Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Eljött hát a Nagy Nap!
  2015-07-11 09:16:40, szombat
 
  Ahogy múlik az idő, Sztálin és rendszere egyre szimpatikusabb lesz a normális emberek szemében. Nem volt migráció (csak szögesdrót, géppuska és aknamező), a bélféreg buzik börtönben voltak, és a munkakerülést büntették. Régi szép idők! A vasfüggöny lebontása volt a legnagyobb tragédiánk. Félmillió magyar elveszett és az ország ellumpenesedett és egy genetikai szemétdomb lett.

*********

Eljött hát a Nagy Nap!

Posted on 2015/07/11 Szerző: Admin


Nagy napra virradt ma Budapest! Ma lesz a Pride! A “Budapest Pride"! A nemtelen horda budapesti tobzódásának a napja! Vonulással!-természetesen. Lássa ország-világ...a Nagy Nemzetközi Fertelmet!
Az Nagy Pesti Élvezkedés már jó egy hete tombol Pesten és Budán, de hát a Fénypont-a Csús!-az ma délután lesz! A vonagló csürhélkedés hatósági segédlettel és aktív közreműködéssel-ahogyan azt már megszokhattuk-fog dúlni Magyarország fővárosában keresztül-kasul.

pride
A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján azt írta, demonstráció miatt útlezárásokra délután fél 3-tól este 9-ig kell számítani egyebek mellett az Andrássy úton, a Liszt Ferenc és a Jókai téren, a Nagymező és a Dalszínház utcában, a Lázár utcában, a Bajcsy-Zsilinszky úton, a József Attila utcában, valamint az Erzsébet, az Ybl Miklós és a Széchenyi téren. Lezárás várható a Nádor utcában, a Fő utcában, az Alagút utcában, a Lánchíd utcában, a Hadnagy utcában, a Váralja utcában, a Várkert rakparton, a Krisztina körúton, az Attila úton, a Dózsa György téren, a Hegyalja úton és a BAH-csomópontnál. A lezárások a gépjármű- és gyalogosforgalmat egyaránt érintik.
A lakók érvényes lakcímkártya, illetve személyi igazolvány felmutatásával mehetnek be a lezárt területre - közölte a BRFK.
Este 7 óráig nem lehet parkolni például az Oktogon egyes szervizútjain, az Andrássy úton az Oktogon és a Bajcsy-Zsilinszky út között, a Liszt Ferenc és a Jókai téren, a Nagymező, a Hajós és a Dalszínház utca egyes szakaszain.
Szintén tilos megállni a Bajcsy-Zsilinszky út páratlan oldalán az Anker köz és a Révay utca között, a József Attila utcában, a Hercegprímás, a Sas, az Október 6., a Nádor utca egyes szakaszain. Továbbá az Erzsébet és a József nádor téren, a Széchenyi téren körben, az MTA előtti parkolóban, az Id. Antall József rakpart és az Apáczai Csere János utca egy szakaszán.
Éjfélig tilos megállni a Lánchíd utca mindkét oldalán, a Lánchíd melletti parkolóban, a Dózsa György és az Ybl Miklós téren, a Várkert rakpart mindkét oldalán, továbbá a Hadnagy utcában a Rácz Fürdő előtti parkolóban.
A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) tájékoztatása szerint a fővárosban a Budapest Pride fesztivál felvonulása miatt ma már kora délutántól körülbelül este nyolc óráig számos változás lesz a közösségi közlekedésben.
Rövidített vagy más útvonalon közlekedik az 5-ös, a 9-es, a 15-ös, a 17-es, a 86-os, a 105-ös, a 115-ös és a 178-as autóbusz, a 70-es és a 78-as trolibusz, valamint néhány órára leáll a 16-os busz és a Budavári Sikló is. Az 1-es metró délután megállás nélkül halad át a Bajcsy-Zsilinszky út és az Opera állomáson.
A BKK arra kéri az autósokat, hogy aki a belvárost szeretné megközelíteni, és teheti, inkább szálljon át a közösségi közlekedési járatok valamelyikére, a tömegközlekedőket pedig, hogy lehetőség szerint a kötöttpályás járatokat, elsősorban a 2-es, a 3-as vagy a 4-es metróvonalat vegyék igénybe.
A BKK a Facebook-oldalán, valamint a BKK Info felületén a rendezvény ideje alatt friss, pontos információkat ad a forgalomkorlátozásokról.

https://balrad.wordpress.com/2015/07/11/eljott-hat-a-nagy-nap/

**********************


Ezt a nagy szivárványos lóf@szt a seggükbe tövig!

