Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Következő lépés: ráolvasás!
  2015-08-27 21:47:31, csütörtök
 
  Következő lépés: ráolvasás!


Posted on 2015/08/27 Szerző: Admin


Plakátok Szíriában, földprivatizáció - erről döntött a kormány



Másfél héttel a megszokott időpont előtt, már jövő csütörtök-pénteken összeül a parlament - jelentette be Lázár János. A miniszter szerint nem a menekültügy az EU legfontosabb kérdése, hanem a határvédelem. A kormány döntött a földprivatizációról is.
Augusztus 31-ére fog elkészülni az első határzár - mondta el Lázár János több, mint kétórásra nyúlt sajtótájékoztatóján. A miniszter hozzátette azt is: arra kérte Kövér László t, hogy szeptember 1-jére hívjon össze parlamenti bizottsági ülést, a jövő hét csütörtök-péntekjére pedig plenáris ülést. Ezen tárgyalják meg a határzárral kapcsolatos törvénymódosításokat - a szigorúbb szabályok törvényeit hamarosan beadják.
Módosítják a Btk-t, valamint a menekültügyi rendszerrel kapcsolatos törvényeket is - közölte Lázár. A miniszter szerint nem a menekültügy az EU legfontosabb kérdése, hanem a határvédelem.
A kerítés és a NATO-drót közé még egy harmadik, biztonsági létesítményt terveznek - jelentette be a miniszter. Erről végső döntés még nem született.
A kormány megbíz egy nemzetközi ügynökséget, hogy a tranzitországokban és a menekültek származási országában is folytasson tájékoztatást. Lázár korábban még azt mondta: csak a tranzitországokban lesz tájékoztató kampány, mivel Afganisztán vagy Szíria háborús övezeteiben nincs értelme plakátolni. Most ez a kijelentés már arra változott: a nemzetbiztonsági bizottság ajánlása alapján döntenek arról, melyik, sok menekültet adó országban legyen kampány. A kampány “több millió euróba" fog kerülni, amit a költségvetési tartalékokból finanszíroznak. A miniszter később kérdésre válaszolva megerősítette, hogy szíriai és afganisztáni plakátolásba is belekezdhetnek.
Különleges intézkedéseket kell sorra keríteni a szerb határon - mondta a miniszter. Ezt azzal indokolta, hogy a szerb hatóságok tájékoztatása szerint a mostani napi menekültszám megduplázódhat. A honvédség bevetésének “lehetőségét nem zárja ki a kormány", sőt, meggyőződésük szerint szükség lesz a honvédségre, de ehhez előbb a parlament beleegyezésére van szükség. Azt még vizsgálják, hogy az alkotmányt is módosítani kell-e.
Arra a kérdésre, hogy a mostani túlzsúfolt börtönök mellett hova vinnék a menekülteket, Lázár azt válaszolta: meghallgatták a büntetés-végrehajtás vezetését, akik biztosítottak arról, hogy lesz elég hely. Arra a kérdésre, hogy hány menekült van most Magyarországon, annyit felelt: “minél többen jönnek, annál többen vannak".
Indulhat a földprivatizáció
