobbra el, Magyar Narancs, 2012. február 26.) Ám a kialakult helyzetben Fazekasnak is fel kellett volna ajánlania a lemondását - Ángyán ugyanis hivatalos kimutatásokkal tette nyilvánvalóvá, hogy a mindennapok intézkedései ellentmondanak azoknak az agrárstratégiai téziseknek és céloknak, amelyeket a miniszter az aláírásával hivatalos programmá emelt.

Fazekasnak manapság is akadnak káderpolitikai gondjai. Például előzetes letartóztatásban várja sorsa alakulását a felügyelete alá tartozó Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal általa kinevezett elnökhelyettese és három bűntársa, akik az eddigi adatok szerint milliárdos nagyságrendben tettek kísérletet a föld­alapú támogatások (a jelenleg hektáronkénti mintegy hetvenezer forint) jogosulatlan igénybevételére. Külön történet Kiss Szilárdé (szintén előzetesben ül), aki egykori moszkvai agrárattaséként keveredett mindenféle homályos ügyekbe. Fazekas miniszter számos rendezvényen mutatkozott a társaságában, az ő aláírásával ment a külügybe a Kiss diplomata-útlevelének szükségességét igazoló okirat is, sőt egy ízben a keleti nyitás kulcsembereként jellemezte a durva csalási gyanúba keveredett üzletembert. 2013 elején Fazekas bejelentette, hogy Horváth Istvánt (Fidesz), az Országgyűlés mezőgazdasági bizottságának alelnökét kérte fel, hogy miniszteri biztosként felügyelje a sertésprogram végrehajtását. Bő egy év múlva ki kellett javítani az erről szóló rendelkezést, mert eredetileg ,,miniszteri megbízott" tisztségről szólt a stallum, de az elnökhelyettes ,,biztosként" szerepelt mindenhol (a költségek is ehhez igazodtak) - végül is nem lehet mindenre odafigyelni.

A legújabb sztori, a karcagi ,,Marcsikáé" a legfurcsább. Egy helyi cég, a Kun-Mediátor Kft. vezetője, Dobrai Sándorné 15-20 milliárd forint betét elsikkasztása miatt áll körözés alatt; a helybeliek állítása szerint épp Mexikóban dekkol. Az ,,OTP-s Marcsikaként" ismert nőről Fazekas azt állította, hogy soha nem volt vele kapcsolatban, így nem is tudta, valójában mit művel. Csakhogy 2005-ben egy lapunkhoz eljutott jegyzőkönyv szerint maga Fazekas Sándor akkori karcagi polgármester javasolta (személyes ajánlással!), hogy öt évvel hosszabbítsák meg a kft.-vel a bérleti jogviszonyt, amelyet a képviselő-testület meg is szavazott. E sorok szerzőjét egyszerűen kinevették a városban, amikor fölvetette, vajon tényleg tudnia kellett volna-e a korábbi polgármesternek Marcsika dolgairól. ,,Ugyan már, húsz évig vezette a várost, nem is rosszul egyébként, pont ezt ne tudta volna?" - érkezett a válasz.

Hang nélkül

A párthű katona egyetlen zokszó nélkül asszisztált saját tárcája ízekre szedéséhez, szakmai kiüresítéséhez. Hagyta, hogy olyan kulcsfontosságú területi intézmények, mint például a növény- vagy állat-egészségügyi hivatalok egyetlen rendelettel az akkor még a Navracsics Tibor felügyelte megyei közigazgatási hivatalokhoz kerüljenek. Nem volt egy szava sem, amikor a termelői kapcsolattartás legfontosabb szakemberei, a falugazdászok a közben megalakult Nemzeti Agrárkamara kere­tein belül kezdtek dolgozni, s ezzel a minisztérium elveszítette a mindenkori területi kapcsolattartás legfontosabb bázisát. (Mellesleg több informátorunk is úgy véli, a kamaránál átgondoltabb, rugalmasabb szakmai munka folyik, mint az agrártárcánál.)

