Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
NEMSOKÁRa MAJDAN!!!!!
  2015-09-03 20:25:49, csütörtök
 
  Döbrögi aláírta saját “politikai kivégzési kérelmét"?


Posted on 2015/09/03 Szerző: Admin


Orbán megdöbbentő kijelentést tett Brüsszelben

Brüsszel, 2015. szeptember 3. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Martin Schulz, az Európai Parlament (EP) elnöke (j) fogadja Orbán Viktor miniszterelnököt Brüsszelben, az EP épületében 2015. szeptember 3-án. MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Botár Gergely
Orbán Viktor miniszterelnök ma egyeztetett az unió vezetőivel az európai migrációs válsághelyzetről, miközben a kormányfő és Fidesz egyre erőteljesebben támadja Brüsszelt. Az Európai Parlament elnökével tartott közös sajtókonferencián a kormányfő ismét azt hangsúlyozta: veszély fenyegeti a schengeni rendszert. Míg Martin Schulz közös európai megoldást és a menekültek tagállamok közötti elosztására szolgáló kvótarendszert szorgalmazott, addig Orbán azt hangsúlyozta, hogy a menekültválság nem európai, hanem német probléma.
“Nem hiszem, hogy egyedi megoldásokkal sikert tudunk elérni, közös európai megoldásokra van szükség" - mondta a német politikus.
Schulz kvótarendszert akar
Úgy vélekedett, hogy ha az EU-ban bevezetnének a tagállamok lakosságán, gazdasági teljesítőképességén és az adott tagállamban eddig befogadott menekültek számán alapuló elosztási kulcsot a menekültek elosztására, akkor Magyarország valószínűleg jobb helyzetben lenne, mint azokkal az intézkedésekkel, amelyeket jelenleg alkalmaz. Schulz közölte: felkérte Orbán Viktort arra, hogy segítsen közös európai megoldásra jutni a legális bevándorlást, a polgárháborús menekülteknek nyújtandó ideiglenes védelmet és a politikai menekültek befogadását illetően egyaránt.
Visszautasítja a kormány a kvótarendszert
A magyar kormány egyértelműen és változatlanul elutasítja a kvótarendszert, többek között azért, mert egy ilyen szabályozás nem csak a menekülteket, de az embercsempészeket is tovább ösztönözné" - közölte a kancellária, pontosabban a Kormányzati Információs Központ, miután a berlini magyar nagykövet ZDF-nek adott interjújából sokan enyhülésre következtettek. Czukor ugyanis lehetséges megoldásként emlegette a kvótarendszer bevezetését a német közszolgálati csatornának.
Három dolgot kell tisztázni
