Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Röhögjünk együtt: Szili Katalin, autonómiabiztos
  2015-07-29 18:38:38, szerda
 
  Röhögjünk együtt: Szili Katalin, autonómiabiztos
Hírszerkesztő

2015. március 21

Akkor most zárjátok be a boltot, autonómiázók! Szili pozícióba helyezése újabb bizonyíték arra, hogy hülyemagyar lehet álbalos és áljobbos is, a hülyeség nem ideológiafüggő.

Olvasom a hírt és nem tudom abbahagyni a röhögést: Szili Katalint megbízza Semjén Zsolt a határon túli magyarok autonómia-koncepciójának kidolgozásában való részvételre. Értem én, hogy a korban, amikor a köztévé egyes csatornája a szilveszteri rádiókabarét hozza el nekünk minden nap, a kormánynak is nagyot kellett virítani, de Katalint jobban el tudnám most képzelni az közszolgálati Időjárás Csatorna munkatársaként, hiszen ő mindig tudta honnan fúj a szél. Persze, megértjük: a dubajozáshoz már egy kicsit öregecske lenne...

Ez van: Szili Katalin a megélhetési magyarság-politikus egyik top ikonja.

Ne gondoljunk bele, de ez a nő majdnem köztársasági elnök lett!!! Persze, akkor a Sólyom Lászlót jelölő Fidesz még Szilit bőszen kommunistázta. Muha. De ezt majd a hívek feldolgozzák. Ízlelgetem a szavakat, Szili és az autonómiakoncepciók. Így hirtelen valóban nem tudok hasznosabb munkát kitalálni neki. Sőt, bevallom, amikor elolvastam a hírt, első pillanatban megfogadtam, nem fogok írni semmit róla, mert már megint megvádoltok, hogy megszponzorálom a Jobbikot. De hát ezt már csak a vak nem látja: itt a Fidesz a Jobbiktól a szocikon át az LMP-ig mindenkit felvásárol.

Ha messziről jött ember vagy, kérdezhetnéd, jó-jó, de mit keres egy szociélpolitikus a Fideszben? Mert ez így tényleg úgy tűnhet, hogy akkor jövőre Kövér László már nem a Martosi Szabadegyetemre megy, hanem a pesti melegfelvonulásra. Ha esetleg közelebbről érkeztél, még arra is kíváncsi lehetsz, vajon mit tud ez a nő, hogy minden kormányzat alatt jut neki egy zsíros állami pozíció?

Nincs itt semmiféle titok, jelen helyzet csupán arról szól, hogy a Fidesz kifizetőlistájára felkerült Szili megkapta a Judás-pénz utolsó részletét. Ennyi. Valahogy így képzelem el.

- Katika, a Gyurcsány-beszéd kiszivárogtatása mellé, azért mutatnod kéne valamit a biztos nyugdíjért, mit vállalsz még?

- Szopok, nyalok, egyenlő távolságban vagyok, kamupártot alapítok.

- Oké.

A jó hírem az, hogy nyugi, ahol ez a nő megjelent, ott minden összeomlott, mert hatalmas lúzer. És ezen már csak az MKP Via Novásai nem sértődnek be, szervilizmusukat a Felvidék Partikirálya, Luxxy Lacika megdolgozta két láda sörrel és egy szakajtó kokárdával, meg magyarzászlóval, matricákkal - Csonka, ha még maradt, küldjetek már nekem a klozettbe egy ívet, elfogyott a papíros -mert a határon túli szlovmagyarok, rommagyarok ugye olyan ostobák, hogy menten szükségük van egy csonkamagyar köpönyegforgatóra, aki majd megmondja és elképzeli, milyen autonómia-koncepciót szeretnének, no nem mintha megérdemelnétek.

Tényleg, tudja valaki, miért akar a Fidesz (!!) a szlovákiai, romániai, stb magyarok számára autonómiakoncepciót kidolgozni? Mégis, ennek úgy kábé mennyiértelme van? Mert azt már látjuk, hogy a magyar külügyet megszállták a putyinista trollok, de még a fideszes autonómiakoncepciót is megpróbálják a környező országok nem kevésvbé putyintroll nacionalistái torkán lenyomni, hát ettől jobb vicceket manapság csak a közolgálati tévé időjárás-jelentésekor látsz, hallasz. Szili megérkezésével az egyébként is komolyan nem vehető autonómia-törekvések végképp nevetségessé váltak. Magyarul:

Az autonómia fogalmát eddig az MKP futtatta lyukra, az automiával érvelőket pedig a Fidesz és Szili érkezése teszi teljesen nevetségessé.

