Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Lemondott az Orbán-kormány
  2015-08-27 21:54:41, csütörtök
 
 
2015. aug 27.
Lemondott az Orbán-kormány
írta: E_S

Tessék nyugodtan visszatenni a pezsgőt a hűtőbe, a békemenetes nagyit pedig újra indítani! Nem a hatalomról, pláne nem a pénzről mondott le a kormány. Csupán annak a látszatáról, hogy ők értünk tesznek éjt nappallá.

Lemondani ma csupán Zombor Gábor egészségügyi államtitkár volt képes, családi és magánéleti okokra hivatkozva.

Nagyon helyes! Első a család és a magánélet. Vagyunk ezzel így páran, akiknek szintén fontos mindez, de valahogy jó lenne a családnak egy normális országban magánélnie. Zombor Gábor biztosan talál munkát, vélhetőleg nem lesz szüksége közmunkára. Ha túlságosan nem nyitotta ki a száját, akkor talán nem nyúl utána ártunk és ormányunk, ahogy tette ezt sok esetben, másokkal. A nyugodt élet titka a szorosan összeszorított száj. Menni fog, azt hiszem.

Az egészségügy meg eldöglődik még egy darabig, ahogyan eddig is tette. Kicsit többen halnak meg olyanok, akik még élhettek volna, de ezek elszigetelt esetek, nem lesz belőlük országos ügy. Mert mi csodálkozni való van azon, ha egy idős ember hirtelen meghal? Semmi. Az a dolga. Igaz, hogy esetleg egy szimpla ficammal, sérvvel, vagy egyszerű vérnyomás problémával került kórházba, de kevés az orvos. Meg kevés az ápoló. Nagymamit/nagypapit betolják a demens részleg "megfigyelő"-nek becézett elfekvőjébe, telinyomják nyugtatóval aztán szevasz.

Ügyes kezű barkácsolók háznál vállalnak kisebb műtéteket, felmegy az ázsiója a javasasszonyoknak, füvesembereknek. Nem kell minden aprósággal orvoshoz rohangálni. Ha pedig fogy a lakosság, az csak jó. Főleg, ha az idősebb, sérült, rokkant lakosság fogy. Természetes szelekció.

Mivel a nyugdíjkassza is roskadozik, az ország csak jól jár, ha kevesebb nyugdíjat kell fizetni. Hamarosan amúgy sem lesz miből, addig is hadd szokja a nép. A magán-nyugdíjvagyont eltapsolta a kormány, a mostani középkorúak nem nagyon fognak nyugdíjat kapni. Egyrészt, mert a lakosság természetes úton is fogy, másrészt nem természetes úton is fogy. A napokban olvastam, hogy az Angliában élő gazdasági menekültek nagy számban kérik az állampolgárságot, hogy maradhassanak, ha a szigetország ki találna lépni az Unióból. Az angliai magyar nagykövetség becslése szerint jelenleg 400-500 ezer magyar él az Egyesült Királyságban. Érdekes szám. Már csak azért is, mert tudomásom szerint Németországban és Ausztriában ennél is több gazdasági menekült él túrórudi-országból. A naponta átjárók száma sem kicsi, ők szintén nem a magyar államkasszába fizetik a sápot.

A közmunkások sokszázezres tömege nem fizet nyugdíjjárulékot, tehát ők sem mentik meg a szép jövőt. Becslések szerint 400 ezer keményen munkanélküli kisembernek egyáltalán nincs társadalombiztosítása. Ezt úgy lehet elérni, hogy az ember elveszíti az állását valamiért. Akár azért, mert megsérül, tartósan megbetegszik, vagy szimplán megszűnik a munkahelye. Amennyiben nem jut közmunkához sem, akkor nincs meg a ledolgozott napok száma. Ha az nincs meg, akkor nem kap álláskeresési járadékot, vagy mi a francot. Tehát az a szép helyzet áll elő, hogy egy minden bevétel nélkül tengődő embernek önmagának kellene befizetnie a havi TB járulékot, amit mi a francból is fizetne? Ha pedig nem fizeti, nincs biztosítása. Ha nincs biztosítása, kaphat ugyan sürgősségi ellátást, ha esetleg összeesik az utcán az éhezéstől, be fogja vinni a mentő a kórházba. Ott kap macisajtot, fél kiflit és miután szépen kihízott, mehet dolgára. Aztán jön a borsos számla a kórháztól, amit megintcsak nem tud miből befizetni. Innentől sakk-matt, mert a tartozást behajtja az állam. Ha el kell árverezni a tetőt a macisajt-zabáló potyautas feje fölül, akkor az fog történni. Amennyiben emberünk szerencsés, olyan erős a szervezete, mint a vas és nem kerül orvoskézre, akkor is gáz van. Ugyanis amennyiben valami csoda folytán állást talál, fizetést akkor sem nagyon fog kapni, mert visszamenőleg levonják a be nem fizetett társadalombiztosítási járulékot. Öt évre visszamenőleg. Ja kérem, ez így korrekt!

Talán az lehet a kormány koncepciója, hogy egyfajta passzív euthanáziával igyekszik megelőzni a nyugdíjrendszer bedőlését. Ha még néhány milliárdot rászánnak az ügyre és teleszórják az országot óriásplakátokkal, amin Balog miniszter úr mosolyog kenetteljesen, akkor minden rendben lesz. Csak majd azt kell ügyesen kommunikálni, hogy a fekete ruhás nővérek simán telhetetlen, önző, aljas dögök és rendben is leszünk.