Az EP elnöke szerint három dolgot kell tisztázniuk a menekültválság kezelése érdekében a tagállamoknak: egy közös alapot kell találniuk arra, hogy mi a jogszerű bevándorlás Európába, kibővített eszközökre van szükség azok védelmére, akik Szíriából jönnek és “ideiglenes védelemre" van szükségük, és biztosítani a politikai menedékjogot azoknak, akiket az megillet. Ez utóbbi veszélybe kerülhet akkor, ha minden bevándorlási kérdést “a dublini rendszer alá akarunk besorolni". Schulz szerint ezekben a kérdésekben jelenleg “egoizmus érvényesül" Európában, és ha nem tudnak megállapodást találni a tagállamok, akkor “a legnagyobb szakadás keletkezhet Európában".
Meg kell védeni határainkat
Orbán az Európai Bizottság elnökével tartott közös sajtókonferenciáján azt mondta: az adott tagállam felelőssége a határok védelme. A miniszterelnök szerint mindenkit tájékoztatni fognak, hogyan lehet Magyarországra érkezni, szerinte ez sikeres lesz. A magyar miniszterelnök leszögezte, hogy a schengeni kódex, a dublini szerződés, valamint a Frontex-szabályok világosan kimondják, hogy a határok ellenőrzése és őrizete a schengeni határországok felelőssége és kötelessége, és Magyarország ilyen ország. Orbán Viktor közölte, hogy Magyarország mindent megtett, ami tőle tellett, hogy betartsa ezeket a szabályokat.
A migránsválság szabályozás kérdése
A magyarországi migránsválság kezelése nem stratégia, hanem szabályozás kérdése - szögezte le Orbán a ZDF televízió munkatársának kérdésére válaszolva mondta ez. “Teljesen világos szabályozások vannak európai szinten. A német kancellár és az osztrák kancellár elmondta: senki nem hagyhatja el Magyarországot úgy, hogy nem regisztráltuk. Mindenkit regisztrálnunk kell" - szögezte le Orbán Viktor, és hozzátette, hogy ez nem “stratégia", hanem jogérvényesítés.
Német probléma, nem európai
A magyar miniszterelnök úgy fogalmazott, hogy ez nem európai, hanem német probléma. “Senki nem akar Magyarországon maradni. Nincsenek nehézségeink azokkal, akik Magyarországon szeretnének maradni, de senki nem akar Magyarországon maradni, sem Szlovákiában, sem Lengyelországban, sem Észtországban. Mindannyian Németországba kívánnak menni. A mi munkánk csak az, hogy regisztráljuk őket" - mondta Orbán Viktor. Hozzátette: a magyar parlament szigorítani készül a szabályokat, fizikai határt építettek ki. Az új szabályozás szeptember közepétől lép életbe.

