Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
AZ ÚJ ESÉLYTELEn
  2015-08-18 19:07:06, kedd
 
   
  2015. augusztus 16., vasárnap


AZ ÚJ ESÉLYTELEN

Most éppen Tóth Bertalannak hívják.

Frakcióvezető-helyettes, de országosan a kutya sem ismeri, nemigen aktivizálta magát ezidáig, ami persze lehet, hogy nem az ő bűne, de mégis...
A Szocialista Párt keres miniszterelnök-jelöltjét.
Sok sikert hozzá, de felhívnám a figyelmet, hogy tekintetbe véve a választásig hátralevő időt és a támogatottság kiszámíthatatlan alakulását, talán kevésbé lenne kockázatos, ha listavezetőnek neveznénk a kiválasztottat.
Azt is mondják, hogy a derék ifjú mögött felsejlik Puch Laci bácsi sötét árnya, aki most, hogy harcostársa, Simicska Lajos átadólistára került, lázasan keresheti a csapdából kivezető utat.
Majdnem biztos vagyok benne, hogy lesz, aki megrendeli tőle, hogy merre masírozzanak döngő léptekkel a szocialisták.

Kényes ügy ez, hiszen ha túlzottan megerősödnek, akkor veszélyesek is lehetnek, ha túl gyengék, akkor elporladhatnak, mint maroknyi székely, és akkor itt marad a kis Ge... Ge... Genom, ellenzék nélkül, merthogy ugye a Jobbik nehezen lenne ellenzéknek nevezhető.
A jobbik inkább egy olyan erősítőre hajzik, mely képes hangszóróival teleordibálni az országot, kikiabálni Orbán titkos vágyait, melyeket ő - praktikus okokból - nem akar kimondani.
Tulajdonképpen Vona Orbán Viktor magyar hangja, őt pontosan érti a célközönség, míg a Vezér mondatai sokuknak túl körülményesek, nincs bennük gettó, munkatábor, géppuska.
Így aztán most a szocialisták fizetett forradalmárai új arcok után kutatnak, talán találnak egyet saját köreikben.
Egyet, aki még nem nyakig szaros, aki alkalmas arra, hogy úgy csináljon, mintha ő vezetné a pártot.

Márpedig az ilyen embernek hibátlannak kell lennie, és ki lenne hibátlanabb, mint valaki, aki még nem tett keresztbe két szalmaszálat sem.
Félreértés ne essék, nincs nekem semmi bajom Tóth Bertalannal, derék ifjú ő még egyelőre, koptatni majd akkor kezdik, ha hivatalos jelölt lesz.
Habár Laci bácsi Attilát se bántotta túlzottan és Orbán hiénafalkája is inkább Gyurcsányozott, mint Mesterházyzott, de ezen ő nem sértődött meg, jóllehet éppen ezzel árazták be, valahová a nulla környékére.

Persze vannak más jelöltek is, hiszen ahol csak egy jelölt van, azt bolsevik pártnak hívják, a vezetőjét meg Orbán Viktornak, ilyen meg egy évszázados baloldali hagyományt és értéket felszámoló párt esetében nem fordulhat elő.
Vannak más jelöltek is állítólag, például az Örök Reménység, a Szocialista Gólem Szegedről, meg a bájos Kunhalmi Ágnes, aki már debütálása alkalmából fénymásolta a jegyet a süllyesztőbe, habár, ha azt nézzük, hogy Kossuth meg ellopta az árvák pénzét, és azóta az erkölcsök sokat lazultak, akkor neki még - talán - lehet esélye.
Ebben a helyzetben azért valami keményebb figura kellene, és a keménységet ne tévesszük össze a hőbörgéssel.
Mindenesetre a miniszterelnöki casting Gyurcsány lemondása óta nem tartozik a szocialisták sikertörténetei közé, mondhatnám ez az a kifejezés, ami mosolyt csal mindenki arcára, aki meghallja.
Namármost, nevetségességgel ugyan lehet ölni, de miniszterelnöki posztot elnyerni csak roppant ritkán, mondhatnám, soha.

