Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Magyarország és az ő Orbánja egy zsákutcába hajtott be ezer
  2015-07-20 18:29:05, hétfő
 
  Magyarország és az ő Orbánja egy zsákutcába hajtott be ezerrel


Nem csak a mai életformánk folytatása lehetetlen, de a régi életformák visszatérése is. Csak előre lehet menekülni, egy egészen új társadalmi forma és egy teljesen más emberi létezési mód irányába - ha nem akarunk elpusztulni.


Banánköztársaság | Szerző: Zsebesi Zsolt | 2015. július 19.


A világ nagy gondolkodói, mint például Orbán Viktor, Kövér László vagy Lázár János mellett vannak még néhányan, akik szintén használják az eszüket és tényleg a köz javára, ráadásul jutnak is valamire. Ha nem akarod, hogy beleragadj a magyar intellektuális posványba, akkor olvass néha mást és hallgass néha másokat. Ne hidd, hogy ami Mária (köz)munka alapú országában ma zajlik, annak bármi köze lenne a világ nagy dolgaihoz, de azt se hidd, hogy a politikusok lesznek, akik megváltják a világot, mert arra csak te és mi mindannyian vagyunk képesek, és ha nem, akkor tényleg senki.

Néhány évtized alatt többet megy előre a világ körülöttünk, mint amennyit Orbán Viktor és elvbarátai visszafelé képesek haladni a történelemben. A változások fájdalmasak, a problémák nagyok, a megoldások bonyolultak, az emberek pesszimisták, de mindig vannak kivételek és a kivételekből lassan norma lehet, ha a kivételeket fogadjuk el többen normának. Mindenki látja, hogy Magyarországon, de a világ egyetlen országában sem mehetnek a dolgok sokáig úgy, ahogy eddig. Változásra van szükség, új megoldásokra, mert ellenkező esetben nem csak néhány kontinens, néhány tucat ország, de az egész világ elsüllyed a káoszban, miközben egyesek felfoghatatlanul gazdagok lesznek és mások elfogadhatatlanul szegények maradnak.
hirdetés

A ma uralmon lévő magyar politikai elit elfogadja azt az ezeréves és szörnyű alapvetést, hogy csak vesztesek és győztesek vannak a földön és mindenkinek egyedül kell mindenkivel szemben megvédenie a saját érdekeit, a saját túlélése céljából. Minden eszköz megengedett, nem számít senki más, csak mi, csak én, mert az én problémám sem érdekel senkit, csak engem, így rajtam kívül senki nem fogja megoldani, tehát kár az energiákat mások problémáira elfecsérelni. A győztes az önző és a másokra semmilyen tekintettel nem lévő ember, politikus, osztály, társadalmi csoport vagy ország. Magyarország olyan ország, amely csak magával a saját köldökének bámulásával van elfoglalva, vezetői csak arra figyelnek, hogy ők, az ő pártjuk, az ő családjuk, az ő barátaik, vazallusaik a felszínen maradjanak, gyarapodjanak, amihez a hatalom korlátlan gyakorlására és a hatalom korlátlan ideig való megőrzésére van szükségük. Mindenki más, aki nem tagja a hatalmon lévők csoportjának, nem számít, jogai és élete semmit nem ér, csak annyit, amennyi hasznot a hatalomnak hozni tud.

Magyarország léte és jövője szorosan össze van kötve az emberiség létével és jövőjével. A földön élő 7 milliárd ember mindegyikének életminőségétől is függ a magyar emberek életminősége. A világon egyre többen ismerik fel, hogy a Föld nevű bolygó globális problémáit - köztük a társadalmiakat is - csak és kizárólag globálisan, a föld valamennyi népének együttműködésével lehet megoldani. Ez akkor is így van, ha ma a legkevésbé látjuk ezeknek a megoldásoknak a jeleit. Mégis érdemes rajtuk gondolkodni, mert csak ezeken érdemes gondolkodni, mert más út nincs, ami valahová is vezetne. Nem csak a mai életformánk folytatása lehetetlen, de a régi életformák visszatérése is. Csak előre lehet menekülni, egy egészen új társadalmi forma és egy teljesen más emberi létezési mód irányába, ha nem akarunk elpusztulni, vagy néhány százezer hatalmas játékszerévé válni, halálra manipulált és kihasznált vásárlóerővé degradálódni.

A fentiek miatt kellene valamennyiünknek a végletekig nyitottnak lenni és befogadónak minden olyan gondolattal szemben, ami új és a kiutat sejtető megoldást próbál keresni és megfogalmazni. Élni kellene azzal a lehetőséggel, hogy átmenetileg a káosz kellős közepén, a semmibe vezető út napos oldalán élünk, ahol nem zsebre dugott kézzel kellene sétálni és a kirakatokat fitymálni, hanem együtt kellene gondolkodni mindazokkal, akik képesek nem csak azt szajkózni, hogy itt semmit nem lehet változtatni, itt semmit nem lehet tenni, a dolgok, az emberek, a társadalmak, a társadalmi viszonyok, a gazdaságok, a szegénység és a gazdagság szembenállása örökké voltak és örökké lesznek.