Brüsszel, 2015. szeptember 3. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b) és Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke sajtótájékoztatót tart Brüsszelben 2015. szeptember 3-án. MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Botár Gergely
A közel-keletről érkező menekültek növekvő számának ismeretében Európának többet kell tennie a migránsválság kezelése érdekében - mondta Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke brüsszeli sajtótájékoztatón, miután tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnökkel.
Tusk szerint azoknak az országoknak, amelyeket nem érint közvetlenül a migránsválság, és amelyek már szolidaritást tapasztaltak az EU részéről a múltban, ugyanilyen a szolidaritást kell most tanúsítsanak azok számára, amelyek ezt igénylik.
“Nagyon nagy ellentmondás az, hogy a legnagyobb országok Európában - olyanok mint Németország és Olaszország - a szolidaritásunkra szorulnak, csakúgy, mint Magyarország" - mondta Tusk, és hozzátette, hogy komolyan kell foglalkozni a migránshullám megfékezésével, méghozzá a határok megerősítése révén.
A brüsszeli vezető fontosnak nevezte, hogy jóval nagyobb európai hozzájárulást kapjon minden olyan intézmény és szervezet, amely a migránsfolyam kezelésével foglalkozik.

Brüsszel, 2015. szeptember 3. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök és Martin Schulz, az Európai Parlament (EP) elnöke megbeszélést folytat Brüsszelben, az EP épületében 2015. szeptember 3-án. MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Botár Gergely
Korábban írtuk: Orbán Viktor tegnap este megszólalt menekültügyben, a miniszterelnök a Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) című konzervatív német lapba írt vendégkommentárt “Akit lerohannak, az senkit nem tud befogadni" címmel. A FAZ ismertetése szerint a kormányfő arra figyelmeztetett, hogy “robbanás" fenyegeti egész Európát, és védelmébe vette az ideiglenes műszaki határzár felépítését. Orbán azt írta, hogy az Európai Unió “elhibázott bevándorláspolitikát" folytat, és “felelőtlen minden európai politikus, aki a jobb élet reményével kecsegtetve arra bátorítja a bevándorlókat, hogy mindent hátrahagyva, életük kockáztatásával Európa felé vegyék az irányt".
Hangsúlyozta, hogy elengedhetetlen a külső határok védelme. “Ezért fontos az a kerítés, amit mi, magyarok építünk. Nem jókedvünkből tesszük, hanem mert szükség van rá". Hozzátette: “eléggé lehangoló, hogy rajtunk, magyarokon vagy éppen a spanyolokon kívül senki nem akarja megvédeni Európa határait". A miniszterelnök azt is írta, minden egyéb kérdésről “csak azután érdemes beszélni, ha feltartóztattuk az áradatot", ráadásul aggasztónak nevezte, hogy az európai eszme kisebbségbe kerülhet saját kontinensén. Vagy nem aggasztó-e önmagában is, “hogy az európai keresztény kultúra már arra is alig képes, hogy saját keresztény értékrendjében tartsa Európát?" - vetette fel Orbán.
A Fidesz nekiment Junckernek is
A magyar kormány továbbra is Brüsszelt támadja, sőt, a Fidesz nekiment Junckernek is. Tegnap arra az újságírói felvetésre, hogy a magyar-szerb határon megépült gyorstelepítésű drótakadály ellenére nem érkeznek kevesebben Magyarországra, Németh Szilárd fideszes képviselő azt mondta: nem jönnek kevesebben, mert vannak olyan felelőtlen uniós politikusok, mint például Juncker, aki “gyakorlatilag arra biztatja az embereket, hogy jöjjenek nyugodtan, nem lesz semmi probléma". “Mi ezzel ellentétesen, a jog talaján állunk" - közölte.
(nepszava)
Bal-Rad komm: VÉGRE HALLATTA A HANGJÁT DÖBRÖGINK MIGRÁNSÜGYBEN-ÁLTALUNK IS TÁMOGATHATÓ MÓDON!
Bár most tényleg jobban tette volna, ha hallgat! Mert amiket a parancskihirdetők pofájába vágott, azzal nem lopta be magát a parancskihirdetők-felügyelők szívébe!
Döbrögink-aki nagy politikai spekuláns-most könnyen lehet, hogy elkalkulálta magát! Nagy valószínűséggel ezt nem fogja “atyai arconpaskolással" megúszni! Ezt a keménykedését a Gazda nem fogja tűrni! Tetszhet ez a Döbrögi keménykedés nekünk bármilyen nagyon is-az EU-ezt nem fogja benyelni! Vélhetőleg már írják a Döbrögi-utáni forgatókönyvet, vagy a pesti Majdan szcenárióját.
Bizony könnyen előfordulhat, hogy Vitya a saját politikai kivégzésének kérelmét írta alá! Még az is előállhat, hogy MEG KELL ESETLEG VÉDENI! (Hová jutottunk?!)
A Nagy Időhúzó Taktikus-Döbrögi-most elkapkodva szólt.
El Qro felkészül?