Aztán az eredetileg legfeljebb vidékfejlesztési tapasztalattal rendelkező miniszter kezéből tavaly három nap alatt kivette az agrárstratégiai szempontból kulcsfontosságú vidékfejlesztés ügyét Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter. De ott van néhány konkrét dolog is, aminek a megvalósítása vagy kudarcos próbálkozásnak bizonyult, vagy igazából meg sem kezdődött. Elvesztettük a pálinkaháborút, a földtörvényünk uniós normakontroll előtt áll, a valós állatállomány inkább stagnál, mint növekszik, a kedvezőtlen gazdaság- és birtokszerkezet minden próbálkozás ellenére változatlan és így tovább. A jelenlegi földművelésügyi és agrárpolitika nem egyéb napi játszadozásnál az éppen kiszemelt kedvezményezettek és a ,,megbüntetendők" kedvére vagy kárára - és Fazekas mindezt hűséggel kiszolgálja.

Éppen ezért lehet, hogy tényleg ,,vadkacsa" a menesztéséről szóló hír. Végül is a megfelelő személy a feladatra. Felelőssége már szinte nincs is- írta a magyarnarancs.hu.


http://www.greenfo.hu/hirek/2015/05/30/fazekas-sandor-az-orszag-legjobban-fizetet t-turistaja
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: polgármesteréből, szakpublikációja, szélsőjobboldali, szolgáltatásokra, vidékfejlesztési, letartóztatásban, mandátumvizsgáló, nemzetbiztonsági, érdekérvényesítő, földművelésügyi, polgármesternek, agrárattaséként, igénybevételére, elnökhelyettese, agrárstratégiai, megválasztották, kulcsembereként, tudományegyetem, pártpolitizálás, személycseréket, minisztériumban, kulcsfontosságú, agrárminisztere, brókerbotrányok, beszélgetésének, megtekintésügyi, birtokszerkezet, közegészségügyi, tömegközlekedés, vidékfejlesztés, böllérfesztivál, agrárszakmailag, kapcsolattartás, kezdeményezések, támogatásokkal, agrárstratégia, ország legjobban, átlagos kisváros, saját tárcája, szakmában ennek, alaposan megnyirbált, meghirdetett agrárpolitikai, furcsa személyi, egyértelműen negatív, saját állítása, brókerbotrányok kipattanása, földművelésügyi tárca, tárcát emiatt, miniszterelnök által, legfelsőbb helyről, szakmában egyre, utóbbi időszakban, Fazekas Sándor, Tamás Gábor, Karcagi Gépgyár Rt, Villámportré Fazekas Sándor, Orbán Viktor, Magyar Narancs, Nemzeti Együttműködés Rendszerében, Állami Tartalékgazdálkodási Nonprofit Kft, Nemzeti Földalap, József Attila Tudományegyetem Állam-, Jogtudományi Karán, Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlésnek, Pallag László-féle, Magyar Önkormányzatok Szövetsége, KDNP Jász-Nagykun-Szolnok, Dobos László, Varga Mihály, Lévai Anikó, Nyerges Zsoltnak, Például Fazekas, Attila Nyerges Zsolt, Németh Lászlóné, Vidékfejlesztési Minisztériumban, Lényegében Ángyán, Vidékfejlesztési Hivatal, Kiss Szilárdé, Horváth Istvánt, Kun-Mediátor Kft, Dobrai Sándorné, OTP-s Marcsikaként”, Navracsics Tibor, Nemzeti Agrárkamara, Lázár János Miniszterelnökséget,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Bele kellett szoknom,  Tanultam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Ha egy férfi vonzónak talál  Szép opál  A szó kimondva  Végig  Mágikus Operettgála a Budapest...  Átjár a Fény  Margaretta csokor  Facebookon kaptam  Rási András - Nem mindegy Nem ...  Az a régi világ  Szeretettel  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Harmónia......  Facebookon kaptam  Boldog Meszlényi Zoltán 03.04  "Kalapot fel!" Praktikus szemp...  Olivenit ásvány  Szép estét kedves látogatóimna...  Erdélyi József Ibolyalevél Kit...  Nem felelősségem azt az embert...  Varga József: Évszakok  Tihanyi kálvária domb  Facebookon kaptam Krisztinától  Aranyosi Ervin: Ugatom a Holda...  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Köszöntelek kedves szép márciu...  