Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A medve belép: Oroszország légicsapásokat kezd Szíriában az
  2015-09-01 22:32:21, kedd
 
  A medve belép: Oroszország légicsapásokat kezd Szíriában az ISIS ellen

0 9/01/2015

Az izraeli sajtó szerint Irán keményebb katonai szövetséget hozott létre az Orosz Föderációval Sz...
Az ISIS egy videót tett közzé, melyben fegyveresei ősi iraki leleteket zúznak szét Moszulban
Az elit cselszövése és csapdái - Idegengyűlölet - A Hélium-3 energiája
Ravaszságok és hazugságok, hamis zászló művelettel elkövetett merényletek

Az izraeli sajtó szerint Irán keményebb katonai szövetséget hozott létre az Orosz Föderációval Szíriában, és Moszkva pilótákat küld Damaszkuszba, hogy bevetéseken vegyenek részt az ISIS és más muzulmán szélsőséges csoportok ellen az országban.

Bassár el-Aszad szíriai rezsimje egy sor veszteséget szenvedett el Idlibben, Palmürában és máshol, és Oroszország attól félhet, hogy jelentősebb beavatkozás nélkül a szír rezsim elbukhat.

Néhány szíriai ISIS egységben és más igazságosztó szélsőségesek között csecsenek vannak jelen; Csecsenföld az Orosz Föderáció azon területe, ahonnan két nagy lázadás indult az 1990-es években, és egy újabb az ezredfordulón, így a csecsen szélsőségesek továbbra is kiemelt biztonsági problémát jelentenek Moszkva számára. Szíria elég közel van, mindössze 20 órányi autóútra az orosz határtól Grúzián és Törökországon keresztül. Oroszország nem akar magához ilyen közel egy szélsőséges muszlim államot, amely támogatást nyújthat a föderáción belül a csecsen és más lázadó csoportoknak.

Alex Fishman az Ynetnews angol kiadásában a következőket írja:

"Orosz harci pilóták érkeznek Szíriába a következő napokban, hogy az orosz légierő harci helikoptereit és repülőgépeit vezessék ISIS célpontok, és a szélsőséges iszlamista milíciák ellen, melyek azért tevékenykednek, hogy megbuktassák Aszad rezsimjét. Valójában az oroszoknak nincsenek ellenséges szándékaik Izrael, vagy bármely más szuverén állam irányában a térségben, és a központi célkitűzésük az ISIS elleni harc, és az Aszad rezsim megóvása, de az orosz légierő puszta jelenléte az égen a régióban minden bizonnyal befolyásolja azokat a megfontolásokat, ahogy Izrael a légierejét használja. Ezáltal egy iráni-orosz koalíció formálódik az Egyesült Államok és szövetségesei mellett az ISIS ellen. Útközben Irán egy központi tengely lett - a hatalmak szemében - a Közel-Kelet minden bajának megoldásához." (1)

Az Elaph arab újság kiegészítve a történetet rámutatott arra, hogy korábbi jelentések szerint Moszkva célja az, hogy Mig-29-es harci repülőgépeket küldjön az Aszad rezsim számára. (2)

A szóbeszéd szerint Oroszországnak most már szándékában áll jóval többet tenni, és úgy döntött, hogy megteszi Szíriáért azt, amit az amerikaiak tettek tavaly nyáron és ősszel Irakban. Az Elaph szerint Moszkva több ezer fős katonai személyzetet mint oktatót fog küldeni, valamint néhány pilótát, hogy megrősítsék az Aszad rezsimet.

A terv állítólag az, hogy egy szorosabb diplomáciai és katonai kapcsolat jöjjön létre Oroszország és Irán között, és megszerezzék az iráni különleges erők, a Quds Erők (Jeruzsálem Brigád) parancsnokának, Qassem Soleimani tábornoknak a jóváhagyását. Soleimani állítólag a közelmúltban tett látogatás Moszkvában, hogy koordinálja az új stratégiát.

Miközben izraeli források egy orosz-iráni szövetség növekedésétől tartanak a régióban, az Elaph azt állítja, hogy az Egyesült Államok tökéletesen elégedett az orosz tervekkel, amelyek növelik az amerikai koalíció (melybe tartozik Ausztrália, az Egyesült Királyság, Törökország és néhány öbölmenti ország harci repülőgépe) bombázó kampányainak hatékonyságát. Az újság azt mondja, hogy az Egyesült Államok már egy hasonló koordináción dolgozik Iránnal az ISIS ellen Irakban.