A magyar kormány megtárgyalta a Magosz és az agrárkamara javaslatát - közölte Lázár János. “A föld azé legyen, aki megműveli", ezért a kormány felkérte a Nemzeti Földalapot és Fazekas Sándort, hogy készítsen tervet az állami tulajdonú földterületek kezelésére és egy részének értékesítésére. Természetvédelmi és erdőterületet nem lehet értékesíteni, szántót, legelőt, gyümölcsöst viszont igen. Így 300-380 ezer hektárnyi ma állami tulajdonban lévő földterületet értékesíthetnek. Csak olyan magyar állampolgár veheti ezeket meg, aki életvitelszerűen helyben lakik, és életvitelszerűen földműves.
A három hektár alatti területeket nyilvános hirdetéseken keresztül, a nagyobbakat nyilvános árverésen értékesíthetik. A nyilvános árverésen a helyi piaci értéknél tíz százalékkal magasabb lehet a minimális kikiáltási ár, kedvezmények értékesítés nem lehet - mondta a miniszter. Lefelé ettől nem lehet elmozdulni. Az értékesítéshez az MFB húszéves lejáratú, kedvezményes kamatozású hitelt biztosít. Az értékesítés után húsz évig nem lehet elidegeníteni a földet, az állam viszont visszavásárolhatja ugyanennyi időn belül. Aki most állami földterületet bérel, annak két lehetősége van: vagy a következő tulajdonostól bérli tovább, vagy megvásárolja. Aki már legalább három éve bérlő, annak elővásárlási joga lesz, de csak akkor, ha rá is érvényesek a vásárláshoz szabott feltételek.
(vg.hu)
Bal-Rad komm: Ki-ki döntse el, hogy sír vagy röhög az újabb plakátkampány ötletén. A kerítés, a rendőrök kevés! Jöhet a ráolvasás!
“...A kormány megbíz egy nemzetközi ügynökséget...A kampány “több millió euróba" fog kerülni...szíriai és afganisztáni plakátolásba is belekezdhetnek...A kerítés és a NATO-drót közé még egy harmadik, biztonsági létesítményt terveznek..."
-Ebben a pár kiragadott idézetben minden benne van! Többmillió euros qrmánymegbízás plakátkampányra (régi, jól bevált lopási módszer) plusz ez a “harmadik létesítmény"! Hogy ez mi lehet? Mennyibe kerülhet?-azt csak Janiék tudhatják! (Mi javasolnánk, hogy tereljék oda Mészáros Lőrinc mangalicakondáit. Hátha a disznóútáló muszlimhitűek elvadulnának a látványtól.)
Ez a lézerjanis kijelentés viszont nagyon frappáns: “...minél többen jönnek, annál többen vannak..." - Ezek szerint nem nagyon mennek már tovább? Csak gyűlnek-gyűlnek a nagy magyar rónán?!
-Amit egyébiránt most lopnak el!
Tényleg el kellene már gondolkodnunk: milyen csapás az, amire a magyar fölébred végre?!
Hazánkat megszállják, MÁR A FÖLDÜNKET IS ELLOPJÁK!-és a magyar ül, hosszú méla lesben. A televízió előtt! És nézi a...
Mindegy is mit néz! Addig is tartja a pofáját!
Qrmányunk meg az ellenmaffiái pedig teszik a dolgukat! Egyre vadabb tempóban lopnak! Mintha úgy éreznék, hogy sietni kell!