Emlékeztek még az álnaív érvelésre? 2013 tavaszát írtuk, az Az MKP Via Novaés Szávay István (Jobbik) bensőséges kapcsolata napvilágra került, kapkodták fejüket a felvidéki náculó kispajtások. Szegény Berényi Józsi (MKP) akkor szart be először. Mondjuk a ma már a Fidesz által túráztatott, magyar közpénzeken bulikázó Gubík Lacika ceglédi Jobbikos tréningjére és előadásaira nagyon nem is lehetett volna mit mondani - látjátok: összenő az, ami összetartozik még a,,Felvidéken" is - de akkor jött a mesterérv: Az MKP Via Nova nemcsak a Jobbikkal, de a Fidelitasszal - tudjátok, a komcsi feljelentgető fiatalok szervezetével -és, kapaszkodjatok, az MSZP-s Szili Katalinnal is jó kapcsolatbanállnak!

Ez a látszólag működőnek tűnőérv azonban csak a felületes olvasó számára lehet meggyőző, aki egy kicsit jobban ismeri Katalin munkásságát, sejthette: itt bizony a tort ül a hülyemagyarizmus. Ugye a Jobbikról nem érdemes különösebben vitázni: ami úgy hápog, mint egy kacsa, ami úgy tipeg, mint egy kacsa, és úgy néz ki, mint a kacsa, az kacsa. Rasszista megjegyzések, az irredentizmus pacifikálása és antiszemitizmus, nehéz úgy tenni, mintha nem ostoba nácikról beszélnénk. Igaz, 2013 tavaszán még volt remény, hogy az MKP egyértelműen elhatárolódik Jugendjétől, de két évvel később azt látjuk, hogy a jobbikos Szávay jóslata teljesedett be:

A párt idősebb tagjainak helyét fokozatosan átveszik a jobbikos érzelmű MKP-s fiatalok, Szili Katalin barátai, azaz Gubík László, Csonka Ákos, Varga Tibor, Cziprusz Zoltán és a többiek. Hol vagytok józan emkápések? Leesett már a kétfilléres, hogy ezekkel a bohócokkal soha nem fogtok visszajutni a parlamentbe? Azokkal, akikkel budapesti hátszéllel megtámogatva, erkölcsi és morális ítéletet mondanak felettetek, szétverve már létező struktúrákat, intézményeket kontraszelektív módon gyűrnek mindent maguk alá?

Szlovákiai magyar állampolgár, tedd fel a kérdést magadnak; üres és blőd tetteken és üres szavakon kívül, mit adott neked ez a Jobbik-Fidelitas-Szili Kati-MKP-Via Nova féle bagázs?