Margaretta csokor  Március  Március 8  Facebookon kaptam  Kínzó szegénység  1Mózes 47,10  Facebookon kaptam  Orchidea  Éljenek a férfiak  Kobaltos kalcit  Éljünk erős akarattal . . .  Karácsony  Facebookon kaptam  A kutyáknak kivételes  Facebookon kaptam  Örömmel kell várni, ami jön  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nőtársaimnak Nőnapra! Éljen mi...  Átjár a Fény  Nyolcvan éves  Ledől a templom  Levegő után, a fényre van a le...  Szép napot kedves barátaim ! ....  Az inaktív életmód veszélyes i...  Tulipán csokor  Március 8  Kínzó szegénység  Facebookon kaptam  2764 az új fertőzött  A természet = Terápia  Szeretni még egyszer...  Coffos kislány  Natív kén kalciton  Cica sapkában  Milyen sors jut nékünk  " A nő"  Facebookon kaptam  Levegő után, a fényre van a le...  Kedves TVN.Hu  Március 8  Nő vagyok Takács Mária  Facebookon kaptam  Köszöntsük őket  Facebookon kaptam  Csak úgy...  Naplemente  Némely nőknek ritkán adatik me...  Alvó baby  A jóság  Szeretettel  Ha egy nő szeret egy férfit  Mai harmónia kártyám  Natúr kén  Madárvilág......  Sötétkék opál  Megismertem a paradoxont :...  Arany ( natúr )  Semmi sem veszik el, ami a szí...  Png rózsa csokor  Olivenit ásvány  Örömmel kell várni, ami jön  III. Keresztút Déván videó 202...  Nyolcvan éves  Szent Kázmér 03.04  Útravaló – 2021. március...  Esti kép  Vészi Endre - Március  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
ország legjobban, átlagos kisváros, saját tárcája, szakmában ennek, alaposan megnyirbált, meghirdetett agrárpolitikai, furcsa személyi, egyértelműen negatív, saját állítása, brókerbotrányok kipattanása, földművelésügyi tárca, tárcát emiatt, miniszterelnök által, legfelsőbb helyről, szakmában egyre, utóbbi időszakban, olyan hortobágyi, klasszikus kormányzati, hivatali ­teendőkre&#8221, válasz azzal, jeles eseményen, következő hónapokban, figyelmet különleges, nemzeti parkokat, agrártárca környékén, szolnoki vonal, hivatalos életrajz, ország egyik, 1990-es önkormányzati, város első, önkormányzati választási, 2002-ig tartó, nemzetbiztonsági bizottság, akkoriban nagy, 2002-es választáson, parlamenti patkóból, emberi jogi, 2010-es országgyűlési, klasszikus értelemben, kormányerő megbízható, külső szolgáltatásokra, hasonló kisebb, civil szervezetek, helyi művelődés, hasonló szociális, jelenlegi polgármester, szélsőjobboldali párttal, elmúlt évtizedekben, városközpont egyfajta, helyiek szerint, második Orbán-kabinetnek, parlamenti munkája, országgyűlési honlap, vidéki kisvasutak, helyi tömegközlekedés, szabadtéri rendezvények, magas beosztású, jelenlegi gazdasági, híresztelések szerint, miniszterelnök felesége, bennfentes információk, tárca körüli, háttérbe húzódott, semmiből ismertté, első Orbán-kabinet, gyakorlatilag ingyen, barátok kezébe, miniszter alig, első suttogó, erre vonatkozó, parlamenti büféasztalnál, ­töpörtyűs pogácsa, sajtosra szavazott, másik megkérdezte, állat­orvosi végzettségű, személyzeti ügyek, személycseréket több, egész Kossuth, emlékezetes Ángyán-affért, parlamenti államtitkárnak, állami földbérletek, azokat nyilvánosan, eredmény ismert, kialakult helyzetben, lemondását &#8211, mindennapok intézkedései, agrárstratégiai téziseknek, aláírásával hivatalos, eddigi adatok, föld­alapú támogatások, jelenleg hektáronkénti, keleti nyitás, durva csalási, sertésprogram végrehajtását, erről szóló, elnökhelyettes &#8222, legújabb sztori, karcagi &#8222, helybeliek állítása, lapunkhoz eljutott, bérleti jogviszonyt, , ,
2021.02 2021. Március 2021.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 2 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 314
  • e Hét: 3060
  • e Hónap: 2494
  • e Év: 163810
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.