https://balrad.wordpress.com/2015/08/27/kovetkezo-lepes-raolvasas/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: életvitelszerűen, természetvédelmi, mangalicakondáit, földprivatizáció, nemzetbiztonsági, plakátkampányra, értékesíthetnek, értékesítéshez, értékesíthetik, megduplázódhat, finanszíroznak, qrmánymegbízás, magyarországon, beleegyezésére, belekezdhetnek, értékesítésére, intézkedéseket, tartalékokból, tulajdonostól, meghallgatták, költségvetési, elidegeníteni, gondolkodnunk, erdőterületet, biztosítottak, muszlimhitűek, földterületet, megerősítette, meggyőződésük, tájékoztatást, plakátkampány, tájékoztatása, földterületek, megtárgyalta, kedvezmények, afganisztáni, megszokott időpont, parlament –, miniszter szerint, kormány döntött, első határzár, miniszter hozzátette, határzárral kapcsolatos, szigorúbb szabályok, menekültügyi rendszerrel, kormány megbíz, nemzetközi ügynökséget, menekültek származási, nemzetbiztonsági bizottság, kampány “, költségvetési tartalékokból, miniszter később, Plakátok Szíriában, Lázár János, Kövér László, Nemzeti Földalapot, Fazekas Sándort, Mészáros Lőrinc, FÖLDÜNKET IS ELLOPJÁK,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Latinovits Zoltán tollából  Egy párkányon  Szép estét kedves látogatóimna...  Dóró Sándor: Embernek maradni  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  39 ígéret  Somlyó Zoltán - Orgonával  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egyszerű  Vidámság  Szeretem ujjad karcsuságait,  Vito Giaquinto gondolata  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Martin Buber, A haszidim meséi  képre írva  Annyira tisztelem a szabadságo...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Sík Sándor - Ha jő a perc  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Nagy és kis csodák  Borzasztó  Martin Buber, A haszidim meséi  József Attila – Keresek ...  Szép estét  Spenót fasírttal  Robin Wight pitypang szobra  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Jan Twardowski - Siessünk  Facebookon kaptam  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Magamnak  Facebookon kaptam  A hagyma antibakteriális hatás...  Latinovits Zoltán tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mindig lesz olyan  Facebookon kaptam  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Hamvas Béla  Zilahy Lajos mondta  Egy tavasz  Facebookon kaptam  A pitypang legendája  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Egyszerű  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Egy tavasz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Zilahy Lajos mondta  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Mindig lesz olyan  39 ígéret  Spenót fasírttal  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Otthon  Horváth Szilvia tollából  József Attila – Keresek ...  Szép estét  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Jan Twardowski - Siessünk  Facebookon kaptam  Ma van a magyar költészet napj...  Hogyan válunk hűségesekké?  Hogyan válunk hűségesekké?  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  ajándék, mellyel meglepem  Facebookon kaptam  Sík Sándor - Ha jő a perc  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Robin Wight pitypang szobra  Szép estét kedves látogatóimna...  Megígért békesség  Jan Twardowski - Siessünk  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
megszokott időpont, parlament &#8211, miniszter szerint, kormány döntött, első határzár, miniszter hozzátette, határzárral kapcsolatos, szigorúbb szabályok, menekültügyi rendszerrel, kormány megbíz, nemzetközi ügynökséget, menekültek származási, nemzetbiztonsági bizottság, kampány &#8220, költségvetési tartalékokból, miniszter később, szerb határon, szerb hatóságok, mostani napi, honvédség bevetésének, parlament beleegyezésére, mostani túlzsúfolt, magyar kormány, agrárkamara javaslatát, kormány felkérte, állami tulajdonú, részének értékesítésére, három hektár, nagyobbakat nyilvános, nyilvános árverésen, helyi piaci, minimális kikiáltási, értékesítés után, állam viszont, következő tulajdonostól, vásárláshoz szabott, újabb plakátkampány, rendőrök kevés, nemzetközi ügynökséget&#8230, disznóútáló muszlimhitűek, lézerjanis kijelentés, nagy magyar, magyar fölébred, televízió előtt, ellenmaffiái pedig, életvitelszerűen, természetvédelmi, mangalicakondáit, földprivatizáció, nemzetbiztonsági, plakátkampányra, értékesíthetnek, értékesítéshez, értékesíthetik, megduplázódhat, finanszíroznak, qrmánymegbízás, magyarországon, beleegyezésére, belekezdhetnek, értékesítésére, intézkedéseket, tartalékokból, tulajdonostól, meghallgatták, költségvetési, elidegeníteni, gondolkodnunk, erdőterületet, biztosítottak, muszlimhitűek, földterületet, megerősítette, meggyőződésük, tájékoztatást, plakátkampány, tájékoztatása, földterületek, megtárgyalta, kedvezmények, afganisztáni, kedvezményes, legfontosabb, menekülteket, menekültügyi, elvadulnának, megvásárolja, hirdetéseken, plakátolásba, értékesíteni, létesítményt, elővásárlási, menekültszám, ellenmaffiái, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1988
  • e Hét: 5752
  • e Hónap: 9497
  • e Év: 162993
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.