Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Tállai azonnal mondjon le képviselői mandátumáról, államtitk
  2015-07-31 20:53:42, péntek
 
  Trambulinról pisilt a medencébe Tállai András államtitkár


Tállai azonnal mondjon le képviselői mandátumáról, államtitkári kinevezését adja vissza, mert megzsarolta, megfenyegette a választókat.

Banánköztársaság, Kiemelt | Szerző: Zsebesi Zsolt | 2014. szeptember 25.
tallai2

Tállai András nyilvánosan megzsarolta a magyar választókat. Gengszter-Magyarország Borsod-Abaúj-Zemplén megyei kis főnöke, aki a székesfővárosban államtitkári rangot is vett magának a Nemzetgazdasági Minisztérium fedőnév alatt működtetett gengszterközpontban, szemérmetlen módon, nem egy sötét raktárszobában, vagy a lehallgatástól tartva, egy folyóparti, vagy erdei beszélgetésen, de sajtóértekezleten zsarolta meg a Magyar Köztársaság választójoggal rendelkező állampolgárait, amikor azzal fenyegette meg őket, hogy amennyiben az ellenzékre szavaznak az októberi közigazgatási választáson, nem fognak állami támogatást kapni az uniós pénzekből.
hirdetés



Hogy csak tiszta forrást idézzünk, tiszta kormánypártit, vagyis a kormány seggében ülő Magyar Távirati Irodát, hát eme, magát hírügynökségnek nevező államhivatal jelentése szerint ezt mondta: hihetetlen felelősségük van a megyei önkormányzatoknak, hiszen az, hogy egy adott megye miként fog részesülni a 2014-2020-as európai uniós támogatásokból, nagyban függ attól, hogy milyen politikai összetételű lesz, kik fogják vezetni a megyét. Nagy a választás tétje, az a megyei önkormányzat tudja elérni a céljait, amelyik képes együttműködni a Fidesz-KDNP-kormánnyal - tette hozzá az MTI szerint.



Na mármost: Tállai András ezzel a mondattal elkövette a zsarolás, a politikai hatalommal való visszaélés, a politikai hatalommal való fenyegetés, a választók megfélemlítése és választások tisztaságának veszélyeztetése, a vélemény- és politikai szabadságjogok, mint a demokratikus, szabad és a hatalom által nem manipulált választáshoz való alapvető emberi jog megsértését. Tette ezt teljesen nyilvánosan. Ezért azonnal fel kellene jelenteni, de anélkül is hazánk pártatlan és örökös legfelsőbb ügyészének órákon belül vizsgálatot kellene indítani ellene, miután Tállai mentelmi jogának felfüggesztését kéri a parlamenttől.



Csakhogy nem ez fog történni. Semmi sem fog történni. Mivel Magyarország nem demokratikus ország, a törvényeket nem csak a klientúrára szabva és az ellenfelek megregulázására hozzák nálunk, hanem a politika, pontosabban a hatalom céljainak szolgálatában is használják. Nyilván Polt Péter erről mást mond a nagy nyilvánosság előtt - és ezt írjuk a javára -, mert ő - mint a világ számos országában a politikusok és a csicskásaik -, naponta köt elvtelen és a demokráciát megalázó érdekkompromisszumokat, de legalább suba alatt, mondjuk a Fradi luxusstadionjának VIP páholyában a szotyolázó kormányfővel, akivel egyébként egy helyiségben megfordulnia sem lenne szabad a legfőbb ügyésznek - már egy, a hatalmi ágak szétválasztását tiszteletben tartó országban. Vagyis - az ismert mondást idézve - mindenki belepisil az úszómedencébe, de nem a trambulinról. Nos, Tállai főkönyvelő és könyvvizsgáló urunk nem sumákolt, nyíltan vállalta, hogy a Fidesz-maffia vezető grémiumának tagjaként, módjában áll megfenyegetni azokat a választókat, akik esetleg azon törik a fejüket, hogy nem a Fideszre szavaznak.



És akkor majd Debrecen nagy szülötte, a volt mezőkövesdi polgármester, aki képes volt éhségmenetet gyalázni, felháborodottan fogja konstatálni, hogy az Európai Unió, az Egyesült Államok elnöke, volt elnöke, leendő elnöke, rosszallásának ad hangot a magyar demokrácia helyzetét illetően. Mert nem az a különbség az USA, Németország, Franciaország, Anglia demokráciája és a magyar demokrácia között, hogy ott nem, itt meg csalnak és lopnak a politikusok, mert ott is vannak csúnya korrupciós és egyéb sötét ügyek bőven. Azzal, hogy akit rajtakapnak, azt fel sem kell kérni, hogy húzzon el a francba, de ha mégis, hát rapid módon fel is kérik a távozásra.