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/09/a-medve-belep-oroszorszag.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: megfontolásokat, oroszországnak, légicsapásokat, parancsnokának, tevékenykednek, idegengyűlölet, repülőgépeket, törökországon, szélsőségesek, ezredfordulón, helikoptereit, szövetségesei, hatékonyságát, növekedésétől, koordináción, megoldásához, kampányainak, ujvilagtudat, igazságosztó, föderációval, damaszkuszba, csoportoknak, következőket, befolyásolja, jóváhagyását, megbuktassák, közelmúltban, személyzetet, repülőgépeit, megszerezzék, célkitűzésük, szélsőséges, megrősítsék, veszteséget, bevetéseken, koordinálja, medve belép, izraeli sajtó, videót tett, elit cselszövése, szír rezsim, 1990-es években, csecsen szélsőségesek, orosz határtól, szélsőséges muszlim, föderáción belül, következőket írja, következő napokban, orosz légierő, szélsőséges iszlamista, oroszoknak nincsenek, központi célkitűzésük, Orosz Föderációval Sz, Orosz Föderációval Szíriában, Orosz Föderáció, Alex Fishman, Egyesült Államok, Útközben Irán, Jeruzsálem Brigád, Egyesült Királyság,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Png cica  képre írva  Nem méltó hozzád  Irgalom és ítélet  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  képre írva  Lóhere  Irgalom és ítélet  Bounty krémes  Facebookon kaptam  Png nő  Alázat  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Szívem  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Akarat  Szabolcska Mihály – Ákác...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Png nő  Leonardo da Vinci gondolata  Mindig jusson idő nevetni  Szép estét kedves látogatóimna...  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Adakozás  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Fekete-erdő desszert  Szép estét  Paul David Tripp Április 21  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Akarat  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Hiányzik  Régi emberek, akikre máig büsz...  Nevem  Fehér virág  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Mi lenne ha  Egy hatékony szolga  Jónás Tamás – Végtelen b...  Tanuld meg ezt a versemet  Reggel van  Őrizkednünk kell...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  Png nő  Hogy lehet megtartani  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Szívem tiéd  A sors  Esti kép  Akarat  Png nő  Png virág  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam  Szívem  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Idő  Szép napot kívánok  George Byron - Ahogy itt jár -...  Akarat  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
medve belép, izraeli sajtó, videót tett, elit cselszövése, szír rezsim, 1990-es években, csecsen szélsőségesek, orosz határtól, szélsőséges muszlim, föderáción belül, következőket írja, következő napokban, orosz légierő, szélsőséges iszlamista, oroszoknak nincsenek, központi célkitűzésük, régióban minden, légierejét használja, iráni-orosz koalíció, központi tengely, hatalmak szemében, történetet rámutatott, szóbeszéd szerint, amerikaiak tettek, terv állítólag, szorosabb diplomáciai, iráni különleges, Quds Erők, közelmúltban tett, orosz-iráni szövetség, orosz tervekkel, amerikai koalíció, hasonló koordináción, megfontolásokat, oroszországnak, légicsapásokat, parancsnokának, tevékenykednek, idegengyűlölet, repülőgépeket, törökországon, szélsőségesek, ezredfordulón, helikoptereit, szövetségesei, hatékonyságát, növekedésétől, koordináción, megoldásához, kampányainak, ujvilagtudat, igazságosztó, föderációval, damaszkuszba, csoportoknak, következőket, befolyásolja, jóváhagyását, megbuktassák, közelmúltban, személyzetet, repülőgépeit, megszerezzék, célkitűzésük, szélsőséges, megrősítsék, veszteséget, bevetéseken, koordinálja, szövetséget, oroszország, diplomáciai, beavatkozás, tökéletesen, kiegészítve, merényletek, szándékában, csecsenföld, jelentősebb, törökország, ravaszságok, tábornoknak, oroszorszag, fegyveresei, cselszövése, légierejét, repülőgépe, palmürában, hazugságok, történetet, biztonsági, rámutatott, szenvedett, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 117
  • e Hét: 5849
  • e Hónap: 16960
  • e Év: 170456
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.