Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Cefrehordó
  2015-06-04 08:01:08, csütörtök
 
  Cefrehordó
Posted on 2015/06/04 Szerző: Admin


Alaposan meg kell küzdeni a ,,nácítlanítással" a Jobbik néppártosodni vágyó vezetésének. A köreikben csak ,,vadhajtásoknak" titulált szélsőséges gondolkodású párttársak ugyanis nem adják olcsón az elmúlt években megszerzett befolyást. A párton belül húzódó törésvonalakra rálátó forrásaink szerint Vona Gábor kész koncepcióval rendelkezik a renegátok eltávolítására, de senkinek sem teszi meg azt a szívességet, hogy médianyomásra húzza karóba az idők szavát nem értő korábbi szövetségeseit. Legkorábban az egy év múlva esedékes tisztújító kongresszus igazolhatja vissza stratégiája életképességét.
Alaposan meg kell küzdeni a ,,nácítlanítással" a Jobbik néppártosodni vágyó vezetésének. A köreikben csak ,,vadhajtásoknak" titulált szélsőséges gondolkodású párttársak ugyanis nem adják olcsón az elmúlt években megszerzett befolyást. A párton belül húzódó törésvonalakra rálátó forrásaink szerint Vona Gábor kész koncepcióval rendelkezik a renegátok eltávolítására, de senkinek sem teszi meg azt a szívességet, hogy médianyomásra húzza karóba az idők szavát nem értő korábbi szövetségeseit. Legkorábban az egy év múlva esedékes tisztújító kongresszus igazolhatja vissza stratégiája életképességét.
Bár a Jobbik igyekszik házon belül tartani a néppártosodás óta fokozódó kakaskodást, az egymásnak feszülő szereplők megnyilatkozásaiból egyértelmű, hogy többről szól már a csörte, mint szimpla üzengetésről.
Kimaradt a kurucinfó
Vona Gábor elnök például egyértelművé tette, hogy nála embargós a kuruc.info szélsőségesen antiszemita és rasszista hírportál, amikor Facebook-bejegyzésében arról értekezett, hogy egy igazi Jobbikos a Barikád magazinból, az Alfahír portálról és az N1 TV-ből tájékozódik. Ez jelentős fordulat, hiszen korábban arról beszélt, hogy a portál hiánypótló.
Ezek után Novák Előd alelnök a Saul fia című világsikert aratott magyar film kapcsán ismét kifejtette nézeteit a ,,holokausztiparról", majd Vona nyilatkozataival ellentétesen az EU-ból való kilépés szükségességéről beszélt. Volner János, a Jobbik ,,gazdasági szakpolitikusa" pedig - akit több forrásunk is egyértelműen ,,Novák emberének" nevezett -, a Magyar Gárda állami segítséggel megvalósítandó feltámasztását szorgalmazta, ami után magyarázkodni kényszerült a Jobbik.
Jobbikos forrásaink úgy látják, hogy Novák Előd rendszeresen produkál olyan botrányt kiváltó megnyilatkozásokat, melyeket előtte senkivel sem egyeztetett.
Egyikük úgy vélekedett, hogy a törésvonal általában Novák Előd és az összes többi frakciótag között húzódik a Jobbikban. Kijelentését utóbb annyiban árnyalta, hogy Novák bizonyos témákhoz mindig talál szövetségeseket a frakcióban, vagy a párt szakértői holdudvarában, de szinte minden ügy mentén mást és mást. Alelnökként egyelőre nagy a párton belüli elfogadottsága, de nem lehet tudni, hogy átmeneti szövetségesei emiatt, vagy félelemből működnek vele együtt, hiszen senki sem akar a kurucinfó címlapján díszelegni. Sokan látják úgy a pártban, hogy Novák egyáltalán nem érzi, ,,mikor feszíti túl a húrt".
,,Hiszen ha csak fele annyira lenne intelligens, mint hiszi magáról, akkor már rég abbahagyta volna azt a sportot, hogy mindig mindenkit megsértsen".
A Vona és Novák között kialakult energiamezőben cikázó villámok már többeknek feltűntek, de a feszültséget átmenetileg sikerült az elnökség berkein belül tartani. A pártelnök kivár, tudja, hogy Novák egyelőre megkerülhetetlen, pláne, amíg Szabó Gábor pártigazgató támogatását élvezi. Bár Szabó Gábor lemondott a képviselőségről, amikor 2014-ben nem jelöltette magát, sokan őt tartják a Jobbik legbefolyásosabb politikusának. Neki tulajdonítják az ,,Ebben a hálóban én vagyok a pók" mondást is.