Vargabetűről vargabetűre haladunk a jövő felé. A kormánynak válaszai nincsenek (amúgy csak jelzem: semmire nincsenek válaszai, megoldásai főleg nincsenek), de propagandája szerencsére van. Az pont elég nekünk.

Mindenesetre azt javaslom a honfitársaimnak, hogy használják ki a nyár utolsó napjait és menjenek gyógynövényt gyűjteni.

Biztos, ami biztos.


http://orditok.blog.hu/2015/08/27/lemondott_az_orban-kormany?utm_source=bloghu_me gosztas&utm_medium=facebook_share&utm_campaign=blhshare
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: óriásplakátokkal, állampolgárságot, nyugdíjjárulékot, füvesembereknek, nyugdíjrendszer, honfitársaimnak, németországban, nyugdíjvagyont, összeszorított, euthanáziával, álláskeresési, kenetteljesen, államkasszába, visszamenőleg, maradhassanak, nyugdíjkassza, vargabetűről, sokszázezres, kommunikálni, egészségügyi, királyságban, munkanélküli, propagandája, szigetország, gyógynövényt, mindenesetre, nagykövetség, megbetegszik, egészségügy, biztosítása, elfekvőjébe, államtitkár, közmunkások, teleszórják, kisembernek, elszigetelt, békemenetes nagyit, pénzről mondott, normális országban, nyugodt élet, szorosan összeszorított, idős ember, szimpla ficammal, demens részleg, ország csak, mostani középkorúak, lakosság természetes, napokban olvastam, angliai magyar, naponta átjárók, magyar államkasszába, közmunkások sokszázezres, Zombor Gábor, Egyesült Királyságban,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Az ember  Facebookon kaptam  Előfordul, hogy  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Szép estét  Esterházy Péterre emlékezünk  Walter Chrysler mondta  Van néhány kérdés, amin gondol...  Tavaszi este  Jó nap volt  Facebookon kaptam  Somlyó Zoltán - Orgonával  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 15  Facebookon kaptam  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Facebookon kaptam  Vannak emberek  Esterházy Péterre emlékezünk  Jan Twardowski - Siessünk  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Sorsunk miatt...  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  képre írva  Kertem  Tanácsok egy pszichológustól  Szép estét kedves látogatóimna...  Különleges  Alvó kislány  Márai Sándor tollából  különleges  különleges  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  József Attila - Kopogtatás nél...  Facebookon kaptam  Jánosházy György: Fogd a kezem  Zilahy Lajos gondolata  James Allen  Megígért békesség  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  jó reggelt  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 12  Robin Wight pitypang szobra  Facebookon kaptam  Jázmin  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Bársony székben  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Facebookon kaptam  különleges  Magamnak  Egy tavasz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos mondta  Azért kaptad  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sorsunk miatt...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A hagyma antibakteriális hatás...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Horváth Szilvia tollából  Facebookon kaptam  Töröld le  ajándék, mellyel meglepem  Facebookon kaptam  James Allen  Facebookon kaptam  képre írva  Müller Péter tollából  Erdei gyöngyvirág  Anyámról való emlékek  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Esterházy Péter: Harmonia c...  Reményik Sándor: Pierrot &...  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Magamnak  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
békemenetes nagyit, pénzről mondott, normális országban, nyugodt élet, szorosan összeszorított, idős ember, szimpla ficammal, demens részleg, ország csak, mostani középkorúak, lakosság természetes, napokban olvastam, angliai magyar, naponta átjárók, magyar államkasszába, közmunkások sokszázezres, szép jövőt, ember elveszíti, állását valamiért, ledolgozott napok, minden bevétel, borsos számla, tartozást behajtja, macisajt-zabáló potyautas, kormány koncepciója, nyugdíjrendszer bedőlését, országot óriásplakátokkal, fekete ruhás, jövő felé, kormánynak válaszai, pont elég, nyár utolsó, óriásplakátokkal, állampolgárságot, nyugdíjjárulékot, füvesembereknek, nyugdíjrendszer, honfitársaimnak, németországban, nyugdíjvagyont, összeszorított, euthanáziával, álláskeresési, kenetteljesen, államkasszába, visszamenőleg, maradhassanak, nyugdíjkassza, vargabetűről, sokszázezres, kommunikálni, egészségügyi, királyságban, munkanélküli, propagandája, szigetország, gyógynövényt, mindenesetre, nagykövetség, megbetegszik, egészségügy, biztosítása, elfekvőjébe, államtitkár, közmunkások, teleszórják, kisembernek, elszigetelt, közmunkához, ledolgozott, koncepciója, középkorúak, csodálkozni, szerencsére, problémával, barkácsolók, ausztriában, természetes, telinyomják, visszatenni, nyugtatóval, vargabetűre, békemenetes, látszatáról, telhetetlen, amennyiben, szerencsés, vélhetőleg, szervezete, használják, magánélnie, orvoskézre, közmunkára, eldöglődik, sürgősségi, macisajtot, eltapsolta, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1709
  • e Hét: 5473
  • e Hónap: 9218
  • e Év: 162714
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.