Én most itt, arra kérem Tállai Andrást, hogy azonnal mondjon le a képviselői mandátumáról, államtitkári kinevezését adja vissza, mert a közhivatalnoki tisztségével, a képviselői mivoltával teljesen ellentétes, azt mélyen sértő dolgot tett, megzsarolta, megfenyegette a választókat, azokra akart a hatalom eszközeivel nyomást gyakorolni, akiket az ilyesmitől alkotmányos kötelessége lenne megvédeni, és akiknek kutya kötelessége lenne az érdekeit és szabadságjogait őrizni az ilyen és ehhez hasonló kísérletekkel szemben. A Fideszben persze maradhat akármilyen választmányi elnök, hiszen a Fidesz nyíltan gengszterek gyülekezete, amelyet a capo di tutti capi, vagyis Orbán Viktor irányít, tehát ott ez a viselkedés egy pillanatra sem lesz kritika tárgya.



A magyar demokratikus ellenzék tisztelt képviselőit pedig felkérem arra, hogy mától bojkottálják Tállai Andrást, ne tekintsék képviselőnek, ne szólítsák a parlamentben képviselő társuknak, ahol megjelenik, onnan azonnal vonuljanak ki, azt demonstrálva, hogy gengszterekkel nem hajlandóak egy levegőt szívni. Nem mondom, hogy ez eredeti ötlet, mert a Fidesz ezt már sikerrel alkalmazta egy bizonyos Gyurcsány Ferenccel szemben, aki - ha nem is olyan nyilvánosan, mint Tállai András -, de bevallotta, hogy a választási győzelem érdekében nem mindig mondtak igazat. Ez elég volt a Fidesz számára, hogy kiközösítse Gyurcsányt. Akkor a demokratikus ellenzéknek is elégnek kéne lenni ugyanerre, ha egy parlamenti képviselő, egy hivatalban lévő államtitkár, a hatalom egyik vezető személyisége fenyegetni, zsarolni merészeli az ellenzéki szavazókat.



Persze az igazi fellépés Gengszter-Magyarország urai ellen az lenne, ha az ellenzék - látva, hogy Magyarországon nincs demokrácia, és csak a demokrácia látszatával élnek vissza, egyre kisebb sikerrel -, felhagyna azzal, hogy részvételével a demokrácia megcsúfolásának és leépítésének folyamatában itthon és külföldön legitimálja Orbán Viktor förtelmes rendszerét, amely már a határainkon túl is egyre nyíltabban megvallott közutálat tárgya. A demokratikus ellenzéknek bojkottálnia kellene az orbáni rendszert, benne természetesen a nem tiszta, azonos esélyeket nem biztosító választásokat is.



Amíg a hatalom a saját hatalmának védelmében szabja a napi szükségletekhez a törvényeket, legyenek azok adó-, vagy választási törvények, amíg a közszolgálati média állami hazugsággyárként funkcionál, amíg az ügyészség a politika szolgálólánya, amíg a rendőrség törvényeket betartandó tevékenységét a helyi hatalmak kénye-kedvéhez kell igazítani, amíg Magyarországon az állampolgárok nem azonos jogokkal és esélyekkel rendelkeznek a gazdaságban, az állami munkahelyekhez jutásban, attól függetlenül, hogy a kormánypártra vagy az ellenzékre szavaznak-e, addig az ellenzéknek más dolga nem lenne, mint e rendszer megdöntése. Semmi esetre sem fenntartása azzal, hogy elvtelenül kollaborál vele és a parlamentben a száját tépve azt a látszatot kelti, mintha Magyarországon parlamenti demokrácia lenne, mert nincs és nincs - amit Tállai urunk csütörtökön Miskolcon sajtóértekezleten hivatalosan is megerősített.