Olyan jelölttel belemenni egy választásba a hivatalban levő miniszterelnök ellen, akinek a minimális ismertsége sincs meg, meglehetősen merész húzás, legyen mögötte bármennyire is profi csapat - persze azért kíváncsi lennék ezeknek a profiknak a névsorára.
Ami azt illeti, hajdan a szakértelem bolsevista trükk volt, de mostanában ezzel vádolni őket - valóban a szélsőséges rosszindulat jele.
Így kívülről nézegetve, tárgyilagosan, mint háziasszony a fagyasztott libát főzés előtt, kissé dermedtnek tűnnek.
Már, ha tűnnek akármilyennek is, mert leginkább eltűnnek, mint szürke szamár a ködben.
Lassan már bánatos próbálkozásra sem igen telik tőlük, az ilyen akciók, mint ez is, legfeljebb olyanok, mint amikor Lázár elmegy a szabójához a Savile Row-ra, megrendelni az új öltönyét: kicsit hasban tovább svejfoljuk, és legyen több és nagyobb zseb rajta.

A megrendelés itt is valahonnan arrólfelől érkezik:legyen a választási ruha szűkebb és legyenek rajta rögzítőhevederek,ha nyugtalan lenne a megrendelő...
A régi, kipróbált szabó (Puch & Sons - since 1998) buzgón dolgozik a menet közben már szinte elfogyott anyagon, szab, told, fold - az új öltöny már olyan, mint a GUM-ban vásárolt viccbeli példány.
Ezt az eladó kicsit összefogja a vevő hátán, rácsap egyik vállára, meghúzza a zakó másik ujját, berogyasztatja a vevővel az egyik térdét, majd büszkén körülnéz - lám itt a GUM-ban mi még az ilyen ortopéd figurákra is tudunk öltönyt adni!

Azt mondják, a jelöltben annyira bízik Puch, hogy még a szocik Baranya megyei elnöki posztját is átadná neki.
Nem is elképzelhetetlen, mert ha ez az akció sikerül, akkor ezen a projekten nincs tovább dolog, lehet élvezni a harminc ezüstpénz hozadékát és reménykedni az örök életben.
Baranya egyébként érdekes hely, a baranyai szocialisták leginkább olyanok, mint egy temetkezési vállalat, mely az MSZP elhantolását tűzte ki célul - nopersze a tetem tevőleges segítségével, aki önként fekszik a koporsóba, még fészkelődik is benne kicsinyt, hogy milyen kényelmes.
Tollertől kezdve, aki a bánatos marabut adta nekünk köztársasági elnöknek, Szili Katalinig, aki szorgalmasan amortizálgatta a pártot, míg úgy nem járt, mint aki maga alatt vágja a fát, és mára Orbán kezéből csipeget - nem sok jót tettek a baloldal felvirágoztatása érdekében.
Rosszat annál többet.

És hát ne feledkezzünk meg Laci bácsi múlhatatlan érdemeiről se, aki a pénzt hozta-vitte a párt nevében, testvéri barátságban Simicskával.
Ha maradt még kis ideje, akkor Gyurcsányt gyalulta, majd ki is nyiffantotta, a megyei pártvezetők klikkjével nagy egyetértésben.
Jó kereskedő, ő adta el a kötelet a pártvezetőknek, melyre fellógathatták magukat.
Pénz beszél, a kutya ugat.

Persze azért a karaván is halad, habár meglehetősen lassan.
Botka elnémethmiklósosodott, ami nagy kár, de szerintem ideje beletörődni.
A szegedi polgármester nem egy kockázatvállaló fajta, de talán aznap, mikor Puchot Viktor elengedi nyugdíjba, neki is meg lehetne mondani, hogy nyugodtan felülhet a felépítendő, Hódmezővásárhelyre tartó villamosra, vagy maradjon polgármester örök életében, ha tud.
Szerintem megérjük még, hogy függetlenként indul majd Szegeden.

Bűnnek tartom, ha valakiben potenciálisan ott a lehetőség és gyáva megméretni magát.
Egy pártnak nem kamikázék kellenek, hanem győzelemre esélyes jelöltek, márpedig ha a választókban nincs meg a hit, hogy a jelöltjük győzhet, akkor állhat mögötte akármilyen csapat, építgethetik, vakolgathatják, sminkelhetik, taníttathatják szónokolni és tütüben táncolni - semmit sem ér.
Botka jó lett volna tütüben is, neki még a hattyú halála is hozhatott volna szavazatokat, de mára már valószínűleg késő.