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/t31.0-8/p720x720/11700675_10014 24603224863_3978712217390579501_o.jpg

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: ellumpenesedett, közreműködéssel, szimpatikusabb, felmutatásával, tájékoztatása, munkakerülést, útlezárásokra, megszokhattuk, valamelyikére, természetesen, szervizútjain, megközelíteni, főkapitányság, közlekedésben, információkat, demonstráció, tobzódásának, csomópontnál, szivárványos, lakcímkártya, metróvonalat, csürhélkedés, hercegprímás, magyarország, kötöttpályás, segédlettel, felvonulása, közlekedési, fővárosában, nemzetközi, vonulással, dalszínház, élvezkedés, körülbelül, délutántól, fővárosban, normális emberek, bélféreg buzik, munkakerülést büntették, vasfüggöny lebontása, legnagyobb tragédiánk, ország ellumpenesedett, genetikai szemétdomb, nemtelen horda, hete tombol, vonagló csürhélkedés, rendőrség honlapján, lakók érvényes, lezárt területre, közösségi közlekedésben, 178-as autóbusz, 78-as trolibusz, Nagy Nap, Budapest Pride”, Nagy Nemzetközi Fertelmet, Nagy Pesti Élvezkedés, Fénypont-a Csús, Budapesti Rendőr-főkapitányság, Liszt Ferenc, József Attila, Dózsa György, Antall József, Apáczai Csere János, Rácz Fürdő, Budapesti Közlekedési Központ, Budapest Pride, Budavári Sikló,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Png férfi  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Png ház  Popper Péter szavai  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam Krisztinától  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Png telefon  Png virág  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Hiányzik  A sors  Facebookon kaptam  Adakozás  Szép estét  Paul David Tripp Április 20  képre írva  Facebookon kaptam  képre írva  Png virág  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Csak a fogyatkozás látható  Ne kapaszkodj magasabbra,  Akarat  Facebookon kaptam Krisztinától  Alázat  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Png rózsa csokor  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Mai harmónia kártyám  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam Mírjam barát...  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  A televizió nem a kultúrát kép...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Radikális szeretet  Alázat  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Egy maradéktalanul uralt világ  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Png rózsa csokor  Adakozás  Albert Einstein gondolata  Png virág  Facebookon kaptam  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  Nem számIt  Lóhere  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  A jó emberek mindig szépek mar...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Varga János Veniam - Fontos sz...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Albert Einsteinről  Png telefon  Miért nem menti meg Jézus a jó...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Png lepke  Németh László tollából  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hiányzik  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése 
Bejegyzés Címkék
normális emberek, bélféreg buzik, munkakerülést büntették, vasfüggöny lebontása, legnagyobb tragédiánk, ország ellumpenesedett, genetikai szemétdomb, nemtelen horda, hete tombol, vonagló csürhélkedés, rendőrség honlapján, lakók érvényes, lezárt területre, közösségi közlekedésben, 178-as autóbusz, 78-as trolibusz, 16-os busz, 1-es metró, belvárost szeretné, közösségi közlekedési, tömegközlekedőket pedig, kötöttpályás járatokat, 3-as vagy, 4-es metróvonalat, rendezvény ideje, nagy szivárványos, seggükbe tövig, ellumpenesedett, közreműködéssel, szimpatikusabb, felmutatásával, tájékoztatása, munkakerülést, útlezárásokra, megszokhattuk, valamelyikére, természetesen, szervizútjain, megközelíteni, főkapitányság, közlekedésben, információkat, demonstráció, tobzódásának, csomópontnál, szivárványos, lakcímkártya, metróvonalat, csürhélkedés, hercegprímás, magyarország, kötöttpályás, segédlettel, felvonulása, közlekedési, fővárosában, nemzetközi, vonulással, dalszínház, élvezkedés, körülbelül, délutántól, fővárosban, elsősorban, rövidített, zsilinszky, közlekedik, parkolóban, rendezvény, szakaszain, igazolvány, legnagyobb, szemétdomb, tragédiánk, vasfüggöny, szögesdrót, genetikai, fesztivál, fertelmet, börtönben, lehetőség, rendszere, járatokat, közösségi, budapesti, számítani, szakaszán, keresztül, elveszett, lebontása, rendőrség, széchenyi, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1313
  • e Hét: 7045
  • e Hónap: 18156
  • e Év: 171652
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.