https://balrad.wordpress.com/2015/09/03/dobrogi-alairta-sajat-politikai-kivegzesi -kerelmet/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: vendégkommentárt, lengyelországban, miniszterelnököt, arconpaskolással, válsághelyzetről, miniszterelnöki, figyelmeztetett, jogérvényesítés, valószínűséggel, elengedhetetlen, intézkedésekkel, gyorstelepítésű, feltartóztattuk, kockáztatásával, következtettek, regisztrálnunk, kvótarendszert, miniszterelnök, megfékezésével, magyarországon, erőteljesebben, menekültválság, forgatókönyvet, magyarországra, visszautasítja, menekültügyben, értékrendjében, magyarországot, határországok, észtországban, migránsválság, szorgalmazott, migránshullám, németországba, gyakorlatilag, kvótarendszer, unió vezetőivel, európai migrációs, kormányfő ismét, schengeni rendszert, menekültek tagállamok, német politikus, tagállamok lakosságán, adott tagállamban, menekültek elosztására, legális bevándorlást, polgárháborús menekülteknek, politikai menekültek, magyar kormány, ilyen szabályozás, berlini magyar, kvótarendszer bevezetését, NEMSOKÁRa MAJDAN, Miniszterelnöki Sajtóiroda, Martin Schulz, Európai Parlament, Orbán Viktor, Botár Gergely, Orbán Viktort, Kormányzati Információs Központ, Európai Bizottság, Mindannyian Németországba, Donald Tusk, Európai Tanács, Frankfurter Allgemeine Zeitung, Európai Unió, Németh Szilárd, VÉGRE HALLATTA HANGJÁT DÖBRÖGINK MIGRÁNSÜGYBEN-ÁLTALUNK IS TÁMOGATHATÓ MÓDON, KELL ESETLEG VÉDENI, Nagy Időhúzó Taktikus-Döbrögi-most,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Png nő  Tanuld meg ezt a versemet  Idő  Hogy lehet megtartani  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png csokor  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Esti kép  Nagyon különös  Png kislány  A kételkedés kezelése  Bertolt Brecht -től idézet  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  Erdőn  Png virág  Akarat  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  Mindig jusson idő nevetni  Garai Gábor - Takarítás  Bounty krémes  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Png csokor  Akarat  Szép estét  Erdőn  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  Png ház  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Régi emberek, akikre máig büsz...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Gonosz démon-álarc  Szép álmokat!  Lóhere  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  Png telefon  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Idő  Alázat  Hazára minden embernek szükség...  Garai Gábor - Takarítás  Png férfi  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Nem méltó hozzád  Jónás Tamás – Végtelen b...  Paul David Tripp Április 19  Adakozás  Png fotel  Ami embereknek lehetetlen, az...  Őrizkednünk kell...  Png rózsa csokor  Hogy lehet megtartani  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Jó éjszakát  Próbálj meg ...  Régi emberek, akikre máig büsz...  Adakozás  Facebookon kaptam  Png kislány  Paul David Tripp Április 21  Png csokor  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Adakozás  Png lepke  Boldog születésnapot a ma ünne...  Még csak most kezdődik a nap  A másik dolog,  Rátalálsz 
Bejegyzés Címkék
unió vezetőivel, európai migrációs, kormányfő ismét, schengeni rendszert, menekültek tagállamok, német politikus, tagállamok lakosságán, adott tagállamban, menekültek elosztására, legális bevándorlást, polgárháborús menekülteknek, politikai menekültek, magyar kormány, ilyen szabályozás, berlini magyar, kvótarendszer bevezetését, német közszolgálati, menekültválság kezelése, közös alapot, jogszerű bevándorlás, politikai menedékjogot, dublini rendszer, kérdésekben jelenleg, legnagyobb szakadás, adott tagállam, határok védelme, miniszterelnök szerint, magyar miniszterelnök, schengeni kódex, dublini szerződés, határok ellenőrzése, schengeni határországok, migránsválság szabályozás, magyarországi migránsválság, német kancellár, osztrák kancellár, magyar parlament, közel-keletről érkező, migránsválság kezelése, szolidaritást kell, legnagyobb országok, szolidaritásunkra szorulnak, migránshullám megfékezésével, határok megerősítése, brüsszeli vezető, migránsfolyam kezelésével, kormányfő arra, ideiglenes műszaki, jobb élet, külső határok, spanyolokon kívül, európai eszme, európai keresztény, újságírói felvetésre, magyar-szerb határon, parancskihirdetők pofájába, pesti Majdan, saját politikai, vendégkommentárt, lengyelországban, miniszterelnököt, arconpaskolással, válsághelyzetről, miniszterelnöki, figyelmeztetett, jogérvényesítés, valószínűséggel, elengedhetetlen, intézkedésekkel, gyorstelepítésű, feltartóztattuk, kockáztatásával, következtettek, regisztrálnunk, kvótarendszert, miniszterelnök, megfékezésével, magyarországon, erőteljesebben, menekültválság, forgatókönyvet, magyarországra, visszautasítja, menekültügyben, értékrendjében, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1734
  • e Hét: 7466
  • e Hónap: 18577
  • e Év: 172073
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.