Talán egyszer még - vagy mégegyszer? - jön a szociknál egy olyan pártelnök, aki megpróbálja majd felszámolni a kamarillapolitikát.
Nem lesz könnyű dolga, mert ameddig lesz három szocialista politikus, addig ezek ölni fogják egymást, meg féltékenykednek egymásra, klikkesednek, eszetlenkednek.
Persze nagy bajban lesznek, mert a szocialista Nemannyiraifjú Gárda kihalóban van, lassan elfogy a tagság, a fiaik meg civilek, meg függetlenek, meg a fene tudja milyenek.
De, hogy nem a szocialisták zászlaja alatt akarják gyakorolni a társadalmi szolidaritást az alsóbb néposztályokkal, hanem inkább Londonban akarnak árufeltöltők lenni a szupermarketekben, annak nagy a valószínűsége.

A mozgalom minden, a végcél semmi, ugye...
De ne csüggedjünk, a történelem majd kitermel egy új szervezetet, amelyik világosan megmondja, hogy kiket akar képviselni.
Az egyszerű emberek vannak többen...

http://www.pupublogja.hu/2015/08/az-uj-eselytelen.html?spref=fb
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: kiszámíthatatlan, felvirágoztatása, nevetségességgel, elképzelhetetlen, rögzítőhevederek, miniszterelnöki, sikertörténetei, néposztályokkal, féltékenykednek, kockázatvállaló, miniszterelnök, eszetlenkednek, berogyasztatja, mesterházyzott, tulajdonképpen, elporladhatnak, kiválasztottat, listavezetőnek, gyurcsányozott, nemannyiraifjú, pártvezetőknek, taníttathatják, vakolgathatják, fellógathatták, amortizálgatta, körülményesek, szolidaritást, forradalmárai, egyetértésben, valószínűsége, tárgyilagosan, függetlenként, támogatottság, frakcióvezető, potenciálisan, hangszóróival, választásig hátralevő, támogatottság kiszámíthatatlan, derék ifjú, csapdából kivezető, jobbik inkább, olyan erősítőre, szocialisták fizetett, ilyen embernek, nulla környékére, évszázados baloldali, bájos Kunhalmi, árvák pénzét, erkölcsök sokat, helyzetben azért, miniszterelnöki casting, szocialisták sikertörténetei, Tóth Bertalannak, Szocialista Párt, Puch Laci, Simicska Lajos, Tulajdonképpen Vona Orbán Viktor, Tóth Bertalannal, Habár Laci, Orbán Viktornak, Örök Reménység, Szocialista Gólem Szegedről, Kunhalmi Ágnes, Savile Row-ra, Szili Katalinig, Puchot Viktor, Nemannyiraifjú Gárda,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
02.16. 23:42 Koronavírus - Már három izraelit találtak, aki megfertőződött a Jokohamában...
02.16. 21:52 Riói tenisztorna - Balázs Attila nem jutott főtáblára
02.16. 21:12 Birkózó Eb - Orosz, olasz, török és georgiai aranyak
02.16. 21:02 Kálló Gergely nyerte az időközi választást Dunaújvárosban és környékén
02.16. 20:42 Jégkorong Erste Liga - Háromgólos hátrányból nyert a Vasas
02.16. 20:04 Salvini: elég volt az Európai Uniótól kapott pofonokból
02.16. 20:04 Labdarúgó NB II - Az éllovas MTK nem bírt otthon a Békéscsabával
02.16. 20:02 Osztrák jégkorongliga - A Fehérvár kiütötte a sereghajtót
02.16. 20:02 Charles Michel: cél a kapcsolat elmélyítése a nyugat-balkáni országokkal
02.16. 19:42 Női kézilabda NB I - Otthon győzött a Szombathely