Zsebesi Zsolt


http://gepnarancs.hu/2014/09/trambulinrol-pisilt-a-medencebe-tallai-andras-allamt itkar/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: hazugsággyárként, banánköztársaság, székesfővárosban, nemzetgazdasági, veszélyeztetése, hírügynökségnek, felháborodottan, felfüggesztését, megregulázására, szétválasztását, megcsúfolásának, szabadságjogait, szükségletekhez, gengszterekkel, támogatásokból, magyarországon, szabadságjogok, állampolgárait, választójoggal, rosszallásának, raktárszobában, lehallgatástól, megfélemlítése, munkahelyekhez, közhivatalnoki, úszómedencébe, közigazgatási, részvételével, beszélgetésen, állampolgárok, megfenyegetni, szolgálólánya, kormánypártit, természetesen, tevékenységét, tisztaságának, medencébe Tállai, magyar választókat, székesfővárosban államtitkári, sötét raktárszobában, lehallgatástól tartva, ellenzékre szavaznak, októberi közigazgatási, uniós pénzekből, kormány seggében, megyei önkormányzatoknak, adott megye, 2014-2020-as európai, választás tétje, mondattal elkövette, politikai hatalommal, választók megfélemlítése, Tállai András, Zsebesi Zsolt, Gengszter-Magyarország Borsod-Abaúj-Zemplén, Nemzetgazdasági Minisztérium, Magyar Köztársaság, Magyar Távirati Irodát, Mivel Magyarország, Nyilván Polt Péter, Európai Unió, Egyesült Államok, Tállai Andrást, Orbán Viktor, Gyurcsány Ferenccel,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Emlékeimben mindenütt ott vagy...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Szép Álmokat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Üdvözöllek az oldalamon  Facebookon kaptam  Március 15-re emlékve  Dóró Sándor: Tétova lét  A magyar sajtó napja március 1...  Facebookon kaptam  Evan Esar tollából  Szabó Norbert – Szabadsá...  Az embernek fiatal korában van  Facebookon kaptam  Imádkozás Krisztus értelméért  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Isten áldja  Talpra vándor  Vágy, élet és sugár  Nagy László - Szerelem emléke  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ne engedd el kezem!  Március 15-re emlékve  Benned is ezerféle szín van  Nem kell ide békemenet  képre írva Március 15 -re emlé...  Facebookon kaptam  A halolaj és a hal még a migré...  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Súgom a békét...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Intelem  Hernádkakon tánccal ünneplik m...  A halolaj és a hal még a migré...  Alvó cica  Szép estét kedves látogatóimna...  ...és mégis ráismersz  Várnai Zseni - Petőfi márciusa  Szép estét kedves látogatóimna...  Jó éjszakát  Akinek vaj van a fején...  Szeüleidtől tanultad  Alvó cica  Nyíljatok meg  Könnyáztatta asszonysorsok  A tékozló és Isten gondviselés...  Dóró Sándor: Tétova lét  Isten áldja  Kokárda  A gyász  Isteni zsebkendők  Alvó baby  Imádkozás Krisztus értelméért  William Shakespeare-től idéze...  Dóró Sándor: Ma  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Imádkozás Krisztus értelméért  Esti kép  Facebookon kaptam  Nem kellett volna!  Facebookon kaptam  Az agyat és a csontokat is erő...  Facebookon kaptam  Szabó Norbert – Szabadsá...  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  Csörög a telefonom  Lelkünk mélyén rejlik legnagyo...  Por  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  Alvó cica  Mai harmónia kártyám  Rendhagyó tavaszköszöntő Horto...  Paul David Tripp Március 15  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Benned is ezerféle szín van  képre írva Március 15 -re emlé...  gyöngyöstarjáni vérszilva faso...  Facebookon kaptam  Éljen a magyar szabadság!  Meghitt estéken . . .  Mi a különbség  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  William Shakespeare-től idéze...  Imádkozás Krisztus értelméért  Isteni zsebkendők  Könnyáztatta asszonysorsok 
Bejegyzés Címkék
medencébe Tállai, magyar választókat, székesfővárosban államtitkári, sötét raktárszobában, lehallgatástól tartva, ellenzékre szavaznak, októberi közigazgatási, uniós pénzekből, kormány seggében, megyei önkormányzatoknak, adott megye, 2014-2020-as európai, választás tétje, mondattal elkövette, politikai hatalommal, választók megfélemlítése, hatalom által, klientúrára szabva, ellenfelek megregulázására, hatalom céljainak, nagy nyilvánosság, javára &#8211, világ számos, csicskásaik &#8211, demokráciát megalázó, szotyolázó kormányfővel, helyiségben megfordulnia, legfőbb ügyésznek, hatalmi ágak, ismert mondást, volt mezőkövesdi, magyar demokrácia, képviselői mandátumáról, közhivatalnoki tisztségével, képviselői mivoltával, hatalom eszközeivel, ilyesmitől alkotmányos, magyar demokratikus, parlamentben képviselő, levegőt szívni, bizonyos Gyurcsány, választási győzelem, demokratikus ellenzéknek, parlamenti képviselő, hivatalban lévő, hatalom egyik, ellenzéki szavazókat, igazi fellépés, ellenzék &#8211, demokrácia látszatával, demokrácia megcsúfolásának, orbáni rendszert, saját hatalmának, napi szükségletekhez, közszolgálati média, politika szolgálólánya, rendőrség törvényeket, helyi hatalmak, állami munkahelyekhez, kormánypártra vagy, ellenzékre szavaznak-e, száját tépve, látszatot kelti, hazugsággyárként, banánköztársaság, székesfővárosban, nemzetgazdasági, veszélyeztetése, hírügynökségnek, felháborodottan, felfüggesztését, megregulázására, szétválasztását, megcsúfolásának, szabadságjogait, szükségletekhez, gengszterekkel, támogatásokból, magyarországon, szabadságjogok, állampolgárait, választójoggal, rosszallásának, raktárszobában, lehallgatástól, megfélemlítése, munkahelyekhez, közhivatalnoki, úszómedencébe, közigazgatási, részvételével, beszélgetésen, állampolgárok, megfenyegetni, szolgálólánya, kormánypártit, természetesen, tevékenységét, tisztaságának, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 71
  • e Hét: 1729
  • e Hónap: 18522
  • e Év: 151439
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.