Szabó és Novák gyerekkori barátok, és bár néha összeszólalkoznak, köti őket a parasztbecsület. Forrásaink szerint Szabó osztja Vona néppártosodási ambícióit, ám ha a párt érdeke úgy kívánja, használja a holdudvar szélsőségeseit. Állítólag ahhoz is Novák fanatizmusára volt szükség, hogy megszakítsák a kapcsolatot az Attila Király Népfőiskolával. ,,Előd kuruc habitusa nem tudta elhordozni Baranyi Tiborék Habsburg legitimizmusát, illetve Haynau dicsőítését az aradi vértanúk kárára" - magyarázta egyik forrásunk. Novák erejét mutatja tehát, hogy sikerült lekapcsolni azt a Baranyit, akiről Vona elismerte, hogy szellemi kérdésekben a fő tanácsadója.
Forrásaink szerint Vona Gábor számára is nyilvánvaló, hogy Novákkal nem lehet kormányra kerülni, márpedig a Jobbiknak ez a célja, szükségképpen el kell jönnie a kenyértörés pillanatának.
A pártot azonban ez biztosan nem szakítja szét, maximum elvisz pár százalék ,,vállalhatatlant", ami viszont kifejezetten jól jönne a néppárti tervek következő stációjához. A pártelnök addig is mintha kifelé szóló nyilatkozatokkal provokálná a belső ellenzéket, talán hogy kiugrassza a nyulakat a bokorból, és hogy újabb támadási felületet biztosítson a kuruc.info-nak.
Lázadók a holdudvarban
A lassú szétválás egyébként nem beszédtéma a frakcióban, de a holdudvarban vannak, akik lázonganak - állítja másik informátorunk, azonban ez a réteg szerinte, Novákot leszámítva, nem tényező a párton belül. Ide sorolta a Duna parti zsidó emlékmű cipőibe köpő Kulcsár Gergelyt és a szimbólumpolitikát (Trianon, kommunisták, stb.) erőltető Szávay Istvánt is, aki sokszor kerül egy platformra Novákkal, de amúgy nem náci.
Nyílt titok a Jobbikban, hogy a néppártosodásból nincsen visszaút, viszont a kormányra kerülés egyetlen esélye ez az irány. Egy húsz százalékos párt már nem rétegpárt, szerencsés széljárással pedig már 30-35 százalékkal is lehet kormányozni egy háromosztatú politikai mezőben.
Az atv.hu forrása a koalíció lehetőségét viszont alapból kizárta, mint olyan kompromisszumot, amely a Jobbik végét jelenthetné. A kockázatot inkább hitelességük kikezdhetőségében látják, mivel kormányra kerülésük esetén akár már egy 10 milliós korrupciós botrány is két vállra tudná fektetni a pártot. Márpedig azt senki sem tudja megígérni, hogy közöttük egyetlen harácsoló vagy csaló sem lesz.
Egy év múlva kiderül
Jövő nyáron tisztújítás lesz a Jobbikban, ahol eldőlhet, hogy a Novák Előd nevével fémjelzett radikális szárny kerekedik-e felül a pártvezetésben, vagy a Vona Gábor vezette néppártosodni vágyók köre. Utóbbi forgatókönyv azonban nehezen tud megvalósulni, ha Novák, Volner és Szávay az elnökség tagjai maradnak. Mivel a kongresszuson nem a spin doctor-ok, hanem a talpasok szavaznak, egy év áll rendelkezésre a ,,vadhajtások" lemetszésére.
(atv)
Bal-Rad komm: Egy átmeneti népszerűségnövekedést követően már csokkenni látszik a Jobbik ázsiója a közvéleménykutatási adatok szerint. Az ózdi és tapolcai diadalokat a Jobbik nem igazán elemezte ki okokat illetően, hanem túlünnepelték!
Azt már tegnap valószínűsítettük egy kommentben, hogy Novák Emőke miatt még szopni fog a Jobbik!-nem is keveset. A Jobbik “zongoracipelői" ugyanis azon szélsőségeseknek nyilvánított szerveződések, amelyek a társadalmi igazságtalanságok és a rendszerváltás miatt kesergőkből álltak össze! Közéjük ágyazódott be néhány karriervágyó-NÁCI ÉS FASISZTA eszmevilágot valló újgazdagok által verbuvált-ilyen-olyan elnevezésű kalandorcsoport, amelyek a Magyar Gárda farvizén próbálkoznak megkerülhetetlen tényezőnek feltűnni a Jobbik háza táján. Annak a Magyar Gárdának a farvizén, amelynek állománya zömében AKÁR MUNKÁSŐR IS LEHETNE!
És akkor nem is szóltunk még a Jobbik meglehetősen furcsa eszmevilágáról, amely a korszakoktól független konszenzuson alapuló történelemfelfogással megy szembe.
A Jobbik eróziója a nagyjából egy hónappal ezelőtti népszerűségi csúcsot követően megkezdődött, és vélhetőleg fel fog gyorsulni. Amennyiben pedig a választásokra 2018-ban fog sor kerülni, azon a Jobbik “mérsékelt szárnya" LEGFELJEBB egy KDNP-hez hasonló szerepkörrel bíró döbrögista szatellitpártocska rangjára fog lezülleni!
Azaz: ÖNÁLLÓAN NEM LESZ KÉPES BEJUTNI A PARLAMENTBE!