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Madár tánc  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Boldogság!  Facebookon kaptam  Hóesés  Tánc a zongorán  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Gitár helyett  Angyalok  Facebookon kaptam  Nagyböjti keresztút Déván a gy...  Png virág  Aranyosi Ervin: Különleges sze...  Képviselő fánk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hóesés  Autómosás  Facebookon kaptam  Életmentő kutya  Boldog Névnapot  Téli este  Áder János magánlátogatást tet...  Rózsák  Keresztút - A Golgotán áll a k...  Virág csendélet  Posertube  Png rózsa  Boldog Névnapot  Téli este  Facebookon kaptam  Ajándék  Nagyböjti keresztút Déván a gy...  Életmentő kutya  Tánc a zongorán  Ünnepi szentmisék Veszprémben ...  Vándordiák 10 000  Png kisfiú  Kutyus  Aranyosi Ervin: Farsang van ma  Susie és a tanárnő  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Hízelgés  Facebookon kaptam  A nő  Korinthoszi-csatorna....  A nő  Vízcseppes rózsa  Variáció  Boldog Névnapot  Liliom  Facebookon kaptam  Png nő  Boldog Valentin napot kívánok ...  Korinthoszi-csatorna....  Facebookon kaptam  Életmentő kutya  Szent János-sziget......  Magánkápolnájából követte a ke...  Mentsük meg együtt a Gazdagrét...  „Hadd menjek Istenem, mi...  Ékszerek  Mentsük meg együtt a Gazdagrét...  Boldog Névnapot  Png nő  Hőmérséklet változás  Ferenc pápa üzenetei  Facebookon kaptam  Hóesés  Facebookon kaptam  Ismeretlen szentek  Facebookon kaptam Maroka barát...  Png virág  Mentsük meg együtt a Gazdagrét...  Kellemes délutánt kívánok  Ismeretlen szentek  Ünnepi szentmisék Veszprémben ...  Png nő  Facebookon kaptam  Esik  Posertube  Ajándék  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Balett mozdulat  Png kislány  Kész lesz a kép  Png rózsa  Vízcseppes rózsa  Facebookon kaptam  Hagyj már békén  Kislány szívvel  Ismeretlen szentek  Elfújta a szél  Rád gondolok  Madár tánc  Magánkápolnájából követte a ke...  Elfújta a szél  Engedjetek ki 
Bejegyzés Címkék
választásig hátralevő, támogatottság kiszámíthatatlan, derék ifjú, csapdából kivezető, jobbik inkább, olyan erősítőre, szocialisták fizetett, ilyen embernek, nulla környékére, évszázados baloldali, bájos Kunhalmi, árvák pénzét, erkölcsök sokat, helyzetben azért, miniszterelnöki casting, szocialisták sikertörténetei, hivatalban levő, minimális ismertsége, szakértelem bolsevista, szélsőséges rosszindulat, fagyasztott libát, ilyen akciók, választási ruha, menet közben, eladó kicsit, vevő hátán, zakó másik, egyik térdét, ilyen ortopéd, jelöltben annyira, szocik Baranya, akció sikerül, projekten nincs, harminc ezüstpénz, örök életben, baranyai szocialisták, temetkezési vállalat, tetem tevőleges, bánatos marabut, baloldal felvirágoztatása, pénzt hozta-vitte, párt nevében, megyei pártvezetők, kutya ugat, szegedi polgármester, kockázatvállaló fajta, választókban nincs, jelöltjük győzhet, hattyú halála, olyan pártelnök, szocialista Nemannyiraifjú, fene tudja, szocialisták zászlaja, társadalmi szolidaritást, alsóbb néposztályokkal, mozgalom minden, végcél semmi, történelem majd, egyszerű emberek, kiszámíthatatlan, felvirágoztatása, nevetségességgel, elképzelhetetlen, rögzítőhevederek, miniszterelnöki, sikertörténetei, néposztályokkal, féltékenykednek, kockázatvállaló, miniszterelnök, eszetlenkednek, berogyasztatja, mesterházyzott, tulajdonképpen, elporladhatnak, kiválasztottat, listavezetőnek, gyurcsányozott, nemannyiraifjú, pártvezetőknek, taníttathatják, vakolgathatják, fellógathatták, amortizálgatta, körülményesek, szolidaritást, forradalmárai, egyetértésben, valószínűsége, tárgyilagosan, függetlenként, támogatottság, frakcióvezető, potenciálisan, hangszóróival, próbálkozásra, akármilyennek, teleordibálni, árufeltöltők, , ,
2020.01 2020. Február 2020.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64001 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 208
  • e Hét: 1369
  • e Hónap: 40462
  • e Év: 142816
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.