http://civilhetes.net/velemeny/rohogjunk-egyutt-szili-katalin-autonomiabiztos


**********************

ÚGY CSERÉLNEK PÁRTOT, MINT MÁSOK GATYÁT!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: kiszivárogtatása, hülyemagyarizmus, szervilizmusukat, szociélpolitikus, megszponzorálom, megérdemelnétek, szabadegyetemre, magyarzászlóval, antiszemitizmus, kontraszelektív, autonomiabiztos, autonómiabiztos, koncepciójának, munkatársaként, kidolgozásában, ideológiafüggő, megérkezésével, kapaszkodjatok, közszolgálati, mennyiértelme, nacionalistái, irredentizmus, szervezetével, hírszerkesztő, feljelentgető, szlovmagyarok, kommunistázta, intézményeket, fidelitasszal, összetartozik, elhatárolódik, nevetségessé, jelentésekor, rádiókabarét, különösebben, dubajozáshoz, határon túli, köztévé egyes, szilveszteri rádiókabarét, közszolgálati Időjárás, kicsit öregecske, hívek feldolgozzák, pesti melegfelvonulásra, zsíros állami, biztos nyugdíjért, szakajtó kokárdával, papíros –, csonkamagyar köpönyegforgatóra, magyar külügyet, putyinista trollok, környező országok, közolgálati tévé, Szili Katalin, Szili Katalint, Semjén Zsolt, Időjárás Csatorna, Sólyom Lászlót, Kövér László, Martosi Szabadegyetemre, Felvidék Partikirálya, Luxxy Lacika, Novaés Szávay István, Szegény Berényi Józsi, Gubík Lacika, MSZP-s Szili Katalinnal, Gubík László, Csonka Ákos, Varga Tibor, Cziprusz Zoltán, Jobbik-Fidelitas-Szili Kati-MKP-Via Nova, CSERÉLNEK PÁRTOT, MINT MÁSOK GATYÁT,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Julian Brass gondolata  Kerüld el az evangélium örömén...  Png lepke  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  Akarat  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Alázat  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Png ház  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Reggel van  69 éve hunyt el Albert Einstei...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Leonardo da Vinci gondolata  Png virág  Akarat  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Szívem  Facebookon kaptam Krisztinától  Hogy lehet megtartani  A másik dolog,  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png virág  Nevem  Az engedelmesség miért nem vál...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Jó éjszakát  Popper Péter szavai  Őrizkednünk kell...  Esti kép  Png férfi  Facebookon kaptam Annuska bar...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Png cica  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Garai Gábor - Takarítás  Akarat  Png virág  Fekete-erdő desszert  Mindig jusson idő nevetni  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Esti kép  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Hiányzik  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Mi lenne ha  Idő  A sors  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Próbálj meg ...  Esti kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Varga János Veniam - Fontos sz...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  A jó emberek mindig szépek mar...  Alázat  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Makszim Gorkij gondolata  Mi lenne ha  Paul David Tripp Április 19  Akarat  Egy maradéktalanul uralt világ  Rátalálsz  Szép napot kívánok  Albert Einstein gondolata  Png férfi  Nevem  Alázat  Tanuld meg ezt a versemet  Nagyi telefonál  Ne kapaszkodj magasabbra, 
Bejegyzés Címkék
határon túli, köztévé egyes, szilveszteri rádiókabarét, közszolgálati Időjárás, kicsit öregecske, hívek feldolgozzák, pesti melegfelvonulásra, zsíros állami, biztos nyugdíjért, szakajtó kokárdával, papíros &#8211, csonkamagyar köpönyegforgatóra, magyar külügyet, putyinista trollok, környező országok, közolgálati tévé, autonómia fogalmát, automiával érvelőket, álnaív érvelésre, felvidéki náculó, komcsi feljelentgető, látszólag működőnek, felületes olvasó, kicsit jobban, irredentizmus pacifikálása, jobbikos Szávay, párt idősebb, jobbikos érzelmű, bohócokkal soha, kérdést magadnak, kiszivárogtatása, hülyemagyarizmus, szervilizmusukat, szociélpolitikus, megszponzorálom, megérdemelnétek, szabadegyetemre, magyarzászlóval, antiszemitizmus, kontraszelektív, autonomiabiztos, autonómiabiztos, koncepciójának, munkatársaként, kidolgozásában, ideológiafüggő, megérkezésével, kapaszkodjatok, közszolgálati, mennyiértelme, nacionalistái, irredentizmus, szervezetével, hírszerkesztő, feljelentgető, szlovmagyarok, kommunistázta, intézményeket, fidelitasszal, összetartozik, elhatárolódik, nevetségessé, jelentésekor, rádiókabarét, különösebben, dubajozáshoz, pacifikálása, partikirálya, köztársasági, csonkamagyar, megjegyzések, megpróbálják, feldolgozzák, egyértelműen, struktúrákat, szilveszteri, autonómiázók, megtámogatva, kérdezhetnéd, szeretnének, teljesedett, parlamentbe, közolgálati, megélhetési, hülyemagyar, jugendjétől, putyintroll, közelebbről, túráztatott, tréningjére, közpénzeken, megszállták, részvételre, távolságban, kispajtások, előadásaira, összeomlott, munkásságát, pillanatban, megvádoltok, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1371
  • e Hét: 4473
  • e Hónap: 15584
  • e Év: 169080
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.