Ha ez igaz lenne, akkor nem lenne értelme az emberi életnek, mert csak annyit érne mint a földigilisztáé. Aki ennél többre tartja magát, az kezdjen el nyugodtan gondolkodni és induljon ki abból, hogy van megoldás és a megoldás a kezünkben van. Nem kell más, csak használni kell a fejünket és a kezünket, arra, amire valók. Gondolkodásra és cselekvésre. Minden egyéb ellentétes az emberi mivoltunkkal, vallásosok számára pedig, ellentétes a teremtő akaratával. Isten, ha lenne, ugyanezt mondaná. Ennek fényében érdemes megnézni az alábbi videót. Szabad rajta gondolkodni, szabad elvetni vagy egyetérteni vele, mint minden gondolattal. Amit nekünk, magyaroknak és más népeknek sem szabad, az egyedül az agyatlan semmittevés és beletörődés a dolgok jelenlegi állásába.

Zsebesi Zsolt

http://gepnarancs.hu/2015/07/magyarorszag-es-az-o-orbanja-egy-zsakutcaba-hajtott- be-ezerrel/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: banánköztársaság, felfoghatatlanul, valamennyiünknek, életminőségétől, földigilisztáé, intellektuális, társadalmiakat, magyarországon, történelemben, gyarapodjanak, szembenállása, gondolkodásra, mindegyikének, megfogalmazni, megoldásoknak, megoldásokra, visszatérése, életminősége, lehetőséggel, vásárlóerővé, mivoltunkkal, magyarország, elfecsérelni, degradálódni, játékszerévé, gyakorlására, csoportjának, magyarorszag, pesszimisták, kivételekből, tekintettel, átmenetileg, gondolkodni, társadalmak, kivételeket, mindazokkal, zsákutcába hajtott, régi életformák, világ nagy, magyar intellektuális, politikusok lesznek, világ körülöttünk, változások fájdalmasak, problémák nagyok, megoldások bonyolultak, emberek pesszimisták, kivételekből lassan, kivételeket fogadjuk, világ egyetlen, dolgok sokáig, egész világ, saját érdekeit, Zsebesi Zsolt, Orbán Viktor, Kövér László, Lázár János,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Akarat  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Lóhere  Lóhere  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Szívem tiéd  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  A televizió nem a kultúrát kép...  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Hazára minden embernek szükség...  Szép estét  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Hazára minden embernek szükség...  Nem számIt  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Egy bizonyos határt  Esti kép  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Az engedelmesség miért nem vál...  Mindig jusson idő nevetni  Az igazi szeretetért rendszeri...  Szép napot kívánok  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Nevem  képre írva  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Nagyi telefonál  Png nő  Alázat  Elköszönt  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Png kutya  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Png ház  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  Adakozás  Régi emberek, akikre máig büsz...  Tanuld meg ezt a versemet  Gonosz démon-álarc  Örülök, hogy látlak!  Paul David Tripp Április 21  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Png kutya  Tanuld meg ezt a versemet  Bounty krémes  Akik bántanak téged  Akarat  Png kutya  Png ház  Szép estét kedves látogatóimna...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Png lepke  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Csak a fogyatkozás látható  Hazára minden embernek szükség...  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Alvó cicák  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  A sors  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Szívem tiéd  Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Png virág 
Bejegyzés Címkék
zsákutcába hajtott, régi életformák, világ nagy, magyar intellektuális, politikusok lesznek, világ körülöttünk, változások fájdalmasak, problémák nagyok, megoldások bonyolultak, emberek pesszimisták, kivételekből lassan, kivételeket fogadjuk, világ egyetlen, dolgok sokáig, egész világ, saját érdekeit, saját túlélése, energiákat mások, másokra semmilyen, saját köldökének, felszínen maradjanak, hatalom korlátlan, hatalmon lévők, hatalomnak hozni, emberiség létével, magyar emberek, világon egyre, föld valamennyi, legkevésbé látjuk, fentiek miatt, végletekig nyitottnak, kiutat sejtető, káosz kellős, semmibe vezető, kirakatokat fitymálni, társadalmi viszonyok, gazdagság szembenállása, emberi életnek, emberi mivoltunkkal, teremtő akaratával, alábbi videót, agyatlan semmittevés, dolgok jelenlegi, banánköztársaság, felfoghatatlanul, valamennyiünknek, életminőségétől, földigilisztáé, intellektuális, társadalmiakat, magyarországon, történelemben, gyarapodjanak, szembenállása, gondolkodásra, mindegyikének, megfogalmazni, megoldásoknak, megoldásokra, visszatérése, életminősége, lehetőséggel, vásárlóerővé, mivoltunkkal, magyarország, elfecsérelni, degradálódni, játékszerévé, gyakorlására, csoportjának, magyarorszag, pesszimisták, kivételekből, tekintettel, átmenetileg, gondolkodni, társadalmak, kivételeket, mindazokkal, politikusok, befogadónak, bonyolultak, problémáira, életformánk, gondolattal, mindenkinek, magyaroknak, mindenkivel, kirakatokat, megőrzésére, elpusztulni, körülöttünk, beletörődés, fájdalmasak, egyetérteni, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 650
  • e Hét: 2137
  • e Hónap: 13248
  • e Év: 166744
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.