Egyelőre pezseg a cefrehordó, amiben összegyűlt a Jobbik minden alkotórésze. Vona most rendesen igyekszik felcukrozni a masszát. De csak a szag terjeng.
(A cikk kapcsán pedig nem tudja a Bal-Rad megállni, hogy a Saul fia című műremekké kikáltott valami megítélését-minden ellenérzései dacára is-Novák Emőke minősítő nyilatkozatával értsen egyet.)

https://balrad.wordpress.com/2015/06/04/cefrehordo/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: legbefolyásosabb, szükségességéről, megkerülhetetlen, nyilatkozatokkal, szélsőségeseknek, néppártosodásból, nyilatkozataival, parasztbecsület, vállalhatatlant, kalandorcsoport, kompromisszumot, nyilatkozatával, szövetségeseket, képviselőségről, nácítlanítással, eltávolítására, elfogadottsága, szövetségeseit, életképességét, eszmevilágáról, pártvezetésben, törésvonalakra, legitimizmusát, zongoracipelői, szakpolitikusa, megvalósítandó, rendszerváltás, feltámasztását, vadhajtásoknak, népfőiskolával, energiamezőben, szélsőségeseit, néppártosodási, médianyomásra, túlünnepelték, szükségképpen, köreikben csak, elmúlt években, párton belül, renegátok eltávolítására, idők szavát, egymásnak feszülő, igazi Jobbikos, portál hiánypótló, törésvonal általában, összes többi, párt szakértői, párton belüli, kurucinfó címlapján, feszültséget átmenetileg, elnökség berkein, pártelnök kivár, Vona Gábor, Novák Előd, Volner János, Magyar Gárda, Szabó Gábor, Attila Király Népfőiskolával, Baranyi Tiborék Habsburg, Kulcsár Gergelyt, Szávay Istvánt, Novák Emőke, Magyar Gárdának, AKÁR MUNKÁSŐR IS LEHETNE, ÖNÁLLÓAN NEM LESZ KÉPES BEJUTNI PARLAMENTBE,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Ne kapaszkodj magasabbra,  Png kutya  Png lepke  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Jó éjszakát  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Akarat  Fekete István - Akác  Alázat  Akarat  Szívem  Alázat  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Lóhere  Png rózsa csokor  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Radikális szeretet  A sors  Facebookon kaptam Annuska bar...  Akarat  Paul David Tripp Április 19  Szép estét  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Neked tudnod kell  Alázat  Alázat  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Örülök, hogy látlak!  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mi lenne ha  Szívem tiéd  s immár én is felragyogva, ért...  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  A televizió nem a kultúrát kép...  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Garai Gábor - Takarítás  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Neked tudnod kell  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Irgalom és ítélet  Hiányzik  Szabolcska Mihály – Ákác...  Szép estét kedves látogatóimna...  Paul David Tripp Április 19  Alázat  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam Krisztinától  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Nagyi telefonál  Gonosz démon-álarc 
Bejegyzés Címkék
köreikben csak, elmúlt években, párton belül, renegátok eltávolítására, idők szavát, egymásnak feszülő, igazi Jobbikos, portál hiánypótló, törésvonal általában, összes többi, párt szakértői, párton belüli, kurucinfó címlapján, feszültséget átmenetileg, elnökség berkein, pártelnök kivár, párt érdeke, holdudvar szélsőségeseit, aradi vértanúk, kenyértörés pillanatának, pártot azonban, néppárti tervek, pártelnök addig, belső ellenzéket, lassú szétválás, holdudvarban vannak, réteg szerinte, platformra Novákkal, néppártosodásból nincsen, kormányra kerülés, húsz százalékos, háromosztatú politikai, koalíció lehetőségét, kockázatot inkább, elnökség tagjai, spin doctor-ok, talpasok szavaznak, társadalmi igazságtalanságok, rendszerváltás miatt, korszakoktól független, hónappal ezelőtti, választásokra 2018-ban, szag terjeng, cikk kapcsán, legbefolyásosabb, szükségességéről, megkerülhetetlen, nyilatkozatokkal, szélsőségeseknek, néppártosodásból, nyilatkozataival, parasztbecsület, vállalhatatlant, kalandorcsoport, kompromisszumot, nyilatkozatával, szövetségeseket, képviselőségről, nácítlanítással, eltávolítására, elfogadottsága, szövetségeseit, életképességét, eszmevilágáról, pártvezetésben, törésvonalakra, legitimizmusát, zongoracipelői, szakpolitikusa, megvalósítandó, rendszerváltás, feltámasztását, vadhajtásoknak, népfőiskolával, energiamezőben, szélsőségeseit, néppártosodási, médianyomásra, túlünnepelték, szükségképpen, informátorunk, holdudvarában, politikusának, néppártosodni, magyarázkodni, fanatizmusára, tulajdonítják, rendelkezésre, szerveződések, bejegyzésében, választásokra, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1117
  • e Hét: 6849
  • e Hónap: 17960
  • e Év: 171456
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.